Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
AGYFOLYÁs
  2018-02-13 21:36:56, kedd
 
  “Az E.ON az államnál olcsóbban adná a gázt, mire Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke azt üzente az energiaszolgáltatónak, ne avatkozzon be az áprilisi országgyűlési választásba."

Namost, szóval, izé. Vagy mi. Hát, hogy mondjam, hogy értsd?

Németh Szilárd az E.ON-nak azt javasolta, “kicsit fogja vissza az agarakat". Megjegyezte: aki elfogadja az E.ON ajánlatát, az "kimegy a szabadpiacra" két évre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A KDNP vénemberei között hány volt MSZMP tag ücsörög?
  2018-02-13 21:19:40, kedd
 
  Érdekes, én úgy tudtam, hogy a KDNP (Korai Demencia és Nagymértékű Paranoia) egy elmebetegség neve.


A KDNP vénemberei között hány volt MSZMP tag ücsörög?


Tamás Róbert | Február 11, Vasárnap | 10:07

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

Az MSZP láthatóan mindent megtesz annak érdekében, hogy egyre fogyatkozó népszerűsége mellett is esélyesnek tűnjön a tavaszi választások előtt. Szövetségre lép azokkal, akiknek korábban ellenfele volt, változásról beszél, de megújulást hirdető arcai továbbra is a korábbi szocialista kormányokból ismert régi elvtársak.

A szocialista - liberális kormányzat 2010-ben üres államkasszát, lepusztult országot, elszegényedett családokat hagyott maga mögött. A Fidesz-KDNP következetes kormányzásával sikerült az országot stabillá tenni és gazdaságilag növekedő pályára állítani.
A Kereszténydemokrata Néppárt, mint a családok pártja, annak érdekében dolgozik, hogy a családok megerősödjenek.
Az adókedvezmények, a visszaállított 3 éves gyes, a diplomás gyed és a többi, családokat segítő intézkedés alapozhatja meg az egészséges társadalom és a jövő nemzedék biztonságát, jólétét.

Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) (MTI-OS)

A KDNP egy olyan pártocska, aminek a támogatottsága gyakorlatilag mérhetetlen, soha nem kellett bejutniuk a parlamentbe. Elég volt hozzácsapódni a Fideszhez és évek óta úgy tenni, mintha nem egypártrendszerben élnénk. A nyolc év alatt egyetlen hősies cselekedetük volt. Feltalálták a vasárnapi boltbezárást. Aztán pofára estek vele, mert odáig fajult a dolog, hogy népszavazás indulhatott volna ebben az ügyben. A Fidesz pontosan tudta, hogy elbuknák a népszavazást, szokás szerinti gyávaságukban nem engedték odáig fajulni a dolgot, inkább visszavonták a vasárnapi boltzárat. A KDNP még ebben az egy témában is megbukott. Nem volt beleszólásuk, ahogy semmilyen döntésbe sincs beleszólásuk. Randa biodíszletként éktelenkednek a kormányban.

Régi elvtársak? A KDNP vénemberei között hány volt MSZMP tag ücsörög? Melyik volt az a pártocska, amelyik az állampárti múlt megismerhetőségét TIZENNÉGYSZER (14) szavazta le eddig, karöltve a szintén volt MSZMP tagokkal teletömött Fidesszel? Bizony a KDNP védte az elvtársait.



70-80 éves emberek, akik egytől egyig ötven éves koruk körül, egyből a KDNP soraiban kezdtek el politizálni. Aha. És akik foggal-körömmel védik az állampárti múlt megismerhetőségét, az ügynökakták titkosságát. Idős emberek, akiknek az önéletrajzából évtizedek maradtak ki. Talán csak Hoffmann Rózsa méltóztatott beleírni az életrajzába az MSZMP-s múltat, de megjegyezte, hogy nem volt választása.

Az a rohadtul nagy különbség az MSZP-ben ülő volt MSZMP tagok és a KDNP-ben ülő volt MSZMP tagok között, hogy az előbbiek nem köpték szemen önmagukat, nem hazudják el a múltjukat.

A Bajnai-kormány nem hagyott üres államkasszát maga mögött. Egy, az egész világon végigsöprő gazdasági válságból elkezdte kihozni az országot. Stabilizálta a gazdaságot. Ezt Matolcsy György is elismerte. Sőt, az új Fidesz-kormány is elismerte. Aztán és azóta is letagadnak mindent, mert közben rájöttek, hogy politikai hasznot lehet kovácsolni abból, ha úgy állítják be a helyzetet, mintha a Fidesz mentette volna meg a csődtől.

