Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
83 éve tartó utolsó magyar temetése Magyarországnak
  2018-08-26 12:10:19, vasárnap
 
  A Volga mellől hozták megszületni Benkő Lajos néven az olaszliszkai központ gazdájaként az utolsó finn-ugor magyart közös mészárlás, tömeggyalázás, csonkítás, Lévai forgószél néven történő végrehajtása végett Borsod megye által.

Már nagyon régen művelhetik ezt, nem tudjuk az áldozatok neveit, akiket ugyanígy vérengzéssel mészároltak le állandó Sátánjuk főszereplésével Kex együttes száma alapján, amelyik nézett ki az áldozat szeméből, meggyalázta a rózsakeresztes rend I. emelet együttessel beállított állandó angol központot képviselő szörnyeteg gyalázójával, a pokol kapuinak őreivel együtt az Isten színjátékból. Miskolc Bertalan utcája teljes egésze, amit fogadásomkor hozzám hoztak a szülészetre Bodor űrpusztítójukkal együtt, amelyhez Ízisz elméletet írtak előre Weöres Sándorék meghozva a távol-keleti pusztítókat nagy közös áldozásukra azzal a szándékkal, hogy így véráldozással emelkedjen egész Kelet az összes cigánysággal emberré a nagyPán pszichografológiai elmebeteg véráldozóinak tetteit, szerepet, könyveit végrehajtva betegségeikkel együtt.
A Pszichografológia része Egyiptom az összes korával, a nap és holdjeles kínai pusztító, minden zsidó rend, barakkos zsidói a hatágú csillagot kitevőknek, előzőleg a világkönyvtárt összegyűjtő varjú népe jeleként használva 83 éves múlttal rendelkező patológiáiként a Teve utcai épület képviseletében narancs színében a kormányuknak, fényevésemmel emelve és tisztítva őket. Szintén 83 éves Vona Gáborja Katalin néven kiválasztva öcsém agyának agyonsokkolásával emelkedve, mert nem volt személyisége, Kósa Emese és Bohács pszichiáterek végrehajtásában Sátoraljaújhelyen, Kecskés Emil, Farkasok, Kupaiak állandó sorsát végrehajtókkal, feketebárányukkal, utcanépével és alkoholistáival Romániának, helyettük való lemészárlásával az egészségügye által Magyarországnak, Malek Andrea hatalmas amerikai elmeosztály teremtője szellemlénye és Müller Péter sátánistái által kivégezve folyamatosan, megállás nélkül.

83 éve mentették a szőke Hunnia börtön Sárossy Katalinját, Kilián telep végrehajtásában Miskolcon, saját kiadott könyveik alapján. Átírták az Annákkal berendezett romániai Misztikus titkokkal, mint jeruzsálemi templom kettéhasadásával kezdődő Annás állandó világtörténelmet Katalin nevekkel, így születésemkor Staller Ilona Linaként az összes Lindával és Katikával, Katicával, Katyerinával, Catherinákkal, Mariannákkal, mint Katalinvirágokkal, Jánosokkal, felsorolhatatlan névtárával a magyar politikának Ferencekkel indulva a véráldozásban tudtával engem áldoz saját főszerepében. Lin cseppek szintén Katalin Földanya áldozásból vannak szerte a világban, ez volt Merlin Monroe a miskolci leszbi áldozásommal, ez az összes Lin művésze a világnak, ez Sztálin orosz kommunizmusa születésem óta áldozásomból valamennyi nemi felszabadító gyalázó népével, idetartozó könyveivel a Pszichografológiai ötágú csillagosoknak. Gararin népe így emelkedett Katalin áldozásból, Farkas Bertalanjával az elmeosztálynak már ismételtek Pácin apokalipszise kitermelésével. Az egykori orosz Magas-hegyi Isten földalatti kőbányákban dolgoztatott népe szerint a kiadott könyvolvasmányaim alapján elmondták, hogy Braun volt Talmudos kezdett az amerikai Rákóczi terén a vasvárosnak Nasaként ismételni a világapokalipszist. Ennyit az egyetlen feszületes Krisztus tagjainak tetteiről.

