Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Milyen programja volt a Fidesznek a választásokra ?
  2018-04-12 21:08:16, csütörtök
 
  - Milyen programja volt a Fidesznek a választásokra ?


- Számítógépes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az amerikaiak 41 százalékának fogalma sincs róla, mi az az A
  2018-04-12 20:54:31, csütörtök
 
  Az amerikaiak 41 százalékának fogalma sincs róla, mi az az Auschwitz

Albert Ákos
társadalom
ma 17:55


Az Egyesült Államokban februárban készítettek egy felmérést arról, mennyire ismerik az amerikaiak a II. világháború során történt holokauszt részleteit.

Ebből kiderült, hogy rengeteg amerikai felnőttnek az alapvető ismeretei is hiányoznak arról, mi történt 70 évvel ezelőtt. A tudatlanság pedig még nagyobb a fiatalok körében.

Az amerikaiak 31 százaléka (és a fiatalok 41 százaléka) például azt hiszi, hogy kétmillió vagy annál kevesebb zsidót öltek meg a holokauszt során, miközben közel hatmilliót.

Az amerikaiak 41 százalékának pedig fogalma sincs arról, mi az az Auschwitz, és mindössze 39 százalékuk tudja azt, hogy Adolf Hitlert demokratikusan választották meg.

Ezek az adatok a felmérés készítői szerint nem azt mutatják, hogy az emberek tagadnák a holokausztot, csupán azt, hogy lassan elfelejtik. Ahogy távolodunk a 70 évvel ezelőtti eseménytől, úgy kerül egyre inkább háttérbe az, hogy az emberek mit gondolnak róla - mondta a felmérést megrendelő szervezet egyik vezetője.

A megkérdezettek túlnyomó része, 96 százaléka ugyanis egyáltalán nem tagadta a holokausztot, 93 százalékuk pedig azt mondta, minden diáknak hallania kell a holokausztról az iskolában. (New York Times)


https://444.hu/2018/04/12/az-amerikaiak-41-szazalekanak-fogalma-sincs-rola-mi-az- az-auschwitz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Népe
  2018-04-12 20:51:36, csütörtök
 
  Kiakadnak a pécsiek, amiért "Brüsszel" és az "ENSZ" bevezeti az arab számokat 2019-től...

Magyarország nem most borult sötétségbe, hanem már abban volt, azért is lett az az eredmény ami.


https://www.youtube.com/watch?v=vbbSE_AMBGo&feature=youtu.be
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az oroszok zöld lámpát adnak Magyarországnak a NATO fellazít
  2018-04-12 20:29:23, csütörtök
 
  Az oroszok zöld lámpát adnak Magyarországnak a NATO fellazításához

Káncz Csaba, 2018. április 12., 08:29
Privátbankár.hu


Az orosz biztonságpolitikai honlap szerint a magyar és az olasz választási eredmények megváltoztatták a NATO-n belüli erőegyensúlyt. A fölényes választói felhatalmazással az új magyar és olasz kormány ellenállhat az amerikai nyomásnak és megvédheti álláspontját. Az elemzés arra utal, hogy Moszkva a magyarok és az olaszok aktív közreműködésére számít az euróatlanti védelmi szervezet integrációjának fellazításához, valamint Washington befolyásának csökkentéséhez.
(EPA/Toms Kalnins)
(EPA/Toms Kalnins)

Bár az amerikai, az orosz és a török elnök még nem gratulált a magyar miniszterelnöknek újraválasztása alkalmából, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának elnöke már nyilatkozott. Konsztantyin Koszacsov elmondta, hogy ,,az Orbán Viktor vezette kormánykoalíció választási győzelme azt üzeni, hogy a magyar lakosság támogatja a nemzeti érdekek védelmére irányuló felelős és pragmatikus politikát az EU- és a NATO-val szembeni kötelezettségek általános összefüggésében". Ez köznyelvre lefordítva azt jelenti, hogy Moszkva támogatja a markánsabb magyar érdekérvényesítést a NATO-n belül.