A Fidesznek szerencséje volt, amiért a válság lecsengése után a nemzetközi gazdasági környezet úgy alakult, hogy az Magyarországot is húzta magával. A magyar gazdaság szerkezete rossz. Az uniós források nélkül nem működne az ország, alig van sajáterős beruházás. Ami van, az uniós pénzből van. Alig van saját iparunk, ami van, az külföldi tulajdonú, többnyire kevés hozzáadott értéket igénylő összeszerelőipar. Ezeket a cégeket, akik ide települve munkahelyeket hoztak létre, a Fidesz-kormány gazdagon honorálja, gyakorlatilag a magyar adófizetők pénzéből előre, hosszú évekre előre megfinanszírozza a munkások bérét.

Az adókedvezmények a világon semmit nem erősítenek meg. A szegényektől elvesznek, a gazdagabbaknak odaadják. Nem az lenne a feladat, hogy a gyermektelen, vagy a gyermekeit már felnevelt családoktól elvegyék azt, amit odaadnak a többgyermekes családoknak. De azok közül is csak azoknak, akik elég sokat keresnek ahhoz, hogy igénybe tudják venni az adókedvezményt, mert alacsony keresetből nincs mit levonni, nincs mit jóváírni. A normális az lenne, ha mindenki annyit tudna keresni, hogy nyugodtan el tudja tartani a családját és nem különféle kormányzati beavatkozásokkal fosztanák ki az alacsony keresetűeket, szívnák el a forrásokat a magyar vállalkozásoktól azért, hogy ki tudjanak alakítani egy új, jómódú, lehetőleg a kormányhoz hű réteget.

A KDNP soha, semmi értelmeset nem tett ebben az országban, a létük is indokolatlan. Pontosabban egy indoka van annak, hogy a bőven nyugdíjra érett társaság még a Parlament falai között szundikál: hogy el lehessen mondani, nem egypártrendszerben élünk.

Pedig de.


https://kolozsvaros.com/rovidek/a-kdnp-venemberei-kozott-hany-volt-mszmp-tag-ucso rog/#disqus_thread
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törvénnyel akadályozná meg az ellenzék, hogy Orbán elmenekül
  2018-02-13 21:09:17, kedd
 
  Törvénnyel akadályozná meg az ellenzék, hogy Orbán elmeneküljön a vita elől

2018. február 13. - nickgrabowszki

Vagy legalább ismerje be, hogy gyáva


Amit Orbán mostanában csinál:

2 hete inkább Bécsbe ment, csak hogy ne kelljen válaszolnia a parlamentben a propagandája és a valóság közötti diszkrepanciát firtató kérdésekre;
jövő hétfőn Szófiába megy, hogy ne kelljen magyarázatit adnia a lányának férjét, a pártját és a kormányát érintő szervezett bűnözési gyanúra.
Amit Orbán általában csinál:
valódi kérdésekre valódi (nem mikrofonállvány) újságíróknak nem válaszol;
érdemi választ parlamenti képviselőknek sem ad negyedévente ("Önnek is boldog karácsonyt");
vagy pedig válasz helyett (és bizonyíték nélkül) megvádolja őket korrupcióval (mint Hadházyt);
csak a saját feltétlen (és egzisztenciálisan is tőle függő) hívei előtt mer beszédet tartani;
miniszterelnök-jelölti vitára már 2010-ben és 2014-ben sem volt hajlandó kiállni.
És amikor valaki - legutóbb például Karácsony Gergely - vitára hívja, akkor
egy olyan 88 éves üzletemberrel vitatkozna inkább, aki nem is indul a választáson.
A sajtónak, az ellenzéknek és általában a választóknak tehát nincs rá lehetőségük, hogy indoklásra kényszerítsék, illetve valódi válaszokat kapjanak tőle. Csak arról beszél, amiről ő akar; csak akkor, amikor ő akarja; és szinte csak azoknak, akiknek akar.

A sajtónak és a választóknak nincs lehetőségük a helyzeten változtatni. Az ellenzéknek se sok, de azért valami mégiscsak.

Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető és a párbeszédes Szabó Tímea úgy változtatná meg a választási törvényt, hogy kötelező legyen a miniszterelnök-jelölti vita. Kettő is lenne belőle:

az elsőn minden listavezető,
a másodikon a két legnagyobb népszerűségű listavezető venne részt.
A miniszterelnöknek kötelező lenne a megmérettetés, kivéve, ha nem indul a választáson. (Tehát úgy sem tudna kibújni alóla, ha nem ő vezetné a pártja listáját.)

Ez nem tűnik soknak, de ennél - hogy ti. benyújtson egy törvényjavaslatot - több eszköz nincs az ellenzék kezében. Nem tűnik soknak, de valamire azért mégiscsak elég lehet.

A Fidesznek két lehetősége van: vagy hozzájárulnak a törvényhez, és Orbán kockára teszi a megítélését saját szavazói körében (a választók másik felében már nincs mit kockáztatni), vagy pedig közvetlenül is beismeri, hogy az érvei nem állják ki egy értelmes párbeszéd és kompetens ellenfél próbáját, azaz magyar azt, hogy

nem mer vitázni, mert gyáva.


http://b1.blog.hu/2018/02/13/torvennyel_akadalyozna_meg_az_ellenzek_hogy_orban_el menekuljon_a_vita_elol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Saját plakáttörvényét játszotta ki a Fidesz, és ezt még doku
  2018-02-13 21:07:07, kedd
 
  Saját plakáttörvényét játszotta ki a Fidesz, és ezt még dokumentálta is

2018.02.12. 11:40

Saját csapdájába esett bele a Fidesz: júniusban, néhány nappal azután, hogy NAV-nyomozók szálltak ki Simicska Lajos milliárdos reklámcégéhez, a Mahir Cityposterhez begyűjteni az Orbán Viktort gengszterező ,,Ők lopnak, Mi visszavesszük" feliratú plakátok számláit, a parlamenti többség elfogadta, hogy a költségvetési támogatásból működtetett szervezetek kizárólag a lehető legdrágábban, listaáron tehetnek ki plakátokat.

A SZIGORÍTÁSOK SZERINT HA EGY REKLÁMCÉG PÁRTOKKAL AKAR ÜZLETELNI, LE KELL ADNIA A KORMÁNYHIVATALHOZ A RÉSZLETES LISTAÁRTÁBLÁZATUKAT.

A választási kampányidőszak hivatalos kezdete előtt a Fidesz gyorsan megszórta az országot egy Soros Györgyöt és az ellenzéki vezetőket összemosó plakáttal. A plakátoknak helyet adó hét cég közül a legnagyobb, 60,7 millió forintos megrendelést a JCDecaux Hungary Zrt. kapta.

És itt jön az, amit a 24.hu szúrt ki, éppen a kormányhivatalhoz leadott listaártáblázatban: a JCDecaux 2018. január 1-jétől - épp a választás előtti időszakra - 50 százalékkal megemelte az óriásplakáthelyek listaárait.

A JANUÁR 29-ÉN KUBATOV GÁBOR PÁRTIGAZGATÓVAL MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSBEN A 2017-ES LISTÁRON SZÁMOLTA EL A HIRDETÉSI FELÜLETEKET.
A két listaár közötti különbséggel a Fidesz mégiscsak jelentős kedvezményhez jutott: a feltüntetett 0 százalék helyett valójában 33 százalékkal olcsóbb lett a számla, 340 plakáthely esetében ez 30 millió forintos tétel.

Frissítés: a JCDecaux sajtóügynöksége közölte, hogy a törvényeknek megfelelően jártak el, és az alapján számolták a 2017-es listaárakat.



https://index.hu/belfold/2018/02/12/sajat_plakattorvenyet_jatszotta_ki_a_fidesz_a _soros-plakatokkal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az izraeli rendőrség vádemelést javasol Netanjahu ellen
  2018-02-13 21:00:30, kedd
 
  Tombol az antiszemitizmus, hát már ott is?!?!

Vesztegetéssel gyanúsítják a miniszterelnököt.

"Letartóztatták Guatemala volt elnökét"
"Lemondott a holland külügyminiszer, mert hazudott"
"Vádemelést javasolnak az izraeli miniszterelnök ellen"

Korrupció és csalás mindenütt. Nehéz így tisztának maradni, nekünk mégis sikerült.

Nem véletlen, hogy mindenki irigykedik ránk!

Csak a geci hatalma megingathatatlan.



