Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film A szerelemmadár ..új-zélandi romantikus vígjáték
  2018-06-07 22:42:26, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Neoton Familia - Monte Carlo
  2018-06-07 21:47:59, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Videók  
A partnerrel való utazás
  2018-06-07 21:34:53, csütörtök
 
  Számos tanulmány bizonyítja, hogy a tapasztalatok gyűjtésére összpontosító emberek boldogabbak és jobban élvezik az életet. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. A közös emlékek, melyeket a párok megosztanak az életben, hosszú távú boldogságot nyújtanak. Az utazás csökkenti a stresszt. A közös utazás során számos kellemetlen dologgal is meg kell birkózni, amit hideg fejjel próbálnak megbeszélni a párok. Megtanítják, mi az amire a szeretett személynek szüksége van, és azt is, mire van szüksége a másiknak. A párunk állandó közelsége, a munka és a megszokott napi rutinok hiánya, megtanít arra, hogy jobban figyeljünk a másik érzéseire, valamint tisztelettudóbbakká válunk. De miért is van jobb kapcsolatuk azoknak a pároknak, akik együtt utaznak? Íme, néhány ok.
A partnerrel való utazás nem mindig könnyű, de gazdagítja a kapcsolatot
Legyen szó az utazás tervezéséről, a programok kereséséről, vagy az emlékek összegzéséről, mindig fel kell ismerni azt a tényt, hogy a másik személy ugyanolyan szereppel bír, és lehetőséget kell adnia arra, hogy ezt megmutassa és egyformán részt vegyen. Ha azonban egyikőtök, jobb a tájékozódásban vagy jobb útmutató, az ilyen tények könnyebbé teszik nyaralását. Egy másik személlyel történő utazás nem mindig könnyű. Nem csak az új környezethez kell alkalmazkodni, hanem figyelembe kell venni a másik személy érzéséit is.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Megtapasztalunk többféle párkapcsolatot
  2018-06-07 21:24:17, csütörtök
 
  Az életünk során megtapasztalunk többféle párkapcsolatot, szakítás után pedig mindig felmerül bennünk a kérdés, hogy mégis mit csináltunk rosszul, miért lett vége.
Nincs egyetemes válasz, mert annyi oka lehet egy kapcsolat végének, ahány ember él ezen a világon.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
A házasság egészségjavító hatásai
  2018-06-07 21:17:42, csütörtök
 
  A tartós, szeretetteljes kapcsolat hatása a nőket 2,5 a férfiakat 4,5 évvel fiatalítja. Ez azért van, mert a boldog párok kevésbé stresszesek, aggódóak és pszichológiai értelemben leterheltek mint a szingli, özvegy vagy elvált barátjaik.
legboldogabbak lehetünk, ahol a valódi életkorunkból egyből letagadhatunk
A másik ok, amiért ezek a párok fiatalok is maradnak sokáig, nemdohányzó életmódja.

A házasság egészségjavító hatásai között az egyik, hogy ha tetszeni szeretnénk a párunknak, akkor ezért formában tartjuk magunkat. Segítjük egymást jó szokásaink megtartásában, felvételében (pl. orvoshoz járás) és a rossz szokások elhagyásában (pl. dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás, egészségtelen étkezés). Kiegyensúlyozott párkapcsolat érzelmi támogatást is ad jó és rossz időszakunkban, betegségben és egészségben egyaránt, minek hatására szervezetünk jobban működik és az javítja az általános közérzetünket. Ha pedig sokat nevetünk együtt az nem csak a testnek, de a léleknek is jó.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Vállalod magad
  2018-06-07 20:58:34, csütörtök
 
  Vállalod magad?Sokat hallani az őszinteségről mint a kapcsolat egyik építőkövéről, és a szerethetőségben is meghatározó szerepe van. El mered és el akarod mondani a másiknak azt, amit szégyellsz? Vagy azt, ami nem tetszik? Ugyanígy azt is kinyilvánítod, aminek örülsz, illetve ami jólesik? A nyílt kommunikáció megkönnyíti, hogy a másik kapcsolódjon hozzád, és megismerjen valójában - ám ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy mindent elmondasz, ami épp a fejedben jár, vagy ne lehetnének olyan dolgok, amiket inkább megtartasz magadnak. A lényeg, hogy nem vezeted őt félre.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Piszkálódássá fajul a megbántottságod.
  2018-06-07 20:52:01, csütörtök
 
  Következetes vagy?Nem árt bizonyos mértékű következetesség sem ahhoz, hogy a másik úgy érezze, számíthat rád, mert ha egyik pillanatban elfogadod, a másikban elutasítod, egyszer megértő vagy, máskor követelőző - anélkül, hogy tisztáznád az okait -, jócskán megnehezítheted a párod dolgát. De ugyanígy akkor is, ha nem mondod el, hogy valami bánt, inkább megpróbálsz jó képet vágni, ugyanakkor valamilyen teljesen más ügyben piszkálódássá fajul a megbántottságod.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Jó néhány éve nagyközönség előtt éljük az életünket
  2018-06-07 20:31:34, csütörtök
 
  Jó néhány éve nagyközönség előtt éljük az életünket. Az emberek mindent posztolnak: képeket, gondolatokat, kajákat és a párkapcsolatukat.
Manapság minden a Facebookon, Instagramon, Tinderen történik. Ebben a cikkben azonban hagyjuk azt a tényt, hogy az internet a lételemünkké vált, foglalkozzunk inkább azzal, hogy a párkapcsolatok része is lett nagymértékben. Megtetszik valaki a Facebookon, mit csinálsz? Bejelölöd, ráírsz és már el is indult valami. Ilyen egyszerű. Nem mintha elítélném ezt, Na persze. Az azonban, hogy egyes szerelmespárok a közösségi oldalon élik mindennapjaikat, folyamatosan posztolnak, megosztják a legintimebb pillanataikat is már nehezebb kérdés, mint az internetes ismerkedés.

