Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Döbbenetes levelet kaptunk: Húsvéti tojást árult az idős ass
  2018-04-02 10:27:04, hétfő
 
  Döbbenetes levelet kaptunk: Húsvéti tojást árult az idős asszony - gusztustalan módon csapott le rá a hatalom

Ijesztő, milyen irányba indult el hazánk!

A BalraMagyar e-mail fiókjába érkezett az alábbi levél, amelyet változtatás nélkül közlünk. Természetesen a valóságtartalmának nem tudunk utánajárni, de amennyiben igaz, úgy azt kell mondanunk, lassan élhetetlen az a Magyarország, ahol élünk:

“Tisztelt Szerkesztőség!

Dédi mama egy kis békés megyei faluban született és ott is él már 78 éve. Mindenki ismeri Ilonka mamát, nagyon jó a viszonya a falubeliekkel. Viszont a szomszéddal sajnos megromlott a kapcsolata, mivel a kutya állandóan átás a kerítés alatt, és már 3 csirkéjét fojtotta le.

Dédi 60 éve tart háztáji állatokat. Régebben volt disznója, tehene, marhája, de mára már csak pár csirkét tart az udvarában. Egész évben árulja a tyúktojásokat a falubelieknek, de ilyenkor Húsvét közeledtével megháromszorozódik a vevők száma. Így próbálja meg csekély nyugdíját megpótolni. Soha nem volt semmi problémája.

Most viszont a szomszéd bejelentést tett a NAV-nál, hogy a dédi illegálisan árulja a tojásokat. A NAV ellenőrök összebeszéltek az egyik vevővel, aki rendszeres vásárlója volt a dédimnek, és rajta kapták a mamát, ahogy átvette a pénzt a tojásokért. Ennek lett volna adó vonzata, be kellett volna vallani az adóbevallásban az így szerzett jövedelem után SZJA fizetési kötelezettsége is lenne.

Mivel elmulasztotta, ezért a vélelmezhető adóhiány összegének duplájára büntették meg, és még kapott rá büntetést is, így lett a végösszeg 150 ezer forint.

Kérdem én, ha egy falusi nénit képesek megbüntetni, mert házi tyúktojást árul és ezt nem vallotta be, akkor a politikusokat miért nem büntetik meg?

Remélem minél többen megosztják, hogy lássa az ország, milyen aljas egy világban élünk!" - írja a levélíró Laura.

http://balramagyar.hu/2018/04/01/dobbenetes-levelet-kaptunk-husveti-tojast-arult- az-idos-asszony-gusztustalan-modon-csapott-le-ra-a-hatalom/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A “kalandvágyból” nyugatra költözött fiatalok bo
  2018-04-02 10:26:20, hétfő
 
  A “kalandvágyból" nyugatra költözött fiatalok bosszút állnak Orbánon? - Döbbenetes adatok minden jel szerint erre utalnak


A “kalandvágyból" nyugatra költözött fiatalok úgy tűnik elérkezettnek látják az időt, hogy megbosszulják az elmúltnyolcévet...

Szombaton 16 órakor lezárult a külképviseleti névjegyzékbe vétel határideje. Az áprilisi országgyűlési választáson a Magyarország külképviseletein szavazók több mint 16 százaléka, csaknem 8800 választópolgár Londonban akarja leadni voksát.

A 118 nagykövetségen, illetve konzulátuson jövő szombaton és vasárnap az NVI szombati adatai szerint 53 515-en szavazhatnak, de azok, akik pénteken és szombaton nyújtották be kérelmüket, még nem szerepelnek a nyilvántartásban, így várhatóan ez a szám még nőni fog.

Négy éve az országgyűlési választáson 28 161 embert vettek fel a külképviseleti névjegyzékbe.

A külképviseleteken a diplomáciai képviselet munkatársai lesznek a külképviseleti választási iroda (küvi) tagjai, az iroda vezetője pedig a Külügyminisztériumból érkezik.

