Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
20 Pozitív Megerősítés
  2018-04-05 12:15:15, csütörtök
 
  Így old fel a feszültséget az elméddel: 20 Pozitív Megerősítés, amit minden reggel mondj el legalább háromszor!

Napok alatt megváltozhat az életed. Az alábbi pozitív kijelentések segítségedre lesznek.Mi történik, ha minden nap azt hajtogatjuk: én nem vagyok elég szép, kövér vagyok, csúnya a hajam, nekem semmi sem sikerül, olyan szerencséten vagyok.

Ugye ismerősek ezek a gondolatok?
Ha naponta milliószor elismételjük magunkban, akkor pont ilyen is lesz az életünk. Azonban, bármennyire is nem hiszünk benne, próbáljuk lecserélni ezeket a gondolatokat. Próbáljuk ki, és meglátjuk, működik. A napunk, sőt egy idő után az egész életünk teljes egészében meg fog változni.

Az alábbi pozitív gondolatok segítségünkre lesznek abban, hogy az életünk szebb, jobb, nyugodtabb és teljesebb legyen.

Reggel, amikor felébredünk, ismételjük el az alábbi gondolatokat, mindeniket háromszor.

1. Egészséges és erős vagyok.

2. Kíváncsisággal várom, hogy mit hoz a mai nap.

3. Mindenem megvan, ami szükséges ahhoz, hogy ez a nap a legszebb legyen az életemben.

4. Ma sokat nevetek.

5. Képes vagyok rá, hogy megoldjam a felmerülő problémákat.

6. Dönthetek arról, hogy milyen legyen a mai napom.

7. Büszke vagyok arra, amit elértem eddig az életben.

8. A legjobb döntéseket hozom meg.

9. Biztonságban érzem magam.

10. Boldog vagyok, és elégedett.

11. Minden nap új lehetőségeket tartogat.

12. Vidám vagyok.

13. Értékelem a szép dolgokat, és a vidám embereket.


14. Ma valami csodálatos dolog fog történni velem.


15. A mai nap a legszebb az életemben.

16. Erős vagyok.

17. Elég okos vagyok ahhoz, hogy a legjobb döntést hozzam.

18. Hálás vagyok a mai napért.

19. Hálás vagyok mindenért, amit kapok.

20. Örülök, hogy van időn azokra a dolgokra, amit igazán szeretek.

Forrás: http://filantropikum.com/
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Az érzések és a hangulatok fontosak
  2018-04-05 12:13:02, csütörtök
 
  Az élet fontos dolgai nem azok, amiket általában fontosaknak tartunk. Pénz, pálya, haladás, siker, munka: ha arról van szó, hogy megtaláljuk magunkat ebben a világban s érdemesnek ítéljük a benne létezést, akkor ezek mind nagyon aprócska dolgok. Az érzések és a hangulatok fontosak, melyek lelkünket színezik s a lelkünkön keresztül a világot is, melyben élünk.

Wass Albert
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Én határozom meg saját életem és gazdagságom.
  2018-04-05 07:51:21, csütörtök
 
  A mai naptól kezdve mentes vagyok a szolgaság,a megkötöttség,a kihasználás,az elnyomás,az átkok,a varázslatok és akadályozások minden formájától,származzanak ezek a mostani vagy bármely másik életből. Továbbá, a mai naptól teljes mértékben ura vagyok saját szabad akaratomnak, így 100%-ig Én határozom meg saját életem és gazdagságom.
Köszönöm!
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Tudod hogy VELEM mindenre képes vagy
  2018-04-05 07:50:08, csütörtök
 
  Amikor a kisgyermek járni kezd,először csak tétova lépéseket tesz,amíg kellő önbizalmat nem gyűjtött össze.Eközben lépései határozottabbá,magabiztosabbá válnak,míg aztán végül képessé nem válik imbolygás nélkül járni.Majd megtanul futni és ugrani,de egyszerre mindíg csak egy fázisnak kell a végére érni.Így van ez a hittel is.Fokozatosan kell felépíteni,egyszerre soha nem jelenik meg azonnal.Ahogy a hitedet mindíg próbára teszed,úgy fog az növekedni,amíg képes nem leszel kilépni a sorból,és teljesen a hited szerint élni,tudván,hogy biztonságod BENNEM gyökeredzik,és nyugszik.Tudod hogy VELEM mindenre képes vagy,mert ÉN VAGYOK,aki benned és általad munkál mindennek a létrehozásáért,és hogy a saját erődből ugyanazokat a dolgokat nem lennél képes végrehajtani.
Mindíg ismerd el azt a forrást,amelyből a segítséget,az erőt,a sugallatot kapod,és soha ne mulassz el hálát adni mindezért.Semmit ne tekints magától értetődőnek, "természetesnek"hanem mindenben ismerd fel az ÉN kezemnek a munkáját.

