Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Szabyest - Keressünk újat
  2018-04-06 18:23:24, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Szabó Zsófia - Engedj el
  2018-04-06 18:16:09, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Szabó Magda - Ha még egyszer
  2018-04-06 18:13:43, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
MAGYARORSZÁG RAGYOGJ!!! - Összefogásra kérlek.
  2018-04-06 18:10:37, péntek
 
 
Hallgassátok a dalt:

LEGYEN ÚGY, AHOGY LENNIE KELL!
ISTEN VEZESSEN SZENT KEZEIVEL!
MUTASSON UTAT FÖLDÖN ÉS ÉGEN,
HOGY A FÉNY ÁLTAL HAZATÉRJEK!...

LEGYEN ÚGY, AHOGY LENNIE KELL!
SZABAD LETTEM, A SZERETET EMEL,
A NAPBA, A HOLDBA, A CSILLAGOKBA,
HONNAN JÖTTEM AZ ÉGI VILÁGBA...

Teljesítse be küldetését a MAG-NÉP, szálljon ki az a bizonyos madár a kalitkából! Ezekkel a gondolatokkal továbbítom ezt a kapott üzentet.
(Aki nem tudja, hogyan lehet a szeretetet továbbítani: képzeljük el, hogy a szívünkből kiárad egy arany fénysugár, és betölti a Kárpát-medencét, de lehet emberekre, embercsoportokra is irányítani a szeretet-fényt.)
Áldás szálljon a Magyarra!
Szeretettel:
Mariann



MAGYARORSZÁG RAGYOGJ!
Küldjünk közösen SZERETETET MAGYARORSZÁGNAK

Minden este 21:00-kor, és bármikor amikor eszedbe jut, kérlek küldj Feltétel Nélküli SZERETETET Magyarországnak és a magyarságnak!


Politikai hovatartozásodtól függetlenül kérlek küldj az Új Kormány megalakulásáig minden nap Feltétel Nélküli SZERETETET Magyarországnak, minden magyar állampolgárnak határainkon innen és túl.

Kérlek április 8-án a választások napján ha lehet egész nap küld az Feltétel Nélküli SZERETETET az országnak!

Történjen minden a Teremtő által,
Legjobb Úton Módon!

Gregg Braden könyveiben olyan egyetemi kutatásokat írt le, melyek bizonyítják, hogy a közös meditációk alatt jelentősen csökkent minden rossz.

Az Ő képletével számolva minden időpillanatban 33 embernek kell meditálni, imát mondani, azért, hogy a 10 millió magyarral a lehető legjobb történjen.


Köszönöm a Feltétel Nélküli Szeretet teréből az összefogást! :) <3

Ha van kedved a közösségeidben szervezz Te is közös imát országunkért, népünkért, a jövőnkért!

Szeretettel és köszönettel: Dr. Francia Boglárka




Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyarság  
A föld szeretője
  2018-04-06 18:09:16, péntek
 
 


Link

A föld szeretője_ Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
Mozik
  2018-04-06 18:08:05, péntek
 
  Szerelmünk lapjai Link

Titanic Link

Jane Eyre 1 rész Link
2. részLink
3. rész Link

Kisasszonyok Link

A csíkos pizsamás fiú Link

Forrest Gump Link

Az élet szép Link

Hallgass a szívedre Link

Patch Adams Link

Boldogság nyomában Link

Az életrevalók Link

Saját szavak Link

Gettómilliomos Link

Bor, mámor, Provance 1 rész Link

2- részLink

Bakancslista Link

A fegyvertelen katona Link

Rendíthetetlen Link

A szív bajnokai Link

 
 
0 komment , kategória:  Video  
Muskátli
  2018-04-06 17:53:07, péntek
 
  A muskátli csodás tulajdonsága, amiről eddig valószínűleg soha nem hallottál

A muskátli, egyike a legelterjedtebb növényeknek, melyek ablakainkat díszítik. Szépsége mellett számottevő azonban gyógyhatása is. Kevesen tudják, hogy a muskátli gazdag flavonoidokban, mely hasznos a rák megelőzésében és kezelésében, erős antioxidáns tartalmánál fogva. Ugyanakkor a muskátli tulajdonságai közé tartozik, erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása is.




