Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film Miss.Nobody Teljes film
  2018-01-09 22:18:35, kedd
 
 Link 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Komolyzene
  2018-01-09 21:59:35, kedd
 
 Link 
 
0 komment , kategória:  Komolyzene  
Érdekesség
  2018-01-09 21:51:13, kedd
 
  Tudtad, hogy a zsebkendőt már az ókorban sem csupán orrfújásra használták? Sőt, egyáltalán tudtad azt, hogy ez a kis darab kelme ilyen régóta része az emberiség mindennapjainknak? Pedig így van: a zsebkendők redői évezredek óta rejtenek bánatot, örömet és reményt, jelzést adnak társadalmi státuszunkról, vágyainkról, gyászunkról és szerelmünkről.

A zsebkendő attól kezdve kíséri életünket, hogy az édesanya először letörli vele a kisbabája állát evés után. Zsebkendővel kötik be az óvatlan kisfiú elvágott ujját, felitatják vele a szomorú könnyeket a Titanic végén a moziban, éppúgy, mint a menyasszonyét vagy az örömapáét az esküvő emelkedett pillanataiban, vagy az özvegyét gyászában. Lengethető vonat után, zálogba adható hosszú elválás előtt, leejthető “véletlenül" és felvehető készakarva, mellre tűzhető kis vörös posztó az ellenkező nem ingerlésére, kifejezheti - vagy épp elleplezheti - életérzésünket, gazdagságunk mértékét. És így tovább, és így tovább. Hosszan sorolható, mi mindenre használta az ember a zsebkendőt azon túl, hogy alaposan megtörli benne az orrát.

Már a régi görögök is...
A történészek szerint ez a használati tárgy - mint oly sok minden más - az ókori Kínából származik, és először a fejre terítve viselték, hogy óvjon a forró napsugaraktól. Szobrokon is megörökítették a Csou-dinasztia idejében (Kr. e. 1000 táján), ahogy bizonyos előkelőségek egy kis négyszögletes és dekoratív ruhadarabot tartanak a kezükben és a fejükön.

Írásos emlékekben először Catullus, a római költő versében jelenik meg az időszámítás kezdete előtti első században, ahol a költő sudariumnak nevezi ezt a kelléket. A név a sudor (izzadság) szóból ered, és az arcot takarták vele a nap elől, a forróságban jelentkező verejtékcseppeket itatták le vele a homlokról és az arcról. Luxuskiegészítőnek számított, amit csak a gazdagok engedtek meg maguknak, hiszen a jó minőségű kendő drága és finom lenből készült. De nem csak egészségügyi célokat szolgált ez a darab ruha már akkor sem: a római játékokon, cirkuszi vetélkedőkön és látványosságokon a “show" kezdetét egy hölgy által ledobott kendő jelezte. A görögök a zsebkendőt parfümbe áztatták, és ezzel az illatosított kelmével törölték arcukat.

Könnycseppek felszárítása hódolói ajándékkal
A 15. században Európában széles körben kezdett terjedni a zsebkendő használata, ám érdekes módon nem a római vagy görög hagyományok miatt. A Kínából hazatérő utazók és kereskedők beszámolói és a magukkal hozott “mintadarabok" ragadhatták meg a gazdag nemesek fantáziáját, s lassacskán a mindennapi életvitelhez kezdett tartozni a zsebkendő. A leggyakrabban selyemből készült, sokszor gazdagon hímzett úri zsepik változatos formában jelentek meg: kör, háromszög vagy négyzet alakúak lehettek. A franciák pleuvoir-nak nevezték, ami már utal arra, hogy úgy használták, ahogy mi is: a pleur szó ugyanis annyit tesz: könnyezni, sírni, szemerkélni (eső); az angolok hand coverchief-nek hívták, ami pedig kéztakarót vagy valami hasonlót jelent. Az olaszoknál semmilyen különleges elnevezést nem kapott, de hogy fontos szerepet töltött be, azt jól bizonyítja, hogy a hozományban nagy hangsúlyt helyeztek ezekre a míves kendőkre mindkét család részéről.

A 16. században Erzsébet királynőről feljegyezték, hogy nagy rajongója volt a luxuskivitelű, arannyal, ezüsttel varrt kendőknek, ezért sokszor ilyen ajándékot kapott tisztelőitől. Ekkoriban alakult ki a szokás, hogy egy kendő adományozását és elfogadását a vonzalom, a tisztelet és hódolat jelének tekintették az egymással flörtölő, ismerkedő párok között, akiknek ilyen szimbólumokkal talán könnyebb és izgalmasabb volt beszélni egymásnak az érzéseikről, vágyaikról. A kendő szimbolikus jelentőségét mi sem fejezi ki jobban, mint hogy egy évszázaddal később Shakespeare drámájában is központi szerephez jut Othello és Desdemona viharos viszonyában.

