Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Orbánék politikája miatt soha nem látott veszélyben hazánk
  2018-04-06 21:56:38, péntek
 
  Orbánék politikája miatt soha nem látott veszélyben hazánk

Írta Kiss András


Az európai alapjogok rendszerszintű megsértése miatt nő az esély, hogy vissza is kell fizetnünk az eddigi támogatások egy részét, írja a népszava.

Az Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottság (LIBE) tavaly ősz óta vizsgálja az uniós alapjogok magyarországi érvényesülésének helyzetét. A Népszava birtokába jutott a testület jelentéstervezete, amelyből kiderül: a több hónapos vizsgálat során súlyos, rendszerszintű jogsértéseket tapasztaltak, és javasolják az EU-szerződés 7-es cikke szerinti eljárás elindítását.

Ahogyan arról március közepén a népszava már beszámolk, a vizsgálat egy részét az EP Költségvetési Ellenőrző Bizottsága (CONT) folytatta le. A CONT - szintén lapunk által ismertetett - jelentéstervezete meglehetősen sarkos megállapításokat tartalmazott: kiterjedt kormányzati korrupciót dokumentált, és azt javasolta, hogy amennyiben nem csatlakozunk az EU-támogatások felhasználását a kormánytól függetlenül ellenőrizni képes

Európai Ügyészséghez, akkor az Európai Bizottság függessze fel a Magyarországnak szánt uniós támogatásokat.

A LIBE jelentéstervezetéről a bizottság április 12-i ülésen tartják az első vitát. A Népszava birtokában lévő szöveg pontosan ugyanarra a következtetésre jut, mint ami a CONT konklúziója volt (vagyis semmi nyoma benne az EP-álláspont puhulásának): úgy látja, hogy a kormányzás gyakorlata ,,jelentős, rendszerszintű fenyegetést jelent a demokráciára, a jogállamiságra és az alapvető jogokra", és javasolja az EU-zsargonban atombombának nevezett 7-es cikkely szerinti eljárás elindítását. A jelentéstervezet szerint Magyarországon

súlyosan sérülnek olyan uniós alapjogok, mint a véleménynyilvánítás szabadsága, az egyetemi szabadság, a gyülekezési és egyesülési szabadság, a szociális jogok, az igazságszolgáltatás függetlensége, emellett pedig mindennapos a kormányzati korrupció.

A szöveg külön is megemlíti az ellenzéki képviselőket a parlamenti véleménynyilvánításuk miatt sújtó, az uniós joggal ellentétes büntetéseket, a Közép-Európai Egyetem jogsértő vegzatúráját, a bevándorlókkal kapcsolatos kormányzati félelem- és gyűlöletkeltést, a menekültek (köztük kísérő nélküli gyermekek) fizikai bántalmazását, a tranzitzónákban lévő gyermekek szexuális zaklatással szembeni védelmének elmulasztását, az egyházak politikai megkülönböztetését, a civil szervezetek szabad működésének korlátozását, a nők gazdasági és szociális diszkriminációját, az etnikai és szexuális kisebbségekhez tartozók, valamint a hajléktalanok hátrányos megkülönböztetését, az etnikailag szegregált oktatás fenntartását, a nyugdíjminimum, a lakhatási támogatás és az álláskeresési támogatás elégtelenségét, a manipulatív ,,nemzeti konzultációkat", a bírók kényszernyugdíjazását, a Legfelsőbb Bíróság elnöke és az adatvédelmi biztos jogszerűtlen eltávolítását.

forrás: nepszava.hu

http://pestibulvar.hu/2018/04/04/orbanek-politikaja-miatt-soha-nem-latott-veszely ben-hazank/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rétvári megfenyegette az öregeket, hogy a migránsok megeszik
  2018-04-06 21:38:57, péntek
 
  Rétvári megfenyegette az öregeket, hogy a migránsok megeszik a karpereceiket
Forgács Erzsébet | Ma | 14:43

A kormány kiemelt figyelmet fordít az idősek életminőségének javítására - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Vácon, ahol a házi segítségnyújtást segítő jelzőrendszeres karpereceket adott át a helyi idősotthon néhány gondozottjának.

