Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
  2018-05-21 12:38:41, hétfő
 
  David Icke - Testünk és a holografikus valóság 1.rész





Teljesen más nézőpontból tekintünk az emberi testre és annak egészségére, amint felismerjük, hogy a valóság illuzórikus, és minden szilárdnak tűnő csak egy 3D látszatát adó hologram.

Az "üres" atomokból nem épülhet szilárd fal, és ugyanez igaz az emberi ,,testre" is. Testünk egy frekvenciamező, amit a DNS-nek és RNS-nek hívott másik frekvenciamezők dekódolnak, bontanak ki hologrammá. Testünk hologram modellje megmagyaráz sok látszólagos rejtélyt is, nem utolsósorban az úgynevezett alternatív vagy kiegészítő gyógyászatot.

Hogyan képes a reflexológia és az akupunktúra a többi szervvel és testi funkcióval kapcsolatban álló pontokat találni a testen? Hogy-hogy egy pont masszírozásával vagy tűszúrásos ingerlésével a lábon, kézen vagy fülön hatni lehet a májra, a gyomorra vagy a szívre?

Badarságnak hangzik, ha elfogadod az emberi test felépítésének hivatalos magyarázatát, de tökéletesen érthetővé válik a test hologram modelljéből kiindulva.

Emlékezz: a hologram egyik meglepő tulajdonsága, hogy minden egyes része a nagy egész kisebb változata.

Ebből a nézőpontból már egyáltalán nem furcsa, hogy az egész test fellelhető a talpon, kézen vagy a fülön; ennek így kell lennie, ha a test egy hologram.

Egy egész testet lehet kinöveszteni egyetlen sejtből, mert minden sejt az egész egy kisebb változata, és tartalmazza az egész összes információját. Egy másik szinten a test olyan, mint a Föld, a Naprendszer és a Világmindenség egy kisebb - a mi valóság-fogalmunk szerint kisebb - változata.

Ezek az égitestek szintén számítógép programok, tudattal vagy anélkül futva, az általam Mátrixnak nevezett szuperhologram kisebb kifejeződései. Az emberi agynak eszerint a Mátrix "agy", vagyis a központi feldolgozó egység egy változatának kell lennie. A tenyérjóslás is ugyanezen az elven alapul, mert a tenyér is a test egy kisebb kiadása, de a hologafikus szemlélet ennél jóval kiterjedtebb.

A tenyér, a talp, a fül minden része magában hordozza a teljes egészet, ahogy a tenyér minden része, és azok részei is, le egészen a sejtig, az atomig, az elektronokig. Mind holografikus kivetítések egy frekvenciamezőből vagy interferencia mintából. Ez nem jelent kevesebbet, minthogy kihatással vagyunk a szuperhologramra mindennel, amit hiszünk, gondolunk, vagy teszünk, ugyanúgy, ahogy a reflexológus képes kihatni az egész testre annak "részein" keresztül.

Ahogy tudati fejlődésed haladtával egyenként átalakítod belső félelmeidet szeretetté, az egyénben végbemenő változás megmutatkozik a Mátrix szintjén is.

Ez az, ahogy a szeretet képes a Mátrix valóságát befolyásolni, és egy ponton felváltani a félelem uralmát.

2004 nyarán ezeket az alapelveket magamon tapasztaltam, amikor Hawaiira hívtak előadást tartani. Nos, valakinek azt is meg kell tennie, nem? Az utazás előtt hetekig elég vacakul voltam. Erősen fájt a gerincem, különösen a nyakam, s a fájdalom a megérkezésem utáni napokban szinte az elviselhetetlenségig fokozódott.

Bármibe fogtam, kínszenvedés volt. Még a párnámra ereszkedésről is, vagy attól, hogy keresztül hajtottam egy kis kátyún az úton - ordítani tudtam volna. Szerencsére már az előadásomat megelőzően három héttel Hawaiira érkeztem, így volt elegendő időm segítség után nézni.

Vicces, hogy annak idején hónapokig mondogattam: az az érzésem. Hawaii-on jelentős gyógyulásban lesz részem, és hála az égnek, így is lett. Maui szigetén időztem, amikor egy reggel azzal az elsöprő bizonyossággal ébredtem, hogy el kell utaznom Hawaii Big Island nevű szigetére, ami csak egy ugrás repülővel Maui-tól.

Még a sugallattól kábán ücsörögtem az ágyam szélén, amikor Pam robbant be az ajtón és újságolja vidáman: most kaptunk egy e-mailt, amiben egy barátunk felajánlja, költözzünk Big Island-i házukba, amíg itt vagyunk Hawaii-on. Ez volt az első a gyógyulásomhoz vezető számos szinkronicitás (véletlen egybeesés - a szerk.) közül.

Miután beköltöztünk barátaink házába, másnapra a nyakam ész gerincem állapota annyira leromlott, hogy kétségbeesésemben enyhülést keresve elvonszoltam magam egy csontkovácshoz. Ez a fickó egy átlag csontkovácsnál sokkal felvilágosodottabb volt, a gerincropogtatás bölcsességének csak kis részét képezte. Első találkozásunkkor végigmért, és egyből azt javasolta, hogy vessem magam alá egy vastagbéltisztításnak is, ami annyi, hogy feldugnak egy csövet a seggedbe, hogy szó szerint kimossák belőled a szart.

Sajnálatát fejezte ki, hogy épp lecsúsztam egy pont most kezdődött vastagbél tisztítási programról, alig néhány mérföldnyire. Amikor felhívtuk a szervezőket, kiderült, hogy ketten visszamondták így lett hely Pammek és nekem, hogy bekapcsolódjunk egy nappal a többiek után. A vastagbél tisztítás és a csontkovácsolás is testem holografikus természetére alapozott.

A legtöbb vastagbél tisztítás ..piff-puff "köszönöm, asszonyom vagy uram". Dugd föl nyisd ki, víz be, szar ki, fúúúj, na viszlát, kérem a következőt. A legjobbak gyengéden teszik mindezt, eltart több napig is - az én esetemben tizenegyig - míg a vastagbél mind mélyebb és mélyebb szakaszaiból kitakarítják a felhalmozódott trutyit.

Nem értek ahhoz, hogy mi jött ki, de annyit mondhatok, hogy

jobb helye van kint, mint bent.

Megkíméllek a részletektől, bár el tudom képzelni, hogy furdal a kíváncsiság. Ámbár megemlítenék egy általános problémát: egyfajta nyálka a vastagbél falán, ami akadályozza a tápanyagok felszívódását. Abban az állapotban akármennyi jó kaját is eszel a test nem sok tápanyaghoz jut belőle, megy a vécébe.

Ahogy feküdtem ott, miközben a víz békésen csordogált ki és be egy ábrát nézegettem mellettem a falon, ami bemutatta, hogy a vastagbél melyik szakasza a test melyik részéhez kapcsolódik.. A mindennapos kétórás kezelések folyamán a víz egyre mélyebben fekvő vastagbél szakaszokat mosott ki. Általános egészségi állapotom már az első napokban javulni kezdett, a gerincem és a nyakam fájdalma is drámaian csökkent, amint a tisztítás elérte a test e részével kapcsolatos bélszakaszt.

A tizenegyedik nap végére elmondhattam, hogy évek óta nem voltam ilyen jól, és a gerincemből valamint a nyakamból gyakorlatilag elillant a fájdalom. Ezalatt jártam a csontkovácshoz is. Eleinte szinte hozzám sem tudott nyúlni, olyan fájdalmaim voltak, és utólagos bevallása szerint nem látott még súlyosabb esetet nálam.

De ahogy a vastagbéltisztítás kifejtette áldásos hatását, egyre inkább Ő is hozzá tudott járulni a gerincem és nyakam szabaddá tételéhez. Kezelőjében egy másik ábra lógott, ez esetben a gerinc szakaszainak kapcsolatát mutatva a szervekkel és testrészekkel.

Az egyik kezelés előtt a csontkovács megemlítette, hogy lehet, hogy az elkövetkező gerincmozgatás felkavarja az érzelmeimet, mert a gerinc azon része, amivel foglalkozni készült, az érzelmekkel is kapcsolatban áll. Hát bizony, amikor roppantott egyet azon a bizonyos csigolyán, sírva fakadtam, bár fogalmam nem volt, hogy miféle érzelem váltotta ki.

A vastagbéltisztítás is érzelmi, sőt spirituális élmény volt. A test-hologramban minden kapcsolódik minden mással, mert minden minden más is egyben - egy-ben.

Amikor félelmet érzünk, egyfajta idegesség jelenik meg a vastagbelünkben, azt is szoktuk mondani, hogy "összeszarjuk magunkat a félelemtől", vagy hogy "belénk fagy a szar a félelemtől".

