Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Hatszáz éves indiai cigány migránsok India szerint
  2018-05-21 23:07:45, hétfő
 
  Orsós Viktor indiai motoros cigány népének felvonulója rengeteg munkája közepette a patológiáknak, melyek éppen a Pszichografológiáját ismételték világkönyvtárával együtt a Bertalan utcai világapokalipszisnek díjazva a lírai karámtagokat Áder János Vénusz áldozással kiválasztott egyik Jánosa által a II-es elmeosztály indiai cigánytelepének közölte, hogy az indiai cigányság hatszáz éves migránsokat jelent ismételve a II-es elmeosztály Hofi Géza tagjának mondatát, mely szerint Farkas Flórián Elek házibácsi megölésével kitermelt hegyközi romája a parabrutálisnak a Tóth néven berendezett adventista kereszténynek magát mondó Jézus feszületemmel végrehajtott könyvének a Rákóczi térnek felvette a Bertalan utcai Müller Péterek hálózatának Farkas Bertalan nevét. Azóta válnak az állandó indiai cigány kíséretüktől, melyekkel együtt hajtották végre megállás nélkül az országrészek, világ felszámolását, mely látható Barziliiájában a jelenlegi Jeruzsálem központtal bíró Magyarországnak, vonultatva őket Kolcza Mária szappantisztító sorozatában egy forintos ideje óta a kancsal Isaorájuknak Vénusz áldozással, az egész világ jeruzsálemi beavatású sátán népével, török indiai cigányságával a narancs ózdi feketemágusi szövetségnek. Horvátország is ózdi feketemágusi eredettel bír a lírai karámtagja szerint a közös Kelet Földanya áldozóinak, együtt a japán pillangó néppel, együtt a tatárokkal, együtt a svájciakkal, németekkel, egész Oroszországgal.

Állandó országelfoglalói ezek az indiai cigányok a miskolci Rákóczi térnek, ezért nem értettem, miért támadtak meg engem a kurvák és cigányság kapcsolatai miatt, miért válnak tőlük a vasváros miskolci skizoprenjei, tisztulva és készülve a jövőre világ-Rákóczi térként István a királyával a visszament időnek 1983-as szegedi bemutatójával Bródy Jánosnak Földanya áldozóként együtt Illésék állandó világtörténelem végrehajtó reformátusaival, mint szentháromság tagjaival, egykori Napisten Istvánjának történelmi legendáját feldolgozva.

Ugyanúgy nem migránsok a Dalai Láma családom támadói kezdetével Yosé temetőbrigádjának cigányai, mint a Mu betűjelből Uniós központjukkal vonuló patológiai nagy közös áldozás céljából jőve keresztény ellenesként elméletben a muzulmánoknak, mint Mohamed jelmezbe öltözött Pszichografológiai csapásainak Kelet néven Magyarországnak egyetlen nagy közös véráldozással nemesítő emberré válás végett jőve ismeretlen elméletükkel, olyan csapásaival a Hunnia börtönnek, melyek nem tudják azt sem, hogy az iszlám ellensége mindig a rózsakeresztes rend volt.

Kelet népét patológiákkal népesítették be, mint állandó legyekkel és hasonló lényekkel, hogy miért, nem tudni, de 130 éves a vonulásuk Rozmanné néven kiadott Depresszió könyv alapján Pszichografológiájához Miskolcnak a legalsóbb kasztokból, emberré válva azzal, hogy nincs értelme a létezésüknek. Ezt hajtották a Hunnia börtön II-es idegosztályán rajtam végre 1990-ben Depresszió diagnózisa mellett az engem támadó és megöngyilkoló szomszéd Ágnes póknépével, melyek átszurták a szívemet is Szabó István lyukas szívű Vénusz támadó betegsége miatt 1984-ben talán, kezdve a világapokalipszist elölről.

Bodor Ágnes űrpók védelemben van a város részéről a családjával, melyek 1989. óta a nyíregyházi Keletes utcanép verse alapján hosszabbítanak utódokkal Bodor-Ménesi néven, hogy jön a felmentő sereg elvenni a világapokalipszis tagjait. Az űrpókoknak csak szeretetben lehetett élniük, mint az összes kispusztítójának a Pszichografológiájának, helyettük engem Földanyaként Mohamed Isten és Csillagmedve nem szerethetett és tisztelhetett. 1998-ban kezdték el pókhasam növekedésével együtt emelni ismétlésben az állandó világapokalipszis kezdetét az űrpók karrierjével a fogorvosi rendelőkben, mint állandó fogkiszedőjét a könyvsorozatok alapján, nagy gonosz pókként írva meg benne az Időt, amelyik új időszámítása Miskolcnak. Nagy gonosz pók az Idő, tövestűl cibálja a hajszálakat, fogakat, karmával mély barázdákat ró az arcra, írtam az egyik atlantiszi feketekereszten hét rózsás Ízisz és Mária kék ruhás hölgy áldozással bíró űrpusztító tetteiként meg a születésem óta rajtam végrehajtott világtörténelmében a Táncdalfesztiválásoknak a Hunnia börtön elmeosztályáról.

A lírai karámmal hosszabbított a Pszichografológiája a Látnokoknak.

A reformátusok, mint állandó világapokalipszis végrehajtói megtisztították a várost az indiai cigányságtól, melyek az ő neveiket vették fel, sőt Ágneseik tisztulnak a Rákóczi téri cigányságtól, melyekkel állítólag már hatszáz éve együtt gyalázzák az Isteneket, angyalokat, embereket még a sírjukban is.