Rétvári Bence elmondta: a korszerű technika jóvoltából indulhatott el az országos idősügyi infokommunikációs program, amelynek keretében - az idős emberek hétköznapjai biztonságának erősítésére - az első ütemben összesen ezer különleges karperecet osztanak ki.
E kis készülék vészjelzőként, állapotjelzőként funkcionál, baj esetén hordozója azonnal hívhat segítséget - ismertette a KDNP-s országgyűlési képviselő, a körzet Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje.
Hozzátette, a jelzőrendszeres karperec a szociális alapellátás hasznos kiegészítője, amely a tervek szerint fokozatosan szélesebb körben is elterjedhet majd.
A kormány ugyanis kiemelt figyelmet fordít az idősek életminőségének javítására, az ország jelenlegi vezetésének politikai törekvése, hogy a migránsok helyett a meglévő forrásokat a hazai rászorulók támogatására, biztonságuk garantálására fordítsa - közölte Rétvári Bence.
A készüléket a húsz bentlakóval működő váci Idősek Otthona és Klubja öt lakója vehette át. (MTI)

Jó. Minek kell a karperec azoknak, akik már legalább bekerültek az idősotthonba, így viszonylagos biztonságban vannak azokhoz az idősekhez képest, akik falvakban, tanyákon, vagy városokban, magányosan élnek? Egy idősotthonban lakó ember legfeljebb elkiáltja magát a folyosón és jön a segítség, bár már feltalálták a nővérhívó gombot is. Ez ugyan nem kerül milliókba és nem kell hozzá Rétvári Bence, hogy átadja sűrű migránsozások közepette.

Ez a kedvenc mondatom, ide teszem még egyszer:

A kormány ugyanis kiemelt figyelmet fordít az idősek életminőségének javítására, az ország jelenlegi vezetésének politikai törekvése, hogy a migránsok helyett a meglévő forrásokat a hazai rászorulók támogatására, biztonságuk garantálására fordítsa.

Magyarországon 10 éve nem emelkedett a minimum nyugdíj, ami ma is 28 500 forint. Ötvenezer idős ember ennyi ellátást kap havonta. Az idősotthoni férőhelyek száma nem bővült, a meglévő otthonokat is sorra adja át a kormány az egyháznak. Az egészségügy működésképtelensége miatt rengeteg idős ember válik az orvos-, nővér-, eszköz-, gyógyszer és pénzhiány áldozatává. Akár elég egy kis vérnyomásingadozás miatti szédülés, főleg eszméletvesztés, és bekerülve a rendszerbe hamar pelenkában, leszedálva találhatja magát az ember úgy, hogy orvos nem is látta. Az Orbán-kormány nagyban megnehezítette az otthoni segítségnyújtáshoz jutást is. Kiszervezték a kórházaktól és így fizetőssé tették az úgynevezett elfekvőket. Egy rossz anyagi helyzetben lévő, magatehetetlen idős embernek, akinek nincsenek hozzátartozói, ez az egyetlen lehetősége volt, hogy valami minimális gondoskodást kapjon élete utolsó heteiben. Ma már ez sincs, ha nem tudja megfizetni.



Elméletileg rászorultsági alapon ingyenesen jár az ellátás. Elméletileg idősotthoni ellátás is jár ingyenesen, rászorultsági alapon. Gyakorlatilag nem jár. Ahogy nem jár korszerű gyógyszer sem, ahogy a demenciával élők problémája nem jut el a kormányig, főleg tenni nem óhajtanak semmit a stadionok árnyékában, de ahogy egy idős, nehezen mozgó ember nem tudja igénybe venni a tömegközlekedést, vagy akár a közintézményekbe sem tud bejutni.

És Rétvári eltrappol Vácra jelzőkarpereceket átadni olyanoknak, akiknek semmi szükségük nincs rá, közben nem felejt el arról óbégatni, hogy amikor majd jönnek a migránsok, bezzeg nem lesz karperec sem. Nem azért mondom, de ennyire legalja, embertelen, undorító társaság még nem keserítette ezt a szerencsétlen országot, az biztos.

