Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Gomperz: Lázár menni Vienna
  2018-03-10 22:36:14, szombat
 
 
2018. március. 08. 10:55 2018. március. 08. 11:40 Itthon

Gomperz: Lázár menni Vienna

szerző:
Gomperz Tamás


Inkább röhögjék ki, csak ne beszéljünk a lényegről.

Lázár János, a közismert haditudósító egyenesen a frontról jelentkezett be, ahol szörnyű pusztulással találkozott. Nyögi a migránsok bús hadát Bécsnek büszke vára - mondá legott sápadtan. Valójában nem egészen ezekkel a szavakkal mondá, de a szerkesztőségi irányelvek nem engedélyezik a rasszista tartalmak terjesztését, ezért a pontos idézéstől eltekintünk.

Az ostrom alatt álló Bécs a második lett a világ legélhetőbb városainak listáján tavaly. Akárcsak tavalyelőtt. Legutóbb az elérhető 100 pontból 97,4-et szerzett meg abban a versenyben, amelyben a stabilitás, az egészségügyi ellátás, az oktatás, a kultúra, a környezet és az infrastruktúra színvonalát vizsgálva állapítják meg a sorrendet. A tökéleteshez szükséges 2,6 pontot valószínűleg csupán azért nem kapta meg, mert időnként megjelennek a Ring környékén magyar politikusok is, ami átmeneti visszaesést idéz elő a kulturális és civilizációs területen. A rangsor élére Melbourne került immár a hetedik alkalommal, ami kizárólag azért fordulhat elő, mert olyan rohadt messze van, hogy oda nem jár az üzleti ügyekkel nem foglalkozó magyar miniszterelnök adócsalásért elítélt üzletemberekkel korrupciós indexet rontani.

A 140 várost összehasonlító listán Budapest a 36. helyen végzett. Amiből elsőként azt a következtetést lehet levonni, hogy a pontozók biztosan nem repülőgépen érkeztek és balesetet sem szenvedtek el az itt tartózkodásuk alatt, ezért a gyorsforgalminak becézett út mellett a János kórházat is szerencsésen elkerülték, így végül is hízelgő az eredmény.

A második következtetés, hogy még így is van a két főváros között 34 helyezésnyi különbség. A 36. helyről öntudatosan belemondani a kamerába, hogy ott fenn a lista élén egy élhetetlen övezet található - ez a húzás tipikusan olyan, amelyik az ország egyik felét kiborítja, a megszeppent tábort viszont hitében megerősíti: nyugi, az élcsapat nem fáradt el, lám, még ennyi idő után is képesek szintet lépni a gátlástalanságban.

Merthogy Lázár János, amikor éppen nem a lövészárokból tudósít, akkor a Magyarország nevű kivándorlási zóna miniszterelnökséget vezető minisztereként tevékenykedik. A NER nyolcadik évében már semmin, de tényleg semmin sem lepődik meg senki, de ha valaki szerint elég barátságtalan megnyilvánulás lenne, ha az ukrán kancelláriaminiszter Budapesten posztolna arról, hogy a magyar főváros milyen egy fos hely, akkor jobb, ha tudja, hogy Lázár akciója éppen olyan volt, mintha az ukrán kancelláriaminiszter Budapesten posztolna arról, hogy a magyar főváros milyen egy fos hely.

Kérdés persze, hogy miért tette ezt. Nem az ukrán, hanem a másik. Nem azért kérdés, mert a Bécsben élő migránsok közül a hetedik legnépesebb csoport a magyaroké, hiszen az ilyen szempontok mérlegelése a realitással, az ellentmondás-mentességre való törekvéssel és a józan ésszel függ össze, ők pedig nem ebben a ligában játszanak, hanem azért kérdés, mert Bécsről a magyar választók többségének nem a migránsapokalipszis jut eszébe, hanem a kocsi tetején behozott fridzsider és az a vágyott életszínvonal, amely Lázárék kormányzása alatt még távolabbra került az ittenitől.

Ezért mennek a magyar migránsok oda, és ezért nem jönnek az osztrák migránsok ide. Ahogy mások se.

Na, de akkor mi a bánatos merverstajerért mond ez az ember ilyen nyilvánvaló baromságokat, amitől pontosan annyira látszik szánalmasak, mint amennyire visszataszítónak?

Azért, mert ez működik. Már csak ez működik. Ha bedob egy nyilvánvaló baromságot, akkor napokig azzal foglalkozik mindenki. Minél nagyobb a baromság és minél nyilvánvalóbb, annál tovább tart a hatása. Cikkek születnek róla, kitölti a felületeket előbb a hülyeség ismertetése, azután a hülyeség megcáfolása, előkerül például, hogy pár hónapja még az osztrák közbiztonságot dicsérte; de őt nem érdekli, ha idiótának tartja az ország kétharmada. Az a lényeg, hogy a migráció legyen újra a téma. Bármi áron. Ezért jelentik be, hogy az ellenzék csepeli lakásokba akarja betelepíteni a menekülteket. Vagy azt, hogy bogarakat fogunk enni a minaretek árnyékában, ha az ellenzék győz. Ők is tudják, hogy ezeket nagyon kevesen hiszik el. De az nem érdekes. Nem akarnak már meggyőzni senkit, a kormányzásukról sem tudnak mondani semmit, viszont minden egyes napot győzelemként élnek meg, amikor nem a lopásról esik szó.

