Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Miskolc a narancs politikusaival felszámolása
  2018-04-28 17:07:35, szombat
 
  Miskolc a Rákóczi terével vasnépként ismételve a sátoraljaújhelyi, miskolci, Ikarusz és többi munkahelyen történő gyalázó áldozását, végig menve az áldozók névtárán számolta fel a munkahelyeket az egész országban. A Bosch és a többi a Rozmannal világkönyvtár részeként jött be a multikkal együtt, mint Pszichografológiai Bertalan utcai apokalipszist végrehajtók. Bosh állandó Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, kozmetikai és divatcégekkel együtt.

Villámgyorsan ismételték a világkönyvtárat minden szereplő kitermelésével politikusnak, celebnek, mint most Nagy Istvánját a Révész utcának miniszterjelöltnek, nincs olyan a miskolci névtárban, amelyik ne gyalázatból és mészárlásból lenne.

Hatvan éve tart a saját sorsuk, előző életük tetteinek, szerepeiknek végrehajtása, ez hatalmas idő, még az előző 1935-ös év hosszabbítói mellett, utolsó emberek kezdetével kezdett teremtés történetével a médiának, mind halottak, akiktől elpöröltek Szörényiék állandó apokalipszisében a romániai halottaknak. Most táncikálnak a miskolci apokaliptikus agg csapások, ide tartozó szervezővel Smidt Páljával a református világapokalipszis Bi Aranyketrec bolondjának. 1983. óta tart a tánc világnapja a temetői torünnepes Magyarországon. Én szobor voltam, falábúnak csúfoltak, nekem természetes volt egészen Zoltán Erikáig, hogy nem riszálom magam. Nekem ez a mozgásuk visszataszító volt mindig.

Ott álltam az ikerházukban a rengeteg befőttes üveggel, nem vette át az Üveggyár, mert már éppen felszámolás alatt volt. Nem kaptam cserepeket, kaspókat a kiállításra, mert éppen felszámolták a Cserépgyárat, s mindennel így jártam. Egy gönczi cserepestől vásároltam fel a készletét a padlásról, amelyik állandóan nyúlkálni akart. A Digép és LKM sátán népe nyugdíjba küldése 1983. óta folyamatosan visszament időben István a királyukkal a pulyaszeplősítő bányászok füttyművészei sztárságával, fogaim csonkításával és nyugdíjba küldése a megsérült véráldozóknak hatalmas tehert jelent, mivel ezek nem is harcoltak, hanem minket áldoztak maguk helyett, így kerültek rokkantságira, hatalmas nyugdíjakkal a kommunista főszereplőkkel együtt tékozolnak, parazolnak, miután végig nyaralgattták az életüket, bejárták a világot, erre bőven volt idejük, szaporodni végtelen hosszabbítás végett, ütődött és beteg utódok létrehozásával, amik sztárjai az elmebetegeknek, mivel minden elmebeteg betegségéért engem vádoltak születésem óta, támadva megállás nélkül, hogy ők skizoprenek, főszerepeik vannak, az egész miskolci névtár a kirohantakkal együtt.

A német minket utolsó németként megáldozó zsidó nép hiába vette át a bécsi Sissy üzletét Müllernek, melyet fogcsonkításaimmal együtt nyitott meg torünnepével a bécsieknek, mint miskolci berendezésűeknek, Habsburg Ottó vasfüggönyös Őrház patikás berendezéssel mindegyiket átengedő részvételével, Mádl Ferencével együtt a Ferencvárosnak, mint mádiak kicserélőjével a Pszichografológiából. Ilyen komoly politikusai voltak Magyarország néven a magyarok mészárosainak többmillió éven keresztül, de még indiai cigány Vénusz áldozóként eddig nem állt fel narancs színében a Pszichografológiájának, dohányboltok nyitásával, mérgezésemmel leszokó vallásaival Jehova fürdősei mellett az egész világnak perverzeivel a Rózsavölgyi névnek, együtt az egész egészségügyével, mivel a fasiszta cigijét hajtották végre áldozásommal. 1995-ben kezdte el a kormány Orbánékkal a Pszichografológiáját a Bertalan utcai világapokalipszisnek ismétlésben, a Dohányüzleteivel fejezte csonkítását, kínzását a cigánytelepével, sátánistákkal és utcanépekkel, folyamatosan haladva végig a városi rendőrség skizoprenjei mellett az utcai könyvtáron, betegségeik, kevés pénzük és minden miatti támadással Egyiptom, barakkos legyek, pusztítók, felsorolhatatlan népek történelmein.

Nem győztem követni a Kisokosban és vörös katalógusban kiadott névtárát a városnak, ahogyan ismételték a Lantos szövetkezet névtárát is. Néhányat felhívtam telefonon, mint a Balla bútorboltot, hogy teremt hirtelen az alattam lakó Balla Erzsébet kilencven évesből itt egy Balla a Bükk áruházban, de azt felelték, hogy lehet más Balla is. Balla Erzsébet egyik testvére amerikai színésznő lett, biztosan szaporodott, másik sorsát négy éves koromban hajtották végre, hogy lebénult a lába. Nem tudtam az ágyról leszállni. Iismételték a betegségeiket folyamatosan. Utána ide költözésem után elmesélték, ezekből kellett építkeznem, míg egészében láttam együtt a két utcai világapokalipszist, hogy a névtárukon mennek végig a patológiáknak, véráldozással. Szombathelyt Váciékkal idetették valamiért, kiadták Kisokosban. Így kell karriert elérni Magyarországon Földanya gyalázással, kínzással, csonkítással, szétveréssel, mindene elvétele mellett, mert ezek így diplomáztak is le az összes orvosukkal együtt.

Nem értem egyébként, mert ha világ-Rákóczi tér készült nem logikus a munkahelyek felszámolása, innen látni, hogy meghaladják az elmebetegség fogalmát.

Nem félnek, mert nincsen kitől, a megváltóm fonalboltot jelent, Attila néven. Bár azóta felszámolták az összes feketemágiát, népeket és cigánytelepeit a miskolciaknak szerte a világban sátánistákkal együtt, utcanépeivel Magyarországnak.