A királyné óhaja parancs
A zsebkendő sorsának alakulását a későbbiekben is az uralkodó osztály ízlése és parancsai határozták meg. A legenda szerint Marie-Antoinette például a négyszög alakú kendőket részesítette előnyben, és úgy gondolta, hogy ez a forma sokkal esztétikusabb bármi másnál, ha zsebkendőről van szó. Mit szólhat ehhez egy lovagias, szerelmes férj? XVI. Lajos király igazán gálánsan reagált: rendeletbe adta ki, hogy a zsebkendők mind a négy oldalának egyenlő hosszúnak kell lenniük.

Divat volt csupán, és az lesz újra

A 20. század elejére, a gazdasági válság kirobbanásakor ez maradt az egyetlen divat- és luxuscikk, amit a nők megengedhettek maguknak. Ezt a kis darab kelmét váltogatva igyekeztek a ruházatukat színesíteni és a divathoz igazítani. A férfiaknál sem történt másként: a kabát felső zsebéből kikandikáló selyem zsebkendő itt is csak divatcélokat szolgált, és gyakran cserélődött.

A 30-as években jelent meg a díszes zsebkendők praktikus vetélytársa, a papír zsebkendő, amely viszont elsősorban már higiéniai célokat szolgált. Népszerűségét annak köszönhette akkor is és ma is, hogy eldobható. Vele párhuzamosan azonban még a hatvanas évekig a ruhazsebkendő is népszerű maradt. Utána sokáig egyeduralkodói pozícióra tett szert a papírverzió, és csak most, a 21. század elején kezd ismét visszatérni a divatba és a szokásba ez a kellemes, hasznos, de főleg látványos kiegészítő.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:31:48, kedd
 
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb esetben alaptalan támadások érik a közmédia által felkarolt ismeretlen orvosoktól.

Kitisztítja a szervezetet, erős oxidáns, megszünteti az oxigénhiányos állapotokat, így megakadályozza a rákos sejtek szaporodását. Minden betegség esetén nagyon ajánlott!

Belsőleg: Kúraszerűen 1,2,3.....20 cseppet 1dl vízzel meginni naponta 3x, majd visszafelé 20,19,18......1cseppet. A nagyobb hatás érdekében előtte 1 csipet só, utána vitamin bevitel (pl. 1 alma) ajánlott!

Külsőleg: Borogatva, bedörzsölve, kenegetve a bármilyen problémás bőrre (melanóma, pikkelysömör, lábgomba, tyúkszem, sebek, fogíny, miteszerek, ráncok, stb.). Gyógyszertárban kapható!

Teljeskörű leírás: Kovács József Hidrogén-peroxid-az eltitkolt gyógyszer! c. könyvében.Ez a halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen, gyenge sav, voltaképpen egy erős oxidálószer. A legtöbbünknek a hidrogén-peroxidról a hajszőkítés, illetve a fog fehérítés jut eszünkbe, de még számtalan más területen is segítségünkre lehet.

Fertőtlenítsük az aprító pultot

Csak annyi dolgunk van, hogy ráfújunk az oldatból a pultra, pár percig hagyjuk állni, majd töröljük ezután fényesre.

A csillogó vécécsésze

Öntsük bele egy adagnyi hidrogén-peroxidot a vécébe. Hagyjuk félórát állni, majd sikáljuk ki egy kicsit.

Tartsuk tisztán vele a hűtőt is. A hidrogén-peroxid nem mérgező, ezért bátran kitörölhetjük a hűtőnket.

Penész ellen

Vessük be a makacs penészfoltok ellen. Nem bánjuk meg.

Tisztítsuk meg a vágódeszkát

Egy használt, alaposan összevagdosott vágódeszka remek búvóhely a baktériumok számára. Használjuk az olcsó hidrogén-peroxid és az ecet erejét a hatékony fertőtlenítésre.

Segít a gombatenyésztésben

Hihetetlen, de valóban elősegíti az úgynevezett osztriga gomba növekedését, amelynek zsákját a hűtőben kell tárolni.

Zöldségek tisztítása

Tegyünk 3 százaléknyi hidrogén-peroxidot egy vízzel teli szórófejes flakonba, majd fújjuk be a zöldségeket és hagyjuk 5 percig, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Ezután öblítsük le a zöldségeket.

