Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 9.
  2018-01-31 17:37:50, szerda
 
  Kiknek nem volna a Fidesz rabló bandára szavazni 2018 - ban.

A véresszájú hazugságot fröcsögő Lázár táncra hívta a közmunkásokat.

Érted tisztelt közmunkás aki éh bérért vagy foglalkoztatva, te azért nem jársz lopni, mert közmunkás vagy.

Ezt merte kijelenteni az egyik legnagyobb rabló hazánkban.

Ezek után remélem minden közmunkás elgondolkodik, hogy hova teszi szavazatát a választásokon,és látja mi a véleménye a Fidesz politikusoknak a közmunkásokról.

Ezt merte mondani az idióta Lázár, hogy történek vele az amire most gondolok, a kis segg dugasz
diktátor főnökével vagyis Orbán Viktorral együtt.

Lázár: "Közmunka mellet nincs idő lopni."

De ugye Lázár, hogy politika, politizálás mellet, alatt, közben van idő lopni.

Szégyelld magad te ember utánzat, mert, hogy ember nem vagy az biztos.

Fel tudod te fogni mire elég a közmunkások bére? Vegetálásra.!!!!!!!!!

Próbáld már ki mire elég 54 ezer forint és jelezd a főnöködnek annak a diktátor állatnak.

És akkor most mi lesz körberajzoltok[
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 8
  2018-01-28 10:04:11, vasárnap
 
  Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára, a hazaáruló Orbánra szavazni 2018 - ban. 8

Ember te tényleg elhiszed, hogy az így normális, hogy te 50 - 90 ezer Ft nettó - ból élsz, vegetálsz, / mert ezt életnek nem lehet nevezni / havonta, az Orbán pereputty meg strómanokon keresztül milliókat tesz zsebre, vagy utal külföldi számlákra?

Ennyire buta egy ember sem lehet !!!!!!

Az akkori Alkotmány bíróság kimondta törvénytelenül rabolt el Orbán és maffiája 300 ezer milliárd Ft - ot a lakosságtól.

Csak ezért az egyért börtönbe kellene megrohadnia minden Fidesz politikusnak akik ezt megszavazták.

És nézd ez a pökhendi dagadt állat Orbán még ma is a legesélyesebb ara, hogy fojtassák a kirablásunkat.

Tényleg ennyire sötétek vagyunk?
Tényleg azt élvezzük ha mindig kirabolnak, nyomorba tartanak bennünket?
Tényleg az jó nekünk, hogy politikusaink milliókat keresnek havonta, nekünk meg problémát okoz a sárga csekkek feladása még ha dolgozunk akkor is?
Tényleg az a normális, hogy milliós fizetések mellet korrupt emberekre bízzunk hazánk vezetését, gyermekeink, unokáink, hazánk jövőjét.?

A mai politikusainknak akik sanyargatják, kirabolják az aktív dolgozókat, gyermekeinket, nyugdíjas szüleinket, mindnek börtönbe volna a helye.

Nem érted ugye, a rendszer változás óta eltelt időnek elégnek kellet volna lennie, ha felelős politikusaink lettek volna, hogy ne itt tartson hazánk ahol ma tart, például a bérekben.

Valójában a fedezet megvan a tisztességes bére, csak úgy kevesebb jutna Orbánnak a strómanjain keresztül.
Meg persze abban a rendszerben amit Orbán épít nem lehet tisztességes bér, mert akkor nem lennénk kiszolgáltatva kizsákmányolóinknak.

Neked aki szavazni fogsz nem ennyit kellene, hogy keres amennyit keresel, mert megvolna a fedezet, a lehetőség ara, hogy tisztességes bért kapj, ha a miniszterelnököt nem Orbán Viktornak hívnák.

Tudod te aki azt tervezed nem mész el szavazni azzal ara szavazó, hogy maradjanak a jelenlegi hatalmat gyakorlok, most tényleg neked is el kell jönnöd szavazni, mert csak veled vagyunk képesek elzavarni ezt a maffia kizsákmányoló, bűnöző, rabló bandát.

Amennyiben és ha te ismételten nem jössz el szavazni olyan emberek fognak helyetted voksolni akik itthon nem is fizetnek adót, akiket nem érdekel, hogy mennyit keresel mert nem is a hazánkban élnek, de pénzért felvették a magyar állampolgárságot és azok mind a Fidesz rabló bandára fognak szavazni, mer az ő mindennapi életüket valójába nem befolyásolja az, ha nálunk rablók, maffiózók irányítják országunkat.

