Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A világ emberiségének maradékai és az elmeosztály
  2018-08-14 02:03:25, kedd
 
  A Földön jelenleg 5 % férfi él és 19 % nő, akiket életben hagytak a magyarországi Rákóczi téri nemi gyalázói, értelmiség legyőzői, szív elleni támadói, mert nem vették őket észre.

A világegyetem teljes egészét többszáz éven keresztül Várkonyi állandó mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni atlantiszi korhoz érve világapokalipszisükkel megtámadták, gyalázattal, kiárulással, kommunikációs csonkítással ölték meg őket, akár az árja zenészeket elsőként.

A női hang a szívből jön, tökéletes érzelmekkel, benső emberiségi törvényekkel rendelkeznek, testük szentély, melyet megáldoztak a Hunnia börtönnel kezdetben gyalázattal, melyből létbeléptek a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek. Minél több a gyalázat és erőszak, annál több tisztátalan lelket születtetnek meg nemi csapásként és fertelmesként állandó jogaikat hangoztatva, mivel a római egyház elfelejtette közölni, hogy honnan erednek.

A női hang csodálatos zene a férfi fülnek, a szív tisztasága szólal meg, melynek a világ nem tud ellenállni, szexuálisan reagál az égi jelenségre.

A férfiak hangja potenciális eredettel bír, ez megnyilvánul pubertás korban jelentkező férfiasság kialakulásával, hogy a hangjukat nem a szív adja, hanem a nemi szervükkel együtt fejlődik. Mivel ez így lépett életbe valamikor a romániai férfi teremtés kezdetén, a férfit a libidója irányítja. Ez megnyilvánul a hangokban, minél erőteljesebb egy hang, annál erőszakosabb a tulajdonosa.

A nők nem nemi beállítágúak, nem foglalkoznak nemiséggel, egyenlőnek tekintik a férfiakat és a többi lényét a világnak. Mivel én soha nem láttam férfit, s ezt tudták azok, amik nevetgélve, csókolózva jártak utánam a miskolci Rákóczi téri cigánytelepről, közös ünneppé vált magyarország néven a meggyalázásom, mely minden kurva férjhez adásában, tisztulásában, alacsonyabb rendű népek gyalázattal történő emelésével nyilvánult meg, népünnepélyeként a fertelmesei a miskolci Rákóczi térnek, ezer éves azkéta ünnepi cirkusz megrendezésével Csernobil óta.

A média végig közvetítette a lakásomban engem mészárló és gyalázó, kínzó csapásait az elmebetegeinek, ami az ország mulatságára szolgált.

A média már nagymamámat megtámadta megtermékenyítéssel angyalként, nagyapával, mint árja némettel együtt Győzike cigánytelepével, amivel a médiájukban dicsekedtek, orrpolipppal a Pszichografológiai elmebetegei sorsaként, melynek betegségeit rajtam egyesével hajtották végre pán-európai Unió létrehozásával együtt egyetlen nagy közös áldozásban a cigányság és keleti népek helyett. Nagymamát nyugdíj nélkül küldték nyugdíjba a média szereplője sorsaként, vagyis ez már azóta tartott, amióta a vasnép visszajött Miskolcra.

Apa csúfolása nem ért végett halála óta, amióta a kisvonatot felszedték a sátoraljaújhelyi apokalipszis központjában, focistaként és természetjáró szakosztályvezetőként lett berendezve Felcsúton a Rákóczi térrel Mészáros névvel az 1986-os gyalázatommal együtt a torünnepe Miskolcnak ég seregének és medvének üzenve.

Már nem tettek volna bennem kárt, volt a Porcelánszíves mondata Hogya Mária sátán népe főszereplőjének kommunista egyik időben, sérülés érte volna a főszereplőit a kommunistáknak, ahogyan kezdtek Lendvai Ildikóval, hogy az állandó világapokalipszis végrehajtóját szégyen érte az apjától. Pár fő gyilkosa volt az öcsémnek, aki nem ismerte a nemiséget egykori afrikai Istenként, első kivégzése Zorán miatt történt, majd folytatták Lendvai sorsával, Kecskésekkel, Kupaiak sorsával, Farkasokkal Mülleri népekként megállás nélkül, az összes alkoholistája, utcanépe helyetti áldozását a romániai apokalipszisnek, Vona Gáborral kezdődő perverzek ricsei központtal induló Pszichografolóügiai elmebetegei helyetti meghurcolását, engem kurvázó borsodivánkai Müller Péter elmeosztálya általi gyalázását, kivégzését a családnak Kovács Ildikó pszichiáterré tételének kezdetével.