Az állandó betegség, Gyurcsány Ferenc elküldte az orvosokat, mint állandó világapokalipszis végrehajtóit véráldozókként a többi véráldozó arab és keleti orvos után szerte a világba sztárorvosnak, hatalmas fizetségekért, követve a lírai karámot és a skizopren 56-os világkönyvtár tulajdonosokat gyerekáldással, reménykedve abban, hogy feltalálják mészárlásaik következményei ellen a megoldást a Hunnia börtönükkel, mint karmikus betegségeik ellen. Gyurcsány elküldte a magyar hosszabbításokat külföldre jólétbe, három csemetével megjelölve a Vénusz áldozókat a Föld minden részén.

Jönnek ide látogatóba a születésem óta Vénusz véráldozásból emelkedett amerikai sztárjai az indiai cigányságnak, Harriseon Ford állandó Atlantiszi kor apokalipszis végrehajtójával, minden sztárjával a vasvárosnak. 130 éves kezdetük volt kurvákkal, stricikkel, fajtalankodókkal.

A miskolci Uniója a Bertalan utcai Pszichografológiának 130 éves világapokalipszist jelent valamennyi művészével a világegyetemnek, postmodernként, elmebetegeivel az egész Földnek. Sára néven áll most fel Földanya áldozásból az értelmiség legyőző Józsefváros polgármestere, kézzel mosatával minden történelmi korszak végrehajtása közben az emberiségnek. Minden korszak, mint a középkor, viktóriánus kor mezítelenségével az Oláh könyvük alapján tükrözi a sivárság utálatosságát a világ gyalázói Hunnia börtönével együtt. Azon lepődnék meg, ha Európában ezek után maradtak még tiszta fajok, elszórtan, mert Románia Andy Vajnáékkal 83 éve temeti a családomat Magyarország néven.

Aki ebben nem vett részt és ennek ellenére túlélte a világapokalipszist, ne essen bántódása, legyen kurva, patológia, sátánista, sátán népe, Talmudos, vagy földönkívülije a világűrnek, az ártatlan pusztítóival a távol-Keletről hozottaknak Weöres Sándorékkal Miskolc szervezésében világapokalipszis megrendezése végett kidolgozott áldozásaival Ízisz néven a Földanyának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lírai Rákóczi tere a Hunnia börtönnek Miskolccal
  2018-05-21 22:24:10, hétfő
 
  Jelenleg Mosonmagyaróvár központjában is épül Bicske irodalmi református központja mellett narancsok szervezésében a két világapokalipszis utcája névtára szerint halálom után 14 évvel a jövő lírai közpntja Fehér ló névvel Nagy Istvánja által a születési kezdetemnek, mint állandó Hunnia börtön világapokalipszise része a sátoraljaújhelyi Révész utcának, együtt a Simonjaival a bibliai II-es elmeosztályoknak hatvan éves hosszabbításukban saját szerepük és sorsuk, tettük végrehajtása melletti díjazásokkal, életműdÍjakkal, egyetemi docensekkel, József Attila életműdíjasaival az állandó értelmiség legyőzőknek, kézzel mosó emberiség létrehozóiként a miskolci vasutcájukkal, mint Pszichografológiájukkal, melyben benne van a Föld összes elmebetege, diktárora, uralkodója, nemese, királyi családja, minden pusztító csemetéjével a Bertalan utcai állandó világapokalipszisnek.

A kurvák megtisztultak hatvan éve történő lyukként való kivégzés sorozata óta az utcanépnek, mint a miskolci Balázsné Győri kapui elválasztóinak gyalázatával az Orsós narancs kormányuknak,. tiszta lelkűnek írják magukat, miközben a sátán népe, mint Smidth Mária megrontott szemeimmel bevonult a világ gazdagai közé a Bertalan utcai Talmudjából Voit Áginak, Bodrogi Gyula viperának, mint 83 éves vérfürdő végrehajtóinak, állatnevei mellett az elmebetegeknek Mülleri kíséret mellett.

A fehér ló könyvét Christian Morgenstein verseivel adták ki, az Időjelek szereplői szerint ostorral püfölte a lovak istene valamiért, tehát a lírai karámtagoknak van Istenük, tűzIstenként.

Még Arany János is Babilont épített, mint ahogyan 1983-ban az Omega ismétlésével összerakott két utcai világapokalipszissel és a skizoprenekkel, nemesekkel Müller Péter döglégy építette a vasBabilont bolt és közlekedési fóbiámmal, személyiség összezúzással a gyilkosok helyett, emelésével a náciknak, támadásával Gábor Zsazsa miatti ismétlésével a nemi csapásoknak, mint nácik kiválasztottainak.

József Attila más arcában mosta a sajátját, amit elneveztek véráldozásnak, ezt jelenti a pszichopata, ahogyan tanították egykor az irodalom órán az antiszemita Radnóti zsidóságának félve történő kimondása mellett.

130 éve érkeztek vissza, együtt mészárolnak állítólag hatszáz éve már a Hunnia börtönnel, valamennyi lírai karámtagjával a világegyetemnek pár kivételével, akik sikeresen meghaltak, akikre mindenki felfigyelt a maga idejében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világzenei fesztivál és zenei világapokalipszis
  2018-05-21 15:29:11, hétfő
 
  Omegával 1958-ban kezdődött a millióan voltak zenei fesztiválja szerte a világban.

Ugyanakkor indult a Földanya áldozó ózdi feketemágusok Főnix Rákóczi terének narancs áldozása együtt a vasfüggönyös Hunnia börtön Táncdalfesztiválos skizopren elmebetegeinek világ történelmével, világ apokalipszisével, együtt az Omegával kezdett szentháromságával a Hunnia börtön világkönyvtárának a lyukas szívű Sz. István ismételt Vénusz áldozásával, az egész családjával a Pszichografológiába téve állandó világapokalipszisként.