Ja, remélem sikerült meggyőzni az otthon lakóit, hogy a Fideszre szavazzanak.


https://kolozsvaros.com/rovidek/retvari-megfenyegette-az-oregeket-hogy-a-migranso k-megeszik-a-karpereceiket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lószoláriumra pályáztak, de amit a pénzzel tettek a Fideszes
  2018-04-06 21:25:47, péntek
 
 



Lószoláriumra pályáztak, de amit a pénzzel tettek a Fideszesek arra nincs szó
Írta Takezo

Czerván György Fotó: Földi Imre / MTI

Iskolások és lovas szakemberek képzésére építettek fel állami és uniós támogatásból egy tápiószentmártoni lovasközpontot 45 millió forintból, azonban a Hvg.hu cikke szerint azt kizárólag Czerván György fideszes képviselő-államtitkár veje, Galbács Ferenc fogathajtó, trafiktulajdonos használja.

Galbács elmondta a HVG munkatársának, hogy a lovas centrumot rajta kívül korábban a Bozsik József fogathajtó bajnok is használta. A probléma csak az, hogy a szintén lovas szakemberként dolgozó fiát korábban pont az ő apósa fenyegette meg, amikor az szövetségi kapitányként kritizálta a Mészáros Lőrinc cége által épített szilvásváradi lovarda minőségét. A fenyegetésről hangfelvétel is készült.



Bozsik a cikkben azt állítja, hogy Czerván György államtitkár vejének és egy másik közeli családtagjának közreműködésével épp csak az ünnepélyes átadásra és helyszíni ellenőrzésre volt meg a lovardában minden, ami az uniós támogatás felhasználását igazolta. “Mindent úgy dobtak össze" - mondta Bozsik, és példákat is mond: nyergeket, hajtószárakat és több más tulajdonában álló eszközt vittek oda, mintha a képző központhoz tartozna.

A legdurvább példa az egyik drága tételnek számító lószolárium (ez a lovak melegítésére szolgál edzés után, hogy ne fázzanak meg), amit egy kecskeméti lovardából kértek kölcsön és szereltek fel a megnyitás idejére, majd szállították vissza- állítja Bozsik, aki úgy tűnik, számlákkal és dokumentumokkal is tudja igazolni állítását, miszerint egy csomó dolog csak papíron valósult meg.

“Már azt sem értettem, miért kell egyáltalán még egy lovas centrum, hiszen itt van Kincsem Lovaspark ... Nem hallottam róla, hogy egyáltalán működne itt bármi" -jelentette ki a HVG-nek Györe László, Tápiószentmárton polgármestere.

Arról a lehetőségről sem hallott még, hogy a helyi iskolásoknak tartottak volna itt képzést, pedig tudomása szerint az eredeti tervek között erről valóban volt szó, bizonyítékként elmondja, hogy az önkormányzaton keresztül fizettek ki 7,5 millió forintot egy kifejezetten erről szóló tanulmányra.


http://pestibulvar.hu/2018/04/04/loszolariumra-palyaztak-de-amit-a-penzzel-tettek -a-fideszesek-arra-nincs-szo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legyen már ez az ország az, ahol Orbán Viktor a börtönben ro
  2018-04-06 21:11:52, péntek
 
 
Legyen már ez az ország az, ahol Orbán Viktor a börtönben rohad.És nem csak ő.
2018.04.06. 20:31

