Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Magyarország világ-apokalipszise ismét
  2018-09-11 10:35:01, kedd
 
  Magyarország világapokalipszise a világ összes természeti és mindenféle csapásával, melyek képviselői születésem óta elhordoztatták szerepeket, végrehajtották első embergyilkosság óta tetteiket, csonkításokat, gyalázásokat ismét naggyá válik, Világ Istvános Rákóczi téri vasnép és Hunnia börtön bibliiai gyilkosaival, amik szerető családban éltek jutalmul ahelyett, hogy a vér kergette volna őket, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával 130 éve.

A világ-apokalipszis, melyben a világmindenség összes csapása foglaltatik 83 éve értelmiségként él, utódokat létrehozva szándékosan hosszabbításuk végett, penitenciás véráldozásommal, utolsó magyarként áldozva meg kakasfrizurájával a Tóthoknak, sakk-kártyás főszereplői helyett Sophia Lorennek, minden törésük, idegösszeroppanásuk, nemi fajtalanságuk, perverzióik, diktátori fasiszmusuk, művészeti vezetőik elmebetegségei miatti támadással folyamatosan megállás nélkül Kelet és a cigányság felemelésével gyalázatukkal.

A világ-apokalipszis értelmiségi népe és politikusai hatvan éve utazgatnak a világon, hatalmas gazdagságra kerültek ellenség nélkül, mert az ellenségük Romániával együtt, mely az otthonukat jelenti, mint állandó magyar gyilkosoknak felvett magyar nevekkel az ember volt, meg a csillagok az égen.

Az értelmisége a világ-apokalipszisnek és különféle poliitikai könyvekből vett izmusok képviselői állandó világ irányítóit jelentik, ezek számolták fel a világrészeket, majd kezdték elölről a szocialista berendezésével a medvének, akinek üzen a narancs kormány 1986. óta folyamatosan a felcsúti kisvonattal, Mészáros gázszerelővel, csÍkos vázájával a légy népének Miskolcnak, amik helyett meggyaláztak engem a sátánjukkal és rózsakeresztes rendjükkel azzal a mondatukkal, hogy mire vágok fel, hogy nem vettem észre Magyarország utcanépét és cigányait emberként, amiktől undorodtam. A másik mondata Magyarországnak, amelyik elindította Gábor Zsazsa nemi csapásait gondolkozás nélküli légyként meggyalázni a világot a szőkéivel együtt a náciknak, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. Orbán Viktor élvezi nemi szervével a véráldozást, hogya a gyalázatot torként ünnepelve be is rendezték. Ez a felfoghatatlan véráldozás, régi elmebetegsége a Pszichografológiai Bertalan utcai listának.


A Hunnia börtön, amelyik a romániai boszorkánnyal lezárta a határokat fogadásomra, közös mészárlás és vérfürdő megrendezése végett, a világ összes szerepének végrehajtása miatt megállás nélkül letörli ezt a blogot a lengyeleivel, amik sorsát összes Jézusos idejükkel rajtam végrehajtották, de ennek ellenére nem kegyelmeznek, letörlik a világ-apoklaipszist, amiket gondolkozás nélkül szétpüfölt testtel és fejjel, kínzásom és gyalázásom közben írtam, segítséget kérve.

Mivel a Rákóczi téri tisztátalan lelkek penitenciás véráldozással olyan szépeket írnak Vénusz áldozással, nem csodálom, hogy a hatvanas évek óta lírai karám által Ízisz és különféle elméletekbe beavatott parasztság és kurvák csodálatosakat írnak, hogy övék lesz az irodalmi összes díja gyalázókként jutalmazva kurvaságuk elhordoztatása miatt 1986. óta.

Ízisz, mint írtam jelentkezett 1995-ben olyan hatalommal, hogy megállította gondolattal a gyorsvonatot, születésem óta nem tudni, hol járt, közös szerepe volt Bodorral, az űrpusztítóval, az összes szerepét a világ-könyvtárnak rászabták, melyek helyett tudtukkal és előre kitervelten Illés-Pistije miatt a vörös földönkívülieknek Vénuszt áldoztak.

Nekem nincs adósságom senki felé, mivel engem tettek Lázárék többezer éven keresztül feszületre, meg kerékbetörtek Alexandiiai Katalinként, úgy, hogy csak egy szoborfej maradt belőlem, ezért úgy gondoltam, hogy a világfeszületét székesfehérvári központnak egyesével vissza kell kapniuk az áldozóimnak abban a pillanatban, amint egy rossz gondolatuk van ellenem.