Csodálatos életet éltek szerepük és tettük végrehajtása közben végig utazgatva a világot, fő értelmiségi állasokban gyűjtve a gyalázatuk jeleit, mint a vázákat, melyek egyikével, a csíkossal Csernobilkor áldoztak engem meg.
Valamennyi értelmiség többszáz éve a vasvárost jelenti szerte a világban fertelmeseivel.

Beat kort a vasfüggönnyel kezdték ismétlésben Pápai Faragó Lászlóval, ceruzarajzokból életbe hozott apokalipszisével a Pszichografológiai szimbólumtárnak.
A Hippik skizopren korát Hobo ismételte már művelődési vezetőként készülve fogadásomra beavatásával a lírai karámtagoknak, mint valamennyi könyvtárosával a Hunnia börtönnek. Állandó Időjelek világ végi résztvevője kommunista úttörő nyakkendőjében, összeötvözve Vénusz névvel a vaskommunista korokat buddhizmussal, utcanépek és füvesek beavatása mellett.
A punkokat itt Nagy Feró Beatrice apródjaival képviselte, mint utcanépével a Főnix Rákóczi terének, valamennyi vaskommunista berendezett szereplőjével a vasváros kommunista országainak genyó néven létrehozott nemi csapásokként.

Ők kezdték el a zenei csapások vonultatását a szív küldi szívnek szívesen Szomorú vasárnap kezdetével indult lakásokban történő kivégzések folytatásában a tiszta szívek miatt, ezért minden zenész és énekes a lírai karám tagja az állandó apokalipszisnek narancs színében a Rákóczi térnek.

Fenyő Miklóssal lengyel történelmet kezdtek főszerepemmel helyette feketevonatos cigánysággal, angyalként Benkő Lajos és Mary Zsuzsa főszerepében, ismételte az utcanép rock lázadóinak rock-and roll idejét színpadi bohóckodással 1983-as hosszabbításában a két utcai világapokalipszisnek, popposaival Zoltán Erikának, Michael Jakson afrikai babának, valamennyi Rákóczi térrel emelkedő utcanépével az Orvosokkal, Elmeosztályával együtt az összes magyar zenei világ résztvevőjének.

Fenyő Miklós elölről kezdte a lengyel történelmét a feketemágusoknak,vidáman az utcanépével a Józsefvárosnak, értelmiség legyőzőkként Müller Péterékkel együtt.

A három akkordos hangom miatt ekkor kitermelt Zámbó Jimmy frizurájával a bátyámnak ekkor lett sztárja Miskolcnak szent Annás állandó világapokalipszis ismétlésekor, amiért a Szent Anna szállodában játszott Miskolc-Tapolcán.

Madonna ismét hosszabbított 1983-as két utcai összetételnél a II-es elmeosztályról Miskolcnak, mint ahogyan 1997-es kivégzésemkor argentin történelmével a vasvárosnak - Szenes Andrea horkolása miatt, együtt Malekkel, Medveczkyvel, összes halak szülött és Ágnes sorsaként változatlanul ismételve születésem óta.

Vörös rózsás sapkáját Madonnának rám adták 1971-ben, zöld-sárga kabátjával Lehoczky Zsuzsának, rózsaszín kesztyűjével a rózsaszín bombázóknak, , amik fel is tüntek az interpop fesztiválon a japán gésa macska, együtt a termékenyégi népek folytatásával Kósa könyv alapján Fejezetek a szexualitás könyvéből kiadványuk szerint vörös műszőr díszítésével a kabátomnak az Új-Kígyósi Isten áldozásában, tehát együtt jártak a sátánjukkal 1971-ben is Kex együttes állandó világapokalipszis végrehajtója dala alapján.

Tina Turnert megütötte az élettársa 1976-ban, ezt követően a bal arccsontomat összetörte a Zsigájuk a II-es elmeosztályukról, mert Katalin Földanya áldozóként került a világzenei fesztivál egyetlen túlélőjeként berendezésre.

1983-től a Vénuszok felálltak, mint a Csupasz pisztoly főszereplője, eldeformált számmal, Priscilla Presley, Dallasban is debütálva, melyek főszereplői lassan kihalnak, mint Rákóczi tér tagjai Miskolcról. Angeline Joli ekkor felkente magára romániai apokalipszisként a halvány szájfényemet, így lett a a világ egyik leggazdagabb Vénusza akár Julia Roberts.

Pataky Attilára cserélték át engem (amelyik 1997-ben bevitt a pszichiátriára elektromos szemeivel) mikor elénekelte, hogy elhagyja Miskolcot, Pataky Ágnese a Pszichografológiának itt szépségkirálynő lett Vénuszi formával. Itt debütált Farkas Bertalan Pácinból, már hozták be a pácini elmeosztályát a II-es elmeosztálynak az egész Hegyközével az indiai cigánytelepnek. Hiába válnak az állandó cigánykíséretétől a Pszichografológiának, eddig együtt számolták fel az országokat.

A zenei világapokalipszis az utcanéppel és Shuszter Lóránt patkányaival kezdődött, sátánistáival Müllernek, a cigányteleppel történő folytatása Túri Ferenc elmeosztályának 1995. óta látható volt mindenki számára, mint Földanya-Vénusz áldozása az emberiség temetőinek, mulató vasnépével a Rákóczi térnek trianonként jelenleg, együtt a temetőbrigádjával Romániának, szociális tik sem vagytok magyarok hálózatával Majkának Andy Vajnával, mint az összes világ gazdagával a Földanya gyalázóknak, meg tisztulóinak, időmegállóinak, Fidesz narancs berendezésével.