Korea nevét 2001-ben írtam le, ekkor a lányom férje szólt, hogy én félrebeszélek és országok neveit írkálom. Rájöttem, hogy valamennyi ország érintett a vasvárossal, ekkor helyeztek gondnokság alá azzal az alberla pszichiáteri kiabálással Illés-Pisti elmebetegséginek felsorolásával Almássy Csaba orosz Hunnia börtön mészárosa által a Nyírő Gyula kórházában Miskolcnak, hogy mi van itt berendezve, folytatták nyugodtan a városból való kimenetelt, tisztítását áldozásommal a tisztátalan lelkeknek, építkezésekkel, újításokkal. Korea orosz kommunista légy Kim-je három utóddal van megjelölve, hogy áldozóim egyike a fele kommunista országával Oroszországnak. Ilyen megcsúfolásában a Világnak ölték meg mindenütt az embereket legyekkel, patológiákkal, állatokkal.

Az összes Halak szülöttje a világnak földönkívüli zenészekkel együtt, Liz Taylorral, Terence Hillel, a világ állandó apokalipsztikus szülötteit jelenti Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdetükkel, halálnépével a tatároknak. Mindegyik halálnép helyett megáldoztak eszméletlen állapotomban, mint Sátán Magyarországa koldultatással, feketemágikus csapásokkal minden részemben, ami járt volna egyszer is a bibliai halálvégnek.

83 évesek tehát Vona fasisztái, szarkahegyi náci legyei értelmiség legyőzőkként és a barakkosai Miskolcnak, az összes elmeosztályával együtt Szabó István világkönyvtár szereplőinek, amik magukat szabadságharcosnak kiáltották ki kínzásom és gyalázásom, haldoklásom közben, míg a barakkosok holocaustos pénzeket vesznek fel 83 éves nácikként.

Orbán ismételte berendezve a medve kiránduló kisvonatát Sátoraljaújhelyból futballjával együtt, Mészáros, Kökény Attila ... névvel a narancs cigánysággal, amivel ott voltak Újhelyben, hogy ők ismételték Kata nevemmel a medve kommunizmusukat, mint amit maguk szoktak végrehajtani 130 éves bejövetelük óta. Mészáros Kata néven rendezte be a város kocsmával a főszereplőt ismétlésben a gondnokság alá helyezésemmel sorsaként, mikor építeni kezdték Felcsútot. Orbánék Cseh Károly feketemágusos ózdi lírai karámja szerint a Látnokoknak zene miatti csonkítást és gyalázást hajtanak végre, azzal a Tusnádi Lászlóval kiöltött Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, üzenve Csernobilkor sátánjuk és a világ urai, mint Magyarország fejedelmei általi legyőzésemkor, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó. A medve nem zeneszerző, nem tudhatta, hogy a bibliai apokalipszist, amit a sátoraljaújhelyi Szimfónia cigivel kezdtek el az összes csapásával a világnak a zene és a magyar nyelv miatt hajtja végre jelen Magyarország, a hozzá tartozó népekkel együtt. Tudták a világ történelmet, mert a magyarok Csillagrendjét egri Fecske cigivel rendezték be Domján igazgatójával a világapokalipszisnek, sőt fecske nadrágban gyalázták a világot. A pécsi dohánygyár Pécsi Ildikó Rákóczi téri áldozásában szellemtornyával Hagia Sophia miatt került berendezésre. Ezek a cigik, mint az Ötéves terv miatti Terv semmiről sem tudó politikusok miatt, Munkással együtt munkásosztályából a régi politikai időknek, amikor még nem volt vas a kommunista rendszer fűvel való üzenését jelenti a Hunnia börtönnek, a Hunnia börtön tűzIstenének üzennek jelekkel, mint füstjével az indiánoknak egykor, amikor az utolsó Mohikánt felszámolták, akkor támadták meg Amerikát Braziliával együtt, erre figyelt fel Busch, hogy ismétlik minden indián könyvével a hetvenes éveknek. Ezek többszáz éves tetteit jelentik a vasvárosnak, együtt a Hunnia börtönnel. Állandó zeneszerzőket rendeztek be a Pszichografológiájukba patológiákkal. 1995-ös újra kezdésekor Bodorné Ágnes sorsának, mentővel való beszállításomkor pók tételével a méhembe, hogy én szülöm meg Vénuszként a pusztító csemetét, majdnem kivágásával a húgyhólyagomnak,mert ők kivágták szüléskor az asszonyok húgyhólyagjait, felfoghatatlan volt a narancs kormányuk részéről, elölről kezdve a Pszichografológiájukat utcai berendezés, állandóan költöző, tettüket végrehajtó csonkítókkal és bénítókkal. Befejezték a dohányüzletekkel a tort ülő kéjgyilkosok, bár folyamatosan jönnek ide, kiabálnak egyesek, hogy kurva az anyjuk, ahogyan kezdtek Dudásnéjával a Révész utcának 1986-ban. A füstszagoló Isten orrában a füst kéj lehetett az emberiség felszámolásával együtt, mivel így élvez szexuálisan, mint a népe.

