Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Narancs kisvasút és Mészáros, a gázszerelő vérgazdagsága
  2018-08-03 16:32:18, péntek
 
  Születésemkor kezdte el Mészáros néven a medve egykori szocialista korát kirándulással a hegyközi térségben, kisvonattal hétvégente, kék és vártúrákkal apa vezetésével, az én főszereplésemmel Kata néven politika részeként - az összes többi vaskorával együtt a romániai Vörös Oroszlán reformátusainak Johanna néven Magyarország, berendezve a balatoni helyszíneket is, vízszennyező baktériumokkal emberi formában kezdetben. A sátoraljaújhelyi kisvasútat apa angyalként történő kivégzése és kifosztása napján felszedték.

1986-ban az angol és romániai kommunista kor idejében egszerre győztek le Csernobilkor a világ urai, a sátánjukkal együtt Kex együttes Zöld-sárga dala alapján Lehoczky Zsuzsanna sorsaként, Hozták az ózdi H. Tibor gázszerelő kisiparost csíkos vázájával Lázárnak, mint jeruzsálemi Rákóczi tér fekete ruhás haláljának, nemi gyalázat megrendezése végett üzenve a medvének, aki hóval és jéggel válaszolt. Már ekkor Mary Zsuzsa Időjelek antológiájában a véráldozó miskolci hosszabbításnak Új Bekezdés néven kiadottak szerint az egész szám, fejem, két karom, minden részem feketemágiával volt tele, mint a Rákóczi téri cigányság eleven csapásaival. Angyalként győztek le az állandó világapokalipszis főszereplője helyett, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre rendetlenségével együtt.

Mészáros Kata helyett engem 2001-ben gondnokság alá helyeztek kínzásom és gyalázásom közben, szerepük és betegségeik, nemi kivégzők perverz szerepe, külső torzulásaik végrehajtása közben. Nagy Feróval rendezték be a Kata kocsmás medve szocializmus végrehajtóit, utcanépeként a narancs Rákóczi térnek, végtelen média felvonultjaival az idetartozó kurváknak.

Mészáros nemrég költözött alám, folytatva a nemi gyalázásom miatti torünnepét Orbán Viktor indiai depresszióban nem szenvedő, nem kerékbetört cigánytelepének, vőjével, mint világkönyvtár egyik szereplőjével, Lévaival, mint 83 éves forgószél megrendezőjével olaszliszkai központban, Mészáros gázszerelő hatalmas gazdagságra emelésével, ünnepelve a medve szocialista kor utáni gyalázásukat kisvonattal, gázszerelővel, hatalmas népünnepeként Magyarországnak.

A narancs ózdi központtal bíró ötszáz forintosok olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Hatvan éve folyamatosan minden áldozásukkor fel kellett volna kiáltanom, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, olyat üzen a miskolci Rákóczi tér az ég seregének, akiket meg kellett volna tagadnom azzal, hogy nincsenek, hiszen már régen nekimentek az ég csillagainak, angyaloknak, szenteknek a romániai Rákóczi térrel, kurváival Jeruzsálemnek, még eddig senki sem válaszolt.

Jöjjenek megmenteni, összerakni, kiszedni a patológiáit a szomszéd Rákóczi téri tort ülő cigányainak minden részemből, olyat fertelmet műveltek, amit gazdagulásukkal, tékozlással ünnepelnek szerte a világon médiáikkal együtt.

Mészáros felvásárol mindent a gyalázatomból folyamatosan gazdagulva, mint a többi nemese és fertelmese a világnak. Minden médiát felvásárol, amelyik leplezné a gyalázatukat. Ég seregének, medvének üzennek narancs kormányával az ózdiaknak Cseh Károly írása alapján, többé nem mossa le a hó, olyat követtek el előre berendezve a magyarországi szereplőket. Ez Magyarország a kormányára helyezett kisvasútjával a medve szocialista kor miatti népünnepély véráldozó gazdagulóival üzenete a világegyetemnek fertelmes tettével.

