Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Transzvesztita
  2017-08-29 18:36:54, kedd
 
  Közben kiderült, hogy a két prosti, akiket az Untold előszobájában ismertem meg, akik a gitáromat akarták megvenni, azok közül az egyik, a vastag hangú, akit említettem is a hangja kapcsán, hogy megijedtem a hangjától, ez tényleg férfi, transzvesztita és aranyosgyéresi. Szuzánával beszéltem ma, és Leoval, Leonardo da Vincivel, ez a kisebbik, az ötven éves Rodika, a tegnap a Kétvízközt-i villamosmegálló melletti bicikli standnál kitámadt a nagynénje, tudtam, hogy ott lakik a Stramba/Görbe vagy Ferde utca körül, s ez a tegnapi vénecske cigányasszony azt hitte, hogy lopom a bicikliket a standból, egy kicsit több köztük az elmebeteg, teljesen szabályos szakálla volt a vénasszonynak, kérdem ma Rodikától, Leonardo da Vinci a beceneve, Leo, olyan is mint egy oroszlán, ez a legerősebb kurva. Kérdem, azt mondja az anyám, sovány, nem, derék, jó testes volt, akkor a nagynéném Kármen. De nem csak a nagynénje hülye, van egy ikertestvére is, Éva, aki állandó szanatóriumi kezelés alatt áll, pont ennek kapcsán barátkoztam meg Leóval, mert hogy anyám is hülye, vagyis bocsánat, anyám is Éva.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Okos vadász nem iszik előre a medve bőrére
  2017-08-28 04:08:01, hétfő
 
  Itthon, bizonyos körökben már annyira tudják, tudjuk, hogy mi van, vagy ki van, vagy ki vagy a Mennyekben, hogy már rég, két, három éve bátran iszunk is a medve bőrére, mulatunk éjjel nappal.. Ebben csak az a baj, hogy én nem iszok, mulatok de nem iszok, ezért aztán szinte inkompatibilis vagyok az erdélyi jobboldallal, külön mulatnak az urak, és én is külön mulatok itt féjszbukon, na meg a Gyorgyénban a kukák között, mikor hol, a Monostoron is járok mindenfele..

A jó ivó cimborákat mind egy szálig töröltem Faceről, de nincs harag, iszunk tovább, és mulatunk de mindenki a maga módján..Maradt még ivó cimbora itt is, az sose fogy el..

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem kell kivárni a Világvégét
  2017-08-28 03:56:11, hétfő
 
  Nemigen szeretek szeánsz, jóslat, halál ügyben tematizálni, megtanultam az évek folyamán, és főként Székely Ervin virtuális barátom tanított meg rá, ahányszor betörte a fejemet amiért köszönettel tartozok neki, ráadásul töröltem Faceről, mert annyit bosszantott ez a Székely Ervin..

A sok haláltól, ide Facebookra, nagyon könnyen beáll a lincs hangulat, nem tiltanak le, semmi ilyen, de félelmetes, aki szereti a horrort annak talán jó, én nem ragaszkodok ehhez a műfajhoz. A krimit kedveltem amikor még olvastam regényeket, de horror filmet egy kezemen meg tudom számolni hányat olvastam.

Azt mondja most, hogy nem hiszik, az újabb ismerősök, inkább az egyik, az újabb szebb jövős. Aki messze van persze, hogy nem hiszi, még nincs kibontakozva az ügy de meglesz az is, nem kell kivárni a Világvégét.. Mert már itt van..

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zeneszóval kísérték
  2017-08-28 03:41:37, hétfő
 
  Ami a szeánszot illeti, az nincs konkrétan bebizonyítva, hogy embert gyúrtam nem pórból és hamuból, hanem a a Nagy Semmiből, de viszont az be van éppen eléggé bizonyítva, hogy eltettem láb alól jó pár embert. Ez utóbbi éspedig úgy van bebizonyítva, hogy amióta és itt is, ott is nyilvánosan kijelentettem, hogy jóslat van, meg szeánsz meg, hogy mi az isten, és ki az isten, és, hogy aki eddig meghalt balesetben, és aránylag fiatalon, azaz akik az ismeretségi köreimben meghaltak nem teljesen természetes halállal azt én intéztem innen, vagyis onnan a Flipperből anno 95 tavaszán. Akarom mondani, hogy annyi barát és ismerős, annyi közeli embert ért baleset, hogy az már kézzelfogható bizonyítéknak számít, közeli ismerősök, mert Mitterand volt francia elnök is ismerősöm volt, vagy Iliescu, vagy George Bush, de itt a közvetlen közelemben az a lényeg, itthon hulltak és hullnak az emberek mondhatni egymás után, ezt most már így unzsenír jelentem ki, egyrészt mert megszoktam, másrészt már szinte nem érdekel, én abba is hagynám, de az isten, azaz ugyancsak én, azaz én - ő nem akarja abba hagyni..