Eileen Caddy:Nyisd meg lelked ajtaját.
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Játszd, és éld kellő szenvedéllyel, de őszintén az Életed!
  2018-04-05 07:49:05, csütörtök
 
  Játszd, és éld kellő szenvedéllyel, de őszintén az Életed! ,,Az Élet egy nagy játszma" -mondják sokan. Mindenki másképp éli meg az utazást Önmaga megismerése felé. Van, aki könnyedén, nevetve, boldogan, önmagát szeretve. De vannak olyanok, akik, félelemben, álarcok mögé bújva élik ,,látszat" életüket. Azt, hogy ki milyen szerepet játszik az Élet színpadán, az nem csak rajta múlik. De, hogyan játszol, az már rajtad áll. Mikor megszülettél, már akkor megkaptad a szereped. Hogy a szöveged, hogyan, és miként tanulod meg, és miként éled át, ez a kihívás. Van-e erőd átélni, és megélni, amit a sorsod mutat, őszintén tiszta szívből járni az utad? ...vagy elcseréled a szereped egy pillanatnyi rivaldafényért? ...a választ csak Te tudhatod. Hogy mi a fontos az Életedben, az érzéseidben, csak Te találhatod meg. Vannak, akik nem boldogulnak, mindig a súgókra támaszkodnak. Miért nem tanulod meg Te, azt, ami számodra fontos, hisz ez a Te Életed? Miért jó az, ha kiszolgáltatott vagy érzelmileg, anyagilag, és szellemileg? ,,...hogy nincs erőd küzdeni"- nos, ezt a legkönnyebb mondani. Ki ad erőt, ha Te magad nem adod? Ki ad Önbizalmat, Önbecsülést, ha Te magad sem akarod? Hol van az egyéniséged, a valós Éned? Meg kell tanulnod, szeretni annyira magad, hogy önállóan haladhass. Ha kell, kérj segítséget, de ne mindig a mások útján haladj. Fedezd fel Önmagad, a benned rejlő erőt, a szenvedélyt, és a szeretetet. Adj, és élj át csodákat ezen a nagy Élet színpadon. Légy Életed főszereplője, és ne a statisztája. Élvezd a jelent, a szerelmet, a boldogságot, és a fényt mely körül vesz. Ne feledd! Az Életed szerepe a valós Éned, és nem az álarc mögött elbújó szenvedésed. Légy nyitott, és őszinte, hogy sikert -sikerre halmozhass az utad során. Kívánom, ha eljön az idő, mikor Életed függönye legördül, azt hallhasd, hogy a vastaps felcsendül. Akkor értheted meg, hogy igazán, tiszta szívből, szeretetből játszottál, az Élet színpadán.  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Angyali üzenet
  2018-04-05 07:44:57, csütörtök
 
  A mennyei csapat meghallgatta imáidat,és azon dolgoznak,hogy segítségedre legyenek.Ne kösd a boldogságod jövőbeli feltételekhez,inkább összpontosíts azokra a dolgokra,személyekre,akiknek már most is hálás lehetsz.Élvezd az életed örömteli dolgait,minden egyes apró szépséget,boldogságot,legyen az bármi.Vedd a kezedbe a saját sorsod irányítását,és ne hagyd,hogy külső körülmények határozzák meg érzéseid,inkább nyisd meg a szíved a szeretetnek. Mozogjatok többet,mert a testmozgás közben mélyebben magatokba szívjátok a friss levegőt is,ami felélénkíti a sejtek működését,éberebbé,mozgékonyabbá,fittebbé tesz.Kevés mozgás is nagyon hatékony,és jótékony testedre,szervezetedre,javít hangulatodon.Megéri az időt és a fáradságot,hiszen több erőtök lesz a munkához,és a mindennapi feladataitokhoz.Arra is intenek az angyalok,hogy itt az ideje végre befejezned azt,amit elkezdtél.Ez visszatérő kérés a mennyei csapattól,csapj hát a lovak közé,és járj a dolog végére.Ha sok befejezetlen dolgot hagyunk magunk után,szétszórttá válunk,ami bizony nem jó senkinek.A befejezettség,szervezetté tesz,és máris jobban érzed majd magad.Az adott feladat végrehajtása nagyobb léptékű céljaidhoz is közelebb vihet.Kérdezd meg magadtól:Mi az amit ma megtehetsz a sikeres lezárás érdekében?Ha nem vagy biztos magadban,akkor fordulj angyalaidhoz,ők majd tesznek róla hogy ötletet,és erőt kapj a befejezéshez.Ha sikerült,köszönd meg nekik a közreműködést a segítséget,és légy hálás.Aztán pedig gratulálj magadnak egész nyugodtan.És igen! Azt kérik,képzeld el,milyen érzés lesz az,amikor a legnagyobb álmod valóra válik?Hunyd be szemed,és lásd magad előtt ahogy megvalósul. Érezd át,a boldogságot,és nagyon figyelj oda közben milyen gondolatok,ötletek,érzések törnek rád.Figyelj oda belső hangjaidra,és figyeld meg mi történik körülötted.Ha elképzeled hogyan válik valóra az álmod,és közben érzékeled az ezt kísérő gondolatokat,érzéseket,szavakat,képeket,közelebb jutsz amegvalósuláshoz.Talán nagyon meglepődsz,mert kívánságod tökéletesebben teljesül mint vártad.Higgy abban,hogy ez minden képzeletet felülmúl.Dönts,hogyan és merre tovább.Fordulj segítségért a mennyhez,angyalaidhoz,barátaidhoz,családodhoz.A döntések varázshatalmúak,amennyiben mozgásba hozzák,elindítják az események láncolatát.Rajta hát,kalandos napok várnak rátok,vegyétek kezetekbe a saját sorsotokat. Csodákkal,szeretettel teli mennyei napot kívánok nektek. Legyetek áldottak  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Vígh Lilla: Hozzád megyek
  2018-04-05 07:28:45, csütörtök
 
