Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Amatőr samottőr
  2018-07-31 06:24:41, kedd
 
  A tizenkét kőműves nem dolgozott annyit magas Déva várán, mint én ezen a falon. Lényeg, hogy az is ez is reggelre mindig összedőlt. Nekem mint amatőr samottőr nem okoz gondot, nálunk egyenesen azért építkeznek, hogy legyen mit lerombolni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kaptam egy követ
  2018-07-29 19:09:03, vasárnap
 
  Ma délben, a görög katolikus Szent József kápolnánál kaptam egy követ a küllőim közé, mert a délelőtt elfelejtettem köszönni a vénasszonynak..Unom egyszerűen, hogy mindig ő a főnök, három, négy hónapja kezdtem el az ellenállási akciót a vasorrú ellen, azóta vagyok én is bolond, addig csak Nárcisza volt az, most már ketten vagyunk bolondok. S mind a két ribanc, a vénasszony is és Loredána is kivannak rám, Mónikának és Nárciszának tetszik, ők még nem akkora nagy kurvák.Nárcisza viszont ha ki kapta parancsba, hogy zavarjon el akkor mese nincs muszáj volt elzavarnia, biztos, hogy nem magától találta ki az ellen akciót. Egykor megdobott, de kettőkor már több mint barátságosan tépett ki egy tincset a szakállamból az állomáson, úgyhogy épp olyan nagy baj nincs.S még a vénasszony is előre köszönt mert szembe mentünk egymással két órakor az állomáson, s ő is szélesen vigyorgott, az ő számára sincs kiút, el kell fogadnia, hogy nem csak ő tud az enyémbe, én is tudok az ő szájába szarni.

Ezt akartam elmondani a videón de közben egyszer elfogyott a tárhely aztán meg le is töltődött a teló.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roxána és Robi
  2018-07-28 10:32:11, szombat
 
  Tavaly, tavalyelőtt én megkérdeztem Robitól, a Roxána hülye öccsétől, hogy férjhez ment Roxána, azt mondta, igen, Robi itt árulja a dinnyét a Fellegváron míg a nővére lent az Iriszen, a csajjal ritkábban találkoztam ezért inkább a fiúval beszéltem. Egy, két év lehet közöttük tizenhét, tizennyolc évesek, a fiú jó magas és egészen fekete, azt hiszem a lány is magasabb mint én. S most, az idén, üzent Roxána, azaz felhatalmazta Robit, hogy mármint engem valahogy szedjen össze neki, hogy hozzon össze vele, hogy is mondjam. Robival tavaly úgy váltunk el, hogy tartozott három dinnyével mert kölcsönadtam pár napra a gitáromat, így üzleteltünk, de átvert, mai napig nem adta meg a dinnyét, persze, ez el van engedve..S akkor, azaz most az idén, messziről kiabál utánam a hülye, hogy "te marha" de fennhangon, fényes nappal, nyílt utcán, egyszer, kétszer így a napok folyamán, aztán a köréje gyülemlett gengszter bandát stimolta fel, kórusban kiabáltak utánam és röhögtek rajtam, én a három dinnyés adósság miatt nem válaszoltam semmire. De aztán egy idő után csak kezdett megvilágosodni a fejemben, hogy ez nem puszta kötődés vagy kötekedés, azt hittem belém akar kötni, meg akarnak veretni vagy ilyesmikre gondoltam, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a Roxána üzenete, konkrétan, hogy a hülye azt mondta, hogy Roxána férjhez ment, és én vagyok a marha amiért elhittem és menjek sebtiben mert Roxána tárt karokkal vár, és a picsája is ki van tárva.Tényleg várt, ki volt öltözve, mindig amikor mentem el a villamossal előttük az Iriszen, mentem a CUG- hoz, mindig néztem, né, a mi Roxánánk, hogy ki van öltözve, festve, milyen szép, s amikor már Robival úgy nézett ki, hogy megegyezünk, amikor rájöttem, miért marház, azt mondta mäi csákánäulé, ezt most magyarul nem épp marhát jelent, de jobb fordítást nem találtam. Ez érdekes volt, nagyon is érdekes, elég jól meg is barátkoztam a fiúval, már egész jól el is képzeltem, ahogyan Däbuléniben megnősülök, de aztán vége lett az egésznek, mert lementem Roxánához, meglátogattam három nap egymásután de kiderült, hogy tényleg nem ment férjhez de van szeretője..S így akkor otthagytam.