A bibliai apokalipszis 130 éve érkezett meg Amerikából, ott végeztek mindenkivel, álmosfüzetem tanúsága szerint a megmaradt apokalipszis tagjainak a két utcai lista szerint én találkoztam az amerikai teremtővel, amelyik érthetetlenül beszélt a kihalt földrészen. De már az első faházat építőnél megjelent a Hunnia börtön a padláson, ez volt a lopta a szenet minden éjjel álom. Ugyanígy végeztek minden földrésszel, együtt ahogyan vannak magyar nevűek minden országban lévő értelmiségével a vasvárosnak, ugyanezekkel a lírai karámtagokkal, zenei fesztivállal. Feltételezés szerint ott is volt televízió, amiben tort ültek a feketemágiával és gyalázatban fekvő haldoklók felett, akár Orországban, mielőtt berendezték volna a Hunnia világkönyvtár alapján. A zöld szemem kék spanyol pusztító helyetti kislányáldozás állandó, mint a Kex együttessel történő Sátán általi legyőzés, a küszöb őreivel együtt, valamennyi vallásával a megszületett tisztátalan lelkeknek, amivel benépesítették a nemi csapásokat, égi angyali kórus miatti gyalázásával a kislányoknak, kiráulásukkal piros és kék ruhájában a földönkívülieknek.

Mi lettünk Benkő Lajos utolsó magyar után a Familia KFT-ben berendezett anyámmal hosszabbítók után az utolsó magyarok kakas frizurájával a szlovákoknak, mint tisztátalan lelkeinek Miskolcnak árjaként. Áldozóink között vannak a Csonka Picivel beállított német csonkatorony buzijai 83 éves készültségben, a Garamvölgyivel beállított rendőrség, a Spar ikrei az Ikercsillagnak, Esztergályos Cecilia fonónői és gyári munkásai a munkásosztály részéről, maffiózóként beállított színészi gárdája Magyarországnak, Szép Pál kezdetével apa áldozóinak Újhelyben, mint növényész természetjárónak. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showja által Romániának megtámadtak engem 1995-ben, hogy jöjjenek a színészek megmenteni engem érthetetlen módon, hiszen valamennyi színésze pár kivétellel miskolci eredettel bír 130 éve a médiájuknak.

Magyarország a Mónika Show műsorában a menhelyi cigánytelepét a romániai csonkítóknak, mészárosoknak, minden jóember megelőinek tisztította, mert ez német-magyar politikája a Pszichografológiájuknak.

Jelenleg Kína, mint egykori szocialista kor után vasnép által berendezett Rákóczi tér elektromos sátánistákkal szaporodik a legjobban, mint Sátán népe, lánykereskedelemmel, mindenféle utcanépével a világnak. Lenin miatt eszik a kutyahúst, mert a kutya éve mint igazság bajnokainak tulajdonsága Leninből volt megalkotva. A szocialista iskola berendezés állandó volt ezer éven keresztül, amit Káli Sándor a miskolci árnyékoskertjével, elmeosztályával Godzsák Ildikónak Sátánjukkal, nemi csapásokkal állandóan összezúz. Ezt rendezték be Sátoraljaújhelyen, az én főszereplésemmel, velem szemben az összes tantárgyból létrehozott csapásokkal, tökéletesített magyar nyelvvel, Károlyi biblia elölről kezdésével a halálreformátusok szerepével és tetteivel. A testnevelés ellenes csapásokat sportolóként áldozásommal emelték, melyet be is mutattak a médiájukban minden merénylettel, amit a lakásban kínzással, dobálással, gyalázással, feketemágiájukkal és láthatatlan világukkal végrehajtottak, mindegyik elmondott mondatával az okkultista véráldozók utcájából. Az ének ellenes csapások első képviselete, trombita harsog dob pereg,kész a csatára a sereg dalmaradványnak megfelelően Japán és Románia volt.

