Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Nem vicc: Orbán Viktor csekket küld - kéri az emberek anyagi
  2018-01-03 17:26:24, szerda
 
  2018. 01. 02. 16:54

Nem vicc: Orbán Viktor csekket küld - kéri az emberek anyagi támogatását Soros Györggyel szemben

Sokáig nem tudtuk eldönteni, valós-e a Facebookon terjedő kép, melyben a miniszterelnök a választók anyagi támogatását kéri. Megérkezett a hivatalos megerősítés.


https://alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2017_12/csekk.jpg

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz:

"Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. A levélben szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit."





https://alfahir.hu/2018/01/02/fidesz_soros_gyorgy_orban_viktor



--------------------------------------------------------------------------------- -


már pedig ha a kisnyugdijasok nem dobálják össze azonnalra 1000milliàrdot akkor a nemzeti kormány kenytelen lesz vissza vezetni a letelepedési államkötvényt, hiszen a soros veszély valós ezért importáljunk további 100ezer kötvényes migránst azért hogy a nemzeti kormány harcolhasson a soros TERV ELLEN!!
És a kisnyugdíjasok fizetnek is majd, mint a köles. A feladóvevényt pedig áhítattal elhelyezik a vitrinben lévő orbán-szentélyben a többi relikvia mellé, és esténként az ott lévő orbán-fotó előtt imádkozva kérik Isten segítségét, hogy bálványuk sikeresen megvédhesse az országot a gaz Sorostól.
a fidesz szavazók átlag IQ-ja 30-35 között mozog. Az ég világon nincs még 1 olyan kormány aki Dec.-ben erzsi utalványt küldözket szanaszét majd fél hónappal utána levelet küld, hogy "hello gádzsó, nincs 1 kis zsózsód.....?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Puzsér lehet Orbán legveszélyesebb kihívója
  2018-01-03 17:19:11, szerda
 
  Puzsér lehet Orbán legveszélyesebb kihívója

Azt írja ugyanis, hogy ,,az elmúlt hetekben MSZP-közeli vállalkozók kerestek meg azzal, hogy vállaljam el a miniszterelnök-jelöltséget". Elgondolkodott, nem utasította vissza, hanem feltételeket határozott meg.

A feltételei:

Sem az MSZP listáin, sem a választókörzetekben nem kívánok olyan jelöltet látni, aki az elmúlt huszonhét évben miniszter, államtitkár, képviselő, polgármester vagy alpolgármester volt. Az általam vezetett listán csakis a szakszervezeteknek, a tudósoknak, a művészeknek és a szociális szféra civil szervezeteinek jut hely. Az MSZP eddigi első, másod- és harmadvonala szolgálja munkájával és alázatával a baloldal ügyét, de ne ebből akarjon megélni!
Az MSZP állami támogatásának felét a jövőben a hazai szakszervezetek megerősítésére fordítja.
Az MSZP a jövőben minden kiadását és bevételét nyilvánossá teszi, biztosítja úgy a párt, mint a pártalapítványok teljes körű transzparenciáját.
Az MSZP a jövőben egy személytől százezer forintnál több támogatást nem fogad el.
Az MSZP szórólapjain és plakátjain a jövőben kizárólag fehér alapon fekete betűkkel kampányol. Televíziós spotjaik tartalmat adnak át - nincs több image-marketing.
Az MSZP elutasítja a női kvótát, de képviseletet biztosít egy jövőbeli felsőházban a cigányoknak, az egyházaknak, a civil szervezeteknek és a fogyatékkal élőknek.
Nem tűrjük tovább a szociális demagógiát! Világos prioritásokat fogalmazunk meg a szegények megsegítésére és az esélyteremtésre, de nem hergeljük tovább a választókat betarthatatlan jóléti ígéretekkel.
Az oktatás teljes reformja és modernizációja, az egészségügy kifehérítése és rendbetétele, a jogállami működés megteremtése - ennyit vállalunk, nem többet, de ezt végre is hajtjuk a következő négy évben.

