Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
Egy kérdés..........
  2018-09-30 16:37:20, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt ! ..........
  2018-09-30 16:26:27, vasárnap
 
 



Alaszkai naplemente....


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megy a gózös......
  2018-09-30 16:22:25, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jön a hidegfront......
  2018-09-30 15:55:54, vasárnap
 
 



....öltözzetek melegen !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Landolás........
  2018-09-30 15:53:13, vasárnap
 
 



Mikronéziai Csendes-óceánon,fedélzeten mindenki nagyon, nagyon szerencsés volt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolat........
  2018-09-30 15:46:19, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Bubó ........
  2018-09-30 15:40:39, vasárnap
 
 



Kígyónak lábsó,madaraknak fogsor....


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-09-30 15:33:42, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-30)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Könnyedség hatja át.

Gyökér - tudatalatti, ösztönök, mélytudat

A tudatalatti tartományokat jelenti. A gyökér láttán könnyen gondolunk a férfi nemi szerv működésére: ösztönös, mégis uralható. Ilyen ösztönös a föld éltető tápanyagainak felszívása, az evés, ivás, a szeretkezés öröme. A gyökér egyúttal minden élet alapja. Mindarra utal, ami ösztönösen megtörténik. A gyökérben a hazatérést tapasztaljuk meg. Gyökereink visszanyúlhatnak a családhoz, egy nemzethez, egy konkrét földrajzi helyhez, egy népcsoporthoz, vallási, vagy egyéb, összetartó közösséghez. Aki nem ismeri származását, az gyökértelen. A gyökér jelzi őseinket, melyben egyúttal a fogantatás és a halál is megmutatkozik. Amit gyökerestül kitépnek, az elpusztul. Ami valahol gyökeret ver, az életet kap. A gyökér a szülői házra és a gyerekkorunkra is figyelmeztethet. Birtoklásra törekszik, nem ismeri az elengedést, makacsság a fegyvere. A Magyarok kártyájaként ősvallásunk, ősi hitünk üzenete.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek jelzi, hogy hagyjatok egymásnak szabadságot, szereteteddel tartsd meg párodat, ne akard leigázni. Párkeresőknek jelzés, hogy vizsgáld felül korábbi kapcsolataidat, a boldogság kulcsa a múltadban rejtőzik.

Ezt mondja neked:
Felnőttként vizsgáld a kapcsolatot a szüleiddel, állíts fel családfát, kutasd fel gyökreidet. Látogass el származásod helyére, idézd fel őseid hitét. Mennyire élnek nálatok a hagyományok?
Ne hivatkozz a neveltetésedre, múltadra - neked jogod van túllépni gyökereidet, ha már megismerted őket.
Akár még a múltadat is újjáteremtheted, ha nem esel minduntalan ugyanabba a hibába.

Erre is gondolj: A Remete lapja a Tarot kártyában. A rabszolgasorba kényszerített feketék gyökerei az USA-ban. A romák gyökerei Európában, Magyarországon. A zsidóság vallási gyökerei. Menj el család felállításra, használd Bert Hellinger módszerét!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-09-30 15:30:08, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felszabadultság hatja át.

Harcos - Önuralom, belső egyensúly, erő, stabilitás, férfiasság

A harcos kártyájának két oldala van. Az egyik az agresszióban megnyilvánuló, ösztönei felett uralkodni képtelen emberé, aki erejét érdekei nyers érvényesítésére használja fel. A másik a magasztos értelem, a békés harcosé. Ő az, aki tudja és érti céljait, és nem akarja őket mindenáron fizikai síkon megélni. A harcos elsősorban önmagával megharcoló ember. A meghasonlásból kiutat kereső, küzdő lény. Eredetileg a társadalom vezetői és védelmezői lennének, ma politikusokként és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll, hogy harcolnia és bántania kell mások érdekében, ugyanakkor nem támadhat, nem használhatja gyilkolásra erejét. Ez az önellentmondás a meghasonlás veszélye.