Álomban avatták be az elmeosztályok feltételezés szerint az elmebetegeket. 1997-es világ-apokalipszis II-es elmeosztályán a tompalátásomnak, mint állandó világapokalipszis végrehajtójának kitámadott egy mályi óvónő, akit nem tartottak elmebetegnek szerepe ellenére a megyei kórház orvosai, meg a perecesi tanárnőjük, hogy most is félrehúzódom, önbizalomhiányos vagyok. Kiabált rám, sértegetett, különösen akkor, amikor a következő Halak szülöttje a megyei kórháznak, Malek Andrea óriási szellemvilága megtámadta, felgyújtott mindent maga körül, akkor már üvöltött rám, hogy én tettem tönkre. Ebből következtetek arra, hogy valamennyien láttak engem annak ellenére, hogy be voltam zárva börtön lakásaiba a Hunnia börtönnek, hogy én lettem bemutatva az elmebetegeknek az összes szereplőjük helyett. Medveczky Ilona volt a határozatlan halak szülöttje a Vörös Oroszlán református vaskommunista, földönkívüli rendjei, farizeusai, szadduceusai, Heródes zsidói,antirkrisztusok, avatárok, pusztítók, apostolok megváltójaként. Így kezdték Szörényiék Illés összes reformátusával rajtam szerepeket, sorsokat, régi történelmeket elpörölve mindenkitől Szívdobbanások könyvanyagom szerint a vörös királynője helyett a sakk-kártyának, minden pusztítót megtisztítva áldozásommal Medveczky Ilona helyett. Csupán azért,mert szőke nemi csapásnak hozták létre, Kudlik Júlia Orbán indiai cigány náci által megváltottal együtt, amit születésem óta művelnek a náci bolt és közlekedés fóbiások, hogy a szőke nemi csapásokat megmentik, értelmiség legyőzőként megtámadták az értelmiségét a világnak miattuk.

Mivel hazatért Malek Andrea rendetlen egyik elmebetege a II-es elmeosztálynak, a világapokalipszis szereplői nem tartanak semmitől, hiszen tort ült az egész világ, tisztultak Amerikában is cserépsorozatom alapján a zsidók meztelenségéből az egykori történelem cserepeinek, kimosták őket a mocsokból folyamatosan, építve nekik nagy házakat, mint értelmiség legyőzőknek és a miskolci II-es elmeosztály állandó világapokalipszisének. Hazatér a szentté vált nemi kivégző, Staller Ilona is a Rákóczi teréhez a vasmegyének.

Csák Norris Halak úr sztárja a Bertalan utcai Halak szülötteknek, valamennyi állandó Halak szülött Pszichografolóigiai nemi csapásával az állandó világapokalipszisnek, az összes Balázsával, Ferencével a ferencvárosi focicsapatnak aranytrágya néven, ami valóságban vastrágyát jelent.

A szocialista iskola ellenes csapások sztárok, világ gazdagai, mint olimpikonok, informatikusok, magyar nyelv őrzői, annak ellenére, hogy 1983-ban megtámadtak engem egyedül a magyar nyelv miatt, mivel Magyarország jelen pillanatban és mindig is Románia csapásait jelentette István történelmével együtt, akitől elpöröltek engem Illésék sorozatukban. Én tartottam össze a családot a sportolók emelkedésekor a földönkívüliek helyett. Hatalmas erővel kérkednek annak ellenére, hogy emberek ellen voltak beállítva. A fizikai munkások, amikből sportolók lettek a Hunnia börtön állandó apokalipszisét jelentik.

A világ-apokalipszis ismét összeállt, kisvonattal, Mészáros gázszerelővel, futballjával a miskolc-kiliáni Puskásnak, amelyik csalt születése dátumában azért, hogy a feketemágusoknál sztár lehessen. Kilián, mint Rákóczi téri kurvák helyetti embergyalázó oda kellett, hogy kerüljön Felcsútra narancs színében a vasnépnek. Nem tudok mit tenni világ-Magyarország mészáros vérfürdősei ellen, ha letörlik a világ-apokalipszist, elhallgattanak engem végleg, mert még arra is 32 évet kellett várni, hogy tudjak arról írni, mi történt velem, hallgat minden cinkosa a penitenciás tisztulóknak. Ki mondta, hogy János jelenései vége megtisztulhat, az ózdi 666 központ, a halálnépekkel és a Sátán Magyarországával bármikor is? Még ezekhez mennek missziós térítés miatt, mint a termékenységi népeihez a kivégzőimnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor: Arról, hogy a műveltséghez sok bátorság kell
  2018-09-11 09:27:23, kedd
 
 

Tudnod kell, hogy az emberek nem ok nélkül ragaszkodnak a középszerűhöz, a zavaroshoz és vajákoshoz, az illúziókhoz, a szobatiszta félismeretekhez, tehát a műveletlenséghez. Mert a műveltség annyi, mint az igazságnak - minden dolgok igaz ismeretének - feltárása és elviselése. S az igazat elviselni mindig nagyon nehéz. A műveltséghez, tehát a valóság és igazság megismeréséhez, rendkívüli bátorság kell. Az ember egész szívével, sorsával, lényével ismeri meg az igazságot. Az ember életre-halálra lehet művelt. Az emberek mindig készségesebben nyugodnak bele valamilyen kellemetlen igazság elkendőzött magyarázatába, tehát a műveletlenségbe, mint a nyers, egyszerű, tőmondatos igazságba, ami a műveltség. Az emberek titokban tudják, hogy minden, ami igaz és emberi, tehát valóságos, vérben, verejtékben és szenvedélyben fogan, de szívesebben pusmogják, lesütött szemmel, hogy a gyermekeket a gólya hozza. Ez így tetszetősebb és kényelmesebb. De a műveltséget nem a gólya hozza.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 265 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1178
  • e Hét: 3500
  • e Hónap: 9741
  • e Év: 62007
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.