Azt ajánlja Karácsony Gergelynek, akinek kicsivel több esélye van, hogy MSZP-s miniszterelnök-jelölt legyen, hogy ő se érje be kevesebbel. ,,Egy tényleges baloldali politika megteremtéséhez ugyanis a Magyar Szocialista Pártnak vagy meg kell szűnnie, vagy meg kell változnia" - indokolt.



https://zarojel.hu/puzser-lehet-orban-legveszelyesebb-kihivoja/

--------------------------------------------------------------------------------- ---------------


Ez legalább falhoz állítana ezeket a szemeteket.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak ?
  2018-01-03 17:10:18, szerda
 
  Csak ?


"Porga Gyula veszprémi polgármester a Hír TV kérdésére azt nyilatkozta, tízezer forintot utal majd, ha megkapja Orbán Viktor csekket is tartalmazó levelét. A politikus azt mondta, a korábbi kampányokat is hasonló összeggel támogatta."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
54 millióért vettek Orbán Viktornak marsallbotot
  2018-01-03 17:09:45, szerda
 
 
54 millióért vettek Orbán Viktornak marsallbotot


Tegnap, 05:00
József főherceg marsallbotja a budai Várba tart. A kormány ereklyegyűjtő szenvedélye vég nélküli és a jelek szerint minden pénzt megér.

Napóleonnál "minden katona a tarsolyában hordta", a második világháború alatt Hitler is kiosztott jó néhányat a legmagasabb katonai ranggal, a tábornagyi címmel járó marsallbotból.

Tulajdonosai nagy becsben tartották a díszes hadvezéri pálcát. Az Erwin Rommel német tábornagyot ábrázoló képeken rendre feltűnik, sőt az is kiderül, hogy a német Afrika Korps parancsnoka két ilyen eszközt is használt, egyet az ünnepi eseményeken, egyet a hétköznapi marsallkodáskor.



Az Osztrák-Magyar Monarchia nyolc marsallal büszkélkedhetett az első világháború idején, és bár volt köztük néhány magyar származású, az egyetlen magyar identitásúnak József Ágost főherceg, röviden József főherceg tekinthető, aki a Habsburgok nádori, úgynevezett magyar ágából származott - mondja a HVG-nek Nánay Mihály történész, József főherceg életének kutatója.

A műtárgy - a HVG által megkérdezett történészek szerint - a magyar történelem emléke, ezért nem bánják, hogy a kormány megvásárolta, bár szerintük jobb lenne, ha a Nemzeti Múzeumban maradna, ahol a Miniszterelnökség közlése szerint "jelenleg őrzik".

A tény, hogy a Miniszterelnökség háttérintézménye, a Budavári Ingatlanfejlesztő Nonprofit Kft. vásárolta meg az ereklyét 54 millió forintért, és egyelőre nem leltározták be a múzeum tárgyai közé, felveti a lehetőséget, hogy a budai Várba kerül. A marsallbot állítólag az osztrák műtárgypiacon tűnt fel, és egy élelmes magyar ügynök beszélte rá a kormányt a megvételére. Ebben szerepe lehetett az arisztokratákhoz szívesen dörgölődző Lázár Jánosnak is.

A Fidesz sokkal inkább a Horthy-korszakban találja meg politikájának gyökereit, József főherceg pedig, nem elsősorban a Monarchiához, sokkal inkább a Horthy-rendszerhez kötődik. Ráadásul az alcsúti birtokán született Habsburg herceg szegről-végről Orbán földije is. Aligha a rajongás okán, de már meg is szerezte a miniszterelnök családja a főnemes egykori hatvanpusztai majorságát.
Forrás: HVG





http://www.sztarklikk.hu/kozelet/54-millioert-vettek-orban-viktornak-marsallbotot /332657




--------------------------------------------------------------------------------- -----



...nem vettek,hanem vettünk....(hogy törnék el rajta...)
Egyelőre 1,5 millió agykárosult ,köztük azok akiket pénzel,sötétsége lepi el az országot,ideje lenne egy kis szelet kavarni,hogy friss levegőhöz jussunk.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.