Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Én például tegnap szögbe nyúltam, és evvel is elrohanhattam
  2018-02-23 23:14:07, péntek
 
  ,,Én például tegnap szögbe nyúltam, és evvel is elrohanhattam volna, de megpróbáltam magam megoldani"
- mondta Németh. A politikus arról beszélt, hogy január elején olyan a sürgősségi osztály, mint valami átjáróház, egyszerűen mindenki ott van.

pedig a szög veszélyes, Jézus is megjárta vele
jo de fel is támadt, szoval nem volt sok vesztenivaloja.

tegnap szögbe nyúlt, és ma már nyilatkozik, és értünk küzd, brüsszellel, sorossal, rezsivel, migránsokkal, felforgatókkal, elhajlókkal, e-on-nal, ufókkal, zombikkal, kísértetekkel, magyar nyelvvel, formállogikával, matematikával, termodinamika három főtételével, mi egyszerűen nem érdemeljük meg ezt az EMBERT.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orvoshiány miatt nincs ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet K
  2018-02-23 22:21:44, péntek
 
  Orvoshiány miatt nincs ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyerekosztályán

Herczeg Márk EGÉSZSÉGÜGY ma 18:45


Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által vezetett Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyerekorsztályán jelenleg orvoshiány miatt nincs ellátás. A kórház honlapján pénteken az alábbi szöveg jelent meg:

,,Kedves Betegek, kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünk Csecsemő és gyermekosztályán, valamint a gyermekszakrendelésen a betegellátás 2018. február 23. 8:00 órától, személyi feltételek hiánya miatt határozatlan ideig szünetel.

Az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár (határozatszám: 9935-2/2018/EÜIG) a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat jelölte ki a a betegek ellátására és erről az OMSZ szervezetét is értesítette.
A háziorvosi szolgálatokat a kórház vezetése emailben tájékoztatta.

A Szülészeti- Nőgyógyászati osztályon az újszülöttek ellátása és felügyelete a Sátoraljaújhely városi házi gyermekszakorvos kollégák által folyamatosan biztosított!

Ettől az időponttól a vidéki gyermekbetegeket napközben, illetve ügyeleti időben is, szakellátásra a Miskolc Megyei Kórház gyermekszakrendeléseire, gyermeksürgősségi osztályára, vagy az ehhez tartozó fekvőbeteg osztályokra kell irányítani.

A Sátoraljaújhelyi és Sárospataki csecsemő és gyermekbetegeket ügyeleti időben a városi összevont háziorvosi ügyeletekre kell irányítani, itt kerül sor vagy ellátásukra, vagy továbbküldésükre.

A Kórház Vezetősége"

Egy éve derült ki, hogy a kormány 2,5 milliárd forint közpénzből Sátoraljaújhelyen megépítené a világ leghosszabb üveghídját. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ezt jó ötletnek nevezte.

Egy hónapja pedig az derült ki, hogy a végzős orvostanhallgatók 40 százaléka elmenne az országból, mert nemcsak a bérekkel, hanem a munkakörülményekkel is gondjaik vannak itthon. Az orvoshiány nemcsak a betegellátásban okoz komoly gondokat, hanem az orvosképzésben is: fontos gyakorlati órák maradhatnak el, mert az adott orvosra inkább a műtőben van szükség.


Az utóbbi időben több aggasztó hír is érkezett a sürgősségi betegellátásról. Emiatt bejelentették, hogy szemléletformáló kampányt indítanak, Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke pedig azt mondta, nem olyan rossz a sürgősségi betegellátás, csak mindenki orvoshoz szaladgál.


https://444.hu/2018/02/23/orvoshiany-miatt-nincs-ellatas-a-satoraljaujhelyi-erzse bet-korhaz-csecsemo-es-gyerekosztalyan


-----------------------------------------------------------------------------


Kedves leendő Édesanyák!

Akik február végére, márciusra netán áprilisra vannak kiírva a sátoraljaújhelyi kórházban, azok ne izgúljanak, mert reményeink szerint májusban vagy júniusban tudunk adni új időpontot.

Jó egészséget, Magyarország jobban teljesít!

/Állami Egészségügyi Ellátó Központ /

Na, majd ezt magyarázza meg a Flóri dikkmánoknak!

"Soros miatt nincs ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyerekosztályán" - MTI

Az egyik jó hír, hogy arra volt személyzet, hogy ezt az üzenetet megírja, kitegye


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliók menekülnek el Orbán szemétdombjáról
  2018-02-23 15:58:12, péntek
 
  Milliók menekülnek el Orbán szemétdombjáról a migránsbefogadó nyugati országokba és ez mindennél többet elárul Orbánék hazug, aljas és gyűlöletkeltő politikájáról.
Csak sikerül még ennek a generációnak az unokáikat is balkáni szinten tartani, hacsak az unokák meg nem szöknek a haldokló Nyugatra. Köszönjük.
Senki ne csodálkozzon azon, ha a fiatalok elmennek, az itt maradottak apátiába esnek vagy radikalizálódnak és jól pofán verik épp azt akit érnek, mondván a szép és bölcs beszédtől nem javulnak meg a XXI. század politikusai és változás mindaddig nem lesz amíg közvetlen tapasztalatot nem szereznek politikus "honfitársaim", hogy ők sem érinthetetlenek.