Moszkva Hangja

Felettébb figyelemre méltó, hogy kedden egy Moszkvához szorosan kötődő angol nyelvű biztonságpolitikai honlap egy hosszabb cikket szentelt a témának. ,,A magyar választási eredmények kihívást jelentenek a NATO döntéshozati folyamatára" című írás kifejti, hogy 2010 óta Orbán Viktor folyamatosan kerül közelebb Moszkvához. A cikk idézi a CNN-t, amely szerint Magyarország egyre jobban hasonlít Oroszországhoz.
Hirdetés

Az írás leszögezi, hogy Moszkvához hasonlóan Budapestnek is problémái vannak Ukrajnával, ezért gátolja annak közeledését a NATO-hoz és a nyugati szervezetekhez. A szerző hozzáteszi, hogy Orbán mindig erősen ellenezte az orosz szankciókat és támogatta a párbeszédet Moszkvával minden szinten. A magyar miniszterelnök ellenáll Soros kísérleteinek, hogy befolyásolja az ország politikáját, amely a lakosság egyetértésével találkozik.

A szerző kiemeli, hogy a márciusi olasz választások eredményeképpen megerősödött eurószkeptikus pártok olyan kormányt fognak megalakítani Rómában, amely ellenezni fogja a kapcsolatok további romlását Moszkvával. Minden olyan olasz erő, amely jól teljesítette a választásokon nyíltan kijelenti, hogy oroszbarát politikát akarnak folytatni.

Tovább kell menni az úton!

Ezt eddig akár tényszerű leírásnak is tekinthetjük, de ezen a ponton a szerző már nem kerülgeti tovább a forró kását és előhozakodik valódi mondanivalójával. ,,A NATO a döntéseit konszenzus alapján hozza és mostanáig Washingtonnak elég befolyása volt, hogy a tagokat meghátrálásra kényszerítse. A magyar és az olasz választási eredmények viszont megváltoztatták a védelmi szövetségen belüli erőegyensúlyt. Ezzel a fölényes választói felhatalmazással az új magyar és olasz kormányok ellenállhatnak az amerikai nyomásnak és megvédhetik álláspontjukat".
Káncz Csaba
Káncz Csaba

Az orosz biztonságpolitikai honlap írása ezzel arra utal, hogy Moszkva a magyarok és az olaszok aktív közreműködésére számít az euróatlanti védelmi szervezet integrációjának fellazításához, valamint Washington befolyásának csökkentéséhez. Ezzel mondjuk Magyarország esetében már nyitott ajtót dönget. Amikor a múlt hónapban Ukrajna hivatalosan is tagjelölt lett a NATO-ban, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azonnal bejelentette, hogy a soron következő NATO-Ukrajna miniszteri bizottsági üléseket és a NATO-Ukrajna csúcstalálkozót is megvétózza Magyarország, amíg Ukrajna a magyar nemzeti közösség érdekeit sértő javaslatokat és törvényeket vissza nem vonja. Azt pedig már korábban közölte, hogy Ukrajna uniós integrációját sem támogatják tovább.

Az ügy súlyát jelzi, hogy a NATO főtitkára és az amerikai kormány is határozottan kérte az ukránokat és a magyarokat, hogy egyezzenek meg végre. A Magyar Nemzet információi szerint pedig tizenegy NATO-tagállam, köztük Németország is hivatalos levélben jelezte tiltakozását, amiért Magyarország akadályozza a szövetség és Ukrajna közeledését.

Káncz Csaba jegyzete


https://privatbankar.hu/makro/az-oroszok-zold-lampat-adnak-magyarorszagnak-a-nato -fellazitasahoz-317685#_=_
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kartellezést gyanít az OLAF Hernádi Zsolt és Garancsi István
  2018-04-12 20:27:24, csütörtök
 
 
24.hu: kartellezést gyanít az OLAF Hernádi Zsolt és Garancsi István szexoldalakat is érintő biznisze mögött

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 12., 08:09



A szép történetben feltűnik a Puncs.hu-s Weiler Péter is.

Az EU csalás elleni hivatala Garancsi István NER-oligarcha és Hernádi Zsolt Mol-vezér cégeit vizsgálta - a 24.hu által megszerzett OLAF-jelentésben van minden: túlárazott szexoldalak, kartell-gyanú és Weiler "puncs.hu" Péter is.
Hernádi Zsolt, Garancsi István

