Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Szétlopják az országot, és mi hagyjuk?
  2018-03-25 11:31:04, vasárnap
 
  Szétlopják az országot, és mi hagyjuk?

Jámbor András
ma 9:20
Vélemény

2010-ben két ciklusnyi szocialista kormányzásnak vettet bölcsen a magyar nép véget, mert addig elképzelhetetlen mértékeket öltött a korrupció, a kivagyiság, és a hazugságok kora. Azóta ennek sokszorosát is eltudjuk képzelni. A kérdés csupán az 2018-ban két ciklusnyi Fidesz kormányzás után megkapják-e a Fidesz képviselői is azt a büntetést a magyar néptől mint a szocialisták?

Semjén Zsolt luxusvadászata amelyen feltehetően illegálisan lőtte le egy másik ember tulajdonában álló szarvast, mindeközben ezt a “vadászatot" egy kormányzati megbízásokból élő vállalkozó fizette. Semjén háza amit egy baráti vállalkozó épített fel. Kósa Lajos aki egy csalóval tartott fent szorosabb kapcsolatot, mert abban reménykedett valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe majd 800 milliót utalnak az anyjának, vagy a feleségének (és ez még Kósára nézve a jobbik verzió). Tiborcz István, Orbán Viktor veje aki egy szervezett csalás keretében tüntette el cégével a közbeszerzések pénzeit. Szabó államtitkár és az ő offshore számlája. Szatmáry Kristóf aki összeférhetetlenség miatt nem tudta felvenni milliós fizetését, úgyhogy megkapta máshogy.

Mindeközben pedig 1 hónap alatt többet költött a kormány a hazug soros plakátokra, mint amennyiből a többi párt kampányolhat összesen, és mint amennyi a kórházak adóssága.
Kattints, és a böngésződben értesítünk a legfontosabb Mérce-cikkekről! (De bármikor le is iratkozhatsz!) Érdekel?
Feliratkozom!

Sorolhatnánk, de minek? Ha ebből csak 2-3 lenne igaz, már akkor is távoznia kéne a kormánynak, de ezek még csak az elmúlt két hónap termésének egy része. Hol van ebből Mészáros Lőrinc? A vidéki sajtó bekebelezése, az alkotmánybíróság megszállása, az ügyészség kézi vezérlése, a Népszabadság és az Origo bezúzása, az adó fizetők pénzéből fenntartott propaganda? Hol vannak Matolcsy alapítványai, és az ő családjának villái? Hol van a Lázár földjei állttal körbeölelt vadász kastély, Rogán Antal növekvő lakása, és az V. az I. és a IX. kerületi gyanús önkormányzati ingatlan ügyei? Hol van az önkormányzatól áron alul, anyja nevére megvett házból az időseket utcára rakó miskolci fideszes képviselő?

És akkor kiáll a miniszterelnök és ő fenyeget megtorlással?

De nem is ez a kérdés, hogy milyen hosszú a lista, hiszen tényleg oldalakon keresztül lehetne sorolni, a kivagyiságot, a hatalommal való visszaélés, a korrupció eseteit.
Az a kérdés ez a lista folytatódik-e április 8. után. Az a kérdés hagyjuk-e szétlopni az országot.

Április 8-án vagy megbüntetjük a Fideszt, vagy lényegében jóváhagyjuk, hogy szétlopták az országot.
Ahhoz, hogy ne az utóbbi történjen, április 8-án el kell menni szavazni, április 8-ig pedig minél több embert meg kell győzni, hogy szavazzon, hogy szavazzon a legerősebb ellenzéki jelöltre az egyéni körzetében

Ha sokan megyünk el, ha sokan szavazunk a legerősebb ellenzéki jelöltre, akkor megbüntetjük őket. Ha a büntetés elmarad? Abba belegondolni is rossz.

https://merce.hu/2018/03/25/szetlopjak-az-orszagot-es-mi-hagyjuk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semjén Zsolt örömmel gyilkolna fókát is
  2018-03-25 11:29:17, vasárnap
 
 
Semjén Zsolt örömmel gyilkolna fókát is

2018. March. 25. 06:30
Nemcsak jegesmedvére, hanem fókára is szívesen lőtt volna Semjén Zsolt - derült ki a Magyar Nemzet birtokába került levelezésből, amit azokkal a vadászatszervezőkkel folytatott a miniszterelnök-helyettes, akik a politikus skandináv kirándulásait bonyolították.

A dokumentumok szerint 2014-ben merült fel, hogy a rénszarvasvadászat mellett lehetőség lenne egy háromnapos tengerparti fókavadászatra is. Bár a kedvelt tengeri emlősállatok levadászására végül nem került sor, Semjén Zsolt mégis nagy érdeklődést mutatott a lehetőség iránt. Azt írta: ,,különlegesség a fóka, örömmel megyek, de a legfontosabb a rén" - írja a Magyar Nemzet.

A rén, vagyis a rénszarvas olyannyira fontos volt a politikus számára, hogy Svédországban ötször vett részt luxusvadászatokon, amelyek 4-5 millió forintba kerültek alkalmanként.