Hogy mennyi az a sok haláleset, ötven, de lehet, hogy száz közeli ismerős, szomszéd, rokon, aki balesetben, nem normálisan ment el, az a lényeg, hogy az itthoniak szinte biztos, nem kételkednek afelől,- Fentről..Rengeteg ellenségem volt, miért? Úgy adódott..A miértekre is megvan, többnyire megadom a választ mindenre, az én válaszomat, itt a sorok között vagy élőben, vagy akárhol.

Mindezt a média persze, hogy nem akarja közölni meg a politikum sem, azért támadom most épp őket, különben tudja mindenki, ott, ők tudják a legjobban.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jól orrba kell verni
  2017-08-28 03:18:02, hétfő
 
  Most már ügyelt, hogy ne azon az oldalon üljön fel a biciklire ahol én állok, nehogy megfogjam a seggét, elsőből ott akart felülni, nézett egyet mint aki jól meggondolja a dolgát, megfordult és átment a túlsó oldalra és ott szállt nyeregbe, szállt volna nyeregbe ha az nem lett volna túl magas de ez már el van mondva. Azt fejtegetem, hogy például Récekeresztúron az, hogy megfogjad a lánynak a fenekét benne van a programban, Klaudia direkt odateszi, és nyugtázzák is, megfogtad a lábát, eddig csak a lábát fogtam meg Klaudiának valamikor rémes régen, másfél éve az aluljáró lépcsőin de annak a lábmegfogásnak volt pozitív visszhangja, a társnője mosolygósan rácsodálkozva kérdezte vissza, megfogtad a lábát, nem, csak a nadrágját fogtam meg. Azóta újabban megfogtam a kezét de a seggét elmulasztottam megfogni a Béta állomáson, lehet azért hagyott el Klaudia, mert nincsenek sehol, Ludovika volt itt kétszer és kész, azóta senki.De Apahidán úgylátszik másképp van, igen, Apahida emancipáltabb, nem akkor nyúlhatsz hozzá amikor te akarsz, hanem amikor ő mondja, ezért kellett felírjam a nagybetűs írást a kezére, beteges, jól orrba kell verni az ilyen, hogy az ilyen fajta csökönyösségeket felejtsék el. Amit meg szerintem be kellene vezetni, és ami ellensúlyozná a férfi fölényt, hogy neki is ha feláll akkor ő is megfoghatja az én seggemet vagy akármi.Különben azt olvastam, hogy a férfiaknak erogén zóna a segg, s azért fogogatják a nők seggét mert azt hiszik, hogy a nőknek is erogén és közben a nőknek egyáltalán nem lenne erogén a valaguk, eléggé csavarintós teória, hiszem is meg nem is, s aztán egyáltalán az erogén zónákkal, szerintem nagyjából szinte teljesen mindegy hol fogod meg, lényeg inkább az, hogy meg legyen fogva, és semmiesetre sem ilyen telegidált módon, hogy most itt fogd meg, most ott fogd meg, vagy ide írjál ezt és oda írjál nekem azt, ezt is lehet de ez már csökönyös és hosszú. Nekem azt hiszem a hátam az erogén zónám, ugyanis az esett a legjobban amikor Klaudia hátba vágott a táskájával, de ha szembeköp azt se bánom, tehát feltehető, hogy a szerelem, amellett, hogy kézzel tapintható, szabad szemmel is látható.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Familia Mocanu
  2017-08-27 18:33:02, vasárnap
 