Nagyon nagy a baj! Senki nem látja,hogy annyi idő alatt, ami itt a rendszerváltás óta eltelt Brazilia - minden bajával együtt - felzárkózott a fejlett világhoz, Írország Izland jóléti állammá vált, Kolumbia békés, biztonságos fejlődő állammá vált ... Csak nálunk lopja le egy-egy maroknyi bűnöző az egész nemzet - ideértve a határon túliakat is - jövőjét! Nem egy évtizeddel, de egy-két emberöltővel visszavetve a mi, gyerekeink, sőt unokáink életét ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A vásárhelyi szégyenlistára ráraktak egy 92 éves pedagógust,
  2018-02-23 15:51:33, péntek
 
  Nagyon nagy a tét.
Nem önmagában az hogy egy nem fideszes lesz a polgármester, hiszen a polgármester hatásköreinek mintegy 90%-át a fideszes közgyűlés elvonhatja (kb, úgy mint az előző ciklusban Botka esetében) és olyan döntéseket hozhatnak amilyet akarnak.
A baj ott van hogy a fidesz maffia jogszabály módosítással a polgármester hatáskörébe utalta a jegyző (az önkormányzat hivatalának vezetője) kinevezését és a vele kapcsolatos munkáltatói jogok gyakorlását, úgy hogy ez nem vonható el!

Az új polgármester kinevez egy új jegyzőt, a jegyző kivágja a hivatalból Lázár közpénzből fizetett embereit, majd Rapcsákig visszamenően szépen kigyűjteti az irattárból az ellopott milliárdok dokumentációját. (nyilván van sok amiről nincs papír, de lenne ott bőven terhelő bizonyíték)

Na ettől vannak ennyire beszarva.

--------------------------------------------------------------------------------- -


A vásárhelyi szégyenlistára ráraktak egy 92 éves pedagógust, akit a fideszes jelölt két éve még személyesen köszöntött fel

Magyari Péter POLITIKA ma 12:08

Mint arról korábban beszámoltunk, teleszórták péntek reggel a hódmezővásárhelyi postaládákat egy olyan reklámmal, amiben a város néhány polgárát gyalázzák, mert Márki-Zay Péter független polgármester-jelölt segítői voltak a kampányban. Erről a szórólapról van szó:


Ezt szórták ki pénteken Hódmezővásárhelyen.Fotó: Facebook

A harmadik sor elején ott van Vári Ernő neve is.


Vári Ernő egy 92 éves tanár, 1974-1986 között a város egyik iskolájának az igazgatója volt. Az lehetett a bűne, hogy Márki-Zay két lakossági fórumán is megjelent. Ugyanakkor semmilyen politikai tevékenységet sem folytatott, idős kora és egészségi állapota ezt nem is engedné. Mégis gyűlölködőnek, a város kasszájának potenciális kifosztójának nevezték a hirdetés készítői.

A szórólap másik oldala így néz ki:


A szórólap egyik fele fideszes propagandát tartalmaz.Fotó: Facebook
Vagyis egyértelműen a fideszes propaganda-anyagról van szó, még ha a párt logója vagy neve nem is szerepel rajta. A kerítésbontós hazugság, Soros és Simicska összemosása, és az összes ellenzéki párt vezetőjének szapulása nyilvánvalóan a Fidesz jelöltje, Hegedűs Zoltán érdekében készült.

Annak a Hegedűs Zoltánnak az érdekében, aki két évvel ezelőtt alpolgármesterként személyesen köszöntötte a most pellengerré állított Vári Ernőt, 90. születésnapja alkalmából. A két évvel ezelőtti köszöntésről így számolt be a vasarhely24.com:


Részlet a vasarhely24.com cikkéből.
A képen fehér ingben Vári Ernő, mellette sötét öltönyben állva Hegedűs Zoltán látható.

Hódmezővásárhelyen vasárnap tartanak polgármester-választást. Hegedűs mellett kampányolt Lázár János és Orbán Viktor is.