Ez utóbbi igen helyénvaló, mert ahogy a víz kimossa a feldolgozatlan, lerakódott, "belénk fagyott" fizikai szart, úgy a feldolgozatlan érzelmi szar is felszabadul.

A fizikai dolgok mindig az érzelmi és mentális dolgokat tükrözik, mert ugyanazon DNS kommunikációs hálózat, ugyanazon hologram kifejeződései.

Van egy pont a tisztítás során, ami a vastagbél májat képviselő szakaszára koncentrál, és ez egybeesik egy másik folyamattal, amikor az előző este megivott főzet a májat közvetlenül tisztítja.

Ez fizikailag és érzelmileg is nagyon heves reakciókat válthat ki, mert a máj a felelős a méreganyagok kiválasztásáért és a harag helyeként is ismert. Bár minden visszatükröződik mindenben, az egyes szervek mégis bizonyos dolgokra szakosodtak. Például az egész test egy DNS számítógépes rendszer, ami fogadja és továbbítja az információkat, de az agy a kommunikációs forgalomra szakosodott központi feldolgozó egység.

A máj a méreganyag-kiválasztó szakmunkás, és ebbe beletartozik egy - érzelmi méreganyag, a harag is. Az epehólyag, a máj része termeli az epét, és amikor valaki mérges, akkor azt mondjuk rá, hogy "elönti az epe".

Mindennapi kifejezéseink közül sok szó szerinti jelképes igazságot fejeznek ki anélkül, hogy tudnánk róla.

A máj a vastagbélbe ömleszti a méreganyagokat, hogy eltávozzanak, de amikor a vastagbél működése gátolt, vagy amikor a test erősen mérgezett, akkor a méreg mennyisége meghaladja a kiválasztó képességét. A máj ezt úgy oldja meg, hogy kis ,,köveket" hoz létre megkeményedett epéből vagy ásványi anyagokból. amivel elzárja a véredényeket, hogy megakadályozza a mérgek visszajutását a véráramba.

Ahogy az áramló vér mennyisége lecsökken, a test túlélő programja a törzs védelmének ad elsődlegességét, így a végtagok az optimális vérellátás híján éheznek, ami több lehetséges következménnyel is jár. Amint a vastagbél kitisztul, a máj újra képes megszabadulni a méreganyagoktól,néha több ezer ilyen pici kövecske távozik ki a méreganyaggal együtt a testből.

Ez megtörtént velem és Pammel is. Az egészségbeli különbség elképesztő, nem beszélve a bőr ragyogásától, amit a véráram intenzívvé válása okoz. Barátaim nem hittek a szemüknek, mikor megláttak annyival jobban néztem ki. Pam évekig egy bőrbetegségben, a rozáceában szenvedett. amit a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak tart, és szerinte csak folyamatos antibiotikum szedésével tartható kordában. Tünetei azonban a kúra folyamán eltűntek, mert a máj méreganyagai okozták.

Ha a méreganyag felhalmozódásával nem törődsz, főleg ha igen mérgező az életmódod, akkora egy idő után legyűri a májat és a test májelégtelenségben meghal.

A harag egyfajta érzelmi méreg ami fizikai mérget termel, mert a kettő egy és ugyanaz.

Amikor a májam kitisztult, a kövek és a méreganyagok eltávoztak, akkor a felgyülemlett haragom is eltűnt. Negyvennyolc órán át egy alig kontrollált, székdobálós-fajta dührohamot éltem át.

Ha komoly májtisztítást tervezel, zárd el a porcelánt! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az érzelmek, legyen az harag, depresszió vagy bármi, nem az úgynevezett hologramon túli tudatosság sajátja.

Az érzelmek a DNS által közvetített programozott reakciók. A szeretett az érzelem nem ugyanaz a dolog, az érzelem és az empátia sem. Több orvosság hatóanyagait is kapcsolatba hozták már a depresszióval, de hogyan képesek az orvosságok és a mérgek a Tudatosságot közvetlenül befolyásolni? Sehogy.

A DNS dekóder- rendszerére hatnak, és azon keresztül hozzák létre a depresszió érzését és más pszichológiai következményeket az érzelmi programban. Ez olyan, mint egy számítógépes üzemzavar.

Felhasznált irodalom: David Icke - Infinite Love Is the Only Truth: Everything Else Is Illusion

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
  2018-05-21 12:33:56, hétfő
 
  David Icke - Testünk és a holografikus valóság 2.rész





Azt mondják, hogy az emésztőrendszernek is, az immunrendszernek is, a májnak és más szerveknek is saját elméjük van.

Ez minden bizonnyal így is van, hiszen a test egy hologram, és ezért lehetséges az, hogy ezek a szervek képesek egymással kommunikálni és eseményekre, változásokra reagálni a legelképesztőbb módokon. A hologram biztosítja, hegy valóban ott van a test minden részében az agy egy kisebb változata.

A DNS és az RNS kommunikál, és információt cserél a test minden részével, az agy pedig ennek koordinátoraként működik.

Amikor a vastagbél elzáródik, és a máj nem tudja kiválasztani a méreganyagokat, akkor a az információ végighalad a test internet-hálózatán, és a számítógép ennek megfelelően cselekszik. Mi ezt májkövekként érzékeljük.

A sérülések gyógyítása, a vérvesztés megállítása és a test milliárdnyi más reakciója a DNS és az RNS program szerinti információ-közvetítése.

Másik fontos dolog, hogy a test-hologram kétharmada víz. A víz a test minden feladatához elengedhetetlen, és ahogy Masaru Emoto munkája kimutatta,

a víz információhordozó is.

Ezen kívül, a DNS körüli elektromos és más rezgésjelek remek közvetítője.

A test ebből a szempontból olyan, mint egy telep, és amikor nem iszunk eleget, úgy viselkedik, mint egy autó akkumulátora, amiben túl alacsony a desztillált víz szintje - nem működik elég jól.

Több jel és tünet is mutatja, ha kevés a víz a szervezetben, többek között fejfájás, gyenge figyelem és fáradékonyság. Ezek mind a DNS kommunikációjának akadozásából adódnak. Azonban ne feledjük, hegy még ezek is csak a fejünkben történnek, és a tudatosság magasabb szintjén ez is csak illúzió.

Egy egészséges szervezetben a DNS az RNS segítségével kommunikál a számítógép különböző részei között, a betegség pedig a rendszer üzemzavara. Végtelen kiváltó oka lehet ennek, de mind ugyanazt a sémát követi: a DNS-en és az RNS-en áthaladó információ pontosságára hatnak. A magasfeszültségű vezetékek közelében élők, vagy elektromágneses technológiával dolgozók fogékonyabbak bizonyos betegségekre és a rákra.

Nagy Britanniában úgynevezett Tetra antenna-rendszereket telepítenek a segélyhívó szolgálatok kommunikációs hálózatához. Az antennák az emberi agy frekvencia tartományában sugározzák jeleiket.

Úgy hallottam, hogy ezt a technológiát a teljes mértékben az Illuminátusok irányítása alatt álló Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal révén vezették be. Ez nem meglepő, hiszen ahol telepítve vannak, ott a Tetra antennákat már kapcsolatba hozták - nagyon helyesen - a rákos megbetegedések emelkedő számával és más fizikai, mentális és érzelmi rendellenességekkel, mint amilyen a depresszió is.

Ennek oka, hogy az elektromágneses mikrohullámok illetve egyéb frekvenciák megzavarják a DNS-RNS adatátviteli rendszert, így a számítógép pontatlan adatokat kap. Olyan, mint amikor rossz a térerő egy mobiltelefon beszélgetés alatt. Csak bizonyos szavakat hallhatsz meg, és nem érted, hogy pontosan mit mond a másik.

Az emberi testben ezek a megzavart kommunikációs folyamatok úgy viselkednek, mint a számítógépes vírusok. Ez a rák.

A sejtek folyamatosan osztódnak, és mindez rendben is van, amíg pontosak a másolatok. De ehhez pontosak kell lennie a DNS•RNS kommunikációnak a sejt felé. Amint az elektromágneses mező vagy más hatás megzavarja az adatátvitelt, a sejtek hibás másolatokat kezdenek létrehozni gyakran nagy sebességgel, ezt nevezzük ráknak.

Képes úgy terjedni, mint a számítógépes vírus, egyre nagyobb területeket fertőzve meg, amíg a számítógép már nem tud tovább működni.