Mivel Londonban nagyon sokan jelentkeztek, 14 függönyös szavazófülke áll majd rendelkezésre, de a termet úgy tervezték meg, hogy még 8-12 fülke elhelyezhető benne. A sok szavazó miatt kisebb csoportokba osztják a külképviseleti szavazókat, hogy így több asztal mellett fogadhassák a voksolókat.

A külképviseleti választási irodák vezetői várhatóan a jövő hét elején, a külképviseleti névjegyzékbe vétel véglegessé válása után személyesen viszik ki a voksoláshoz szükséges szavazólapokat és borítékokat a külképviseletekre.

Az NVI internetes oldala, a www.valasztas.hu szombati adataiból kitűnik: London mellett további 15 olyan külképviselet van, ahol 900-nál is többen szavaznának:

München (4589), Stuttgart (3257), Hága (2308), Bern (2268), Berlin (2147), Beregszász (1937), Bécs (1931), Brüsszel (1928), Csíkszereda (1521), Manchester (1493), Dublin (1228), Párizs (1216), Koppenhága (1153), New York (992) és Edinbourgh (965).

A külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnákat a külképviseleteken nem bontják fel, hanem Magyarországra szállítják, és a voksokat “bekeverik" a szavazópolgár választókerületében az egyik szavazókör szavazatai közé. - a cikk teljes terjedelmében a 168.óra oldalán olvasható.

Forrás: 168.óra



http://balramagyar.hu/2018/03/31/a-kalandvagybol-nyugatra-koltozott-fiatalok-boss zut-allnak-orbanon-dobbenetes-adatok-minden-jel-szerint-erre-utalnak/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem sikerült számlát kapnunk a NAV-elnök hazai pályáján
  2018-04-02 10:24:01, hétfő
 
  Nem sikerült számlát kapnunk a NAV-elnök hazai pályáján

41
4538

Spirk József
Katz Dávid


2018. 04. 01. 15:33


Számlaadás nélkül árusították az üdítőket és a szeszes italokat a mezőkövesdi stadionban Tállai András NAV-elnök csapatának szombati NB1-es meccsén.

A 24.hu videofelvételeken rögzítette, hogy, a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában a Paks elleni találkozón mind a stadion külső vendéglátóegységében, mind a stadionon belüli büfében zavartalanul zajlott a hatósági szabályok kijátszása. Az egyik felvétel tanulsága szerint a nézőtéri elárusítóhelyen még csak be sem kapcsolták a NAV-hoz - elvileg - bekötött pénztárgépet.

Egy helyi drukker elmondása szerint a csapat otthoni meccsein rendszeres, hogy ilyen lazán kezelik az előírásokat, ő szinte sohasem kapott még számlát a vásárlásai után. Ezt tapasztaltuk mi is.

Mezőkövesd Tállai András, fideszes országgyűlési képviselő birodalma, aki nemrég még azt is el tudta érni, hogy a Mol lejjebb vigye a város határában álló kútjánál az üzemanyag árát.




https://24.hu/belfold/2018/04/01/nem-sikerult-szamlat-kapnunk-a-nav-elnok-hazai-p alyajan/



--------------------------------------------------------------------------------- ------------

Most miért kell irigyelni,hogy így szedik össze annak a whiskynek az árát,amit tállai bevedel!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4 milliárdot átönt a kormány Erdélybe a választások előtt
  2018-04-02 10:21:58, hétfő
 
  Választás 2018
4 milliárdot átönt a kormány Erdélybe a választások előtt


nepszava.hu|2018. márc 30. 11:23, frissítve: 2018. márc 30. 16:17


Áradnak Erdélybe a milliárdok, az Orbán-kormány a jelek szerint egyszerű szavazatvásárlási ügyletnek tekinti a határon túli magyarok kultúrájának támogatását. A külföldön dolgozó/tanuló magyarokat viszont tűzzel-vassal távol tartja az urnáktól.