Márki-Zay Pétert támogatja a Fideszen kívül az összes többi párt.



https://444.hu/2018/02/23/a-vasarhelyi-szegyenlistara-raraktak-egy-92-eves-pedago gust-akit-a-fideszes-jelolt-ket-eve-meg-szemelyesen-koszontott-fel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán nélküli Fidesz nevű állat márpedig nincs
  2018-02-23 14:52:58, péntek
 
  Orbán nélküli Fidesz nevű állat márpedig nincs

H. Andrea | Ma | 12:03
Úgy hírlik, hogy Varga Mihály (a kollégáim definíciója szerint közepes képességű könyvelő) választókerületében - amely a Rózsadombot és Óbuda egy részét foglalja magában - meglehetősen érdekes vita bontakozott ki a Gulyás Mártonék Közös Ország Mozgalma által szervezett rendezvényen. Ezek azok a vitafórumok, amelyekre a fideszes jelöltek következetesen nem szoktak leereszkedni (igaz, ezúttal a Jobbik jelöltje is kihagyta a lehetőséget), a vita ugyanis nem az a műfaj, aminek ők a művelői közé tartoznak. Most kivételesen nem is ez a lényeg. Sőt, most azzal sem foglalkoznék, hogyan feszültek egymásnak a DK (Niedermüller Péter), az LMP (Ungár Péter), az Együtt (Mihalik Zoltán) és a Momentum (Benedek Márton) képviselői az egészségügyet, a közlekedést, a közoktatást, vagy a béreket/adókat érintő kérdések mentén.

kom

A közel két órás fórum utolsó perceire reflektálnék röviden, amikor Gulyás Márton feltette a zárókérdést a jelölteknek:

- Amennyiben egy olyan koalíciós kormányzás lenne, amiben benne van a Fidesz, és egy ellenzéki párt létre tudja hozni ezt a kormányerőt, és cserébe tudja garantálni, hogy nem Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország következő miniszterelnökét, akkor az önök pártja vállalna-e egy ilyen koalíciós kormányzást az orbántalanított Fidesszel?

Benedek (Momentum): Amennyiben egy független intézményeket és a liberális demokráciát és jogállamiságot helyreállító alkotmányt létre tudunk hozni a koalíciós pártokkal, azt én mindenkire kiterjeszteném. Liberális demokrácia, jogállamiság, független intézmények. Orbánnal asszem, hogy ez elképzelhetetlen, egy orbántalanított Fidesszel (...) ez megér egy tárgyalást.

Mihalik (Együtt): Az Együttnek a rövid válasza erre az, hogy nem. Én nem teszek különbséget ebben jó fideszes és rossz fideszes között. Én azt gondolom, hogy ezek kiépítettek egy mocskos rendszert, és nincs különbség abban, hogy egyébként ezt valaki a tetejéről támogatja, vagy kerületi vezetőként támogatja. (...) A válasz az, hogy nem.

Ungár (LMP): Az orbántalanított Fideszre azt tudom mondani, hogy ilyen állat nincs, és újra azt tudom mondani, hogy nem, nem, soha.

Niedermüller (DK): Nem, nem és nem.

Akkor nézzük meg, miről is van itt szó. Ami engem illet - Gulyás Márton iránti minden tiszteletem mellett - már a kérdést sem értem, és nem nagyon szeretnék arra gondolni, hogy ő ezt egy pillanatig is komolyan vehető opciónak tartja. Mármint az orbántalanított Fideszt.

Egyfelől Orbán nélkül nincs Fidesz, ebben a számomra elfogadhatatlan különutasságra berendezkedett LMP jelöltjével értek egyet (minő perverzitás). Úgy vélem, hogy aki az elmúlt években nem dugta homokba a fejét, sőt, aki Orbán Viktor közéleti szerepvállalását Nagy Imréék újratemetéséig képes visszavezetni, annak ez alapvetés: Orbán nélkül nincs Fidesz. Ilyen állat valóban nincs. Aki csak az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc évben figyeli az eseményeket, láthatja: Orbán van, és kéztördelő, lefetyelő, lojális alattvalók vannak. Következésképpen nem értem, miért kell erről egyáltalán beszélni.

Ha az volt a cél, hogy kiderüljön: a Momentum valószínűleg nem fogja lefejelni a parlamenti küszöböt, akkor szerintem ez kiderült. Azt én ugyanis nem tudom értelmezni, hogy aki az elmaradt rendszerváltás pártjaival nem tud/akar semmiféle közösséget vállalni (ami egy teljesen legitim és elfogadható döntés egyébként), az éppen miért a Fidesszel lenne hajlandó kivételt tenni, ha a sors úgy hozná? (Nem fogja.) Azért kell leváltani a Fideszt, hogy visszaemeljük a hatalomba?

Remélem, azt Benedek Márton sem gondolja komolyan, hogy a jogállamot, a liberális demokráciát, a független intézményeket azzal a párttal fogják visszaállítani, amelyik párt szétverte azokat. És kik verték szét? Azok a semmihez nem értő, tehetségtelen szolgák, akiket Orbán személye tart egy helyen, akik fegyelmezetten követik a parancsait, akik néhány kivételtől eltekintve egy önálló gondolat megfogalmazására is alkalmatlanok, akik szakmailag, emberileg olyannyira könnyűsúlyúak, hogy csak a tekintélyelvűség okán nem csúszott még szét a személyiségük.