Anyámat a németek hozták létre számomra érthetetlenül, áldozatként. Először a Benkők apja támadásakor istállóba tették az állatok közé, piszkos patak vízben fürösztötték, libát legeltettek vele, míg anyja el nem pörölte. Az anyja mákgubóból készült teát itatott vele, agyi erei összezűkültek, infantilis gyerek szinten rekedt meg, személyisége teljesen eltorzult, tömény hisztiként éli az életét, mely megkereserítette az egész életünket, szeretetre képtelenül. A Rákóczi tere Miskolcnak Esztergályos Cecilia és a gyári munkások, fonónők szőkéinek, Gábor Zsazsa kezdettel hajtották végre gyalázását megállás nélkül, mely folytatódott születésem után Kovács Erzsi, Törőcsik Mari elmebetegsége miatt, mivel az egyik féltékeny volt, a másik nem tudott pénzt beosztani. Mindezt a Kilián telepe hajtotta végre a Hunnia börtönnek Miskolcon. A Rákóczi tér végig kísérte agg korában is gyalázata színhelyeire, mint Gyöngyösre, Balaton környékére, Bicskére, ezért akarta odáig építeni a kisvasútját a medve szocialista kor miatti gyalázatuk torünnepeként a narancs Rákóczi tér.
Esztergályos Cecilia sorsát anyámon több, mint nyolcvan évig végrehajtó utcanép Kossuth díjat adott neki és a többi gyalázatból tisztuló szőkéjének a miskolci Rákóczi térnek. Kossuth újhelyi berendezésként volt berendezve. Kossuth Dezső komolyan akart udvarolni nekem, feleségül venni, ekkor hirtelen, fiatalon meghalt mindenkivel együtt, aki magához akart venni, vagy tisztelt, szeretett engem. A cigányság a róka kommunista főszerepét rajtam végrehajtva megölte születésem óta az embereket. Az Új-Kígyósi Isten termékenységi törzseinek sorsát és a cigányságét anyámon és rajtam végrehajtották megállás nélkül, melyről könyveket is adtak ki, mint a Kósa-Szederkényi könyvét a Fejezetek a szexualitás történetéből címmel, emberré nemesítve őket szigeteken és a dzsungelekben, Thaifölddel együtt, mely a magyar nevűek kedvenc kirándulóhelye. Magyarország néven a magyarok és németek megölését, felszámolását, meggyalázását, megcsonkítását, kínzását ünneplő ország soha nem beszéli ki az igazságot, mert elmebetegséget meghaladó vérivók.

Horthy szintén sátoraljaújhelyi berendezéssel világapokalipszis része volt a világtörténelemben, főszereplője szülész nógyógyászként sorsát hajtotta végre. Magyarország teljes létszáma egykori tetteit, szerepét Müllerékkel végrehajtották rajtam a jelenlegi világkönyvtárával együtt egykori támadómnak, a lyukas szívű Szabó Istvánnak, egyetemen tanuló sötétkapus dögjeivel, mint megváltottakkal együtt. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott lakásomban engem gyilkoló cigánysága Müllernek az egészségügyével a megyei kórháznak utcákra rendezte be a várost, úgy mentek végig együtt a könyveiken, sorsukon, tetteiken, elmebetegségeiken.

Csernobili legyőzésemig és utána a vaskommunista korokat végrehajtó politikusnak tett mészárosok meggazdagulva hagyták el az országot, afrikai nemi törzsekhez és különféle helyszíneire mentek a fajtalankodó szövetségeseikhez, közben a sorozatok alapján, melyeknek főszereplője voltam bevezették a világon mindenütt a születésem óta véráldozással emelt perverzeinek és áldozóimnak, mint a cigányságnak, zsidóknak, mindenféle patológiának a rasszizmus fogalmát, tüntettek jogaik érdekében. A new yorki központ teljes egésze az iker házát jelenti Miskolc Rákóczi terének, eljött a nyolcvanas években az idejük a többi színészével együtt a Rákóczi térnek, valamennyi nemesével és értelmiséggé tanítottjával az állandó világapokalipszisnek. Tina Turner az egyedüli túlélőjévé vált a születésemkor kezdett világzenei fesztiválnak Bródy János engem áldozó sorozata kezdete óta.
Valamennyi sorozat a sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszis részeként a miskolci Rákóczi teret jelenti szerte a világon, véráldozással nemesedő népekkel. A Révész utcai világapokalipszist folyamatosan ismételték, emelve, férjhez adva, taníttatva szaporodó tagjaikat, mint a Berdnárik beduin indiánokat, teli arannyal mászkál legyőzésem óta az egész megye elköltözöttjeivel együtt.