Hernádi Zsolt, Garancsi István



Azt eddig is tudhattuk, hogy Hernádi érdekeltsége, a Gran Private Equity Zrt. az EU JEREMIE programjából elnyert pénzből, melyet ígéretes, kezdő vállalkozásokba kellett (volna) befektetni, egy szexpartnerkereső oldalakkal foglalkozó vállalkozást is támogatott. Ugyanebben a programban vett részt Garancsi érdekeltsége is, s mint az a 24.hu cikkéből kiderül, az OLAF kartellgyanút állapított meg Garancsi és Hernádi cégeivel kapcsolatban. A jelentésben szerepel az is, hogy az egyik cégnél, amelybe Hernádi Zsolt Mol-vezér cége befektetett - a puncs.hu-s Weiler Péterhez kötődő Dating Central Europe Zrt.-rő van szó (ide tartozik pl. a szexrandi.hu, a szexpartner-kereso.hu és a videki-szexpartner.hu) - igen furcsa dolgok történtek:

"A Dating Central Europe összesen 130 domain nevet, 4 szabadalmat és 167, nem részletezett eszközt vásárolt a Torrey Pines Capital Kft.-től 1,8 millió euró plusz áfáért. Az OLAF azonban nem talált arra utaló nyomot, hogy ezek a honlapok bármikor a Torrey Pines Capital tulajdonában lettek volna. A csalás elleni hivatal arra jutott, hogy a Torrey Pines beillesztése az eladási láncba csak arra szolgált, hogy felsrófolja a domain nevek árát - írja a 24.hu.


http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/24hu-kartellezest-gyanit-az-olaf-hernadi-zsolt -es-garancsi-istvan-szexoldal-biznisze-mogott-110556
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesújtó jelentés: durva tévúton jár Magyarország
  2018-04-12 20:23:26, csütörtök
 
 

Lesújtó jelentés: durva tévúton jár Magyarország

2018. április 11., 10:53
Privátbankár.hu



Félelmetesen romlik a hazai szabadságindex.

Sikeresen megdöntöttünk egy negatív rekordot, ugyanis még soha egyetlen ország esetében sem történt meg, hogy a Freedom House szabadságindexén az elmúlt 10 évben folyamatos legyen a romlás.

A washingtoni központú jogvédő szervezet minden évben elemzi a szabadságjogok alakulását Európában és világszerte. Az idei jelentés kiemelten foglalkozik a Közép-Európában egyre hangsúlyosabb illiberális kurzusok működésével, és arra figyelmeztet, hogy a magyar és a lengyel példa rossz mintával szolgálhat más európai országok számára is - írja a 444.
Hirdetés

Ami megkülönbözteti ezeket a rezsimeket a szabadságjogokat tisztelő hatalmaktól, az az, ahogyan a civil szférához és a független sajtóhoz közelítenek - írja a jelentés, és a szervezet nem titkolja, hogy az Európai Unió egyelőre nem találja a fogást az illiberális-populista kormányok politikáján.

Komoly ellenlépéseket kell bevetni

Az elmúlt tíz évben a magyar és a bolgár demokrácia állapota is romlott és rossz úton vannak a lengyelek is. A Freedom House szerint ezeknél az országoknál komolyan fel lehet vetni azuniós szavazat megvonásával járó 7-es cikkely élesítését is, annál is inkább, mert a magyar kormányt láthatóan semmi nem tudja letéríteni az orosz útról.

A jelentés nevesíti a CEU-ról és a civilekről szóló törvényeket, és kiemeli, hogy a magyar kormány a végtelennek látszó sorosozással ,,párhuzamos valóságot" épít a magyar választópolgároknak. A Freedom House arra számít, hogy újraválasztásával Orbán Viktor és kormánya folytatja harcát a szabadságjogok ellen.

https://privatbankar.hu/makro/lesujto-jelentes-durva-tevuton-jar-magyarorszag-317 664
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmidt Mária Figyelője elkezdte listázni Soros zsoldosait
  2018-04-12 20:21:00, csütörtök
 
  Schmidt Mária Figyelője elkezdte listázni Soros zsoldosait

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 12., 10:42


Emlékezetes kijelentése volt Orbán Viktornak nemrégiben, hogy ő mindenkiről tud, mindenkinek a nevét ismeri, aki tagja Soros György Magyarországon, a magyar kormány megdöntésén dolgozó 2000 fős zsoldoshadseregének.

