Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
A harmadik szem használata
  2018-06-18 20:52:23, hétfő
 
 
Vizualizáció

A vizualizációt nagyon sok helyen tanítják, meditációs körökben, a testen kívüli élmény iránt érdeklődők körében, és ma már a modern menedzsment tanításaiban is. A harmadik szemmel manifesztálsz, a szív és gyökércsakra erejével. Amikor vizualizálsz, asztrális és éteri energiákat húzol magadhoz, és egyfajta modellezőként funkcionálsz.

Menedzserek: Aktívan vizualizálnak és a gyökércsakrával földelik magukat ahhoz, hogy fel tudják mérni az üzlet sikerességét és olyan üzletet és céget érjenek el, mely virágzik: ,,A sikered a te saját kreációd." Manapság a menedzserek félig tudatos jógik, akik a dolgokat a pénznek nevezett anyagi energiával manifesztálják. A spirituális emberek gyakran elítélik azokat, akik az anyagban vannak elmélyedve, pedig csak arról van szó, hogy ebben tanulják meg az energia kezelését és aztán ennek a használata magával ragadja őket.

Művészek: Ők gyakran többet látnak, és a felső dimenziókat a harmadik szemükkel és a fizikai szemükkel anyagba transzformálják (képpé). Például egy művész által létrehozott nagyon intenzív képnek megvan a fizikai megjelenése, és van egy asztrális aspektusa is, és ha a művész kiegyensúlyozott volt akkor, amikor rajzolta, mi is érezhetjük ezt és mélyen megérinthet bennünket. Az egyiptomi kultúra például nagyon is tudott erről a kapcsolatról, és hieroglifái sokkal többek, mint egyszerű fizikai szimbólumok.

Tudósok/Mérnökök: A tudósok is vizualizálnak, főleg akkor, amikor az elméleti kutatásaikat az ipar rendelkezésére kell bocsátaniuk. A tervkészítés, szimbólumok rajzolása avégett, hogy az emberek felismerjenek egy fizikai dolgot, azon a képességen alapul, hogy a magasabb realitásokat a fizikai valóság korlátai között tudjuk létrehozni.

Mindennek amihez nyúlunk - a főzés, a falfestés, szerződés aláírása, biciklizés vagy autóvezetés - mind-mind van egy asztrális aspektusa is, amely valósabb, mint a fizikai aspektusa. A kettő közötti kapcsolat minden siker titka.

Teljes aktiválás

A harmadik szem teljes aktiválása a kundalini segítségével egy nagy lépés, melyhez egy tanár vagy guru segítsége kell. Nem vagyok igazán a guruság követője, de őszintén el kell mondanom, hogy egy tanult tanár nélkül, vagy anélkül, hogy teljesen tudatosan vissza ne emlékeznénk egy olyan korábbi életünkre, amikor már megkaptuk ezt a tanítást, nem jó megpróbálni.

Amíg a harmadik szem használata valamilyen módon elkülönülten történik, kevesebbet lehet elérni. Például, amint további csakrákat is kinyitunk, hogy a finom realitást érzékeljük, nemcsak képeket fogsz látni, de érzéseket és érzelmeket is, melyek segítenek abban, hogy megértsd ezeket a benyomásokat. Ugyanez vonatkozik az aktív használatra is. Ha tudatosan dolgozol a gyökércsakrával (az inkarnáció teljes elfogadása, teljes földhöz kötöttség), és a szívcsakrával, és a koronacsakrával (az élet magasabb céljainak elfogadása), valóban csodákat fogsz megtapasztalni.

Mindenképpen az összes többi csakra egyensúlya is kell a harmadik szem teljes aktiválásához, amely a kundalini, mely végül a megtestesült lélek igaz megvilágosulásához vezet. Nincs rövidebb útja a magad teljes egyensúlyba hozásának...

Fordította: Almási Judit, 2004. Január
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Csakra,aura  
Hogy lehet valamit a legjobban megtapasztalni ?
  2018-06-18 14:20:37, hétfő
 
  Ha valaki nem tapasztalt valamit, nem fogja megérteni a lényegét. Egy vakon született ember megtanulhatja, hogy a színek különböző hosszúságú fényhullámok, de soha nem fogja igazán tudni, mi az a sárga, kék, piros. Hogy lehet valamit a legjobban megtapasztalni? Az ellentétekből. Ha sohasem voltál beteg, nem tudod, mi az egészség. Ha nem halnál meg, nem tudnád, mi az örök élet. És árnyék nélkül sem tudhatod, mi a fény.

Vásáry Tamás




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dicsőségesen ragyog .....................
  2018-06-18 14:09:36, hétfő
 
  A Föld egyik oldalát mindig sötétség borítja, miközben a másikra dicsőségesen ragyog a Nap fénye.

Siddhartha Mukherjee




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bear Grylls :Tűzön-vízen át !
  2018-06-18 14:03:24, hétfő
 
 
Akkor kell a legfényesebben ragyognod,
amikor minden sötét körülötted.

Bear Grylls :Tűzön-vízen át !




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hála mindenért !
  2018-06-18 13:50:18, hétfő
 
  Hálás vagyok magamnak és mindenkinek aki megerősít abban, hogy igen is nagyon jól csinálok mindent az életemben.
Hálás vagyok és köszönöm, hogy ragyogóan süt a nap, hogy érzem melegét !
Hálás vagyok és köszönet minden anyagi javamért, mindenért, ami kényelmessé teszi életemet !
Hálás vagyok a csodálatos életért !
Hálás vagyok a harmóniáért, a szépségért, az esőért, a szél hangjáért, minden mosolyért, simogatásért, szeretetért !
Hálás vagyok azoknak az embereknek akik írásaikkal egy-egy gondolattal megerősítenek ezen az oldalon.
Hálás vagyok azoknak a felemelkedett mestereknek akik segítenek,és akik átadják a tanításaikat.
Hálás vagyok a jóságért, megértésért, a segítő kezekért, aversekért, a dalokért, a kezek,- s lelkek alkotó munkájáért!
Hálás vagyok a világért.

Köszönöm !




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor sikerült kimondanod ami fájt ?
  2018-06-18 13:33:42, hétfő
 
 
Mikor hallgatott meg valaki?
Mikor tudtál úgy beszélgetni, hogy nem panaszkodtál, hanem megosztottad a környezeteddel azt, ami igazán bántott?
És mikor figyelt rád valaki úgy, hogy közben nem magára gondolt, hanem minden szeretetével, segítő
szándékával feléd fordult?
És tudta, hogy segít neked, már azzal is, hogy meghallgat?
Megtörtént már veled, hogy valaki figyelmesen végig hallgatott és csak rád figyelt?

Müller Péter







Az miért van, hogy a sátánista képek ijesztőek, és többnyire ocsmányfejű karakterekkel ábrázolnak? Ez is egyfajta ellenpontja lenne a keresztény pufókangyalos képeknek ?



Lehet, hogy az embert Isten teremtette, de a Sátán nevelte fel ?
 
 
0 komment , kategória:  ******Az élet nagy ? ? ? ? ?**  
Kerüld őket
  2018-06-18 13:19:11, hétfő
 
  Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket.
Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket
Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok ! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek.
Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában : nem ismernek más megoldást, csak a bosszút. Ne alkudozz velük, kerüld el őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást.

Márai Sándor



 
 
0 komment , kategória:  Író - Márai Sándor**  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 101 db bejegyzés
e év: 232 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 946
  • e Hét: 3334
  • e Hónap: 7740
  • e Év: 63673
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.