--------------------------------------------------------------------------------- ------


Az izraeli rendőrség vádemelést javasol Netanjahu ellen

Urfi Péter KÜLFÖLD ma 19:33


Izraeli médiajelentések szerint a rendőrség vádemelést javasol Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök ellen korrupciós ügyekben, vesztegetés és hivatali visszaélés gyanúja miatt - írja a BBC. Ez csak egy ajánlás, a vádemelésről a főügyész dönt.

Korábban Netanjahu azt nyilatkozta, hogy az ügyében ,,semmi nem fog történni, mert nem történt semmi".


"A szégyen menete" - tüntetés Tel-Avivban 2017 decemberébenFotó: OREN ZIV/AFP
Netenjahu régóta húzódó ügyének lényege, hogy a miniszterelnök nagy értékű ajándékokat fogadott el üzletemberektől, valamint alkut akart kötni az egyik izraeli lap, a Jediót Ahronót kiadójával, hogy az újság kedvezőbben írjon a kormányról.

Decemberben lemondott Netanjahu legfontosabb szövetsége, a kormánypárt elnöke az ellene folyó nyomozások miatt, január elején pedig az derült ki, hogy a miniszterelnök fia egy sztriptízbár előtt kotyogta ki apja kényes ügyeit. Egy ideje rendszeresen sokezres tüntetéseken követelik Netanjahu lemondását. (BBC, Reuters)


https://444.hu/2018/02/13/az-izraeli-rendorseg-vademelest-javasol-netanjahu-ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németh Szilárd szerint az E.ON azzal akar beavatkozni a vála
  2018-02-13 20:58:38, kedd
 
 
Rá akarja uszítani az olcsóság agarait a rezsicsökkentésre.

Szóval aki olcsóbban veszi a gázt, az egy sorosbérenc áruló.

Az energiavállalatnak pedig azt üzente: "kicsit fogja vissza az agarakat"

Ez konkrétan fenyegetés. A maffiaállam nyíltan fenyeget egy céget, hogy emeljen árat!!!
Fenyeget, hogy többet fizessenek a magyar emberek a gázért, hogy csökkenjen a fizetésünk vásárlóértéke, hogy rosszabb legyen az embereknek :DDD

Az egy dolog hogy a fenyegetés büntetőjogi kategória, de hogy azért fenyeget a maffiakormány hogy rosszabb legyen a magyaroknak... ez kész...

A legdurvább, hogy ez választási győzelmet érhet.


------------------------------------------------------



Németh Szilárd szerint az E.ON azzal akar beavatkozni a választásokba, hogy olcsóbban adja a gázt, mint az állam

Czinkóczi Sándor ELMEBAJ ma 14:13

A Fidesz alelnöke kedden a Terrorelhárítási Központban fontosnak tartotta felhívni az E.ON energiaszolgáltató figyelmét arra, hogy ha olcsóbban adja gázt, mint az állami gázszolgáltató,

azzal beavatkozik áprilisi országgyűlési választásba.


Az E.ON Hungária hétfőn kínált alá a rezsicsökkentett, állami földgázáraknak, és évente legalább 13 ezer forinttal, azaz havonta több mint ezer forinttal alacsonyabb számlát ígér, mint amennyit az állami NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél kell fizetni. Egy ideje már egyébként is tudható, hogy az állam által megállapított hatósági ár, drágább a szabadpiaci árnál.

Most az E.ON a Világgazdaságnak pont azt mondta, hogy azért tudja olcsóbban adni a gázt, mert mint versenypiaci kereskedő nem hatóságilag szabályozott forrásból és árakon, hanem a szabadpiacon vásárolja a szénhidrogént.

Ezen a rezsibiztosként is működő Németh Szilárd kiakadt, és a TEK-nél tett látogatása után azt mondta, aki elfogadja az E.ON ajánlatát, az ,,kimegy a szabadpiacra" két évre. Az energiavállalatnak pedig azt üzente:

,,kicsit fogja vissza az agarakat, és ne avatkozzon be a választásokba!"
A rezsibiztos úgy vélte, az E.ON ajánlatával egyértelműen a politikai adok-kapokba száll be, Brüsszel oldalán. Úgy érzi, hogy az Európai Unió meg kívánja szüntetni minden tagállamban a védett piacot, a teljes liberalizáció érdekében.

https://streamable.com/q5qq2

Németh Szilárdot próbálták kérdezni az EU Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) Elios-üggyel kapcsolatos jelentésről is, de ezzel kapcsolatban is csak annyit mondott, hogy szerinte az nem más, mint ,,brüsszeli kampányjelentés", beavatkozás az áprilisi országgyűlési választásba. Ráadásul - tette hozzá - a vizsgált időszakban Simicska Lajos volt az Elios tulajdonosa.

