Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Mentális tömeggyilkosnak nevezték Orbánt nyugaton – ke
  2018-01-30 20:56:00, kedd
 
  Mentális tömeggyilkosnak nevezték Orbánt nyugaton - kemény időszaknak néz elébe
Írta Von Ducatti Vyca

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Régen volt már ennyire kínos magyarnak lenni Bécsben, mint most. Ráadásul jelenleg pont Orbán Viktor miniszterelnök rontja hírünket a sógoroknál. Bár sok mindent már nem tud elrontani, de azért az osztrák sajtónak még tudott meglepetést okozni. Kínosan ügyel ugyanis a magyar kormányzat arra, nehogy kellemetlen kérdést lehessen feltenni Orbán Viktornak Bécsben, ezért azt kérte az osztrákoktól, hogy ne legyen sajtótájékoztató. Végül abban egyeztek ki, hogy négy előre egyeztetett kérdést feltehet a sajtó. Minderről a HÍRTV számolt be.

Orbán Viktor és a mentális tömeggyilkosság - így összegzi a magyarországi folyamatokat a Der Standard. Elismeri, hogy a gazdaság az európai és a német beruházásoknak köszönhetően jobban működik, mint az előző kormányzatok alatt. A közhangulat viszont egyre mélyebbre süllyed. A Fidesz politikájának alapja a közvélemény megosztása, az állandó háborúzás és ellenségkeresés, ami az értelmesebb gondolkodókat elüldözi az országból.

Putyin sincs már messze - írja Orbán látogatásáról a Tiroler Tageszeitung. Az osztrák szociáldemokraták és liberálisok kritikáját idézik, akik szerint szégyen, hogy egyáltalán felmerült a demokrácia- és bevándorlásellenes, illiberalizmust hangoztató Orbán meghívása. A kancellári hivatalnak még magyarázkodnia is kellett, hogy nem Orbán Kurz első hivatalos vendége, hiszen a holland miniszterelnököt már fogadta a bécsi újévi koncert után.

Régen volt már ilyen sokat kritizált látogatás Bécsben - írja a Kurier. Emlékeztet, hogy két vitás téma is van, amelyben az osztrák és a magyar jobboldal nem ért egyet. Kurzék a paksi szerződést támadják, a magyar kormány pedig egy osztrák törvénytervezetet kritizál, amely szerint a vendégmunkások gyerekeinek az eddigi állami támogatás töredéke járna csak.

A legjobb szomszéd - kommentálja Orbán Viktor látogatását a News.at. A lap szerint Orbán 2015-ben volt a legboldogabb, amikor megjelent több tízezer menekült az ország határánál, mert onnantól kezdve tudja a muszlimokkal riogatni a népet. Ezt az osztrák kancellár is eltanulta tőle, de a civilek és a szabad sajtó elleni háború az Osztrák Néppártnak is sok, és Kurznak arra is ügyelnie kell, hogy az állami szintű magyar korrupciótól elhatárolódjon.

Hát ilyen a hírünk most Ausztriában. Utoljára talán akkor volt ennyire rossz a megítélésünk, amikor Gorenje hűtőért, Milkáért és Limara dezodorért forgattuk fel a Mariahilfer Straße üzleteit. Azóta próbáltunk európaiak lenni, de kiderült, még mindig csak hátrafelé nyilazunk. Köszönjük, Orbán Viktor!

http://pestibulvar.hu/2018/01/30/mentalis-tomeggyilkosnak-neveztek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni
  2018-01-30 20:44:23, kedd
 
  Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni
Swan Edgar | Ma | 20:04

Búbánatos szép estét kívánok! Rajtam a sor, hogy összefoglaljam a napi hülyeségeket. Ezt rohamtempóban, de legalább hiányosan fogom megtenni, mert aztán magamra óhajtom rántani a népharagot. Illetve nem, nem a népharagot. A fogalmatlan, félanalfabéta, olvasni lusta, gondolkodni nem hajlandó honfitársaink haragját. Nem baj, nem először fordul elő és vélhetőleg nem is utoljára. Kezdjük a futó napszemlével.