Áldozóim közösen mint állandó apoklalipszisben saját tettük, szerepük végrehajtói meghaladják a pszichiátria fogalmát. Véráldozók.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Média temetői tort ülő Ágnes asszony cigányai
  2018-04-27 20:18:22, péntek
 
  Születésemkor jelentek a tort ülő Rákóczi téri cigányai a szomszédba tett Ágnes asszonynak, egyből megtámadtak engem a szülészen, hogy ismét született egy kurva. Ezt összeötvözte a lírai karám a tökéletes magyar nyelv ellenes összes csapásával a világnak, egymás után érkeztek meg a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai világapokalipszis végrehajtói, köztük a három bibliai apokalipszis a lírai karám tagjaival a Földről.

A cigányok mentek végig folyamatosan a Bertalan utcai névlistájukon, mindent összemocskolva, mindent szétvagdosva, engem kosztümökbe öltöztetve magyar kislány és különféle szerepeikbe az Ágneseknek, meg az ide tartozó neveknek. Itt létem óta folyamatosan gyaláztak, nemi szervemben és körben a testemen megállás nélkül, együtt a szigeti népek kígyó istenével, patológiájukkal telepakolva a fogaimat, strumámat, minden testrészemet eleven csapásokkal lemészárolva, így ülték a temetői tort 1995-ös kezdetével Magyarország sírjának kakasfrizurájával a szlovákoknak, mivel ők vették fel a kakas nevet német árja népként.

Kirabolták az öcsémet, elloptak mindent, elfoglalták az újhelyi Petőfi iskolát, közölve, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, minden iskolába berontottak, átvéve az irányítást, hatalmat, mint a sírokban is halottakat gyalázó halálnépei egykori Indiának. Megtisztultak, házakat építenek, Mint Bódiék, senki nem rombolja össze a házak és lakások állandó bemocskolóinak, jóllakottan hatalmas nőve Vénusz áldozásból emberi formában jelennek meg, szép ruhákat vesznek a fel, valamennyi Rákóczi téri ruháinkat is szétlyuggató legyek kíséretében.

Így néz ki egy cigány, amelyik Vénusz áldozásból nemesedik emberré.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hét halálfátyol tisztátalan lelkei Müllerék által
  2018-04-26 16:29:22, csütörtök
 
  A születés és hosszabbítása a világapokalipszisnek Magyarország és Románia és a halálvilág országai által befejezetlen hosszabbítás, mivel a halál utódokat hoz létre, akár a cigányság és KÍna, folyamatosan szaporodik, eltartatlanul apokaliptikus csapásokkal, a halál hét fátyla népeként Müller Péteréknek, árnyékokkal, tisztátalan lelkekkel, egykori csillagokkal, akiket fogságban tartanak, Istenekkel, akiket legyőztek, megszámlálhatatlan ufójával egykori Romániának, valamennyien megszületnek akkor,amikor rájuk esik egy-egy szerep könyveik ismétlésekor.

Ennek kiválogatása tettek szerint és a halál hét fátylának megszünetése Müllerékkel együtt a Föld hatáskörébe tartozik, a halál megszüntetésével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bokros Lajos Miskolc-Kilián világapokalipszis végrehajtó
  2018-04-26 16:12:02, csütörtök
 
  Bokros Lajos nevére egyszer eszméltem a huszonvalahány éve alatt a kínzásomnak, haldoklásomnak, eszembe jutott az egyik álma a két utcai világapokalipszisnek, mely szerint levetkőztettek engem, ruháimat szétdobálták a kiliáni bokrokra, ahol fajtalankodtak állandóan. Bemutattak mindenkinek mezítelenül apokalipszis állandó részeként, mint születésemkor csecsemőként. Nem tudtam védekezni.

Innen vette a nevét állandó perverziós végrehajtójaként a Révész utcai névtárnak, odatették, mivel ott kezdődött Ezékiel pusztítójának történő bemutatásom mini, fehér vászonruhájában az egyik megtisztult bibliai tagnak, ahogyan a kurvák bemutatják magukat a pusztítóknak Weöres Sándor óta. Csodálkoztam egy pillanatig gondolkozásra képtelenül, amiért én rehabilitációsa voltam a Nyugdíjfolyósítónak bárányaként a székesfehérvári központnak, hogyan lehet Bokros névvel politizálni, nem tudtam, a Pszichografológiai összetett két utcai világapokalipszist ismétlik véráldozással megállás nélkül, születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teremtés kezdete utolsó német-magyar emberi családdal
  2018-04-26 16:04:59, csütörtök
 
  Németország megalkotta anyámat, meggyalázva apját a kommunista Törőcsik Mari erdejének egyik utcanépével, így hosszabbítanak 82 éve Benkő Lajos finn-ugor utolsó magyar sorsának ismétlői a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiával, amik egyszerre támadták az olaszliszkai központot egész Borsoddal.

Így kezdődörtt a születésem, akire vártak többezer éve utolsó ég hetes csillagaként összes feszületesem berendezésével Hunnia börtönükkel, Lázár kezdetével, amik együtt vártak az újhelyi Révész utcai világapokalipszis kíséretével.

Berendezték hozzánk az emberek lakta világ ételeit, süteményeit, állattartását, kirándulását, Jehova fociját, az emberi gyerekek játékait, mint a porcelánfejű babát, mely egy napig tartott, horror lett belőle utcanépének Miskolcnak. A nagyméretű babaszobabútort, az unokanővérem még nagyobb kék bútorát áhítattal csodáltam. Rolós babakocsit, kis vasalót, meg amit össze tudtak szedni az egykori időből, amikor mindenhol emberek éltek.

Jehova kutyájukat 1956-ban születtették meg már azzal a szándékkal, hogy a világapokalipszist rajtunk fogják végrehajtani. Nagyapához a Csoki pokol kutyáját rendezték be. Így kezdték el Károlyi bátyámmal és az 1956-os jeruzsálemi apokaliptikus tagok megszületésével a végtelen véráldozásukat, neveik alapján. Onnantól már végig szereplők születtek meg, 1967-es a legnagyobb, jövő népének, a Sokféle nevek magyarázata könyv alapján.