Mégis mely orbántalanított Fideszre gondolnak az urak? A Németh Szilárdokkal, Kósa Lajosokkal, Tállai Andrásokkal, Fazekas Sándorokkal, Deutsch Tamásokkal, Rogán Antalokkal fémjelzett Fideszre? Ugye ez csak egy hülye vicc, egy rossz pillanatban feltett, értelmetlen és tárgytalan kérdésre adott minősíthetetlen válasz volt? Vagy nem? Majd Németh Szilárddal állítják vissza az európai értékeken és jogállamiságon alapuló liberális demokráciát? Egyébként igen, valahol ez lenne a normális. Az, amiről Benedek Márton beszél. Hogy persze, minden párttal tárgyalunk. Békeidőben ez alapvetés lenne. De itt és most nem ez a normális, nem ez az alapvetés.

Mert itt naponta azt látjuk, hogy az önjáróvá vált fideszes gazemberség az élet minden szintjére és területére beette magát, mindenhol az állampárt vezényszóra cselekvő, elvtelen szolgái játsszák az urat a maguk kis szemétdombján, akik azt ismételgetik, amit Rogánék leírtak nekik a sorvezetőre. Rögtön a a kilégzés-belégzés utasítás alatt két sorral. És ezzel nem azt állítom, hogy a Fideszben soha nem voltak, vagy most nincsenek értelmes, jóravaló emberek, de mégis milyen koalíció képzelhető el azokkal, aki az elmúlt nyolc év megannyi pusztítása után még mindig nem álltak fel, akik még mindig az arcukat adják mindenhez, amit Orbán megálmodott, akik még mindig testükkel védik Orbán korrupt rezsimjét, akik meg tudják magyarázni maguknak, hogy milyen helyes volt beszántani a Népszabadságot, hogy mennyire szükséges volt elszabadítani és kezelhetetlenné tenni az idegengyűlöletet, az agressziót, a nemzeti paranoiát?

Hát nem tudom, kissé csalódás ez így. Bár azt tegyük hozzá, hogy egy jelölt nyilvános vitán elhangzott válasza egy teoretikus kérdésre, semmit nem jelent, és nem feltétlenül következik belőle az, hogy a Momentum számára ez reális opció. De azért annyi jelzésértéke mégis van, hogy vagy én értem félre teljesen ezt a helyzetet/kijelentést/álláspontot, vagy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam. Szerencsésebb és megnyugtatóbb volna a kettő közül az első.


https://kolozsvaros.com/rovidek/orban-nelkuli-fidesz-nevu-allat-marpedig-nincs/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak
  2018-02-23 14:48:56, péntek
 
  Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak
Swan Edgar | Ma | 9:55
Ideje kimondani, hogy aki ma Orbánt le akarja váltani (és itt a kommentelőkre is gondolok), az a Hazánkat veti oda prédának.
Lehet másképp gondolkodni hazáról, otthonról, családról, nemzetről, de ahhoz oly fölösleges e hazában élni. El kell menni a már feldúlt Nyugatra, s lehet multikultizni, világpolgárkodni, liberáliskodni, genderkedni. Mert egyeseknek rossz hírem van: Magyarország megmarad hazánk és nemzetünk otthonának. Akit ez zavar, annak kívül tágasabb.

Mindegy, hogy melyik propagandalap Orbánt istenítő seggnyalása alatt jelent meg a fenti komment. Az is mindegy, hogy egy, Greta Garbo kevéssé ismert fotójával színesített profiltól származik, vélhetőleg az önkéntesnek kijelölt trollok egyikétől. Ha valódi hívő lenne, büszkén vállalná saját profillal. De lényegében mindegy, kicsoda ő. Ami fontosabb, az a komment maga, amit nem a saját esze szerint eszkábált, ez bizony a bérből és fizetésből fideszesek műve. És ez bizony a kormányon kártékonykodó bűnbanda üzleti modellje.

Haza, otthon, család, nemzet szembeállítva gyakorlatilag az európai értékekkel. És persze az öntudatos fideszes (önkormányzati dolgozó? polgármester? irodai halljakend?), aki nagy pofával mutogatja, merre lehet eltakarodni az országból azoknak, akiknek nem tetszik a rendszer.

Rossz hírem van. Sokunknak nem tetszik a rendszer. Sokan vagyunk, akik nem akarunk bélféregként élni. Sokan vagyunk, akiknek a testfelépítése nem teszi lehetővé a gerinc mellőzését. Sokan vagyunk olyanok, akik nem szarunk be ijedtünkben attól, hogy grétagarbó megmondja a tutit és megpróbálja ránk vágni a kertkaput.

