Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
,,Sose búcsuzz el minden új nap egy új remény.Van hogy elveszítesz mindent mégis élj a holnapért." Drót Erika
1966.11.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
Angyal az éjszakában
  2018-05-10 21:55:24, csütörtök
 
 












 
 
0 komment , kategória:  KÉPEK - VÍZES HATÁSÚ KÉPEK  
Gyönyörű angyal az éj leple alatt
  2018-05-10 21:54:49, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  SZÉP ESTÉT,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!  
Angyalom őrizze álmodat!!!
  2018-05-10 21:53:21, csütörtök
 
 











 
 
0 komment , kategória:  SZÉP ESTÉT,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!  
***Csodálatos kép***
  2018-05-10 21:50:27, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  KÉPEK - CSODÁLATOS KÉPEK  
Jó éjt !!!
  2018-05-10 21:46:33, csütörtök
 
 












 
 
0 komment , kategória:  SZÉP ESTÉT,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!  
Tündérpompájú éji tájon...
  2018-05-10 21:45:12, csütörtök
 
 






















 
 
0 komment , kategória:  SZÉP ESTÉT,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!  
Jó éjt !
  2018-05-10 21:42:55, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  SZÉP ESTÉT,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!  
Tavaszi töltött tojások franciasalátával
  2018-05-10 21:39:01, csütörtök
 
 




Tavaszi töltött tojások franciasalátával


Hozzávalók:

Töltött tojáshoz:

5 tojás
4 dkg vaj
fél kk feketebors
fél kk só
1 kk mustár
1 ek majonéz

Franciasalátához:

3 nagyobb szem krumpli
30 dkg zöldborsó
2 szál sárgarépa
1 doboz konzervkukorica
2 dl tejföl
1 dl majonéz



Elkészítése:

A tojásokat keményre főzzük. A vajat habosra keverjük. A tojásokat megpucoljuk, majd félbe vágjuk és a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors) és jól összedolgozzuk. A masszát egy habzsák segítségével visszatöltjük a tojásokba.

A franciasalátához a zöldségeket megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd roppanósra főzzük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a kihűlt zöldségekhez. A tejfölt a majonézzel és a sóval elkeverjük, ráöntjük a zöldségekre, alaposan összekeverjük és hűtés után tálaljuk.


 
 
0 komment , kategória:  HIDEGTÁLAK - SALÁTÁK  
Aszalt szilvás-baconos csirkemell
  2018-05-10 21:35:25, csütörtök
 
 




Aszalt szilvás-baconos csirkemell


Hozzávalók:

6 vékony szelet csirkemell
12 szelet bacon
12 db aszalt szilva
só, bors
olaj

Elkészítése:

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd ráhelyezzük 2 szelet baconra. A csirkemellre 2 db aszalt szilvát helyezzünk, majd felgöngyöljük, fogpiszkálóval összetűzzük és a tetejét megszórjuk egy kis delikáttal.

Kiolajozott tepsiben, 180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt pirosra sütjük.

Bármilyen körettel tálalhatjuk.
 
 
0 komment , kategória:  RECEPTEK  
Rántott húsos torta
  2018-05-10 21:31:57, csütörtök
 
  Rántott húsos torta


Hozzávalók:

8 szelet rántott hús
1 kg burgonya
pár kanál tejföl
10 dkg vaj
só ízlés szerint
petrezselyemzöld
1 fej lilahagyma
1 paradicsom





Elkészítése:

A tortához elkészítjük a közepét: meghámozzuk a burgonyát, felkockázzuk, megfőzzük sós vízben, leszűrjük, majd összetörjük.

Hozzáadjuk a tejfölt, a vajat, ízlés szerint sót, esetleg borsot. Jó alaposan összedolgozzuk, hogy finom, krémes krumplipürét kapjunk.

Egy tál közepére halmozzuk a pürét, körberakjuk a rántott hússal. A püré tetejét elsimítjuk és mint egy tortát, díszítjük lilahagymával, petrezselyemzölddel, paradicsommal.

Link
 
 
0 komment , kategória:  HIDEGTÁLAK - SALÁTÁK  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1388 db bejegyzés
e év: 13251 db bejegyzés
Összes: 16946 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 623
  • e Hét: 10780
  • e Hónap: 44427
  • e Év: 435010
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.