Miskolc Zámbó Jimmynél tudta, hogy nem Katalin szokott lenni a világapokalipszis állandó főszereplő gárdája, hanem Annák, Annás a római egyház. Nagy Anna halottja az állandó ébredő játszótér vallásainak földre szállításakor és megáldozásakor Annás főszereplőkkel állandó világapokalipszist, akiknek főszerepük volt, hogy a gyerekük tartja el őket, mint a székesfehérvári Fehér Anna feszületest indiai Fehér nevű cigányság kíséretével, mint a sakkártyás szereplők, akár Szt.Martin bölcsességek mondójaként, állandó világapokalipszis végrehajtójaként, jelenleg Földanya áldozóként népszerű társaságával a romániai íróknak és költőknek, akár Eperjes sportcsarnokot megtöltő farizeus zsidóival a Vörös Oroszlánnak, amivel kezdtek születésemkor Johanna őrült néven a mezőkövesdi angol tanárnőjük, Edó főszerepében, valamennyi Annás főszerepében a rendeknek, mint szabadköműveseknek, rózsakereszteseknek, feketemágusaiként az atlantiszi fekete kereszten hét rózsás földöntúli hatalomnak kék ruhás hölgyével Íziszként kidolgozott elméletének a Kelet Pszichografológiájának egyetlen nagy közös áldozásában Magyarország néven Kelettel és az összes cigánysággal, patológia országokkal szövetségben az emberiség ellenes hentes és mészárosoknak.

Teljesen értelmetlen életet hajtottak végre, mi tehettünk arról már születésünkkor, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt, hogy kurváknak barna a nemi szervük és hüvelyben élveznek, hogy a tisztátalan lelkek tisztulnak és szépülnek, költők és írók lettek, meg divatcégek irányítói a feketemágusaival Müller Péternek. Mi csonkítottuk és gyaláztuk meg ketten az öcsémmel az embereket minden földrészén a világnak, hogy tetteiket, gyalázatukat végrehajtották,akár a szőrös reformátusokat, mint a lányom, Mohamed Istene népének a mészárlását 1983-as kitermelésük kezdetével a lányom arcának deformálásával, akit vezetni hoztak engem.

A narancsok most is pénzelik a trianoni vas Rákóczi tér kivégzőit sorsuk és szerepük végrehajtása jutalmával, akár a reformátusait Illéséknek szerte a világon, akár a Talmud zsidóit, a barakkos zsidókról, melyet fesztiválokkal temettek, nem is beszélve, meg a skizopren 1956-os világkönyvtár tulajdonosokról, meg a bolt és közlekedés fóbiás hatágú csillagos Varjú néven ismétlőkről folyamatosan, születésem óta. Itt a tündérkirályfi életet élő Rákóczi téri cigányok Földanya áldozásból éltek mostanáig, akár az összes zenésze a pokol angyalainak és utcanépének a vasvárosnak szerte a világon, melyekkel zenei fesztiválokat rendeztek.

A gyalázásuk és temetésük ünnepe alatt a patológiái a narancs kormánytagoknak nyugodtan mentek az Új-Kígyósi kígyó istenük szigeti népeihez kormányüléseket rendezni hatalmas gazdagsággal, míg engem kínzott 18 éven keresztül a sátán miatt Király Linda sorsaként.

A Békesség madár, mint turul egykori Napisten egyik népének elméletével állottak fel a 83 éves Vona ricsei elmebetegei jobboldalként öcsém arcának sokkolással történő összezúzásával, bezárásával maguk helyett a pszichiátereivel a skizopreneknek. Az emberek nem szólnak vissza, nem tudnak harcolni feketemágia és földönkívüli hatalmas energiák ellen.

L. szőke Jehova tanúja napimádásával kezdték el az ikerházam szétroncsolásával 1996-ban az összes Napisten elméletét a Hunnia börtönnek ismétlésével a Táncdalfesztiáljuknak Eger központjában a Hunnia skizopreneknek. Lénárt állandó világapolaipszis végrehajtóként került a média névtárába is, akár az egész vasváros utcanépe az egész világegyetemben a pávatollas matyó Hunnia börtön földönnkívüli koalíciójával. Ekkor játszották el Piroska és a farkas történeteket, média torünnepével a trianoni németeknek.



Vénusz áldozásuk miatt történik az összes aljanép kitermelése azóta, amióta közölte velem a Rákóczi tere a Novákoknak, hogy mire vágok fel,. hangelvétellel, fogcsonkítással, szétpüföléssel, öregségi foltokkal, szeplőkkel, minden torzulásával a 83 éves Rákóczi téri hosszabbítóknak.

Hát ennyi volt a világzenei fesztivál, felvették frakkjaikat a Bertalan utcai állandó világapokalipszist végrehajtók szerte a világban, mint szimfónikus és komolyzenék,áriák, népdalok turulos képviselői, sámánjai.

Feltételezés szerint egyszer a sátoraljaújhelyi Rákóczi tér Ferenczyekkel hajtotta végre az atlantiszi korral, Vénusz áldozással záródó történelmét az emberek lakta világok felszámolásával, mert 1971-ben vették el a hangomat először a virágkertészetben 13 éves koromban, ahová anyám, mint Cilikéje a szőke gyári munkásoknak zavart el dolgozni Friderikusz Sándor sorsaként, mert azóta hosszabbít a patológiája a zsidóknak, tor ünnepeivel berendezve az összes Földanya áldozót.