Volt egyszer egy internetadó.
Jól szituált tömeg lepte el az utcákat. Mi az hogy többet fizessek egy lájkért, egy szelfiért a tengerpartról? Nem rakhatom ki mit főztem ebédre, kivel bulizok, és hol? Szercsi, lávcsi, ő az unokám, a csajom, a pasim, a szerelmem a négyzetem. Utcára magyar, ez már diktatúra, Orbán takarodj.
Orbán Viktor kicsit beszart, és visszalépett. Jól van népem, ha ez nem kell, itt egy útdíj! Lóvét keresni muszáj nektek, ezt akkor benyelitek. És így lett.
Volt korábban egy új munka törvénykönyve.
Az egykulcsos adóval a jobban keresők jól jártak, a melós meg vakarta a fejét, és még többen távoztak közülük külföldre. Megtudta az ország meg lehet élni havi negyvenhétezerből.Közmunka.Senki nem volt az utcán, vagy csak nagyon kevesek.
Volt egyszer egy rezsicsökkentés.
A többet fogyasztó aki jobban keresett örült neki, az eszét használó nézte a világpiaci árakat, és rájött át van verve, de ő volt a kevesebb, a halkabb. Senki nem volt az utcán, vagy csak nagyon kevesen. És azt sem számolta ki senki, a rezsicsökkentés előtt emelkedtek az árak. Mert Gyurcsány, meg a szocik.
Volt egyszer egy demokrácia, egy jogállam, egy parlament, egy normálisan működő sajtó. Aki jobban keres az nem foglalkozik vele, akinek meg nem tetszik az menjen szavazni az átírt törvény szerint. Nézze ahogy az ellenzéknek nevezett pártok csak magukkal törődnek.
Volt egyszer egy ország, ahol figyelem irányult a másikra, a szomszéd nem fagyott meg a saját lakásában, az irigység nem volt jellemző a többségre, ahol sokak szerint nem a haverság, hanem a tehetség volt a haladás útja. Ahol az állam nem stadiont, kisvasutat, gagyi kövezett főtereket épített jó drágán egykori gázszerelők beiktatásával.
Volt egyszer egy ország, ahol az utakon járni lehetett nem szegélyezték nagy szar kék plakátok, ahonnan áradt a gyűlölet, és a nem létező ellenség elleni harcba hívás.
Lesz egyszer egy ország, ahol nem meghalni megy beteg a kórházba, ahol a gyermeke tehetsége számít az oktatásban, ahol neki van beleszólása a saját sorsába, azt nem itt élők befolyásolják.
Lesz egy ország, ahol nem védi a bűnt az igazságszolgáltatás, ahol a politika nem megélhetés, és nem abból lesz kastély saját lábon álló gyereknek.
Ehhez csak el kell menni szavazni.
Mindenkinek.

BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2018/04/06/legyen_mar_ez_az_orszag_ahol_orban_vikt or_a_bortonben_rohad_es_nem_csak_o
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEk
  2018-04-06 21:06:21, péntek
 
  2018. április 6., péntek

LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEK

A mi országunk - melyet átmenetileg kiadtunk albérletbe a szervezett bűnözésnek - következmények nélküli ország.
Csinálhat itt bárki bármit, ha a hatalom részese, akkor nyugodtan élhet, mint teve a datolyától roskadozó pálmák alatt az oázisban, vagy mint liba a mindenféle libacsemegékben dúskáló tóban, a kutya sem ugat utána.
Sőt, a birka sem béget utána, mint ezt az utóbbi húsz év során kitartóan folytatott emberkísérletek is igazolják.
Nekem személyesen rettenetesen nagyon elegem van ebből, habár én meglehetősen izgága természetű vagyok, ellentétben a Legfőbb Ügyésszel, akinek higgadtsága felülmúlhaatatlan, jogértelmezése páratlan, pofátlansága pedig mesébe illő.
Ha van valaki, aki térdenállva imádkozhat a Föld és Menny Urához, hogy véletlenül se veszítsen választást, vagy ha veszít is, akkor is, akkor is a mai ellenezéke kerüljön hatalomra,.
Hiszen, ha véletlenül egy tisztakezű és puritán, okos, emellett bátor és következetes politikus jönne, akkor ő elkezdhetné tényleges életfogytiglanja letöltését, mint kikölcsönzött kényszermunkás a Pripjaty mocsaraiban.


Nem rettegek attól, hogy ez bekövetkezne, habár a történelem produkált már egy-két meglepetést, így aztán még azt sem lehet a vágyálmok szintjén kizárni, hogy egy azonnal felállítandó, az igazságügyminiszter alárendeltségében dolgozó korrupcióellenes ügyészség vádat emel a Legfőbb Ügyész ellen - de szép is lenne!
Persze azt is el tudom képzelni, hogy Orbánra rátör a lelkiismeretfurdalás, és töredelmes, feltáró jellegű vallomást tesz, beleértve a különféle strómanok által birtokolt vagyonelemeket, a külföldi bankszámlákat, a különféle trezorokban őrzött aranyat, gyémántokat, a külföldi gazdasági érdekeltségeket, kikötőket, szigeteket, szállodákat.
Ezt persze azonnali vádemelés kövené, a bárhol és bármilyen formában fellelhető vagyon azonnali zárolásával, közben a haszonélvszá családtagokat ki lehetne költöztetni a korrupcióval közvetlenül, vagy származékosan szerzett lakhelyeikről az ócsai mezőgazdasági önkiszolgáló telepre, esetleg a Hős utcai Orbán Viktor Lakóparkba.
Az ítélethozatalig megélhetésükről mindegyikük maga gondoskodna, erre a legalkalmasabb a közmunka intézménye lenne.
Na, de félre az álmodozással, a rideg valóság egy esetleges választási győzelem után nem lehet más, mint a bűnszervezet irányítóinak azonnali felelősségrevonása - ha ez elmarad, akkor emberfia nem marad, aki hinne még politikusnak, széles e hazában...


