Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Újra milliárdokat keresnek az Erzsébet-utalványon
  2018-03-08 21:06:44, csütörtök
 
  Újra milliárdokat keresnek az Erzsébet-utalványon


Az újabb körös Erzsébet-utalvány-osztás összesített költsége 29,43 milliárd forint, amelyből 27 milliárd az utalványok értéke, 2,43 milliárd dologi kiadásokra megy el - írta a 24.hu.


Domokos László, 2018. március 8. csütörtök, 19:01


A döntés rendkívüli bevételeket jelent az utalványokat forgalmazó - a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány tulajdonában lévő - Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-nek, ráadásul egy éven belül már másodszorra - számolt be a portál.


Kiderült, mikor érkeznek az Erzsébet-utalványok



A Magyar Nemzet tavalyi számításai szerint a cég a karácsonyi utalványosztással 2,1 milliárd forintos extra bevételnek örülhetett - így a mostani utalványvásárlásra szánt 27 milliárdot nézve, most újabb 2,16 milliárdot kasszírozhatnak.

A forgalmazó ugyanis az utalványok kiadásakor 2 százalékos szolgáltatási díjat számol fel - ez idén 540 milliót tesz ki.

A felhasznált utalványok visszaváltásakor pedig a névérték hat százaléka marad a cégnél - ez most 1,62 milliárdot hozhat. A beváltatlanul maradt utalványok pedig tiszta hasznot jelentenek.



https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/ujra_milliardokat_keresnek_az_erzsebet-utal vanyon.658270.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János Bécsben, én Budapesten, a Józsefvárosban jártam.
  2018-03-08 20:27:08, csütörtök
 
  Hát ezért jönnek hozzánk film stábok forgatni mert itt még világháborús állapotok vannak .

https://www.facebook.com/baranyikrisztinakepviselo/videos/1012924632180159/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lopni, migránsozni, alamizsnát osztogatni
  2018-03-08 20:22:22, csütörtök
 
  Lopni, migránsozni, alamizsnát osztogatni
Molnár Bálint | Ma | 8:07

Jó reggelt kívánok! A ködön túl már tavasz van, úgyhogy bátran lezárhatjuk ezt kérdést egy időre. Mielőtt azonban tavasz lett volna, tél volt. Állítólag kemény tél volt. Nem azért, mert az utóbbi 10-12 napot leszámítva tényleg kemény lett volna a tél - bőven elég a januári melegrekordokra gondolni -, hanem mert Orbán Viktornak az szolgálja most az érdekeit, hogy az úgynevezett kemény tél hátán foltozgassa saját korruptságának rongyos köpönyegét. Pedig konkrétan itt tartunk. Mert egy dakota bölcsesség szerint ritka nagy balfasz az, aki nem ígérget, nem osztogat választások előtt két kézzel. Ilyen ez a rezsim, ennyire telik a fenenagy kreativitásából: lopni, migránsozni és alamizsnát osztogatni. Félreértés ne essék: háztartásonként 12 ezer forint akkor is közel 50 milliárd, ha a nyomorúságból senkit nem húz ki az, hogy a családja jóváírhat 12 ezer forintot a gázszámlájából. Vagyok annyira perverz idióta, hogy eszembe jutott a békemenetelő véresszájú publicista január elején fogant írása, amelyben azon gusztustalankodott - az Egyesült Államokat sújtó -30, -50 fokok kapcsán -, hogy nincsen hideg csak szar ember. Hogy bezzeg a lótuszevő kretén négerek, aki -16 fokban összeszarják magukat, vagy megdöglenek. Kizártnak tartom, hogy a következetesség jegyében most is hasonló vehemenciával fog nekiesni az ivócimborájának és főnökének, ahogy az indokolt lenne, miszerint -20 fokra hivatkozva csökkenti a rezsit? Hát ennyire szaremberek vagyunk mi?