A focizó Jehova Ferencvárosának Ferenc nevei Vénusz áldozók valamennyien. Feltételezés szerint a II-es elmeosztálya Miskolcnak világapokalipszis végrehajtóiként és irányítóiként az összes csapással együtt kiválasztotta gyalázatom és csonkításom végett főszereplőit, a Jánosok Görbe János kezdetével, Gáborok Koncz Gábor kezdetével, Rózsák Tolnay Klári kezdetével, Mariannák Moór Marianna kezdetével, Annák Labancz Anna kezdetével, mint világapokalipszist állandóan végrehajtók, Ildikó Hámori Ildikó kezdetével és Erikák Zoltán Erika kezdetével, mint karmikus kurvák, amikkel születésemkor kezdtek Ágnesekkel együtt, mint főszereplőkkel kurvának nevezve engem a szülészeten. Később Jobba Gabi neve alapján hozzájuk tették a Gabriellákat, mint nemi kivégzőiket, Verákkal Venczel Vera kezdetével együtt. Összes Halak atlantiszi halak számomra ismeretlen ég Halak csillagát feltetővel függ össze, szentjeivel a feketekereszten hét rózsás kék ruhás hölgy áldozó atlantiszi mágusokkal, amik Gina Lolobrigida születéséig mentek vissza időben Molnár Rózsa névtárával a Bertalan utcáról, Szendreis István király 130 éves bejöveteléig, itt járhattak a II-es világháború előtt is. Az összes Halak és református kiválasztottja a halottaknak és börtön gyilkosok születésem óta azzal a Szepesi mondattal, hogy őket szerető családba kell elhelyezni, mint fekete tudomány képviselőt, a Róka Baksay Béla néven futó állandó szocialista kora végrehajtása során szeretetlenségben való életét rajtam hajtották végre főszereplőként az elmeosztályával, Pszichografológiájából, ezért megöltek mindenkit, aki szeretett és tisztelt, ez normális volt Miskolc vasvárosának. Az Annák lovagok lettek, nyugodtan a máltai jelecskéjével a Bertalan utcának politizálnak, lovagjai a Hunnia börtönnek. A börtön Imréket könyvek állandó végrehajtása mellett szintén a II-es elmeosztály elmebetegei végrehajtásában a média választotta ki, mint Palik név berendezése mellett a Pálokat főszerepük végrehajtásával.

A Katalinok sorsát, mint tisztátalan lelkekét a Rákóczi tér rendezte és hajtotta végre folyamatosan Mátainé Katika szerelemvonatos kezdetével, a végén már mindegyik városrész Katalin lett. Lina Staller nevét felvéve Katalinnak Vénusz áldozással ment Európa kivégzőjeként politikusnak a miskolci olasz Rákóczi térre, de Lindák valamennyien Vénusz áldozók, együtt a Lin cseppekkel. Fertelmüket hajtották végre emberré nemesedve véráldozókként.

. A Sárik, a Rózsái a feszületeknek, Zsókái a halálnépnek sorsukat, szerepüket rajtam végrehajtották a politika részeként. Rózsái az országnak megbecsült művészeti tagokként rokkantnyugdíjakat, özvegyiket élvezve vannak eltartva, mint a világ összes vallásának képviselői. Vénusz áldozó valamennyi a TB és Nyugdíjfolyósító tudtával, hiszen engem hagyott egyedül fényevésen, nyomorban ismétléskor, jutalmazva Miskolc város világkönyvtár tulajdonososat külön nyugdíjemelésekkel. Minden iszonyat végrehajtója közgyógyban, külön ellátásban részesül, akár a Rákóczi téri cigányok, amik gyaláztak éjjel-nappal, születésem óta megálozva engem minden utcanép helyetti mocskukkal, mindegyik fényevésen elvan, mint patológiák, amiket berendeztek világapokalipszisként, hogy nem kár értük.

A Zsuzsa vonat tagjait Vénusz áldozásból a II-es elmeosztály hajtva végre főszerepüket, karmikus életüket végrehajtásában választották ki, mint apa túlélőit, a Gyulákat a Hunnia börtönnel együtt.

Ruháim a Ménesivel berendezett cigánytelep ózdi lírai karámjának jelmezei voltak, amikbe beöltöztettek a zenei számok előtt, mint a magyar kislány jelmezébe Romániának vallási korok ismételt ébredésének kezdetével.

Nem tartozott a régi világhoz a dia, melyen láttuk a régi romániai népviseleteket, melyeket a falvak állandó apokalipszist végrehajtói felvettek Kósa névvel a könyvekből, nem tartozott a régi világhoz Latinovits berendezésével a Jókai filmek sorozata, mert ezek most voltak végrehajtva, nem a régi vaskapujánál Romániának, mint Kárpáthy neve mutatja a már magukat bátran megmutatóknak, velük kezdődött az egykori romániai Arany Babilon birodalma.

Gumifirugák kezdetével indultak az állatok teremtésével egykori emberlakta birodalmak után, állandó kezdetével a medve kommunizmusnak kirándulásokkal már, a medve figurájukat felvásárolták tőlem,mert nem volt pénzem, Jehova aranylabdája volt a kezében. Piroska volt még szőke hajjal, Oszwald Marika berendezésével, kék nadrágos nyúl, pingvin, Oroszország előtti emberek lakta világ egyik állati maradványaként, akinek a történelmét pingvines blúzban ismételték 1990-ben ismételt lemészárlásommal Földünnepével már, mert már készült a vas világ-Magyarország a Hunnia börtönnel, ahogyan itt össze vannak téve Föld óvása mellett világ-testvériségre a hozzájuk tartozó országokkal.
A jégvilág az emberek lakta Kelet népe után maradt jegesmedvével együtt feltételezés szerint.
A zeneszerzői a Bertalan utcai állandó szimfónikusoknak, karmestereknek, mint a Rákóczi téri Kocsisnak, ahogyan sokat kiabáltak neki sztársága alatt Mülleri baráti körével, pingvin zakót viselnek frakként, vagyis hordják magukon a bűnjelet.

Minden jelmez és baba be volt rendezve, mint Ica baba, amelyik Sütz Ila volt, Sári babája Kádár Sára Hajnalka elölről kezdett Rákóczi téri 1972-es 1848-as szocializmusának.

Mohamed játékai külön be voltak rendezve automata mosógéppel együtt, Betti félszemű menyasszonyi babával együtt, Marika járó, beszélő babával, amelyikből cseremisz pusztító lett, Jutka fürösztős babával, Zsanettel, ahogyan egy rendőrjük megtámadta az egyiket, hogy jelet adjon, hogy itt járnak, Tündével, a szőke hajú labor teremtményevel az orosz birodalomnak, rengeteg barbiejével a médiának.