Egy-két lapzártának kellett csak eltelnie, hogy a házmester- és lakájmédia zászlóshajóját üzemeltető Schmidt Mária Figyelőjében el is kezdjék listázni Soros György zsoldosait.
false

A cikket szerző Csanády András listája nem mind a 2000 zsoldost jelenti fel, de így sem kell szégyenkeznie a NER legfőbb urai előtt, hiszen a CEU oktatói, a Magyar Helsinki Bizottság, a Transparency International, az Amnesty International és a TASZ munkatársai felkerültek a listára, miként felkerültek a Direkt36 és a K-Monitor újságírói, valamint Demszky Gábor és Magyar Bálint, továbbá a Romaversitas és az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány, valamint az Eötvös Károly Intézet tagjai is.

Csanády András ezzel a cikkével nemcsak megtette, amit megkövetelt tőle és lapjától a haza, hanem nemes, hagyományőrzői feladatot is ellátott, amennyiben a NER ellenségeit soroló listájával egy régi magyar újságírói és házmesteri műfajt elevenített fel. Ámbár arra legközelebb illene vigyázni, hogy halottak ne kerüljenek fel a következő listákra (a 24.hu szúrta ki, hogy a listán két halott is szerepel: Ernest Gellner filozófus és Yehuda Elkana történész). Erre mondják: minden kezdet nehéz.


http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/schmidt-maria-figyeloje-elkezdte-listazni-s oros-zsoldosait-110558


----------------------------------------------------------------


Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítványt én is zsoldosnak tartom, nagyon veszélyesek, jó lesz velük vigyázni.
Magyar Bálint is, ilyen névvel, hogy Magyar, csakis zsoldos lehet.
És persze Ernest Gellner filozófus is megéri a pénzét, visszajár a túlvilágról zsoldosozni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ők azok a fideszesek, akiket Orbán tényleg nehezebben tud el
  2018-04-12 07:20:50, csütörtök
 
  Ők azok a fideszesek, akiket Orbán tényleg nehezebben tud eladni egy mosógépnél

haszanz
politika
április 11., szerda 21:24


Az átszabott választási rendszer úgy néz ki, hogy 106 egyéni parlamenti mandátumra startolnak rá a pártok, és a végén általában fideszesek nyernek. 2014-ben csak tíz helyen győztek le a kormánypárti jelöltet, most valamivel több, 15 ilyen választókerület akadt.

Szóval, nincsenek sokan, akik az elképzelhető minden megsegítés ellenére fideszesként elbukták az egyéni mandátumukat. És mindössze négy név van a 2014-ben és 2018-ban is elbukott fideszesek közös halmazában.

Németh Szilárd, Menczer Erzsébet, Földesi Gyula és György István. Az a szép a történetükben, hogy mind a négyen nyertek egyéniben 2010-ben (amikor még egy narancsra rajzolt fej is behúzta volna a mandátumot, az akkor még 176 választókerületből csak hármat nem nyert fideszes), de teljesítményükkel nem nyerték meg a szavazóikat. Négy évvel később már leszavazták mind a négyüket. Orbán Viktortól újra megkapták a bizalmat, de a helyiek most megint leszavazták őket.
Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Németh Szilárd úgy veszített, hogy mindenhol ő csattogtatta a szalagátvágó ollót Csepelen, bár már sem polgármester, sem a kerület egyéni országgyűlési képviselője nem volt, azzal kampányoltak, hogy minden, de minden beruházásáért, Csepelre gurított forintért neki kell hálásnak lenni, az önkormányzati lap olyan szemérmetlenül kampányolt mellette, hogy meg is büntették 1,3 millióra, Orbán Viktor is meglátogatta a szavazás napján, határon túliak is tagjai voltak a kampánycsapatának. Ellenfele, Szabó Szabolcs plakátjait pedig - mint később kiderült, szabálytalanul - a Csepeli Városgazda leszedte.

Szabó Szabolcs az Együtt jelöltjeként verte meg újra Németh Szilárdot, vagyis olyan gyilkos média- és mindenféle gépezet segítette a háttérből, ami az Együttet 0,64 százalékos országos eredményig repítette.
Menczer Erzsébet és Zámbó KrisztiánFotó: Menczer Erzsébet/Facebook

Menczer Erzsébet Óbudán bukott újra, de sokkal nagyobbat, mint 2014-ben. Négy éve Kiss László volt az ellenfele, 2,5 százalékkal vesztett Menczer. Most Szabó Tímea állt vele szemben, és majdnem 12 százalék volt a különbség a szavazataik között.
Fotó: György István/Facebook