Hogy mindenki megnyugodhasson, de pláne az érintett: a gaz Facebook visszapakolta Lázár János bécsi kesergőjét, amelyben eltemette az osztrák fővárost és hazaüzent, hogy mindmeghalunk. Azt én most nem fogom részletezni, hogy egy ilyen undorító, hazug, manipulatív megnyilvánulás mekkora kárt okoz az országnak, ugyanis meggyőződésem, hogy ennek a bandának annál jobb, minél rosszabb. Nekik pont ez a céljuk. Hogy a bunkóságukon, elemi gonoszságukon megrökönyödő nyugati világ ellen aztán harcolni lehessen foggal és körömmel. Mert akkor háború van, és rájuk van szükség ahhoz, hogy ebben a háborúban megvédhessék a hazát. Hogy közben az ország megítélése miattuk hogyan alakul, azt leszarják. A legnagyobb bűnnek azt tartom, amit ezek az emberek e tekintetben műveltek itt nyolc év alatt. És hogy mindeközben mit gondolnak maguk az érintettek, a Lázár János által prosztó módon köpködött bécsiek? Íme:

Szerintem mélységesen elborzasztó, hogy a bevándorlásellenes, idegengyűlölettől egyáltalán nem távol eső, Toroczkai Lászlókkal kitapétázott Jobbik elnöke kér bocsánatot az osztrák emberektől a Bécs ellen irányuló lejárató videóért. Félelmetes képet fest a Fideszről, hogy már megint Vona megnyilvánulása hat európainak e maximálisan felhabosított hisztérikus kormányzati vergődés közepette. Pedig erről van szó, szó szerint erről:

A magyar kormánynak mára láthatóan egyetlen üzenete maradt választói felé: a bevándorlás valós problémáját rövidtávú belpolitikai célokra használják fel, és a háborús kommunikációnak alárendelik diplomáciai kapcsolatainkat is.

Régóta mondogatom, hogy ma Magyarországon a Fidesztől jobbra már semmi nincs, és ezt az országot egy ízig-vérig szélsőséges banda irányítja. És még mindig Bécs, ahol Lázár János és a komplett kormány legnagyobb örömére megkéseltek egy háromtagú családot. Kibaszott breaking, nyomatják az összes propagandaportálon, forgatják a szemüket, hogy na ugye, mi megmondtuk. Hány ember veri agyba főbe egymást, késeli meg, szúrja le, öldökli le a családtagjait, ismerőseit, szomszédait naponta Magyarországon? Nem simogatom a migránsokat, csak egyszerűen okádok ettől a tendenciózus hisztériától. És az megvan, hogy akkor sem jönne vissza Magyarországra az Ausztriában dolgozó magyarok 95 százaléka, ha megszűnne az osztrák munkahelye? Akkor jó.

Vagy két napja jelent meg például a NER elsőszámú ideológusának, a történelmet a politikai széljárás függvényében rezzenéstelen pofával meghamisító Schmidt Mária legújabb értekezése ebben az egy témában, amiről neki még mondanivalója akadt. Ebben írja le egy újabb kiadós migránsozás után:

Illene végre tudomásul venni, hogy a Nyugatra kifejlesztett hardverbe nem illeszkedik bele a mi, keleti szoftverünk.

Vagyis leírják lazán, szégyentől mentesen azt, hogy semmi közünk nekünk a Nyugathoz, egyszerűen inkompatibilisek vagyunk a nyugati kultúrával, sőt. Ez a korrupt horda büszke is rá. Persze a kölykeiket Nyugaton taníttatják, rongyot rázni ők sem Mongóliába vagy Kazahsztánba mennek, de nem kell a sok emberi jogi handabanda, meg faszság, amit ránk akarnak erőltetni, pedig a mi szoftverünk alkalmatlan arra, hogy ezzel azonosulni tudjon. Igen, visszafelé forog a történelem kereke és minél tovább tolják a rozsdás biciklijüket, annál több vért és verítéket fog követelni az, hogy hagytuk elszabadulni ezt a rémálmot.