1991-es hangelvéte a II-es idegosztálynak Balogh Gizella és Sági Ilona főorvosok keze alatt Malek amerikai teremtő óriásszörnyével álttal végrehajtott mészárlásuk között az osztályra rendezett idegosztály veszélyes betegeiként vettek részt egy földrész felszámolásában, vagyis Atlantisz náluk összefügg a hangelvétellel, kommunikációs kivégzésekkel.

2004-es berendezéssel az árnyékoskerti miskolci szocialista elmebetegekkel, Godzsák Ildikó és Bajzáth megmentője Vénusz áldozóként állandóan feltételezés szerint berendezték a súlyos elmebetegeit a Talmudnak és pók népének hatalmas pókhasakkal, alkoholistáival az Ufó kísérettel rendelkező utcanépének a városnak, a Hunnia börtön könyvtárosával, Pogány Balázsnéval, amelyik miatt kivégeztek ismét, mert a vadállat férje bántotta, elválasztották tőle az utcanépet, fia nevet változtatottt Pogány Balázsból, amit beleírt a bíróság Dávid Mónika állandó világapokalipszist végreahajtó Mülleri kivégzőnek címzett levelébe, hogy én nevet változtattam. Minden berendezettje a kétszeri kivégzésem helyszínének, a II-es Idegosztályának az állandó apokalipszisnek korokat hajtott végre Atlantisz véggel, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Szintén elvették a hangomat a rózsakeresztes rend egyik áriása miatt, mint állandó világapokalipszis végrehajtója helyett, amelyik legyőzött születésemkor hatalmas hipnózisos erővel.

A székesfehérvári feszületem a világ bűneinek, világapokalipszis állandó végrehajtóinak tetteit és szerepét rajtam végrehajtók helyetti megáldozásom kígyókkal, békákkal, feketemágiával minden részemben, patológiákkal, cigánysággal körben a testemen, termékenységi népek Új-Kígyósi Istenével, Világ Urával, mint állandó Kex együttes magyar Isten áldozójának kígyójával, amelyik nézett ki a szememből, Müller Péter döglégy csapásaival minden részemben, Bodorné Ágnes cigánygyalázatával éjjel-nappal, férgeivel a Cerberusának Hantos Ágnesnek, néztünk reá, de orcája és alakja nem volt kívánatos szavaival az egyik pusztítónak, Isai törzsgyökereként, valamennyi feszületével a világegyetemnek a földönkívüliek sorsát is tetteit is végrehajtva rajtam, valamennyi ég serege, szent és angyal és emberiség mészárosainak tetteit és bénításait, csonkításait, gyalázását rajtam végrehajtva olyan feszülete a penitenciásan véráldozással, bűnbocsánattal tisztuló római egyházának a trapéz kereszttel bíró tűzIstennek, amilyet még eddig a világ nem látott.

A temetőbrigád meggazdagult, mulatott a vasnép, mint ahogyan teszi ezt 130 éve megállás nélkül Magyarország temetője néven, miközben sorsát, szerepét, tetteit végrehajtotta, bemondva a médiában saját mondatát, hogy hogyan áldoztak saját sorsukként. Nem lehet felfogni ezt a vérfürdőt.

A violinkulcs és a magyar nyelv velem együtt ment feszületre az összes tantárgy ellenes apokalipszisével Miskolc városának. Már 2004. óta egyáltalán nem tudtam beszélni, nincs hangom egyáltalán. Belém rekedt minden, miután a fogaimat végleg kiviháncolták közölve velem, hogy Vénuszként ne mutogassam magam a kórház udvaron a megyei kórház betegjogi képviselője által.
Azóta nem tudtam már enni, de nem is volt mit, koldultam. Ennyire még senkit sem aláztak meg, de még itt sem hagyták abba a cigányok emelését, eltartásukkal együtt egyetlen nagy közös áldozásommal Földanyaként, kiabálva az utcán a Kati neveket lakodalmakat rendeztek Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányai, már hatvan éve áldoz saját tetteivel, szerepével és sorsával tisztulva véráldozással az egész családjával, amik születésemkor támadtak meg nácis bolt és közlekedés fóbiásaival a szőke mentőknek, lírai karámjukkal narancs színben, Ágnes pókjaival, állandó hatalmas sebek létrehajtóiként, kivégzőimként, coop mondatával. A halottakkal kezdtek születésemkor, a sziklai hálózatára a világ apokalipszisnek folyamatosan visszatértek, melyeket a Bertalan utcai Pszichografológiája az Uniónak Újhelyben vetett be ellenünk a többi temetői halottal együtt, melyek tisztulnak, kereskedők, zöldségesek lettek a Hunnia börtön által, amelyik mindezt végrehajtotta lezárt határokon belül az utolsó árja német család lemészárlása miatt.

Miskolc városa valamennyi elmebetege sorsát, szerepét végrehajtotta a II-es elmeosztály állandó bibliai világapokalipszisének az egész világegyetemből, köztük a romániai ufókét a testem teljes deformációjával Nani néven, a bolondokét honfoglalókként kitéve a hét vezér szobrát feltételezés szerint még a hetvenes évek végén, vagy hamarabb Tas kezdetével az újhelyi történelemnek dadogósként, mint kommunikációs csapásukkal. Ilyen lehet a többi vezérük is a BI Aranyketrecből.
Már azon nem is lepődöm meg, hogy Etel pincérnő nevéből és a kisközből, ahol laktunk Etelközt találtak ki.