  Nárcisza ma mintha egy kicsit le lett volna törve, de biztos nem azért, hogy én kurvapecér vagyok inkább az ekörül kialakult ribillió miatt(biztos még mindig dühöng mind a nyolc falú(mondjuk, csak egy község), de beszélgettünk, kétszer engedtem biciklizni, egyszer se sikerült igazán. Az első körben egy nagyon magas ülésű biciklim volt, ennek az ülésére egyáltalán nem tudott ráülni, várj, megyek hozok másikat, a Herkuláné körül a volt Piulita, és a Demeter parókia mögött voltunk, közben egyik rendőr kocsi a másikat váltotta a környéken de mi békésen guberáltuk a kukákat, azt tudtommal szabad, nem is volt gond miatta. Megyek hozom a másik biciklit a Pata utca/Titulescu sugárút végéről, igen a rongyos Pata utcából sugárút lett, nem baj, érkezek a másik biciklivel ennek lentebb van ugyan az ülése de mégsincs elég lent, le akarja ereszteni, nem megy, be vannak rozsdázva, nem csoda, ilyen az EU norma, kint tartják a szerencsétlen drótszamarakat az esőben, viharban egy szál fedél nélkül, de ahhoz képest még elég jól működnek, ülés, mi az, minek az, mi ez a finnyáskodás. Mint az apácás viccben, nem volt ülés egyáltalán a bicikliken, de ennyit tudok a viccből.. Az első biciklit, a múlt héten, vagy két hete, az első biciklinek le lehetett ereszteni az ülését, annál működött, méghozzá ő Nárcisza saját kezével eresztette le az ülést, két fejjel alacsonyabb de erősebb a keze mint az enyém. De ezeknél a mai bicikliknél nem akart menni, s a második biciklinek az ülése is túl magas volt, nem annyira mint az elsőé, fele annyira volt fent az ülés, elég volt ahhoz, hogy szegény Nárcisza csak úgy kellett kanyarítsa felfele a picsáját, hogy valahogy rá tudjon ülni, nem is ment sokat két perc múlva visszaadta. Aztán fel kellett írnom egy család nevet egy karióka félével a karjára, hogy " familia Mocanu" nagy betűkkel, miért nem tudom, és ez volt a mai program, a vénasszony elküldött cigarettáért, meg elvitette megint a csomagját a Pata utcáig velem, a biciklivel és ment mindenki útjára. Kettőkor se voltak az állomáson, Mónika volt ott egyedül.
Nyomott volt a hangulat végig amíg beszéltünk, remélem nem marad véglegesen így, ilyennek. Csak a Dorina kislánya volt vidám, három éves, az folyton folyton azzal szórakozott, hogy taposta le a lábamat és vigyorgott.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Yesterday
  2017-08-25 18:39:10, péntek
 