Orbán azért érzi magát nyeregbe mert hazánk lakosságának fele már annyira kiábrándult a politikából, hogy nem is érdekli, de most rátok is szükség van ahhoz, hogy megszabaduljunk elnyomóinktól egyszer és mindenkorra.

Ne magadért gyere és segíts nekünk aki még hisz a demokráciába,tiszteséges, emberséges, felelős, politikusba, hanem gondolj gyermekedre, unokádra, mert most a te kezedbe van az, hogy milyen országban fog élni.

Ne dőljetek be olyan embernek mint Orbán aki még a kérdésre is gúnnyal válaszol, /Boldog karácsonyt / ami annyit jelent, hogy valójában ember számba sem vesz.

Ne dőljetek be olyannak Orbán aki démonokat kerget /Soros / azért, hogy elvonja a figyelmed az egészségügyről, az oktatásról, az éh bérekről, vagyis a valódi problémákról.

Te aki félsz a bevándorlóktól amit persze én sem szeretnék, találkoztál már hazánkban bevándorlóval?
Szerinted tényleg van olyan hülye bevándorló aki ide jön hozzánk és itt marad, hogy hazánkban dolgozhasson éh bérért amikor Ausztriában, Németországban ugyanazért a munkáért 3 - 5 szór több bért kap?

Ezt te sem gondolhatod komolyan.

És most akkor mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez szégyen, hogy ilyen újságíró létezik.
  2018-01-27 10:33:16, szombat
 
  Ez szégyen, hogy ilyen újságíró létezik.

Aki csak féligazságokat ír le.

Tamásné Szabó Zsuzsanna figyelmébe ajánlanám, hogy ez úgy reális ha azt is leírja, hogy, hol mennyi a fizetés.

"Nem a magyarok a munka legnagyobb hősei"

Zsuzsa drága tudod nem mindegy,hogy melyik országban mennyi a nettó jövedelem az elvégzett munka után.
Zsuzsa drága tudod nem mindegy, hogy a Mészárosok,Orbán félék, Orbán vejek gazdagodnak az elvégzett munkámból.

Tudod Zsuzsa drága hazánk Orbán hatalma alatt legális korrupció országává vált, ezek után meg gondolandó, hogy érdemes e felkelni egy olyan országba, ahol rablók, strómanok, kizsákmányolok uralkodnak, diktatúrát építenek.

Nem érted ugye mert te sem végzel értéket teremtő munkát, mi a francnak szakadjak meg a munka helyemen, ha éh bérért vagyok foglalkoztatva, túl vagyok adóztatva /AFA/ akkor is anyagi gondjaim vannak ha becsületesen dolgozom.

Tudod minden mindennel összefügg, ameddig Orbán hazák miniszterelnöke addig ne várj te se csodát.

Tudod szokták volt mondani. " ameddig ti fízetgettek addig mi dolgozgatunk." 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A talpnyaló Fidesz média szerint ez a legfontosabb hír ma.
  2018-01-27 08:16:20, szombat
 
  A talpnyaló Fidesz média szerint ez a legfontosabb hír ma.

Az, hogy mit mondott 10 éve Vona Gábor.

Mocskos rabló Fidesz csürhe.

1, Éh bérért vagyunk foglalkoztatva.
2. Nincs megfelelő egészségügyi ellátás.
3. Nincs megfelelő oktatás.
4. Mi fizetjük a legmagasabb ÁFA - t a legalacsonyabb bérünkből.
5. Kizsákmányol,nyomorba tart, kirabol saját kormányunk, azért, hogy a a Mészárosok, Tiborcok, vagyis Orbán strómanjai gazdagodjanak a tőlünk, gyermekünktől, unokáin-tol, rabolt köz pénzből.

Ki a tetves jó kurva édesanyátokat érdekel, hogy 10 éve mit mondott Vona Gábor, ha mi ma nyomorogunk, éhezünk fagyoskodunk, képtelenek vagyunk befizetni a sárga csekket, még akkor is ha becsületesen dolgozunk?

Persze ha a Fidesz rabló banda, Orbán és a hazaáruló képviselők, kevesebbet lopnának, és azt tennék amiért megválasztották őket nekünk sem kellene nélkülöznünk.

Nem érted ember hiába dolgozol becsületesen, mindig nélkülözni fogsz ameddig Orbán gyakorolja a hatalmat.

Ha ezek a rabolok még kapnak 4 évet, visszafordíthatatlanul bebetonozzák magukat, és kiépítik azt a rendszert ahol te jó magad, gyermeked, sőt unokád is rabszolga lesz a saját országába az olyan strómanoknak mint Mészáros, Laborcz.

A megvásárolt talpnyaló média alkalmazottainak csak annyit minden nap amikor hazudnak a médiába hazaárulást követnek el.