Országunk színe, java és büszkesége elcsámpázott Ausztriába. A színe és java ez esetben Orbán Viktort, Rogán Antalt, Lázár Jánost és Balog Zoltánt jelenti. Tisztult is sokat a levegő, esküszöm. Nem csak kolbászt zabálni mentek ők oda - puritánul, vonattal! - hanem szövetségest keresni. Ahogy az osztrák sajtót elnézem, nem annyira vannak elragadtatva a mi hős csapatainktól az ottaniak. Nem baj, majd az itthoni propagandamédiát fogom olvasni, akkor mindjárt elhiszem, hogy mekkora megtiszteltetésnek érzi mindenki azt, hogy Orbán Viktor reája veti szeme sugarát. Vagy micsodát.

Szijjártó Péter nem ment Bécsbe, ő itthon bohóckodott. Fogadott ő.

Sierra Leone átfogó gazdaságfejlesztési stratégiája egybeesik a magyar gazdaságpolitikai erősségekkel, ily módon komoly külpiaci sikerekre nyílnak lehetőségek az afrikai országban a magyar vállalatok számára - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, Kaifala Marah Sierra Leone-i külügyekért és nemzetközi együttműködésért felelős miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón. (MTI)

Petike! A világ egyik legszegényebb országáról beszélünk, ami ráadásul kurvára messze van. Mi lesz az a baromi nagy üzlet? Visszalátogatod a kollégát és hozol az asszonynak egy csecse gyémántot? Olcsóbban jövünk ki, ha te is elmész Bécsbe kolbászt enni. Ülhettél volna a főnököd hátizsákjának a helyén.

Ezer és egy fontos és érdekes történt ezeken kívül is, de azokról már vagy megemlékeztünk, vagy majd meg fogunk, vagy nem is annyira érdekesek. Most elmondom, ami a bögyömet nyomja.

Volt reggel egy cikk Róbert kolléga kútfejéből, mégpedig Hosszú Katinkáról. Pontosabban nem róla, hanem arról, hogy a magánéletéről jó lenne lepattanni, mert az nem közügy. És jöttek a feldúltak sűrű, tömött sorokban és elmagyarázták a közösségi oldalunkon, miért is van joga a jómagyar embereknek beleugatni bárki vaginájába. Lehet, hogy a kolléga túlzottan cizellált volt. Úgyhogy én most elmondom egyszerűen, miről szólt volna az a cikk. Hogy az is értse, aki sánta a fél fülére.

Hosszú Katinka közszereplő. Sőt, az ő férje is közszereplő. Minden versenye, megszólalása, megjelenése egyiküknek, másikuknak, vagy közösen is, közügy. A közvéleménynek jogában áll véleményezni Katinka, vagy férje szakmai teljesítményét, bármely szereplését, a kormányhoz fűződő, vagy nem fűződő viszonyát, nyilvános megnyilatkozását, elmaradt versenyét, úszóakadémiáját, akármijét. A sajtónak is joga van erről cikkezni. Egy valamihez nincs joga senkinek: az ő magánéletükben turkálni. Senkinek nincs joga vélt, vagy valós magánéleti kapcsolatáról cikkezni, fotókat manipulálni, hazugságokat terjeszteni a legintimebb magánügyeikről. Hosszú Katinka, vagy a férje magánélete, annak válsága nem közügy. Abban turkálni tahó dolog. Pont.

Ugyanezt állítottuk akkor is, amikor Volner Jánost próbálták meg kikezdeni és amikor Vona Gábor magánéletében kezdtek vájkálni. Akkor rohadék jobbikosok voltunk éppen. Ugyanezt állítottuk akkor is, amikor Alföldi Róbertet találták meg senkire nem tartozó részletekkel. Vagy amikor Orbán Viktorról állította Nagy-Bandó András (mert valaki mesélte neki, aki valakitől valahol hallotta), hogy veri a feleségét. Ezt mondtuk akkor is, amikor Tóbiás József feleségét rángatták a porondra, amikor Stohl András, vagy éppen Gulyás Márton magánszférájában óhajtott gázolni a közízléstelenség.