Nem alaptalanul. Ha visszanézzük az elmúlt napok termését, az történt, amire számítottak. Két héten át másról sem lehetett hallani, mint az első családot érintő csalási vádakról. Lassan kezdte betemetni őket a saját szennyük. Három napja azonban eltűnt az Elios a hírekből és a közösségi oldalakról, helyette a nyilvánvaló baromságokat tárgyaljuk. - Hű, de ütős ez a mém/poszt/publi a migránsozó Lázárról, na ez most megrendíti őket - mondjuk mi. - Még, még, még, írjatok minél több ilyet és küldözgessétek egymásnak - mondják ők.

Azért ment Lázár Bécsbe hülyét csinálni magából, mert a pocakos tábornok némileg bepánikolt Hódmezővásárhely után. Feltehetően Németh Szilárd sem akkora tufa, mint amilyennek rendszeresen mutatja magát. Ő is a testével fedezi a felettesét. Ott állnak a téren letolt gatyával, nem számít, ha röhögnek rajtuk, már csak abban bíznak, hogy a látvány kitakarja Orbán vagyonát.

A legjobb, amit tehetünk, hogy a következő hónapban átnézünk rajtuk. Nem kell ugrani minden provokációra. Ha az ellenzék nyer, akkor megszavazzák a migránsoknak az első éjszaka jogát? Oké haver, lapozzunk. Karácsony Gergely valójában szír embercsempész, aki bűnös viszonyt folytat egy tevével? Persze, bubu, de hol a zsé. Szél Bernadett a Bazilikát mecsetté fogja átépíteni? Jól van, de beszélgessünk inkább arról, hogyan adjátok vissza, amit elloptatok.

Értik? A kormány második legfontosabb embere elment személyesen Bécsbe azért, hogy bemutassa mennyire borzasztó olyan körülmények között élni, amilyenre az összes magyar polgár vágyik.

Ezek tényleg félnek.






http://hvg.hu/itthon/20180308_gomperz_lazar_menni_vienna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szorul a hurok a csaló Lévai Katalin körül: A zuglói választ
  2018-03-10 22:33:50, szombat
 
 
Szorul a hurok a csaló Lévai Katalin körül: A zuglói választási iroda beperelte rágalmazásért

Nyugati Fény · március 10., 11:59 · Politika

Pár hét alatt bravúrosan lenullázta magát a pénzéhes szélhámos.

Beszámoltunk róla: hamisított aláírásokkal bukott le a Lendülettel Magyarországért nevű kamupárt “elnöke", Lévai Katalin.

A korábban MSZP-s, újabban Fidesz-bérenc Lévai Katalin nyilvántartásba vételét elutasította a XIV. kerületi választási bizottság.

Az indoklás szerint ugyanis az ajánlóívein 27 esetben ugyanazok a választók ugyanolyan sorrendben szerepeltek, mint a Fidesz jelöltjének ívein.

A határozat szerint ezek a választók nem saját kezűleg írták alá Lévai íveit. Mivel az érvénytelenített ajánlások miatt Lévai támogatói 500 alá csökkentek, így nem indulhat.

A botrány után a szélhámos Lévai vádaskodásokba kezdett: gyakorlatilag azt állította, hogy a Választási Iroda valamely munkatársa az ívek leadása után manipulálta az ő íveit.

A hvg.hu ezután fordult kérdéseivel a zuglói választási irodához, ahonnan az alábbi választ küldték a lapnak:

,,Budapest 08. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda a jelölő szervezetek által leadott ajánlóívekkel kapcsolatosan semmilyen olyan belső vizsgálatot nem folytat, amelyben a választási iroda bármely tagja érintett lenne, mivel erre utaló körülmény nem merült fel.

Az aláírásgyűjtő ívek őrzése elkülönített helyiségben, zárt lemezszekrényben történik. Ahhoz kizárólag a választási iroda esküt tett tagjai férhetnek hozzá. A választási iroda a vádakkal kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket megteszi."

Amikor visszakérdeztek, hogy ez azt jelenti-e, hogy beperlik Lévait, a válaszból kiderült: igen, perelnek.


http://nyugatifeny.hu/2018/03/10/szorul-a-hurok-a-csalo-levai-katalin-korul-a-zug loi-valasztasi-iroda-beperelte
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsarnok elkerülhetetlen bukásának jelei
  2018-03-10 22:32:24, szombat
 
 
A zsarnok elkerülhetetlen bukásának jelei


Nyugati Fény · március 10., 17:03 · Szájhősök tere

“Az emberi társadalom több ezer éves története arra tanít, hogy a hatalom legfőbb sírásója a hübrisz, az elbizakodottság, az önhittség, a gőg.

Minden zsarnokság bukásának kezdetét az jelzi, amikor az uralkodó komolyan elkezd saját mindenhatóságában hinni.

Amikor elhiszi, hogy rá nem vonatkoznak sem égi, sem földi törvények, amikor azt képzeli, hogy neki nem kell betartania a törvényeket, hanem ő alkotja a mindenki számára kötelező normákat.(...)

A kevélység, az önhittség, a gőg és a pökhendiség nemcsak a miniszterelnök minden megnyilvánulását járja át, hanem szűkebb és tágabb környezetét is jóvátehetetlenül megfertőzte.