  A tegnap Krisztus Kriszti, a fenesi indián kirabolt, ellopta a bicskámat, s ma hiába mentem a piacra nem kaptam ugyanolyat, az eddig legnagyobb bicskámról van szó, amelyiket még Nárcisza is megdicsérte. Egy kis hibája volt viszont, elkaptak vele a Törvényszéken, az ajtóban, a fémdetektoron, tehát már törzskönyvezett, vagy anyakönyvezett mit tudom én, de ha azzal megkarcolsz valakit egyből rajtad van a Yard, a késekre, bicskákra külön kopórendszerük van kialakítva, külön Kés & Bicska Szekuritáte, SS, Gestapo, Interpol.
Éppen lábadozóban vagyok megint, jövök ki a torokgyulladásból azért mentem a Sétatérre a tegnap felépülni, aztán nesze neked, adott nekem a jóisten üdülést. Délután három körül szerettem volna reggelizni a Sétatéren, addig már délben megettem egy tányér levest de reggeli még nem volt. Megyek a nagy, zöld táskával a park elején, alig ülök le, jön Vaszilé, a fenesi, talán Krisztus nagybátyja, még meg is örvendek neki, de annak már kevésbé örvendek, hogy leül mellém, később jöttem rá, hogy miért nem örvendtem a társaságának, legutóbb amikor a Sétatér másik végében kapott el enni, az összes trágár és idétlen szót amit csak fel tudott mondani mind elmondta ott amíg ettem, szartól geciig mindent, az isten csinálja, ez is edzés, azt mondja ő. Legközelebb messziről zavarom el! Felbosszantott és megkavart, elővettem a 2-es számú kis bicskámat, hogy azzal egyek, ez volt most, a tegnap, a 2-es számú az egy régi, nagyapámnak volt a bicskája, biztos megvan 50 éves is, de még lehet vele vajat kenni, szalámit, szalonnát vágni, dugóhúzó is volt rajta valamikor, de most már nincs, régi fajta kisbicska, ha azt látja meg a rabló biztos megijed tőlem és elfut. De nem azt látta meg, hanem az újat, a nagy, vagány gombos, rugós, automata bicskát. De hogy minek is kellett azt nekem elővennem, nahát itt van a poézis a dologban, mert azt mondják, túlságosan tényszerűen írok, hát ha egyszer dokumentum regény, de nem számít, a dokumentumban is kell legyen poézis, és ebben is van, mert ha nincs úgy leírva, megírva ahogy kell akkor nem ér semmit, a valóság is ha nem elég költőies megtörölhetjük vele a valagunkat.
Előveszem a kisbicskát, beteszem az ingem zsebébe, oda fel a szívem fölé, jön Vaszi, felkavar, előveszem a többi kaját nem nagyon sok egy darab elég kisméretű tepertőkrémes doboz tele vajjal, szalonnával, szalámival, túróval, próbálom kinyitni, az istennek nem akar kinyílni, öt,de tíz percig se sikerült levenni a fedelét, ami után szétvágtam itthon jöttem rá, hogy kellett volna, így felhúzott Vaszi. S a másik pont, ez a fő poéta pont, nem kapom a bicskát sehol, itt a bicska, hol a bicska, nincs bicska nincs sehol, elfelejtettem, hogy az ing zsebbe tettem. Előveszem a nagy kést, az automatát, és neki a tepertő krémes doboznak, alig veszem elő, ott van Krisztus, egy karnevál trombitával érkezik, nem is dumál sokat meglátja a bicskát, add egy kicsit, odaadom, ez kell nekem, gyere már, nincs duma, még kérleltem egy kicsit, a rendőrség is szóba jött, még azt is elmondta Krisztus, hogy legutóbb éppen bicska lopásért tartoztatták le, utólag gondolkoztam el, milyen lehet harmincöt évesen ócska bicskákat lopni, az se egy arany élet.És elviszi a bicskát, jó, nem hívom fel a Rendőrséget, de, hívjad, azért is, nem hívom, légy boldog a bicskával, persze, dehogy hagyom annyiban, mindjárt megerősödök és akkor nem kell rendőrség, ezer Krisztust intézek el egy csapásra.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piacgazdaság
  2017-08-24 03:43:20, csütörtök
 
  A bőrszivaros képet azért osztottam meg, hogy elmondjam, hogy a szivartól megyek át nőcsábászba, kurvapecérbe, egy hónapig szívtam ezt a doboz Toscanót és ez gyengített le annyira, hogy már kezdtem felszedni a csajokat. Ez igaz, de sok köze nincs Loredána és közöttem fennálló viszonyhoz, ahhoz inkább, hogy megismertem egy új egygyerekes koldus nőcit. Egy doboz Toscano, öt dupla szivar, dupla azt jelenti kettévágva kell szívni, a Toscano kettévágva annyi mint egy Toscanino, a Toscanino a Toscano fele.Egy doboz nagy Toscano 31 lej, míg ugyancsak egy doboz kis Toscanino 25 lej, tehát ha duplát veszel, azaz Toscanot akkor 31 lejért tulajdonképpen két 25 lejes doboz Toscaninot kapsz. Ez a piacgazdaság.. A nagy dobozban is, ugyanúgy mint a kicsiben, tehát a Toscanos dobozban ugyanúgy mint a Toscaninosban öt szál szivar van.De amikor ráébredek, hogy ennyire kikészít akkor lehagyom, van úgy hogy egy, két hónapig is nem szívok semmit, most is lehagytam, egy hete nem füstölök.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brutusz a semmiből
  2017-08-24 03:30:05, csütörtök
 