És ugyanezt mondjuk most is Hosszú Katinkával kapcsolatban. Ja, hogy ettől beálltunk Orbán seggnyalójának? És akkor mi van, ha akad olyan egyszerű gondolkodású honfitársunk, aki Orbándögöljmegezni jár ide és majd most jól megsértődik? Semmi. Eddig sem azért írtunk bármit, mert meg akartunk felelni valamelyik elvakult klikk tagjainak, hanem azért, mert így gondoltuk helyesnek. Attól még sem az elveink, sem az erkölcsi mércénk nem fog megváltozni, hogy éppen ki, melyik párt, politikai térfél szereplőjének a legszemélyesebb magánügyeiről van szó. Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni. Ez akkor is így van és így is marad, ha ezzel az egy cikkel elveszítjük az olvasóink felét. Sajnálom.

A mai munkánk gyümölcskosara:

Migránsmentes, reménytelen elmegyógyintézet

Le kellene már szállni Hosszú Katinkáról

A Fidesz házi politológusa majdnem lerántotta a leplet a Fideszről

Kötelező listák 2.

Rogán nyúzott feje megint többet mond ezer szónál

Így kell szembrebbenés nélkül letolvajozni kiszolgáltatott magyar emberek tízezreit

Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?

Tessék visszaadni a miniszter úr magyarságát!

És én vagyok a kommunista, ha okádnom kell ettől az egésztől

Fáradtan biztatjuk egymást

A nap kommentje Sándortól:

Nem ez a kemény “papuskáim"....a net adó 300 ft-os terve na az kiverte a biztosítékot.....a szerencsétlen és idősebb embereket (mert bizony 50 év felett nem könnyű szinte lehetetlen munkát találni) letolvajozza? Csönd van ? lesz is? na ez a baj!




https://kolozsvaros.com/rovidek/aki-ezt-nem-erti-azon-nem-tudunk-segiteni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fő helyen kell helyreigazítania a közmédiának a Czeglédy-ügy
  2018-01-30 20:26:40, kedd
 
  018. január. 30. 18:13 2018. január. 30. 19:08 ITTHON



Fő helyen kell helyreigazítania a közmédiának a Czeglédy-ügyben
szerző:
hvg.hu


Első fokon Czeglédy Csabának adott igazat a bíróság, mert a közmédia valótlant állított.



A börtönből nyert pert az MSZP-s Czeglédy Csaba a köztévé hírműsoraival szemben - írja a 24.hu. A lap úgy tudja, a Főváros Törvényszék kedden meghozott elsőfokú ítéletében szokatlanul súlyos helyreigazítás-sorozatra kötelezte a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-t, ugyanis a bíróság tízszeres helyreigazítást ítélt meg a diákszövetkezetekkel foglalkozó MTV-s riportok valótlan állításai miatt.

Az M1 Híradó a szombathelyi MSZP-s képviselő, Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásba helyezése után többször is foglalkozott a politikus üzleteivel. Czeglédyt azzal gyanúsítják, hogy a Humán Operátor Zrt. mellett olyan iskolaszövetkezeteket működtetett, amelyek segítségével elkerülték a közterhek megfizetését.

A köztévé több Híradóban leközölt riportjaiban hatalmas számú károsultról és a politikai kapcsolódásokról számolt be, de az M1-nek az ítélet szerint három helyreigazítási közleményt kell fő helyen lehoznia annyiszor, ahányszor az eredeti riportokat leközölték.

A bíróság azt állapította meg, hogy a köztévé több esetben, már köztudomásúan valótlan állításokat terjesztett, például azt mondták, hogy Czeglédy cége 100 millió forintra becsülhető az az összeg, amivel tartozik a diákoknak és nyugdíjasoknak, valamint hogy 1000 körül van a károsultak száma. A bíróság szerint a csatorna hírműsora valótlanul állította azt is, hogy Czeglédy Csaba több mint 25 millió forinttal tartozik Gyurcsány Ferencék cégének, az Altusnak.

Korábban már az Origó is helyreigazításra kényszerült, mert valótlan állításaival szemben "a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.".


http://hvg.hu/itthon/20180130_Fo_helyen_kell_helyreigazitania_a_kozmedianak_a_Cze gledyugyben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán maffiaállamát csak a zsákmány ígérete tartja össze
  2018-01-30 19:23:03, kedd
 
 
Orbán maffiaállamát csak a zsákmány ígérete tartja össze

Ma, 18:14
Ma bebizonyosodott, hogy a Fidesz egy valamitől nagyon fél. Fél szembe nézni az igazsággal. Ma a parlamentben a fidesz padsorai üresen maradtak, amikor számot kellett volna adniuk a hazugságaikról, álságos gyűlölködésükről.