Mosogatószivacs tisztítása

A mosogatószivacson millió baktérium teleplepszik meg egy idő után. Egy üvegben vegyítsünk össze hidrogén-peroxidot és meleg vizet fele-fele arányban, majd öntsük rá a szivacsunkra és hagyjuk állni 15 percet. Ezután alaposan öblítsük le a szivacsot.

Fogfájás ellen

Fele víz és fele 3%-os hidrogén-peroxid arányban készítsünk szájöblítő vizet, amely megöli a baktériumokat és a fogakat is fehéríti, és ráadásul a fogfájás ellen is hatékony lehet.

Fülfájás ellen

Hidrogén-peroxiddal egykettőre megszüntetheti a fülfájást. 3 százalékos, kereskedelmi minőségű oldattal, három-négy óránként csepegtessen három, négy vagy öt cseppet a hallójáratba. A fájdalom és a gyulladás enyhülni fog. Ügyeljen arra, hogy a ruhájára ne kerüljön, mert fakítja a szövetek színét.

Rossz lehelet ellen

Ha hidrogén-peroxidban tartja a fogkeféjét, elpusztíthatja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Sörtével lefelé tegye egy hidrogén-peroxiddal megtöltött műanyag edénybe, és minden használat előtt alaposan öblítse le.

Dr. Malahov, Dr. W. Duglas, Dr. Neumivakin professzor nyomán a hidrogénperoxid, mint nascens oxigénre bomló, erős antioxidáns, mely nem csak a sejtek funkcióját képes visszaállítani, hanem eltávolít a sejtből minden nem odavaló anyagot.

Neumivakin professzor elmond néhány receptet hogyan legyünk egészségesebbek.

Mivel a hidrogén-peroxid megsemmisít mindennemű patogén mikroflórát, így alkalmazható különböző vírusos fertőzések esetében, gombás megbetegedéseknél, gennyes fertőzéskor, belek baktériumfertőződésénél."

Neumivakin a hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere - folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik.

A rákos betegségek sikeres kezelése hidrogén-peroxiddal azzal magyarázható, hogy a rákos sejt csak oxigénhiányos közegben képes létezni.

A hidrogén-peroxid úgyszintén hatásos olyan immunhiányos betegségeknél, mint a vörös lupus, bármilyen allergiás megnyílvánulás, az izületek tokjára, az izületek körüli szövetekre terjedő idült gyulladás ( reumatoid arthritis), stb."

A hidrogén-peroxidot orvosi ellenőrzés nélküli belső használatra jellemzően a következőképpen javasolják : Mindenképpen a gyógyszertárban kapható 3% -os oldatból, étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával, napi háromszor tíz csepp, 2- 3 dl vízben. A másik javallat: 1 liter vízbe 10- 15 millilitert.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:20:38, kedd
 
  Különleges napokat élünk, mert idén októberben 5 hétfő, 5 szombat, és 5 vasárnap is lesz a hónap folyamán.
Ez egyszer történik meg 823 év alatt!

Ezt hívták ,,egy zsák pénznek", hogy mért, az nem tiszta számomra!


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:10:13, kedd
 
 
Amikor még nem hizlalt a kenyér sem és örömünnep volt sütni a kemencében, mikor mi gyerekek ettük a friss forró kenyeret és semmi bajunk nem volt tőle. Amikor még nem adalékanyagok halmaza volt a kenyér, hanem rendes liszt volt benne. Amikor még olyan életünk, hogy mozoghattunk, annyit, hogy egy deka felesleg se legyen. Pedig ahhoz a jó kis friss kenyérhez simán benyomtuk a szalonnát és a hagymát is. Amikor még heti egyszer egy hétre előre sütött a dédi kenyeret és az ugyan nem penészesedett be 1 hét alatt sem. 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:01:18, kedd
 
  VILÁGSZENZÁCIÓ! Elképesztő szuper vonat jön Magyarországra - 12 perc alatt ér Budapestről Bécsbe!

Elképesztő szupervonat jön Magyarországra - 12 perc alatt ér Budapestről Bécsbe!

Vi­lág­szen­zá­ció: Ma­gyar­or­szá­gon épül­het az első Hy­per­loop nevű gyors­vasút.