Miniszterei, politikai famulusai, szóvivője éppen olyan megkérdőjelezhetetlen, öntelt pökhendiséggel beszélnek, mint gázszerelője, lánya vagy veje. (...)

Amikor Orbán Viktor a nemzetközi körözés alatt álló Pharaonhoz való viszonyát firtató képviselői kérdésre annyit válaszol, hogy ,,boldog ünnepeket"...

...amikor a miniszterelnök a családjának közpénzekből való szédületes gyarapodása felől érdeklődő kérdést azzal próbálja elütni, hogy ,,üzleti ügyekkel nem foglalkozom"...

...amikor ,,saját lábán álló" lánya az Operaház királyi páholyában pezsgőzik iskolatársaival ...

...amikor Matolcsy György, a Nemzeti Bank elnöke a finoman szólva is zavaros lakásügyeit feszegető kérdésre cinikus mosollyal azt hajtogatja, hogy ,,Áldott ünnepeket"...

...amikor a miniszterelnök veje a kastélyvásárlásai felől érdeklődő riporternek azt találja foghegyről odavetni, hogy ,,mi köze hozzá"...

...amikor ország-világ megtudja, hogy a főminiszter szerint ,,mindenki annyit ér, amennyije van" ...

...amikor a propagandaminiszter helikopterrel jár esküvőre...

...amikor a kormányszóvivő útszéli hangon utasítja rendre és kivezettetéssel fenyegeti egy sajtótájékoztatón az őt kérdezni kívánó újságírót...

...amikor a miniszterelnök kedvenc gázszerelője a gyors meggazdagodásának titkát firtató újságírói kérdésre azt veti oda, hogy ,,okosabb vagyok, mint Zuckerberg"...

...akkor felsejlenek a jövő körvonalai, hogy hosszabb távon ez a hatalom sem kerülheti el a hübrisz bűnébe esett zsarnokságok törvényszerűen bekövetkező sorsát."

Vásárhelyi Mária (168 Óra)


http://nyugatifeny.hu/2018/03/10/vasarhelyi-maria-a-zsarnok-elkerulhetetlen-bukas anak-jelei
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hordabéli úgy véli: le akarják járatni szegény Zsotyát
  2018-03-10 22:01:07, szombat
 
 
A hordabéli úgy véli: le akarják járatni szegény Zsotyát

A lejárató kampány részének tartja a Semjén Zsolt külföldi vadászútjaival foglalkozó cikkeket a kereszténydemokraták frakcióvezetője. Harrach Péter szerint a miniszterelnök-helyettes hobbija kijön a parlamenti fizetéséből.

,,Sok olyan magyar vadászt ismerek, aki részt vesz külföldi szervezett vadászatokon. Nem hiszem, hogy egy miniszterelnök-helyettes fizetése olyan kevés lenne, hogy ne lenne rá képes, hiszen sok magyar vadász is így hódol a szenvedélyének. Mindenkinek más a szenvedélye, van, aki vadászik, van, aki horgászik, van, aki túrázik. Ő ezt választotta, ezt csinálja, ez magánéleti kérdés" - emelte ki.

A Magyar Nemzet pénteken számolt be arról, hogy Orbán Viktor helyettese 2012 óta rendszeresen jár Svédországba vadászni, amely becslések szerint alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő összegbe került. A lap szerint az is előfordult, hogy egy egész hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy ne találkozzanak magyarokkal. A méregdrága utakra Semjén Zsoltot a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is elkísérte.


(hirtv)

Bal-Rad komm: A Zsotya SZENVEDÉLYES vadász! A havi fizujából telik rá! Az országombolás, a hazaárulás jól fizet!

Jut eszünkbe: az urbanlegend szerint anno. Czinege vezérezredes...helikopterről...meg...ezért aztán...!

CSAKHOGY! Ezt a hírt mindenki csak hallotta valakitől, akinek mesélte valaki, hogy ismer valakit akinek elmondta valaki!

A lényeg viszont az, hogy “AKKOR" ÉPÜLT - GYARAPODOTT AZ ORSZÁG!

NEKÜNK “AZ" MÉGSEM VOLT JÓ! “RABOK" VOLTUNK!

A lényeg MOST, hogy AZT az országot már szétlopták, és már a jövőt lopják! “EZEK"!

“EZEK" egészen természetesnek tartják a milliókba kerülő szenvedélyeik űzését. “UGYANEZEK" szerint természetes, hogy milliók tengődnek egyik napról a másikra! Vegyük úgy, hogy szenvedélyből! DE “SZABADON"!

A magyar egy mazochista nép! Eltűri és szinte imádja, hogy a férgek lassan-lassan szétmarják, fölzabálják.

Kamera elé áll ez a vén háromkeresztes csirkefogó, és belebrunnyogja a pofánkba, hogy MI KÖZÜNK A DOLGOKHOZ...? Hiszen ez a szenvedélye a Zsotyának!

MEGTEHETIK MIND! TŰRJÜK! MIÉRT IS NE TENNÉK?



Nagy munka, nagy feladat vár RÁNK - MAGYAROKRA! - ha akarunk mégegyszer egy SAJÁT országot. Ehhez össze kell fognunk, és április 8-án NAGYON SOKAN KELL HOGY ELMENJÜNK SZAVAZNI, a legesélyesebb antidöbrögista jelöltre!

