Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Értelmiség, jövő világ-Magyarországa
  2018-02-25 16:07:59, vasárnap
 
  Születésem óta elölről kezdték a mülleri hálózat harmincas évektől az egész világon a Mónika Showval, Heves megyével, Göncz Árpád népével, mint valdensekkel, sötétkapus amerikai egyházakkal, Bertalan utcaiak teljes egészével az állandóan elköltözöttekkel együtt, a szarkahegyi nácikkal, Józsefvárossal, G. Maczó Ágnes magyar kislányával az Időjeleket állandóan megadó testenyészetnek, felsorolhatatlan beázottal az értelmiség legyőzést.

Csak a saját elmeosztályukat iskolázták be, így lettek orvosok, tanárok, számvitelit végzettek a Hunnia börtön és a miskolci Rákóczi tér tagjai, meg színészek, énekesek, művészek a világ minden részébe szétköltözve már.

A miskolci orvosok kivétel nélkül mind ide tartoznak. A miskolci egyetemen végzettek 2001. körül a miskolci Híradóban nyíltan bejelentették, hogy ők most éppen Íziszt áldoznak, így szerezték a diplomáikat a Bárdos műsorban bemutatott orvosokkal, sün rendőrséggel, Szt.Martinnal a sakk-kártya végrehajtói közül,hatalmas szalonokban fellépő művészi baráti körével, Xantusékkal együtt a vasfüggönyösöknek, az egész művész világgal úgy, ahogyan vannak.

Orbánnak egyszer volt egy mondata, hogy senki nem ott van, ahol kéne lennie.

Otthonukban mészárolták le az értelmeseket az egész világon 81 éven keresztül, folyamatosan.

Orsós Viktor cigánytelepe, mint bolt és közlekedés fóbiás emberiség gyalázói, nem titok Miskolcként felvásárolták az ingatlanokat, kastélyokat, iskolákat a reformátusaikkal, mint Talmudos nemi szövetséggel, világ-Magyarországra készülve szórták szét gyerekeiket, unokáikat az egész világra magyarnak mondva magukat vasnépeként az egykori bibliai népekből kivált kommunikációs bénítóknak, nemi gyalázóknak, fertelem és iszonyat végrehajtóinak.

Váltak közben támadva engem folyamatosan a Hunnia börtön gyilkosaitól, mint vadállatoktól, pusztítóktól, amiknek felkínálták magukat, meg a saját otthonokban embereket kivégző és gyalázó temetőbrigádjától a parabruitális népnek, Rákóci téri és José indiai cigányaitól, amik felvették a világapokalipszisük névtárát.

Világ-Magyarország Orsóssal, mint nácival, szőke nemi csapásokkal egyszerre fog felállni, hiszen sajátjuk a világ összes kommunista országa, egész Kelet, Amerika, ahová 130 éve költöztek szappantisztító sorozataik szerint, Anglia női része teljes egészében, svédek, finnek, skótok, Olaszország teljes egésze a keresztapa népén kívül, spanyolok, portugálok, mexikóiak, brazilok, horvátok az ózdi központ fekete mágusaiként, felsorolhatatlan, minden népe a narancsoknak, az egész világ-mindenségben érintett miskolci világ-könyvtár. Mint írtam valamennyi párt névtára Amerikában is miskolci berendezésű.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trianon Fatimei jóslatával a soproni vadász trófeásoknak
  2018-02-25 15:45:43, vasárnap
 
  Cseh Károly Fatimei jóslat című versét, mely a Trianont jelentő sátán bibliájának likvidálását jelentette szerepek és nevek szerint, 2001-ben ismételte Sopron városa a kínzásommal és gyalázásommal, miközben a magyar néven futó elmebetegek Melion József aranysas jungista Mária vallása miatt járták a kegyhelyeket, bibliai olvastatásával a tik sem vagytok magyarok romániai parabrutális hálózatuknak kisvárdai lakosok elmeosztályával együtt.

Románia átküldte ide az ott lévő magyar nevű elmebetegeket és Rákóczi téri cigányságot, melyek egyből állampolgárságot és munkát kaptak, mint a Lőrinczek, mindaz, amelyik ide tartozik a Pszichografológiájához nagypán Miskolcának.

Pálinkás és állandóan nevüket változtató Imréivel az Időjeleknek megöregedve és pározva, panaszkodva az eladósodásuk miatt felhívták a figyelmemet arra, hogy a trianoni zsidók német nevekkel magyar védelemben mennyire pazar és gazdag életformát élnek, lakosztályokkal, autókkal, körülrajongva munkahelyeiken, mint hercegkisasszonyok. Vigyázott Magyarország nagyon arra, hogy a trianoni zsidóknak semmi bajuk ne essen.