Ellenzéki politikusok lelkesen helyeselnék a felelősségrevonást, jómagam meg úgy gondolom, hogy ennek a felelősségrevonásnak szektorsemlegesnek kellene lenni, ugyanis, hogy a helyzet idáig fajult, abban nagy szerepük volt a száz kicsi birkamenet szervezőinek is, akik a mai napig azon értetlenkednek, hogy akkormost az LMP által végrehajtott szőnyegbombázás baráti tűz, avagy tényleg az ellenség nyitott tüzet ránk.
Szóval, őket is felelőssére kell vonni, ha nem is büntetőjogilag, ha nincs rá ok
Ami azt illeti, a vita idejétmúlt, még két nap és eljön az igazság pillanata.
Ha nyerünk, akkor roppant mód észnél lenni, már akinél ennek objektív feltétele fennáll, ha veszítünk, akkor pedig nem kell kétségbeesni, Orbán ma már politkai hulla, hogy a szakálla még nő, ez ne zavarjon meg senkit.
Vagy ha meg is zavar, akkor is menjen el szavazni!

Ennyit már csak megér saját és leszármazottaink jövője - nemde?

http://www.pupublogja.hu/2018/04/legyenek-kovetkezmenyek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEk
  2018-04-06 21:06:11, péntek
 
  2018. április 6., péntek

LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEK

A mi országunk - melyet átmenetileg kiadtunk albérletbe a szervezett bűnözésnek - következmények nélküli ország.
Csinálhat itt bárki bármit, ha a hatalom részese, akkor nyugodtan élhet, mint teve a datolyától roskadozó pálmák alatt az oázisban, vagy mint liba a mindenféle libacsemegékben dúskáló tóban, a kutya sem ugat utána.
Sőt, a birka sem béget utána, mint ezt az utóbbi húsz év során kitartóan folytatott emberkísérletek is igazolják.
Nekem személyesen rettenetesen nagyon elegem van ebből, habár én meglehetősen izgága természetű vagyok, ellentétben a Legfőbb Ügyésszel, akinek higgadtsága felülmúlhaatatlan, jogértelmezése páratlan, pofátlansága pedig mesébe illő.
Ha van valaki, aki térdenállva imádkozhat a Föld és Menny Urához, hogy véletlenül se veszítsen választást, vagy ha veszít is, akkor is, akkor is a mai ellenezéke kerüljön hatalomra,.
Hiszen, ha véletlenül egy tisztakezű és puritán, okos, emellett bátor és következetes politikus jönne, akkor ő elkezdhetné tényleges életfogytiglanja letöltését, mint kikölcsönzött kényszermunkás a Pripjaty mocsaraiban.


Nem rettegek attól, hogy ez bekövetkezne, habár a történelem produkált már egy-két meglepetést, így aztán még azt sem lehet a vágyálmok szintjén kizárni, hogy egy azonnal felállítandó, az igazságügyminiszter alárendeltségében dolgozó korrupcióellenes ügyészség vádat emel a Legfőbb Ügyész ellen - de szép is lenne!
Persze azt is el tudom képzelni, hogy Orbánra rátör a lelkiismeretfurdalás, és töredelmes, feltáró jellegű vallomást tesz, beleértve a különféle strómanok által birtokolt vagyonelemeket, a külföldi bankszámlákat, a különféle trezorokban őrzött aranyat, gyémántokat, a külföldi gazdasági érdekeltségeket, kikötőket, szigeteket, szállodákat.
Ezt persze azonnali vádemelés kövené, a bárhol és bármilyen formában fellelhető vagyon azonnali zárolásával, közben a haszonélvszá családtagokat ki lehetne költöztetni a korrupcióval közvetlenül, vagy származékosan szerzett lakhelyeikről az ócsai mezőgazdasági önkiszolgáló telepre, esetleg a Hős utcai Orbán Viktor Lakóparkba.
Az ítélethozatalig megélhetésükről mindegyikük maga gondoskodna, erre a legalkalmasabb a közmunka intézménye lenne.
Na, de félre az álmodozással, a rideg valóság egy esetleges választási győzelem után nem lehet más, mint a bűnszervezet irányítóinak azonnali felelősségrevonása - ha ez elmarad, akkor emberfia nem marad, aki hinne még politikusnak, széles e hazában...


