Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Jezsuita világrendről és a pápákról...
  2018-06-22 06:47:52, péntek
 
  Szeszák Gyula főügyész a jezsuita világrendről és a pápákról nyilatkozott

Dr. Szeszák Gyula megyei főügyész a jezsuita rendekkel és a Vatikánnal, valamint pápáival kapcsolatban így nyilatkozott:

- Na most az a helyzet, hogy Orbánnak kifejezetten a jezsuita renddel kapcsolatairól nem tudunk; annyit tudunk, hogy Orbán Viktor belterjes jó viszonyban van a római katolikus esztergomi bíboros érsekkel, Erdő Péter úrral, aki a jelek szerint kedvence Ferenc pápának; annak a Ferenc pápának, aki valóban a jezsuita rendből került a pápai trónra. A jezsuita rend tulajdonképpen minden szervezeti megoldásában, célkitűzéseiben egy az egyben megfelel egy maffiaszervezetnek, évszázadokon keresztül követhető a tevékenysége, mérhetetlen sok irodalmi forrás utal a jezsuita rend gátlástalan, adott esetben gyilkosságoktól sem visszariadó módszereire, és hát igen nagy meglepetést keltett minden normális emberben és bennem is, hogy a katolikus egyház élére éppen egy jezsuita került, egy olyan jezsuita, akiről megalapozott hírek keltek szárnyra arról, hogy amikor Argentínában egy katonai junta uralkodott, amely emberek ezreit likvidálta, akkor ez a bizonyos Ferenc pápa Bergoglio bíborosként szor osan együttműködött a katonai juntával és talán még a papjait is arra kötelezte, hogy a gyónási titok megsértésével szolgáltassák ki a juntának a gyónási titkokat.




Ezt nem én mondom, ezt a jelenlegi világsajtó körözi a pápa őszentségéről és hát nekem erről az a véleményem, hogy egy jezsuita kerülhetett a római katolikus egyház élére, ez azt jelenti, hogy az egyháznak az egyébként is hát meglehetősen erkölcstelen működése most már egy szervezett bűnöző apparátus képét mutatja kívülről is és természetesen belülről is. Na most a pápa őszentsége sietett kijelenteni, hogy nem Isten, hogy elítélje a homoszexualitást, például, és a pápa őszentsége szerintem XVI. Benedeket azért váltotta fel és azért tartják XVI. Benedeket gyakorlatilag házi őrizetben, mert XVI. Benedeknek volt egy olyan programja, hogy a papi pedofiliát, ami a legundorítóbb bűnözési jelenség a világ történetében, ezt a papi pedofiliát hát igyekszik visszaszorítani, mert hiszen felszámolni ezt nem lehet, ez átszőtte az egész kegyes egyházat, de mindenesetre hát próbálkozott ezzel és ezért történt az a pápai állam történetében hát tulajdonképpen példátlan eset, hogy ezt az embert le mondatták és utána egyházi gyámság alá helyezték, a pedofília pedig tovább virul a katolikus egyház kebelében, a legnagyobb - hogy így mondjam - dicsőségére, mindennek, ami szent, amit ezek az ájtatos emberek lépten-nyomon hirdetnek.

forrás: híraréna,hírlevél


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 41
  • e Hónap: 222
  • e Év: 6238
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.