Ilyen meggyalázása volt valamennyi Istennek általuk az első görög Isten megtámadása óta, feltételezés szerint állandóan saját sorsukat, szerepüket, tetteiket hajtották végre állandó feszületem mellett a sátán népe helyett, mivel a sátáné az összes feszülete a világnak. A jelenlegi egész világban található magyar nevűek valamennyi népével az utcába rendezetteknek, valamennyi kommunista országával Nagy Feró genyó népének Mészáros Ági kezdetével a vérfürdőjüknek medve kommunista korként felszámolta az egész világegyertemet Bodor űrpusztítója és családja bevetésével a Rákóczi téri cigánysággal az árja németek és a magyar népek ellen.

Az árja Kohut németek elleni zenei világapokalipszist temetői ünnepükkel rendezték meg születésem óta a világ összes mészárosával és csonkítójával pusztítók tetteit is végrehajtva.






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
  2018-05-21 14:43:31, hétfő
 
  Többmillió évvel ezelőtt érkezett ide a világűrből a jelenlegi Hunnia börtön felettes tűzIstene, amelyik egyidőben jött meg körülbelül a csillagok teremtőjével, aki csillagrendjével és dr. Melionnal, mint aranysasával érkezett a földönkívülieknek. Innen van az állandó aranykori elmélet.

Megfestettem a rajzát, amikor ismételték a földre jövetelésük idejét, egy trapéz aranykeresztet aranyhegy felé, aranysas jelével a jungista Mária elméletesnek, aki belekerült az Újszövetségébe a Talmudosok Mária Magdalénás Jézusához abban az időben, amikor a zsidók ördögök voltak csak, tisztátalan lelkek és gonosz démonok uralkodtak Európában. Már a Talmudot démon istenekkel a tűzIsten megalkotta, nem tudni, milyen okból, de mivel felszámolták az emberiséget azóta az állandóan létrehozott karmikus népekkel, látható a végeredménye az ember gyűlöletének.

Jézusa a holt tengeri tekercsnek, amiből az összes vallást létrehozták, mindegyik híveit a bibliai részeknek megfelelően beavatra, létrehozva állandó apokalipszisnek, Illésék, mint halál népek állandó ébredő játszóterének kezdetével élesztett vallásaival a Rózsa neveknek, mint a vallások feszületeinek.

A Talmud Jézusát gyilkolták le egyedül az ördögök, akiknek prédikált, űzte a tisztátalan lelkeit a vasvárosnak, meg a démonjait Romániának. Ilyen tisztátalan, emberi testekbe hatoló csapásokat hozott létre a tűzisten, majd folytatta a munkáját az orosz bűnözők kiválasztásával, így került be az Újszövetségbe János levelezéseihez, mint jungista vallásához az aranysasnak Barabás és a többi bűnöző, együtt Lázárral, a feketeruhás haláljával a Vénusz feszületeseknek. A megtisztított, férgektől hemzsegő Lázár Hantos Ágnes zsidó népének Cerberus féregállatát jelentette, mint egyik küszöb őrét az Isteni színjátéknak.

Jehova nevet meghagyták valamiért, pedig az apokalipszist állandóan jehova futballal kezdik, meghagyva Jehovát a másik világ focistájaként a tűzIsten által, amelyik népe sárga színben született meg Japánban, a megtisztult lelkek pedig kutya formában, amiért kínozzák őket állandóan.

Miután Jézust megölték, megjelent halála után a Jehova Isten Krisztus formában, hogy végtelen apokalipszist hozzanak létre, lerakva együtt a menyország elméletét, ahová Krisztus vérén keresztül jutnak a gyilkosok, mint ahogyan a két feszületese a Hunnia börtönnek. Ezer éve tart ez a mészárlás, hogy állandóan az embereket áldozzák meg, amit elneveztek penitenciás véráldozásnak. Engem tettek keresztre Atlantisz óta többször a jeruzsálemi zsidók Vénuszként. Jelenleg is én vagyok a székesfehérvári központtal bíró Időjeként a Földnek világfeszületese Magyarországnak, mint emberiség ellenes vérfürdő állandó végrehajtóinak.

Melion, jungista aranysas többmillió éves Mária elméletével hozták létre az összes vallást, a Talmud Máriájával együtt, Braun Frigyes sánta vörös botos Jézusával az ikerháznak, amelyik sorsát rajtam végrehajtották a többi valláséval együtt Rózsa nevekkel születésem óta.

Melionnak lelke van, ez került bele a Jézusos evangélumokba, hogy beleszúrt a római egyház katonája és víz csorgott ki belőle. Ez a szentlelke a szentháromságnak, mint amit Omega, Illés, Metroja jelent a Hunnia börtönnek.

Ezer éve Luther megalkotta a három bibliát, melybe folyamatosan tették bele az állandó világkönyvtárát a lyukas szívű Szabó Istvánnak, állandó világberendezés mellett elmeosztályokkal hajtották végre, amit maguk találtak ki háborúkkal együtt, mint a Napoleon kártyáját a franciáknak állandónak, együtt a zöldasszonyával az olasz vas Rákóczi térnek, együtt az angol rózsakeresztes rendjével a szörnyeteg pároztatójuknak, együtt a világ urával állandó zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásával a kígyójának, mivel több formában tudott megjelenni. Végtelen egy világapokalipszis, amit rajtam kezdtek el születésemkor a csapások sorsaként, szerepeként, betegségeként, tette végrehajtásával 58 éve folyamatosan, megállás nélkül, míg a szerepjátékosok, csapások utazgattak, nyaralgattak, unokákkal szaporodnak, amik mimelik a szeretetet, mint tisztátalan lelkei az ördögi bibliájuknak.