Pocsék lehet cselédként vegetálni. Szar lehet felnézni az olyan aprócska senkikre, akik csak azért érzik magukat valakinek, mert a végtelen szervilizmusuk valamilyen poszthoz segítette őket. Ostoba, tanulatlan, rosszindulatú, gyűlölködő élősködők hada nyüzsög a húsosfazék körül. Az ilyen grétagarbók még csak nem is részesülnek a koncból, őket a remény élteti, hogy majd a végén kinyalhatják az üres kondért. Azonban ők addig fogják védeni a rendszert, ameddig az veszélytelennek tűnik. És ez nem fog olyan sokáig tartani, mint a szocializmusnak nevezett diktatúra. Egyszerűen azért, mert más a helyzet. Már nincsen kettéosztott Európa, nincs Szovjetunió. Nincs ami összetartsa ezt a szarkupacot évtizedekig.

1956-ot szarvasbőrrel fényesíti a kormány minden évben, de azt valahogy elfelejtik hozzátenni, hogy a következő év május elsején 400 000 hős hazafi üvöltötte lelkesen Kádár nevét. Volt lufi, sör, virsli. Ahogy kell. Ma már csak a rettentően hősies forradalmárokról esik szó - akik közül sokan azon a május elsején a börtönökben rohadtak és akik évtizedekig árulónak minősültek -, az önkéntes ünneplőkről, a feljelentőkről, a diktatúra haszonélvezőiről mindenki igyekszik megfeledkezni. Pedig azok közül sokan most is közöttünk élnek és a jelenlegi rendszer haszonélvezői. Nem véletlen, hogy a kormánypárt és nyúlványa sem akarta az ügynökakták nyilvánosságra hozását. Ők sem, az ellenzéki pártok többsége sem.

Az a 400 000 ember, aki akkor önként ment zászlót lobogtatni, ma egytől egyig letagadja. Ők ma már mindig is mélyen vallásos, jobboldali érzelmű hazafiak voltak. Meg a nagy büdös lófaszt, azt. Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak. És gyávák is. Azt ne gondolja bárki, hogy amikor megbukik a jelenlegi rezsim, az ilyen grétagarbók nem fogják abban a pillanatban letagadni azt, hogy tövig lógó nyelvvel szolgáltak. Majd keresnek maguknak új istenkirályt.

És ezek újratermelődnek. Szolgalelkű előgerinchúrosok mindig voltak, most is vannak és mindig lesznek. Akik mindig az első sorban tolonganak a kis zászlócskáikkal és akik az első gyanús jelre elfutnak és keresik az aktuálisan nyalható segget. Ők azok, akik most hűséges szolgaként bármire hajlandóak, akik éppen olyan gyávák és szolgalelkűek, mint az elődeik voltak. És ők tagadják le elsőnek mindezt, amint változik a széljárás. Sőt, van egy rossz hírem. Az ilyen grétagarbó lesz az, aki az első sorban fogja követelni a jelenlegi urai vérét, mégpedig abban a pillanatban, amint meggyengül a hatalmuk. Ez így működik.

Mondanám örömmel, hogy ezek takarodjanak az országból. De nem mondom, mert nincs hozzá jogom. Neki sincs, csak esze sincs, hogy ezt belássa. Vannak ilyen történelmi pillanatok, amikor a szart felveti a víz. Most ez van. A volt munkásőrök kommunistáznak, a feljelentők hazaárulóznak, a tulajdon honfitársaikat kirablók óbégatnak önjelölt erkölcscsőszként. Ki kell ezeket röhögni, mert szánalmasak. És le kell ezeket szarni, mert kártékonyak. De tudomásul kell venni, hogy nem veszélyesek, egyszerűen csak falkában csaholnak, ettől tűnnek erősnek. Nem erősek. Gyáva szarok. Mint a gazdáik.

https://kolozsvaros.com/2018/02/23/pondrok-voltak-akkor-pondrok-ma-es-azok-is-mar adnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusb
  2018-02-23 08:14:34, péntek
 
  Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusbútorokkal, és beül a hatalmas íróasztal mögé.
Egyszer csak belép az irodába egy férfi táskával a kezében.
A vállalkozó hirtelen felkapja a telefont és hangosan beszélni kezd, hogy fontosnak látszódjon.
Repkednek a számok, 100 milliók, majd leteszi a kagylót és a férfihez fordul:
- Jó napot uram, miben segíthetek?

- Jöttem bekötni a telefont.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kapjatok már agyatokhoz!
  2018-02-23 08:09:22, péntek
 
  Kapjatok már agyatokhoz!