Az európai átlagot meghaladó mértékű korrupció és az átlag alatt teljesítő szociális rendszer miatt kritizálja az Európai Bizottság éves országjelentése a magyar kormányt. A dokumentum szerint a korrupció annyira általános, hogy az már az ország gazdaságát is negatívan befolyásolja. Javul az európai gazdaság teljesítménye, de a szociális különbségek még mindig hatalmasak. Az Európai Bizottság idei országjelentése szerint Magyarországon is javultak a szegénységgel kapcsolatos mutatók, de a kiszolgáltatott csoportok helyzete nem változott: aki szegény volt, az szegény is maradt. És mi történik erre, mi a reakció? A hőbörgés, a sértődés, a felelősség elhárítása, a toporzékolás, vinnyogás. Egyszerűen oda jutottunk, hogy a Fidesz-kormányt semmiért nem lehet bírálni, mert akkor jön egy Kovács Zoltán, egy Tuzson Bence, egy Szijjártó Péter és egyetlen cáfolat nélkül tagadnak, vádaskodnak, rágalmaznak. Közben az ország rohad, és nem azért rohad mert Brüsszel azt mondja, hanem mert ezek a kibaszatos tények, amiket már csak az nem lát, aki nem akar.

Itt van egy tény: egyetlen ingyenes vastagbélrák-szűrést sem végeztek el tavaly óta az erre szánt uniós pénzből. Egyetlenegyet sem. Miközben tíz éve hétezer embernél diagnosztizáltak vastagbélrákot Magyarországon, ma már ez a szám tízezerre nőtt. Megkérdezik a kretén fideszest, Halász Jánosnak hívják:

- Mikor indul el az ingyenes rákszűrés, aminek 2017 márciusában kellett volna elindulnia?

- Köszönjük a kérdést, kérem, forduljon az EMMI-hez, nem a Fidesz frakció, hanem az EMMI egészségügyi államtitkársága foglalkozik ezzel a kérdéssel. Van-e olyan kérdése, amire érdemben tudok válaszolni?

Érdemben semmire nem tud válaszolni, de meg van sértődve. Ezt csinálják nyolcadik éve, és ezt szeretnék csinálni az idők végezetéig.
És akkor a végére: nem feledkeztem meg a hölgyekről sem, a nemzetközi nőnapra való tekintettel szeretnék mindenféle szépet és jót kívánni én is, még akkor is, ha távol esem én az alább látható eleganciától:

https://kolozsvaros.com/rovidek/lopni-migransozni-alamizsnat-osztogatni/


https://kolozsvaros.com/rovidek/lopni-migransozni-alamizsnat-osztogatni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha valaha ez a gyászos rezsim eltaknyol
  2018-03-08 20:08:26, csütörtök
 
  Ha valaha ez a gyászos rezsim eltaknyol
Molnár Bálint | Ma | 18:08

Már sokszor mondtuk, hogy ez itt már az a pont, amit tényleg nem hiszünk el, aztán minden egyes nyomorult napon kiderült, hogy naiv idióták vagyunk. Ennek alátámasztására hurcoljuk ide a nemzet és a Fidesz élő lelkiismeretét, a Ház mesterét, aki Tuzson Bence gödi kampányfórumát tolta meg - nem viccelek - a Scorpions Wind of change (A változás szele) című nótájának dallamára.

Ha nem a Fidesz-KDNP marad kormányon, akkor ,,nem lesz Magyarország".

Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve.

,,Gyomorforgató, hányingerkeltő" (az ellenzéki összefogás lehetősége - szerk.) Ilyen semmirekellő, alkalmatlan, IQ-nuku és mentálisan is zakkant ellenzéke nem volt az országnak. Az ő segítségükre pedig ,,bolsevik civil szervezetek" sietnek, mint a Trasparency International.

,,A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre" (via Magyar Nemzet/HírTV)

Hát tessék, itt a válasz arra a dilemmára, ami hozzám hasonlóan sok más naiv állampolgárban is felvetődött az utóbbi egy éves, Sorosra felhúzott nemzeti hisztéria közepette: ők akkor is folytatják, ha a patás ördögöt netán magához szólítja az úr. Fideszbeszélül: ha Soros György meghal, mi akkor is megtaláljuk az ellenségeket, nyugi.

Ez itt egy rosszemlékű rendszer velünk élő, a nyakunkon taposó Kövér Lászlójának ars poeticája. Szar világ az, ahol négyévente még mindig tartanak választásokat, és elvileg még mindig több pártra lehet szavazni. Amely pártokról éppen Kövér László nyilatkozta: az a jó, ha nem rúgnak labdába.

Nem mintha az ellenzéket mentegetni akarnám/lehetne, de tessék lenyelni: bolsevik geci itt mindenki, aki a Fidesszel szemben egyáltalán létezik.