Hogy melyik egyéni választókerületben ki az? Azt ide vagy ide kattintva megnézheti!

http://balrad.ru/2018/03/10/telik-a-szenvedes-lyre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Doktor kéne…
  2018-03-10 21:51:21, szombat
 
 
Doktor kéne...

A Magyar Orvosi Kamarától kért segítséget a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház, hogy sürgősen orvost találjanak az egyik osztályukra, ahol jelenleg nincs ügyeletet vállaló emberük.

Az orvosi kamara hírleveléből kiderül, kiemelt fizetést ajánlanak a jelentkezőknek. Csak ebben a kórházban 17 orvos és 26 szakdolgozó hiányzik a kórház álláshirdetései szerint, többségüket azonnali kezdéssel vennék fel - derült ki az RTL Klub riportjából.



De nemcsak ebben a kórházban keresnek orvosokat. Általánosságban megállapítható, hogy még mindig hatalmas az orvoshiány az országban: a Magyar Orvosi Kamara elnökének becslése szerint csaknem 5000 orvos hiányzik Magyarországról. Ónódi-Szűcs István egészségügyi államtitkár korábban kijelentette: az elvándorlás mértéke az utóbbi években egyre kisebb, de még így is sokan mennek inkább külföldre dolgozni.

A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (ReSzaSz) szerint ugyanakkor a magyar orvosok - kiváltképp a sürgősségi osztályokon dolgozók - nagyon leterheltek az orvoshiány miatt. Szerintük csak az lehet a megoldás a fennálló problémára, ha tovább emelik a béreket. Dénes Tamás, a ReSzaSz elnöke örömmel fogadta, hogy a Bajcsy Kórházban magasabb bérezéssel keresnek orvost, szerinte ugyanis csak így tudják majd feltölteni a helyeket.

Az Emmi az ügyben az írta: a kormány célja, hogy az ország gazdasági erősödésével tovább emelje az egészségügyi dolgozók béreit. Pontos részleteket azonban egyelőre nem közöltek.
(nlc)

Bal-Rad komm: “...Pontos részleteket azonban egyelőre nem közöltek..."

- Nem is lehet közölni pontos részleteket. Mert azok nincsenek. Ezért nemis mondanak már inkább semmit, hiszen már néhányan kezdikfölfogni: “ha igazat mondasz, nem fogod elfelejteni hogy mit mondtál!"

- INKÁBB HALLGATNAK, ÉS ELÜTIK A DOLGOT ANNYIVAL: “FOLYTATJUK!"

ISTEN MENTS!

Sajnos az ellenzék sem jobb: “MI MEGOLDJUK!" - harsogják. Holott ők is tudják: NEM TUDJÁK MEGOLDANI!

Az egészségügy az egyik legdrágább szakterület. Kiépítése, fenntartása, fejlesztése FOLYAMATOS KELL HOGY LEGYEN!

Országunkban a közegészségügy a rendszerváltás óta A LEGJOBB ESETBEN IS CSAK STAGNÁL.

Nincs finanszírozói, fenntartói gazdasági háttér! NINCS MAGYAR GAZDASÁG!

Az ide - a szétvert-szétlopott - MAGYAR GAZDASÁG helyére betelepített KÜLFÖLDI TULAJDONÚ összeszereldék és szolgáltatók a nyereségüket HAZAVISZIK!

Szerepük Döbrögisztánban kizárólag a nyugdíjkassza ideig-óráig való egyensúlyban tartását szolgálja. Másra már nem futja!

A közegészségügy katasztrofális helyzetéért nem csak a döbrögisták a felelősek.

Akik pedig azt igérik, hogy “folytatjuk"! - meg “megoldjuk!" - azok hazug kártevők!

MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYHÖZ előszöris MAGYARORSZÁGRA, magyar gazdaságra van szükség!

Ahhoz pedig FUNDAMENTÁLIS SZINTŰ TÁRSADALOMPOLITIKAI VÁLTOZÁSRA!

Vagy ha úgy tetszik: SZOCIALIZMUSRA! (Meg sok időre, és kitartó - kemény munkára!)

De hogy legyen némi fogalmunk a ránk váró nehézségekről:




http://balrad.ru/2018/03/10/doktor-kene/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az
  2018-03-10 21:19:00, szombat
 
  Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az időseket. Is

Tamás Róbert | Ma | 14:22

Az ellenzéki politikusok arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak - értékelt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Debrecenben, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A kormánypárti politikus kifejtette: ugyanazok a politikusok, akik elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, akik megszavazták a 13. havi nyugdíj eltörlését, akik azt ígérték nekik, hogy nem lesz gázáremelés, aztán háromszorosára emelték a gáz árát, most a hatalomért és a pénzért “mindenfélével etetik az időseket".
Gyurcsánytól a szocialistákon és a Jobbikon át Karácsony Gergelyig arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak - nyilatkozta a szóvivő, hozzátéve: nincs közöttük egy sem, aki támogatta volna a nyugdíjasokat segítő kormányzati intézkedéseket.
Az érintettek most is támadják a nyugdíjasoknak szóló Erzsébet-utalványt és a téli rezsicsökkentést - mutatott rá Halász János, aki szerint ha az ellenzéki pártok hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést és elvennék az Erzsébet-utalványt is.
“Megint a nyugdíjasokon csattanna az ostor" - fogalmazott, jelezve: a nyugdíjasok is megfizetnék a migránsok betelepítésének és eltartásának árát. (MTI)

Jó. Számoljunk. Halász Jánosnak ez talán menni fog, mert ha jól tudom, eredeti szakmája szerint matek tanár. Miután fideszéknek van már két egész kitöltött ciklus, nincs akadálya, hogy összehasonlítsuk az fideszes elmútnyócévet az elnyomó emeszpés elmútnyócévvel.