Persze ők mindig kiforgatják a valóságot, létrehoztak egy virtuális világot, amelyben csak az ő igazságuk érvényesül. Aki az ő kitalált világukat vitatja, az számukra eretnek. Nem véletlenül mondta azt mondta azt zárt körben a maffia-államfő (tudják kire gondolok): "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok!" Hát, akkor vegyük át röviden, mit mond és mit csinál!

Ő azt hirdeti, hogy Magyarországnak keresztény, hitvalló kormánya van, aki senkit sem hagy az út szélén, és amely demokratikusan gyakorolja a ráruházott hatalmat. Szépen hangzik, de közben mi történik?





Emlékezhetünk például arra, hogy ez a "keresztény" és "hitvalló" kormányfő szabadon engedett egy gyilkost: az azeri baltás gyilkost, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy keresztény embert. Erkölcsi kérdésekről oktat minket, miközben attól vesz el, akinek nincs, és annak ad, akinek úgyis sok van? Erkölcsi kérdésekről oktat, miközben pénzért orosz és más bűnözőket enged közénk és magyar állampolgárságot ad nekik? Erkölcsi kérdésekről oktat, miközben jelenleg a családja üzletelései miatt európai hatóságok nyomoznak? Lássuk be, ennek a kormánynak semmi köze sem a keresztény értékekhez, sem az alapvető erkölcsi normákhoz.

2. Azt is mondta a maffia-államfő, hogy "senkit sem hagyunk az út szélén". Azt ígérte, hogy megteremtik a szociális biztonságot. Ehhez képest mit látunk? Nőtt a szegénység, nőttek a jövedelmi különbség: a gazdagabbak ma már a tízszeresét keresik meg annak, mint amennyit a szegényebbek visznek haza. A közösből egyre kevesebb jut oktatásra, egészségügyre, szociális célokra. Sem a családi pótlék, sem az öregségi nyugdíjminimum nem emelkedett egy fillérrel sem. Több százezer gyermek mélyszegénységben él.

A maffia-kormányfőnek volt lehetősége eljutni Alcsútról Oxfordba, ő viszont elvette a felemelkedés esélyét a szegény családba született tehetséges gyermekektől.

Ferenc pápa egyszer azt mondta: "Az emberi jogokat nem csak a terrorizmus, az elnyomás és a gyilkosság sérti, hanem az igazságtalan gazdasági berendezkedések is, amelyek óriási egyenlőtlenségeket teremtenek."
Márpedig ez a rendszer nagyon sérti az emberi jogokat. Miközben nincs fűtés kórházakban, hónapokat vagy éveket kell várni egy-egy műtétre, nincs elég háziorvos, és az ügyeleten meghalnak a betegek, addig Mészáros "nemstróman" Lőrinc már milliárdos repülővel repked. Pedig nem azért dolgozunk, nem azért fizetünk adót, hogy abból stadion legyen, színvonalas egészségügyi ellátás helyett, vagy, hogy nyugdíj helyett a maffiaállamfő strómanjai gazdagodjanak.

3. A nép akaratára hivatkoznak, miközben el akarják venni a jogunkat attól, hogy a saját életünket magunk szervezzük. Egy tegnapi hír szerint, ha maradnak, kisvárosoknak és falvaknak nem lesznek polgármestereik, önkormányzataik, mert ők pártkatonákat akarnak a települések élén látni. Ez a kormány nem a középosztályt erősítette meg, hanem egy szűk arisztokráciát, egy szűk elitet gazdagított meg a mi pénzünkből. Azt a maffiaállamot, amit létrehoztak, csak a közös zsákmány ígérete tartja össze.

Összegezve: ez a kormány se nem keresztény, se nem szociális, se nem demokrata. Ez egy maffiakormány, amelyet el kell zavarnunk!