Ellenzéki politikusok lelkesen helyeselnék a felelősségrevonást, jómagam meg úgy gondolom, hogy ennek a felelősségrevonásnak szektorsemlegesnek kellene lenni, ugyanis, hogy a helyzet idáig fajult, abban nagy szerepük volt a száz kicsi birkamenet szervezőinek is, akik a mai napig azon értetlenkednek, hogy akkormost az LMP által végrehajtott szőnyegbombázás baráti tűz, avagy tényleg az ellenség nyitott tüzet ránk.
Szóval, őket is felelőssére kell vonni, ha nem is büntetőjogilag, ha nincs rá ok
Ami azt illeti, a vita idejétmúlt, még két nap és eljön az igazság pillanata.
Ha nyerünk, akkor roppant mód észnél lenni, már akinél ennek objektív feltétele fennáll, ha veszítünk, akkor pedig nem kell kétségbeesni, Orbán ma már politkai hulla, hogy a szakálla még nő, ez ne zavarjon meg senkit.
Vagy ha meg is zavar, akkor is menjen el szavazni!

Ennyit már csak megér saját és leszármazottaink jövője - nemde?

http://www.pupublogja.hu/2018/04/legyenek-kovetkezmenyek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A vártnál sokkal kevesebb ember előtt zárt kampányt Orbán, a
  2018-04-06 21:02:52, péntek
 
  HÜLYÉBŐL AZ IS SOK(K)



2018. 04. 06. 19:47

A vártnál sokkal kevesebb ember előtt zárt kampányt Orbán, a rendezvényről kidobták a devizahiteleseket

Orbán Viktor Székesfehérvár főterén tartotta kampányzáró beszédét. A gyűlésre információink szerint a Fidesz negyvenezer embert várt, nagyjából 1500-2000 ember ment el végül. A rendezvényen szerettek volna részt venni a devizahitelesek érdekvédői is, de őket egyszerűen kihajították a Városház térről.

A miniszterelnök kampányzárójára teljes erődebodással mozgósított az egész kormánypárti propagandasajtó, amelybe a kampány végére diszkréten besorolt a blikk.hu is. A bulvárlapportál beszámolójából megtudhattuk például, hogy "a miniszterelnök szavait többen megkönnyezték". A cikket egyébként "Hatalmas tömeg, zászlóerdő, ameddig a szem ellát" címmel közölték. Az mondjuk egy kicsit kellemetlen, hogy a saját videóikon is látszik: a tömeg még az egyébként nem túl nagy teret is csak szellősen töltötte meg. A helyiek szerint valójában

nagyjából 1500-2000 ember hallgathatta Orbánt.

A vártnál jóval szerényebb méretű tömegnél is kínosabb volt, hogy

a devizahitelesekért küzdő "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistáit egyszerűen kihajították a Városház térről.

A legszebb az egészben, hogy a devizások egy olyan táblát szerettek volna feltartani Orbán beszéde alatt, amire az volt írva:

"Ez itt egy olyan ország, ahol a szólás után nincs szabadság."

Nos, a Fidesz házi biztonsági cége, a Walton Security munkatársai siettek is igazolni, hogy ez pontosan így is van. A táblát tartó férfire rárontottak, és

erőszakkal kivonszolták a közterületen zajló rendezvényről.