Azzal kapcsolatban is kérdezték a, hogy sajtóhírek szerint saját plakáttörvényüket megszegve, a listaárnál olcsóban jutottak plakáthelyekhez. Erre Németh Szilárd úgy reagált, ez ,,ócska hazugság", betartják a vonatkozó jogszabályokat.

Arra a felvetésre, hogy ellenzéki pártok nem tudnak plakáthelyekhez jutni, merta Fidesz mindent lefoglalt, Németh Szilárd megállapította: a magyar választási rendszer egyforma lehetőséget biztosít a legkisebb és legnagyobb pátnak is, egyforma a pénzügyi támogatásuk és a hirdetési piachoz is egyformán férnek hozzá. (MTI)




https://444.hu/2018/02/13/nemeth-szilard-szerint-eon-azzal-akar-beavatkozni-a-val asztasokba-hogy-olcsobban-adja-a-gazt-mint-az-allam
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köves Slomóhoz és Farkas Flóriánhoz köthető alapítványoknak
  2018-02-13 20:55:46, kedd
 
  a rabbi, a cigány és a polgármester bemennek egy bárba....

- Már megint itt a három tolvaj! - szólal meg a csapos.


A fidesz nem rasszista hisz bevonja a kisebbségi vezetőket is a lopásba. :DDD

Köves Slomó biorészlet: "Mint az első Mazsihisztől független zsidó hitközség vezetője, szigorú kritikusa a Mazsihisz vezetésének és az elavult zsidó közéleti kereteknek. A megújulás szükségének hirdetője. A Mazsihisz-szel kapcsolatos kritikáinak fontos eleme az a gondolat, hogy a ZSIDÓ KÖZÉLET NEM LEHET ELKÖTELEZETT EGYETLEN POLITIKAI ENTITÁS FELÉ SEM."

Ez is szemen köpi a saját elveit pár fillérért!

Igazi dilemma: ingyen hús egy disznótól.

- Kérek egy adagot abból a halból!
- De uram, az sonka!
- Kérdeztem én, hogy hívják azt a halat?

Bajkali nemzethy érzel műroma izraelita...

--------------------------------------------------------------------------


Köves Slomóhoz és Farkas Flóriánhoz köthető alapítványoknak adna lakásokat Bajkai István

Urfi Péter POLITIKA ma 17:38 101 121
A jótékonykodás élharcosai találkoznak össze egy terézvárosi önkormányzati előterjesztésben.

Bajkai István, az Orbán-család ügyvédje és a Fidesz terézvárosi képviselőjelöltje arról híres, hogy saját kezével osztogatja a nevével felcímkézett tojásokat és a tejet a szavazóknak. Most pedig két olyan alapítványnak adna lakásokat a kerületben, amelyek a rászorulóknak segítenek - és egy kicsit a Fidesznek is.



Bajkai István fideszes jelölt tejet oszt.Fotó: Császár Simon Gergely
Az Index arról ír, hogy Bajkai két beterjesztéssel is előállt a VII. kerületben: szerdán szavaz a testület két lakás bérlőkijelölési jogáról. Ez a fogalom nagyjából annyit tesz, hogy az önkormányzat a tulajdonában álló lakást úgy adja át valakinek, hogy az illető döntheti el, ki veheti azt bérbe.

Két szervezetet segítene ilyen módon Bajkai:

a Hollik István szórólapján szereplő Köves Slomó alapítványa, a CEDEK,
illetve az ,,Oktatási és Továbbképzési Központ" Alapítvány, ami az Index szerint Farkas Flóriánhoz köthető, több százmilliós pályázati pénzeket kapott, és ugyanarra a címre van bejegyezve, mint a Fidesszel szövetséges Lungo Drom.
Az EMIH alapítványa, a CEDEK azért kéri a lakásokat, mert minél több betegnek, fogyatékosnak, rászorulónak akarnak segíteni. A CEDEK többször szervezett már ételosztást, ezeken a fideszes Bajkai István is meg szokott jelenni - teszi hozzá az Index.