Április 8-án erre megvan a lehetőségünk, éljünk vele!
Szerző: Tóth Bertalan

http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-maffiaallamat-csak-a-zsakmany-igerete-tartja-o ssze/333740
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán nyúzott feje megint többet mond ezer szónál
  2018-01-30 18:40:18, kedd
 
  Rogán nyúzott feje megint többet mond ezer szónál
Szalonna | Ma | 12:33

Tény és való, hogy a roppanós bécsi virsli nem ér fel egy igazi jó magyar, szuverén pacalpörkölttel, és ha az ember pláne kifelejti a hátizsákjából a hamuba sült pogácsát, kénytelen beérni az osztrák pereccel lenyomtatott, húst foltokban tartalmazó eledellel is. Bár mondjuk, ha Rogán Antal megkínzott fejére néz az ember, akkor nem biztos, hogy jó étvággyal vetné rá magát sógorék gyorskajájára.


https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/01/orbanrogan.jpg

Mindenesetre örülünk, hogy a miniszterelnök úr étvágyával minden a legnagyobb rendben van, és a tükör sem veri vissza a környéken ólálkodó 68 biztonsági embert. Vagy Bécsben csökken a veszélyérzet? Nem félnek az urak, hogy a semmiből felbukkan egy eltévelyedett Soros-bérenc, egy balliberális migránsokat simogató hazaáruló és megmerényeli a nemzet őrző-védőit? Akkor jó.

Szóval nem akartunk beleszólni a táplálkozási szeánszba, valami egészen másról szerettünk volna érdeklődni. Azt írja az újság, hogy a bátor nemzetvezető már megint mindent megtett azért, hogy a zárt ajtók mögötti tárgyalásokon kívül (amiről azt mond utólag, amit akar), esetleges kellemetlen kérdéseket ne lehessen feltenni neki.

Ha minden frankó, ha Orbán az a bátor ember, akinek a hívei látják, miért nem képes meghunyászkodás helyett egyszer tökösen kiállni a nyilvánosság elé?

Miért eleve úgy ment Bécsbe Rogánostúl, hogy ne legyen sajtótájékoztató és ne lehessen kérdezni semmiről?

Hogyan képes megvédeni az országot egy olyan ember, aki már megint azzal égeti magát külföldön, hogy csak előre egyeztetett kérdéseket lehet neki feltenni?

Miért sunnyogja el külön a szélsőjobboldal elnökével való találkozót, ha a népakarat helyreállításának évét írjuk és minden aszerint alakul, ahogyan Orbán akarja?

Megannyi kínzó kérdés, amit már egyre nehezebben lehet szőnyeg alá söpörni, Rogán nyúzott feje különben is többet mond ezer szónál. Nagyon úgy néz ki, hogy a Sebastian Kurz kancellárhoz fűzött reményekhez kevés lesz a migránsozás közös nevezője. A Trumphoz fűzött remények is hogy bejöttek. Ja, nem.

https://kolozsvaros.com/rovidek/rogan-nyuzott-feje-megint-tobbet-mond-ezer-szonal /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz házi politológusa majdnem lerántotta a leplet a Fid
  2018-01-30 18:36:29, kedd
 
  A Fidesz házi politológusa majdnem lerántotta a leplet a Fideszről
Molnár Bálint | Ma | 10:59

Idézzünk az MTI-ből, mert attól mindig okosabbak leszünk:

Szakértő: a migrációt nem lehet belpolitikai témává tenni

Galló Béla politológus szerint a migráció lényeges probléma, de nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni.

A politológus az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azt mondta, Európában legitim vita folyik a migráció problémájának helyes kezeléséről, azonban a magyarországi ellenzék 2015-ben elkövette azt a hibát, hogy rosszul állt ehhez a témához, és nem gondolt arra, mi okozta a 2015-ös nagy bevándorlási hullámot.

Galló Béla a Jobbik kapcsán azt mondta, a párt elnöke, Vona Gábor nem tudja kezelni a róla korábban készült, de a napokban nyilvánosságra került felvételeket, híreket. A politológus szerint ezek most visszahullanak a fejére.

Galló Béla politológus (Fotó forrása: hirado.hu)

Galló Béla politológus (Fotó forrása: hirado.hu)

Na, hogy tetszik? A migrációt nem lehet belpolitikai témává tenni!!!!!!!!!!!!!!!!

Istenem, megvilágosodtak a Migráns1-nél - gondoltam magamban, ahogy ránéztem a címre. Elkezdték kibontani az igazság marhára összebogozott szálait, rávilágítottak arra, hogy tévedés volt éveken át - figyelemelterelésileg - egyetlen témával mellékvágányra terelni a Orbánék korrupciós ügyködéseit, és kormányzásra alkalmatlanságát, hogy fasznak kellett egy nyilvánvalóan nem bevándorlási célpontot képező, nyomorult kelet-európai kisállamban mindent a migránsok elleni harcra, Soros nevetésének megakadályozására, és Brüsszel megállítására feltenni, hogy hatalmas disznóság volt az elhülyítési propaganda és nemzeti kamukonzultáció címen csilliárdokat kilopni a magyar emberek zsebéből.