Ennek az egésznek van egy hónapja, azóta nem mentem arrafelé se, most tegnapelőtt mégis odamentem mert fent a vámnál nem volt ilyen olcsó dinnye, visszamentem és Roxánától vettem két egy lejes sárgadinnyét, az első amit a tegnapelőtt ettem meg a CUG mögött a Paradicsomban az életem legízletesebb sárgadinnyéje volt, belül narancssárga volt, egy kicsit meg volt ütve, azért olcsó, egy lej. A második dinnye amiről tegnap légifelvételt is készítettem a kék zacskóban az almafán, az már savanykásabb, eleinte amikor belekóstoltam mintha romlott tej ízét éreztem volna benne, de két három falat után helyrejött, akkor se volt olyan édes mint az első de meg lehetett enni. Speciel a dinnye miatt viszek, cipelek magammal itthonról evőkanalat, evőkanállal lehet a legjobban zabálni. Volt műanyag kanalam, villa, kés, mind eltört, most az itthoni normál evőkanállal járok.

Roxána egy kicsit le van lombozva, nincs úgy kiöltözve, egyáltalán tiszta egyszerű, dinnyés csajhoz illő öltözéket visel azóta, most mi a francot csináljak..

Egyébként "jó nő",egész jól körbe van rajongva ott ahol árul, tele van bandákkal ott előtte mindig, ezekkel a banditákkal kellett volna harcolnom a kegyeiért, de nem voltam, nem vagyok olyan kegyes.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kemény..
  2018-07-17 20:09:08, kedd
 
  Erős Ócskavas de mégsem annyira, szolgalelkű, ő mondja, hogy félnek tőle a patarétiek de általában akiktől tényleg félnek azok nem szokták mondani, annak nem kell reklám, azt mindenki tudja. Hábénától inkább féltek,és az egész gitárrabló banda félelmetes, itt jelenleg ott tartunk, hogy Romika az összevágott arcú aki ellopta a gitáromat elvágta Hábénának a kezét, de úgy rendesen, Hábénát a mentők a szemem előtt vitték el a Borszék megállóból, Florin, az orgonista mellette sírt én akkor szálltam le a troliról, oda se mentem, nagy felhajtás volt, de Rómeó már nem volt ott, csak ez a kettő és a mentők, akkor pont én nem tudtam mi történt, Florin mesélte el a részleteket most pár napja. Habéna azóta el van tűnve közülük, ő volt a legerősebb de ötvenhat éves,s ott ez már már kicsit öregnek számít. S Habéna elzüllött ebben az évben, olyan március óta egy az egyben részeg volt, addig sose láttam részegen, régebb még mondta is, hogy ő csak kortyolgat, de mostanában egész jól felöntögetett a garatra, valami miatt elvesztette az egyensúlyát, talán épp a kora miatt, két nője volt, Minevra is az övé volt, ezt is az idén tudtam meg, s még egy másik,a többiek csak nyalták a szájukat utána, Minerva egy örült csaj, s a másik csaj félig béna, de mégis nők.
Ennek az Ócskavasnak tulajdonképpen nincs is bandája, ő szorgalmas munkás ember, iszik, és szívműtéte is volt, bunyós is de nem a legkeményebbikéből.Például Florin, az orgonista, akinél még én is erősebb vagyok, ezzel még külön el akartam dicsekedni, hogy Florinhoz mérten a gitárrablók engem erősnek könyveltek el, csupán abból ahogy kezet szorítottam Florinnal, lényeg, hogy nem én vagyok a leggyengébb. S ez a Florin jobban el van ismerve csak így példaként mint Ócskavas Nikoláé, Florinért rajonganak, imádják, és nem egy kretén, orgonázik, de ő sose emlegeti ezeket, Nikoláéval most az egyszer beszéltem, a diskurzusa tele volt öndicsérettel, jó szamár, van aki húzzon az ócskavas telepen.A keményeket nehéz befogni dolgozni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ócskavas Nikoláé
  2018-07-17 10:46:28, kedd
 