Na de, hogy miért is posztolnak kevesebbet a boldog párok? Lássuk!

1. Azok a párok, akik igazán szeretik egymást megélik a pillanatot. Megörökítik, de nem a telefonjukban, hanem a szívükben. Maguk akarják megtapasztalni a boldogságot, nem másoknak megmutatni mennyire boldogok.

2. Nem akarják kiteregetni a szennyest. A problémájukat maguk oldják meg. Nem üzengetnek Lakatos Levente idézetekkel egymásnak, hanem kommunikálnak. A napi apró drámákat sem kommentben intézik, hanem privátban. A boldog párok tudják, hogy minél több embert visznek be egy kapcsolatba, annál több lesz a probléma.

3. A boldog pároknak nincs szükségük likeokra. Tényleg nincs. Akkor érzik jól magukat ha láthatják a szerelmük mosolyát.

4. Nincs szükségük arra, hogy összehasonlítsák magukat más párokkal. Az ilyesmi csak vitát generál. Ő virágot és ékszert kapott, én meg csak virágot? Az ő barátja bezzeg... Van értelme? Nincs.

5. A boldog párok szimplán boldogok. Nem komplikálják az életüket azzal, hogy másoknak éljenek. Csak egymásnak.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Mitől vagy… pl: sikeres, unalmas, szerethető?
  2018-06-07 20:16:59, csütörtök
 
  Mennyire vagy szerethető? - Három kérdés, amiből kiderül
Nemcsak elvárhatod a figyelmet és a törődést, de magad is gondoskodhatsz róla.
A szeretetnek több formája van, de a jelenség alighanem az ellenkező nemmel való kapcsolatban okozza a legtöbb fejtörést. Persze, a párkapcsolatban a boldogság és az elégedettség több tényezőn is múlik, de itt is, ahogyan a legtöbbször a másikkal való viszonyban, fontos szerep jut a kölcsönösségnek.
Vagyis ahhoz, hogy azt kapd a másiktól, amit elvársz, nem árt, ha te is ugyanazt nyújtod.Bár a szimpátiának vannak kémiai tényezői is, általában sokkal könnyebb ahhoz az emberhez kapcsolódni, aki nyitott, és képes adni, de elfogadni is. Ha hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, nem árt, ha mindkettőtökben megvannak ezek a tulajdonságok
Jelenlét Alapvető kérdés, hogy ott vagy-e a másik számára, ha nehéz időket él, és támaszra van szüksége. Ilyenkor nem is mindig kell tudnod választ, vagy megoldást adni a másik problémájára, sokszor fontosabb, hogy elérhető légy, és tudja, hogy számíthat rád, ha baj van. A fenti mondat sokak számára egyértelműnek hangzik, hiszen, ha szeretsz valakit, nem kérdés, hogy rendelkezésére állsz-e. Ám ez sokszor némi áldozattal is jár, és akadnak, akik nem szívesen vállalják.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Nézettség sokszor nem valós alapokon!
  2018-06-07 19:55:01, csütörtök
 
  Miért nem látogatják az oldalat?
Elnyel az Internet
Ha van blogod biztosan gondolkoztál már azon, hogy mitől függ, hogy mennyi ember nézni meg a tartalmadat. Engem is nagyon érdekelt, hogy mi az, amitől több...
Összeszedtem a legfontosabb szempontokat, amelyekhez a szükségesek a nagy célközönség eléréséhez:
A leggyakoribb probléma, hogy nem elég figyelemfelkeltő/érdekes címet adunk az oldalnak/cikkeknek és lehet akármilyen profin szerkesztett, hasznos tartalmunk, ha senki nem hajlandó kattintani a linkre. Biztosan figyelted már, hogy a nagy oldalak túlságosan is hangzatos címeket adnak, hogy minél többen kattintsanak az oldalra. A cím talán fontosabb, mint a tartalom látogatottság szempontjából: miért olvasná el bárki is amit írtál, ha érdektelen címet adunk? Az egyetlen ok, amiért az oldalra jöhetnek az az érdekes cím!

Barról jobbra olvasnak a magyarok, azaz az első szavaknak kell a legfigyelemfelkeltőbbeknek lenniük, továbbá annyira sok információ van az interneten, hogy "idő spórolás" érdekében nem olvasunk végig semmit.

Legyen nagyon jó a tartalmad! A külső megfog, a belső megtart!
A kattintás szerzés után a legfontosabb a nagyon jó tartalom. Ha nagyon jó a címed, de rossz a tartalmad, akkor soha többé nem térnek vissza, azok a látogatók, mert nem vagy releváns számukra. Ha te igénybe vennél egy jónak tűnő szolgáltatást, de csalódnál, akkor te sem vennéd igénybe még egyszer
A tartalomnál fontos az átláthatóság is, de sokan úgy vélik, hogy lényegtelen az oldal megjelenése, csak az egyszerű használat a fontos.







Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 255 db bejegyzés
e év: 3311 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1269
  • e Hónap: 9137
  • e Év: 51082
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.