Molnár Bálint | Ma | 8:05

Namostakkor - ErdősVirágul szólva - mondjátok meg, mi legyen? Bocs a bunkóságért, először is jó reggelt mindenkinek! Nem, nem azokat kérdezem, akik maguknál vannak szellemileg, és pontosan látják, mi folyik itt évek óta, hanem azokat, akik a gyászmenetes drótkerítésbe és a mártírok mártírjává avanzsált Fideszbe kapaszkodva óbégatnak, rettegnek és féltik a keresztény kultúrájukat. Gondoltam, hogy várok még vele, hátha leülepszik az információ, de most akkor megkérdezem: az mennyire van rendben az, hogy egy fővárosi kórházban az épület udvarán parkoló mobil CT-ben látják el a daganatos és más súlyos betegeket? Mármint abban az esetben, ha ilyenkor, az utolsókat egyre vadabbul nyögő télvíz idéjén egyáltalán sikerül felvinni őket a csúszós rámpán a kamion ajtajához. Mennyire van rendben az, hogy hóesésben hurcolásszák a betegeket azért, mert nem sikerült időben megoldani a pályáztatást, aminek eredményeképpen a jövőben egy új szolgáltató végzi a CT- és MR-vizsgálatokat? És az mennyire van kibaszottul rendben, hogy a tendert egy olyan cég nyerte meg, amelyiktől egészségügyi referenciát sem kértek? Elég kitapétázni a kamion ajtaját a rohadt Magyarország megújul logóval? Elég, hogy az egészségügyi referenciával nem rendelkező cég korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat? Mégis mi a tetves kurva életnek kell még mindig történnie ahhoz, hogy már ne legyen rendben mindez, hogy már ne lehessen minden aljasságra rávágni, hogy a reménytelen helyzetben lévő pártok, Soros, kerítés, migráns, hajrá, magyarok?

Tessék, egyelőre itt van a válasz mindenre, itt alant. Ha kiderül, hogy az elmúlt huszonkét évben sosem volt ennyire korrupt ez az ország, ha kiderül, hogy emberek kínok között halnak meg a sürgősségi osztályokon, ha kiderül, hogy a diákoknak elegük van abból a szellemi mészárlásból, amit az oktatási rendszer körül művel az állampárt, ha kiderül, hogy a választási kampányra előrehozott nagy dobra vert béremelésből 2 forint lett, ha bármi kiderül, akkor ez van.

A mániás tudatrepedés nekitámaszkodik egy széknek, beledől az auránkba, és a harcaival kábít. Semmi más nem számít, semmi másról nincs már elképzelése, semmi más nem érdekli, csak a háborús szükségállapot fenntartása, keresi a harcostársakat az elmebajához. Elrepült tehát a mai brüsszeli miniszterelnöki csúcsra, ahol többek közt Európa jövőjéről, költségvetéséről, az ide áramló pénzekről lesz szó, és az a baj, hogy előre borítékba lehet pakolni, hogy mivel fog hazajönni, ha esetleg nem az a döntés születik, hogy ezután is feltételek nélkül tolják idefele a zsetont. Ha a harácsolás és rendszerszintű korrupció kormányának óhaja szerint alakulnak a dolgok, akkor ő győztek, ha nem úgy alakulnak, akkor megtámadtak. Egyszerű ez. És zabálják a népek.

Mindazonáltal kisebb homokszem csúszott az agyatlan sorosozás gépezetébe, ez pedig Ausztrália külügyminiszterének tegnapi látogatásával kapcsolatos. Orbán tehát új harcostárssal büszkélkedik a migráció elleni küzdelemben. Julie Bishop ausztrál külügyminiszter a Szijjártoporzékkal közös sajtótájékoztatón az ausztrál kormány Sorossal, illetve a ,,Soros-tervvel" kapcsolatos álláspontját firtató - kérdésre ezt mondta:

Soros György nem került szóba a megbeszélésünk során, Ausztrália pedig nem szövetséges semmilyen, Soros Györggyel szembeni fellépésben.

Teccik érteni, kedves Soros-fóbiás hívek? A kormány azt zabáltatja veletek, hogy nagy erőkkel keresik a szövetségeseket a migrációt támogató ,,Soros-tervvel" szemben, aztán amikor a potenciális szövetségesekkel egy asztalhoz ülnek, akkor szóba sem hozzák Sorost, meg a tervét, mert pontosan tudják, hogy kiröhögnék őket. Ezért az ökörségért mindenhol, mindenki körberöhögné őket. Ez kizárólag a ti hülyítéssel, butítással egybekötött szórakoztatásotokra van kitalálva. Mert ennyire néznek gyengeelméjűnek benneteket. Hát franc tudja, én a helyetekben most már komolyan elgondolkodnék ezen. Szerintem nem vagytok gyengeelméjűek, úgyhogy kapjatok már agyatokhoz, még mindig van egy kis idő erre.