  S még egy, de ez szombaton vagy vasárnap volt az IRA-nál, nem hagyom én az IRA-t semmiért, Ócskavas Nikoláé látogatásában részesültem. Nikoláé negyvenöt éves, csupa izom, a CUG-ban lakik, az egész Pata Rét fél tőle, ócskavas gyüjtő- feldolgozó cégnél valami tótumfaktumként működik, napi 600 tonna vasakat mozdít meg, munkakönyv nélkül, cigány persze..Ami a legérdekesebb, hogy kilenc évesen összetörte a házukat amikor is, az édesanyja halála után, a hetvennégy éves apja tizennégy éves feleséggel állított haza.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ott van az én hazám
  2018-07-17 08:33:35, kedd
 
  Felemelték..De öt perccel ez után egy ugyanilyen emelődarus zsandár, JANDARMERIE feliratos, kocsi egy rendőr, POLITIA feliratos, kocsit vitt a hátán ott, pont az orrunk előtt. Mircseával, a sánta koldussal jót röhögtünk. Azután Grigore, akit most ismertem meg elszavaltatta velem az "acolo este tara mea" c. román hazafias dalt, és tudtam belőle két sort amit ha nem tudtam volna, kész, eljött volna a 9. világvége: Ott van az én hazám, s az én népem, a román nép, nemzet. Reggel korán jól be voltak rúgva mind a hárman, Juhos Jancsi volt még ott aki a télen meg akart baszni, 17 évet 'csücsült mert megölte a feleségét. Aztán megszöktem egy villamossal mert Mircea le akart ütni, hogy miért nem iszok. Tök részeg volt mind a három, kettő közülük Mircea és Jancsi volt bokszolók.

Később aztán, a három alvilági részeges után küldött három magas rangút akik közül, az igaz, csak egyik volt beszívva, egy másik buszmegállóban, az Untold rökaméba mellém, szinte rám dobtak egy kilencven éves fosszíliát azzal a kísérő szöveggel, hogy üljön re ügyvéd úr, aztán ügyész úr, hogy érezzem, hogy nem szabad ellenkeznem. Az ügyész úrra rávágtam, főügyész, erre az öreg, hogy ne-eem, mondom jó. Egy nő és egy részeg férfi kísérték az idős elvtársat, azt mondták, bocsánat de.. mondom, én is bocsánat de nekem is van combnyak törésem, épp hogy nem rajtam ült a vén szar, a részeg hatvan év körüli, vigyázz mert mindjárt repül a kalapod, én, nem repül biztosítva van, biztos tűvel rögzítem a kalapot a hajamhoz, hogy ne vigye el a szél de úgy látszik más, mások is el akarják a kalapomat, tegnapelőtt Augusztina tépte volna le a fejemről, de ott volt a biztostű, a kalap maradt. A vénember szintén hatvan körüli női kísérője megkérdi, hogy tényleg, nem lett valami bajom, majd meglátjuk amikor felállok, de vigyázzanak mert bosszúálló természetem van, és vigyorogtam persze, s akkor már jött is a harmincegyes, felálltam, mutatom a kettőnek, nincs semmi bajom, mondom az öregnek, hogy ezt most az egyszer megúszta és felszálltam a buszra.Ők a kilencest várták, a Monostor irányába utaztak a Horea útról.

Külön fejezet ez a részeges terápia, a részegekkel való bánásmód, külön kultúra, ezt is kell tudni csinálni, ezért küldök ilyen pityókás kommandókat magamra időnként. Voltak még a napokban..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldogan éltünk
  2018-07-11 19:55:26, szerda
 