A szekusok azt állították, hogy csak "saját érdekében" hurcolták el az aktivistát, mert "nem tudták volna garantálni a biztonságát" a feldühödött fideszes tömegben. Ennek némileg ellentmond, hogy a tér szélén is körbeállták, és

egy tévéstábot is elküldtek, akik szerették volna, ha a devizások nyilatkoznak nekik.



https://alfahir.hu/2018/04/06/szekesfehervar_orban_viktor_kampanyzaro_devizahitel esek

--------------------------------------------------------------------------------- ----


Eddig csak éjszaka verték a Jobbikosokat, csak éjszaka fogtak rájuk fegyvert.
Ma már fényes nappal a deviza károsultak képviselőivel szemben erőszakoskodnak.
Jusson eszedbe vasárnap!
Sokszor említettem, nincs lejjebb. De. Sajnos van.
És előre aggódok a felfegyverzett országházi őrségtől, meg a videón látható mocskos provokátoroktól.
Mert ha itt most valami elszabadul, 1989 decemberi Románia lesz.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
- Tudja, mikor lesz itt jó világ?
  2018-04-06 20:56:37, péntek
 
  Peti Horváth
6 perce ·

- Tudja, mikor lesz itt jó világ?
- Tudom. Ha eltakarodik ez a maffia-kormány.
- Nem erre gondoltam.
- Ha az állami közbeszerzéseket nem csak egy félhülye
gázszerelő vagy a miniszterelnök veje kapná...
- Menjen már a hülyeségeivel!
- És, ha nem tűnnének el a kormánytagok zsebében az EU-s
támogatások?
- Hová gondol?
- Vagy, ha a polgárok visszakapnák a magánnyugdíj-
pénzárból ellopott milliárdjaikat.
- Eriggyen már...
- Ha gyárak épülnének stadionok helyett.
- Ugyan már!
- Akkor... ha lenne egy normális iskolarendszerünk.
- Francokat.
- Talán, ha rövidebbek lennének a kórházi várólisták.
- A rossebet.
- Ha a mentősök nem a saját zsebükből vásárolnának
lélegeztetőgépeket...
- Ökör.
- Hm... esetleg, ha visszaadnák az Alkotmánybíróság
megnyirbált jogkörét?
- Magának elment az esze?
- Ha nem a mi pénzünkből finanszíroznák egyesek
rénszarvas-vadászatait.
- Maga megbolondult?
- Ha a kormány nem pénzelné hirdetéseknek álcázva a
hozzá hű médiát.
- Ekkora sületlenséget!
- Mondjuk... ha a közszolgálati médiumok nem a kormány
szócsövei volnának?
- Ha nem félemlítené meg a kormány a rendszert kritizáló
újságírókat.
- Juj, de liberális itt valaki...
- Ha nem fenyegetné a szegényeket a kilakoltatás réme:
- Az idegeimre megy!
- Esetleg, ha nem vezetnék ki hazánkat az Unióból?
- Barom!
- Esetleg, ha visszaállítanák a demokráciát?
- Maga tényleg hülye.
- Akkor... akkor... ha a melegeknek egyforma jogaik lennének
a heteroszexuálisokkal...
- Pfujj, de undorító!
- Jut eszembe: ha a cigányságot nem érné hátrányos
megkülönböztetés a bőrük színe miatt...
- Maga gennyes kis libsi!
- Vagy, ha nem kellene antiszemita atrocitásoktól tartaniuk
szegény holokauszt-túlélőknek.
- Maga tényleg egy szemét zsidóbérenc.
- Ha nem hazaárulóznák azokat, akik nem a kormánypártot
támogatják.
- Maga rohadt hazaáruló!
- Ha olcsó lennének az élelmiszerek, mint Kádár idejében?
- Na nézd csak, a kis panelproli...
- Akkor is jó világ lenne, ha nem kerítéseket építtetne Orbán.
- Maga mocskos Soros-bérenc...
- Ha megszűnne a mindent uraló korrupció, a feudális uram-
bátyám-világ, az szép lenne...
- Miket hablatyol itt, maga alávaló komcsi!
- Akkor árulja már el végre, mikor lesz itt jó világ?
- Mikor, mikor... ha frontátvonuláskor nem fog szaggatni a
vállam...


https://www.facebook.com/peti.horvath.7777/posts/195594874552705?notif_id=1523040 298484139&notif_t=notify_me&ref=notif
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesújtó ENSZ-jelentés Magyarországról
  2018-04-06 20:50:57, péntek
 
  Lesújtó ENSZ-jelentés Magyarországról

Írta: Gábor Tanács




Lesújtó képet fest a jogállam és az emberi jogok magyarországi helyzetéről az ENSZ Emberi Jogok Bizottságának jelentése. A menekültjogok megsértése, a gyűlöletbeszéd kormányzati szintre emelése mellett olyan, kevéssé ismert problémákat is feszeget, mint hogy a jogszabályok lehetővé teszik az állampolgárok tömeges titkos megfigyelését.