Erről jut eszembe, Kocsis Nembuzeráns Máté egyelőre a VIII. kerület polgármestereként diktálja a tempót a Soros-tervvel kapcsolatban, mert az fél egészség, ha addig sem komoly dolgokkal foglalkozik az önkormányzat. A csávó ott tart a csúcsra járatott elmebajban, hogy a VIII. kerület testületi ülésén, ahol a nem létező Soros-terv volt a téma, a Soros-terv nem létezésének hangot adó (miszerint ócska figyelemelterelés az egész, ahelyett, hogy az egészségügyről lenne szó) egyik - meg nem nevezett - ellenzéki képviselőnek beletolta az arcába, hogy nem normális. Mert aki azt mondja, hogy a Fidesz vagy kifejezetten őmiatta halnak meg emberek a kórházban, ,,az nem normális". Úgyhogy ez a derék ifjú titán közölte az illető ellenzéki képviselővel, hogy átfogó pszichológiai elemzést készíttetett róla, amit majd alkalomadtán négyszemközt oda is ad neki.

Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.

Nekem ez elég hátborzongatónak tűnik, de biztosan én vagyok a hülye. Pedig eléggé úgy fest, hogy új szintet lépett a sarokba szorított patkány effektus szerint túlélésért küzdő állampárt. Most már ott tartanak, hogy nem normális az, aki azt állítja, hogy az egészségügyben uralkodó állapotokat kurvára nem lehet már bezzeggyurcsányékra fogni, mert ez a Fidesz sara. Eddig Soros embere/ügynöke/megvásárolt szócsöve volt bárki, aki bírált, most már nem normális, úgyhogy megfigyelés alá veszik és sunyin pszichológiai elemzéseket készíttetnek róluk. Jó tudni ezt is.

Csak halkan mondom, hogy közben Kalocsán (ez az egyik olyan település, ahol Tiborcz és az Elios garázdálkodhatott) a közgyűlés fideszes többsége leváltotta a jogi bizottság éléről és visszahívta a közbeszerzési bizottságból azt az ellenzéki képviselőt, aki a nyilvánosság elé tárta az Elios-botrány helyi fejleményeit. Arra kurvára nincs válasza a fideszes többségnek, hogy miért kellett bankkölcsönt is vállalniuk ahhoz, hogy a miniszterelnök vejével mindenáron leszerződjenek, az viszont tény, hogy Angeli Gabriellát a munkahelyéről is kirúgták. Úgy, hogy még egy évig érvényes munkaszerződése van. A görénységnek nincs felső határa: a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár részeként működő Ökopont Irodájának vezetőjét azért rúgják ki, mert posztját átszervezésre hivatkozva április elsejével megszüntetik. Faszt: azért rúgják ki, mert megbolygatta az állampárt mocskos ügyeit, úgyhogy bosszút álltak rajta. Szerintetek mennyi idő kell majd ezt az országot talpra állítani ebből a fertőből? Hmmm?

És végül, hogy ne sikkadjon el ez se: az egyébként is milliárdos Schmidt Mária sem tud félreállni a közpénz útjából. A Figyelőt kiadó NER-ideológus tulajdonában lévő K4A Lapkiadó Kft. hirdetési bevételeinek hetven százaléka jött tavaly az államtól. Az 1,1 milliárd teljes reklámbevételből 734 millió volt állami pénz. Úgy, hogy nem állnak rendelkezésre hivatalos olvasottsági adatok, így az állami cégek úgy hagynak egy csomó pénzt a lap kiadójánál, hogy nem tudhatják, hogy a reklámjaik pontenciálisan hány embert érnek el. És kurvára nem is érdekli őket, csak zsírosodjanak a lojális szarlapátolók. Habony, Mészáros dettó.

Mivel kedvelem a keretes szerkezetet, és mivel nem tudom megunni, hát tessék, muzsika! Szép napot mindenkinek, később jövünk!


És ne feledjétek: ma 17.30, Deák tér!


"Ne kényszerüljünk külföldre" - pénteken ismét utcára vonulnak a diákok
Eduline

Eduline

2018.02.22., 12:00 Frissítve: 2018.02.22., 07:07 1

Pénteken a diákok az "oktatási rendszerváltásért" vonulnak az utcákra, eddig több ezren jelezték az esemény Facebook-oldalán a részvételüket.
Forrás: Eduline

Február 23-án, pénteken 17:30-tól tüntetést tartanak az oktatási rendszerváltásért, a Deák Ferenc térről indulva közösen a Parlament elé vonulnak majd. "Ez az utolsó reményünk arra, hogy korszerű oktatásban tanulhassunk, hogy normális körülmények között dolgozhassunk itthon, és ne kényszerüljünk külföldre egy élhetőbb jövőkép reményében" - írta korábban közleményében a Független Diákparlament.

Február 23-ra azért szerveznek újabb tüntetést a diákok, mert szerintük "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal". A diákszervezet nyilvános vitát szervezett volna az oktatás problémáiról, a miniszterelnök azonban nem reagált a meghívásra.