2002-ben Magyarországon az átlagnyugdíj 44 446 forint volt. Ez a rajtkő, innen indulunk. 2010-ben, amikor letelt az első elmútnyócév, az átlag nyugdíj 86 361 forint volt. Tehát kicsit kevesebb, mint a duplájára emelkedett. Úgy, hogy volt közben egy nagyon kemény gazdasági válság és úgy, hogy uniós forrás akkor még alig jött be az országba, annak elsöprő többségét Orbánék ideje alatt folyósították. És úgy, hogy volt mindenféle támogatás gázra, utazásra, gyógyszerre.

2002-ben a legkisebb nyugdíj összege 20 100 forint volt. 2010-ben (már 2008-ban is) 28 500 forint.

Nézzük a második, fideszes elmútnyócévet.

2016-os adat van az átlagnyugdíjra (isten malmai és a statisztikusok lassan őrölnek), ez 123 725 forint volt. Ami annyit jelent, hogy Orbánéknak hat év alatt nagyjából 27 százalékkal, egy áfányival sikerült emelniük a nyugdíjat.

A legkisebb nyugdíj összege most is 28 500 forint, ezt nyolc év alatt sem emelték egy fillérrel sem.

A nyugdíjasok csaknem fele, nagyjából 1 000 000 ember létminimum alatt él, a nyugdíja nem éri el a 80 000 forintot sem. Ezen belül több tízezer ember nyugdíja 28 500 forint.

Közben egy csomó támogatási forma megszűnt.

Kérdezem (úgy, hogy az elmútnyócév előtti elmútnyócév se a nagyon tehetséges kormányairól volt híres, a korrupció sem fideszékkel találódott fel) a nagyon okos Halász Jánost, hogy az ő szeretett kormánya visszaadta azt a sokat emlegetett - egyébként a nyugdíjba beépített - 13. havi nyugdíjat? Nem? Miért nem? Mi gátolta őket ebben? Válság már régen nincs, dől az uniós forrás az országra.

Milyen nyugdíjasokat segítő intézkedésről tetszik habogni, Halász úr? A támogatások szűkítéséről? Arról, hogy ma már az kap gyógyszert a kórházban, aki visz magával? Az otthoni ellátásra való jogosultság brutális megnehezítéséről? A gázártámogatás megvonásáról? Az utazási támogatás eltörléséről? Az idősotthoni férőhelyek számának befagyasztásáról? A kórházi elfekvők kiszervezéséről és fizetőssé tételéről?

A nyugdíjemelés egyébként nem önkéntes alapon működik, szabályok garantálják, de a Fidesz még ezzel is trükközött. Szándékosan alacsonyabb emelést állapítottak meg, hogy a választás előtt egyszerre nagyobb összeggel emelhessenek.

A rezsicsökkentés ordas nagy kamu.

A legújabb, téli rezsicsökkentés, az a bizonyos 12 000 forint még annál is nagyobb kamu. Nekem például jár, pedig nem vagyok rászorulva, a 28 500 forint nyugdíjból élő Marinéninek meg nem jár, mert fával fűt. Az Erzsébet utalvány pedig a pofátlanság teteje. Jól be lehetnek tojva, ha még a választás előtt kitolnak egy adagot ezekből. Remélem, Harrach úr is rendben megkapja. És az Orbán szülők is. Rá lehetnek szorulva rohadtul.

Tudom, hogy minden szavazatra szükség van. Azt is tudom, hogy Orbán rajongótáborának döntő részét idős asszonyok teszik ki. De mindez nem jelenti, hogy minden idős ember megvezethető, vagy megvásárolható. Egy jókora részük - remélhetőleg a többségük - pontosan tudja, miről szól ez az egész és annak megfelelően fog szavazni. Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az időseket. Is.

https://kolozsvaros.com/rovidek/remelem-hamarosan-kiderul-hogy-kar-volt-hulyenek- nezni-az-idoseket-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lumpenprolizás, sértegetés, mocskolódás itt már kevés lesz
  2018-03-10 21:17:46, szombat
 
  A lumpenprolizás, sértegetés, mocskolódás itt már kevés lesz


Molnár Bálint | Ma | 18:21

Akkor még egyszer, utoljára erről a mocsadék témáról:

Sok olyan magyar vadászt ismerek, aki részt vesz külföldi szervezett vadászatokon. Nem hiszem, hogy egy miniszterelnök-helyettes fizetése olyan kevés lenne, hogy ne lenne rá képes, hiszen sok magyar vadász is így hódol a szenvedélyének. Mindenkinek más a szenvedélye, van, aki vadászik, van, aki horgászik, van, aki túrázik. Ő ezt választotta, ezt csinálja, ez magánéleti kérdés. (Harrach Péter, Semjén elvtársa a KDNP vezetésében)