Kémiából az összes vegyjelet megalkották ufó népként többmillió évvel ezelőtt már, csak akkor még nem volt szocialista elmélet, csak iskolák, melyekben jártak a kékek, vörösekkel együtt.

Volt Szovjetúnió országait a Hunnia börtön rendezte be, Bertalan utcai könyvek képviselőivel, halálnépeivel Romániának, mint a tatárokkal, melyek tisztultak Erős Antónia Eszmeralda Puniella szerint tatárdombi ikerház berendezés mellett haldokoltatásom idején az összes halálja helyetti áldozásommal Szabó Gábor romániai halálreformátus népének, mint állandó világapokalipszis szerepe, sorsa végrehajtójaként berendezett végével a bibliai apokalipszisnek. Penitenciás véráldozással vitték ki őket Borsod megyéből a tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelepével, akár az Ágneseit a Pszichografológiai főszereplőknek Canadába.
A Kelet Cseh Károlyékkal, Cselényiékkel, Bodorékkal, Vas Tiborékkal, Horváth Gyula cigányköltővel, Akác Istvánnal, Balog Edgárral születésem óta volt nálunk, Bodor űrpusztító Íziszes minden főszerepben megáldozott elméletét végrehajtani penitenciás tisztulásuk, állandó hosszabbításuk megrendezése végett Kopcsik kezdetével Sátoraljaújhelyen feketemágusokként, Látnokaiként a Pszichografológiának.

A széttagolt Uniója a Hunnia börtönnek népeivel a könyveknek eljátszásra került áldozásommal, így összefoglalta a vasvárosa Miskolcnak Oroszország néven, mint állandó kommunista kor végrehajtóinak közösségévé Sztálin, mint Lin csepp Katalin áldozói utcanépével, nemi csapásaival a genyó Nagy Feró népének, amiket 1976. óta genyózásommal emeltek a Pszichografológiai világapokalipszis névtára alapján, valamennyi izmusa és könyve alapján a Hunnia börtönnek. Köztük vannak semmiről sem tudó szocialisták. A Hunnia börtön születésemkor Romániával határt lezáró Kohutként engem megáldozó bibliai bűnözői jelentik Ázsia teljes egészét pár kivételével azoknak, akik nem ismerték a láthatatlan világot. Vaskommunistái Putyinnak tort ültek Ázsiában haldokásom és gyalázásom idején Vénuszként, ami kommunista elméletük része volt, akár, mint Clinton népe Amerikában tisztítva a sötétkapus és Rákóczi téri, zsidó, nemi vallások népét.

A Pszichografológiája része a nagypán német népnek az összes nemi csapása és betegsége a világnak, Babilon és valamennyi kora a zsidóknak, Hitlerrel együtt, mint gumibábuval, amelyikkel szembehelyezkedtek a szintén Bertalan utcai Putyinnal képviselet orosz nemi csapások, mint felszabadító hadserege a vasvárosnak. Ez a világjáték egyszemélyes, Sátánja irányította Magyarországnak, világ gyalázása végett Magyarországnak. Így saját a most vonultatott új-Kígyóssy Isten termékenyégi törzsi népe Afrikából, valamennyi szigetlakóval, mint a kőkorral kezdett Indonéziának, ahová mennek lakni folytatásban a lírai karám szereplői, mint ahogyan 83 éve szétköltöztek az egész világba, azzal a szándékkal, hogy ők lesznek majd az értelmiségei a világ-Magyarországnak Hunnia börtön és Rákóczi tér néven. Az elmebetegei a miskolci II-es elmeosztálynak lovagoknak,mint Szentgyörgy lovagoknak öltözve ünnepelnek, akár azok a városok, amelyek kitették a címerét Szabó István világkönyvtáros Sátán népe címergyűjteményének a vatikáni Duna tévéjükkel. A falvak népei a miskolci vasnéptől népviseletekbe öltöztek Fiúk, lányok évkönyve alapján, diafilmek ismétléseként ufóival az ózdiaknak.

Mivel rajtam a 83 évvel ezelőtt mészárlásukat csonkításával együtt Benkő Lajos sorsának hajtották végre, a sírban is nemi szervét gyalázó állandó Bodorné Ágnes cigánytelepével, amelyik sorsát születésem óta rajtam hajtja végre a népével, gyalázásom közben végig mutatva a médiában az így tisztulókat és emelkedőit a nemi fajtalankodóknak, kidobálva ágyaikat a Rákóczi térről, 58 éven keresztül kurvázásom kezdetével utolsó emberként gyalázva, véráldozással állott össze a világ-Magyarországi jólétben élő tortülő világapokalipszise a világegyetemnek.