Nekem is volt egy vírus a számítógépemen, ami eleinte alig okozott gondot, míg végül be sem tudtam kapcsolni a gépet. Mit is szoktunk mondani ilyenkor? Meghalt a számítógépem.Így van ez a testtel is.

A társadalom felépítése miatt az üzemzavar, a betegség esélye a mai "modern"világban" óriási. Azt mondják: a stressz gyilkol. Ez így is van - de miért? Ahogy az érzelmek kibillennek egyensúlyukból, hatnak az adatátviteli hálózatra.

A bélrendszer az első hely ahol a gondok kezdődnek - gyomoridegesség, félelem, hányinger és a többi "szar".

Bizonyos határokon belül ez rendben van - mindaddig, amíg nem jelent folyamatos terhet a szervezetnek. Amikor azonban a stressz elér egy kritikusan magas szintet, és tartósan ott marad, a rendszer nagyobb részén jelentkezik az üzemzavar.

Bőrkiütések, gyomorfekély, rák és a stressz legnagyobb jele, a szívinfarktus következik. Az érzelmi kór egy másik aspektusát is érzékeltem Hawaii-n.

A csontkovács rendelőjének várójában találtam egy könyvet Dr. John E. Sarno-tól, aki a New York University School of Medicine klinikai rehabilitáció professzora, a Howard A. Rusk Rehabilitációs Intézet orvosa a New York Univenity Medical Center-ben, címe: A hátfájás gyógyítása — az elme-test kapcsolat (Worms, Books. 1991).

Részletesen kifejti húsz éves, a fájdalom és az elme/agy kapcsolatról folytatott kutatásait. Nyilvánvaló, hogy az agy hozza létre a fájdalmat, miután dekódolja, címkézi a kellemetlenség helyszínének üzenetét. Amikor belerúgsz valamibe, tulajdonképpen nem érzel addig fájdalmat, amíg az agy fel nem dolgozza az információt, és nem dönt úgy, hogy fáj.

Az erős fájdalmak egyik kezdési módja az, amikor gátolják például, hogy a reumás térdből eljusson az üzenet az agyba. Az üzenet hiányában nincs fájdalom.

Ha képes vagy tudatosságoddal az elme hitrendszerét megváltoztatni, keresztül tudsz menni a tűzön anélkül, hogy megégnél.

Sokan végig mennek a vörösen izzó parázson, és nem éreznek forróságot, sem bármilyen kényelmetlenséget. Csak a fejükben sétálnak végig rajta, és hogy éreznek-e fájdalmat vagy nem, majd az alapján dönti el az agyuk, ahogyan a valóságot érzékeli. Ott vannak aztán azok a jógik és tibetiek akik le tudják lassítani szívverésüket majdnem nullára.

Meztelenül ülnek a fagyban, mert olyan belső hőt képesek termelni, hogy a hátukra terített nedves törölköző is megszárad.

Dr. John E. Sarno azonosította a fizikai következményekhez vezető kapcsolatokat a test és a mentális, illetve érzelmi állapotok között. Azt találta a reménytelen esetek két évtizedes sikeres kezelése alapján, hogy

a hát, a nyak, a vállak, a far és a végtagok fájdalmainak okozói az elnyomott érzelmek.

A csontkovács elmesélte, hogy csillapíthatatlan hátfájástól szenvedett mindaddig, amíg el nem olvasta Sarno könyvét. Követte az utasításokat, amelyek alapján azonosította az elnyomott érzelmet, és felismerte, hogy félelemben élt, miközben nem is tudott róla. Amint felfedezte a kapcsolatot, hátfájása megszűnt. Sarno így gyógyította meg több ezer páciensét. Műtét és orvosságok nélkül, annak ellenére, hogy a hivatalos orvoslás szerint gyógyíthatatlanok voltak.

Az érzelmi okok megfigyelésének és beazonosításának folyamata megnyitja a hologramban (merevlemezen) tárolt adatokat, és engedélyezi törlésüket.

Amikor az érzelmi reakció rögzített adatát eltávolítjuk, fizikai kifejeződése is gyorsan eltűnik.

A csontkovács felesége komoly nyakfájdalommal küzdött, de semmit sem tudtak tenni, amíg össze nem kapcsolták a problémát az asszony hetekkel korábban elpusztult macskájával. Születése óta nevelgette a macskát, és elvesztése nagyobb érzelmi megrázkódtatással járt számára mint gondolta volna. Amint felismerte a kapcsolatot, nyakfájdalma megszűnt.

Érdekes, hogyan mondjuk azokra az emberekre, akik érzelmi frusztrációt okoznak nekünk, hogy “púp a hátamon". Én is megláttam a kapcsolatot saját gerinc és nyakfájdalmaim és az elmúlt hetek érzelmi kihívásai között. Ez az elme és a DNS érzelmi programjainak kölcsönhatása, és ahogyan megzavarja a kommunikáció pontosságát és egyensúlyát.

Érzékelheted ezt a kölcsönhatást, ha valamilyen szomorú, nyomasztó vagy rémisztő dologra gondolsz.

Nem kell megtörténnie, hiszen a gondolat már kiváltja az érzelmi reakciót.

A tudósok mára bebizonyították, hogy az agy ugyanazon része aktiválódik akkor is, ha megtapasztal valamit a személy, és akkor is, ha csak gondol rá. Az Illuminátusok folyamatosan manipulálják ezt a rendszert a kívánt érzelmi reakciót kiváltó hírek közreadásával.

Mike Lambert gyógyító hangsúlyozza, hogy a test azon területei amelyeket Dr. Sarno oly hatékonyan gyógyít, az akupunktúra gyakorlatában kapcsolatban állnak az epehólyaggal ami a depresszió forrása lehet, amint egyensúlyát veszti, illetve a májjal, ami a harag forrása.

A test és a DNS közötti kapcsolat azt jelenti, hogy az érzelmek hatni képesek a testre, és a test képes hatni az érzelmekre.

A sejtben található méreganyagok depressziót és haragot okozhatnak, amelyek a több érzelemmel egyetemben olyan vegyületek kiválasztását indítják el, amiket aztán a sejtek felszívnak.

Ez aztán az ördögi kör. De a Tudatosság meg tudja törni. Érdekes módon, a párizsi Necker Kórházban a test meridián rendszerén radioaktív nyomkövetőkkel végzett kutatások azt mutatták, hogy az energia egy beteg szerv meridiánján sokkal lassabban haladt át, mint egy egészséges szervén.

Mike Lambert olyan kísérletekről is beszélt nekem, amelyekben az érzelmi állapot a testben keringő információ áramlását lassította. Amint ez az élénk információ-mozgás gátolt, a test-számítógépben üzemzavar lép fel, így okoz az érzelmi stresszhelyzet betegséget.

A szívinfarktus oka is a statikus energia, ezért mondják azt is, hogy "megszakad a szíve" annak, aki egy szerettét elveszíti.

Minél lassabb az energiaáramlás, annál alacsonyabb a test rezgésszintje, és annál nagyobb lesz a sűrűsége. Érzelmi stressz során, vagy amikor lehangoltak vagyunk, sokszor mondjuk. hogy “nehéz a szívünk". A merev vélemények és az elnyomott gondolatok is gátolják az energiaáramlást, lassítva ezzel a hologram rezgését.

Valerie Hunt, a Kaliforniai Egyetem kineziológia professzora Los Angeles-ben, kifejlesztett egy technológiát az emberi energiamező mérésére, és igazolta, hogy az ember állapota befolyásolja rezgésszámát és rezgés-szintjét.

Alacsonyabb a rezgésszáma azoknak, akik az öt érzékszerv által megtapasztalt valóságban élnek (elme és érzelmek), mint azoknak, akik magasabb érzékelésüket is használják (lélek).

Ahogy az embert elnyomta a félelem, mind nagyobb sűrűségbe merült (Az ember bukása?). Az ételek és az italok szintén információ-áramlást befolyásoló rezgéseket bocsátanak ki magukból. Az Illuminátusok nagyvállalatai által előállított szörnyű ételek fogyasztásával tönkretesszük egészségünket. A Mátrixban minden rezeg, harmonikus vagy zavaró rezgéssel. Ez utóbbi jellemző a DNS-RNS adatforgalmat gyorsan megzavarni képes vegyi ételekre.

A Super Size Me című film bemutatta a gyorséttermi ételek fogyasztásának szörnyű hatását. Egy New York-i fiatalember naponta háromszor evett McDonald's ételt, miközben orvosok követték figyelemmel egészségének alakulását. Az eredmény lehangoló volt. A 33 éves, fitt fiatalember napokon belül hányni kezdett, fejfájásra és depresszióra panaszkodott.