Ebben a galériában például Köves Slomóval együtt merik az ételt:

https://www.facebook.com/cedek.szeretetszolgalat/photos/a.371858019844702.1073741 844.119919575038549/371861643177673/?type=3&theater

https://444.hu/2018/02/13/koves-slomohoz-es-farkas-florianhoz-kotheto-alapitvanyo knak-adna-lakasokat-bajkai-istvan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes Victorné Kovács Judit kitálalt!
  2018-02-13 20:52:54, kedd
 
  A fideszes Victorné Kovács Judit kitálalt!

Írta: Rubóczki Tamás - 2018. január 11.0177

Victorné dr. Kovács Judit XV. kerület alpolgármester (Fidesz)


Victorné Kovács Judit egy (még) fideszes önkormányzati képviselő velős bejegyzést tett közzé az üzenőfalán, amiben azt fejtegette, hogy milyen aljas módszerekkel fenyegeti a hatalom, mióta szembement a Orbánék akaratával. A cikk az alpolgármester asszony bejegyzéséből van, amit változtatás nélkül közlünk le.



Ügyvédemtől kaptam az alábbi cikket tájékoztatásul, hogy mi várhat még rám és családomra.
Barátaim és ismerőseim közül többen kérték, hogy a hosszú hallgatás után törjem meg a csendet, s mondjam el az igazat az elmúlt hónapok eseményeivel, rágalomhadjáratával kapcsolatban, hát most ha vázlatosan és elnagyolva de ennek eleget teszek. Remélem sokakat elgondolkoztat az őket körbevevő világról, látszatvalóságról:

- Minden a 2014-es politikai megállapodás felmondásával kezdődött, amit egy újságcikkben pont a pártom vezetője tett meg.

- Még meg sem kaptam a felkérést az alpolgármesteri pozícióra, már megkaptam az első tájékoztatást, hogy mikor őrizhetem meg a “pozícióimat" és a “jövőmet". Nem kellett hozzá semmit lépnem vagy tennem...

- Merk Péter kilépése, bár több frakcióülésen bejelentette a szándékát meglepett. Az azonban még jobban, hogy azt feltételezték, hogy én állok mögötte. Még a nála lévő papírlapot is megnézték, hogy nem én írtam-e. Természetesen a vele való kommunikációt utána megtiltották. Miért is? Hogy nehogy kiderüljön az igazság cselekedetének okaival kapcsolatban?

- Amikor az előző alpolgármester hatáskörét, feladatkörét visszavonták, majd leváltották felkérték az elnökömet, hogy jelöljön új alpolgármestert a párt. Ezt nem tette meg. Így kért meg a polgármester, hogy biztosítsam a kerület működését. Erről a felkérésről tájékoztattam az elnökömet, aki azt mondta, hogy majd beszéljünk róla. Erre az elkövetkezendő két hétben nem mutatott szándékot. ....de kaptam helyette sok érdekes megkeresést, ígéretet és tájékoztatást sorsom alakulásával kapcsolatban.

- Majd jött az informális testületi ülés, ahol bejelentésre került a két új alpolgármester megválasztására vonatkozó szándék. Ez után virágnyelven üzenték meg nekem a parkolóban a kocsim mellett, hogy mi vár rám, csak azért mert “nagyon szrretnek". Többé-kevésbé be is jött!

- A megválasztásom előtt hirtelen befújt többek “postaládájába" a szél egy levelet, majd az újságba is. Ez alapján 16,8 millióért vettek meg, “mert csak a pénz érdekel". Azt végig sem gondolta a “levél írója", meg sok-sok olvasója, hogy ha tényleg az érdekelne, akkor 2014-ben már elfogadtam volna az akkor felkínált pozíciót, s én vittem volna haza az előző alpolgármester helyett közel 30 millió forintos fizetést több év alatt. Engem akkor sem, azóta sem, s most sem érdekel ez a része a dolognak.

- Hirtelen egy kedves bejelentés alapján “rossz helyen állt" a párom kocsija amúgy ott, ahol eddig is állt, egy 15 éve használaton kívüli garázs előtt. Hirtelen kiszúrták a gumiját is az utcán, biztos ami biztos.

- Megválasztásom után négyen beszélgettünk a sarkon, ebből csak egy valakinek húzták meg másnap reggelre “véletlenül" a kocsiját, ugyanazon az oldalon és elemen pont, mint az enyémet. Hogy milyen furcsa véletleneket produkál az élet?!