Ha megfigyelik, a legtöbb Krisztus többszáz éve vasrácsos megjelöléssel van, hogy ezeket a tiszta embereket a vaskommunista vallásai tették feszületre a világ minden táján. A Hunnia börtöné a római egyházban van, annál az Istennél, amelyik a hatágú csillagos Varjú népét trapéz keresztjével, aranysas jelével, együtt a Púder pókjelével elégette, míg a barakkosok nácik és fasisztákként vettek részt a háborúban.

Izrael régen Jákób országa volt, aranylétrás menybe vezető úttal ábrázolták a kabbalisták, aki birkózott a tűzIsten angyalával. Mindegyiket felszámolták, egyedül Heródes népe él a tűzIsten Noé ideje óta. Jelenleg vaskommunista internatonálés eszméket hirdettek, szerepet játszanak végtelen apokalipszis végett, mint pálmajeles narancsokkal együtt engem Földanyaként megáldozók születésem óta.

A biblai névtár a Hunnia börtön ember gyilkosait jelenti, már karmikus hét fátyol elhelyezéssel, mint amik állandóan újból kezdik a bibliai apokalipszist, végtelenül hosszabbítanak utódokkal a gyilkosok.

Pünkösdkor megbolondította a Talmud szentjeit a tűzIstene a Hunnia börtönnek, leszállt rájuk az égető tűz és össze-vissza kezdtek beszélni egymás ellen, a világ minden nyelvén, tűzzel égetve a lelküket, így prédikáltak szerte a világban káosz kezdeteként egykori Neptun bolygón történtek folytatása képpen.

Azóta a miskolci börtön Hunnia új missziói állandóak a világ minden részén, miután felszámolták a földrészeket, ismét egy-két túlélővel mentve a bibliát, mint amiben az egész világ benne van, kezdték elölről őskorról a világapokalipszist, amihez létre van hozva Frédy és Béni, állandó kőkori kezdethez, akik állítólag nekem nem ártottak, sőt nem is értek el a kőkorhoz, bár a Kővári, többi kő név berendezve volt. Nem is érhettek el,mivel az ország világ-Magyarországot épített, már nem volt hová menniük, új történelmet alkottak meg, honfoglaló elmebetegekkel, hét vezérrel sólyom szárnyán Atlantisznak, az én főszereplésemmel, Sólyom berendezével a Pszichografológiába elvéve a hangomat szerepeként 1971-ben és 2004-ben, feltételezés szerint 1991-ben is a Hunnia börtön elmebeteg elméleténél jártak Atlantiszban, melyek ismeretlenek számomra, mint az atlantiszi aranyhalak Gina Lolobrigidaként, a Halak szülöttjeivel együtt. Várkonyinál már csak egy motoros túlélő van általában a mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Ez a tűzIstene a túlvilági hálózatnak a sátán spriritizmusával együtt, ez a Pünkösd napja égi tűzzel, amivel elégeti az eljövendő napot, mint ahogyan akarta tűzzel felperzselni a Földet állandó özönvizei mellett.


Izrael, mint egykori kiválasztott népe Jákóbnak eltűnt, nem tudjuk, mi történt velük, a jelenlegi Izrael barakkosaival a náciknak és fasisztáknak népesült be, meg a Hunnia börtönnel, Müller Péter perverzei mellett fényevésemmel menetelve ki 1967-ben a Bertalan utcai előttem itt lakó képviseletében.

Göncz Árpád, mint egyetlen életben hagyott világ-könyvtár összepakolója valdensként lett bemutatva, a mondatával a skizopreneknek, hogy ha én egyszer kinyitom a számat értelmiség legyőzőként, beázással, ahogyan mutatták a médiában, csak volt kinek. Müller Péterrel volt együtt, ő tette meg köztársasági elnökké, együtt mészároltak a vas Rákóczi térrel 83 éve megállás nélkül. Az egészségügye Pataky Attila miskolci börtönének elektromos szemekkel teli fekete hatalmas árnyék Istenével és a Hunnia börtön együtt mészárolt minket Müller Péterékkel, az orvosok közreműködésével Földanyaként, afrikai Istenként, angyalokként.

Az ultraordodoxok áldoztak meg engem a Bizottság együttes beállítása szerint együtt a pusztítójával az újhelyi Jehova temető kisajátítójának, mint Kun református könyvében kiadott holt tengeri tekercs Jézus vallásából új népként elmeosztály keretében áldozó fekete kalapos, szakállas zsidó népével a Pszichografológiának, az összes jelét jelentő zsidó népével a Bertalan utcának. 83 éves zsidók, mint a Főnixes Rákóczi tere Csepreginek és Végvárinak feketemágusokkal, amik engem Vénuszként gyaláztak végig, mészárolva és csonkítva maguk helyett, saját főszerepeikben, együtt Vonával, Sárossy Katalinnal, akiért a Hunnia börtön harcolt Kiliánjával, mint állandó gyalázóival anyámnak Kovács Erzsiék kezdetével a szőke Hunnia börtön nemi gyalázóinak.

A Csillagrend tűzIstenét tavaly márciusban legyőzték együtt a földönkívüliek, azért, amit tett velem.

Ez a valósága az állandó bibliai apokalipsziseknek, de ha kéri valaki, mellékelem az aláhúzott szerepeimmel a darabokra hullott debreceni és jehova bibliákat.