Máját legyűrték a telített zsírok. A vizsgálatok eredményeit Dr. Daryl Isaacs sokkolónak nevezte. Teste teljesen abnormálissá vált - mondta. Az egy hónap alatt sokat hízott és csúnyán megbetegedett.

-Az arcom foltos lett, és akkora pocakom nőtt, mint még soha - mesélte. Teste döbbenetes volt és igazán rémisztő. Isten tudja, milyen hatása lesz a mai gyorséttermi, kólalőtyölő, vegyszerrel átitatott nemzedék étkezési szokása egészségére. Fontos, hogy a főhős arról is beszámolt, hogy lehangolttá vált ez alatt az idő alatt. A vegyi anyagok hatással voltak a DNS kommunikációra, amit értelemnek nevezünk.

Felhasznált irodalom: David Icke - Infinite Love Is the Only Truth: Everything Else Is Illusion

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Az Istennő üzenete: kapcsolat a Földanyával
  2018-05-21 12:28:55, hétfő
 
  Az Istennő üzenete: kapcsolat a Földanyával





"A kommunikáció korában élünk, információk millióit dolgozza fel agyunk, ám ezzel párhuzamosan egyre nehezebben halljuk meg azokat az üzeneteket, amelyek lelkünk mélyéről érkeznek. De az Élet legszentebb elveit nem foglalták írásba. Ezek mind a szíved lüktetése, lélegzeted ritmusa és véred áramlása.

Ezek élnek, akár az erdők, óceánok, az eső, a folyók, és minden élő ezen a bolygón. Ha megtanulunk hallgatni, felfedezzük, hogy maga a Földanya beszél hozzánk, hogy elmondja, mi a helyes irány. A könyvtárak és az internet összes szava nem mondja el ezeket Neked. De a Földanya szavai hozzánk szólnak, megosztja velünk, hogyan segíthetjük újjászületését. És mivel mi a gyermekei vagyunk, szól hozzánk - nekünk csak annyi a dolgunk, hogy alázattal meghallgassuk Őt. Ő ugyanis egy élő, lélegző lény. Lelke van."

Llewellyn Vaughan-Lee nyomán.

Kép: Pinterest.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Az Istennő üzenete: kapcsolat a magasabb szintekkel
  2018-05-21 12:26:10, hétfő
 
  Az Istennő üzenete: kapcsolat a magasabb szintekkel





"Gyermekem, a fizikai tested az anyagi dimenzió terméke. Olyan elemekből tevődött össze itt a Földön, mint a szén, a kálcium és más anyagok. És ez a test sebezhető; vannak korlátai és élettartama véges. Azért születtél meg a fizikai testedbe, hogy megtapasztald, milyen a Földön élni, és ezek olyan tapasztalatok, amelyeket csak ily módon szerezhetsz meg és tudhatsz magadénak.

Amit a tükörben látsz, csak egy - jármű -. Az igazi részed tökéletes, korlátlan és örök. Összekapcsolódik mindennel és mindenkivel, amit látsz. A képesség, hogy az Isteni Útmutatással kapcsolatba lépj, mindig jelen van, de Neked is tenned kell ahhoz, hogy ezt a bölcsességet elérd. De a jogod ehhez születésedtől fogva megvan! A csendes meditáció, az álmodás, vagy akár az ima hatásos módszerek arra, hogy kapcsolatba kerülj felsőbb éneddel és az Istenivel. Élj ezekkel az eszközökkel, amelyeket megadtak Neked!

Ne hagyd, hogy a földi szabályzatok megállítsanak ebben és megzavarjanak. Gyakorold ezt a szent kapcsolatteremtést. Életed boldogabb, egészségesebb és könnyebb lesz, ha gyakorolod ezt."

Kép: Pinterest.

James Van Praagh nyomán.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Az Istennő üzenete: transzformáló energiák érkezése
  2018-05-21 12:23:04, hétfő
 
  Az Istennő üzenete: transzformáló energiák érkezése





"Rengeteg erőteljes energia érkezett a Földre, s ez a tudat globális szintű változását idézi elő. Egy magasabb szintről szemlélhetjük világunkat. Ez az energiaszint-változás testi szinten is megnyilvánul: fejfájás, szédülés, mellkasi szorítás, erőteljesebb szívverés, náthaszerű tünetek. Ha ilyeneket tapasztalsz, ne ijedj meg! Ezek a velejárói annak, hogy lényed egésze egy magasabb szintre készül emelkedni. Előfordulhat még hőhullámzás érzete, megváltozott alvási szokások és hangulatingadozás, élénk, nagyon valósághű álmok. Felismerések és erőteljes intuíciók mutatkoznak meg.

Mély változások mennek végbe, amelyek felkészítenek minket a következő életszakaszra és a magasabb szintre történő lépésre. A régi paradigmák, amelyek a félelemre és a zsarnokságra épültek, összeomlanak. Láthatjuk, hogy a múltban hogyan próbáltak minket megfélemlíteni és manipulálni. Ez a felismerés lehetővé teszi, hogy béklyóinktól megszabadulva egész életünket új alapokra helyezhessük.

Az eddig magunkra húzott páncélok lefejtése után magunkkal szemben is őszinték tudunk lenni. Alá kell merülnünk érzelmeink kavalkádjában, hogy rendet teremthessünk. Ez vezet minket a boldog, egészséges élet felé. Amit lelked mélyén látsz, az mentes az egó bilincseitől. Ebből kell építkezned. E folyamat részeként megválsz emberektől, helyzetektől, amelyek először lehet, hogy fájdalommal járnak, de a változásnak ez elkerülhetetlen része.

Ez a merülés lelkünk mélyére nagyon nehéz. De meg kell tennünk. Meg kell tennünk saját boldogságunk érdekében. Légy jelen, maradj az érzéseidben, az igazságodban. Itt a leghitelesebb hangodon tudsz szólni saját magadhoz. Így meglátod azt a világot, amelyben igazán hinni tudsz és rálelsz életed küldetésére."

Ara Campbell nyomán.
Kép: Pinterest.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Szentlélek Invokáció
  2018-05-21 12:19:41, hétfő
 
  Szentlélek Invokáció





Szentlélek ereje szólítalak téged
Jöjj most ide hozzám át időn és téren
Tölts el engem fénnyel isteni áldással
Élet erejével - áldott tisztasággal
Istennek szent tüze úgy lobogjon bennem
Mindent és mindenkit e Földön szeressen!
Így legyen

Pusztai Orsolya
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Angyali üzeneted hétfőre
  2018-05-21 12:16:02, hétfő
 
  Angyali üzeneted hétfőre: Ne aggódj! Most már minden gyönyörűen alakul





Ne aggódj! Minden gyönyörűen alakul.
A tündérek tudják, hogy aggódsz a helyzet kimenetelével kapcsolatban, tehát ezt a lapot küldték neked, hogy megnyugtassanak: minden istenien, tökéletes módon alakul.
Tégy lépéseket, hogy emelkedettebbé tedd a szemléletmódodat és könnyíts a szíveden és a lelkeden, például sétálj a természetben, tölts időt a szeretteiddel, járj edzésre, vagy élvezz valamilyen alkotó folyamatot.
Minél jobban meg tudod őrizni az összeszedettségedet és a hitedet, annál jobb eredményt fogsz megtapasztalni.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
A Tao numerológiája: születésnap számunk
  2018-05-21 12:12:43, hétfő
 
  A Tao numerológiája: születésnap számunk





A Tao numerológiája több mint 6000 éves múltra nyúlik vissza, a Ji Csingből ered. Ez egy olyan rendszer, ami az ősi kínai hagyományokra támaszkodva rámutat a számok és emberi sorsok összefüggéseire.
A Lo-Shu rendszer

A mítoszok szerint élt egy Hi nevű teknősbéka, s egy szép napon, mikor előjött a Lo nevű folyóból, a hátpáncélján különös, titokzatos jelek rajzolódtak ki. A régi bölcsek ezekből a jelekből a kozmosz törvényeit olvasták ki, a 8 alapkövet, amelyből összeállítható a tízezer dolog. Ez a “Hajnali Mennybolt" formáció mutatja be minden dolog térbeli elrendeződését Égen és Földön.

Lo-Shu teknős

Erre alapozva megalkották az Esti Mennybolt formációt, vagyis a Lo-Shut, ami a dolgok időbeli elrendeződésének sémája. A Lo-Shu az élet mindig folyamatban lévő, szüntelenül megújuló, az energia önmagába visszatérő örök ciklikusságát jelképezi.

Ezzel a Lo-Shu rendszerrel a számokat olyan képbe foglaljuk be, ami egy horoszkóphoz hasonlítható. Minden szektor egy-egy ablak az élet különböző tartományaira, mindegyik számmező egy életterületet képvisel.