Amúgy jó, ha tudjuk, hogy Semjén, aki tehát meghívott vendégként, az ott élő családja okán jár arrafelé vadászni, eleddig nem tudott annyi pénzt ,,elhelikopterezni", amennyit Hadházy LMP-s képviselő elhobbirepült mind ez idáig, ő ugyanis 18 millió jó rénus magyar forintot hobbirepült el, mert hát Istenem, szeret repülni. Csak az ő repülése nyilván normális, remek, kívánatos, pompás, környezetbarát és mellényzsebből kifizethető repülés, ellentétben Semjén sarkkörön túli ,,helikopterezésével", ami amúgy az egyetlen közlekedési eszköz arrafelé. (...) Vadászni az egyik legősibb, legszebb emberi tevékenység. Vadászat nélkül nincs vadgazdálkodás, nincs vadvédelem, nincs karbantartott vadállomány - s persze vaddisznópörkölt sincsen, amit a vadászatot oly fennkölt módon elítélő lumpenprolik szoktak két pofára zabálni. (Bayer Zsolt, Semjén gimnáziumi padtársa, cimborája, immáron vadásztársa is)

Megmagyarázták? Meg.

Ha Semjén Zsoltról van szó, akkor magánélet. Akkor természetesen van mibű, mert egy miniszterelnök-helyettes fizetése nem olyan kevés. Pláne egy olyané, aki egy év alatt kemény 1 millió forintot képes félretenni az 1 milliós fizetéséből.

Ha Semjén Zsoltról van szó, akkor család van és családlátogatás és gyönyörű emberi tevékenység. Akkor irigy lumpenprolik vannak, akik finnyáskodnak és elítélik a vadászatot, miközben pofátlanul zabálják a vaddisznópörköltet.

Bezzeg Hadházy Ákos elhobbirepült 18 milliója. És akkor a propagandisztikus gyilkosozásról egy kurva szót nem szóltam. Tegyük ide az érintettet is:

Természetesen szeretek repülni, mint minden pilóta. De éppen azért, mert korábbi párttársaimmal szemben nem loptam, az állatorvosi jövedelmem egy részéből 12 év alatt apránként éppen csak meg tudtam repülni azt a minimális óraszámot és le tudtam tenni azokat a vizsgákat, amelyek egy kereskedelmi pilótának szükségesek lehetnek az elhelyezkedéshez. Az erről szóló cikkek megvetően szokták írni, hogy “erre büszke vagyok". Valóban, büszke vagyok rá, ha dicsekedni nem is szoktam vele, de titkolni sem szoktam. (...) 19 évig dolgoztam állatorvosként úgy, hogy minden második héten 0-24 ügyeletben voltam. Emellett költöttem el kb annyi pénzt a jogosítások megszerzésére, mintha naponta néhány szál cigarettát elszívtam volna

Hallják, elvtársak? Vágják mi a különbség, miközben a kilógó nyelvvel mosdatják a szerecsent, a luxusfővadászt? Hadházy Ákosnak van civil foglalkozása, állatorvos. Semjénnel ellentétben, akinek saját bevallása szerint más bevétele nincs, csak az, amit közpénzből keres.

Természetesen értékelem a vadászatról szóló patetikus, irodalmi ömlengéseket. De vajon attól, hogy megvetem a szenvedélyből gyilkolókat és életemben soha nem ettem még vaddisznópörköltet (ez valószínűleg így is marad) én még ember vagyok?

Akinek fenntartásai vannak a vadászattal szemben, az mind lumpenproli?

Aki nem bujkál a nyilvánosság elől és nem bérel 40 fős szállodát azért, hogy nehogy szembejöjjön egy Nyugaton kalandozó magyar, az mind lumpenproli?

És mi a helyzet a sajtótól pánikba esve menekülő Tiborcz Istvánnal? Neki is joga van a magánélethez, mint minden önerőből sikeres vállalkozónak? Majd Bayer, Harrach és Semjén összeadja azokat a milliárdokat, amiket az országnak kell kifizetni azért, mert a bűnszervezetben elkövetett csalás nem annyira menő?

Lehet lumpenprolizni, mocskolódni, sértegetni a végtelenségig? Lehet gyilkosnak kikiáltani a politikai ellenfelet, mert az minden alól felmentést nyújt? Lehet büntetlenül úgy tenni, hogy ami mi csinálunk, az tisztességes, amit azok csinálnak az aljas hazaárulás?

Ez a vergődés szerintem már rég kevés, és egyre kevesebb lesz. Az erkölcstelenség és gátlástalanság éveken át gondosan, szorgalmasan, hazafias kötelességből összelapátolt fekáliája vissza fog fröccsenni rátok. Majd akkor is ugyanúgy fogtok értetlenkedni, ahogy most is sértődötten, felháborodva mímelitek az értetlenkedést. Csak már senkit nem fog érdekelni.



https://kolozsvaros.com/rovidek/a-lumpenprolizas-sertegetes-mocskolodas-itt-mar-k eves-lesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi vejed vagyunk!
  2018-03-10 21:15:05, szombat
 
  Mi vejed vagyunk!

Lázár Gergő | Március 9, Péntek | 14:57

A Fidesz tájékán egyre nagyobb a kapkodás, miközben már csak egy hét van miden idők talán utolsó békemenetéig. A pártvezetés mindenkit mozgósított, akit csak tudott, hogy minél több emberhez eljusson a békemenet híre. A Kubatov-listát beüzemelték, ismét izzanak a vonalak Érsekvadkerttől egészen Bicskéig. A Fidesz mindent bevet, hogy ne essen pofára. Szimpatizánsokat várnak Romániából és Lengyelországból is, hisz meg kell mutatni, hogy övék a hatalom. Szerintük legalábbis.