A kirándulásokat egyébként nem Semjén, hanem egy olyan vállalkozó finanszírozta, aki több száz millió forintnyi állami és uniós pénzhez jutott 2010 óta, vagyis a második Orbán-kormány hatalomba lépése óta. A vadászatok egyikén helikopterrel derítették fel a szarvasokat, amely több mint 750 ezer forintba került egy órára.

Forrás: Magyar Nemzet

http://sztarklikk.hu/kozelet/semjen-zsolt-orommel-gyilkolna-fokat-is/335557
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még stadiont! Százat, ezret!
  2018-03-25 11:28:01, vasárnap
 
  Még stadiont! Százat, ezret!

Jámbor András
péntek 21:23


Ahogy az elmúlt év siralmas szerepléséért leváltották Bernd Storckot, most le lehet váltani első meccsén Leekenst, de jobb lenne inkább szembenézni a realitással: a magyar fociba öntött százmilliárdok nem javítják a helyzetet, hanem fenntartják azt a korrupt rendszert, amelyben elképzelhetetlen a magyar foci felemelkedése.

A magyar válogatott, szövetségi kapitányának bemutatkozó mérkőzésén 3-2-es vereséget szenvedett itthon, Kazahsztán ellen. Most még azt se lehet mondani, mint az andorrai vereségnél, hogy tartalékos volt a csapat. Mert a legjobb összeállításában kapott ki, végtelenül lélektelen játékkal.

Én tényleg azon perverz kevesek közé tartozom, aki kijár magyar foci meccsekre, voltam az elmúlt évben NB1-es, NB2-es és magyar kupa találkozókon is. Az utcán tomboltam a válogatott menetelésén a foci EB-n. De ez így nem mehet tovább.

NB3-as csapatoknak épített stadionokra mennek el TAO százmilliárdok, miközben nem tudtunk egyetlen valamire való játékost kitermelni az elmúlt években.
Ne maradj le! Iratkozz fel heti hírlevelünkre!
A Feliratkozom gombra kattintással elfogadod, hogy a Kettős Mérce Egyesület az emailcímedet mint személyes adatot hírlevél küldése céljából kezelje. Több infó.
Értesülj biztosan híreinkről: kattints ide, és állítsd be, hogy elsőként láss minket a Facebookon!

Persze a válogatott kirakatcsapat, nem képezi le a magyar foci egészét. Csakhogy az EB után azt akarták elhitetni velünk, hogy az EB-szereplés a jövő fociját mutatja. Hát nem, a válogatott most pont azon a szinten van, mint klubfutball, vagyis sehol. És az új szövetségi kapitány első meccsén mutatott játék mutatja a jövőnket, ami nem vezet sehova.

Sokszor megírtam a foci EB után, az andorrai vereség idején, és újra meg kell írni.
Egy korrupt, a magyar foci múltjának hazugságán élősködő politika tartja fogságban ezt a rendszert. Egyes politikusok hűbérrendszerben uralják a klubfocit, és ezzel az utánpótlásképzést, kizárólag a hozzájuk lojális személyeket emelve pozíciókba.

Hihetetlen pénzeket fizetnek szakmailag semmit nem mutató edzőknek és játékosoknak. Nincs verseny, az előrejutás legfőképp a lojalitástól függ, és ha nincs teljesítmény, pénz akkor is van.

A politika használja ki és rángatja a focit, és az ebből húzott haszon sokkal fontosabb a politikának, mint maga a foci. Minderre tényleg a Felcsút a legjobb példa, amely tízmilliárdokból nem képes értelmes képzést kialakítani, normális utánpótlás játékosokat nevelni.
És ez a feudális rendszer teszi lehetővé, hogy elsüllyesszék a Dárdai Pál és más edzők által összerakott tervet, amivel hosszabb távon előre lehetne lépni. De elsüllyesztenek bármit, amiben van koncepció, ami előremutat. Mert nem ez a cél a magyar focival.

Ennek véget kéne már vetni, és nem százmilliárdokat, hanem tisztességes, szakmai rendszert követelni a magyar fociba. Kiebrudalni azokat, akik kényelmesen élnek, de még mindig a 80-as évek világszínvonalán művelik a szakmát.

Ha nem történik ugyanis semmi, marad minden ebben a mederben, akkor csak még több Kazahsztán, még több Andorra fog jönni.

https://merce.hu/2018/03/23/meg-stadiont-szazat-ezret/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még a választások előtt megkapják negyedéves jutalmukat a N
  2018-03-25 11:26:19, vasárnap
 
 
GONDOLOM MÁSHOL IS, IGAZ? VAGY MÉGSEM?






Még a választások előtt megkapják negyedéves jutalmukat a NAV dolgozói



újságíró. 2018. 03. 23. 15:44

Ömilliárdos jutalomkeretet oszthatnak szét a NAV dolgozói között. Szokatlanul hamar.


A szokásosnál körülbelül egy hónappal korábban, még az április 8-ai országgyűlési választások előtt megkapják a negyedéves jutalmat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkavállalói - tudta meg a 24.hu. Információink szerint az 5 milliárd forintos jutalomkeretet papíron már elosztották, a legfelsőbb vezetés asztalán van a döntés, a pénz pedig két héten belül a dolgozóknál lehet.