Régen a szerzetesek a következőképpen jövendöltek: volt egy nagy tó a kolostorjaikban, s aki a jövőjét meg akarta tudni, rámutatott egy teknősre. A szerzetesek a hátpáncélon levő jelekből meg tudták mondani, milyen jövő vár az illetőre.
A három embertípus - a Tao szerinti három életközpont

A Tao szerint három életközpont van, az embereket is három típusba sorolhatjuk. Az embereket fej-, szív- és has-emberre osztva felismerhetjük, hogy tudatalattink miként befolyásolja életünket, egészségünket.

Hogyan számoljunk? Születésünk napjának számjegyeit adjuk össze addig, míg egy számjegyet kapunk. Ha például valaki 29-én született, akkor a születésnapjának végső összege: 2 + 9 = 11 = 2, tehát az illető szív-ember.

Fej-ember: 5, 6, 7
Szív-ember: 2, 3, 4
Has-ember: 8, 9, 1
Fej-ember, mentális ember (5, 6, 7)

A fej-központ az önellátó és a mentális centrumot szabályozza, irányítóközpontja az agy . A fej-energia visszahúzódó természetű, és ennek megfelelően az ilyen emberek általában - és főképp konfliktushelyzetekben - hátrább lépnek egy lépéssel. Csak akkor cselekszenek, ha előbb mindent végiggondolnak, aztán pedig kifejezetten módszeresen haladnak előre. A központi idegrendszerük uralja őket, és elsősorban szem-emberek, akik ránézés alapján döntenek.

A rend és a kötelesség iránti érzékük messze meghaladja a has vagy a szív-emberekét. Viselkedésük általában elfogulatlan és tényszerű. Nem sok igénnyel lépnek fel, és teret engednek másoknak, miközben azon gondolkodnak, hogy függőségbe kerültek-e a kialakult helyezettől vagy sem. Vészhelyzetek során gyakran előfordul, hogy az ilyen emberek bután és inkorrekt módon viselkednek. Tiszta fejűnek, meggyőzőnek és okosnak mutatják magukat, pedig bensőjükben magukra hagyatottak és zavarodottak.

A fej-embereknek nem szabad a bennük lévő sok kételyt és részigazságot az életbe vetett hitté alakítaniuk, mert ilyenkor a kételyeik csak elhatalmasodnak rajtuk, még inkább csak önmagukban fognak bízni, és ezzel még magasabbra emelik a falakat maguk körül. A gondolkodásból a cselekvés felé, az elszigeteltségből a társadalom felé, a lépéseket tehát a szociális érzések útján kell megtenniük.
Szív-ember, társadalmi ember (2, 3, 4)

A szív-központ az érzelmi és a társadalmi központhoz kapcsolódik, energiaközpontja a szív, illetve a csecsemőmirigy. Az a fajta személyiség, aki együttérzően, barátságosan viszonyul a többi emberhez, fontos számára a gondoskodás. Saját érzelmeire nincs igazán rálátása, mert inkább a többiekkel törődik, mások érzelmeire és viselkedésére reagál, igyekszik elnyerni mások bizalmát vagy figyelmét. Szellemük középpontja a vérkeringésük, emiatt különösen hangsúlyozott náluk az ízlelőképesség.

A szív-embereknek lényeges a presztízs, a róluk alkotott kép - még akkor is, ha ez nem tudatosul bennük. Ennek pozitív oldala, hogy többnyire nagyfokú felelősségtudattal rendelkeznek, hajlamosak az alkalmazkodásra. Szeretnek okoskodni, sokszor tudni vélik, hogy másoknak mi a jó. Gondoskodásukat fokozottan élik ki, közben agresszív érzelmeiket elnyomják, illetve a jóság és a serénykedés kulisszái mögé rejtik. Kifelé többnyire magabiztosnak, boldognak és harmonikusnak mutatkoznak, de belül közben ügyetlennek, üresnek, szomorúnak és megalázottnak érzik magukat.

Mindenekelőtt azt kell megtanulniuk, hogy spirituális útjukon az első lépést csendben és egyedül tegyék meg, anélkül, hogy embertársaik figyelmét és dicséretét várnák érte. A szív-ember legjobb tanítómestere a saját teste, amelyhez többnyire sajátságos viszony fűzi őket. Ha eljutnak a testükhöz, akkor eljutnak a szívükhöz is - és azzal önmagukhoz. Életfeladatuk abban áll, hogy mindazt, amit remélnek és amit el akarnak érni, cselekedeteikkel valódi hitté és reménnyé emeljék.
Has-ember (8, 9, 1)

A has-központ a nemi és az ösztönös mozgáshoz, továbbá a cselekvéshez kapcsolódik. Főképp az emésztőrendszerük és a napfonatuk uralja őket. Leghangsúlyosabb érzékszervük a fülük és az orruk. Számukra az élet harctér, aréna, ahol naponta győzni kell. Az ilyen embereknek többnyire tudattalanul is a hatalom és a befolyás, illetve az igazságosság jár az eszükben. Tudniuk kell, hogy ki a főnök, őrzik a saját felségterületüket. A has-emberek erősek és jövőorientáltak. Akár tudnak róla, akár nem, az agresszióik irányítják őket, és általában (nyíltan vagy leplezve) agresszíven viselkednek. Félelmeiket önuralmuk mögé rejtik, és emiatt kívülről általában magabiztosnak és erősnek látszanak, noha belülről erkölcsi jellegű önkétségek kínozzák őket.

Szükségük van olyan meditációs módszerekre, amelyek révén azonosulni tudnak önmagukkal és a testükkel (Zen, Csi-Kung, harcművészetek).

Nehezükre esik azonban hűen követni valamilyen világos tervet. Ha rosszul alakul a sorsuk, többnyire önmagukat hibáztatják érte. Az ilyen embereket sokféle ösztön vezérli, ezért életüknek az az egyik feladata, hogy a sok szerelem között rátaláljanak az igazi nagy szerelemre.
Születésnap számok

Chian Zettnersan mester a hónap minden egyes napjához rendel egy leírást 1-31-ig. A rövid elemzés utat mutat önmagunkhoz, bemutatja velünk született képességeinket, személyiségfejlődésünk lehetőségeit, egyéniségünk erősségeit és gyengeségeit.

1: Energikus és önbizalommal telt személyiség vagy, született vezető típus. Akaraterőd rendíthetetlen, ami céltudatossággal párosítva egyenlő a siker zálogával. Egy vezéregyéniséghez híven komoly koncentrációs képességgel, alkotószellemmel és célratörő habitussal rendelkezel. Szerteágazó figyelmedet a monoton feladatok nem képesek lekötni, törekedj arra, hogy szellemi kvalitásodat és kreativitásodat megéld. Törekedj tudatosan a vezetői szerepre, de ne gázolj át másokon. Az érzelmeidet hajlamos vagy elrejteni, hiszen tévesen azt gondolod, hogy ez a gyengeség jele. Inkább hűvös és távolságtartó vagy, nem jellemző rád a közvetlen viselkedés.

2: Mély érzésű, barátságos, kedves és kissé önfeláldozó egyéniség vagy. Annyira zavar, ha a környezetedben valaki szenved, hogy azonnal a segítségére sietsz, ezzel azonban gyakran saját vágyaidat, céljaidat háttérbe szorítod. Azt szeretnéd, ha a környezetedben mindenki boldog lenne, de ez sajnos egy naiv vágy. Emiatt néha depresszióba is esel. El kell azonban fogadnod, hogy nem tudsz mindenkin segíteni. Bátran légy szerelmes és boldog, merd megélni az örömöt, és csak ezután, a maradék energiáidat ajánld fel másoknak. Sokkal kiegyensúlyozottabb személyiség leszel. A hangulatingadozásaid is csökkennek majd.

3: Rendíthetetlenül optimista, barátságos, barátkozó és rendkívül nyitott személyiség vagy. Érdekelnek az emberek, és mindenkivel kedves vagy. Éppen ezért igen közkedvelt is. Vidámságodnak és jó humorodnak köszönhetően felvidítasz bármilyen társaságot. Legnagyobb erényed azonban mind közül, hogy képes vagy minden szituációnak a jó oldalát nézni, így nem is nagyon jellemző rád a búslakodás. Általában jó kedélyű és elégedett vagy. Fontos azonban, hogy kreatív elméd és fantáziadús gondolatvilágod kifejezésre jusson. Ne hagyd parlagon heverni tehetséged, valósítsd meg a terveidet, az álmaidat. Bízz a szerencsédben és minden sikerül.