Megnyugodhatunk. Szó nincs erről. Az ellenzék a kretén, Vona Gábor és a Jobbik az idióta köpönyegforgató, jól megjárták. A migrációt ugyanis kizárólag a Fidesznek van joga belpolitikai témává tenni. A Fidesz kiváltsága pénzért kuncsorogni a Soros-terv megakadályozása érdekében.

Gratulálok a politológus úrnak, hogy segített eligazodni a közéleti susnyásban, pedig már majdnem a józan észhez való visszatalálással akartam meggyanúsítani őt is, meg a közpénzmédiát is, meg az államnak pártját is. Szerencsére nem kell hülyét csinálnom magamból.


https://kolozsvaros.com/rovidek/a-fidesz-hazi-politologusa-majdnem-lerantotta-a-l eplet-a-fideszrol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Bécsben is menekül a sajtó elől
  2018-01-30 18:35:05, kedd
 
 
2018. január. 30. 11:59 2018. január. 30. 12:16 Itthon
Orbán Bécsben is menekül a sajtó elől

szerző:
hvg.hu


Előre elrendezett sajtótájékoztatót tart majd az osztrák kancellár Orbánnal. Állítólag a Népszabadságot bezáró médiavállalkozóval is találkozott.

Nem terveztek sajtótájékoztatót sem Orbán Viktor és az osztrák kancellár, Sebastian Kurz mai megbeszélése, munkaebédje után, csak egy nyilatkozatot, írja a HírTV osztrák forrásokra hivatkozva. Végül lesz egy sajtóesemény, amelyen a korábbi tervek szerint egy kérdést sem engedtek volna, de végül négy előre egyeztetettet fel lehet majd tenni. Orbán találkozik a szélsőjobboldali FPÖ elnökével is, de Heinz-Christian Strachéval még sajtónyilatkozatot sem fog kiadni. A bécsi lapok kemény kritikával illetik Orbán látogatását, aki miután megutaztatta hátizsákját, virslizett egyet Rogán Antallal.

A Zoom úgy tudja, Orbán hétfő este azzal a Heinrich Pecinával találkozott, aki bezáratta a Népszabadságot, majd a Mediaworksöt eladta Mészáros Lőrincnek, és akinek a kezében hat magyar megyei napilap is van.


http://hvg.hu/itthon/20180130_Orban_Becsben_is_menekul_a_sajto_elol#utm_source=hv g_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2018_01_30&type-id=Hv gDaily&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár szerint azért is javult a közbiztonság, mert a közmunk
  2018-01-30 17:12:04, kedd
 
  Napi 8 óra melóért 60-70ezer. Ebben a sztoriban nekem nem a közmunkás tűnik tolvaj-félének.
És erre büszke ez a féreg, aki ugye belopta magát ezeknek az embereknek a szívébe, a mindenki annyit ér amennyije van dumával és a 8 éves kölykökre íratott ingatlanokkal.
Szóval Lázár letolvajozta a választóit és a rabszolgatartás havi 60 ezer forintért szerinte vívmány.

Értem.

--------------------------------------------------------------------------------- ----------

Lázár szerint azért is javult a közbiztonság, mert a közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek

Botos Tamás
POLITIKA
ma 12:07


,,27 éve minden választás alkalmával a komcsik minden alkalommal megpróbálják megostromolni a városházát, de mi mindig megvédjük," jelentette ki hétfői lakossági fórumán Hódmezővásárhelyen Lázár János, számol be a HírTV. A február 25-i időközi polgármester-választáson induló ellenzéki jelöltre, Márki-Zay Péterre utalva a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy

"lehet ezt olyan egyszerűen is megközelíteni, hogy tulajdonképpen most egy személy mögé bújva vagy trójai falóként ugyanazok akarják elfoglalni a városházát, akik már 27 éve folyamatosan ostromolják."