Négymilliárd forintos támogatást biztosít a magyar állam egy sepsisszentgyörgyi kulturális központ építéséhez, a Háromszék és a Krónika napilap Antal Árpád polgármester előző napi bejelentésére hivatkozva. Az épületegyüttesbe a Tamási Áron Színház, a Bod Péter megyei könyvtár és az Erdélyi Művészeti Központ költözhet majd be. A polgármester szerint a budapesti támogatás keretösszeg, pontos költségekkel egyelőre nem lehet számolni, mert a tervek nem készültek még el.(A magyar kormány három év alatt folyósítja a támogatást, és az építkezés várhatóan jövő tavasszal kezdődhet el.)

Hogy tervek híján miért volt ilyen sürgős a kulturális központ építésének ,,kihirdetése", arról csak találgatni lehet, de az biztos, hogy az Orbán-kormány sokkal jön Erdélynek. Ráadásul nem a szó nemzeti-kulturális (ez egyébként teljesen rendjén való), hanem aktuálpolitikai értelmében. A határon túli magyarok (praktikusan a kettős állampolgárok) ugyanis körülbelül 3 képviselőt lőhetnek be a parlamentbe - mégpedig a 2014-es szavazás tapasztalatit alapul véve fideszest. Korábban arról szóltak a különböző elemzések, hogy a határon túli magyarokkal tarthatja meg esetleg kétharmados parlamenti többségét a jelenlegi kormánypárt, most viszont arról írnak a politikai szakértők, hogy az erőviszonyok változásával már a Fidesz abszolút többségét menthetik meg a kettős állampolgárok voksai.
Tény, idén 378 ezer határon túli (zömük erdélyi) regisztrált szavazónak a magyarországi választásokra - azaz legalább 200 ezerrel több kettős állampolgár akarja befolyásolni az anyaországi politikát. Ehhez a combos növekedéshez azonban a kormány (pontosabban adománycunamija) kevés lett volna, balról jövő ingerekre is szükség volt. Ezeket a demokratikus koalíció biztosította, hiszen Gyurcsány Ferenc pártja azzal kampányol, hogy ,,ne szavazhasson, aki nem itt él". A DK üzenete pedig felpörgette a kettős állampolgárok mozgósítását. Hogy maga a Demokratikus Koalíció kapitalizált-e az akción az nem tudható, de a formállogika szerint aligha. A DK-s tábort így is csúcsra tudta járatni Gyurcsány, a közvélemény-kutatások (a DK népszerűsége a teljes lakosság körében 5 százalék körül mozog) azt mutatják, hogy még az MSZP radikálisait sem sikerült elcsábítani.

Másodrendű százezrek
Alkotmányellenes módon nem biztosítja a kormány a magyarországi lakcímmel rendelkező, de a választás napján külföldön dolgozó vagy épp tanuló magyarok. Ők ugyanis csak személyesen adhatják le a voksukat, míg a kettős állampolgárok levélben is simán szavazhatnak. Ennek ellenére Ujhelyi István szerint egyre erősebb a szavazási szándék a külföldön élő magyarokban, jól mutatja ezt, hogy a négy évvel ezelőtti részvételhez képest idén majdnem kétszer annyian, több mint ötvenezren adták le regisztrációs kérelmüket a 118 külképviselet valamelyikére. (A regisztráció egyébként szombaton 16 óráig zárul.) Nem véletlen, hogy az Orbán-kormány másodrendű állampolgárokat csinál a határon túli magyarokból, hiszen a kint dolgozó mintegy 500 ezer honfitársunk zöme gyakorlatilag gazdasági menekült, így vélhetően egy választáson nem a jelenlegi kabinet újrázását támogatná.





http://nepszava.hu/cikk/1156449-4-milliardot-atont-a-kormany-erdelybe-a-valasztas ok-elott


--------------------------------------------------------------------------------- ---------------



A Romániában élő magyarság elég nagy részének az a véleménye, hogy joga van Magyarországon szavazni. Már nem hálás, hogy magyar állampolgárságot kapott, hanem követelőzik. Kinyítl a csipájuk ezeknek a mélyhhh magyaroknak, kelemen hunoroknak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harrach Péter: április 9-én elégtételt veszünk
  2018-04-02 10:20:14, hétfő
 
 
Harrach Péter: április 9-én elégtételt veszünk

2018. April. 01. 18:57

Ha Magyarországon kormányváltás lenne, akkor delegált képviselői lennének az országnak, akik külföldről irányíthatók, manipulálhatók, akik semmibe veszik a magyarok túlnyomó többségének az akaratát és szándékát - jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Harrach Péter, egy nem létező párt frakcióvezetője.