Gyomorforgató és hányingerkeltő, hogy a Morvai Kriszinákkal és Szili Katalinokkal nyomuló Fidesz ellenében itt másoknak is osztottak még lapokat.

Morálisan zavart, IQ-nuku itt mindenki, aki saját szabad akaratából felülemelkedik esetleg azokon a feneketlen lövészárkokon, amelyeket Kövér László és maffiapártja fennállása óta kitartóan ás a nemzetrészek között.

Bizony, undorodni kell itt mindentől és mindenkitől, aki és ami a liberálisból polgári-keresztény-konzervatív-populistává vedlett Fidesszel szemben áll.

Ki más ennek a megmondhatója, mint ez a parlamenti testőrségét emberi életek kioltására alkalmas eszközökkel éppen mostanság felszerelő sértett, frusztrált rosszemlékű rezsimek maradványa?

Ez kurvára nem a politikai ellenségeit gyűlölő, megvető Kövér László politikai ellenségeinek szól, hanem azoknak a magyar embereknek, akik most azt várják az általuk támogatott pártoktól, hogy fogjanak össze az állampárt túlhatalmával szemben.

Azt hiszem, ha valaha ez a gyászos rezsim eltaknyol, az nem azért lesz, mert kirabolta a népet, hanem amiatt, amit Kövér László képvisel. A gennyes stílus, az indokolatlan gőg, a megvetés és a folyamatos áskálódás, gyűlöletkeltés miatt. Ez a verbális-kommunikációs trágya, ez az agresszív tempó előbb-utóbb csúnya robbanáshoz vezet. Konkrétan tragédia, hogy miközben egy újabb, szaros négyéves parlamenti ciklus a tét, itt a Kövér-féle cinikus taknyok erkölcsi alapokra hivatkozva háborút vizionálnak.

Hát, tudod mit, Kövér? Próbáljuk ki, hogy ha nem a Fidesz-KDNP marad hatalmon az idők végezetéig, vagy legalábbis addig, ameddig benneteket magához nem szólít Isten egy elbeszélgetésre, akkor mi lesz. Egy próbát kurvára megér. De addig is: ennél a napi mocsoknál, ami a szádat elhagyja, már az is jobb lenne, ha eltűnnénk a térképről.

IQ-nuku, mi? És ez az ember a magyar országgyűlés elnöke. Mondanám, hogy egy reménytelen helyzetben lévő párt elhasználódott káderének vinnyogását hallottuk, olvastuk, és valószínűleg ez így is van, de e gonosz, kártékony humanoid esetében én nem vagyok ennyire nagyvonalú. A pártállami idők legocsmányabb darabja ez az ember. Egy bezárkózó, a gondolkodástól, haladástól, jövőtől, a fiataloktól rettegő, lejárt szavatosságú rezsim eltakarodni nem akaró katonája. Akinek az lesz a legnagyobb büntetése, hogy végig fogja nézni, amint a gondolkodás, az önálló akarat, és az elmebeteg hergelésre immunis normalitás eltakarítja oda, ahová való. Gyomorforgató és hányingerkeltő lesz látni a vergődését, de legalább valami a helyére kerül ebben a feje tetejére állt nemzeti tébolydában.

https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-valaha-ez-a-gyaszos-rezsim-eltaknyol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tényleg ezt akarjátok? Ennyire nem tudtok józanul gondolkodn
  2018-03-08 20:05:54, csütörtök
 
  Tényleg ezt akarjátok? Ennyire nem tudtok józanul gondolkodni?
Szalonna | Ma | 13:31

Kedves Kolozsvári Szalonna!

Ide írok, bár tudom, hogy aki Titeket olvas, az - hozzám hasonlóan - kormányváltást akar (nekik csak annyit üzennék: 18.4.8 - ott a helyed), de hát a pestisrácoknak mégsem írhatok, mert még lehazaárulóznának. Viszont reményeim szerint azok közül, akik itt elolvassák gondolataimat, lesznek páran, akik megosztják a Facebookon vagy egyéb fórumokon, és akkor eljut a Fidesz-szimpatizánsokhoz is, akikhez szólnék. Na, persze közülük csak azokhoz, akiknél még nincs a házioltáron Orbán képe (mert ugye ez utóbbiakhoz hiába is szólnék).