A legelső két teremtmény egyike fehér bőrű, szóke lófarkos mini babaként került berendezésre, másikuk barna bőrű mini babaként, Zuki névvel kezdtél el a csokik teremtését, amik később a római egyház fenyőfájára kerültek.
Zukit börtönbe zárták Wagnerként nemi csapásként a perverzek emelése idejére szigorított fegyházába Sátoraljaújhelynek, amit ünnepeltek, odavitték Magda Marinkó Talmudos Mária Magdalénás főszereplőt, majd a wiskeysét az RTL klubnak, mint 75-ös torünnepét a férjhez adásomnak Illés-Pisti menyasszonyi ruhájában.
Zukemberg lett belőle jövő világtestvériségeként szeretetben élő, megtisztult világa a facebooknak, ahol Uniós központja uralja a fegyelmet a miskolci Rákóczi térnek, megadva egymásnak a tiszteletet, tanulnak verseket írni, viselkedni a tisztátalan lelkek és világapokalipszis végrehajtói, szereplői az egész világegyetemmel karöltve a viatnami háború dominójához érve Szűcs Judit nevével ismétlésben.

Nem tartozott az emberek lakta Föld római egyházas Jézuska ünnepe a korhoz, mivel én voltam Ízisz-Jézus most egyedül az űrpusztító sorsaként, sem a fenyő, amelyik Íriszé volt, mint természetvédőé egyedül,mégis a fenyőre aggatták rá a halottak szimbólumait angyali csókjával együtt Illéséknek, gót csúcsával állandó világapokalipszisben a póknak, mint jelenleg Púder néven futó nudizmus kiöltlőjének Oláh könyvének sorozatából.
Mennyei érzlés emberi formában megjelenni pókként, nem csoda, hogy mutogatja szép formáját a világnak, mindenki lássa, hogy ők milyen szépek.

Ez volt a teremtés kezdete utánam, mivel íncselkedtem magyar nyelvi játékokkal Illés-Pistijével a vörös földönkívüli hálózattlal járó legyőzőmnek, utánam jött a medve íncselkedve, aki jéggel válaszolt Soós névnél.

Tudták, hogy Jutka árja, miatta készítettek kék színben bababútort, mégis tönkre tették, férjhez adva Nagypán népéhez, Hangya berendezésével születtették meg nála a gyereket.

Tudták, hogy én Vénusz vagyok, gesztenye hajjal, zöld szemmel, egy fejként, amiért létrehozták görög isten formában a tompalátásomat Szabó néven egy fejként, fekete dögtesttel, zöld szememmel, itt folytatták a II-es elmeosztályukkal történő vérfürdőt 1995-től.

1995-ben a görög Istenek egykori támadóihoz értek a történelmében a borsodiaknak, de én már ezt a száműzütt Nap daljátékaim fertelemmel való végrehajtása és bibliai olvastatása miatt egykori trianoniaknak tisztításával a jelen világapokaliptikus csapások születésem korának ismétlésével Jakab kezdettel már nem érzékeltem. Tik sem vagytok magyarok bibliai olvastatói a temetőbrigádnak létrehozta a szociális hálózatát a skizopreneknek az egész világon. Ennyi volt a Föld temetői ünnepe az egész világon az RTL Klub II-es elmeosztályának összes szereplőjével, valamennyi médiájukkal Kékes Televíziós születésem óta.

2004-es Uniós csatlakozáskor történő Földanyaként való kivégzésem az utcanép és Müller sátánistái, Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter és elmeosztálya részéről többé nem tudtam magamról, feküdtem gondolkozás nélkül, beszéd képtelenül, széttaposott gerinccel, lábakkal, kézzel, diszkexiásan, s még ekkor is mentek végig a súlyos elmebetegeik sorsán és szerepein.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Pszichiátriai Társaság 1980. világkönyvtár
  2018-04-25 20:27:23, szerda
 
  Születésem óta lezárt határokokon belül folyamatatosan a Habsburgokkal vas nevekhez érve Őrház berendezésével a Kiss Tábornok utcai Jeruzsálem népe között Hunnia börtön gyilkosok nevével kezdve a sorsomat azzal, hogy engem senki sem szerethet és tisztelhet, mert megölnek mindenkit, aki jó és emberi, meg értelmes, a világkönyvtárát a Hunnia börtönnek skizoprenjei berendezésében az elmeosztályoknak egyetlen nagy főszerepemmel valamennyi skizoprenjük helyett közösen kezdték el, míg ők vasfüggönyön túlra disszitáltak, ahol berendezett helyszínei várták a kiment vasnépnek, Kanadában, Torontoban, Németországban, már elkészüt Rákóczi téri Uniós központjukkal, arabokhoz, mint saját berendezéssel bíró Kelet népéhez, Ausztráliába, amelyik befogadta a vasváros névtárát, mint folyamatosan gazdagságra adott véráldozókat.

1980-ban forrázták le Bettit, akkor jártak az Egri csillagoknál a skizoprenek könyveinél, Bornemissza, Katák berendezése mellett, mindegyik idetartozó névtárával a Pszichografológiájuknak,mint Venczel Verával, Kovács Istvánnal. Bárdossal együtt, mint vízi fertőzéssel, vas Benkő Péter berendezésével.

1980-ban kezdtem dolgozni a pártbizottságon az angol Cate kommunista kor ismétlésekor, egykori munkásosztály internationálés kommunista korában, már ne szólj szám, nem fáj fejem ismétlésével a miskolci vasfüggönyösöknek a Bertalan utcai vaskommunista listájukról, amikor nem lehetett beszélni arról, hogy nagy közös áldozásban a pszichiátriai osztályok elmebetegei könyveit hajtják végre.