Közben a héten több vidéki városban is, többek között Kecskeméten és Nyíregyházán is diákfórumot szervezett a Független Diákparlament.

http://eduline.hu/kozoktatas/2018/2/22/diaktuntetes_2018_WG40VR






https://kolozsvaros.com/rovidek/kapjatok-mar-agyatokhoz/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tamás Barnabás: “Lófaszt fognak adni olyan területre,
  2018-02-23 08:04:36, péntek
 
 
2018-02-20

Írta Eric
Tamás Barnabás: “Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő"




Újra keményen elengedte magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok fideszes polgármestere, Tamás Barnabás.




Most úgy teszek, mintha borzasztóan meglepne az a fideszes magabiztosság és arrogancia, amit megint megtapasztaltunk, és amiből csak és kizárólag az jön le, hogy mennyire érinthetetlennek érzik magukat a fideszes honatyák. Dajcstomis magasságok következnek:

“Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat." - mondta Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt.

Gyorsan jegyezzük meg, hogy mivel most még fideszes a városvezetés, dől a lé Putnokra. Tavaly például 265 millió forintot kapott az NBIII-as focicsapata stadionfelújításra. Három éve pedig lerakták a majdnem 400 milliós putnoki uszoda alapkövét is. Az uszoda átadása végül egy évet csúszott, és csak idén januárban lett kész (mondjuk lehet ez sem véletlen), viszont az esetre csak azért emlékszünk, mert ez volt az az alapkőletétel, ahol az “emberminiszter" Balog Zoltán és a polgármester úr roppant büszkén esernyő alól szemlélték, ahogy a kisiskolások bőrig áznak az ünnepségen.

Visszakanyarodva, a DK országgyűlésiképviselő-jelöltje kemény bírálatot mondott. “Tamás Barnának a megnyilvánulásai felháborítók. Felháborít az, amilyen stílusban beszél a testületi üléseken és amiket megenged magának, hogy fenyegetik a kistelepülések polgármestereit, hogy ha nem Riz Gábort választják meg, akkor nem fognak semmit kapni" - reagált Varga Gergő.

Azt nem lehet állítani, hogy Tamás Barnabás nem mond igazat, azt viszont igen, hogy baromira nem így működik a demokrácia.
Máshol.
Persze máshol a kormányrudat és hatalmat sem nevezzük húsos fazéknak, ahogy Putnok polgármestere tette a tavaly október 23-ai ünnepi beszédében. Akkor azt sikerült mondania, hogy “Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá."

A 65 éves Tamás Barna 8 éve Putnok polgármestere, és 2010 és 2014 között a Fidesz országygülési képviselője is volt. Emellett több társadalmi és civil szervezetben tölt be vezető funkciót: elnöke a Putnok és Térsége Társulásnak, alelnöke az Ózd Kistérségi Többcélú Társulásnak, valamint magyarországi elnöke 2000. október 10-től a Sajó-Rima Eurorégiónak.

https://vastagbor.atlatszo.hu/2018/02/20/tamas-barnabas-lofaszt-fognak-adni-olyan -teruletre-ahol-nem-fideszes-a-kepviselo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az új földesuraktól hemzsegő Fidesz kulákozik.
  2018-02-23 07:53:03, péntek
 
  Az új földesuraktól hemzsegő Fidesz kulákozik.

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke szerint alig kezdődött el a hivatalos választási kampány, az MSZP máris meghirdette a 21. század kulákprogramját.

Az elnök kedden újságíróknak arra reagált, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt ígérte, amennyiben kormányra kerülnek, akkor az összes állami földbérleti szerződést felülvizsgálják valamint visszaveszik a “spekulációs célból" megvásárolt állami területeket. Győrffy Balázs azt mondta: azt látni, hogy ha Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán, szocialista agrárpolitikus összeállnak, “az egy Rákosi Mátyással ér fel".

Az agrárkamara elnöke felháborítónak és vérlázítónak nevezte nyilatkozatukat arról, hogy ha hatalomra kerülnek, mindazoktól akik a Fidesszel szimpatizálnak, az elmúlt években megvásárolt állami földterületeket és bérelt területeket vissza fogják venni. Az elnök szerint mindez a 20. század legtragikusabb időszakát idézi. Újra két lábbal beleszálltak a magyar gazdatársadalomba, amit határozottan visszautasítanak - mondta, és bocsánatkérésre szólította fel az ellenzéki politikusokat.

Az elnök szerint ugyanakkor egy jól megtervezett lépésről van szó, nem tudnak szakítani azzal a történelmi múlttal, ami egyébként kísérti őket és a magyar vidéket.


https://www.facebook.com/1441958856119794/photos/a.1442222716093408.1073741827.14 41958856119794/1928589437456731/?type=3&theater
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 285 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.