Hasonlóra emberemlékezet óta nem volt példa forrásaink szerint. Az első negyedéves eredmények összegzésével általában április közepére végeznek, a prémiumot pedig április végén, május elején szokták megkapni a dolgozók. Arról nem találtunk nyilvános adatot, hogy a negyedéves összegzés idén egyáltalán elkészült-e. A hivatal honlapja szerint a személyi állomány 2017-ben 21 320 fő volt.

Az mfor.hu írta meg, hogy idén összesen akár 20 milliárd forint plusz is ütheti a NAV-osok markát, ha a nemzetgazdasági miniszter által megállapított terv szerint szállítják a költségvetésnek az adóbevételeket. A miniszter a költségvetési törvényjavaslatban negyedéves időszakokra írt elő bevételi tervet, és minden teljesített időszakra 5 milliárd forint jutalom jár a NAV állományának. A portál szerint a bevételi tervek teljesítése valószínűleg nem jelent nagy kihívást: az adóbevételi előirányzatok a gazdasági növekedés és a gazdaság kifehéredése miatt a megszokottnál könnyebben elérhetők.

A negyedéves eredményekkel és az állomány jutalmazásával kapcsolatban megkerestük a NAV-ot, válaszukkal bővítjük cikkünket.

https://24.hu/fn/gazdasag/2018/03/23/meg-a-valasztasok-elott-megkapjak-negyedeves -jutalmukat-a-nav-dolgozoi/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz újabb hülyesége, szerintük a kecskeméti Mercedes-gy
  2018-03-25 11:19:29, vasárnap
 
  "Imádom" (?), amikor ez az agyilag dekódolt, egy bites "sejthalmaz" (by Bayer Zsolt), okádja magából a gyűlöletet és a félelemérzet vizionálását. Nem csodálkoznék azon sem, ha azt a rémhírt terjesztené, hogy a kecskeméti Mercedes-gyárban találkozott a takarítónőnek öltözött Soros Györggyel az egyik lépcsőfordulóban.



------------------------------------------------------------------------



A Fidesz újabb hülyesége, szerintük a kecskeméti Mercedes-gyár is a Soros-hálózat része


2018. March. 25. 09:18

Csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a "Soros-hálózat" - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Kecskeméten, a Mercedes-gyár előtt tartott sajtótájékoztatón.

A szóvivő hozzátette: a Mercedes-gyár egyike lehet annak a Magyarországon működő német gyáraknak, amelyeket a "Soros-hálózat" arra akart felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot.

Az ott dolgozó emberek munkahelyét sem kímélve, azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről - mondta.


Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a "Soros-hálózat" - közölte Halász János.

Állítása szerint a hangfelvételen Dénes Balázs, "az egyik nagy Soros-szervezet vezetője" arról beszél, hogy a "Soros-hálózat" a német kormányon és a Mercedeshez hasonló német nagyvállalatokon keresztül akarja zsarolni Magyarországot.

Halász János megdöbbentőnek nevezte, hogy "gátlástalanul játszanak" a magyar emberek munkájával, munkahelyével és megélhetésével. Ez elfogadhatatlan - szögezte le.

Zombor Gábor, a Bács-Kiskun megyei 2-es számú országgyűlési egyéni választókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje elmondta: mély megdöbbenéssel értesült az izraeli lap híréről. Véleménye szerint ami abban van, már nem a "politikai küzdelem eszköztára, hanem a hazaárulás kategóriáját is kimeríti".

Szólt arról, hogy csak a kecskeméti ipari parkban csaknem tízezren dolgoznak, ennyi család megélhetését veszélyezteti a fenti elképzelés.

Nagyon sokan nagyon sokat dolgoztak azért, hogy Magyarországot elismerjék, és egy világszínvonalú beruházás érkezzen - utalt a Mercedesre Zombor Gábor.

A legszomorúbbnak azt nevezte, hogy akkor kezdik el ezt az "aljas módszert" alkalmazni, amikor a Mercedes újabb gyár építéséről döntött, amely megduplázza a termelést, és további több ezer munkahelyet hoz létre.

Közölte: mindent megtesznek azért, hogy a Soros György emberei által képviselt módszerek ne legyenek sikeresek, és minden eszközzel küzdeni fognak az "aljas módszerek és támadások" ellen.
Forrás: MTI

http://sztarklikk.hu/kozelet/a-fidesz-ujabb-hulyesege-szerintuk-a-kecskemeti-merc edes-gyar-is-a-soros-halozat-resze/335561
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga Zoltán: CSONT NÉLKÜL BENYALOD, hogy kis országunk korr
  2018-03-25 11:04:41, vasárnap
 
 
Varga Zoltán: CSONT NÉLKÜL BENYALOD, hogy kis országunk korrupciómentes

ZárójelSzerző: Zárójel Utoljára frissítve 2018, Már 22 0


Kemény szavak, de kivétel nélkül mind igaznak bizonyul. Varga Zoltán írását szinte kötelező mindenkinek olvasni, és megosztani, hátha eljut az illetékesekhez.
Varga Zoltán: CSONT NÉLKÜL BENYALOD, hogy kis országunk korrupciómentes

“Ott ülsz a tetves tévéd előtt, bámulod az emmegyet, ahol a szétszívott dajcstompika éppen arról értekezik, hogy már elveszett az egész nyugat, lerohanták a migrácshordák Amszterdamot, Bécset, Berlint, Svédország önmaga egy nagy No-go zóna, bár lövésed nincs, hogy az mi a töködet jelenthet, de benyalod!