A 12 oldalas végkövetkeztetés elítéli a jogellenes határátlépők azonnali kitoloncolását azzal, hogy ez nemzetközi egyezményekbe ütközik. A szöveg témakörönként veszi át az emberi jogok érvényesülését Magyarországon. Kiemeli a kisebbségeket sújtó diszkriminációt, a sajtószabadság korlátozását, a jogbizonytalanságot, rámutat azon joghézagokra, amelyek az emberi jogok kormányzati megsértéséhez vezethetnek. Javaslatokat is megfogalmaz, többek között a Stop Soros törvénycsomaggal kapcsolatban.

"Amikor a kormány elfogad egy törvénycsomagot, amelynek a célja, hogy elvágja a forrásoktól a menekülteket segítő civil szervezeteket, sőt korlátozza az ilyen civilek mozgását, azt a véleményszabadság és az egyesülési jog elleni támadásnak tekintjük, és felszólítottuk a kormányt, hogy tartózkodjon a javaslatcsomag elfogadásától", mondta Yuval Shany emberi jogi szakértő.

A magyar kormányfő és a külügyminiszter többször nyíltan utalt arra, hogy Magyarország konfliktusba keveredhet az ENSZ-szel annak - kötelező megállapításokat nem tartalmazó - migrációs csomagja miatt. Szíjjártó Péter magyar külügyminiszter korábban azt mondta, hogy az ENSZ által javasolt migrációs politika nem veszi figyelembe a magyarok biztonsághoz való jogát.


http://hu.euronews.com/2018/04/06/lesujto-ensz-jelentes-magyarorszagrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tényleg nincs határa a pofátlanságnak? Fideszes pártirodára
  2018-04-06 20:49:49, péntek
 
  2018. 04. 06. 15:04

Tényleg nincs határa a pofátlanságnak? Fideszes pártirodára költötték a gyermekek oktatására szánt uniós pénzt

Újabb fideszes korrupciós ügyben vizsgálódik az OLAF - írja a Népszava. Az uniós csalás elleni hivatalnak ezúttal egy fehérgyarmati épület szúrt szemet, amelyet EU-s pénzből építettek, ám jelenleg a Fidesz helyi irodája működik benne.

A pályázati összeget még 2012-ben nyerte el a helyi Szivárvány Közalapítvány egy határon átnyúló, magyar-román projekt keretében. A pénzt látogatóközpont és tanösvény létesítésére kérték. Az épület azóta elkészült, néha tartanak is ott rendezvényeket - ám

itt működik a kormánypárt fehérgyarmati szervezetének irodája is.

Hogy-hogy nem a közalapítvány kuratóriumában tag Tilkiné Tarpai Anikó is, aki nem más, mint

Tilki Attila helyi fideszes országgyűlési képviselő, illetve most képviselő-jelölt felesége.

Az OLAF-nak egyébként eredetileg azt szúrt szemet, hogy az összeg nagy részét az épület felhúzására költötték, holott papíron gyermekek oktatására, képzésére kapták. Arra meg még véletlenül sem, hogy pártirodát létesítenek belőle. A történet a magyar jogszabályok szerinjt is bűzlik, hiszen

egy közalapítvány soha, semmilyen formában nem támogathat egy pártot, és attól támogatást sem fogadhat el.

A Népszava a felmerült igen súlyos kérdések tisztázása céljából megkereste Molnár Mihályt, a Szivárvány Közalapítvány kuratóriumának elnökét, aki először azt kérte, munkaidő után hívják, majd, mikor ekkor sem vette fel a telefonját, sms-ben "gyors visszahívást" ígért. Erre azóta sem került sor.

https://alfahir.hu/2018/04/06/fidesz_fehergyarmat_tilki_attila_korrupcio_olaf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 257 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.