Lázár szerint a városban a bővülő kamerarendszer miatt csökkent a bűncselekmények száma, míg országosan azért javultak a statisztikák, mert többen ülnek börtönben és mert

a közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek.

,,170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és

mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni.

Beszéljünk világosan és egyértelműen. Ráadásul egy idő után rájön arra, hogy 60-70 ezret kap úgy, ledolgozik reggel 6-tól délután 2-ig akkor minek akkora kockázatot vállalni," mondta. Szerinte fontos, hogy olyan polgármestert válasszanak a hódmezővásárhelyiek, aki nem engedi a migránsok betelepítését. (HírTV)


https://444.hu/2018/01/30/lazar-szerint-azert-is-javult-a-kozbiztonsag-mert-a-koz munka-mellett-nincs-idejuk-lopni-az-embereknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Orbán kormány elképesztő aljasságra készül – ezt mé
  2018-01-30 16:59:11, kedd
 
  Az Orbán kormány elképesztő aljasságra készül - ezt még a legrosszabb rémálmaiban sem gondolta volna

Orbánék aljassága minden kétséget kizáróan nem ismer már határokat. Ha ezt sikerül véghez vinniük, akkora bajban lesz az ország, mint még soha.

Nem hivatalos értesülések szerint még az idén újra átírnák a választási törvényt, a 2019 őszi választások miatt! Az átalakítás indoka nagy valószínűséggel az lesz hogy így olcsóbbá tehetik az önkormányzatok működését.

Célja kétséget kizáróan az lehet, hogy a településvezetők mindannyian a Fideszhez köthető emberek legyenek. És mint tudjuk, 2019 után csak 2024-ben lesz ismét helyhatósági választás.



Erre természetesen a Magyar Szocialista Párt azonnal közleményben reagált:

Orbán fideszes helytartókat akar polgármesterek helyett

A Fidesz fel akarja számolni a jelenlegi önkormányzati rendszert, azért, hogy saját helytartóit ültethesse a települések vezetői székébe. Ez már most sem áll távol a Fidesztől, hiszen Felcsút és térsége már kapott külön, miniszterelnöki biztost, Pécsen pedig gondnokság alá helyezték a polgármestert, és az egész várost.

Orbán Viktor azért, hogy az elégedetlenkedő polgármestereket és helyi képviselőket elhallgattassa képes felszámolni az önkormányzati választásokat bizonyos településeken. Az már korántsem érdekli a Fideszt, hogy ennek a következményeként megszűnik a települések érdemi érdekképviselete, és az önkormányzati hivatalok elsorvasztása miatt már nemcsak a kórházakban, de a helyi hivatalokban is várólisták alakulhatnak ki.

Az önkormányzati iskolák és kórházak államosításával már eddig is mérhetetlen károkat okozott a Fidesz az egészségügyben és oktatásban, ezzel is hozzájárulva a falvak, kisvárosok, térségek elnéptelenedéséhez.

Az MSZP elkötelezett a települések önállósága mellett, elkötelezett azon állampolgári jog érvényesüléséért, mely szerint helyi képviselőjét mindenki saját maga választhassa meg és ne Budapestről nevezzenek ki egy politikai megbízottat.

MSZP - áll az MSZP közleményében

Forrás: MSZP / BalraMagyar


http://balramagyar.hu/2018/01/29/az-orban-kormany-elkepeszto-aljassagra-keszul-ez t-meg-a-legrosszabb-remalmaiban-sem-gondolta-volna/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cirkuszt csináltak a T. Házból: egyetlen fideszes jelent meg
  2018-01-30 16:53:07, kedd
 
  Cirkuszt csináltak a T. Házból: egyetlen fideszes jelent meg munkahelyén


2018. január 30. 14:10 - szerző: 168 Óra

Kizárólag Gulyás Gergely képviselte 114 tagú frakcióját, a fideszesek távolmaradása nyomán így - az előzetes várakozásoknak megfelelően - határozatképtelen volt az Országgyűlés rendkívüli ülése. Miután az ellenzéki pártok frakciói és a független képviselők még csak napirend elfogadására sem alkotnak megfelelő többséget, a ,,sok hűhó semmiért" elve érvényesült kedden.