CSONT NÉLKÜL BENYALOD, hogy kis országunk korrupciómentes, tiszta és biztonságos (a gyilkosság áldozatává váló nők 76%-át a magyar férje öli meg. Csókolom!), és a kereszténység utolsó erős bástyája, bár templomot tavaly nyáron, azt turistaként láttál utoljára, ami persze az orbánék által oly sokszor elátkozott Európában, a párizsi Notre-Dame volt. És mégis benyalod, hogy addig jó, míg Orbán van.

Benyalod öcsém, miközben a gyerek évek óta ott él, honvággyal, de boldogan, nyugodtan, kiegyensúlyozottan, a Fidesz síkhülye politikusai szerinti mocskos, félelmetes, migránsok által feldúlt nyugaton. De nem elég, hogy ők ott élnek, valahogy te is oda vágysz. Oda, ahol a nyugdíjas nem törvényszerűen döglik meg ellátatlanul, ahol az ország miniszterelnöke nem a világ legnagyobb gazembere, és ahol nem ostoba szavazógépként vagy nyilvántartva Kubatov listáiban.

De nem csak te vágysz oda, mert a tömeggyilkos Semjén is ott vadászik (természetesen helikopterből, és lassan már házinyúlra is) és a józanéletű Tomcsika is ott dolgozza halálra magát (havi tízmilliókért plusz a reszli,) európai parlamenti képviselőként, odajár persze Orbán is, a ki tudja mit tartalmazó tömött bőröndjeit titokzatos arccal hazahuzigálva.
És érdekes módon persze Habony is ott bambul bambán a kamerába üzemszerűen, porcukros, vagy milyen orral, nem Szocsiban.

Igen, oda vágysz basszus! Európában! Az orbáni falka szerint elveszett, elveszejtett, mocskos és migrács dúlta Európában. Oda, és mégsem Azerbajdzsán-alsóra.

De ez neked fel sem tűnik, mert csak ülsz a tetves tévéd előtt, és bámulod az emmegyet, tompikát, Semjént, a tonhalkonzervszerű Németh Szilárdot, Lázár Jánost, a hamisított, hazug híreket, a szennyes propagandát, és hörögsz a félelemtől, hogy mi lesz veled, ha nem lesz Orbán!

Szép napot “nemzeti" Magyarország!

Varga Zoltán"

https://zarojel.hu/varga-zoltan-csont-nelkul-benyalod-hogy-kis-orszagunk-korrupci omentes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rohad a narancs? 😁😁😁��
  2018-03-25 11:02:07, vasárnap
 
 
Fidesz szétesőben van, Orbán elvesztette önkontrollját

blSzerző: bl Közzétéve 2018, Már 24 0

Somogyi Zoltán szociológus, a Political Capital alapító tulajdonosa a Független Hírügynökségnek adott interjújában elmondta, a Fidesz szétesőben van, a tábora folyamatosan csökken, csak az a kérdés, hogy mikor és mitől válik le egy nagyobb tábor, ahogy a jéghegyek az Antarktiszról.

Az április 8-ai választás várható eredményével kapcsolatban elmondta, Magyarországon most nem működnek rendesen a mérések.
A gondot az jelenti, hogy helyi szinten sem tudnak megközelítőleg pontosan sem mérni:

" A közvélemény-kutatók között óriási az eltérés: több, mint 1,2 millió szavazóval kapcsolatban van vita közöttük. Az egyik állítja, hogy fideszesek, a másik, hogy még véletlenül sem azok. Annyit biztosan állíthatunk, hogy míg általános szabály szerint a közvélemény-kutatásokban a pártok versenyeznek egymással, addig Magyarországon a választások arra jók, hogy eldöntsék a versenyt a közvélemény-kutatók állításai között. Ez pont olyan, mint az időmérés: ha egy órád van, mindig tudod, mennyi az idő, ha több, akkor soha."

Kiemelte, tulajdonképpen bármi benne van a pakliban: az is megtörténhet, hogy bejön az átlagos közvélemény-kutatói prognózis, de az is, hogy valamit nagyon félrenéznek:

" Amiben már minden politikai oldalon konszenzus van, szemben a közvélemény-kutatókkal: a Fidesznek nincs meg a 44 százaléka. 2014-ben 44 százalék szavazott a pártra, amivel kétharmadot sikerült elérnie. Most ez a 44 százalék nincs meg. Pedig Orbánnak minden a rendelkezésére állt: 2010-es kétharmados győzelme után egypárti alkotmányt írt, majd egypárti választási törvényt. Ebből is látszik, hogy egy életre nem lehet ,,jó" választási törvényt írni, mert minden a változó szelektől függ - a változó szelet pedig a szavazók sokasága állítja elő."
Hangsúlyozta, bárhogy is alakul, egy óriási különbség azért lesz:

ha a Fidesz nyer, akkor abszolút többséggel egymaga is képes lesz kormányozni, ha az ellenzék, akkor mindenképpen koalíciós kormányt kell alakítaniuk a pártoknak.:

" S ami még bizonyos: bárhogy is alakul, a Fidesz sokkal kényelmesebb helyzetben lesz, hiszen a közjogi rendszert kétharmados törvényekre rendezte be, tehát ha ellenzéki koalíciós kormány alakul, hivatalban maradnak a többi között az ügyészség, a jegybank, a Számvevőszék, a Bíróság első emberei. Sőt, mindaddig betöltik posztjukat a megbízási idő lejárta után is, amíg kétharmaddal nem választanak helyettük utódot."
Fidesz szétesőben van, Orbán elvesztette önkontrollját
Meggyőződése, hogy a Fidesz szétesőben van.

Azt produkálja, amit ilyen helyzetben lévő pártok produkálni szoktak: képtelen visszalépni, változtatni, mert nincs kontrollja, amiért elvesztette önkontrollját, így a védekező reflexeit is:

" A tábor folyamatosan csökken, csak az a kérdés, hogy mikor és mitől válik le egy nagyobb tábor, ahogy a jéghegyek az Antarktiszról. A migránsokkal szembeni védekezés politikájával például az a nehézség, hogy azt csak folyamatos feszültséget fenntartva lehet hatékonyan működtetni, ami mindkét oldaltól, a politikusoktól és a szavazóktól is nagy figyelmet igényel, ebben pedig nagyon el lehet fáradnia mindkét oldalnak. A polgári nyugalom politikája jobban állt volna a Fidesznek - de Orbán nem ezt az utat választotta."

Felhívta a figyelmet arra, hogy a 2010-ben még oly komolynak tetsző kétharmados Orbán-politika kezd nevetségesebbé válni:

" Itt van ez a leszámolással történő fenyegetőzése például akkor, amikor a hozzá köthető Elios-ügyben soha nem látott mélységű vizsgálatot folytatott az OLAF, ami alapján egyértelműen leírható, hogyan segítette Orbán Viktor kormánya Orbán Viktor vejét, és konvertáltak uniós pénzeket magánvagyonná. Amikor már az unió is nyomozást követel, akkor nevetséges válasz erre a ,,leszámolok majd veletek"."
Napjaink fideszes korrupciógyanús ügyeiről elmondta, hogy ezek kezelése, részben politikai kultúra kérdése is:

" Ha egy brit miniszterről derült volna ki az, ami az elmúlt napokban Kósa Lajosról, régen lemondott volna. Már csak azon haszonelvű megközelítés okán is, hogy jól nem tud kijönni egy ilyen ügyből, azzal pedig a pártjának kárt okoz. Most az a nagy kérdés - így választások előtt -, hogy a szavazók tényleg elviselik-e ezt a fajta korrupciót, az értelmezhetetlen pénzügyi tranzakciókat, szerződéseket annak érdekében, hogy Orbán Viktor tovább mesélhessen nekik a gonosz migránsokról, akitől megvédi őket."

Amennyiben a Fidesz veszít április 8-án, elképzelhetőnek tartja, hogy Orbán nem adja könnyen a hatalmat. Ezt nem lehet előre látni, de azt igen, hogy mindenképpen feszültségek, konfliktusok lesznek:

" Őszintén, a legszerencsésebb az lenne, ha ebben a ténylegesen kettészakított országban két miniszterelnököt választanánk. Merthogy akármelyik oldal is nyer, a vesztes oldal azt nem fogja elfogadni. A korábbi választásokon nem volt a közhangulatban ez, de ahogy Orbán ráépített Gyurcsányra egy másik Magyarországot, mára kiépült egy Orbánnal szembeni másik Magyarország is."

https://zarojel.hu/fidesz-szetesoben-van-orban-elvesztette-onkontrolljat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ceglédi: Kedves Dzsudzsák Úr!
  2018-03-25 11:00:31, vasárnap
 
 
2018. március. 24. 09:10 Itthon

Ceglédi: Kedves Dzsudzsák Úr!

Ceglédi Zoltán


Ön olyan jóban van a miniszterelnök úrral, esetleg válthatna vele pár szót az ország érdekében.

Mielőtt megteszem a kérésem, gyorsan tisztázzuk: ön nem nekem és nem értem focizik, engem teljesen hidegen hagy a labdarúgás; és ehhez jogom is van, magán se kéri senki számon, hogy szokott-e sakkozni vagy ír-e verseket. Pedig ezekről is híres a magyar, ezekre is büszke, ugye. Nem kell mindenkinek minden ilyen közös tevékenységért rajongani.

Dacára annak, hogy önálló indíttatásból nem igazán érdeklődnék a labdarúgás iránt, mégis elég sokat kellett megtanulnom e sportról az elmúlt nyolc évben. Láttam a számolatlan milliárdokat nyelő stadionépítési lázat, meg a költségvetésből eltérített milliárdokat kamu utánpótlásra behazudó tao-bűvészkedést, de még az errefelé eltolt kafetéria-rendszert is - röviden: ha a munkáltató az ön egyik meccsére ad a dolgozónak jegyet, azt adómentesen teheti, ha viszont ebédre adna egy tál levest, annak kábé a felét Tállai András adó- és focimágus kanalazza ki onnan. Igen, a munkahelyi ebédet szétadóztatják, a focinézést nem.