Az Oroszország előtti emberek által törvényben élő emberiséget szinték a Hunnia börtön mészárolta le a lyukas szívó Szabó állandó villágkönyvtárával, a szentháromsággal, berendezve a vallási káoszt Jézus vallásokkal, kommunista koraival a vasvárosnak. Gyöngécske lány vagyok én, piros és kék a ruhám, jelenlétét jelentette az igazi ég csillaga Illésének piros és a kék földönkívüliekkel, amik Uramnak szólíttatták magukat. Itt a vaskommunista korok végrehajtásában vettek részt kék és vörös háromszögű úttörőnyakkendőjével az állandó hippi kutyáknak, mint skizopreneknek, az állandó beat mozgalmával a sárga tengeralattjárónak, köztük a dakota John Lennonnak, ahonnan feketemágusi Jehova rendeket fürdős alulról tisztulóként avatták be szerte a világban, mint elmebetegeit a kurváknak és szerepjátékosoknak. A punkok nem régiek, a világ minden részén megvannak a skizoprenek, mint zenei csapások, melyeket a szocialista iskola ének-zene osztálya ellen hoztak létre. Itt a Tádé egykori Talmudos szent népének genyó nemi szerves gyalázói hajtották végre Főnix néven a punkrációs műanyag kommunizmust, nemi felszabadító gyalázóival Putyin orosz hadseregének, sztálinizmusával Törőcsik Mari népének, mint Lin cseppjével Linné nevéből létrehozva a Földanya Katalinnak. Így osztották meg a nevemet születésemkor, Lindákkal, Linákkal, Katyerinákkal, Tinákkal, Katicákkal, Katkatokkal, Katikákkal, Katikkal saját kurvaságuk miatti állandó támadásukkal.

A két darabokra hullott bibliájukat Fatimei jóslatként, Trianonként dolgozták fel Cseh Károlyék, ez a valósága Ttrianonnak, névsorolvasása a vasvárosnak, ahogyan Pataky Attilája a börtönnek megénekelte, ők számolták fel a zsidókat nagy-Magyarország néven, romániai címerekkel, amiket kipakoltak ismétlésekor a Duna tévés elmeosztályukkal szerte a világban.
1995. óta olvastatták velem a bibliáikat, megmenve a szereplőket ismétlésben születési kezdetemként Simon Évát hozva, aki helyett anyámnak, mint saját bábjuknak Familia KFT beállítása szerint Cilikeként kiskora óta hisztisként és magas vérnyomásúként le kellett nézni és semmibe venni az összes börtön gyilkosával és Rózsa feszületesével Miskolcnak. 2004-es kivégzésemig tartott a bibliai olvastatása a cigánytelepének Müller Péternek. Hiába nem akartam vele foglalkozni, a szívemet nyomogatták, égették, szurkálták egyfolytában. Nem volt segítségem, mert a Hunnia börtön skizopren orvosaival együtt működtek, nevettek rajtam a gyógyszerészei a szőkéknek, amikor megláttak, gúnyolva és csúfolva engem. A trianoni bibliai olvastatás során létrehozott vallásai a Rózsáknak feszületemmel, meg Illésék reformátusainak dorbézolói, mint állandó Föld temető brigádjai, az összes berendezett egykori tranoni helyszínek elmebetegeivel jelentik a békesség virágos Napisten turulmadarát világ-Magyarország néven.

Kupaiékkal kezdték a Pszichografolóiai kivégző sorozatát az Ororszország előtti emberek lakta világnak rajtunk végrehajtva a vérfürdőiket, libás történelemmel a gyöngécske lányos felkontyolásuk mellett, Koncz Zsuzsa szaturnuszi állandó kommunizmusával. Kiárulták az embereket, akiket a kék földönkívüliek cipeltek, mint engem hatalmas hipnózisos energiával. Szerencsés esetben első gyalázásuk után meghaltak, mert az ember, mint én is, amikor hallottam, hogy valakihez hozzáértek, undorodik, taszítja a meggyalázott is a tisztaságot, mert ismeretlen a gyilkosok karmikus népe tettei visszakapásakor az ég serege számára.

A vörös és kék földönkívüliek szerepei is alá vannak húzva, a Rákóczi tere húzta alá Miskolcnak a darabokra szakadt bibliájukat aszerint, mikor következnek.

Tehát a kereszten rózsa jeles Annás állandó világapokalipszis Krisztusai Miskolcon vannak, még senkit nem sikerült átvinniük az Időn túli menyországba, mert ők maguk ki vannak léptetve az élők közül. Nem tudtak segíteni, mint ahogyan senki sem az árnyékvilágából a bibliájuknak.

Az összes Király, King idetartozik a Herman Ottó Múzeum Hunnia bibliai apokalipsziséhez, egyetlen nagy közös áldozásukban.

Mária mennybemenetele már ismétlés, Európában megtalálható a maradványa az Isteni színjátéknak, sárga rózsájával Bródyéknak, Tóth Klára körzeti orvosával az állandó szereplőjének, amelyik saját szerepét rajtam 1998. óta ismételte szégyentelenül. Ezt tették bele az antiszemita Weöresék Radnótiékkal a Pszichografológiájukba, ezt ismételte Müller Pétere a hungária kormánynak a gyalázásom és kínzásom, kivégzéseim közben.

Az antiszemitizmus ezek szerint kimondottan emberiség ellen, tiszta emberek ellen irányul, ezért vezették be az indiai cigány négerekre, a Rákóczi téri gyalázó cigányságra, állandó kisány áldozó zsidókra a rasszista kifejezést, mint fertelmekre és perverzekre, állandó világapokalipszis végrehajtóira.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 112
  • e Hét: 383
  • e Hónap: 3225
  • e Év: 42226
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.