Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Fizikai munkásnők és Miskolc teljes egésze
  2018-01-26 08:39:34, péntek
 
  1936. óta támadták a Benkő családot Olaszliszkán a miskolciak,laborból létrehozták anyámat, hogy hosszabbítsanak a fizikai munkásokkal, szőkékkel, mint Hitler népével, érthetetlen módon, hozva apa családjához őt, hogy minket utolsó magyarként kakasként összezúzzanak lezárt határokon belül.

Miskolc egyszerre támadta meg Lévai forgószél néven cigányságával Olaszliszkát, ezt ismételte Lévai Anikó világapokalipszis részeként pár évvel ezelőtt a Rákóczi téri cigányaival rajtam.

Anyámat születése óta támadták minden gyári munkás helyett, Esztergályos Cecilia lett beállítva képviseletükként, majd Kovács Erzsi féltékenysége miatt már születésem után, majd állandóan ismétlés után jött a magas vérnyomása Esztergályosnak, Törőcsik Mari pénz be nem osztásával együtt. Törőcsik Mari kommunista népe a Lin cseppekkel egyszerre tanulta meg a pénzt beosztani a Vekkerdi-féle cigánysággal, amelyik miatt születésemkor egyből nem engedték, hogy anyám megfürösszöm engem. Anyámat az anyja hat éves kora óta Cilikének szólította. 1986-ban kezdték azzal, hogy addig nézek ki, míg meg nem mukkanok Esutergályos sorsát ismételni rajtam, azt javasolták akkor, hogy kezdjek el kötni összezúzásomkor, mint idegnyugtató munkát végezni. Én suta vagyok,bár minden munkát egyedül végeztem egész életemben nyomorban. A Familia KFT-ben beállították azokat a színészeket, akkkel elörlől kezdték rajtam anyámnak a sorsát azzal együtt, hogy a gyári munkásnők, fonodák dolgozói, LKM és DIGÉP nemi kilengései miatt már ezután engem támadtak meg. Egyik gyalázatuk ismétlésekor Miskolc városa átkeresztelte a Mária utcáját Lénártnénak, a DIGÉP volt Jehova tanúi szőke dolgozójának Boldog utcára.

1993-ben jelent meg egy mesém a Dörmögőben, melynek borítójára margaréta szájjal megrajzolták a pojáca feleséget, melléjük egy szereplőt, ami én voltam Ringy-rongy királyként a magyarok pojáca teremtője helyett születésem óta, sőt a benne szereplő Frei Tamás bal karja miatt a vállamat a hetvenes években tették tönkre feketemágiával. Törőcsik Marit már ekkor ismételt nyomorba döntésemmel megtették igazgatónak, hogy tanulja folytatásban a pénz beosztását.

Müller Rózsa áldozásommal lett média sztár a nyanyákkal, melyek helyett kiszedték a fogaimat, Máté Krisztina kezdetével kommunizmus néven. Minden kettőskeresztnevűt a világon kitermeltek, mint Júlia Robertset. Betették a mystic rúzst és Vénuszt is a feketemágiája hirdetésébe a térnek ezoterikus jós fekete műsoraikba.

Mikor nem akartam hozzámenni a karcsai kivégzőgépéhez a II-es elmeosztályuknak, felmentem Pestre a Csengery utcába munkát, szállást keresni, mire hazaértem a Csomós szalag dolgozójával, aki aki a Keresztesi-Pálfalvi család eltartottja volt, már azt híresztelte anyám a jeruzsálemi áldozásommal tisztuló szomszéd Katalin helyett, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Megerősítette Pálfalvi és Keresztesi, hogy én olyan vagyok, mint anyám. 1995-ben kezdték el Müllerék ismételni a Familia KFT-ben beállítottak szerint anyám és az ő anyja sorsát, kezdve elölről a világ-apokalipszist Bibliával együtt, hozva Simont, aki miatt anyám engem leértékelt születésem óta, nem szeretett, mert a Hunniai börtön bűnözőit nem szerethette volna senki. Eszergályos, mint fizikai munkásnők képviselője több díjat akar a Hunnia börtöntől, hiszen végrehajtotta a szerepét.

A nemi támadásával anyámnak, majd nekem, mint angyalnak és törvénynek megváltoztak a Rákóczi tér kurvái, tisztességes életet éltek. Olyan embereket támadtak meg, akik nem ismerték a nemiséget, s most maguk a vádlók, mint Molnár és Görög, amelyik az áldozásommal lett könyvismétléskor média sztár teljes egészével a médiának.