Látom végül pedig a miniszterelnököt, akit igen kevés dolog érdekel, de a dácsája mellé felhúzott, megkisvonatoztatott stadionszörnyből, meg a híres focistákhoz való kényszeres öndörzsikélésből is úgy következtetek, hogy ez a sport nagyon.

Nem kell részleteznem, hiszen ön is átélte ezt a kínos rajongást. Amit viszont jó ideje nem él át - köszönhetően az arab emírségekbeli csapatának egyfelől, az összefocizott (nem sajnálom, nem azért) jólétnek másfelől - az a magyar valóság. Hogy tudniillik nem a fölösleges pénzünkből lett itt stadion, taobuli meg hasonlók.

Kedves Dzsudzsák úr, ha legközelebb Orbán Viktorral beszélne (a rektálisan nyelvelő kormánymédián túli, valódi sajtónak ugyanis ezt nyolc éve nem engedik), tegyen már meg egy szívességet! Mondja el a miniszterelnöknek, hogy miután Luxemburg, Andorra idegenben, Kazahsztán pedig már hazai pályán is legyőzte a válogatottat (bocsánat, picit elröhintettem magam, hogy ugye, válogatott, hát miből válogatták, hogy ez lett a vége), szóval hogy már nem a pénz hiányzik a magyar fociból. Nem is tudom, laikusként tippelek, hogy talán a szív, a teljesítményelv, úgy általában a foci hiányzik.

Ugyanakkor irgalmatlanul hiányzik ez a pénz az egészségügyből. Ha beszélnek Orbán úrral, kérem, dobja be azt az új infót neki, nyilvánvalóan nem tud ő sem róla, hogy a sürgősségi osztályokon saját vérükben fuldokolnak az emberek, órákig akár. Meg hogy villától (nem olyat, mint a Rogáné, hanem az evőeszközt) a probiotikumig és vécépapírig már mindent a beteg családjának kell bevinnie. Hogy amíg a focipályákon a füvet is tudják fűteni, a kórházban a műtőt és a kórtermet sem. Hozzák be sorban a drága, külföldi focistákat (hahó, tao, utánpótlás, Felcsút röhög rajtatok), orvost meg nem, azok pont menekülnek innen. Dzsudzsák úr, ha megtárgyalták a tippmixet, legyen olyan barátom, hogy utána megkéri a mi miniszterelnökünket, adóbefizetéseink egyetlen urát, hogy most kicsit ne focira költsön, hanem a magyarok életére. A Kazahsztán elleni burleszk után, azt hiszem, egyetértünk abban, hogy maguk hosszú-hosszú időre ki vannak fizetve. Legyen már annyi tisztesség magában, hogy amit ez a sikertelen NB II-es focista magától nem fog fel (pedig jaj, mennyivel boldogabb ország lett volna ez, ha Orbán Viktornak sikerül a profi magyar labdarúgói pályafutás... bocs, most azon röhögök, hogy ,,profi magyar labdarúgó"), amit nem lát, arról maga felvilágosítja.

Ne verjék már el a pénzünket erre, szépen kérem!!!


http://hvg.hu/itthon/20180324_Cegledi_Kedves_Dzsudzsak_Ur
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helyből rúgta magát tökön a Fidesz: “Magyarázkodik a k
  2018-03-25 10:53:43, vasárnap
 
  Helyből rúgta magát tökön a Fidesz: “Magyarázkodik a kisköcsög." - gyalázatos akciót indítottak a szoci nagyágyú ellen, de nagyon elmérték magukat


Ilyen amikor a fagyi visszanyal! Élvezettel nézzük a Fidesz vergődését.

Elképesztő méretű lejárató kampányt indított a Fidesz a szocialista Hiller István ellen Pesterzsébeten.

A téma természetesen nem más, mint az unalomig sulykolt Soroszás és a kerítésbontás. Gyakorlatilag elárasztották a kerületet - ahol egyébként a szocialista Hiller a befutó - a politikust és Soros Györgyöt egy plakáton szerepeltető kampányanyagok, valamint ezzel egyidejűleg több száz hírdetését rongálták meg Hillernek ismeretlenek.

Mindezek azonban a szoci többségű kerületben nem várt fordulatot vettek:

Péntek hajnalra Hiller István több száz plakátját rongálta meg, és ragasztotta át saját hazug plakátjaival a Fidesz. Telefonon is mocskolódó hazugsághadjáratot indítottak. Ezek nem ismerik a Pesterzsébetieket! A támadás megerősít minket. A mai napon a Fidesz mocskolódásának hatására 470 eddig bizonytalan pesterzsébeti jelezte különböző csatornákon keresztül, hogy most már csak azért is Hillerre és az MSZP-P listájára fognak szavazni.Hajrá Pesterzsébet! Változást most! !
Mindez azonban még csak a jéghegy csúcsa. A pesterzsébeti Jobbik például levélben fordult a Fideszhez, melyben számon kérik az etikátlan választási kampányát a kormánypártoknak, azonban meglepő és döbbenetes választ kaptak, nem máshonnan, egyenesen Kubatov Gábortól a Fidesz pártigazgatójától
Bencsik János a Jobbik képviselője az alábbi levelet osztotta meg facebook oldalán:
“Magyarázkodik a kisköcsög" - unortodox levelet kaptam Kubatov Gábortól!

A Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést.

Az történt, hogy levelet írtam Földesi Gyula helyi fideszes képviselőjelöltnek, amelyben egy közös programbemutató vitát javasoltam Kispest-Pesterzsébet választói előtt. Földesi a vitát elutasította, helyette a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította rám, amelyre válaszoltam is. Ma reggel meglepő e-mail fogadott a postafiókomban személyesen Kubatov Gábortól, aki röviden ennyit üzent: “Magyarázkodik a kisköcsög". Azóta nyolc óra telt el, de semmilyen további reakciót nem kaptam.

https://i1.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2018/03/28828768_145243173819 9600_7323058431821488510_o.jpg?resize=925%2C420


http://balramagyar.hu/2018/03/25/helybol-rugta-magat-tokon-a-fidesz-magyarazkodik -a-kiskocsog-gyalazatos-akciot-inditottak-a-szoci-nagyagyu-ellen-de-nagyon-elmert ek-magukat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Czeglédy Csaba: Ócska hazugság, hogy én az MSZP-nek pénzt ad
  2018-03-25 10:50:10, vasárnap
 
  Czeglédy Csaba: Ócska hazugság, hogy én az MSZP-nek pénzt adtam volna a kampányra


Nyugat.hu 2018.03.19.07:11

Az előzetesben lévő szombathelyi politikust a Humán Operator károsultjairól, az ellene folyó eljárásról, a választásról, Gyurcsány Ferencről, a börtönben töltött napokról kérdeztük.




Az alábbi interjú Czeglédy Csaba ügyvédjének közreműködésével készült, neki küldtük el a kérdéseket, és írásban kaptuk meg a válaszokat.

Budai Gyula nemrég azt állította, hogy Ön támogatta pénzzel az MSZP 2014-es kampányát, és hogy van egy állítólagos szemtanúja is. Tényleg adott pénzt Kunhalmi Ágnesnek?

A Fidesz a kampányhajrában azt próbálja kicsiben megcsinálni, amit velem nagyban elképzeltek: ezt az ügyet felhasználva akarják törvénytelenséggel megvádolni az MSZP-t és a DK-t. Gyenge jellemű ember mindig akad, akire a korbács és kalács módszerével hatást tudnak gyakorolni.
Czeglédy Csabát kiengedeték az előzetesből
Czeglédy a szegedi börtön előtt nyilatkozik a sajtónak

Én csupán arra hívom fel a figyelmet, hogy az elmúlt háromnegyed évben a Fidesz és a kormánysajtó összes rólam szóló állítása a bíróságokon hamisnak bizonyult. Azt hozzátéve, hogy a kampány finisében minden ilyen ",,szenzációt"" erős fenntartással kell fogadni. A kérdést röviden megválaszolva: ócska hazugság, amit állítanak.

Budai Gyula a múlt héten azt is állította, hogy Ön zsarolja Gyurcsány Ferencet. Igaz ez?

Budai Gyula nyilván csak magából és a fideszes haverjai magatartásából tud kiindulni. Nagyon sajnálom a mostanában a gonosz kis manó szerepét magára öltő Budait, akinek mindenről én jutok eszébe - ez szerintem nem egészséges. A kormányszóvivőt tudom csak idézni, de az eredeti közmondással: bolond lyukból bolond szél fúj.

Kálmán Olgánál emlegetett a tulajdonában lévő Elios-dokumentumokat és bizonyos pénzmozgásokat. Ezekkel mi a helyzet? Nyilvánosságra kerülnek-e valaha is?

Biztosan nyilvánosságra fognak kerülni - azonban a kormánytagokat és családtagjaikat érintő külföldi pénzmozgásokra vonatkozó információk összegyűjtéséhez és ellenőrzéséhez szabadlábon kellene lennem.

Kiderült már pontosan, hogy hány embernek tartozik a Humán Operátor és mennyivel?

Eléggé árulkodó, hogy a kormánypárti sajtó, amely fél éven keresztül hazudozott rólam és a cégről, több ezer károsultról beszélve, miután vagy húsz sajtópert elveszítettek velem szemben, március elején ",,elfelejtették"" megkérdezni az illetékes minisztériumot és a kormányhivatalokat, hogy hány ún. károsult jelentkezett és mennyi kártalanítást fizettek ki.
Czeglédy Csaba az NVB előtt
Czeglédy Csaba az NVB előtt Fotó: Forrás: fuhu.hu

Éppen most fordulok közérdekű adatkéréssel a Miniszterelnökséghez, hogy szíveskedjenek 15 napon belül pontos adatokat szolgáltatni. Bármi lesz a válasz, nyilvánosságra fogom hozni. Egyébként az is önmagáért beszél, hogy meghosszabbították a határidőt június végéig.