Sopron határvárost foglalták el Hitler Talmudos népei, jövő végett házasodva, készülve narancs színben valamilyen ismeretlen dologra Kelemenék után. Győr Avatár központja Miskolcnak, mint gazdag városa a Rákóczi térnek.

Sopron tor ünnepeket rendezett, míg engem Melion József többmillió éves Máriája miatt áldoztak a saját Mártika főszereplője helyett, szervezve az utakat, Mária helyeket építve rendjeikkel az egész országban. A hatalmas gazdagságra jutott vadászok külön ünnepeltek engem 2001-ben fényevésem, gyalázásom és kínzásom idején magyar sújtásos ruhákba öltözve, akár a magyar gárdája Vona Gábor ricsei elmebetegnek, amelyik riogatta a romákat, magyarok védelmében jobboldalt alakítva a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtó narancs nácikkal. Orbán Viktor jelenti őket a cigánysággal, szőkék védelmezőjeként. Ezért vette magához Kudlik Júliát, kitüntetve a téri gyors-gépírókat a Parlamentben, ahol Hunnia börtön bibliai patkóját ülik körben, tor ünnepet rendezve 130 éve Miskolccal. Nem véletlen, hogy engem összezúztak és csúfoltak a jó helyesírás és a gyors-gépírás miatt is, kezdve ellenem a magyar nyelv miatti nemi gyalázást 1983-ban helyesírás változtatásával.

A temetőbrigádja a szociális hálózatnak mulat, hatalmas nyugdíjak mellett táncikál, énekelnek a népviseletbe öltözött Kósa néven berendezett diafilmjei az egykori időknek a falvakban.

Németország olyat tett, amit soha többé nem lehet lemosni semmivel, zsidók, Rima Jeruzsálem néven.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adventisták Parabrutális és Parabestia népe
  2018-02-25 15:34:33, vasárnap
 
  Tóth névvvel kezdődött 130 évvel ezelőtt a miskolci adventista egyházak működése Kínában, Amerikában és az egész világon állandó korokat végrehajtóival, mint Babilonnal, mely Sas neveken van berendezve Aranyok mellett, médiával, perzsiával, mezopotámiával, mind az űr népét jelentették káldeusokkal együtt.

A Parabestia belémjött Moldován Nóra vörös róka szabadköműves rendje helyett 1986-ban, egykori spritiszta béka pápája a római egyháznak legyőzésük utáni idő óta, amelyik Adynak mindig Eötvöst papolt. Tehát a láthatatlan világ részeként győzött le engem.

A Parabrutális béka Istene Romániának a romákkal, ahogyan Romániáról megkapták a neveiket születésem óta mészárolt minket a házunkban. A médiája a németeknek a Mónika Showban mutatta be őket.

1995. óta olvastatták velem a világ apokalipszist jelentő Bibliáját a karmikus gyilkosoknak, miután addig rajtam születésem óta karmájukat és tetteiket végrehajtották, akasztásokkal jelölték azt a családot egymáson, amelyhez éppen odaértek. Hogy a parabrutális tik sem vagytok magyarok népe közé tartozik a Romániából átjött eredeti kakas Piroska vörös hajjal, sámánként az elmeosztályáról a miskolciaknak, azon már meg lehet lepődni. A kivégző osztag 1995-2004-es kivégzésemig hajtotta végre a bibliai karmikus börtön gyilkosok karmáját rajtunk.

Itt voltak végig a lakásban, a szívemen, minden részemen, nyomogatták a médiában bemutatottak szerint, melyen nevettek kezeikkel fogdosva a szívemet, testemet, ez teljesen normális dolog Romániának, mint az is, hogy állandó temetőbrigádját jelenti a földrészeknek a szociális hálózatával együtt, amelyekkel jelenleg tort ülnek 1995. óta.

Hleckó Piroska talán a neve - most nem ellenőrzöm - a kakasuknak, amelyet már régen meg kellett volna szüntetni.

Tik sem vagytok magyarok - kiabálták a tatárdombi ikerházában a Rákóczi téri, Talmudos, Bodor űrpusztító, római egyházas Ufó, Időjelek testenyészeti világ végét megadónak amerikai központban is meglévő szövetségét, mint ahogyan az egész ország nem magyar, hiszen minket mészároltak Benkő Lajos utolsó finn-ugorként hozott mészárszék áldozat után Magyarország teljes felszámolásának örömünnepére okot adó vágójuhai az azóta jött elmebeteg, bolond, karmikus okkultista Rákóczi téri feketemágusok szövetségének. Nincs Magyarország, mi németek voltunk.