Szerelmi üzenete: A karddal bánó harcos a szeretkező férfi is egyben. Igazi intenzív erotikus élményt jelenthet, melyben a nőt leigázza a hős harcos. Ha nem agresszióból, hanem csábító erővel teszi, ez gyönyörű. Ám a bántalmazó kapcsolatot hagyd ott! Igaz ez párkeresőkre és kapcsolatban élőkre egyaránt!

Ezt mondja neked:
Lépést tehetsz önismereted útján, dönthetsz, hogy melyiket választod. A belső harcot ugyanúgy jelezheti ez a kártya, mint a külvilág felől érkező tanító jellegű támadást, amire felkészülten várhatsz.
Józanul, saját korlátaidat felismerve kezdj küzdeni, akkor nem fogsz veszíteni.
Hagyd, hogy ellenfeledet saját lendülete vigye bukásba.

Erre is gondolj: Nyers maszkulin erő, bolygója a Mars. Olvasd el Dan Millmann A Békés Harcos Útja című könyvét, vagy nézd meg a belőle készült filmet. Keress a történelemben, irodalomban példákat a harcosra. Olvasd Petőfi forradalmi gondolatait a harcról: ,,Ott essem el én / A harc mezején, / Ott folyjon az ifjúi vér ki szívembül!" A Cigánykártya Huszár (Katonatiszt) lapja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-09-30 15:26:54, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kaland hatja át.

Kard - Harc, harcos, hatalom

A szamurájok eszköze, a huszárok fegyvere. A harc a karddal nem csupán külsőséges, hanem belső harc is egyben. Jelöli a harcot magunkkal, a világgal. Attila kardját épp úgy megtestesíti, mint Arthur király legendás fegyverét. Számtalan kard legenda segít a kard jelképének megfejtésében. Tűz analógia, az erős akarat jelképe. Nagy Sándor zsenialitásának kulcsa - a probléma megoldása egyetlen huszárvágással. A kar meghosszabbítása, a védelem és támadás eszköze. Az erkölcsi erő kifejlesztője, mert amire használod, olyan, mint a mágia. A legtöbb kard kereszt markolatú. A kard isten felé mutat, de ha rosszra használod, lefelé, a pokolra vezet. (Kardtól vész, ki kardot ragad.) A kard mint varázstárgy érdekessége, hogy elveszti erejét, ha a sajátodon kívül más vér kerül rá, vagyis ha ölsz, sebzel.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz,légy gyengéd a szerelemben. Mutasd meg, hogyan kell hagyni a másik nemet győzni. Védhet, de el is vághat egy párkapcsolatot. Párkeresőknek küzdelmes viszonyt jelöl.

Ezt mondja neked:
Legnagyobb ellenfelünk saját árnyékszemélyiségünk, vele kell minden nap megküzdeni.
A kard a becsületes harcosok fegyvere, akik nem támadnak lesből, hanem vállalják a szemtől szemben kiállás felelősségét és tisztaságát.
Vigyázz ma az éles tárgyakkal és a tűzzel!

Erre is gondolj: keress nagy kardművészeket az irodalomban, történelemben. Például Zorro, Tulipános Fanfan, a Tenkes kapitánya stb... Nézz meg filmet, vagy olvass újra egy könyvet, amiben kardoznak! Magyar hagyomány, hogy kést-kardot sosem ajándékozunk, csak pénzért - akár jelképes összegért - adunk, mert elvágja a kapcsolatot, a barátságot. Asztrológiai jegye: Mars. Georg Herwegh: A végső diadal című versében így ír: ,,Jó kardért kulcsolja kezét, / kiben még él a hit." A tarot kis arkánumának vezető jelképe.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 104 db bejegyzés
e év: 1673 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 240
  • e Hét: 798
  • e Hónap: 5758
  • e Év: 50965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.