A Hócipőm gyerekkorom óta tartja magát. Menhelyieket emeltek már 1986-ban, gyerekvárosokat létrehozva számukra, különösen a szőkék miatt támadtak, cigi és remegés feketemágiájával.

Miskolc teljes egésze emberiség ellenes rémtett végrehajtója 81 éve már, valamennyi médiájával és politikusával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mészáros névvel mennek tovább
  2018-01-25 15:48:20, csütörtök
 
  Menyhért a cigányok képviseletében odakozmált edényeivel a klubjuknak, mint a II-es elmeosztály képviseletének elköltözött, ismét Mészáros névnél járnak, amelyek helyett 2001-ben engem gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata néven. A kocsmájukat berendezték Nagy Feróval a médiájukban, ünnepelnek a tik sem vagytok magyarok Grófójával és a többi vaskori népével az elmeosztálynak. Hatvan éve mészárol a cigánytelep, Magyarország és németek szervezésében, amik trianoniként áldozták meg cigányként a családot, anyámat hozva apámhoz feleségnek. Nagyapát és apát születésem előtt a tik sem vagytok magyarok Müller népeként megtámadták már, Hunnia filmeket hajtottak rajtuk végre.

Menyhért cigánytelepének gondnokság alatt kellett volna feküdnie eszméletlenül, infarktussal, kommunikációs telehetetlenséggel, sorsukat a II-es elmeosztályuk hajtotta végre, akár a Mészárosokét, kommunista korokként születésem óta Kata kommunizmusa kezdetével, medve kommunizmus néven. Nyomorban kellett volna élniük, mint Orbán Viktornak. Mészárossal megérkezett a születésemkor minket megtámadó romániai tik sem vagytok magyarok kivégző osztaga, mint kíséretük a másik világban, amik egyből öcsémet megcsonkították születése után Kupai Janika dadogós, libalábú miatt,mert kommunikációs kivégzője volt egykori Ázsia előtti világnak. Azóta a kommunikációs bénítók és csonkítók Simon bibliai bűnözőivel, a tériekkel a legnagyobb szeretetben élve hajtották végre saját tetteiket és sorsukat. Ezek karmikus betegek lettek már a szépségkirálynők, filmsztárok, mint a törpe Kati népei, aki mexikói történelmét jelenti az állandó világ-könyvtárnak. Mindegyik deformált, elmebeteg miatt embereket támadtak meg. Németország médiáját döbbenten figyeltem elmebetegeivel, amik ismértelték mindaz vigyorogva, amit születésem óta rajtam végrehajtották a Rákóczi terükkel, ez a német média teljes egésze. Erős Andrea javasolt dr. Melion jungista sas Mária elméletes bibliai apokalipszis képviselőjéhez a bizottságra papírért 1995-ben, ahol az osztályt, mint írtam a pestiek rendezték be addigi áldozóimmal, mint elmebetegekkel dr. Túri Ferenccel az egész megyéből. Erős Antóniát már vitte a média magához, mint Eszmeralda Puniellát a többi mexikói hunnia film és könyvtár főszereplővel, Friderikusz Sándor Rákóczi téri hosszabbítóval, valamennyi mészárosomat viháncolva bemutatták, mint a Mónika Show tik sem vagytok magyarok hentes és Mészáros hálózatát. Hosszú éveken keresztül közvetítették a láthatatlan világbeli felvonulásukat is.

A tűzoltóság fordított tükörírásával a Medúza Ferike zeneszerzőnek apokalipszist hajt végre, ismételte a világ-könyvtár könyveit rajtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kárpáthyékkal mennek tovább a narancsok a lírai karámmal
  2018-01-22 19:34:59, hétfő
 
  Kárpáthyékkal és Deméékkel ezelőtt 81 évvel történt eseményeket, történéseket folytat ismétlésben a narancs Rákóczi tér annak ellenére, hogy az Orbánt jelentő Menyhért patológiája a játékosoknak elköltözött, el kellett mennie, de felettébb ideges amiatt, hogy ki a következő áldozóm népével, ki költözött ide. Így játszanak a szereplők, amióta összerakták a világ-apokalipszis Bertalan utcáját.

Kárpáthyék lánya a lezárt vasfüggönyökön kívül élt a narancs politikus vasfüggönyösökkel Amerikában már a hatvanas években, amiért egy dalt is róluk betiltottak.

Kárpáthyék közül többen állandó szereplőiként a játékosoknak, mint utolsó magyar áldozóknak nevet váltott szerepének megfelelően, így jött a Pénzes név után a Pénz-ár, egy forintos idejével Isaorának, már ezt pár éve a tériek ismételték, visszamentek a lyukas ötfilléres idejéig, sőt a Pengő korát is érintették. Most az árakat befejezték, a legnagyobb az ötszázas volt, hiszen ezt jelenti az ózdi központja a D betűjeles kormánynak 666 néven minden vallásával együtt.

