Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Narancsok cégei vasvér népként az egész Földön
  2018-04-18 09:33:00, szerda
 
  83 éve hajtanak végre gyalázattal történő véráldozást, angyalok és Istennő véréből emelkedve az egész világon szerepük végrehajtása után az egyetlen közös áldozatukon a vasnépei Miskolcnak.

1998. óta a Pszichografológiai elmebetegségként leírt fasiszta cigije miatt leszoktató perverz vallásaik és egészségügyük, valamennyi szociális munkásával az utcanép Magyarországról és a depressziója, mint kiúttalanság miatt behívott cigánysága emberré válása gyalázattal és áldozással közbeni ellátása végett, valamennyi kávés cégével a Földnek, valamennyi multijával, valamennyi kereskedelmi cég vezetőjével, valamennyi börtönnel, melyeket tisztítottak véráldozással a pszichiáteri Miskolcnak az egész világon, valamennyi postai alkalmazottja a narancsoknak, önkormányzatok, iskolák berendezve Rákóczi téri embereket és mindenkit lemészárló cigánytelepével a narancsoknak Bodorné Ágnes népeként, valamennyi kommunista narancs vaselmélet végrehajtójával Mészáros Ági kezdetével véráldozásának árja nép tagjainak megáldozásával, termékenységi törzseivel Új-Kígyósi miskolci pszichiáternek szigeteken, afrikai helyszíneken, braziliai helyszíneken, törzsekként berendeztek dzsungelekben, valamennyi távol-keleti nép véráldozóival, Izrael teljes egészének véráldozóival barakkos fényevők kezdetével a Pszichografológiának, valamennyi meggazdagultjával a világnak, Kukó cigányságával a miskolci Rákóczi térnek az összes cigányával Romániának, minden alulról jött cégével a világnak, üzleteivel a feketemágusoknak, dohányboltokkal együtt világapokalipszist mérgezéssel, gyalázattal, csonkítással, kivégzésekkel végrehajtó narancs Rákóczi terével Magyarország néven Magyarország felszámolóinak.

Furcsa, hogy amikor 130 éve megjött a vasnép Miskolcra, már együtt a sátánjával a világ urának, állandó lírai karámjával a nyomorultak kezdetével beállított Rákóczi térnek, utcanépeikkel, Kex zöld-sárga számához érve világ urával legyőzték folyamatosan feltételezés szerint a magyar kislányokat, vagy Isteneket, mindegyiknek a sátán nézett ki a szeméből, melyeknek a történetét megírtam a Kiliánban, mivel rajtam ismételték onnan, hogy mi érkeztünk hárman a hegyeken keresztül.

Júlia, volt drótgyári cigánya a Rákóczi térnek állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként került jólétbe, állandó a Vénusz áldozása Atlantiszhoz érve, amikor a római egyházas halálnépe Müller Péternek együtt jelentkezik a sátánjukkal, ekkor győzi le az áldozatot.
Valamiért Júlia garázsboltjához a tizes postájuk mögé érve, a pogácsájánál, amiket szimbólumban árul érve az összes országban ballagott diák névtárán végig mentek, Ballagi néven az én áldozásommal.
A szerelmes levele dr. Melionként került berendezésre, aki a világapokalipszis állandó bibliai Mária elméletes Janos levelezéseit hajtja végre álom beavatással, jungista korként. Ugyanezt hajtották végre így közösen egri csillagok népe ellen, aranysasként került berendezésre a székesegyházukba. De aranysas jelet visel a királyi családja Angliának, amit a miskolci Rákóczi tér jelent.
A túrósbatyuja Júliának azoké a vándoroké, akik a elindultak, mikor elvitték a nyarat szerte a világba, majd megtámadták apokalipszisükkel azokat, akik szépek voltak.

Garázsboltból nyitott a jószomszédos coop üzleti hálózat egyre terjeszkedve feketemágiájával Ózdnak, a diszkontja a Talmud Zakariás nevének állandó világapokalipszisként cigány tulajdonossal berendezve Rózsa Judit és szőrös válló testvére nevével ismételték a világapokalipszisét a lengyeleknek gyalázatommal, vallásaival az elmeosztályoknak Rózsa nevekkel születésem óta áldozva maguk helyett az elmeosztályaikkal.

A régebbi kereskedői a Bulgárföldnek, mely a kocsonyabauszos kakukkos ufó népének a könyve alapján került lila csempékkel berendezésre visszaszámlálás egyikeként egykori Csillagrend földöntúli hatalma ellopásáig, amiről tudtak, mert a kakukkolók lopták el, ezt jelenti az óra, elhagyta a várost. Tűzkő Judit osztályán volt Markovics fiatal lányként, nekem kakukkolt egész nap, utána vettem észre, mikor ideköltöztem a lila csempesort, melyre egy börtön Imre tulajdona szöveget írt valaki a Kiliában, megjelölve a többi mini füzet sorozat börtön Imre tulajdonosát is, melynek egyikét a fonók Ádám és Éva könyveként Gáspár Győző hajtott végre feleségcserével, megtámadtak az elmeosztályukkal, hogy Kiszely Ottó cserél feleséget Jászter Gyula kommunistákként Bertalan utcai elmeosztályként Földanya áldozással. A fonó népei démonok, érthetetlen magyar Románia áldozása Földanyaként a démonok helyett Liptai Klaudia kezdetével. 1990-ben is ezt hajtották végre, beletapostak a méhembe, amivel elmentem az egyik műtétemet végrehajtó szülészorvoshoz, nem talált semmit, azt írta a papírra, hogy neurozis. Saját betegségét írta le, ellmebetegként, valamiért tartottam a durvaságától. Varga Imre néven volt a harmadik füzetkönyv megjelölve, mint tulajdonos nevével. Tűzkő Judit megyei főpszichiáter hajtotta végre a börtön Imrék könyveit rajtam kivégzésemkor. Király pszichiáter utalt arra már sorsát végrehajtva a Király utcai lista alapán, hogy ez a mellnél fogva történő kínzás Király Linda elmélete.