  A nemi vágy is, de Loredánával össze vagyunk nőve, négy éve balhézunk egymással, kezdetben mert ez a szokás náluk, cigányoknál, és később a megszokás, itt ha valaki valakivel jóban van az elsősorban abban nyilvánul meg, hogy püfölik egymást agyba főbe. Ehhez valamelyest fiatalnak is kell lenni és némi erőnlét sem árt. A kezdetekkor hogy futottam tőlük, ide le van írva, hogy kergettek keresztül a városon a két tizennégy éves kislány, Branduta és Loredána.Branduta kihullott de Loredána még megvan,és haver. S jön a balfék Brutusz, és belepofázik, nagy a hangja és ereje is van, meg esze is de nincs képben, féléve jelent meg a színem, az isten, gondolom, kísérleti jelleggel dobta be semlegesnek, hogy legyen egy fiú haver is, aki nem valamelyik csajnak a párja hanem közelebbi, unokatesó, az isten úgy toldja foldja a történetet, hogy rágondolni is rossz, amatőr a fiú(az isten), nagyon nem ért hozzá, bedobta Brutuszt a semmiből a dolgok kellős közepébe, s "mint elefánt a porcelánboltban", mindent összetört. Nem ő a tapló, az isten a kétbalkezes, önti magából a használhatatlan karaktereket, s ráadásul még tettetett, erőltetett élvezkedéssel élvezkedik a bonyodalmakon amiket kreál.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A második flakon
  2017-08-24 03:22:46, csütörtök
 
  Ebben a hónapban ez a második flakon energia ital a szegény fejemen - nyakastól, így igazán hatékony, sose hittem az Energy Drink erejében de most már kezdek hinni. Azért is zuhanyoztam le, mert már két ilyen üveg száradt rajtam.
S nincs vége a linóleum mesének, a kicsi izmos Brutusz bevádolt a törzs öregeinél, hogy mármint kurvapecér lennék. Tudni kell, az ezen a fejlettségi fokon élőknél vannak kurvák, de amint ezt már elmondtam, és azt hiszem most is, hogy tényleg igaz, a kurváknak kiütik az összes fogát. Apahida szinten van néhány ilyen, Récekeresztúron nincsenek sátoros cigány kurvák, ennyi. Loredána pedig az egyedüli kivétel apahidai sátoros kurva akinek vannak fogai, és azt is tudjuk miért vannak Loredánának fogai, mert az isten a pártfogója, vagyis én ügyelek rá. Miért? Tudjuk, hosszú mese..De mindez még korántsem jelenti azt, hogy a Sziú indiánok végleg lemondtak volna arról, hogy kiüssék a Loredána aránylag szép kis fogsorát, dehogy vannak ők ebbe belenyugodva, lesve lesik az alkalmat, hogy mikor csapjanak le a leányzóra. Nagyjából nyugodtak a vizek, de jön az idióta Brutusz és felkavar mindent. Amikor a joghurtot ettük, Loredána mellém ült. elmondtam, szalámit is ettünk, ültünk ott egy fél órát, a Katedrálisnál a troli megállóban a padon. Ez alatt a félóra alatt,Loredána ha már ott volt mellettem kellett kommunikálnom is vele, és bökdöstem, visszabökött, rákönyököltem, ilyenek, csak hogy jobban teljen az idő, vártuk Nárciszát, hogy hozza a prészkurát a görög katolikusoktól, a prészkura fogalmam nincs mi lehet, azt hiszem, ez a manna ami csak úgy hull az égből.
Bökdösödünk ott, közben még morgunk is egy két káromkodást egymásra, megjelenik Brutusz, megáll előttünk, jól beszúrok könyökkel Loredána bordái közé, jól fel is nyikkan, de ennyi kell csak Brutusznak, szereted a kurvákat, mi, szereted az Életet, így, a nagybetűt kiemelve kezd vádaskodni, elkezdi de abba is hagyja. Most, egy hétre rá látom, hogy zúgolódnak, nem tetszik valami, Nárcisza húzza az orrát, és kétszer, egyszer szombatom, másodszor vasárnap, ahogy meglátott elment. El tudom képzelni, hogy otthon eléggé fel lehetnek dúlva a kedélyek, úgy tudnak ezek a bolhából elefántot csinálni mint senki más, egy ilyenből fellármáznak nyolc falut. Egyedül Mónika kérdezte meg a tegnap, hogy vagyok, Mónika aki sose beszél, és főleg velem sose barátságos, hisz mi ketten is gyanú alatt állunk, Mónika meg én, hírben vagyunk.Ebből mind megtudhattam, tudomásul vehettem,hogy baj van, bajban vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 642 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 86
  • e Hét: 239
  • e Hónap: 1997
  • e Év: 114466
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.