Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Bankok, uzsora kamatosok, végrehajtók
  2018-07-03 15:05:17, kedd
 
  Tudjuk, hogy a jog soha nem a becsületes embereket képviselte, akár a büntetésvégrehajtók sem. Egy ember életét és meghurcolását nem lehet megfizetni semmivel sem. Ha a tisztességes embert bíróság elé citálják, összetörik a szíve, majd halálba kergetik a szégyenében megsemmisített embert.

A jogi ügyek így mindig a hitványak ügyeit képviselték, az ő érdekükben járnak el, már csak attól függ az ügyük kimenetele, mennyi gazdagsággal rendelkeznek, hogy egyre jellemtelenebb ügyvédet fogadhassanak fel maguk védelmében.

Holott a bíróság és a jogászok, ügyvédek bátran viselik Justicia, az igazság Istennője szimbólumát, büszkék arra, hogy diplomával rendelkeznek. A fekete kocka szimbólumos diplomasapkájuk mutatja, hogy a JHVH Antikrisztus bibliai apokalipszsisét jelentik és képviselik.
A szívtörvénnyel rendelkező embereknek soha nem lehet megalkudniuk egyetlen tisztességtelen lénnyel, egyetlen hazugság már elég ahhoz, hogy az ember lezárja az ilyen törvénytaposóval a kapcsolatot örökre, már amennyiben lehetséges, mert ezek egyfolytában azon törik a fejüket, miképpen ártsanak másoknak, hogyan tegyenek szert aljas módon pénzre, vagy bármilyen tulajdonra.


Az áldozásommal 1995-től létbelépett bankok valamennyien vasvárosát jelentik Miskolcnak.

A törvénytisztelő bankok az ügyfeleik érdekét is képviselik, illetve egyedül az övékét, amire szerződést is kötnek. Szerződésszegés esetén, ha az ügyfél fizetésképtelenné válik, megértve a helyzetet többszörös kísérlete után a szerződés helyreállításának sem adják át uzsora kamatra behajtási cégeknek az adósságot, hanem saját követelésrendezőikkel későbbiekben rendezik le a megállapodásaikat.

Az egyik neves bank devisa hitelt adott egy ügyfelének évekkel ezelőtt. Majd mikor az ügyfél fizetésképtelenné vált, aláíratta vele a felvett összeg dupláját, majdnem tízmillió forintot, szavát adva, hogy ezután havi fix összegben törleszheti az ügyfél az általa megadott összeggel. A fizetési szándék ellenére az aláírt dupla összegről szóló devisás hitelt a neves bank eladta egy uzsora kamattal dolgozó behajtási cégnek, mely a vasvárosi bíróságon pert nyert. A bíróság az uzsora (napi kamatos) kamatot helytállónak gondolta, a fizetési szándékot, hogy hajlandó részletekben fizetni az ügyfél semminek tekintve. Még megterhelte a kamatos kamattal számolva soha el nem évülő idejű követelését végrehajtási költségekkel.

Az uzsora kamat az országban elfogadott, a tisztességtelen jogi ügyek nem kerülnek felülbírálásra, meg nincs hozzá a kevés pénzű ügyfeleknek jogi képviselőjük.

Apát annak idején megkörnyékezte egy olyan lény, amelyik rokkant férfiakkal házasodott az öröklés miatt. Rengeteg ilyen némber létezik Magyarországon.
Miután a házat megszerezte, mint haszonélvező, eladta egy romániai asszonynak, a szőlőt nem sikerült, csak a pincét akarta velünk megfizettetni. Beperelt minket azzal, hogy ő készítette a pincét a szőlő alá. Apa volt munkatársai felvonultak a bíróságon, nagyon rendesek voltak, hogy bizonyítsák, együtt készítették a vasbetonból készített pincét, mely többször beomlott, apa mindig kezdte elölről az ásást. A vasajtót maga készíttette, melyről nem volt bizonyíték, ezért az asszony végrehajtást kért ellenünk, mint koldusok ellen. A végrehajtója Sátoraljaújhelynek nagyon rendes férfi volt, ideges volt, hogy nem tehet semmit, ezek olyanok - mondta -, hogy pénzért házasodnak. Tehát a jog tehetetlen a hazugsággal és csalással szemben. A jog képviseli a bűnelkövetőket.

Volt férjem második felesége végrehajtást kért a gyerekeim ellen a jogtalan gyerektartása végett,mivel közös gyerekük az apjánál lakott, Karcsán. A végrehajtók állítólag úgy dolgoznak, hogy bárki bemehet hozzájuk és végrehajtást kérhet bárki ellen. Nem érdekli őket az igazság, csak az, hogy minél több pénzt keressenek, mint a bűnözőket képviselő ügyvédeket sem. A végrehajtók jogellenesek működnek. A tisztességtelen jog addig számolta a gyerektartását a második feleségnek, míg meg nem halt a volt férjem, a közös gyerek harminc éves koráig, ez jogilag helyesnek és jogosnak találtatik itt, annak ellenére, hogy az apjánál lakott és 18 éves korában abba hagyta a tanulmányait.
A mások kiforgatása, szándékos nyomorba döntése, nyomorában is megkárosítása Magyarországon teljesen joggá vált az elmúlt hatvan évben.

Ez csak három példa volt, de rengeteget lehetne sorolni, az a különbség, hogy ezek a tisztességtelen ügyek becsületes embereket értek, akik tehetetlenek a törvénytaposók ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.