Ismét visszavették a Kárpáthy nevet, bátran, szaporodva a hatvanas évek óta, már unokákkal hatalmas nyugdíjak mellett is szerepet játszva tovább folytatják, míg meg nem halnak az áldozásomat.

Mikor februárban megjöttek a kékek, eljátszották, hogy felszámolják az étkeztetéseket a szociális intézményekben, mert nem jár a jólét a 81 éve anyámmal hosszabbítóknak, meg bezárnak a boltok.
Ezt követően nemsokára a három gyerekes Mészáros átvette a szociális intézményeket az egész városban, miközben Orsós a narancs lírai karám terének Felcsúton művészi központot épített, a vár elfoglalalása van tervben, hogy a Rákóczi tér odaköltözik, győzelme ünnepe végén a szövetséges reformátusokkal fenevad menhelyével, ami rendelkezik élet és halál felett.

Az ismeretlen szocialisták viszont testvériséget építenek az egész világon, melyben minden ország népe együtt lesz, a cigány, néger, zsidó, melyek ellen létrehozták a rasszizmus fogalmát a kínai Ázsia központjával a térieknek boldogan fog élni, tetteik felejtve lesznek, hiszen zároltak mindent, ami azt jelenti, hogy biztosak voltak felettem a győzelmükben.

Vaskor folytatódik, örökké játszik, hiszen én kevés vagyok nekik (politikusaiknak, lírai karámjuknak) ellenségnek- Valamennyien életműdíjasok, díjazottak, politikusaikkal hatalmas tékozolással, amik a vaskori vallásokat milliárdokkal jutalmazzák. Közben a Hunnia börtön folytatja a Ferenc és többi név politikai kiválasztását szereplőivel, lovaggá üttetve magukat minden országban. 1989-ben már Magyarország néven állottak fel közösen a tériekkel, azóta van kultúra napja Kölcsey Himnuszából.
Pillanatig sem gondoltak arra, mit tesznek velem a tériek. Kultúra lovagjai szánalmasak, mind skizopren.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden párt az áldozásomból van egyszerre játékban
  2018-01-18 06:02:29, csütörtök
 
  Születésemkor egyszerre indult a világ-könyvtár, a Vörös Oroszlán Annás szereplői helyetti áldozásom határozatlan halakként Medveczky Ilona helyett, valamennyi könyvben szereplő református kommunistával, vallással, antirkrisztusokkal, avatárokkal, pusztítókkal, sadduceusokkal, farizeusokkal, rózsakeresztes, szabadköműves rendekkel, felsorolhatatlan fekete mágusi rendjével a világnak Johanna néven.

Vele együtt kezdődött a medve kommunizmusa az erdő színnel, melynek része a medve, mint az őz, a szarvas, a farkas, a róka, a nyúl, a kígyó, rengeteg madárral együtt. A medve kommunizmusa nem vasfüggönyös, azóta van meg, amióta engem legyőztek, az íncselkedő nyelvi játékaimból hozták létre, vagyis nem a miskolci Bertalan utcában berendezett orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg Putyinja jelenti a medvét.

Az állatnevek, mint Farkas, Róka, Varjú, Szajkó, Sólyom, Medve idetartoznak a Bertalan utcához, azelőtt ők nem léteztek, akár a Vas a vicces könyvek szerint, melyekben az is benne van, hogy a kutyákat Jehova színhez külön berendezték.

A szocialista iskolát berendezték a tökéletes magyar nyelvvel és tantárgyakkal, melyek ellen ezer éve létre vannak hozva a csapások. Mivel Lenin ezer évvel ezelőtt élt, belőle már régen összezárt kínai horoszkóp kutyája lett, mint igazság bajnoka, így a Kádár szocializmusa az ismeretlen Lin cseppjével az oroszoknak a Bertalan utcához rendelve Törőcsik Mari kommunista népéből, Sztálin és Lenin ismeretlen, akár a Képes történelmek Leninjei, mindig ugyanúgy létrehozva őket bábként, mint 1848-ban is a nemesek ellen, akik már ezer esztendeje vannak, jelenleg a Bertalan utcai berendezéshez rendelten elmeosztály által megalkotva.

Az úttörő és kisdobos mozgalmakat sajnálaton módon a vasfüggönyös miskolci Rákóczi térrel a kék és vörös földönkívüliek jelentették tökéletes törvényeivel a gyerekeknek, sípjukkal, melyek hívják egymást a másik világban, amikor éppen megijesztenek valakit. A kékek és vörösek a bibliai apokaliopszis részeiként kerültek aláhúzásra a darabokra szaggatott magyarországi-jeruzsálemi trianoni bibliájukban 1996 körül.