Link

&#8220;Terápiás célokra a kifejlett növény leveleit és gyökerét használhatjuk" - nyilatkozta dr. Daniela Stan családorvos. Azonban azt megjegyzi, hogy használat előtt, minden esetben kérjük ki az orvos tanácsát.
Erősebb hatása van, mint a fokhagymának!

A népi gyógyászatban, úgy a vad, mint a termesztett fajtáját, már a XVI. század óta alkalmazzák. Az összes közül, a legnagyobb gyógyhatással, a nagy levelű, erős illatú fajta rendelkezik. A tudósok szerint, a baktériumokkal folytatott harcban a muskátli meghaladja a fokhagyma szerepét.
Hogyan használjuk a muskátlit gyógyításra?

A gyógyászati receptek elkészítéséhez, a levelek és a virágok mellet, az elöregedett növények gyökerét is felhasználják, a szárral együtt. A gyökeret jól megmossuk, megszárítjuk és papírzacskókban tároljuk a felhasználásig. A növény gyökere nagyon gazdag keményítőben, flavonoidokban, szénhidrátban, míg a levele nagymértékű C-vitamin tartalommal rendelkezik, a karotin és glükóz tartalma mellett.

Nézzünk néhány, a népi gyógyászatban alkalmazott receptet!
&#183; Hipertónia, idegrendszeri rendellenességek, ingerlékenység kezelésére

Vegyünk egy kanál friss, apróra vágott muskátli levelet és öntsünk rá egy csésze forró vizet, hagyjuk állni 5 percig, majd szűrjük le. Naponta háromszor egy kanállal használjunk belőle, az evések előtt 15 perccel, egy héten keresztül.
&#183; Vesekő estén

Két kanál friss, apróra vágott muskátli levélre öntsünk egy csésze lobogó vizet, hagyjuk állni két órát, majd szűrjük le az így elkészített infúziót. Egy fél csészével fogyasszunk el belőle naponta kétszer, evés előtt 30 perccel. A kezelést 10 napig folytathatjuk, majd 10 nap szünet és ha szükséges, megismételjük.
&#183; Fogfájás estén

Tegyünk az arcunkra egy muskátli levelet, ahol van a fájdalom helye és hagyjuk rajta 20 percet. Szükség esetén megismételhetjük.
&#183; Kötőhártya gyulladás esetén

Egy kanál apróra vágott muskátli levélre vagy virágra öntsünk forró vizet és hagyjuk állni egy órát. Szűrjük le, majd az így kapott főzettel borogassuk a szemet.
&#183; Bőrgyulladás és ekcéma estén

Három kanál apróra vágott levélre öntsünk két csésze forró vizet, hagyjuk állni két órát, szűrjük le és borogassuk vele a beteg testrészeket.
&#183; Furunkulus és gennyes sebek esetén

Forró vízzel és muskátli levéllel főzetet készítünk, hagyjuk kihűlni és borogassuk vele a problémás bőrfelületet.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Aranytó - Teljes Film
  2018-04-06 17:49:14, péntek
 
 


Link

Aranytó - Teljes Film: Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
Nincs Cím
  2018-04-06 17:46:33, péntek
 
  DÖBBENETES EREDMÉNY A KEMOTERÁPIÁRÓL

Mielőtt elolvassuk a cikket, gondoljunk bele, hogy milyen következményekkel járna az, ha a média segítségével világszerte kiderülne: az orvosok évtizedeken keresztül ajánlották és alkalmazták a kemoterápiát, mint ,,lassan ölő méreginjekciót". Ez eddig még nem következett be! Ennek tudatában olvassuk az alábbi cikket, melynek forrása az oldal alján található:
Hamarosan bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása!

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.


Az orvosok több mint hetven százaléka nem alkalmazná magán!

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei &#8220;teljesen váratlanul" érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot &#8220;áttétessé teszik" és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a " terápia" gyorsabban megöli a beteget mint maga a betegség.

A kemoterápia során keletkező fehérje az ú.n. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:

&#8220;A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának."

A csapat ezután nyilatkozatott tett, összefoglalva talált eredményeiket:

&#8220;Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához."

Közben filléresen olcsó füszernövényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt összehasonlitva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot.

Sajnos még mindig sok a &#8220;régi paradigma" a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Életmód  
Tündéri videó
  2018-04-06 17:45:13, péntek
 
 


Link

Tündéri videó: Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 407 db bejegyzés
e év: 4440 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 299
  • e Hét: 3735
  • e Hónap: 14749
  • e Év: 120893
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.