Magyarország néven már eldöntött volt világ-Magyarország nyitása közösen a Hunnia börtön gyilkosaival, miskolci vasvárosával a kurváknak és striciknek.
Ekkor létrehozták a Magyar Pszichiátriai Társaságot jövőbe tekintve, amikor kikiáltják magukat szabadságharcosoknak a skizopren könyvtulajdonosok haldoklásom, kínzásom, gyalázásom közben együtt állanak poltikában a Szabó István lyukas szívű gönczi bibliás világkönyvtáros tulajdonos halál reformátusaival, együtt az Illés apokalipszist állandóan végrehajtó halál reformátusaival a világapokalipsziseknek, fellállnak a ricsei Vonával és fényevésemmel fesztiválokat ismétlésben rendező zsidókkal, nácikkal, amik helyett én voltam a bolt és közlekedés fóbiás az egész világból, valamennyi elmebetegével Magyarország néven a világ összes apokalipszisének, egészségügyi reformot kezdve el a hatalmas kitüntetésig folyamatosan politikailag emelt Thury Ferencével a Ferencvárosnak, mint kivégző véráldozójával az állandó politikai mészárosoknak a Hunnia börtönével, amelyik népe fogadásomra lezárta a határokat, ezért folyamatosan a többi Ferencével a futballjátéknak beiskolázták, tovább képezték a többi skizopren pszichiáterükkel együtt, amikkel rajtam hajtották végre folyamatosan a betegségüket, tetteiket, sorsukat, likvidálásukat, csonkításukat, gyalázásukat, megállás nélkül bibliai összes főszereplő sorsával, tettével együtt születésem óta, azzal, hogy Magyarország néven itt elmebetegek vannak. Erről szólt az életem, hogy ellmebetegnek voltak létrehozva, meg azok lettek csonkításaik, gyilkosságaik után következő végzetes életükben.

Nyugodtan reformálták már 1980. óta pszichiátriákat, végig utazgatták, nyaralgatták, zabálták, párosodva hosszabbítottak a Bertalan utcai Pszichografológia tagjai végtelen apokalipszis végett űrbábel létrehozásával a pusztítóikkal, véráldozásból született fajtalankodó kispusztítókkal szaporodva, támadva a perverziók miatt már, meg azért, mert fogyatékosak lettek a tetteik miatt, amit már a lábam megrántásal kezdtek születésem után.

Thúry Ference a politikai kiválasztottaknak véráldozójaként a Hunnia börtönnek, berendezve számomra az egri csillag központ pusztítóit és támadóit fogadásomra feketemágikus pszichológusokkal, elmebetegeivel azoknak, amik addig sorsukat, tettüket végrehajtották, Dávid Mónika szörnyeteg koporsójával, amelyik sorsát rajtam kezdték el születésekor, mivel sánta volt a pusztítója a Bertalan utcának, egészségügyi reformot hirdetett meg, folyamatosan készülve értelmiség legyőzése közben az értelmeseknek, az összes többi diplomásával magyar néven a világnak folytatásával a fényevésemnek, ataraxiával, majd bulimiával a hosszú éhezés után váltogatta a diplomáit.

Mindegyik pszichiáter elmebeteg, mondták nekem a nyolcvanas években, hiszen maguk irányították a világapokalipszist, engem cipelve magukhoz hatalmas erővel, miközben mentek tovább az áldozásomon, amin maguk tudtak csak és ismertek, ezért soha nem kérdeztek tőlem semmit, mivel döntöttek a sorsomról, megállás nélküli mészárlásban. Nem lehet visszaadni Thúri Ferenc professzorrá magát ütő elmetetegnek a többi elmebetegével a pszichiátereknek, amit műveltek az összes beavatásukkal együtt Szegeden és az ország minden részén. Világ mészárosok.

Most a miskolvi vérváros ismét a Gulyás kommunista korát kezdi a narancs kormányával, együtt Novák Katalin mire vágok fel Keresztesi pusztító Rákóczi terével, együtt Koncz Ferenc szaturnuszi kommunista korával Koncz Zsuzsának az elmeosztályokról szabadon, gondolom, van felügyelő a pszichiáterként.

Kelet népét, amelyeket áldozásommal nemesítenek emberré Mohamed bibliai Énekek éneke alapján szőrös reformátusok megemlítésével Szulamit nagyfolyásúként berendezve római egyház menyasszonyaként, ritka kincseként a szerelemnek, mint Mohamed népének gyalázóját. állaMiskolc rendezte be az izraeli központot barakkosokkal, a Bertalan utcai II-es világháború kivégzőiből, fasisztáknak, értelmiség legyőzőknek, emberek lakásokban történő megtámadóinak,a régebbi állandó apokalipszist végrehajtó legyeivel a világnak, minden országban széjjel, ahol háborúk szoktak lenni, berendezve arab fajtalankodókat, berendezve a Pszichhografológiai országokat Mu betűjelével a muzulmánoknak patológiákkal, ezeket az én áldozásommal emelik születésem óta diplomássá, orvossá, tanárrá, értelmiséggé az egész világon, végig nézik hogy a muzulmánok vonulnak Miskolcon kívül mindenfelé, majd adják a rengeteg pénzt emberré nemesítésük után, meg közben, hogy még befejezzék a háborút azon a színhelyen, ahol állandó vérengzésekkel gyilkolnak folyamatosan többmillió éve, mióta a Jehovát megölték, saját állandó futballista kutyájukká tették.

Milyen elmélete volt ez Radnóti légynek, mint művészének a lírai karámnak, meg Weöreséknek, hogy összeötvözzék az összes pusztítóját a világnak nap és holdjeles Íziszként a kínai pusztítóval együtt, amelyik elektromos Rákóczi tere terjeszkedik, szaporodik, mert romániai halált jelent, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré kell nemesíteni a magyar tisztátalan lelkeket, mint Magyarország mészárosait a haláljaival Romániának, az összes apokaliptikus csapással tetteik, előző életeik végrehajtásával, az összes cigányával a világnak, amik állandó apokaliptikus csapásai a Dalai Lámának, amivel kezdtem nálunk születésem után, hogy összerágta nálunk a kerítést, mint állandó országok elfoglalóival temetése után a cigányságnak?

Készültek rá többezer éve, hogy megszületek. Amerikában a könyvfőszereplői a skizopreneknek unalmukban pszichiáterekhez jártak, amit itt bevezettek a mészárosaim, járnak beszélgetni, csak azt nem tudom, hogy miről, saját tettekről, vagy könyvekről, vagy szerepekről.

Magyarország felelős mint magyarok, németek,árják, felsorolhatatlan nép és ország mészárosaival a világ összes betegséségért, csapásáért, minden gyilkosságért, minden háborúért, mindenféle történelemért, amit megírtak báhol és végrehajtottak, berendeztek. Magyarország néven felelős az egész nemzet egészében azért, hogy a migránsai Miskolcnak a Hunnia börtön berendezésében kiknek ártanak rajtuk kívül, akik megérdemelik a gyalázatot és erőszakot, mivel saját csapás egész Kelet, úgy ahogyan van. Így állt fel ide Ázsia központja a Marx térre, így építették meg segítségkérésemkor, 2001. után a Teve utcai rendőri központját Pintér légynek, a többi legyével együtt Izraelnek, egyetlen nagy közös áldozásával Vénusznak, minden részét szétlapítva, megcsonkítva, patológiákkal telepakolva, többször kivégzésével a cigánytelepnek, melyek felett temetői tort ült a médiája a miskolci Tűzkő Judit, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Király doktor, szigeti orvosuk, valamennyi pszichiáterük berendezésével a II-es elmeosztálya az összes bibliai szereplőjének a világnak.