  Nem tizenhárom évesek, Augusztina 14 és Mirella nagyobb, az már hanta volt, hogy Augusztina épp hétfőn töltötte volna a tizennégyet, már elég jól ismerem a hazugságaikat. A képeken amelyik lány ölelgeti vagy átkarolja a másikat az Augusztina, és aki marad az Mirella. Mirella egy kicsit meg van szeppenve, hogy így vadul nekiestem és azt mondtam, hogy ő nem tetszik, ez volt múlt vasárnap, azért kaptam múlt hétfőn, most hétfőn pedig azt mondtam, hogy most már egyikőjük sem tetszik, erre Augusztina már nem tudom pontosan hogy mondta de tudtomra adta, hogy Mirellának otthon, Segesváron van egy Alex nevezetű pasasa, kérdem a pasasa, igen. Szóval tudjuk, miért nem tetszik, egyébként tetszik csak elmegy erre arra bagzani és minden partnerének elmondja, hogy mit loptunk, hova törtünk be, kit öltünk meg vagy kiket, ez a helyzet állása maffia téren, bizonyos dolgokat nem lehet kidumálni.Valaminek azért Mirellát is megtartjuk ugyanúgy ahogy Loredánát is megtartjuk, Brandutat is ha még ide akar tartózni, de azzal már nem vagyunk köszönő viszonyban se, más bandái vannak, ugyancsak az "isten" rendezett neki fehér partnert kárpótlásul, mintha a fehér partner valami kurva nagy jutalom lenne. Lehet velük szexelni is csak szex közben nem beszélünk, annyi.
Meg van szeppenve de azért üt és rúg, és rámköpte a napraforgómag héjakat, barát lenne csak épp egy kicsit döcög a dolog. Egyfolytában ismétli, edd meg a picsámat, edd meg a picsámat s közben ujjazza magát kívülről, nadrágon keresztül, ugyanez Szűzanyánkkal is, csak ez a szoknyán keresztül markolássza a markolászni valóját.Szűzanyánkkal három, még talán négy hónap haragszomrád után, most kezdünk kibékülni, március körül, hívtam gyere velem a Béta állomásig, hogy basszunk meg egy szőkét, azt mondta, menj baszd meg az összest, azóta nem beszéltünk. És nem csak ez volt, a fiukkal is ki volt ásva a csatabárd, és az idősebbik, 52 éves. Rodika nevezetű prostit is megsértettem, szóval ki volt rám az egész állomás, még van egy jóvágású bár túlsúlyos de jó kinézetű román smeker, azzal is háborúban voltam, azzal pont Mirella miatt, de tévedésből néztem csak csúnyán a hapsira, ezután fél év farkasszem, most egy hónapja békültünk ki, mármint engedtük le a gárda farkas szemet, nem vagyunk se beszélő, se köszönő viszonyban a fiúval. Úgy néz ki mint egy normális üzletember, aki legalább autókkal üzérkedik, de ez mégis csak telefonokban ereszti, ami, ez a pozíció egyáltalán nem áll jól neki ez az eltolódás is mennyei beavatkozás, a mennyből egy rakat hulladék ereszkedik alá.

Mirella felhívta a pasit, az isten elintézte, hogy én meghalljam, amikor a telós üzletember fennhangon elmondta, hogy Mirella felhívta őt, ez decemberben volt, alig ismertem Mirellát. Március táján egy messziről nézve Mirellához hasonló nőszemélyt láttam meg az ominózus üzletember társaságában, de nem Mirella volt, és ezért aztán jól megnéztem a pasast.Úgy megnéztem, hogy szóval jól megsértődött, megijedt, így fél is tőlem, de aztán április körül rám engedte a cigányokat, a cigányokat valamennyire az ellenőrzése alatt tudja tartani,azaz nem is annyira, hogy dirigálna a cigányoknak, de ha a cigányok, nevezetesen Tarzan felkapja a vizet amiatt, hogy én rövidnadrágba járok, ez volt, és ha a román haver rábólint, hogy verjenek meg, akkor könnyebben kikapok, a román fiú haver a zsarukkal, bodyguardokkal, taxisokkal van ott haderő, engem is hallgatólagosan fenntart akár a cigányokkal szemben is, de ahogy asértő pillantás megesett, egyből kaptam egyet Tarzantól, igaz, csak megpöccintette az államat, olyan április közepe, vége felé. Akkor egy hónapig csak átutazóban látogattam az állomás környékét, aztán még egy hónapig a bicskával a zsebemben jártam arra, mindig kivettem a táskából a bicskát és zsebre vágtam. Nem lett semmi, s amikor már úgy június körül a bőrkalapot megvettem, és megjelentem bőrkalappal, napszemüveggel és rövidnadrággal szintén, akkor mindenki jót röhögött, azt várták, hogy erősítést hívok, mert annyira éles volt a harci helyzet, de nem hívtam senkit, se csöveseket, se magyarokat, inkább meghátráltam kis időre elhúzódtam, s aztán így kibékültünk, és azóta is boldogan éltünk míg meg nem haltunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyökerek
  2018-07-06 20:00:15, péntek
 
  A "Gyökerek" c. fotó sorozat első darabja, jelképesen kedves kollégámról, Konnert "Lucifer" Kázmérról neveztem el a képet, tehát a kép címe Konnert "Lucifer" Kázmér. Sok lájkot neki!