Kőbányán a kerületet korábban 12 évig polgármesterként irányító György Istvánt az a Burány Sándor győzte le újra, aki 2014-ben is. György István volt főpolgármester-helyettes is, majd ő lett a Fővárosi Kormányhivatal vezetője, Pro Urbe-kitüntetést is kapott Tarlós Istvántól. Mindez nem hatotta meg a kőbányiakat, pedig - jobb híján - még egy makettet is átadott a kampányban. Mind a két alkalommal szoros volt, de mindkétszer veszített György István, aki 2002-ben és 2006-ban is kikapott Buránytól, de a jelek szerint Orbán a kőbányaiak kifárasztására játszik.
Fotó: Földesi Gyula/Facebook

Földesi Gyula nevére nem nagyon kapja fel a fejét a közvélemény, pedig ő is volt parlamenti képviselő még 2010 és 2014 között, akkor, amikor még egy mosógépet is bejuttatott volna a Parlamentbe Orbán Viktor. Pesterzsébeten alpolgármesterként is tevékenykedett, de nem győzte meg a helyieket. Nem annyira színes egyéniség, Facebook-oldalán is 98 százalékban a párt központi posztjait osztotta meg. 2014-ben és 2018-ban is legyőzte őt a szocialista Hiller István, akit egyébként - mint azt egyszer zárt körben elárulta - Orbán Viktor is kedvel. Talán Hiller dolgát akarta megkönnyíteni, hogy újra Földesi Gyulát küldte ellen.



https://444.hu/2018/04/11/ok-azok-a-fideszesek-akiket-orban-tenyleg-nehezebben-tu d-eladni-egy-mosogepnel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak egyszer tüntessünk, ne négy évig!
  2018-04-12 07:17:53, csütörtök
 
 
Csak egyszer tüntessünk, ne négy évig!
2018.04.11. 11:49

Menjünk tüntetni.
Legyen napos idő, enyhe szellő, négytől hatig tartson, aztán menjünk haza.
Legyünk százezren, legyünk nagyon sokan, de érjünk haza a vacsorára.
Utána majd nézzük meg ha kiáll a kormány sok nagyeszűje, és a képünkbe röhög. Meg azt mondja, demokrácia van, lehet tüntetni, de attól nem változik semmi, megnyertük a választást, nagy a felhatalmazás, bla, bla. Aki meg tüntet az hazaáruló, soros ügynök, bérenc, hülye. Ezt jó lesz hallgatni.
Vagy zárjuk körbe a parlamentet, a választási irodát, a közlekedési csomópontokat, a kastélyokat, letelepedési kötvényt, közvilágítást, a jegybankot, vadászleseket, helikopter leszállókat.
Legyenek ott a civilek, a pártok, a jobbosok, a balosok, a közép, a hosszú, és a rövid hajúak, a sánták a vakok, a hülyék, az okosok. Legyen nálunk hálózsák, mobil wc, kaja, víz. Mert nem megyünk haza.
Lengjenek zászlók, legyenek táblák, legyen kitartás, legyen bátorság, legyen eszünk.
És mi legyen utána? Kormányozni kell, elszámoltatni kell, rendet kell rakni.
Kinek?
Csak van ebben a kibaszott országban annyi szakember, akivel ezt meg lehet tenni! Meg annyi tisztességes politikus aki ebben segít, és nem a mandátumát nézi elégedetten.
Menjünk tüntetni. Legyen értelme. Mert akkor csak egyszer kell tüntetni, nem négy évig!

http://banditapolitika.blog.hu/2018/04/11/csak_egyszer_tuntessunk_ne_negy_evig
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AKI LOP, aZ HAZUDIK IS
  2018-04-12 07:16:05, csütörtök
 
  2018. április 11., szerda


AKI LOP, AZ HAZUDIK IS


Talpig káoszban üldögél az ellenzék, a vert hadak saját romváraik bús düledékei mögött szomorkodnak, megroskadt várkapitányok dobják el a kardot abban a hiszemben, hogy így megúszhatják kudarcos szerepvállalásuk következményeit.
Nem fogják, a hiéna már régen kinyilatkoztatta, hogy ha az ellenséget meg lehet ölni, akkor meg is kell azt tenni.
Világos szavak voltak, kár, hogy sokan már elfelejtették - nem ártana, ha emlékezetükbe idéznék.
És már megint ez az önző szűklátókörüség, a gőgös "majd én egyedül" mentalitás,
Mint amikor a hajó elsüllyed és a vízben úszó túlélők egyenként akarják megoldani a túlélés problémáját a mentőcsónakban, melyben az evezősök egymásnak háttal ülve húzzák az egymással állandóan összeakadó lapátokat, kitűzött cél nincs, vezető nincs, - igaz, erre alkalmas túlélő se nagyon van, de ha akadna, hát azt sürgősen fejbe kell verni az evezőlapáttal.