A bíróság az előzetes elrendelésével elvette Öntől a kampányolás lehetőségét. Most mit tesz?

Több jogi lépést tettünk és teszünk, a Nemzeti Választási Bizottsághoz, a Kúriához és az Alkotmánybírósághoz is fordultunk, továbbá megfellebbeztük a Szegedi Járásbíróság előzetes letartóztatást elrendelő végzését, a Szegedi Törvényszék döntéséről azonban a mai napig nem tudunk semmit. Továbbá most van előkészítés alatt a beadvány az Emberi Jogok Európai Bíróságához, ez várhatóan egy héten belül elkészül.

Ha lesz ellenzéki összefogás a választókerületben (mint Hódmezővásárhelyen), visszalép-e? Amint korábbi cikkünkben megírtuk, az előző választásokkor az összes ellenzéki jelölt több szavazatot kapott, mint a Fidesz akkori és mostani indulója, Hende Csaba.

Rendelkezésemre áll a választókerületre vonatkozó legfrissebb közvéleménykutatás, amely teljesen egyértelmű: ha csak egy ellenzéki jelölt állna szemben Hendével, akkor április 9-től végre nem Hende Csabának hívnák Szombathely országgyűlési képviselőjét. A kutatás alapján három esélyes ellenzéki jelölt van: Nemény András, Balassa Péter és jómagam - és nagyon nagy a támogatóink közötti átszavazási hajlandóság.
Tüntetés Czeglédy Csaba mellett
Tüntetés Czeglédy Csaba mellett a budapesti Szabadság téren Fotó: Tánczos Mihály

Én nem leszek annak gátja, hogy egy esélyes ellenzéki jelölt mérkőzzön meg a Fidesz jelöltjével. Azonban még nem zárultak le az egyeztetések - ez a jelölt én is lehetek. Nagyon meghatott, hogy ezután a háromnegyed év után is ekkora a támogatottságom: akik korábban támogattak, azok most is mellettem állnak. A kutatásból az is kiderült, hogy olyanok is szavaznának rám, akik más jelöltre nem szavaznának. Egyébként 70 százalékos részvételi hajlandóságot jeleztek a szombathelyiek.

Mivel töltötte azt az alig egy napot, amíg kint lehetett?

Egyszerre volt tartalmas és nagyon szűkös az a 28 óra. Szeretteimmel, barátaimmal találkoztam, több interjút adtam, találkoztam egy informátorral az Elios-ügyben. Részt vettem a Nemzeti Választási Bizottság ülésén. Sajnos a gyermekeimmel már nem volt időm találkozni, mert arra a hétvégén került volna sor. A hatóság bizonyára tudott erről - mégis aljas módon megakadályozta.

Sejtette, hogy újra előzetesbe kerül?

Lelkileg fel voltam rá készülve, próbáltam a szeretteimet és a barátaimat is felkészíteni rá. Súlyos törvénytelenség árán tudták ezt megtenni velem, de nem ez az első az eljárás során - és sajnos valószínűleg nem is az utolsó. A jogállamiság megcsúfolása, ami történt, és a legtragikusabb az, hogy a Szegedi Járásbíróság bírója mindehhez asszisztált. A legnevetségesebb, hogy az ügyészség és a szegedi bíróság szerint megszöknék...
Free Czeglédy
Czeglédy szabadságát követelő felirat a szombathelyi Derkovits-lakótelepen

Mi történt odabenn Önnel azóta, hogy visszakerült Szegedre? A történtek miatt nem lett nehezebb a helyzete? Üzentek vagy mondtak bármi olyat, mint amiről Kálmán Olgánál beszélt a Hír Tv-ben?

A BV-ben (büntetés-végrehajtási intézet) eddig is normálisak voltak velem, és most is nagyon normálisan állnak hozzám. A nyomozóhatóság és az ügyészség tagjait pedig inkább nem jellemezném...

Mit gondol, meddig lesz előzetesben?

Azért nem tudok erre a kérdésre jól válaszolni, mert egyáltalán nem kerülhettem volna előzetes letartóztatásba. Mint ahogyan a többiek sem - főleg nem kisgyermekes családanyák. Hozzátéve, hogy én magam is két kiskorú gyermeket nevelek, és ők is otthon voltak, amikor őrizetbe vettek. Szerencsére tudtuk úgy intézni a dolgokat, hogy a hatósági fellépésből semmit ne érzékeljenek. Sajnos a hatóság ebben az eljárásban is háborítatlanul kényszervallatást folytathat, amihez eddig mindenki asszisztált.

Önről azt mondják, harcos típus. Ezt most is láttuk. De meddig bírja az ember az állandó harcot? Önnek nem mondták sokan, hogy ideje feladnia?

Páran sok mindent megtettek azért, hogy feladjam, de szerencsére engem kemény fából faragtak, a harcosság a véremben van, családi örökség. Édesapám és édesanyám ágán is sok tragédia érte a családunkat a XX. században, ami most történik, az a múltban történtek megismétlődése, ám akkor diktatúra volt, most pedig - elvileg - demokrácia. Megértem, hogy sokan már nem biztosak ebben.


http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/csegledy_csaba_interju_valasztas_2018_budai_gy ula_elozetes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.