Ha igazság létezik valamikor, s engem össze lehet pakolni még egyszer, meg a hangom visszaadni, ne essék bántódása azoknak, akik ebben nem vettek részt, nem bírták nézni, mit művel a magyar egészségügy, inkább kivándoroltak segédmunkásnak, ne essen bántódása a jeladóknak, meg akik szerettek és tiszteltek engem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan utcai ezer éves nemesek elmeosztálya
  2018-04-25 13:41:52, szerda
 
  Bertalan utcai listába Nemes néven a világ összes nemesét befoglalták, fekete mágusokként. Így dőzsölnek szerte a világban, pompájukkal mutatják, mi jár az elmebetegeknek.

Habsburg Ottója a miskolci vas Rákóczi térnek azt engedett ki állandó Őrház bibliai patikájához érve Miskolcnak Varga-Varsányi névnél az országból, akit a miskolciak megengedtek. Így békült Magyarország néven látvnyosan a világ felszámolóinak állandó véráldozó népe azokkal a habsburgokkal, amik állandón megtámadták Magyarországot, mint saját nemesekkel. Engem engedtek ki egyedül az osztrák határnál az álmosfüzet szerint valamelyik apokaliptikus csapás sorsaként. Egy helyes fiatalemberrel voltam két álomban, a sorozatfilmek kezdeténél Kolcza helyett, meg annál, akit egyedül engedtek ki az országból.

Az angol királyi családot Románia állította a Szaszák utolsó egyik magyar család nyomorba döntése mellett patológiaként Margit néven. Margitot követték már a miskolci Rákóczi téri utódok, véráldozókként, születésem óta Vénusz gyalázásból, áldozásból nemesedve széppé, megjelölve három utóddal a Bertalan utcai angol királyi család, médiájuk, mint vasvéráldozók állandó dicsőítése közepette együtt az ott tartózkodó indiai cigányteleppel, mint rajongó táborával a miskolci Rákóczi térnek. Az egyik angol együttes Erzsébet barakkos legyét beállította a tükörbe a nagylemezén, odaírta,hogy te nem vagy ember, ekkor sem tettek semmit az érdekemben.

Nemes rendezőjük már bemutatta a valódi elmebetegségét a Bertalan utcájával, amiért Oscárját megkapta az idetartozó barakkos legyektől.

A mostani sztár, Enyedi Ildikó Révész utcai világapokalipszisi állandó végrehajtójként került majdnem Oscarra jelölésre Andy Vajna romániai tik sem vagytok magyarok temetőbrigád tagjánál, amelyik tagja a roma Majka, temettek engem születésem óta Mónika show cigánytelepével Benkő Dániel ismétlőjével Benkő Lajos angyal sorsának Vénuszként szándékosan előre kitervezetten.

Enyedi Ildikó elmebeteg filmje mutatja a világapokalipszis elmebetegeit, amiket a filmekben látni, hogy valamennyien emberiség ellenes állandó fertelem, gyalázás, csonkítás, titkos gyilkosságok végrehajtói az összes Ildikóval, Erikával a Hunnia börtöntől, utcanépekkel támadva apokalipszis közben az árjákra, mert mint kiderült, mind ellenük irányult magyarként kakasfrizurájával az ország halotti tor ünnepével felszámolásának végleg semmiről sem tudó törvénnyel rendelkező emberiséggel az egész világon motorosaival Orbán Viktornak, Várkonyi nevek állandó ismétlésével.

Orbán Viktor és a Benkő forgószelet ismétlő Lévai Anikó utódai vérből vannak, abból szépültek, nemesedtek szép emberi formává, a világ Istennőjét gyalázták, csonkították, áldozták, kínozva éjjel-nappal saját kivégzésüket, tetteiket végrehajtva, emelve az utcanépét a Rákóczi térnek 1967-os Nyomorultak kezdetével a barakkosok emelésének, folytatva a perverz papok emelésével szerte a világon, börtön buzikkal, gyilkosokkal, fajtalankodókkal, indiai Yoséval engem temető cigánysággal, emelve ikerházba juttatva engem a falvak és tanyák, lyukói és többi nyomorban élőt ellátva tüzelővel, élelemmel Miskolc városa által nyomorba döntve engem halálnépük sorsaként. 1997-ben pedig Bodorné Ágnes Ágneseit ismételve minden részembe pondrókat, csapásokat téve. Most ismét itt jár Andy Vajna médiája folytatásában a temetésnek a II-es elmeosztályával Miskolcnak, hogy legyek vannak a 83 éve hosszabbító tisztátalan lelkei szájában, hozva hozzám az utcán a dögjeit, hogy sorolják, hogyan élnek az avasiak, megtervezve minden orvosi felülvizsgálatot, mindenütt az elmebetegei, csapásai vannak jólétben, panaszkodva, ahogyan teszik születésem óta, hogy a csapásaikat megkapjam a saját áldozóimnak. Már sziklay népet kimosták a kanálisokból kínzásommal, patológiákkal minden részemben kutyásaival a városnak, a kutyákkal tisztítják az apokaliptikus csapásaikat, hogy emberiesedjenek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rab Zsuzsa én téged elpöröllek Sátor-hegyi történelem
  2018-04-25 13:36:18, szerda
 
  Cseh Károly feketemágusa aranyesőként a Bertalan utcai pszichografológiának hozta Rab Zsuzsa versét, miután rajtam Szörényiék végrehajtották a hatvanas években járva a sátoraljaújhelyi hét hegy Isteneinél. Pusztító volt a Sátorhegyből, aki egykor a TűzIstene a római egyháznak Hunnia börtön gyilkosok kiválasztója ülőszéke fölé emelte magát. Sátán elmélete, amit Rab Zsuzsa megírt, hogy elpöröli minden kortól, minden Istentől, minden kardvillanástól, kutyáját szélnek ereszti - ismétlésekor Amír kutyáját Jehovának ellopták 1992-ben -, virrasztom az álmod házőrző ebnél éberebben. Mástól is, attól az egyetlentől, akihez a fájás űz, elpöröllek, hallgass, igen, magamnak. De amíg nem teszem a kezedet keresztbe, hiába minden, magadé leszel te, lendülsz éteri tájra, egekbe bontva szárnyat, a mindenség a bőlcsőd, a mindenség lesz síri ágyad.