UŐ profilból

És még egy "szembe profil" 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyomlálok egész nap
  2018-07-04 14:09:20, szerda
 
  Gyomlálok egész nap, ahogy leteszem az izolírt egyből itt egy gyökér, ott egy kő, amott egy drót..Alattam mondom, vasércet is találtam, rozsdás vas csak én, kognitív intuíciós alapon vasércnek szólítom..

IRA, reptér ki van gyomlálva, patyolat tiszta, most a CUG- on dolgozok, ez nagy és nehéz, azért Nehézgépgyár.


Több ilyen kis kő kertet létesítettem, persze, mind magam alól, de szegek, üvegek, pillepalack,az előbb egy törött kávéscsészét kapartam ki a vesémből, 2 adag neszkávé pedig a táskámban pár hete osztogatták az állomásnál..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szent Demeter és a tigrismintás nadrág
  2018-07-04 05:22:07, szerda
 
  Vasárnap reggel Szent Demeternél Nárciszán tigrismintás nadrág volt amit délben egykor Szent Józsefnél, a megállóban előttem cserélt le egy farmerre. De mindenki ott volt, Mónika duruzsolt valamit, mondom én, hagyjad mert ő is látta az én seggemet, gondolom azért volt a sztriptíz mert hogy véletlenül megmutattam neki a seggemes fotót a múltkor, Nárcisza, hogy látta neked az ördög vagy mit mondott, és ugyanakkor, hogy hordjam el magam..
Onnan elmentem, lementem az állomásra, ott volt a szőke és az új kukás- koldus társnője, akivel mellesleg már, már jobban egyezek mint magával a szőkével, az állomás előtti megállóban várták a harmincegyest, a parkolóban, ott ahol általában taxik álldogálnak, ott egy rendőrkocsi állt, pont a szőkéék mögött, a plexi ablak választotta el őket. Érkezek feléjük, mutatom, né, vigyázzatok mert elvisz a rendőrség, erre az új kolléganő tettetve, hogy megüt megsimogatott, nahát ilyet még nem éltem át nemhogy a szőkével, de a bárnával se, de még egy cigány barátnőmmel se, azaz de igen, a segesvári egy hete szintén megsimogatta a kezemet ahogy adtam neki egy lejt egy trolin a CFR palota és az ortodox Katedrális között. A segesvárival vagy segesváriakkal mert ketten vannak, az unokahúgnak az anyjával pedig hárman, beszélünk de ezek a legvásottabbak, a lányok cigiznek, az első káromkodik, csúnyán beszél, az unokahúg cigizik de legalább nem beszél úgy, vagy kevésbé beszél annyira kifejezően, az elsőt le is basztam épp vasárnap, hogy nem vagy kóser, meg is kaptam hétfőn szétrúgott, de egyezünk. Az elsőnek valami rejtélyes dolog lehet az anyjával, mert mondom az másodiknak, hogy láttam anyádat erre elröhögi magát, hát az ő anyját nem láttad? Ott van valami szóval, az első anyja körül, ha halott lenne nem röhögnének, de lehet, hogy le van csukva, amin már el lehet mosolyogni, rákérdeztem, de nem kaptam kielégítő választ, a másodiknak az anyja is vásottabb az eddigi összesnél, amiről már beszámoltam sötétebbek is pár árnyalattal az összes eddiginél, kész ördögök, eddig a legeredetibbek.Az anya kanalakat, seprűt árul, két hete vettem tőle egy dísz fakanalat öt lejért, azzal vakarom a tökömet reggelente, a csajok külön járnak, bujkálnak az anyjuk elől, ilyen se volt eddig, az első, Mirella már több férfit összeszedett Kolozsváron, a második nem olyan vidám de az is irtó gonosz, az olyan mint egy kannibál poloska.A második is, az első mintájára elkezdte kicsípni magát, másfél hete magassarkúba volt, a magassarkú cipővel vert agyba főbe, de nem a sarkával, a talpával, aztán tegnapelőtt sima talpú de új cipője volt, olyan mokaszin, most azzal kaptam. Azt vártam, hátha Tarzantól kapok egyet mert épp a hátam mögött járt én a padon ültem, Tarzannal megint össze vagyunk kapva, de nem ő jött hanem a két segesvári, ők ütöttek agyon amiért aztán adtam egy-egy lejt nekik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 99 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 81
  • e Hónap: 3761
  • e Év: 3761
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.