A kivégzőim mint pszichiáterek 1995. óta soha nem kérdeztek tőlem semmit, nem tudtam elmondani, mik történtek velem, mert belém rekedtek a szavak, egész életemben nem beszéltem magamról, azt mondtam mindig,hogy köszönöm, jól vagyok. De tudták a pszichiáterei a skizopreneknek, mivel maguk voltak a csapások az elmeosztályaikkal együtt. amik saját sorsaikat, tetteiket, nemi csapásaik miatti gyalázatot, csonkítást és a világkönyvtárat hajtották végre, ha elmondanám a tapasztalataimat, skizopreniának könyvelnék el saját elméik tetteit. 1995-ben jungista Máriaként áldoztak meg közösen, együtt a színészei sorsaként az ide tartozóknak homlokráncolással kezdettel, egri csillagok egykori támadói között. 1997-ben egyszerűen bevitt a mentő befulladással szenes légy sorsaként, Somlyai pszichiátere az elmebetegeknek beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról. Míg feküdtem önkívületben állapotban, Mohamed Istene járt be füröszteni,később Nagy Anna és a halottak helyetti eltartóm koldultatásával az egészségügyüknek, telepakolta a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népe a nyakamat és a fogaimat, minden részemet gennyes patológiákkal, amit a pszichiáterei az országnak tudtak, mert egyből küldtek kísérettel, mint veszélyes skizoprenné nyilvánítottat már átszúrni a nyakamba kapott csapást injekciós tűvel, tudták, hogy mit tettek velem. Ekkor lelassult a gondokozásom is a megyei kórház szerint, olyan csapásokat kaptam, ekkor egy évre rokkantosítottak. Magyarország elmebetegei mártírok lettek, hatalmas pénzeket szednek fel járadékokként a háborús elesett kivégzők után, meg özvegyieket a legyőzőttek után. Angyali kíséreteik pokol angyalai néven indultak a patkányokkal születésemkor, mint beat zene elkezdői ismétlésben. A skizopren szereplők kíséretei a védelmüket, emelőiket, kitermelőiket jelentik, hatalmas tömeg, ez látható volt a temetői ünnep alatt is.

Úgy kell tekinteni a maradék 19 % hölgyre, hogy övék a világ az 5 % férfival, akik nem nemi csapások, hanem nagybetűs emberei a világnak, hiszen egyedül nekik van joguk háborítatlanul élni, nem az ellenük emberi formában létrehozott csapásoknak. Ők jelentik jelenleg a világ törvényeit.

A világ többi része csőcselék, tömeg összetétellel bír, melyeknek állandó bibliai apokalipszis beavató részük van, melyet könyörtelenül végrehajtanak, ha a szerepükhöz érnek. Valamennyien nemi csapások, férfiak és nők kivétel nélkül, a gyilkosság, a vérengzés, a háborúk, szenvedés, torünnep megerendezése jelenti számukra a szexuális örömérzetet.

A magyar rendőrség az elmeosztály részét jelentve saját sorsát, tetteit, szerepeit hajtotta végre, akár a sátoraljaújhelyi 1986-os legyőzésem kezdetével, akár a miskolci, amelyik végig ment a Pszichografológiai könyvtáron, majd kitette a Hitel táblát, hívva telefonon a tompalátó áldozómat, mint lányom férjét, hogy én vagyok az elmebetege a városnak, akár a Teve utcai 2001 körül létesített sivatagi rendőrsége a Rákóczi téri kormánynak. Ez a rendőrség soha nem vizsgálta volna ki a bibliai apokalipszis részleteit, mikor mit tettek, nem érdekelte őket a torünnepe a magyar politikának, melyekben bemutatták a másik világ áldozóit, gyalázóimat és gyilkosaimat, ez nekik teljesen természetes volt, nem folytak bele a pszichiátria tetteibe, öcsém ügye is így kivizsgálatlanul maradt.

A nemi csapások az egész világra kiterjednek, minden férfiak által nők ellen elkövetett sérelem indítéka ez, mivel emberiség ellen voltak valamikor létrehozva. Izral és Júda megsemmisült már régen, Jákób idejében létezett első Luciferes égő Jeruzsálem után. Utána Magyarországon rendezték be a református bibliáját a Sátánnak. A zsidókat babzsizsikkel, mint élősködőkkel hajtották végre nekem eladva a rossz babot, így emelték a nemi csapásokat, mivel Japán jelenti az eredeti népét a sivatagnak. Ők a nincsenek, a nincsenek, mint patológiák élősködnek és folyamatosan apokalipszist hajtanak végre embereken. Ez már nem is nevezhető törvénytaposásnak, hogy egy állat és egy patológia meggyalázta és megölte az embereket.

A kiválasztott politikai névtára Vénusz áldozással dőzsöl és vérben frecseg a magyar felvett nevűeknek, akár Zimányi Lindája Staller Ilona népének, s ezt a szexuális médiája a Rákóczi térnek közvetíti születésem óta, mint élősködő népei a világnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 198
  • e Hét: 1327
  • e Hónap: 3686
  • e Év: 55952
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.