Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Brazilia és olimpiák, szocialistái Miskolcnak, Visszhang
  2018-03-23 09:19:06, péntek
 
  2004-ben, mielőtt a megyei kórház véglegesen kivégzett és megcsonkított, itt lakott a Braziliát jelentő Branyiczky cigis házaspár, melyek kísérete Nagy Feró Mészáros Kata kocsmás mókus rendi brazil kommunista maffiája volt. Itt dobáltak az ágyon eszméletlenül, amit a világ végig nézett, hogy az első embergyilkos démon, Liptai Klaudia bemutatta a tévében. Isaora tévét most is berendezték, elölről kezdték Istenes János 1956-os osztályának rima jeruzsálemet jelentő névtárát a ratkósoknak Pál utcai fiúkkal együtt, mint elsüllyedt világ részeibe költöztetteket születésem előtt.

Utána az elmeosztálya a megyei kórháznak tépte a hajamat, nem tudtam, mi van velem, kiabáltam, énekeltem Káli Sándor árnyékoskerti kommunikációs kiemelt tort ülő polgármesterének és MSZP-s sábjának, mikor önnkormányzati gyűlést rendeztek, nem tudom miért kínoztak engem miatta már ismétlésben is, amikor feltételezés szerint egykori egri támadóimmal, melyeket Túri Ferenc rendezett be, mint Heves megye előtti teremtett világ meggyalázóit és lemészárlóit barokk korban, ami akkor is kommunista kort jelentett, de már egyházi kereten belül, akkor is játszották dr. Melion József aranysas jeles Mária búcsúit.

Amióta apa Spartacus természetjáró szövetsége könyveit összezúzták, tagdíját ellopták, apát megtámadták agyvérzéssel először Kovács Erzsiék miatti állandó gyalázatával Miskolcnak féltékenység és minden miatt, ami a Rákóczi terüket jelenti, szomszéd szőke beállításával folyamatosan ismételve rossz tulajdonságaikat, amelyik kihasználta genyó férjét, azóta tisztulnak, emberiesednek, a két utcai apokalipszis névtára folyamatosan költözött a Balatonra és környékére, ők mentek nyaralni, majd a parasztok, mint analfabétái sátánnak a falvakból, miközben a saját elmebetegeiket behozták a városokba, majd jöttek a gyári munkásai a szakmai nevekkel, a vasas szakszervezetek gyári munkásai, mint vasnép narancs színében a politikának. Ezért a városgondnokság ismételte az egri Varga László vasfüggönyös FAOSZ könyveit, melyekben a Balaton környéki írók is részt vettek, régi történelemként Visszhang néven. Molnárok már 81 éve nyaralnak Miskolcról, nyugdíjba mentek gyerekeik igazgatókként, hatalmas nyugdíjakkal, unokáik teli arannyal, bejárták az egész Földet utazgatásokkal, nyaralásokkal. De odament Bajor Imre a börtön könyvtulajdonos, amelyik helyett a pszichiátria nyomorban hagyva engem egyik orvosi felülvizsgálat alkalmával áldozott meg, annyit kérdezve tőlem, van-e jogosítványom, mert Bajornak, mint Bajorország kicserélésének képviselőjének nem volt. 1995-ben, mint írtam, a Rákóczi tér autókkal vonult fel mellettem vigyorogva, mikor mentem gitárral a Lórántffy Zsuzsa utcán , hogy a véráldozóknak van csak autójuk. A pszichiátria kivégzésem után skizoprennek nyilvánítva engem folytatásában a pszichiáterek elmebeteinek betegségét és tetteit rajtam, Szabó Edit és Alberle Lajos pszichiáterek epilepszia rendelésre hívtak be, ahová alig tudtam elmenni,mivel nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni sem. Ott a lányom előtt elmebetegnek tüntettek fel a kivégzőim, Szabó Edit közölte velem, hogy őt az egészségügyük Pestre helyezi.
Most is költöznek a Balaton mellé gyerekeikhez a megöregedett Hunnia börtön és Rákóczi tér népei jólétben, pazarolva, dicsekedve, mert nem jár egy gyilkosnak emberi életforma.

Tehát meg kell vizsgálni a barokk kori kommunizmusát a narancsoknak, amikor az egyetlen földönkívüli népe Romániának Talan vezetővel elmenekült innen örökre. Akkor is Bodort, mint űrpusztítót vetették be az ország ellen, mint ellenem.

Káli Sándor szocialista színben tort ülő neve alapján, amikor Egert elpusztította a vasnép, a Balaton környékén is harc dúlt, itt lehetett India Káli neve alapján, mert fenn maradt azóta is a Káli medence neve. Káli Sándor miatt az elmeosztályuk 1987-ben támadott meg, vérszegénységgel, hajkihulással, kapualjakban való közlekedéssel gyengeségem miatt, mert ez lett volna a sorsa az összes szocialistájával Miskolcnak. A vérben ninózó csapásokat kaptam, Soós nevükhöz érve nemi gyalázattal. Most ismét Varga vasfüggönyös kort ismétel a narancs Fidesz Miskolccal.

A világ olimpiáit a narancsok rendezték, mint Braziliában egy forintos idő óta áldozva engem Kancsal Isaoraként, rabszolgafelszabadításával az indiai cigányságnak. Már tavaly Ausztrália is bevezette a né-ger szó tilalmát, amit a germánból hoztak létre egykor, feltehetően barokk korban, akkor is Babilon volt Világ-Romániaként, a címer gyűjtemény, amit a Rákóczi tér áldozásommal kitett szerte az országban 1998-as Szabó István világ-könyvtulajdonos címer gyűjteményét ismételve, Erdélyé volt.

Jelenleg a Farkasok készülnek világ-Magyarországra, lovag címet felvéve, világ-Magyarország himnuszát énekelve, minden nép ellen, amelyik állítólag megtámadta a narancsokat. Valóban világ-Magyarország az a halálvilága a sátánnak, amit hét halálfátyolként a Farkasok Müllerekkel, Mária vallásával a Hunnia börtönnek, sárga rózsájával Tóth Klárának Isten színjátékban létrehoztak égi Jeruzsálem néven.

Most Putyin a Bertalan utcájáról Miskolcnak vaskommunistaként fog olimpiát rendezni, mert vélik közösen, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt, amit tesznek Rákóczi tér néven bibliai vasnépként többszáz éve már, saját tetteiket, sorsukat, szerepüket csonkítással és gyalázattal áldozataikon történő végrehajtással.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 413
  • e Hónap: 6654
  • e Év: 58920
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.