- Természetesen a megválasztás után nyomban “közös megegyezéssel" megszűnt a munkaviszonyom egyoldalúan.

- Egy héttel a megválasztásom után váratlanul (késő délután még semmi baja nem volt) hangosabban szólt este hazafelé a fékem, mint a rádió! A novemberi testületi után másnap üzenetem érkezett ugyanúgy váratlanul (hiszen még délután semmi baja nem volt a bejárásokkor az autónak) csillagfejű pozdorjacsavar formájában. Ha esetleg szöget kaptam volna akkor nem kezdtem volna el azon gondolkozni, hogy ugyanaz adta fel az üzenetet, mint Merk Péternek sorozatban a kilépése után ugyanezen formában! De azért nagyon kedvesen megérdeklődték telefonon mindezek után, hogy jól vagyok-e és nem történt-e velem baleset?

- Kaptam november 15-én viselkedési kódexet is a pártom vezetőjétől, amiben felsorolták, kivel szemben kell “ügyészségi eljárást támogatnom", milyen személyeket kell “helyzetbe hoznom", nekik milyen pozíciókat kell előterjesztésben kezdeményeznem, kinek és minek a a hatáskörét kell “megnyirbálnom", az “áruló Merk Pétert el kell lehetetlenítem", s ha engem alaptalanul támadnak, becsmérelnek, akkor sem folytathatok a “párt ellenében semmilyen kommunikációt". Ebből a “kottából" kellett volna nekem és a páromnak is szépen viselkednem...

- Majd következett pár közgyűlés, ami előtt megüzenték, hogy nem vagyok szívesen látott vendég....naná, hogy nem, mert még kinyitom a számat és elmondom az igazságot.

- Kizártak a frakcióból, bejelentés és tájékoztatás nélkül lecserélték a zárat azon az irodán, amiben hosszú évek óta dolgozom, s amúgy párommal együtt hivatalosan azóta is képviselőként bérlek.....Nem baj, azért én kifizettem az utolsó negyedévet.

- Kezdeményezték a kizárásomat a pártból, a visszahívásomat az alelnökségből, azzal a címszóval, hogy a párt érdekeivel ellentételesen cselekedtem több alkalommal, többek között olyanok is, akik már több pártot megjártak, s a jelenlegi pártjukkal szemben még indultak is választáson...

- Lettem én facebookon és egyéb fórumon is DK-s, LMP-s, baloldali...pedig én ugyanaz maradtam, ugyanazt csinálom, és ugyanúgy gondolkodom.... s ha minden igaz lenne, amit leírtak rólam újságban és egyéb felületen, akkor nem kellene most a kizárásommal bajlódni.....

- 2017 után a 2018-as év jól indul. Minden napra jut velem kapcsolatban egy cikk, egy bejegyzés, egy kedves levél. Mára pl. azok névsorát kaptam meg, akik kezdeményezték a párt elnökségéből történő visszahívásomat. Van közülük olyan, aki nem tudta mit írattak vele alá...

Bár nem áll szándékomban indulni, de az alábbi cikket a fentiek tükrében nagyon találónak érzem.

Hiába próbálnak bármit is “csinálni belőlem", s tenni ellenem, én ugyanúgy dolgozom, én ugyanaz az ember vagyok, maradok, aki csak egy pártba lépett be az életében, egy pártnak a munkáját segítette, és egy pártban színeiben indult!

https://olkt.hu/fideszes-victorne-kovacs-judit-kitalalt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért kellett síbalesetben meghalnia az Exim bank elnökének?
  2018-02-13 20:41:31, kedd
 
  Miért kellett síbalesetben meghalnia az Exim bank elnökének?
Írta: O.L.K.T. - 2018. január 11.13577



Elemzők szerint az Eximbank államháztartásba sorolása jelentősen megemelné az államadósságot. Ez azért lenne negatív, mert a régióban még mindig magas a magyar adósságráta. Valakinek meg kell halnia balesetben...



A Fidesz által gyártott saját, gránitszilárdságú alaptörvény kimondja:

“Ameddig az államadósság 50% alá nem csökken, addig sem kölcsönt, sem olyan beruházást nem támogadhat a Magyar Kormány, mely növelheti az államadósságot."

De máris itt van két tétel: Paks2 és a kínaiakkal kötött soha meg nem térülő vasútvonal.