  Vígh Lilla: Hozzád megyek

Lelkem várakozásban izzik.
Nyugtalanná váltam.
Hozzád megyek Istenem.
Kergetnek a vágyak.
Megállok előtted
édes jó Szűzanya.
Imámba fogalom
kedves családomat.
Ők nem tudják, nem is sejtik,
hogy értük imádkozom.
Hogy az övék minden
percem, pillanatom.
Ők azt hiszik elmentem,
elhagytam őket.
Pedig lelkem velük van.
Mindig őrzöm őket.
Imám is folyton
értük száll Istenem.
Vigyázz rájuk kérlek,
oltalmazzad őket.
Ma is hozzád megyek,
megállok előtted.
Imám száll hozzád:
El ne felejtsd őket.
Arra kérlek téged
drága jó Istenem,
Akkor is vigyázz rájuk,
amikor én már nem leszek.

Nyíregyháza, 2015. november 25.
 
 
0 komment , kategória:  SZÉP VERSEK  
Vígh Lilla: Tavaszváró
  2018-04-05 07:28:07, csütörtök
 
  Vígh Lilla: Tavaszváró

Ó, jöjj végre, szépséges tavaszom.
Melengető napsütésre vágyik betegségtől megsápadt arcom.
Söpörd ki a görcsös, lázas éjszakákat.
S vedd át a helyedet végre a mában.

Tirátok vágyom csalogató, csillogó napfény,
S nyíló virágoktól tarkálló rét.
Simogató lágy tavaszi szellő.
Szürke rejtekedből végre jöjj elő.

Várnak rám a tóparti séták.
A vízparti bolyongások, s a rügyező fák.
A parkokban, tereken megbúvó padok,
Hol elmerengve gyakran rám törnek kósza gondolatok.

Hol néma magányomban olykor könyvet olvasok.
Vagy csak ülök, s a madarak hangját hallgatom.
Levelek susogása, fület simogató neszek.
Gyertek hát végre, s gyógyítsátok meg testem s lelkemet.

Nyíregyháza, 2015.02.28.
 
 
0 komment , kategória:  SZÉP VERSEK  
Ne fuss ki az időből!
  2018-04-05 07:26:32, csütörtök
 
  Számtalan ember hal meg úgy, hogy lelkükben némán szól a zene, mert egyfolytában az életre készülődnek, és mire ráéreznének a saját dallamaikra, kifutnak az időből.
(Oliver Wendell Holmes)
 
 
0 komment , kategória:  1 Elmélkedés  
Nézzünk néha kívülről magunkra
  2018-04-05 07:25:44, csütörtök
 
  Nagyon érdemes fejleszteni, izmosítani magunkban azt a képességünket, hogy kívülről és bizonyos távolságot teremtve rá tudjunk tekinteni életünk fájdalmas eseményeire. Ilyenkor szempontváltás történik, amit a pszichológia átkeretezésnek nevez. Amikor megtörtént veled az adott esemény, egy bizonyos helyzetben voltál, és annak megfelelően láttad a valóságot. Az átkeretezés során megpróbálsz más szemszögből rátekinteni. Mindenféle optikából megnézed a történteket, nemcsak a magad, de a szeretteid, környezeted nézőpontjából is. Azáltal, hogy elkezdesz mozogni a saját beszorult lelki helyzetedben, életbe lép a kaleidoszkópeffektus: ha csak egy pici részletet is elmozdítasz, a teljes kép megváltozik. Ez pedig óriási megkönnyebbülést hozhat magával, egy csodálatos feloldó folyamat első lépése lehet, amelynek keretében a beszorult, betokosodott lelki tartalmak utat találhatnak kifelé."  
 
0 komment , kategória:  1 Elmélkedés  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 161 db bejegyzés
e év: 1016 db bejegyzés
Összes: 31746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 290
  • e Hét: 3778
  • e Hónap: 13189
  • e Év: 915121
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.