Katalinnak csak azokhoz a Katalinokhoz volt köze, akik feszületre tették bármelyik időben.

A világapokalipszis mindig Annákkal volt berendezve, akik meg is haltak áldozásuk kezdete óta.

A Pszichografológia pedig a távol-keleti pusztítókkal Ágnesekkel van berendezve az egész országban, amiről valamennyien tudtak.

Mészáros Ágival kezdődött valamikor a második világháború utáni medve kommunizmus erdő népeként itt maradt őzzel, saját sorsát rajtam végrehajtva a Bertalan utcai véráldozók között, Sommal és a volt gyors-gépíró Kökénnyel. A többiek meghaltak, mert a medve kommunizmust Mészáros Ági kezdetével a Pszichhografológiai Bertalan utcai nemi gyalázók és csonkító, kivégző ufó kísérettel, mint vörösekkel, kékekkel rendelkező földöntúli hatalommal bíró, másik világban hipnózisban támadó népek hajtották végre a Rákóczi téri és Feketevonat cigánytelepével, Müller Péter tik sem vagytok magyarok cigánytelepével folyamatosan.

Mivel ezt leírtam, Mészáros Ági Kossuth díjat fog kapni a romániai kormánytól, mivel Románia zárta le a határokat a fogadásomra berendezett Bertalan utcai csonkító gyalázókkal Földanya fogadásomra. Minden áldozásért románai díjakat kapnak, hiszen látványosan temettek engem 1995. óta gyalázva éjjel-nappal a nemi szervemet Oláh Ibolya és a többi Magyarország néven tort ülő nemi csapásával. Sajátja egész Borsod megye.

Tatárdombra állottak be űrhajóval 1996-ban a kávés cégek irányítói, kávészaggal jelenve meg emelgetésemmel kékekkel együtt az ikerházban. Hasmenést kaptam, miközben folyamatosan a tatárdombi cigányok rongálták a házat rima Jeruzsálemként engem kikiáltva egyedül az ózdi Cseh Károly lírai karámjával, együtt a Rákóczi terével Miskolcnak. Vezetékeket kiszedtél a falból, felhozták a talajvizet Hajdú Marianna sátánistáival a házba a Háromforrás kiadó kútjából, kialudt a tűz, amikor a turulmadár békesség virágos elméletéhez érve halálhideg vett körül éjjel-nappal a vaskályhájában a Talmudosoknak. A cserepeket a házon Müller Péterék szétverték egy éjjel, a gyerekeim már 1987-os kollektív gyalázásakor Majóné Deme Erika miskolci utcanépének hipnózisban voltak, hogy tudjanak semmiről a II-es elmeosztály teremtői által, mert ilyen látványt emberek nem bírnak elviselni, megszakad a szívük.

II-es elmeosztályukon Ízisz-Vénuszként történő kivégzésemkor sátán kígyója miatt a cigányai által Bodorné Ágnes szomszédnak, pókjával a méhemben ismét születési kezdethez érve, hogy a kurváknál születnek meg a pusztítók közölték a szőke és cigány elmebetegek, hogy az orvosok fizessék meg nekik a kávéjukat és cigijüket.

1998 március 7-én, ismét a születésnapomon, ahogyan átszúrták a szívemet a világkönyvtáros Szabó István helyett 1983. március 7-én kezdve folylatásban a bibliáját világkönyvtárával, mert megtámadott Vénuszként csillag formában az égen, s ezt tudták születésnapom hetes számával együtt a Rákóczi térrel és űrpókokkal, amik ezt Ágnes néven saját könyveikkel végrehajtották - költöztem ide is, ismét megjelent a kávészaggal az elmeosztálya a szentekkel rendelkező fekete kereszten hét rózsás Ízisz áldozóknak, melyek kávés szenteknek írták le magukat ötágú csillagos emberformában megszületőként atlantiszi mágiából. Szelep kiégésekkel emelték a kávés népeiket szerte a világban, hatalmas földöntúli erővel. Olyan volt az űrhajójuk, mint egy óriási csillag a tatárdombi ikerház felett.

Úgy látom, hogy hiába mentettek meg, mivel a világ betegségeit és bűneit elhordoztatták székesfehérvári feszületemként Fehér Annája helyett egykori Romániának, elmebetegeznek a meggazdagultjai a kékeknek, vöröseknek, amik szerepüket rajtam hajtották végre születésem óta.

Biztosak a dolgukban, hiszen az egész világot születésem óta rám uszították, én voltam a célpont, akár a tatárdombi házban Nagy Anna halottja helyett a kommunista vasnépnek.

Tagadja a magyar neveket felvett világapokalipszist végrehajtó elmeosztály a földönkívüli kíséretük létezését.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 114
  • e Hét: 482
  • e Hónap: 6723
  • e Év: 58989
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.