Noha már a békemenet kihirdetésekor sikerült azon összeveszni, hogy kinek is tulajdonítható e zseniális ötlet, mégis megpróbálják elhitetni, hogy nincs itt semmi gond. Továbbra is százezreket képesek harcba vinni, ha szükség van rá. A békemenet mára a kormány elrettentő fegyvere lett. Békéhez soha nem is volt és nem is lesz köze. A C�--F -- élén az ország neves uszítóival -- megparancsolta az alattvalóknak, hogy azonnal rohanjanak talpat nyalni.

Az egyisten Orbán Viktornak szüksége van rájuk. Mutassák hát meg a mocskos sorosista, ballibsi férgeknek, hogy ki is itt az úr. Ki az, aki életről és halálról dönt. Kirándulásnak, ártatlan túrának álcázva próbálják meg nyugdíjasok tucatjait rávenni arra, hogy jelenlétükkel támogassák a Fidesz vezérét. Ha a hívó szó nem lenne elég, Orbán Viktor pénzt is oszt: Erzsébet utalványok, valamint rezsicsökkentés formájában.

El kell felejtetni velük a kórházakban tapasztalt borzasztó állapotokat, azt, hogy unokáik már valahol sok ezer km-re kellett, hogy megszülessenek. A jó dolgokra kell őket emlékeztetni, arra, hogy mit adott a kormány. Nem számít, hogy hazudnak, a fontos az, hogy ott legyenek március 15-én és ott legyenek április 8-án is, akkor, amikor igazán fontos. Kihasználják őket, mint ahogy tették azt korábban oly sokszor. A politika játékszerei lettek ők, akiknek hogyléte abszolút hidegen hagyja a politikai vezetést. Egy a fontos, a szavazatuk.

Azok, akik március 15-én részt vesznek a Fidesz által szervezett békemeneten, egy elnyomó hatalom szekerét tolják. Azzal, hogy támogatják azt a kormányt, mely felelős az ország borzasztó állapotáért, cinkosai a rendszernek. Aki részt vesz a kormány erődemonstrációján, annak nincs joga ahhoz, hogy később felháborodjon annak visszaéléseit látva. Ha érdekli őket az igazság, arról megbizonyosodhatnak most is, viszont amennyiben a tudatlanságot választják, úgy lepaktálnak az őket is elnyomó rendszerrel. Erre pedig nincs mentség.

Lesz egy másik békemenet is március 15-én, méghozzá az MKKP szervezésében, a cél szintén az erődemonstráció. Az, hogy megmutassuk, többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Többségben a gondolkodók, akik nem hitték el a kormány újabb hazugságait és nem ültek fel az uszításnak. Ha képesek vagyunk megmutatni, hogy többségben vagyunk, akkor a hódmezővásárhelyi taknyolást követően ismét a padlóra kerülne a Fidesz-KDNP.

Ha két egymást követő tervük is csúnya kudarccal zárulna, az talán felbomlasztaná az eddig sziklaszilárdnak hitt egységet. Belső csaták és árulások rombolhatnák szét ezt a velejéig korrupt rendszert. Március 15-e fontos dátum lehet mind a kormányt -- és ezzel az elnyomást támogatók --, mind pedig a változást támogatók számára. Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen, azok, akik egy élhetőbb Magyarország polgárai szeretnénk lenni.

Mutassuk meg, hogy minket nem a migránsoktól rettegő Lázár János képvisel. Csatlakozzunk újra Európához azzal, hogy elzavarjuk a fejünk felett uralkodó rendszer vezetőit. Engem sem Orbán Viktor, sem Lázár János nem képvisel. Én egy európai polgár vagyok, nem pedig egy idegengyűlölő, rasszista kretén. Március 15-én mi vejed vagyunk!


https://kolozsvaros.com/2018/03/09/mi-vejed-vagyunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lelőtt rénszarvas imája
  2018-03-10 20:53:11, szombat
 
  A lelőtt rénszarvas imája

Köszönöm istenem, hogy egy mélyen vallásos, rendes keresztény ember ölt meg, és nem holmi jöttment bevándorló.



Semjén elvtárs értünk vadászik helikopterről, nem ellenünk.



Földes Péter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semjén Zsolt egyetlen svéd vadászattal elégetheti egész megt
  2018-03-10 20:52:10, szombat
 
 
2018. március. 09. 17:20 2018. március. 09. 17:54 Itthon

Semjén Zsolt egyetlen svéd vadászattal elégetheti egész megtakarítását

Dercsényi Dávid


Öt és fél millió forint megtakarítása van Semjén Zsoltnak, ebből luxusszinten egyetlen svédországi vadászat jön ki. Utánakérdeztünk az áraknak, mint kiderült, szerényebb körülmények között már 3 millió forintért is ölhet állatot a vadász a sarkkörön túl.
Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Jobbik: Adjanak szemüveget a Figyelőnek!
Határon túli szavazóknak ígér segítséget egy titokzatos újsághirdetés
Szepessy rovott múltja miatt dobták vissza az Összefogás Párt listáját

Ez egy puritán kormány, mondta Balog Zoltán Emmi-miniszter 2016-ban az Indexnek, szó szerint így fogalmazott:

"Erre a kormányra mint testületre kimondottan jellemző a puritánság".