Még leírni is félelmetes az új szupervonnattal Budapestről mindössze 10 perc alatt érhetünk Pozsonya és 12 perc alatt Bécsbe!Félelmetes!
A Hyperloop cég kötött egy megállípodást Szlovákia kormányával, melyben foglaltak szerint egy a szupervasút 3 fővárost fog összekötni, Budapestet, Pozsonyt és Bécset!A cég egyébként kaliforniai!A szupervasút tervei nem újak, már 2013-ban bemutatták őket, most már csak a megvalósítás van hátra.

A szupervonat egy csőben közlekedne, hat-harminc méteres magassággal a föld felett. 1200 kilométeres óránkénti sebességgel!


A vonat szerelvényei tulajdonképpen egy kapszulára emlékeztetne, amelyben szerelvényenként 28 utas tudna utazni, és mivel egy ilyen rendkívül áramvonalas szerkezetről van szó, az utason is szinte fekvő helyzetben fognak utazni.A szerelvény mindössze 110 cm magas lesz és 135 cm széles, szóval semmiképpen nem egy robosztus darabról van szó, inkább karcsú és elegáns.

Egyetlen ilyen szerelvény háromszázötven millió forintba kerül majd. A tesztek jelenleg egy kaliforniai sivatagban zajlanak.

Az első szerelvények két év múlva készülhetnek el. Addig marad a vonat és az autó.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 20:45:36, kedd
 
  Emma volt a legkedveltebb név a 2016-ban született kislányoknak, és ez nem anomália. Ez a név olyan típusú névre emlékeztető, hogy az új szülők jelenleg megszállottak: rövid, nőies nevek, amelyek "a" -on végződnek. A tavalyi év legnépszerűbb nevei közé tartozik az Ava, a Mia, az Ella, az Olivia, a Sophia és az Aria. Az ilyen nevekkel rendelkező újszülöttek valószínűleg találkoznak legalább még néhány hasonló nevű baráttal egész gyermekkorukban, és valószínűleg sokkal többet, akinek nevei a sajátjukkal rímelnek. És míg a bonyolultabb nevek (hello, bébi Kehlanis !) Kezdik felemelni a népszerűségi grafikonokat, ezek a nevek nem megyek ki a stílusból. Az Ava népszerűsége a negyedik számtól a harmadikig nőtt az elmúlt évben. Lehet, hogy a legjobb helyre készül?

Bár a "hang" -on végződő nevek a kislányok dühei, nem jutottak el ugyanolyan mértékben a gyermekfiúknál. Azonban a Noah név egyezik ezzel a tendenciával, és a  legnépszerűbb fiú neve  2016-ban. A név másik változata, Noa, szintén növekszik a kislányok számára. A 2018-as évek népszerűsége 728 volt, az előző évhez képest 37 ponttal nőtt. 

Jack egy korabeli név, amely sok generáció számára klasszikus. A Név mögött már nagyon közismert volt a középkorban. Azonban, miután a nyolcvanas években jelentős duzzanat történt, a név ismét emelkedik. Napjainkban nemcsak sok kis gyermek van, akik osztoznak a monikerrel, de sok a sok változata a névnek, és nagyon sok új változat létezik. 

A 2016-os népszerűségi grafikonokon a  Jack a 38-as számú fiú volt , de ne felejtsd el a fiúkkal kapcsolatos neveket, mint például Jackson, Jacob, Jaxon, Jaxson, Jax és Jake. Hasonló lányneveknél vannak olyan lehetőségek is, mint Jacqueline és Jazlyn. Ezek az edgier verziók a tündérmesékben megjelenő hagyományos név felé emelkednek, miközben egy eredeti csavart kínálnak, amely elválasztja ezeket a kisbabákat a kisfiútól, aki egy csomó bajba került a híres magas babtartóval. 

Virtuális híresség nevek

A híresség mindig vezette a baba nevét, ami újdonság, hogy most látjuk a" virtuális "hírességekből - nevezetesen a Disney filmekből és videojátékokból származó - csecsemőket" - mondta a trendi szakértő, Daniel Levine. Az Anna vagy Hannah név emelkedő változata Annah név illik mindkét "virtuális" trendhez, és példaként Levine kiemelte. 

A Disney befolyása ott van, mivel Anna a Frozen egyik nővére volt . Az Elsa már 2015- ben volt csúcspontja , és most már csökken, de a hagyományosan megírt Anna jelenleg a top 100-ban (az 51 -es számon 2016-ban). A helyesírás a név a ,,h" a végén teszi több egyedi, és szintén megfelel a helyesírás egy videojáték karakter a Planescape: Torment . 