4: Jó gyakorlati érzékkel vagy megáldva, két lábbal állsz a földön. Szervezőkészséged és célorientált gondolkodásodnak köszönhetően általában megérzed a jó üzleti lehetőségeket. Pénzügyi dolgokban szerencsés vagy. Nem is tagadod, hogy milyen fontos szerepet játszik életedben a pénz. Egy azonban biztos: mindig csak és kizárólag a becsületes utat választod a pénz megszerzéséhez. Képes vagy kitartóan és keményen megdolgozni a sikerér, ami előbb vagy utóbb bekövetkezik az életedben. A legpozitívabb tulajdonságaid a lelkiismeretesség és az erős felelősségtudat. Egy kicsit lehetnél azonban néha rugalmasabb.

5: Izgalmas és érdekes egyéniség vagy, aki szereti kipróbálni magát a lehető legtöbb dologban. Ebből kifolyólag szétaprózódhatnak az energiáid, és egyszer csak azon veszed észre magad, hogy nem tartasz sehol. Meg kell tanulnod célokat kitűzni magad elé, és a célhoz vezető úton végigmenni. Ha folyton valami újdonság letérít az utadról, akkor sosem fogsz nagyobb sikereket elérni az életben. Rendkívül tehetséges vagy, de a sikerért mindenkinek meg kell dolgoznia. Szerencsédre mindig megtalálnak a jó lehetőségek, kiterjedt kapcsolatrendszerednek köszönhetően, csak meg kell tanulnod élni velük.

6: Te az a típus vagy, akinek nem kell könyvekből megtanulnia a pozitív gondolkodást. Született optimista vagy, ennek köszönhetően általában el is éred, amire vágysz. Képes vagy az álmaidat valóra váltani. Belső hited minden akadályt elhárít az utadból. Melegszívű és érzelmes vagy, harmonikusak az emberi kapcsolataid. Sokan szeretnek, mert mindenkihez van egy jó szavad egy használható tanácsod. Sikeres lehetsz művészi pályán, ahol megmutathatod a benned rejlő tehetséges, érzelmi gazdagságot. Érzelmileg igényled a pozitív megerősítéseket, szereted, ha dicsérnek, elismernek.

7: Misztikus, titokzatos és intuitív személyiség vagy, akit a környezete kissé talányosnak tarthat. Mivel nem értenek meg, hajlamos vagy magadba fordulni, bezárkózni. Jobban szeretsz egyedül lenni, a munkádban is mindent sajátos, egyedi módon csinálsz. Pszichikai érzékenységed miatt jobb is, ha egyedül dolgozol, így nem kell megbirkóznod a többiektől jövő impulzusáradattal, amit mások nem is érzékelnek, téged azonban nagyon lemerít. Kutatószellemednek köszönhetően igen nagy tudásra tehetsz szert, érdemes lenne előadásokat tartanod, vagy könyvet írnod. Oszd meg másokkal a tudásod!

8: Hihetetlen üzleti érzékkel vagy megáldva. Minden tulajdonsággal rendelkezel, amire az üzleti életben szükség van. Éles eszű vagy, jó a kommunikációs készséged, higgadt tudsz maradni a kínos helyzetekben is, célratörő, becsvágyó és a szó jó értelmében véve pénzéhes vagy. Ráadásul még szerencséd is van a pénzügyek terén, ezért az átlagnál merészebben vállalsz kockázatot. Egy kissé azonban stresszes típus vagy, belül gyakran feszült és aggodalmaktól terhes vagy. Félsz a veszteségtől és a bukástól. Ha azonban konstruktív vagy és kerülöd a fölösleges fényűzést, akkor nem kell aggódnod, nem lesznek különösebb anyagi gondjaid.

9: A ,,mindenki anyukája" típus vagy, akinél mindenki vigaszra, bátorításra talál. Akkora szíved van, hogy a barátaidon és családtagjaidon túl, a szomszédok a munkatársak de még a vad idegen emberek is beleférnek. Hihetetlen, mennyi energiád van, figyelmed és törődésed kifogyhatatlan. Sajnos segítőkészségeddel sokan visszaélnek. Akár pszichikai értelemben, akár anyagilag. Ha azonban ezt megérzed, mélységesen elkeseredsz. Szerencsére szellemi és spirituális potenciád kellőképpen nagy ahhoz, hogy túltedd magad a csalódásokon. A lelki érzékenységedet a mások problémájával való foglalkozáson túl a művészetekben is kiélheted.

10: Olyan vagy, mint egy energiabomba, aki folyton intézkedik, aktívan veti bele magát a hétköznapokba. Másoknak ez a tempó kissé fárasztó és gyors lehet, de neked ez a normális. Sok terhet veszel a válladra, mivel teljesítőképességed átlagon felüli. Egyszerre vagy képes megállni a helyed otthon és a munkahelyeden is. Néha úgy érezheted, hogy minden gond a te nyakadba szakad, mert környezeted megszokta, hogy úgyis elintézel mindent, egyedül is elboldogulsz. Ez így is van, de azért néha neked is jól esne egy kis támogatás. Merj segítséget kérni, és mutasd ki, ha elfáradtál.

11: Születésnapod száma úgynevezett ,,mesterszám", ennek ellenére elképzeléseidet csak ritkán sikerül megvalósítanod. Ennek oka többek között nagyfokú érzékenységed. Rendkívül könnyen megbántódsz, és hajlamosak vagy visszahúzódni a csigaházadba, mihelyt nehézségekkel találod szembe magad. Gyakran úgy érzed, hogy bántanak mások, pedig szó sincs róla. Lelkileg meg kell erősödnöd ahhoz, hogy sikeres légy. Tehetséges vagy és intuitív. Tehetséged kibontakoztatásához és a nagyobb sikerek eléréséhez érdemes feltétel nélkül rábíznod magad az intuícióidra.

12: Színes egyéniség vagy, nagy önérvényesítő potenciál lakozik benned. Szerteágazó tehetségedet képes vagy a lehető legjobban kiaknázni, értékes ötleteidet megvalósítani, képzelőerődet kreatív mederbe terelni. Érdeklődő és társasági ember vagy, sok barát vesz körül, akik mindenben támogatnak. Őszinteségedet mindenki nagyra becsüli benned, legalábbis addig a pontig, amíg szókimondásoddal nem bántasz meg másokat. Vigyázz a tapintatlansággal, mert ellenségeket szerezhetsz magadnak. Néha bölcsebb a hallgatás.

13: Szeretetre méltó, következetes, fegyelmezett vagy és kitartó, azonban hajlamos vagy elveszni a részletekben, és szem elől téveszteni a lényeget. Ennek ellenére jól elboldogulsz az életben, sikeres típus vagy. Bár csak akkor vagy igazán elemedben, ha harmonikus munkakörnyezetben dolgozhatsz. A konfliktusok megviselnek, a jó teljesítéshez lelki kiegyensúlyozottságra van szükséged. Alapvetően jól kijössz bárkivel, ha nem hátráltatnak a munkádban. Ha akadályoznak, akkor ingerlékennyé válsz, és igen kellemetlen modorban tudod kifejezni magad.

14: Érzelmes és kifejezetten intuitív típus vagy, profetikus hajlammal. Mivel érzékeny pszichikumodnak köszönhetően a világból többet érzékelsz, mint az átlag, lelkileg néha kimerülsz. Eléggé öntörvényű vagy, igazi szabad szellem, így nem viseled jól, ha megmondják, mit csinálj. A beosztotti lét tehát nem igazán neked való. Szellemi szabadúszóként vagy művészként azonban tökéletesen ki tudsz teljesedni. Feladatod megtalálni a szabadságvágy és az anyagi biztonság iránti igény között az egyensúlyt.

15: Művészi tehetség vagy jó az írói vénád és a pedagógiai érzéked. Igen szerencsés alkat vagy, aki képes bevonzani az életébe bármit, amire csak vágyik. A jó lehetőségek egyszerűen megtalálnak. Ösztönösen megérezd, merre menj, jó döntéseket hozol. Kedves együtt érző és megértő viselkedésed miatt az élet sok igaz baráttal ajándékoz meg. Vigyázz, hogy ne vállalj több terhet magadra, mint amennyivel meg tudsz birkózni. Művészi pályán kiemelkedő sikereket érhetsz el.

16: Intellektuális és kombinatív elme vagy, egy igazi kutatószellem, akit lenyűgöz a technika és a tudomány világa. Lelkileg azonban kissé visszafogott és magadnak való vagy. Nem igazán társasági ember. Belső gazdagságodat csak kevesen ismerhetik meg. Érzelmeidet is inkább elrejted, nehogy sérülés érjen. Minden téren zárkózott a viselkedésed. Kevés embert tudsz elfogadni, és inkább választod a magányt, mintsem egy rossz kapcsolatban szenvedj. Jól megvagy egyedül is, bár legbelül szeretetre vágysz te is.