Nem értettem ezt a verset, hogyan lehet keresztbe tenni a kezeit annak, aki nem vallásos. Már írtam, hogy mikor a hétvenes években megkérdezte valaki, hiszem-e az Istent, azt feleltem, hogy nem tudok róla, de ha mégis létezne tökéletes Isten, bocsássa meg nekem, hogy nem ismerem, én megadom neki a kellő tiszteletet.

Az elpörölést minden Istentől folyamatosan ismételték Rab Zsuzsájukkal együtt, akinek a nevéből arab népeket hoztak létre állandó világapokalipszis keleti berendezése céljából, legutóbb az arabjait a megyei kórháznak, gazdagságra juttatva a nemi csapásokat Európa lepedőjét felvéve a fejükre.

Antikrisztusával a csillagok rendjének volt most berendezve, helyette engem áldoztak meg. A Rákóczi tér akarta az elpörölést végrehajtani.

Sátor-hegyi Isten elméletéhez Dávid Mónika és Meliion házassságkötést végrehajtó szövetség ötágú csillagos sorsaként velem ismételték 1995 óta, azzal, hogy én bemenekülök a Magas-hegyi Isten sátrába. Sátor-hegyi Isten, egykori pusztító itt van, együtt az antirkisztussal. Nem egyenlőek a Vörös Oroszlán győri Avatárjával a többi cigánytelep pusztítójával a spanyoljukkal, meg a fiatal pusztítójukkal együtt, amelyik felesége felvette az én nevemet szirmbesenyői központban lemészárolni engem Hantos Ágnes pondrós apokalipszisével.

Másik verse Rab Zsuzsának, amit elfelejtettem nagy részben, pedig meg is zenésítettem, Nocturno címen arról szólt, hogy csend mennydörgése az éj, de nem riaszt ma, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla - itt Hantos Ági gyerekét kamillával leöntötték, de már ezt addigra rajtunk végrehajtották -.

Az egykori csend mennydörgése, mint éjszaka szülöttjei jelentették egykor a bűnözőket, amik sötétben tevékenykedtek mindig, amikor mások nyugodtan aludták álmukat. Az éjszaka árnyaival folytatták már Heródes zsidói, amit Kner Izidor kiadott könyvében olvastam, hogy már horrort hoztak létre a Misztikus titkok Annás főszereplő állandó ismétlése sorsaként idejében bermudások meglétével Bródyéktól, olyan horrort, hogy kezek jelentek meg a láthatóban, ezek akasztották fel az okkultistákat.

A Bertalan utcai pszichografológia rendezte meg maga helyett az okkultista Bertalan éjszakai vérfürdőt, amit kb. tíz éve fedeztem fel, írtam róla egy cikket.

Rab Zsuzsa kulccsal, mint azzal, hogy szájon csókoltak egykor rendelkezett a mindenség tudás elméleteivel, az összes állandó lírai karámjával az apokalipszis lovasinak. Egész kulcs sorozata lett, mint ahogyan tudták, hogy ki vagyok azok, amik az ikerházukban mindent összelyuggattak, összemocskoltak, a mákvirágos terítőre egy kulcsnyomot nyomtak. Ez lett a tökéletes Vénuszból, a gyilkosok, nemi kivégzők és fajtalankodók, cigányok, perverzek, kurvák megváltója szörnyalakban, megcsonkítva.

Minden hegynek Újhelyben van történelme egyházi kereteken belül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apokalipszis lovasai többezer éve bibliai apokalipszisból
  2018-04-25 10:03:57, szerda
 
  Az eredeti Jehova Ádám és Éva népe az állandóan fenyetegett Japánt jelenti, amiért odamentek bűvöskockájával a Rákóczi térnek szájgyalázó Csepregi Éva és Végvári Ádám felvett nevűek sztárságával, mert maguk jelentik a nemi gyalázóit Miskolcnak. Japán, igen Pán jelentéssel egykori Jehova sárga focizó kutyája népeként a tűzIstennek legyőzése után berendezve hozzájuk a NagyPán népét hecskei névtárja alapján Sátoraljaújhelynek, Kecske neveivel az állandó romániai apokalipszisnek kezdve a bibliai apokalispzist rendezték be Károlyi bibliába. Ezt ismételték most világtörténelemként egyetelen nagy közös áldozással Kecskések helyeti kivégzésekkel Pszichografológia létrehozásával vérből emelkedőkkel többezer éves állandó világapokalipsziseként a vasnépnek. Vasnépként váltak ki Rákóczi idejében a romániai bibiából.
Vasvári volt a kezdetük.

Csoda, hogy Japán egykori Jehova népe méhükbe tett napjával a Jehovának létezik, ennyi Ádám és Éva népe mellett, amik állandó bibliai új missziós beavatásokkal bővítik a szereplő gárdáját a világapokalipspzisnek. Mindegyiknek a bibliákban megvan a saját helye, mondata, főszerepe, amikor hozzájuk érnek, végrehajtják az áldozatakon. Nincsen biblia világapokalipszissel, valamennyien csapásai az emberiségnek. A nincsenek mészárolták le a világegyetemet.

Miskolcnak rengeteg Ádám és Éva népe elmélete van ide berendezve, köztük a születésemkor kezdett Andó Marianna és Kositczky István népe a miskolci börtönből, a Talmudos Ádám és Éva népe, fonókként, a Fenyvessy Gabival kezdett romániai Ádám és Éva népe, melyek állandó lengyel történelem végrehajtóit jelentik, Bodor űrpusztítóval Ízisz-Jézus elmélet mellett árja áldozatokon végrehajtva.
Amerikai Ádám és Éva népe meggyfürtös vén teremtőjével Dorothy Livsesy miskolci áldozójával a világapokalipszisnek amerikai zsidók helyett.
Heródes Ádám és Éva népe testvérházasságokkal, ahogyan a bibliájukba is beletették. Felsorolhatatlan, minden országnak megvan a saját Ádám és Éva teremtett népe kezdete a közös bevatású bibliájához a világapokalipszisnek, mint ahogyan a Heti hetesnek idegenhangú Éva és Ádám népeként, amelyek mindig azt játsszák, hogy meghalnak, hatalmas szellemlényeik kíséretében most kommunista kort hajtottak végre a miskolci Herman Ottósok által megalkotva.