Ezen a kategórián belül más nevek is szerepelnek, mint például a Mortal Kombat karakter , az Aqua, mint a Justice League szuperhős Aquaman, az Aeris, mint az Aeris Gainsborough a Final Fantasy -ból és a Tegis, a Sega Golden Axe egyik főszereplője .

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 20:24:02, kedd
 
  Mi történik igazán a testeddel, amikor abbahagyja a szeretetet

Már egy ideje? Talán újszülött vagy egyszerűen nincs időd a mai napig, de ha észrevetted valamelyik változást a hangulatban vagy a testedben, akkor lehet, hogy ideje visszajönni a játékba. Ez az, ami a testededdel történik, amikor abbahagyja a szexet, és ez nem olyan kellemes, mint ez az első.

Mint egy hormonális tinédzser, olyan nők, akik nem rendszeresen szexelnek, meg fogják találni, hogy testük emlékezteti őket arra, hogy mi hiányzik az álomban. Ez különösen akkor fog bekövetkezni, ha a szexuális életed nemcsak állástalan, de ön is lemondott a maszturbációról.

A kutatóknak könnyű volt, amikor a férfiak éjszakai emisszióit tanulmányozták, a legnyilvánvalóbb oka az, hogy a férfiak olyan erekcióval rendelkeznek, amelyek láthatók és ejakulálnak bizonyítékként, hogy csúcsosodtak. A nőknél összetettebb volt.

A kutatóknak, hogy adatokat gyűjtsenek a női érzésről álmuk alatt, meg kellett mérniük a pulzusszámot, az agykutatásokat, és figyelniük kellett a klitorisz közelében lévő hőmérsékleti ugrásokra. Bár ez nem volt könnyű, sikerült elérniük, és később kiderült egy széles körű tanulmányban , hogy a nők 37 százaléka lesz a nedves álom 45 éves koruk előtt, és hogy ezek a leggyakoribbak a nők körében. 40 és 50. Szóval, ha már régóta szerencsés vagy, akkor számíthatsz ezekre a kis ajándékokra, hogy megtalálják az utat a tudatalattiba.

A stressz szintje a tetőn keresztül történik
A Psychology Today szerint a szex alatt felszabaduló endorfinok ideálisak arra, hogy elhagyják a gondjait, és azonnali mosolyt az arcán. Tehát ha elmentél egy darabig nookie nélkül, észreveheted, hogy a stressz szinted felépül.

Ha nem olyan ember, aki olyan gyakran szeretne szállni, amennyit csak akar, ne félj! Nem csak azok az endorfinok segítik a stressz szint csökkentését, hanem az akrobatikus mozdulatok is, amelyeket a hálószobában is megpróbálunk. A szex lehet egyfajta edzés, amelyről mindannyian tudjuk, hogy a stressz és a szorongás ellen küzd, ezért ha nem kapsz ilyen napokat, próbáld meg ne hagyd ki a kardio edzésedet.

Ha nem volt olyan rossz, hogy szexuális érzés nélkül túl érzed magad, magas vérnyomása is lehet. Egy tanulmány megállapította, hogy azok, akik két hetes kor alatt szexelnek, szignifikánsan csökkentették a vérnyomást, mint azok, akik nem szexeltek, vagy összehasonlították azokat, akik maszturbáltak vagy részt vettek az együttélést kizáró szexuális tevékenységekben. Tehát még a dolgok gondozásának vagy kicsit készítése sem segít a stresszszinteknek. Ebben az esetben a nők valóban nem kell egy partner.
gy tűnik, hogy a szexszel való kapcsolatunk számos kulcsfontosságú haszonnal jár az egészségünk számára, de amikor a partnerünkkel nem járunk a lapokban, akkor valószínûleg jobban fogékonyak a betegségre is. A Mayo Klinika , a DHEA vagy a Dehydroepiandrosterone szerint a hormon felszabadul az izgalom alatt, és még akkor is felszabadul, amikor orgazmusa van . Ez a hormon egy kicsit lendületet ad az immunrendszerének, segítve a tested elleni küzdelmet a baktériumok, vírusok és más csúnya csírák ellen.

Bár a szex nem jelentkezik biztosan nem azt jelenti, hogy valami nagy betegséggel járna le, ezek közül a többi nagy előnyök közül is hiányzik. A DHEA-hormonról azt is mondják, hogy antidepresszánsként működik , hogy a bőre jól nézzen ki, segítsen javítani a sérült bőrszöveteket gyorsabban, és még növeli az éberséget és a tanulási képességeket.