17: Üzleti sikereket és pénzügyi nyereséget jelez ez a szám. Aki ezen a napon született, jó üzleti érzékkel van megáldva, és mindent sikerre visz, amibe csak belevág. Optimista vagy de egyben realista is. Határozottan és céltudatosan haladsz a céljaid felé vezető úton, te aztán mindig tudod, mit akarsz. Ez az öntudatosság nagy tervek valóra váltására is képessé tesz. Harcias vagy fáradhatatlan és lendületes. Nem tűröd az igazságtalanságot és ezt kifejezésre is juttatod. Törekszel a lelki békére, és a nyugodt életvitelre.

18: Olyan pályát választasz, ahol másokon segíthetsz, ugyanis született emberbarát vagy. Fejlett empátiával rendelkezel, együtt érző vagy, aki meghallja a másoktól jövő segélykiáltást. Szolgálatkész és segítőkész vagy, a bajbajutottak megmentője. Biztos, hogy lelki beállítottságod a szociális pályák valamelyikére kalauzol, legyen ez korház, állat menhely, vagy bármilyen segítő szervezet. Csak akkor érzed jól magad a bőrödben, ha nap, mint nap tehetsz valamit másokért. Vigyázz, hogy ne a magánéleted kárára tedd mind ezt.

19: Erősen érzelmi beállítottságú vagy, sokszor kerekednek felül az érzelmeid a logikán. Mivel az érzelmek sajátja a hullámzás, hangulatodat is ez az ingadozás jellemzi. Próbálod mindezt néha leplezni, de nem megy valami jól. Érzelmeid az arcodra vannak írva. Kicsit szorongó és ingerlékeny is tudsz lenni, de csak, ha feszült vagy. Fontos számodra a változatosság, nem bírod, ha korlátok közé szorítanak. Becsületes és felelősségteljes vagy, és mindent megteszel azért, hogy jó életkörülményeket teremts önmagad és a családod számára.

20: Jó diplomáciai érzékkel rendelkezel, kifinomult stílusod, előkelő modorod megnyerő. Tapintatos vagy, de néha hajlamos vagy már-már túlzásba vinni a kedveskedést. Semmiféle konfrontációt nem szeretsz, ezért nem igen mered felvállalni a negatív véleményedet. A harmónia a legfontosabb dolog számodra, és nem szereted, ha bármi is megzavarja a lelki békédet. Legszívesebben kivonnád magad a mindennapokkal járó hajszából is. Jó az írói vénád, érdemes lenne kipróbálnod magad az újságírói pályán. Főleg szabadúszóként lenne neked testhezálló ez az életstílus.

21: Intelligens, szórakoztató, de kissé szeszélyes jellem vagy. Nehéz rajtad kiigazodni, és soha nem lehet előre kiszámítani, hogyan fogsz reagálni. Emiatt néhányan tartanak tőled, főleg, hogy olykor igen indulatos is tudsz lenni. Pedig távol áll tőled, hogy bárkit is megbánts, csak egyszerűen nehezen tudod uralni az érzelmeidet. Néha egészen apró dolgok is felidegesítenek. A kommunikációs készséged kimagasló, jó előadói vénád és színészi tehetséged van. A nyilvános szerepléstől sem riadsz meg.

22: A 22-es különös szám, a taoista szemléletben is mesterszámként tartják számon. Sokféle tehetséggel vagy megáldva, de ennek ellenére nem könnyű sors jutott neked. Intuícióiddal képes vagy előre megérezni dolgokat, így ha képes vagy a belső hangra figyelni, akkor sok kudarctól megóvhatod magad. Tehetséged szerteágazó, szereted kipróbálni magad minél több területen. Öntudatosságod néhány ember számára zavaró lehet, önbizalmadnak köszönheted, hogy kimagasló sikereket érsz el az életben.

23: Inkább intellektuális beállítottságú vagy, mint érzelmi. Talán éppen ezért több barátod van a másik nem képviselői, mint a sajátod között. Az ő társaságukban érzed jól magad. Céljaidat szereted rendkívül kacskaringós utakon megközelíteni. Ez tipikusan rád jellemző. A szavaidnak igen erős hatása van másokra nézve. Ha megbánt valaki, olyat szúrsz vissza, amit az illető élete végéig megemleget. Nagyon durva tudsz lenni, de kizárólag csak akkor, ha megbántva érzed magad. Egyébként igen barátságos, érzékeny, segítőkész, és megértő ember vagy.

24: Képes vagy azt az utat megtalálni, ami a boldogsághoz vezet. Szerencsés vagy, mert olyan munkád van, amiben örömödet leled. Gyakran a hobbid válik hivatásoddá. Rendkívül érzékeny vagy, képes vagy mások legfinomabb rezdülését is érzékelni, és mindent megteszel, hogy a környezetedben élők jól érezzék magukat. A párkapcsolatban is törekszel a harmóniára. Kiegyensúlyozottságod jó hatással van másokra. Sokan tisztelnek és felnéznek rád. Vigyázz, hogy ne vállalj magadra több felelősséget a kelleténél.

25: Nagyon érzékeny lelkű vagy, és igen sérülékeny. Konfliktus esetén is inkább félrehúzódsz, kerülöd az energiarabló helyzeteket. Nehezen tudsz megbirkózni negatív élményekkel, amelyek érnek. A sérelmeidet néha egész életen át magaddal cipeled. Éppen ezért rendkívül óvatos vagy mindékivel, és nehezen engedsz közel magadhoz bárkit. A bizalmadért igen csak meg kell dolgozni, nem érdemelheti csak úgy ki bárki. Ha azonban megszeretsz valakit, igaz baráttá és hű társsá válsz.

26: Jó az üzleti érzéked, biztos, hogy valamilyen módon megtalálod a módját annak, hogy sok pénzhez juss. Nem biztos, hogy gyorsan, de kitartásodnak és céltudatosságodnak köszönhetően valamikor biztos beüt a nagy szerencse. Érzéked van ahhoz, hogy akár egy egyszerű ötletből is pénzt csinálj. Bár alapvetően nem vagy kreatív, inkább mások kósza ötleteit gondolod tovább. Minden esetre jó születési szám ahhoz, hogy magadhoz vonzd a pénzt, az embereket és mindent, amire a meggazdagodásra szükséged van.

27: Erős, nyugodt és határozott vagy, jó vezető típus. Lehet rád számítani, sokoldalú vagy, felelősségtudatod erős, és jól szervezel. Különösen vonzódsz az okkult tanokhoz, azonban vigyáznod kell a különféle hatásokkal, mert érzékeny pszichédet megzavarhatják ezek a hatások. Jól rálátsz az élet dolgaira, és ahogy egyre több tapasztalatot szerzel, jó tanácsadó lehet belőled, aki másoknak segít. Felismered a probléma gyökerét és képes vagy meglelni a megoldáshoz vezető utat. Sok szerencsés véletlen övezi utadat, de vigyázz az irigyekkel!

28: Öntörvényű vagy, független és szabadságszerető. Csak akkor vagy boldog, ha a saját magad ura lehetsz, ezért törekszel arra, hogy saját vállalkozást irányíthass, és ezért hajlandó vagy akár komoly áldozatokat is hozni. Jó érzékkel tudsz felfuttatni bármilyen vállalkozást, a vezetői szerepkör neked való. Még vesztes helyzetből is nyerő pozíciót tudsz kihozni. Amibe csak belekezdesz, az játszva sikerül. Hajlamos vagy a problémák elől néha ábrándozásba menekülni, pedig ha összeszeded az erőd, az akadályokat mindig képes vagy legyőzni.

29: Szélsőségekre hajlamos egyéniség vagy, és a sorsod is ennek megfelelően igen nagy változásokat mutat. Lesznek nagyon jó periódusok, de megtapasztalod azt is, milyen a padlón lenni. Ettől azonban csak erősebbé válik a személyiséged, és amint megtalálod a helyes irányt, minden jóra fordul. Olyan képességekkel rendelkezel, ami mások fölé emel, de sokáig nem veszel ezekről tudomást. Magasabb érzékeléseiddel kezdetben nem tudsz mit kezdeni. Meg kell tanulnod bízni abban, hogy amit érzékelsz, az egy magasabb valóság. Bízz a megérzéseidben!