A Mónika show külön kitért Friderikusz Sándor védelmében orra miatt, Falusi és Lang páros sorsára szintén. Ezékiel pusztítóját kiabálva tisztították, hogy nem fog gyilkolni, Ménesi Rákóczi tere kezdte az áldozásomat rima Jeruzsálemként a trianoni áldozóim sorsaként folytatásban.

A Parabrutális Mónika Show Horn Gyulával állott fel 1989. óta a politikába a genyó isten és a többi Rákóczi téri feketemágus ózdi központ lírai karámjának képviseletében narancs színben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyiptomi esó, tesó - Bochkor-Boros miskolci közvetítése
  2018-02-25 13:54:57, vasárnap
 
  Bochkor Gábor Gábor neve miatt áldozásommal emelkedett egykori orosz medve korok végrehajtójaként, születése óta folyamatos a támadásunk, mert a Hunnia börtön világ-könyvtárának végrehajtója.

Boros szintén a miskolci Rákóczi tér tagja, akár az ózdi Majka és a többi romája a Parabrutális béka Istenének a tik sem vagytok magyarok Mónika Show hálózatának. Hatalmas a nézettsége a tort ülő médiának, perverz fórumosok védik a mészáros áldozóimat, emberiség és emberség ellenes gyilkosokkal együtt.

Az ózdi Majka örült annak Müller hálózatából, hogy a felesége nem Ildikó és Erika előző életében kurvaként élő lett, nyugodtan párosodnak, szaporodnak, hiszen még a temetőbrigádot eddig soha senki nem ítélte el. Várkonyi Andrea és Bochkor néven ismételtek médiába kerülésükkor a kisebbik lányom medve korait, mivel Ő a csillagmedve, Várkonyi nevével az ember gyilkosságukat, amit az utolsó mohikán óta hajtanak végre a Rákóczi terükkel, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni motoros utolsó túlélőjükkel, mint most az albánokkal, amik az öcsémet megtámadták Sátoraljaújhelyen. Vigyorogva mutatta be Friderikusz Sándor Rákóczi téri egyik hosszabbító perverz csapása a Hunnia börtönnek a motoros Delhusát. Vigyorognak az elmebetegek, akár a Duna tévés vatikáni lakásomat eljáró fertelmei a világnak, vagy a Mokka stábja, az egész úgy, ahogyan van. Azzal is állottak fel 1995-ben, hogy csúfolták az embereket kiszedett fogaik miatt.

Tort ülnek. Még kínzásom és gyalázásom közben éljenezték Egyiptomot jó pár éve, amikor éppen a felsőzsolcaiak sorsát és tetteit ismételték rajtunk, együtt a szomszédba akkor költözött értelmiség legyőzést a világon végrehajtó autistákat, melyeket az ország TB-je tart el a többi mészárossal együtt, mint a parabrutális romáival.

Amikor már Egyiptom is megunta Magyarország gyalázását és kínzását egyfolytában megállás nélkül, deformációikkal és betegségeiikkel együtt, eláztatva Felsőzsolcát és az autistákat, Borossa a miskolciaknak Bochkorral viccelődött a csapásaimon a rádiójában a Rákóczi terüknek. Boros néven régi kommunista tag van berendezve, egykori gyermekváros vezetőjeként már megöregedve. Innen vette a nevét Boross, a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával és kivégző osztagával a szociális hálózatuknak.

Egyiptom Sólyom nevével és kommunikációs hangelvevéssel 1971-es ismétlés volt, ekkor kezdték az összes korát a másik lépcsőházban lakó patológia sorsaként rajtam. Innin egyik szerepe volt Egyiptomnak, mely szerint minden ékességétől, ruhájától, szépségétől megfosztva végzik ki.
Mindegyik szereplő be volt rendezve, akár Ízisz szereplőjük, aki 1995-ben jelentkezett is, de nem érdekelte őket, csak az én mészárlásom.

Egyiptom korát Erdős Anna nevével kezdte a Hunnia börtön erdővel, melynek része a medve szocialista korával íncselkedőn, egyből az én legyőzésem utáni időben megteremtve őt, majd utána jött az egyiptomi kÍgyó istene Ozirisznek, amikor Ré napisten népei még megvoltak. Összesen két film készült róla, amit láttam, a Belphegor, az Időfolyó szellemvilágáról és a Szellemírtók.

A főszereplők lovaggá üttették magukat, a Máltai szeretetszolgálat, mint Lázár népének kitüntettjei. Jeruzsálem többezer éves áldozóm, rima Jeruzsálem a nevük, jelenleg a trianoni Magyarországot jelenti.

A tort ülő ózdi és többi cigánya Miskolcnak felfoghatatlan, gyalázatukkal együtt a házakban, lakásokban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2032
  • e Hét: 4354
  • e Hónap: 10595
  • e Év: 62861
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.