Cseh Károly közölte, hogy majd rájövök,miután megszentelődött, hogy miket írtak össze, bibliás földjét létrehozva az ózdi 666-nak, valamennyi főszerepét végrehajtva áldozásommal a feketemágusoknak csuvasok kezdetével. A szereplők orosz kiküldetéssel, iskolával rendelkeztek, szétmentek a világba Habsbusg Ottó vasfüggönyösnek köszönhetően, meggazdagulva mentek Afrikába, Amerikába, minden országába a világnak ellopott pénzeivel a dolgozó rétegnek, s ez már többszáz éve tartott a magyar nép által.
Cseh Károly írásait pincébe lökték, versekkel kellett volna bizonyítanom, mit hajtottak rajtam végre, mert szegény mártír feketemágusok ki voltak téve a cigányságnak, amikor Szlovákiát felszámolták, s egyedül a költőket hagyták életben. Szlovákia történelmét üvegiskolával kezdték elölről, ennek ellenére, a miskolci vasváros jelentésével végig mentek közösen a világkönyvtárán Szabó Istvánnak, ugráltak tüzet Kósa könyv végrehajtásakor, születésem óta gitárjukkal ötszáz forintosként áldozva engem a Rákóczi terükkel. Tóth atyafiak néven foglalta össze a kéjgyilkosokat Müller Péter, amikor kivitte őket az országból, a megyéből.

1992-ben ott jártak a lányom torkának megtámadásával, hogy nem tudott nyelni, nekem meg ráncigálták olyankor az idegrendszeremet a mályi házzal rendelkező tulajdonos dührohamai miatt.
Ekkor a II-es elmeosztálya Miskolcnak azért támadott meg minket Müllerékkel, mert a világ összes ádámcsutkása idetartozik hozzájuk. Már ekkor a mártír börtön gyilkosok miatt zártak börtönbe jóval Pataky Attila miskolci tolvaj kimenetele, emberré nemesedése után, amelyik elektromos szemű óriás kísérete ijesztgetett a II-es elmeosztályáról dr. Kiss Kálmánnak és Somlyainak, melyek várták a Halak szülöttek miatti további áldozásomat, kiiktatásommal együtt 1997-ben Vénuszként, Sátán miatti támadásával a nyakamnak és fejemnek parkinson kórjával a bolhahegyi ufóknak, amelyek elektromossággal odaszegeztek a földhöz. Itt már a szent megszállás betegségek következtek,mint az epilepsziája a Talmudnak, amit lehetett követni a médiájukban, hogy éppen azt tárgyalták, epilepsziával lehet-e autót vezetni, ugyanis túl voltunk már a II-es elmeosztály Lóránffy utcán a szlovák ötszáz forintos gitárom melletti felvonulásukon vigyorogva, hogy nekik autójuk van, jöttek a nagyon súlyos elmebetegségei az elmeosztályoknak pszichiátriai végrehajtásban.

Mohamed nevet berendezték a saját arab nemi csapásaik között többszörösen a biztonság kedvéért, ha kiderülne, hogy kit születtettek meg nálam, kivel akartak vezettetni a végtelen kommunista egykori korok végrehajtása közben Magyarországgal. Leírtam, hogy Mohamed népét Szulák Andreáék támadták meg a szőrös reformátusokkal, melyeket 1983-tól termeltek ki az áldozásunkkal. Háromszor hajtották végre rajtam a gyalázásukat, egyszer a kivégzésemet Szulák II-es elme csapása helyett. Még ez is kevés volt a vasvárosnak, török legyeket öltöztettek be Mohamed népének, amik támadnak gyalázattal mindenkit, Iszlám állam néven vették fel a régi vallás elméleteit, melyek Mu betűjelével a Pszichografológiának ide tartoznak a vasvároshoz. Mohamed környezetvédő nép volt, az a nép, akik bújkálnak többezer éve, akik ültetik az esőerdőket, nagy fákat a vérengzések helyére, akiknek kiszúrták a szemeiket. Mohamed vallást a Hunnia börtön rendezi be állandóan világkönyvtár alapján, semmi közük nincsen a Földanya népéhez.