Nézzétek már azt is vissza mint mondott Orbán Viktor ellenzékbe ne csak azt a személyt idézzétek akitől rettegtek, mert elszámoltat benneteket ha hatalomra kerül.

Azért látszik még a talpnyaló média emberein, hogy kényszerből hazudnak, minden nap mert különben éhen halnának, mert a munka az büdös nekik.

Szinte hihetetlen, hogy emberek képesek eladni magukat, becsületüket azért, hogy ne keljen dolgozniuk.

Azért abba nem gondolnak bele, hogy saját gyermekük fogja elítélni, szembe köpni őket becstelenségükért.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 7
  2018-01-26 19:51:51, péntek
 
  Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni 2018 - ban. 7

Ebben az országban mindenki teljesen hülye?

Senkinek sem tűnik fel aki a maffiózó, rabló Fidesz csürhére szándékozik szavazni, hogy egy Mészáros Lőrinc nevezet bűnöző /stróman / aki 2010 ellőt még gáz szerelőként tengette életét, milliárdossá vált köz pénzen?

8 év alatt becsületes úton képtelenség milliárdossá válni !!!!!!!!

Fogd fel már te azért nyomorogsz, azért vagy másodrangú állampolgára az Európai Uniónak, mert olyan emberek gyakorolják a hatalmat feledted, mint Orbán Viktor.
Fogd fel végre, te sosem fogsz annyit keresni, mint egy Német, vagy egy Ausztriai állampolgár ameddig a miniszterelnökünket Orbán Viktornak hívják.

Te akik ezekre a hazaáruló rablókra szándékozol szavazni, tényleg nem szeretnél annyit keresni mint más Európai Uniós munka vállaló?
Ha és amennyibe te nem szeretnél annyit keresni mint más EU - munka vállaló, legalább, gyermekedre, unokádra gondolj ha szavazol, akit ha a Fideszre voksolsz, őrök nyomorba döntesz.

Ne légy birka, mert ezek, holnap téged is nyomorba döntenek aki még ma azt hiszed jól élsz.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?Én azt azért már nem merem elhíni, hogy annyi buta ember van hazánkban, hogy ezek a rabló, hazaárulók még egyszer hatalmat szerezzenek.

Orbán Viktor úgy hazudik mintha olvasna, képtelen válaszolni feltett kérdésre, sőt megtagadja a választ mert még normális válaszra is képtelen, amivel téged választót néz le aláz meg, mert ember számba sem vesz, gyáva kiállni egy vitára, elnyomja, rabszolgaságba, félelembe tarja honfitársait.

Ez az ember alkalmatlan, ara, hogy még egyszer hazánk miniszterelnöke legyen, leszerepelt mint politikus, elfelejtette, hogy honnan jött, elfelejtette, hogy ő egy köz szolga.

Egy becstelen hazaáruló, rabló.

Szavaz bárkire csak a Fidesz képviselőkre ne ha jót szeretnél gyermekednek, unokádnak.
Nem muszáj egy irányba szavazni ha senki sem szavaz a Fidesz képviselőkre.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni 2018
  2018-01-20 10:23:21, szombat
 
  Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni 2018 - ban. 6.

Tisztelt autó tulajdonos honfitársaim.

Tudtad, hogy ha a világ piacon csökken az olaj ára, nálunk automatikusan emelkedik az üzemanyagok ÁFA tartalma, köszönhető a Fidesz rabló bandának?

Tudtad, hogy a rendőrségnek ki van adva, hogy egy munkanapon mennyi pénzt kell behajtani az autó tulajdonosoktól, büntetés jogcímen?

Tisztába vagy azzal, hogy a fizetésedhez képest túlzottak a büntetések hazánkban?

Tudtad, hogy az autópályákat az adó fizetők illetve EU - s / vagyis a te / pénzből építik irreálisan magas áron, és utána fizetsz az autópálya használatáért?

Tudtad, hogy a fizetésedhez képest te fizetsz legtöbbet az EU - ba az üzemanyagért?

Tudtad, hogy a büntetések az egy adó behajtás Orbán és a Fidesz politikusok szemébe?

Tudod, hogy a balesetek nagyrészt az utak elhanyagolt állapota miatt alakul ki, annak ellenére, hogy fizeted a fizetésedhez képest magas súly adót?

Tudtad, hogy bármikor megbüntethetnek ha közlekedsz, mert mindig beléd tudnak kötni?

Tudtad, hogy amit befizetsz büntetésként kizsákmányolóinknak azt költhetnéd a kocsid állapotának javítására, vagyis a rendőrség veszélyezteti a gyermeked, családod életét amikor megbüntet?