Emlékezetes, a Jobbik kezdeményezésére az 1300 ,,titokban" befogadott menekült ügyében, de az MSZP és az LMP támogatásával és plusz két téma felvetésével. Így az ellenzéki aláírások nyomására Kövér Lászlónak össze kellett hívnia a rendkívüli parlamenti ülést, amit ugyanakkor a fideszes házelnök pont olyan dátumra írta ki, amikor Orbán Viktor előre tudhatóan Bécsben tárgyal. Ráadásul az már a múlt héten kiderült: a Fidesz-frakció a főnök távollétében nem is kíván részt venni az ülésen.

Minderre számíthatott is az ellenzék, amely azért ki-kihasználta az alkalmat, hogy a parlamentarizmus színjátszóterén számon kérje a megfutamodott kormánypártokat. Két szocialista képviselő például plüssnyuszikkal érkezett az ülésre, az egyik trikóján Viktor, a másikon Szilárd felirat volt olvasható.

A napirend előtti felszólalók sorra gyávasággal és megfutamodással vádolták a kormány. A Fideszt képviselő Gulyás Gergely mellett ugyanis mindössze négy államtitkár jelent meg az ülésteremben, közülük is mindössze Dömötör Csaba, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helyettese válaszolgatott némi lelkesedéssel a kormány nevében.
Fotó: Kovalovszky Dániel

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője volt az első felszólaló, aki úgy vélte: azért ilyen üres a Ház, mert a fideszesek vagy félnek a valóságtól és ettől az üléstől, vagy derogál nekik eljönni. ,,Hol van a miniszterelnök? Hol vannak a miniszterek? Tán késett a helikpoter?" - szúrt oda Rogán Antalnak. A szocialisták frakcióvezetője szerint Orbán veszélyes játékot játszik, amikor a letelepedési kötvényekkel jöhetnek menekültek nyíltan, miközben titokban is befogadtak többeket.

Az elmúlt három évben a Fidesz politikusai belehazudtak a szemünkbe.

Szerinte a migráció fő szervezői Orbán Viktor, Rogán Antal és Szijjártó Péter. Hozzátette, nem a menekültek, hanem a gyűlöletkeltés ellen vannak a szocialisták, s hogy érdemi témákról is szót ejtsen, beszélt a nyugdíjasokról is, akikből sokan mélyszegénységben élnek.

Ezután Vona Gábor és Dömötör Csaba egymással is személyeskedésig menő replikázása követte felszólalását, majd Szél Bernadett LMP-frakcióvezető indult meg, s kezdett perlekedni Pogácsás Tibor államtitkárral a munkavállalói jogok kapcsán.

Minderre reagálva Gulyás Gergely csalódottságának adott hangot, hogy nem ő kapja a plüss nyuszit. Szerinte az összehívott rendkívüli ülésnek csak annyi célja volt, hogy az eddig elégtelenre vizsgázó ellenzék kettesre javítsa eredményét, ,,ezért állt össze Vona Hadházyval." A Fidesz-frakcióvezető szerint ők senkit sem fogadnak be. ,,Eddig irgalmatlansággal vádolták a kormányt, most túlzott irgalommal." Nyugdíjemelést is ígért a későbbiekre, ahogy köztisztviselői béremelést is.

,,Magyarország ma jó helyzetben van" - tett pontot az ülés végére.

Ami így hamar véget is ért, hiszen míg az MSZP-s Heringes Anita és Bangóné Borbély Ildikó az egyik nyuszit a kormányfő, a másikat Németh Szilárd asztalára helyezte, a teremszolgák pedig hamar el is távolították a plüssöket, az Országgyűlés rátérhetett volna a napirend megszavazására. Csakhogy a Ház nem volt határozatképes, ezt állapította meg a levezető elnök kézfelemeléses szavazás után. Gulyás még valamiért szavazógépes voksolást is kért, ebből az derült ki, hogy 55-en elfogadták ugyan a rendkívüli ülés napirendjét, de 144-en nem szavaztak.

A következő, immár a rendes tavaszi ülésszak nyitóülésére várhatóan február 19-20-án kerül sor. Ezt követően a választási kampány miatt csupán egyetlen hétig ülésezik majd a magyar parlament.

http://168ora.hu/itthon/cirkuszt-csinaltak-a-t-hazbol-egyetlen-fideszes-jelent-me g-munkahelyen-144497
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1825
  • e Hónap: 18618
  • e Év: 151535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.