A KDNP-s politikus az interjúban elmondta: Magyarország jövője most a legfontosabb kérdés, a Fidesz és a KDNP épít, az ellenzék, a Soros-hálózat, ahogy naponta látjuk, rombol

"Ha véletlenül sikerrel jár a Gyurcsány-Vona-Karácsony-Szél koalíció, akkor egy kormányképtelen erő jön létre. Ez a fajta összefogás persze közös szándékot feltételez, ami Magyarországnak nem érdeke. Nem érdeke az országnak, hogy külső erők felé engedelmes, a nyugati migrációs terveket megvalósító kormánya legyen. Az ellenzéki oldal erőteljes támogatásért cserébe képes alávetni magát a tömeges bevándorlásnak.Ha Magyarországon kormányváltás lenne, akkor delegált képviselői lennének az országnak, akik külföldről irányíthatók, manipulálhatók" - mondta Harrach.


Hozzátette: "Sajnálom az ellenzéki médiumok képviselőit, mert nekik kell pótolniuk az általuk képviselt és támogatott politikusok és pártok hiányosságait. Emiatt is építenek hazugságokra, torzításokra. Az ellenzéki pártok helyett az ellenzéki médiumok kampányolnak, mert ott van az erő. Az ellenzéki pártok átveszik a valóságtól távol álló médiatémákat, gyűlöletkampányt folytatnak, és azt sulykolják, hogy le kell váltani a kormányt, amely 28 éve a legkomolyabb teljesítményt tette le az asztalra. (...) Az ellenzéki sajtó szándéka világos, de ezek a lufik április 9-én reggel kipukkadnak, és bebizonyosodik, hogy valótlanságokat híreszteltek. Ezeket a támadásokat tényleg le kell rázni magunkról, mint kutya a vizet, de a nyilvánvaló rágalmak esetében a jogi lépéseket nem lehet megspórolni."

A frakcióvezető kiemelte: "Az ellenzéki sajtó tudatosan félremagyarázza, ferdíti, kifordítja Orbán Viktor szavait. Alaptalan az is, hogy az elégtétel majd a médiumok ellen irányul. Nem ellenük fog, hanem azok ellen, akik szándékosan elkövették a nagy nyilvánosság előtti rágalmazásokat, becsületsértéseket. Jogi útra kell terelni a rágalmakat, ez egyértelmű. A politikai elégtétel a választás megnyerését jelenti, az erkölcsi pedig azt, hogy az tud győzni, aki az igazságot képviseli, akinek igaza van."


http://sztarklikk.hu/kozelet/harrach-peter-aprilis-9-en-elegtetelt-veszunknbsp-/3 35847

--------------------------------------------------------------------


Orbánéknak a kereszténységhez is mi köze lopnak,csalnak,hazudnak,gyűlölik akiknek ellenkező a véleményük.A választások pedig az milyen dolog például,hogy a külhoni magyarok úgy szavaznak,hogy nem érdekli őket ami pénzt kapnak orbán bandájától,és megszavazzák újból ezt a kormányt miért nem érdeklődnek az otthoni magyaroktól akarják-e orbánékat.Vagy csak azért szavaznak rájuk mert tolják nekik a rengeteg magyar közpénzt az otthoni emberek helyett.Ha úgy gondolják a román magyarok,hogy orbán az ő miniszterelnökük vigyék magukhoz,és élvezzék áldásos tevékenységét.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 257 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.