Az államadósság az egekben.

Egy jelentés kimondja, hogy az Exim bank 700 milliárdos vesztesége beleszámít az államadósságba.

Sejtitek már, hogy miért kellett a gránitszilárdságú “alaptörvény" miatt balesetet szenvednie az Exim Bank elnökének?

Magyarország meghamisítja az államadósság mértékét, mely az elmúlt 8 évben nőtt, nem pedig az

" alaptörvénynyben" megszabottan csökkent.

A Fidesz tehát saját alaptörvényét sem tartja be. Hazugságban tarva az országot.

Az ellenzéki pártok okos emberei pedig a fejüket vakargatják, mert nem merik megkapargatni ezt a témát.

Magyarország adósságból él...és össze fognak csapni a fejünk fölött a hullámok.

Talán még a választás előtt....A Fidesz reményei szerint, csak utána. Amit majd újabb hazugsággal meg fognak oldani.


https://olkt.hu/miert-kellett-sibalesetben-meghalnia-az-exim-bank-elnokenek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János nejének alapítványa lehúzza a koraszülött csecse
  2018-02-13 20:38:08, kedd
 
 
Lázár János nejének alapítványa lehúzza a koraszülött csecsemők családjait

bl
február 13, 2018 09:55


Lázár és felesége
Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a választásokig hátralevő korrupcióinfók többségében az eddig feldolgozott legdurvább eseteket és azok utóéletét mutatja be. Kezdjük a legmocskosabbal, kezdjük Lázár Jánosné alapítványával.


Ez már mindennek a legalja
Elmondása szerint az összes ügy közül talán Lázár János felesége alapítványának ügye rázta meg legjobban, ahol koraszülöttek családjainak segítése ürügyén nyertek el 1,2 milliárdot úgy, hogy ebből pl. 50 milliót jogi tanácsadásra, 50 milliót egyetlen tanulmányra havi 9-900 ezer forintot pedig “mentorházak" kialakítására terveztek elkölteni. Az is hihetetlen, hogy egy debreceni és egy pécsi alapítvány is kapott pontosan megegyező feladatokra pénzt, de ők csak az összeg felét (600 milliót) kapták ugyanarra.



A politikus szerint már akkor felvetődött a gyanú, hogy Lázárnéék valójában nem is kaphattak volna egy fillért sem, mert a pályázatukhoz nem adtak be előzetes árajánlatkérések eredményét. Többször rákérdezett ugyanis náluk, hogy volt-e ilyen előzetes ajánlatkérés, vagy mivel támasztják alá az extrémen túlárazottnak tűnő költségeket, de egyszer sem említették, hogy előzetes ajánlatokat kértek volna. Pedig az eredeti kiírás ezt tartalmazza!
Rétvári államtitkár szakszerű magyarázata: ,,csak"
Ezek alapján Hadházy úgy véli, Lázár Jánosné alapítványa meg sem kaphatta volna a pénzt. Ennek szeretett volna utána járni, ezért kikérte az Emmi-től a bírálati lapokat, amelyből reményei szerint kiderülhetett, hogy valóban jogtalanul fizetik ki a horribilis összeget.

A gyanút nem csökkenti, hogy a minisztérium először 20 ezer forintot kért a néhány dokumentum szkenneléséért, aztán pedig miután befizette, GYAKORLATILAG MINDEN LÉNYEGES ADATOT KISATÍROZOTT. Miután megkérdezte, hogy ezt miért tette, Rétvári azt mondta, hogy csak...

Ebből a borzasztó nehézkes és kínos ügyből a mocskos eseten túl két dolog látszik

1)Az EMMI valamit nagyon titkol és ez valószínűleg az a tény, hogy LázárJánosné alapítványa jogtalanul, szabálytalanul nyerte el az óriási összeget.

2) Az adatkérés nehézkessége jól mutatja, hogy miért kell kormányt váltani. Ellenzéki képviselőnek kb 2 hónapi levelezésébe tellett, hogy megtudja a semmit- kormánypártiként 2 óra alatt birtokában lehetett volna az adatoknak,- amelyek feltételezhetően teljesen leleplezték volna a szabálytalanságot.




https://varosikurir.hu/lazar-janosne-lenyulos-alapitvanya/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 285 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 255
  • e Hét: 588
  • e Hónap: 14780
  • e Év: 147697
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.