A főiskolai hallgatók tanulmánya szintén azt találták, hogy az Immunglobulin A immunglobulin-szintje, az immunrendszer szempontjából fontos antitest, azoknál, akik hetente legalább egyszer vagy kétszer szexeltek, mint azoké, akik nem. Szóval, egyetlen szex sem jelenti az ellenanyagot, hogy harcoljon az influenzától!

Nyilvánvalóan a sperma az új antidepresszáns. Úgy hangzik, mintha egy srác azt mondaná, hogy bedobja a lányt, de ez igaz! Pszichológia ma arról számolt be, hogy egy tanulmányt, amelyben 293 SUNY Albany női hallgatót figyeltek meg szexuális szokásaikról, például a gyakoriságról és arról, hogy óvszert használtak-e vagy sem. Ezután ugyanazokat a nőket adták be a Beck Depresszió Inventory-nak, hogy meghatározzák a hangulatukat és a depresszió szintjét.

Kiderült, hogy azok, akik az óvszer nélkül szexeltek, lényegesen kevésbé voltak depressziósak, mint azok, akik óvszereket használtak, vagy egyáltalán nem szexeltek. Ha a spermában talált hangulatnövelő vegyületeket a hüvelyi falak abszorbeálják, akkor szó szerint felemelhetik a nőt. Aki tudta?!

A szexuális összejövetelen szünet is gyakran a felbomlásnak tulajdonítható, ami önmagában is okozhat depressziót. Dr. Lauren Streicher , a Sex Rx: a hormonok, az egészség és a legjobb szex szerzője : Lehet, hogy depressziós, mert a barátod megcsalta magát és az életed a WC-ben van, de a szexuális aktivitás hiánya így [klinikai] depressziót okoz, még akkor is, ha magas a korreláció.

Bár a "használd, vagy elveszítheted", itt igaz lehet, a nők nem veszítenek semmit, amit nem tudnak visszaszerezni, legalábbis miközben még mindig a mi bébi-éveinkben vagyunk. A megelőzésről szóló cikk szerint , amikor a tested megszünteti az orgazmusokkal kapcsolatos érzéseket, egyszerűen úgy állítja be, hogy nem kapja meg ezeket az érzéseket és megállítja őket.

Ha nem vagy túlságosan lelkesedni a szexuális meghajtó elvesztéséért még egy rövid időre is, a maszturbációnak meg kell tennie a trükket. A szomatikus pszichológia doktora , Holly Richmond szexoterapeuta még azt is mondta: "Azok a személyek, akik kényelmes maszturbálást végeznek, inkább elgondolkodtatóbbak és szeretőkkel járnak", tehát ne féljen!

Hálás egy nő ebben a tekintetben, mint a férfiak ténylegesen is elveszítheti, ha nem használja azt. Mint minden más izom a testben, tanulmányok kimutatták, hogy ha egy ember nem gyakorolja hosszú ideig, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki merevedési zavar, mert a szex segít megvédeni az ereket és az idegrostokat, amelyek szükségesek hogy a férfiaknak erekciójuk legyen.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Szép estét kívánok mindenkinek!
  2018-01-09 19:19:52, kedd
 
  Néha a napomban megállok, egy pár perc csendre. Éppen átlépésben valahonnan valahová tartok és akkor ott terem három perc, vagy nem is annyi, csak kettő. Végtelennek tűnik, mert elmerülök a belső világomban, békességben. Így megáll az idő. Megszűnik minden, csak én vagyok egyedül, bárhol lehetek abban a két percben. Átlépem az idő és a tér akadályát, minden elmerül, ott vagyok, ahol szeretnék lenni. Itt kizárólag önmagam vagyok, az egyszerű teljességben. Munkahelyről hazaérve dolgozóként, és két perc múlva már nyitom az ajtót egy ismerősnek. Mindig más a szerep, sok jellegzetességünk van, tanult viselkedés minták az adott helyzethez, ösztönös és begyakorolt sémák, tanult elfogadott, társadalmi viszonyok, és vélemények, aminek mind csak megfelelünk, és bele sem gondolunk. De akkor a két percben, amikor éppen maszkot cserélünk, nem maradunk csak saját magunkkal, ott megállni, elidőzni, abban a két percben nem sietni, nem keresni, nem szaladni, csak létezni. A belső világban, békességben, tartalmas néma jelenben.

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 282 db bejegyzés
e év: 3315 db bejegyzés
Összes: 16400 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 284
  • e Hét: 2560
  • e Hónap: 12248
  • e Év: 12248
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.