Szóval kedves Fidesz-támogatók, tőletek kérdezném:

Mi lesz akkor, ha végre mindenki számára kiderül, hogy egy fia menekült sem akar Magyarországra jönni és nem lesz mumus, akivel riogatni lehet a népet? (Na jó, valószínűleg Orbán majd talál másik szélmalmot ...)

Mit gondoltok, mi lesz akkor, ha még több fiatal vándorol ki és nektek nem lesz nyugdíjatok, mert nem lesz, aki kitermelje hozzá a pénzt?

Mi lesz akkor, ha még több orvos és ápoló dönt úgy, hogy elég volt, és gyönyörű hivatását külföldön folytatja?

Mit gondoltok, mi lesz akkor, ha még több külföldi cég hagyja el az országot, még több vállalkozás csődöl be - és ti elveszítitek a munkátokat? (mert Mészáros és Vajna biztosan nem fog nektek munkát adni)

Mit gondoltok, mi lesz akkor, ha elfogynak az EU-s támogatások és így azokból már nem tudnak többet Orbánék lenyúlni?

Mert a lopást akkor sem fogják abbahagyni. Akkor majd különadókat vetnek ki, felemelik az Európában már amúgy is legmagasabb ÁFA-t - vagyis a néptől fognak lopni. Tőletek is.

Tényleg ezt akarjátok? Ennyire nem tudtok józanul gondolkodni? Nem azt mondom, hogy az előző kormányok angyalok voltak - de ugyan hány előző miniszterelnök vagy más politikus, vagy annak családja, barátai lettek egyik napról a másikra milliárdosok? Ilyen gyors meggazdagodás - törvényes úton - még a legfejlettebb országokban sem sikerülne senkinek.

De úgy tűnik, nektek ez így jó.

Szerintetek rendben van, hogy ellopták a magánnyugdíjpénztári megtakarításotokat.

Rendben van, hogy egy rutin műtétre hosszú hónapokat kell várni.

Rendben van, hogy hideg, lerobbant kórházakban moslékot esznek a betegek.

Szerintetek rendben van, hogy gyermekeink lelkét gyűlölettel mérgezik, jövőjüket tönkreteszik.

Szerintetek rendben van, hogy amíg emberek fagynak meg a saját lakásukban, addig a milliárdokért felépített, üresen tátongó stadionok füvét fűtik.

Nem, nincs rendben. Egyáltalán nincs rendben. És remélem, hogy nagyon sok ember, aki - ellentétben veletek - józanul gondolkodik, április 8-án elzavarja ezt a bandát és végre egy normális, gyűlöletmentes, európai Magyarországon élhetünk.

Z. Anna


https://kolozsvaros.com/rovidek/tenyleg-ezt-akarjatok-ennyire-nem-tudtok-jozanul- gondolkodni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“…miért van ennyi magyar vendégmunkás Ausztriába
  2018-03-08 20:01:43, csütörtök
 
 
Bal - Rad
“...miért van ennyi magyar vendégmunkás Ausztriában?"



Botrányvideónak minősítik Lézerjani rettegését, beindult a magyarozás is

Lázár János bécsi rettegős videója az osztrák és a német sajtóban is nagy visszhangot keltett. A Focus német magazin botrányvideónak minősítette Lázár bécsi ,,sétáját", az osztrák bulvárlap, a Krone.at kommentelői viszont egymásnak estek a helyzet megítélésében. Hamar előkerült az is: miért van ennyi magyar vendégmunkás Ausztriában?

...de hogy jön ahhoz egy magyar politikus, hogy odamegy és bemocskolja az országukat? Egy újabb hozzászóló szerint inkább a saját háza táján söpörjön, és a magyarok ne EU-támogatásokra várjanak, sőt: maradjanak otthon. Mások sem értik: miért van ennyi magyar vendégmunkás Ausztriában?
(Forrás: 24.hu)

Bal-Rad komm: Lézerjani FÉLIG - ÉS FÉLRESIKERÜLT videoja bizony két nagyon komoly kérdést is fölvet.

Hogy miért ment oda?