30: Kissé alul motivált vagy, és kevés benned a hajtóerő. Ez pedig nem vezet sok jóra. Hajlamos vagy tehetségedet eltékozolni, hacsak nem találsz valakit, aki folyamatosan tettekre sarkall és motivál. Szíved szerint játékként fognád fel az életet és elkerülnél mindenféle kötelezettséget és felelősséget. Keresed a lehetőséget a színjátszásra, vagy más előadói pálya felé kacsingatsz, a lényeg, hogy színpadon állhass. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően akár komikus, vagy humorista is válhat belőled. Azt azért idővel neked is meg kell tanulnod, hogy az élet nem habos torta.

31: Komoly felelősségtudattal rendelkezel, ami szükséges is lesz ahhoz, hogy legyőzd az életben adódó akadályokat. Képes vagy akár legalulról is felküzdeni magad. Nem vagy nagyravágyó, szépes lépésről, lépésre haladsz előre célod felé, amit többnyire el is érsz. Realitásérzéked segít abban, hogy reális célokat tűzzél ki magad elé. Nem szeretsz egyedül lenni, pedig nem könnyű veled együtt lenni. Hajlamos vagy a rigolyákra és az önfejűségre. Ötleteidre vigyázz, nehogy ellopják mások.

forrás: Chian Zettnersan Mester: A Tao numerológiája / eljunktudatosan.hu

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Richard Shaver – Föld alatti világok
  2018-05-21 12:08:16, hétfő
 
  Richard Shaver - Föld alatti világok





Richard Shaver autógyári munkás volt, aki azt állította, hogy az általunk Földnek nevezett bolygó felszíne alatt élő emberek hangját hallotta, valamint látta kivetített holografikus képüket.

Mindezt egy tudományos fantasztikus lap, az Amazing Stories (Meghökkentő Történetek) hasábjain ismertette a széles nyilvánosság előtt. A történet nem is lenne olyan figyelemreméltó, ha nem esne benne szó olyan repülő eszközökről, amelyek csak négy évvel később, 1947-ben jelentek meg Amerika egén és közismert néven repülő csészealjaknak nevezték el őket a téma iránt érdeklődő újságírók.

Shaver elbeszélése szerint a föld alatti emberek elmondták neki, hogy amikor a Föld még fiatal volt, egy másik naprendszerből érkezett faj látogatott ide. Öreg istennek hívták a fajt és tagjaik a tudományban elért eredményeik segítségével fedezték fel annak titkát, hogyan lehet száz évig élni. Számos csodálatos cselekedeteik miatt a földiek isteneknek tartották őket, ám az istenek egy idő után leköltöztek a földfelszín alá.

Az idegenek rendelkeztek egy szilárd mechanikus szerkezettel, amelyet Shaver mech-nek nevezett el. Ezekkel a szerkezetekkel figyelni tudták a földfelszínt és az ott folyó eseményeket, illetve nagy távolságokba tudták továbbítani ezek képét. Gondolatokat és háromdimenziós képeket is meg tudtak jeleníteni.

Egy kapcsoló felkattintásával ölni és pusztítani is tudtak. Képesek voltak az emberek tudatában olvasni, illetve bármilyen tudati képet belevetíteni. Ebből adódóan bármilyen érzelmi állapotot előidézhettek és természetesen a betegségek gyógyítására is képesek voltak. Olyan mech-jeik is voltak, amelyek automatikusan állítottak elő ruhát, élelmiszert és egyéb használati tárgyakat.
richard shaver
Richard Shaver

Amikor a Föld alá költöztek, a mai modern lézerhez hasonló eszközzel ásták ki, módosították és alakították a természetes barlangokat és a földalatti üregeket, úgy hogy 6-30 kilométer átmérőjű városokat tudjanak építeni, amelyeket alagutak kötöttek össze.

Ám egy idő után rájöttek, hogy a földalatti életforma hosszú távon elkorcsosíthatja a fajukat és ezért új bolygók felkutatására indultak.

Egy távoli csillagrendszerben fel is fedeztek egy alkalmas bolygót, de a távolság és a korlátozott számú szállítóeszköz miatt nem tudták magukkal vinni valamennyi felszerelésüket és rengeteg mech-et hátrahagytak, amelyek ma is megtalálhatók a föld alatt több száz méter mélyen található üregekben.

Az Öreg istenek egy része is itt maradt a Földön és egy földrengést követően két csoportra szakadtak egymástól. A felszínhez közelebb lévők elkorcsosultak egy ismeretlen sugárzás miatt, nemzedékről nemzedékre elveszítették ősi tudásukat és társadalmuk idióta törpékké fajult. Őket Shaver dero-knak nevezi. A faj másik fele sokkal mélyebbre került, megtartották kultúrájukat és tudásukat.

Ők a tero-k, akik kordában tartják az embereknek oly sok kellemetlenséget okozó dero-kat. A tero-k külsőleg nem sok mindenben különböznek az emberektől és már vagy 4000 éve rendszeresen feljárnak a felszínre. Ezen alkalmakkal felismerték, hogy az emberiség veszélyt jelenthet a számukra, ezért megszigorították biztonsági intézkedéseiket és még jobban elszigetelték földalatti világukat.

Létezik a földalatti világnak egy harmadik csoportja, amelyet emberek alkotják. Olyan emberek akik felfedezték az elhagyatott városok némelyikét és akik felismerték a mech-ek biztosította hatalmat. Ezen embercsoportok erkölcsi és morális gátlásaitól megszabadulva, törvények nélkül éldegél és javait a felszínről bűnözés révén teremti elő.

Kapcsolatban állnak a nagyobb maffiákkal, terrorista csoportokkal, korrupt politikusokkal és hatalmas földalatti gyárakban rabszolgákkal előállított termékekért cserébe a felszíniektől élelmet és egyéb szükséges dolgokat kapnak. Ez a cserekereskedelem szintén beszivárgott a köztudatba hiszen pontosan ezt jelenti a földalatti mozgalom kifejezés is.

“Nem is gondolnánk - írja Shaver - hány, felszínen gyártott autó fut a föld alatt. Sok tonnányi rakománnyal megrakott teherautók tűnnek el naponta egy-egy ártalmatlannak látszó külvárosi raktárban, vidéki csarnokban, hogy onnan lifttel ereszkedjenek alá a bűnözők földalatti világába."

A földalatti földönkívüliekről egyébként számtalan nép kultúrájában található leírás. Az Andokban muqui-nak, Németországban koboldnak, a maláj ónbányákban chong fu-nak, Angliában pedig tom-myknocker-nek hívják őket.

földalatti földönkívüliek

Shaverra visszatérve, az autógyári munkás nem csak kommunikációs kapcsolatban állt a felszín alatti világgal, hanem szemtől-szembe is találkozott velük és az álomcsinálók jóvoltából éveken át különféle álmokat látott, valamint éveken át ősi írásokat olvasott, amelyeket a lenti tero könyvtárosok küldtek neki. Shaver elmondása szerint ezek a szalagok, gondolati felvételek voltak, amelyek egy telaug-nak nevezett sugár útján érkeztek és amit csak a kiválasztott fogadó képes érzékelni.

Hallotta a dero-k hangját is, akik mindenáron igyekeztek meggátolni a kommunikációját a tero-kkal. Ez utóbbi gondolati támadások állandóan fájdalmakat idéztek elő nála. Egyszemélyes küzdelmet folytatott, hogy felhívja az emberiség figyelmét a földalatti világok veszélyére, ahogy azt a tero-k kérték tőle, mert odalent szövetkeztek a földalatti bűnöző emberek és a szürke bőrű, korcs dero-k. Mindez már veszélyeztette a tero-k társadalmát, akik egyébként a réges-régen elvándorolt őseik segítségét is kérték, akik várhatóan éveken belül megérkeznek majd a csillagközi térből.

Mint kiderült, Shaver ezzel az 1943-ban tett állításával megjósolta az UFO-k eljövetelét, sőt már akkor felhívta a figyelmet a földönkívüliek általi elrablásokra. Beszámolójában emberszerű és kis szürke lények szerepelnek, akik már akkor kapcsolatba léptek a maffia és a korrupt politikusok kiválasztott csoportjával. Mindezen sorok mintha csak egy 1970-es évekbeli, elméleti UFO-témájú könyvből származnának és nem egy sci-fi magazin hasábjairól.

Shaver a hetvenes évek közepén rövid betegség után hunyt el, de a Shaver-rejtély, amelyben földalatti társadalmakról, konspirációkról, UFO-król, eltérítésekről, tudatmanipulációkról írt, megmaradt.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 546 db bejegyzés
e év: 6608 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 508
  • e Hét: 1539
  • e Hónap: 10074
  • e Év: 57667
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.