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni 5.
  2018-01-19 18:07:19, péntek
 
  Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni 5.

Akik képesek felismerni, hogy a bűnöző Orbán veje / Tiborcz Isrtván./ amikor csalással jut EU - s pénzhez, nem a csalót / Tiborcz István / vagyis Orbán Viktor vejét fogja az EU büntetni, hanem minden Magyar adózó állampolgárt akiknek az adójából fizetik vissza az EU által kiszabott büntetést.

Vagyis áttételesen az én a te pénzedből gazdagodik Orbán Viktor veje Tiborcz István és Viktor lánya is, sőt a leendő unokája is.

Vagyis szépen lassan kialakul az Orbán klán akik örök életedbe elnyomnak, kirabolnak , nyomorba tartanak, nem csak téged aki ma ezekre szavazol, hanem gyermeked, sőt unokád is.

Ha neked olyan ember, vezető kell aki azt hangoztatja, hogy külön külön kurucok vagyunk, de összefogni nem tudunk szavaz ere a maffia bandára.
Ha neked olyan vezető kell aki nap mint nap kirabol, a magas AFA - val, aki szándékosan tartja alacsonyan a béreket szavaz a Fideszre, Orbán Viktorra.

Fogd fel ember ha ezek maradnak, neked éhezés lesz a nyugdíjas korod, fogd már fel még ezek maradna te éh bérért fogsz dolgozni, fogd már fel ember ha ezek maradnak nem lesz egészségügy, fogd már fel ember, ha ezek maradnak nem lesz oktatás, mert nem szeretik a gondolkodásra képes embereket, konkurenciának tartják.

És most mi lesz Körberajzoltok?

Orbán takarodj te a kurva anyádba rosszabb vagy mint Hitler volt. /Igaz a magasságoddal vetekszel vele, te dagadt disznó./

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 4.
  2018-01-13 18:19:19, szombat
 
  Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni.4.

Akik nem szeretik, ha köz szolga, köz szolgák kirabolják öt, őket.
Ez valószínű minden Magyar állampolgára igaz aki, akik, nincsenek közel a tűzhöz.
És híd el mi vagyunk többen akit, akiket minden nap kirabol az Orbán által vezetett maffia.
Minden nap amikor valamit vásárolsz, mert az egyedülállóan magas AFA az rablás.
Persze ez csak a hegy csúcsa.

Ismételt bizonyíték, hogy Orbán család a legnagyobb rabló hazánkban.

Mert közben Orbán veje volt cégének csalás gyanús ügye miatt büntetésre számíthatunk, mert Tiborc István sem volt rest csalást végrehajtani, amiért most az EU 12 milliárd Ft - ra bünteti hazánkat.

Gazdagodnak a hazaáruló rabló patkányok a te pénzeden miközben te éh bérért vagy foglalkoztatva, túl vagy adóztatva, te fizeted a világ legmagasabb AFA - ját.

Kell nekünk egy ilyen rabló banda akik folyamatosan élősködnek a nyakunkon?
Miért nem kapom ugyanazt a bért ugyanazért a munkáért amit egy Német munka vállaló?

Csak azért, mert Orbánnak, a Fidesznek az a jó ha kiszolgáltatott rabszolga vagy saját hazádban.

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

Be is kaphatjátok ti mocskos hazaáruló rablók, gondolom tudjátok kikre gondolok.Folytatás következik : Az se lesz piskóta Vitya

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hazaáruló, rabló, elmebeteg, Orbán országában. 2018 EU tag
  2018-01-06 17:15:43, szombat
 
  A hazaáruló, rabló, elmebeteg, Orbán országában. 2018 EU tagállamként.

Most akkor mi a különbség a diktatórikusan működő országok és hazánk között?

Ahol Orbán csürhéje kisajátította az országunkat.

Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 3.

Akik elégedetlenek az egészségüggyel, a kórházaink állapotával.

"Egészen ijesztő állapotok uralkodtak szerdán a Szent Imre kórház sürgősségi osztályán."

De a barom arcú Orbán a mi adó forintunkat, EU - s támogatásainkat mégis stadionok építésére fordítja, miközben emberek szenvednek, döglenek meg az egészségügy hiányosságai miatt.

Mit szólsz ehhez elvakult Fidesz rajongó?

Nem félsz, hogy a te szüleid, nagyszüleid, gyermeked, is az ilyen elmebeteg emberek miatt hal meg mint a hazaáruló rabló, Orbán és a bűnöző társai?

És akkor most mi lesz körberajzoltok?

Folytatás következik.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 45 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 242
  • e Hónap: 555
  • e Év: 555
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.