- Hát azért, mert a döbrögisták hülyeségükben és kétségbeesésükben jószerével föl sem tudják fogni, hogy mit csinálnak! Egyik helyen cigányoznak, a másikon cigánybandával húzatják MAGUKNAK! DE EZ LEGYEN AZ Ő BAJUK!

A másik - MINDENNÉL FONTOSABB KÉRDÉS: MIÉRT VAN ANNYI MAGYAR VENDEGMUNKÁS LABANCIÁBAN?

- A válasz Döbrögisztánban található. MEGÉLHETÉS MIATT! Nem videomagnóra meg Gorenje fagyasztóládára fáj a Labanciában dolgozó - tartózkodó MAGYAR VENDÉGMUNKÁSOK foga!

A Máriahilferstrasse lehet hogy ma is magyaroktól hangos! De azok kukások meg takarítók. Lehet éppen a migráncsok szemetét takarítják el. Osztrák bérért!

Soros bűne ez?

IGEN!

Aki Tanítványaival-kitartottjaival megcsinálta ezt a gyalázatot VELÜNK! - MAGYAROKKAL!

Ez a MI igazi problémánk! Aminek az oka ITT - DÖBRÖGISZTÁNBAN - van!

“...a magyarok ne EU-támogatásokra várjanak..."

-Nem támogatás az kedves labancok! JÚDÁSPÉNZ AZ! Magyarországért!

http://balrad.ru/2018/03/08/miert-van-ennyi-magyar-vendegmunkas-ausztriaban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem sugalmaz
  2018-03-08 19:59:33, csütörtök
 
 
Nem sugalmaz


1. Fél-e Bécsben?
a.) Nagyon!
b.) Már Hegyeshalomnál
c.) Sőt, Magyaróváron is!
d.) Nem tudja, sose járt Parndorfnál beljebb.

2. Pofázzon-e az ENSZ?
a.) Utoljára figyelmeztette őket a bandzsa Csicsóval múlt szerdán, faszulni fognak!
b.) Bojtár kurva anyját megbassza mostmár a faszszopó UNESCO is!
c.) Pofázhat, de nem szereti, ha a bolha köhög, mikor nincsen is tüdeje.
d.) Metszeni kell lassan, nem érdekli.

3. Lát-e éjjel?
a.) Jó gázlámpák vannak szerencsére.
b.) Fogad egy fáklyás gyereket a kocsmából hazafelé.
c.) Nem, de viselni kell a kényelmetlenségeket.
d.) Bányából járt vadászni, hogyne látna!

4. Egy jó békemenet érdekli-e?
a.) Veled vagyunk, Zsolti!
b.) Azért odateszi a boxert is.
c.) Megönti a bambuszbotot ólommal.
d.) Lásd 2. d.) alatt.

3. Mi lesz most Vásárhelyt?
a.) A szegény ember Esztergoma.
b.) Nehézségek.
c.) Hol?
d.) Dés László fogja avatni a gárdát.

4. Aláírt-e?
a.) Nyolcszáz forint békekölcsönt.
b.) Harmincezer svájci frankot.
c.) Ötszázhatvan kopogtatócédulát egyedül.
d.) a-b-c., de mindet három kereszttel.

5. Nőnapozik-e?
a.) A konyhában minden nap nőnap.
b.) Petrográdban is mi lett belőle a múltkor!
c.) Mítinget is szervez.
d.) Tépelődés közben kasztrálta magát.

6. Dögöljenek-e meg az olyanok?
a.) Lehetőleg máma még!
b.) Ön ennyi idős korában már házas volt és építkezett.
c.) Ráér szombaton, de akkor nagy közönség előtt.
d.) Inkább dolgoztatná őket.

7. Óriásplakát, vagy inkább varratnák az üzenetet fiatal lányokra?
a.) Éljen a MAHIR!
b.) Csak ha bögyösebbek, de akkor rögtön fölé!
c.) Nincs is már a sok szégyentelen kis rüfkén hely!
d.) Őrájuk legalább nem firkálnának csúnya dolgokat.

8.) Állít-e?
a.) Mind a 106 körzetben.
b.) Néha bitófát, játszásiból.
c.) Igen, de rendszeresen cáfolják.
d.) Próbálná, de sehogy se megy.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.