Van ennek egy nagy előnye is, hiszen végre elvált a sz@r a májtól, megmutatta magát igaz valójában az a társaság, mely más utat ígért a politikában, lörnyezetvédelmet és baloldalt énekelt fennhangon, miközben szorgalmasan tolta a diktátor szekerét - nagy kárm hogy ebben a politikai világban a szektatagok mindent megmagyaráznak maguknak.
És eltünt az Együtt, mely éveken át mindent megtett azért, hogy még véletlenül se együtt, inkább gatyaszám szerint, random.
A sebek nyalogatása hozhat egy tisztulási folyamatot is, de további fertőzések forrása is lehet, a kudarc ugyanis úgy termeli a kollaboránsokat, mint Mészáros Lőrinc a gazdaállat vagyonát - hihetetlen sebességgel...
A baloldal emblematikus pártja sem kapkod, idő kell legfrissebb hibás döntése kidolgozásához, merthogy tisztségviselőket kell választani.
Csak azt tudom ajánlani, amit a japánok gyakorolnak: meg kell tanulni teát inni üres csészéből.
A koalíció, mely megvalósítva a lehetetlent koalíciós partner nélkül koalíció, szintén vár a csodára, melyet majd a Sámán fog prezentálni, aki akkor lotyog, mikor tilos lenne, ellenben akkor marad csendben, mikor üvöltenie kellene.
Frakciót hirdet, miközben maga hirdeti, hogy nem fogadja el a választás eredményét.
Katus néni szólhatna neki, hogy nem most kellene alkalmazni a dialektikát, most a csalás leleplezésének van itt az ideje, és semmi értelme nincs saját álláspontunkat gyengíteni...
Vona is lemondott, nem várva meg, míg kirugják.
Érdekes helyzet lenne, ha kiderülne, hogy a Fidesznek nevezett Orbánviktor csalt.


Vannak persze alvezéreknek hibás döntéseik, de hibás végrehajtás - értsd ezen Orbán jóváhagyása nélküli akciókat - olyan nincs.
Olyan esetekben, mikor alkalmazottait kell fegyelmezni, a Vezér zsebreteszi a lopott pénzt, kézbe veszi a nemzetiszínű nyelű korbácsot, és végigveri a hiba elkövetőit...
Így hát ha kiderül a választási csalás - és az amatör hibák láttán ennek van reális esélye - nem lehet kimosdatni a gömbölyded diktátorocskát, legalábbis a jelenlegi európai kultúrkörben nem.
Ez a sanszot nem illene kihagyni, és ütni kell a vasat, míg meleg.
Nem akartam hinni a szememnek, mikor először olvastam, hogy milyen esetekre derült fény - ilyen hibákat csak mértéktelen elbizakodottság esetén ejt az ember, de az épeszű még akkor sem.
Persze nagy a nyomás Nagyurunkon, lehet, ezek már a keszonbetegség tünetei, és hát a nyelvét sem hiába lengette győzelme bejelentésekor.
A választási csalás nem jópofa bocsánatos bűn, hanem főbenjáró, ezért is csodálatos, hogy megengedte magának, sokkal nagyobb birkának nézve a választókat, mint azok önmagukról - jogosan egyébként - gondolják.
Az ötös számú tagkönyv bomlott agyú tulajdonosa mindta, hogy ha győz az ellenzék, akkor összeránt majd egy Békemenetet és akkor annyi a komcsiknak.
Nekünk is össze lehetne éppen rántani egyet, szombaton talán erről fog szólni a tüntetés az opera előtt.
Nagy hiba lenne, ha már megint a szabadságról meg egyéb magasztos eszmékről szólna a tüntetés, szerintem sokkal ütősebb lenne felolvasni az üres libaól közepén Orbán vagyonleltárát - momentán a véglegesre gondolok.


És a végén a szervezőknek szó nélkül át kellene adni a terepet a tüntetőknek.
Ők általában tudni szokták, merre van az előre...

http://www.pupublogja.hu/2018/04/aki-lop-az-hazudik-is.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 257 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.