1989-es narancs miskolci Rákóczi tér világban és az ország kihalatásán végrehajtott vérfürdője után szétlopkodta az országot, új ezer éves Szendrei Klaudiás István történelemmel, Germain mint Rákóczi fia hazugságokkal egyesült a világapokalipszis, egy hatalmas nagy világ-Magyarország létrehozása céljából a világkönyvtárban szereplő országokkal és népcsoportokkal, nemesnek magukat beíró tériekkel. A rajtam végrehajtott történelmi korszakokból kiváltak egyesek,mint Gyurcsány Ferenc angol kommunizmussal, míg Chauceskut kivégezték, a bibliai olvastatásom és a szereplők tisztítása idején áthozott romániai elmeosztállyal és alkoholistáival a bibliai állandó apokalipszisnek elkezdte tevékenységét a Duna tévé 1995-ben még, mely a világ ellenes élővilág csapásokkal rendelkezik, melyek romboló munkáit viháncolva mutatták be a médiájukban, miközben eljárták a lakásomat, kívánság-műsorokat rendeztek a Hunnia börtön elmeosztályának Romániában. A folyamatosan végrehajtott elméletek képviselői apokaliptikus tagokként működni kezdtek, hirdetve a vastrágya izmusait, vallásait, tanait, sámánizmusukat, végtelen elméleteivel a Pszichografológiának. Elzavarták a régebbi boltosokat, feketemágus vasnép vette át az üzleteket, torünnep keretében nyitottak új nagy multi üzleteket, munkahelyeket a régiek megszüntetése után. Mivel az áldozásommal, gyalázásommal, csonkításommal, kínzásommal tort ülve valamennyien Magyarországot temették, ezért kértem feljelentéssel együtt a Nato-ban a magyar nagy közös áldozás kivizsgálását, eljárást Magyarország ellen, mely a mai napig nem történt meg. Gyalázóimat Kossuth, Széchenyi és különféle díjakkal tüntették ki, életműdíjasokká, hatalmas művészekké válva megöregedtek hatvan év alatt a Rákóczi téri zenészek és lírai karám tagjai. Amerikai tettüket ismételve, atlantiszi földrengést rendeztek a feketemágus fogorvosok a számban, ez az új-atlantiszi elmélet az aranyhídjával Zoltán Erika japán gésa-macskának felfoghatatlan volt már a többi végrehajtott gyalázatával együtt Miskolcnak. Feketemágusok az ózdi lírai karám tagjai, ezek kezdték el az álomvilágot hipnózisban, szövetségben a rózsakeresztes renddel, földönkívülijeivel a romániai népeknek, ördögeivel Miskolcnak, pokol angyalaival, patkányokkal, amikkel kezdtek Metro építést kiskoromban, szétosztva keresve Petőfit a verseket az utcalányoknak, amikből mára megöregedett értelmiség lett. Minden ünnepségük hazugság, mivel eltemették a népeket szerte a világon, s még ezt követően indították el a nácik által kiválasztott szőkéket összepisilni Európát lepedővel történő letakarása után.

1990-ben kezdtek ismételt Vörös Oroszlános Johanna reformátusok vaskommunista feszületeivel az áldozásommal, ekkor került Gyurcsány Ferencként elmeosztályáról kitermelésre, majd jöttek a bolt és közlekedés fóbiás áldozásomból a hatágú csillagos Varjú népének elégetői, a barakkos nácik és fasiszták izraeli központban történő hazugságaival, további emelésével vasváros részeként, Jeruzsálem központjának, hogy soha senki ne tudja meg, amit Luther tudott, hogy Magyarországra van szabva a bibliájuk, Sátán trianoni népe jelenti rima Jeruzsálemet, aminek engem kikiáltottak 1995-ben, levonszva rólam a háztetőt is, adatva velem Jeruzsálem szeretőinek a cserép ajándékokat. Majd megjelentek ellenzékként a 83 éves nácik és fasiszta gyilkosok is a narancs Rákóczi terük ellen, mivel valamennyien ide tartoznak a Kohut család támadóival, a munkáspártiakkal együtt, Heródes gazdag zsidó népével, amelyik immár többezer éve vesz részt az emberek világ minden részén történő lemészárlásában, megcsonkításában, Bródy Jánosékkal és szaturnuszi kommunizmus végrehajtóival együtt, aminek egyik libás történelmével kezdtek csonkításával öcsémnek születésemkor. Véráldozók valamennyien a magyar nevűek szerte a világon, abból váltak emberi formájúvá.

Tehát Magyarország győzelmi tort ünnepel a legyőzésemmel, gyalázatommal, üzenve mindenkinek születésem óta, hogy jöjjenek engem megmenteni. A világot temették velem el, a magyar nyelvvel együtt. Tehát szó szerint igaz, amit az új lírai karám tagjai megírtak a magyarok gyilkosairól, hogy Magyarország temetőföld, posztumusz humusz, büntetése soha el nem évülő priusz.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 501
  • e Hét: 2388
  • e Hónap: 4747
  • e Év: 57013
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.