Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Az élet nem könnyű......
  2018-05-27 11:39:18, vasárnap
 
  Minden kemény nő mögött áll egy büdös nagy pofon az élettől, ami padlóra küldte, ahonnan vérző orral, összetörve, de minden erejét összeszedve fel kellett állnia.

Minden sikeres nő mögött áll megszámlálhatatlan kudarc, amiknek a fájdalmánál csak egy eltörölhetetlen gondolat lehetett erősebb. Egy gondolat, amit olyan sokszor összeszorított foggal kellett elismételnie annak a nőnek, hogy ha senki nem is hisz benne, legalább ő maga ne felejtse el egy pillanatra sem...
S ami így hangzik: “Meg tudom csinálni".

És minden erős nő mögött áll egy megört, félős kislány, aki egyszer magára maradt azzal a feladattal, amit rámért az élet. Egy kislány, aki hiába szeretett volna gyenge és kicsi maradni, hiába várt és vágyott oltalomra, kénytelen volt rájönni, hogy ezúttal csakis magára számíthat. És meg kellett mutatnia, hogy akármekkora terhet is kapott, elbírja.

Ha ránézel, ma csak egy kemény, sikeres vagy erős nőt látsz.

És lehet, hogy irigyled, s azt mondod, neki milyen könnyű, hisz olyan erős, vagy éppen elítéled azért, mert nem elég finom és lágy.

De kérlek, se ne irigykedj, se ne ítélkezz, míg nem látod az utat, amit annak a nőnek végig kellett járnia azért, hogy ma ilyen legyen



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Melegre vágynak........
  2018-05-27 10:26:08, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagybevásárlás.......
  2018-05-27 10:22:49, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-05-27 10:05:05, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-05-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Jelentőségteljesség hatja át.

Moha - észak, iránymutatás, régiség

Az élet nehézségeiről üzen ez a kártya, egyben irányadó is. A mohos, nedves oldal látszólag nehézséget jelent ugyan, de kiindulási pontot is ad. Ha az élet erdejében megtaláltad a mohos oldalt, már ismered is az tájolást, tudod merre van észak, és meg tudod határozni a haladásod irányát. A moha védi a földet a gyors kiszáradástól, mert a vizet magába szívja; nem engedi, hogy a termőföldet a zápor a hegyi lejtőről lemossa, ezért a védelem szimbóluma is.

Szerelmi üzenete: Tartós kapcsolatod egy védőburok, mely lehet, hogy épp lehetőségeket takarja el előled. Párkeresőnek stabil útmutatás, egyértelmű jelzés arra, kellesz, vagy sem?

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a helyes irányt megtalálni nem is olyan nehéz, csak tudni kell tájékozódni.
Gondolkodj el azon, hogy mi is lehet az az iránymutató, amit észre kellene venned a helyes úton való haladáshoz. Vizsgáld meg, hogy milyen feltételek adják meg neked a biztonságérzetet, és megkapod-e ezeket.
Üzeni, hogy figyelj másokra, óvd meg környezetedet a lelki kiszáradástól.

Erre is gondolj: Moha és Páfrány - mese. Ha teheted, nézz meg egy részt!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép mai napot.........
  2018-05-27 09:59:49, vasárnap
 
 



Szép napot kívánok, mindenkinek olyat, amilyet szeretne !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-05-27 09:57:45, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-05-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kötelességtudat hatja át.

Tojás - Termékenység, egyetemesség, újjászületés, megújulás

Nem csak húsvétkor jelenti a termékenységet! Ma - ahelyett, hogy azon gondolkodnál, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás - inkább fordítsd a magad javára ezt a termékeny időszakot. Munkádban és magánéletedben is jó hasznát veszed majd a kártya teremtő, segítő energiájának. Tojás egyúttal a madarak és hüllők petéje is. Mint anyaméh, a létezés eredetére illetve a termékenységre utal. A mítoszokban szereplő kozmikus tojás a teremtés kezdetét reprezentálja, a minden létező csíráját magába foglaló teljességet. A buddhizmusban az anyaghoz kötött lét kifejezője, áttörése a megvilágosodást jelenti; az inkarnációk sorának megtörését. Ha teheted, egyél ma tojást valamilyen formában. Szerencse jelkép, így próbára is teheted ma a szerencsédet.

Szerelmi üzenet: Párkeresők számára lehet egy kihűlt kapcsolat reneszánsza, kapcsolatban élőknek termékeny napot jelöl.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy minden problémának az eredetét kell feltárni, nemcsak a tüneteit kezelni, különben nem születik hatékony megoldás.
Gondold át, hogy jelenlegi problémáidnak mi a valós oka, próbálj eljutni a baj gyökeréig, és úgy megszüntetni, hogy gyökerestől kiszakítod.
Üzeni, hogy bármilyen holtvágányra jutott dolgot újra lehet a megújulás útjára terelni.

Erre is gondolj: Húsvéti tojások, a tavasz, az újjászületés, a tapasztalatlanok alfelén billegő tojáshéj, a patkolt tojások.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-05-27 09:53:27, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-05-25)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ékesség hatja át.

Delfin - Lélekvezető, belső harmónia

A kommunikáció, a harmónia, az öröm jelképe. Játékos, kedves állat - vízi emlős, nem hal! Sokan úgy tartják, az emberi kommunikációhoz hasonlóan teljes nyelvet beszélnek. A lélek vezetőjének szimbóluma. Egy hagyomány szerint az atlantiszi emberek delfin képében születtek újjá. Az intelligencia, a sebes gondolkodás, a kiegyensúlyozottság, a gyors helyzetfelismerés és az igazi csapatjátékos szellemisége jellemzi. Vidám, önfeledt, beteljesedett létezésével a delfin a boldogság üzenetét is hordozza. Népszerű feng shui szimbólum. A hajósok hiedelme szerint a ,,halak királya", s lelkük egy-egy holt tengerész lelke, ezért delfint ölni bűn. Afrodité szerelemistennő szent állata.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, helyezz delfinpárt a szerelem sarokba a lakásodban. Ez a feng shui szerint vonzza a szerelmi szerencsét. Párkeresőknek jó jel, mert Afrodité ,,lovai" szélsebesen elhúznak a szerelemhez - sikert jósol a delfin!

Ezt mondja neked:
Tanuld meg átélni a pillanat örömét! Értékeld az ,,itt és most"-ot!
A delfin a tanulást, tapasztalást is segíti, tehát ha tanulnod kell, ereje segítségedre lesz.
Ha módot találsz rá, ússz együtt delfinekkel! Különleges spirituális élmény.

Erre is gondolj: A Delfin mint jelkép víz-levegő elemű, a Rák jegyéhez köthető.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 157 db bejegyzés
e év: 1673 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2111
  • e Hét: 4054
  • e Hónap: 18140
  • e Év: 70698
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.