Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Mészáros névvel mennek tovább
  2018-01-25 15:48:20, csütörtök
 
  Menyhért a cigányok képviseletében odakozmált edényeivel a klubjuknak, mint a II-es elmeosztály képviseletének elköltözött, ismét Mészáros névnél járnak, amelyek helyett 2001-ben engem gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata néven. A kocsmájukat berendezték Nagy Feróval a médiájukban, ünnepelnek a tik sem vagytok magyarok Grófójával és a többi vaskori népével az elmeosztálynak. Hatvan éve mészárol a cigánytelep, Magyarország és németek szervezésében, amik trianoniként áldozták meg cigányként a családot, anyámat hozva apámhoz feleségnek. Nagyapát és apát születésem előtt a tik sem vagytok magyarok Müller népeként megtámadták már, Hunnia filmeket hajtottak rajtuk végre.

Menyhért cigánytelepének gondnokság alatt kellett volna feküdnie eszméletlenül, infarktussal, kommunikációs telehetetlenséggel, sorsukat a II-es elmeosztályuk hajtotta végre, akár a Mészárosokét, kommunista korokként születésem óta Kata kommunizmusa kezdetével, medve kommunizmus néven. Nyomorban kellett volna élniük, mint Orbán Viktornak. Mészárossal megérkezett a születésemkor minket megtámadó romániai tik sem vagytok magyarok kivégző osztaga, mint kíséretük a másik világban, amik egyből öcsémet megcsonkították születése után Kupai Janika dadogós, libalábú miatt,mert kommunikációs kivégzője volt egykori Ázsia előtti világnak. Azóta a kommunikációs bénítók és csonkítók Simon bibliai bűnözőivel, a tériekkel a legnagyobb szeretetben élve hajtották végre saját tetteiket és sorsukat. Ezek karmikus betegek lettek már a szépségkirálynők, filmsztárok, mint a törpe Kati népei, aki mexikói történelmét jelenti az állandó világ-könyvtárnak. Mindegyik deformált, elmebeteg miatt embereket támadtak meg. Németország médiáját döbbenten figyeltem elmebetegeivel, amik ismértelték mindaz vigyorogva, amit születésem óta rajtam végrehajtották a Rákóczi terükkel, ez a német média teljes egésze. Erős Andrea javasolt dr. Melion jungista sas Mária elméletes bibliai apokalipszis képviselőjéhez a bizottságra papírért 1995-ben, ahol az osztályt, mint írtam a pestiek rendezték be addigi áldozóimmal, mint elmebetegekkel dr. Túri Ferenccel az egész megyéből. Erős Antóniát már vitte a média magához, mint Eszmeralda Puniellát a többi mexikói hunnia film és könyvtár főszereplővel, Friderikusz Sándor Rákóczi téri hosszabbítóval, valamennyi mészárosomat viháncolva bemutatták, mint a Mónika Show tik sem vagytok magyarok hentes és Mészáros hálózatát. Hosszú éveken keresztül közvetítették a láthatatlan világbeli felvonulásukat is.

A tűzoltóság fordított tükörírásával a Medúza Ferike zeneszerzőnek apokalipszist hajt végre, ismételte a világ-könyvtár könyveit rajtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.