Az apokalipszis lovasai rendezik be világkönyvtárak szerint minden időben az országokat, népeket szerepjátékosokkal, bábokkal. Többezer éve hajtják végre az állandó világ-könyvtárát Szabó Istávnnak együtt az Illésék világapokalipszisével.
Az apokalipszis lovasai lírai karámtagjai rendezik be az elmebetegeket állandó világkönyvtár szereplőiként, valamint ők a zene és nyelv , minden tantárgy ellenes csapások, mint zenészek, festők, illusztrátorok, szobrászok, építészek, művelődési vezetők, könyvtárosok, politikusok, költők.

Arany János neve alapján már volt Babilon aranykora létrehozva, akkor volt itt világ-Magyarország, szintén ugyanezt hajtották végre megállás nélkül az egész világegyetemet mészárolva űrpusztítójukkal.

Ezt valamennyien tudják az országban, amik engem, mint kívülállót minden szerepből és bibliai sátán népe elmebetegeitől, világkönyvtáruktól elmebetegeznek minden fórumon maguk helyett, mint idetartozói az állandó karmikus elmebeteg vérfürdősöknek. Én már nem veszem figyelembe őket, hiszen ezzel kezdték, hogy csak mi vagyunk egyedül a láthatóban, ők csapások. Jelenleg is az engem elmebetegezők utcanépként egyetemre, gimnáziumokba járnak, fontos funkciókat töltenek be, mint amik lemészárolták folyamatosan a világot.

Nem nekem kellett belefolynom és magyaráznom a magyarországi magyar nevűek szörnyűségeit, ezért adtam a Nátonak a feljelentést, nem tudva arról, hogy Magyarország néven Náto tagok lettek a világapokalipszis állandó végrehajtói temetve minket születésem óta.

Az elmeosztályok tettei és elméletei meghaladták a képességeimet gondolkozással együtt egy éve.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolci filmek szomszédai gazdagréten
  2018-04-24 07:59:53, kedd
 
  A Szabó családjához hasonlóan a világ-könyvtár tulajdonosnak az összes Szabójával a Pszichografológiai világapokalipszis állandó végrehajtóinak debülált a Bertalan utca valamikor a hatvanas években.

Az összes filmjük beállításakor az ide tartozó színészeikkel, mint Lacinovitscsal, valaminek a kezdetét jelentette, mint a lopott dallama az atlantiszi feketekereszten hét rózás kék ruhás hölgy elmélete mágia mészárlásának. Rutkay Éva áldozott, együtt Garas Dezsővel, Piros Ildikóval, Szerencsi Éva egyetlen elesettjével a Bertalan utcának, valamennyi szerepjővel az Abigélnek együtt az Egri csillagokkal, melyet élőben is végrehajtottak állandó Törökvész utcai képviseletében a török legyeknek, mint saját népnek.

A többi film beállításuk is világapokalipszis része volt, mint a zsidó filmjeik az undormányoknak, akár Eperjess kitermelése az összes farizeus halálnépével Romáiának Földanya áldozásból.

A Szomszédokat mindenki szerette, bár Gábor Gábor beállításban bemutatta a rendező Horváth Ádámja a Bertalan utcának, együtt Miskolczy Miklóssal és Polgár Andrással, amik Pszichografológiai véráldozók, hogy a Gáborok mind áldozásommal kiválasztottak Koncz Gábor kezdetével Gábor Áron rézágyúja néven.

Miskolczi 130 éves bevonulásuk ismétlése járványtemetői névtárával az újhelyi halottaknak világapokalipszis sorozatainak berendezése mellett, sztárnak téve az utcanépet hatalmas gazdagsággal, mint saját Sátán népének felvonulását vallásosként Krisztus feszületeimmel Rózsa nevekkel berendezve minden apokaliptikus csapás főszereplőjét Rózsavölgyi néven állandó Varga- Varsányi vasfüggönyös Őrház patikájával történő állandó bibliai apokalipszissel. Ide vannak beavatva rima Jeruzsálemhez, mint Magyarországhoz és Romániához, az egész világyetem földönkívüliekkel együtt, így tudtak megáldozni helyettük. A legyeket szidják zsidóként a saját Mu betűjeles migránsaik, barakkosokként, amikor itt vannak a zsidó tisztátalan lelkek.

1987-es Soós névhez érve indultak, amikor az oroszok jéggel válaszolnak, mint nemi fertőzésénél az állandó világapokalipszisükhez Ildikó és Erika nevekhez érve, már a szomszédok minden tagja miskolci véráldozóként állott fel állandó világapokalipszist végrehajtó szereplőivel, köztük Ábel Anita Halak szülött véráldozójával egykori Romániának, jelenleg is a Bertalan utcai Farkasokkal kezdődő névtárat táncikáltatja, mint utódokat hosszabbításként. Sziklay művésznővel kezdődött születésemkor a sziklai nép felvonulása Újhelyben, amik barlangokban szoktak megszűnni, itt tisztították őket gyalázásom és kínzásom közben kutyás áldozókkal. Kuilka JÁnos politikai kiválasztott lett Katika néven az összes Jánosával a világnak, köztük Johannesekkel, Johnnokkal, Fehér Anna az összes Annával állandó világapokalipszis főszereplője a Hunnia börtönével Székesfehérvár jelentéssel, ismétlésekor folyamatosan feszületének utóddal szaporodott.

Az egész Pszichografológiai névtárú Szomszédok minden tagja egy-egy világapokalipszist indított el, mint Ábel Anita apja után bibliai apokalipszist. Bárczy Katója a radványi egykori történelemnek Katalin néven kiválasztott tisztátalan lelke a Rákóczi térnek, Hámorú Ildikó hosszabbítójával a miskolci kurváknak, ami itt felvonult, hogy engem születésem óta áldoz előre kitervelten Pandorás fertelme hosszabbításával.

Elnézést a kurvázáésrt, még mindig nem tudom, mit jelent, de ezzel fogadtak születésemkor, hogy én vagyok a kurva, azóta ismétlésben is 83 éves folytatásban sztárjai a világnak minden nemi kivégzőjével Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.