A lányom nem tudott beszélni rendesen, amikor Marsi Anikó a II-es elmeosztályról ment színésznek, felfoghatatlan elmebetegét áldozással termelte születése óta a barakkos zsidó legyekkel együtt az elmeosztály. Az összes orvos születése óta belőlünk diplomázik szerte a világon, mert orvos akart lenni, bár berendezte Románia a Hunnia börtönnek előre az orvosokat mészárlás végett.

Még akkor is medvének üzentek, akinek a népe volt Som Lajos, amikor engem itt haldokoltatva gyaláztak minden részemben, őt betették Mohamednek öltöztetve a médiába fehér lepedőben, s még örülök annak, hogy nem a lányomat áldozták így meg. A pécsi medve irodalmi ismerősömet, akit szerettem, szintén cigányai ölték meg az Ágneseknek a szomszédból. Végig aggódtam, amikor leírta, miket álmodik, amikor a cigányok kifosztották az utcán, amikor aggódott értem, kivégezték. Kárpátiék most vették fel a neveiket, hogy befejezték a hatvan éve tartó apokalipszisüket Romániával. Minden Palik miatt engem áldoztak, mint Pál kiválasztottak helyett Katalinként, ez volt a politikája Magyarországnak ferencvárosi kezdettel.

83 éve hajtják végre sorsukat, szerepüket az utcanépével együtt a Pszichografológiai véráldozók apokalipszisével. A cigányokkal Borsod megye lemészároltatta az embereket, jó teremtményeket az összes értelmiséggel együtt. Nem lehet visszaadni a vasvárosnak, amit tett 83 éve megállás nélkül saját sorsuk, szerepük, tettük, betegségük végrehajtásával, gyalázásával a halottaknak a sírjukban is.

Németország megáldozott engem trianoni Sátán népével, a NagyPán Pszichografológiai Bertalan utcai listája alapján, együtt az adventista főszereplője Tóthja sorsában, mint okkultista nemi betegségek.

A narancsok miatt közölték 1998-ban, hogy itt kezdődött annak idején, a Bertalan utca 2 szám alatt a Heródes gazdag zsidóival, kék csillag orosz sátánistáival a Földanya áldozásom, amit a narancs kormánya jelent a vasvárosnak. Elégetésre szántak, ezért már a Sátán miatt kínoztak melleimnél fogva cipelve 18 évig a termékenységi népek kígyó kivégzője által Király Linda szerepében az egészségügyével az országnak. Ők rendezték be fogadásomra 1995-ös bevitelemkor bibliai olvastatása közben Melion elmeosztályának egri csillag központ egykori támadóival az I-es pszichiátrájukat Túri Ferenc Hunnia börtön kiválasztott Vénusz áldozó Katalin nevével, olyan csapásokkal, amelyek születésem óta sorsukat, könyveiket, szerepüket végrehajtották már. Túri Ferenc a spanyol pusztító népét vizsgálta filmfelvevő előtti beszélgetéssel Tiszaújvárosból, hogy miért hazudik a hazugság, engem megtámadva Müller sátánistáinak csapásaival ekkor együtt a két Bodorral. Felfoghatatlan,mert Szörényiék zöld szemem kék dalával Bródy Jánosnak állandó világapokalipszisként megáldoztak a spanyol pusztító helyett is gyerekkoromban még, majd széttörték a bal fülemet a nemi társa miatt, amit még folytattak bibliai olvastatásával a megyei kórház elmeosztályának, hatalmas boa kígyójával Müller Péternek a bal fülemből lengedezve, amit ütögettek egyfolytában, amikor abba hagytam a biblia olvasást, mely a világ összes szerepéről szólt. Ennek ellenére a reformátusok a vasvárosból bibliai kereszténységet akarnak visszaállítani az elmeosztályukkal.

Állatok, legyek, pókok, szellemvilág, ufók, patológiák, kígyók, denevérek, árnyékok, tisztátalan lelkek, ezek áldozták meg a Földön az emberiséget, cserélve át országokat, téve diktátorokat könyveik kivitelezése végett, fertelmeiként a zsidó népnek. Velem felszámolták a Föld emberiségét, ezért ültek tort egyszerre az egész világon az emberformát öltött és emberformában megszületett Sátán népei, amit világ-Magyarország jelentett.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 553
  • e Hónap: 2912
  • e Év: 55178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.