Mindezt Rogán Antal helikopterezésével kapcsolatban sikerült kijelentenie. Most pedig a Magyar Nemzet egy másik helikopterezésről, a Semjén Zsolt-féle svédországi vadászatokról számol be. A lap 4-5 milliós költségekről beszél, aminek része egy teljes hotel kibérlése, hogy senki ne zavarja a miniszter kikapcsolódását, és arról is van felvétel, ahogy egy helikopter emel fel egy Semjén által elejtett szarvast. A miniszterelnök-helyettes nagybátyja és unokatestvérei a kormánysajtó állítása szerint Svédországban élnek, vagyis az ő meglátogatásuk miatt botlott a vadászatba a KDNP elnöke a hivatalos magyarázat szerint.

Megpróbáltuk megnézni, a lap kalkulációja mennyire igazolható. A northlandhunting.com-on megtalálható ajánlatok között lehet találni jávorszarvas-vadászatra vonatkozót, a kijelölt vadászati időszak egyrészt szeptemberben, másrészt október elejétől január végéig tart. A vadászat ötnapos, a vadászház és a terület bérleti díja 8750 euró csapatonként (amelyek 5-10 fősek lehetnek) - ez 2,62 millió forint. Két felnőtt és két borjú kilövésére jogosít ez a csomag.

De ebben az árban nincs benne a hús, azt nem viheti magával a vadász. Erre az alapcsomagra jöhetnek rá különböző extrák: a normál csomagban vadászonként 400, kísérőként 300 eurót kell naponta fizetni - ez 90-120 ezer forint tehát, öt napra fejenként 500 ezer forint. Ez tartalmazza a szállítást és idegenvezetést, a kutyákat, a vadászati engedélyeket, a biztosítást és a fegyvereket. De benne van az italbár, az erdei elhelyezés alkalmasint szaunával és pezsgőfürdővel. A luxuscsomag kényelemszeretőbb vadászoknak szól, itt már 550 euró/nap a díj vadászoknak, 400 euró a kísérőknek - 4-10 fős csapatokról van szó - öt nappal számolva 6-800 ezer forint fejenként.
© AFP / MAxym Marusenko

A vadászatoknak létezik egy 4 napos, rövidebb változata is. A jávorszarvas-trófeák díja a következő: az első bikatrófea 1000 euró, a második 900. A nőstényért 700-at kér a társaság, a borjú trófeájáért pedig 400-at. A cég egyébként Svédországra, a Skandináv-félsziget északi részére, Írországra és Magyarországra hirdet utakat, vadászatokat.

Ez azt jelenti tehát, hogy 3 millió forintra is felmehet a vadászat ára, és ebben még nincs benne a kiutazás, ami Stockholmig 70 ezertől 200 ezerig mozog turistaosztályon, utána pedig még a helyszínre kell autózni bérelt járművel. Helikopterbérlést több cégnél is lehet intézni, kértünk árajánlatot, várjuk a választ.

Négy-ötmillió forint tehát nem tűnik túlzó árnak ismerve az igényes társaságot. A "svéd átlaggal" beérő vadász fejenként 3 millió forintból kijöhet.

A thehuntingagency.com oldalon fellelhető ajánlat szintén szaunás, tóparti kis vadászházakat ajánl fel szállásként, egy jávorszarvassal a csomagban 3000 euróba kerül. Ez 900 ezer forint tehát. A háromnapos jávorszarvas-vadászat 2700 euró, az ötnapos pedig 3900 a lappföldi részeken. Az utak madárvadászattal és horgászattal lehetnek színesebbek, extra felárért persze.

Van magyar cégtől származó ajánlat is, a Vadászutak oldal egy 11 200 hektáros közép-svédországi terület mellett egy 4700 hektáros jávorszarvasos területre is hirdet vadászatot. Ez kutyás kereső vadászatot jelent, a kutya megkeresi a jávorszarvast, megtalálja, a vadász odamegy, eldönti, elejti-e. Az 1 vadász 1 kísérőtől az 1 vadász 4 kísérő felállásig lehet variálni. A program hétnapos, ebből kettő az utazás Budapestről, a vadásznak 3050-1750 eurót kell fizetnie a kísérő számától függően, a kísérőknek pedig fejenként 795 eurót.
© MTI / Kátai Edit

Felcsaptuk természetesen Semjén Zsolt vagyonnyilatkozatát is. Idei bevallása szerint 4 millió forintja van készpénzben és másfél millió bankban. Nincs más tartaléka. Ennyi pénz megy el egyetlen luxusban töltött svédországi vadászatra. Semjén keresete bruttó 1,1 millió forint havonta. Ebből az évi egy svéd típusú vadászatot sem lehet kigazdálkodni, nemhogy többet a világ megannyi táján.

Megkérdeztük a Földművelésügyi Minisztériumot, a KDNP-t, a Kormányzati Tájékoztató Központot, mit gondolnak a Magyar Nemzet által közölt cikkről, Semjén Zsoltot is próbáltuk elérni, egyelőre sikertelenül. A Magyar Nemzet úgy tudja, egy volt főosztályvezető is többször elkísérte Semjént a vadászataira. Az agrártárca azt állítja, nem törődnek azzal, szabadidejükben a munkatársak mivel foglalkoznak.


http://hvg.hu/itthon/20180309_Semjen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1026
  • e Hét: 2513
  • e Hónap: 13624
  • e Év: 167120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.