A parasztokat kommunistáknak Kátyis Tolnay Klári Rózsa feszületes helyetti áldozásommal vitték taníttatni az összes vasfüggönyös paraszttal együtt, melyeket előre falvakba vittek lakni, ahogyan vicces könyvekben ezt ki is adták.

A bibliai kommunisták együtt a zsidókkal kezdték az áldozásomat, Kex együttes száma szerint az őskígyójukkal, zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka...., együtt kezdtek az ördögi felvonulással ördög név berendezése mellett, amik állandó apokalipszis végrehajtói többszáz éve a miskolci Rákóczi térrel.

A Talmud a denevérekkel, állatokkal, démonokkal Tőkés László denevér köpenyes nácijaival emelkedtek bolt és közlekedés fóbiámmal, mivel elvitték a hatágú csillagos Varjú népét elégetni együtt a zsidó boltosokkal. Űrhajóval járnak, Edom is a sajátjuk, Ébredő játszótereként az Illéséknek, állandóan elölről kezdett apokalipszisével a halál reformátusoknak, G. Maczó Ágnes hintás magyar ruhás kislányukkal együtt, melyik sorsát rajtam végrehajtották, 1995-ben lett vége az vallási korok földre szállásának.

Vona Gábor a Gáborokkal Gábor Áron rézágyúja néven került kiemelésre a ricsei elmeosztályáról, már örökéletűként öcsém összezúzásával azért,mert nincsen arca, személyisége, együtt a Kecskésekkel, Farkasokkal, Kupaiékkal, mint régi kommunikációs csonkítókkal, a szarkahegyi miskolci nácijaival elmeosztályukkal mészároltak, szívkivájókkal együtt 1956-ban, értelmiség legyőzést hajtottak végre a valdensekkel, a Bertalan utcával, Heves megyével, szarkahegyiekkel, Maczó Ágnessel és minden amerikai sötétkapus beázottal, mint Noé bárkás egyházakkal, amelyeknek házat újít az elmeosztály, meg Józsefváros teljes egészével.
Barakkos legyek Vonához tartoztak, amik fényevésünkkel mentek Izraelbe, mint a húsállatoknak nevezett barakkos szereplői a szarkahegyieknek.

Gyurcsány Ferenc nem szocialista, hanem a zsidókkal együtt áldoz, Ferenként és idegbetegként anyám és az én idegösszeroppanásomból került betegségként már kitermelésre a többi betegséggel együtt. Áldozásomból 1983. óta csak betegek születnek, amik az én csapásaim voltak, mint az autisták, értelmiség legyőzőkként, Oszter Alexandra 1974-ben a másik világban volt mellettem, úgy született meg Hú de csúf mondatára Szolnokiéknak. A Munkáspárt sem a Józsefvárossal együtt tisztességes kommunista, ide tartoznak a Bertalan utcához, engem fogtak és az embereket mosónőnek József Attila óta. Jelenlegl értelmiség legyőzést hajtottak végre még az iszonyatuk mellett. A Munkáspárt ideológiája azoké az egykori munkás embereké volt, akikhez az angol kommunizmus elmélete tartozott, melynek a főszereplője is én voltam Cate néven.

Gina Lolobrigida atlantiszi halak játékos helyett én voltam atlantiszi halak, így minden halak szülött kiválasztott lett az én áldozásommal születésem óta. Molnárokkal kezdtek visszament időben István a királyig, 130 évvel ezelőtti bevonulásáig Miskolcl városa vasnépének.

A református biblia, mint debreceni bibliai teljes egésze az én áldozásommal emelkedett, vásároltak ingatlanokat, iskolákat, tudtukkal, ez születésemkor kezdődött, az összes reformátusa a trianonnak ide van rendezve a szomszédba Bodor néven.

Születésem óta hozták a Pszichografológiai pán-európai Uniós nagy közös áldozáshoz a cigányságot, mint halál népet, melyet vicces könyvekben kiadtak, hogy egyedül a haláltól nem félnek, ott vannak a lakásokban, mint ahogyan itt engem gyilkoltak születésem óta jelmezekbe, ruhákba öltöztetve engem a főszereplők helyett, gyaláztak éjjel-nappal. tort ültek, kiabálták nekem, hogy én elmebeteg vagyok, Kati néven kiválasztották magukat, mint Oláh Ibolya Kern Andrásék Ki Mit Tud-os Hunnia börtönével. A vasfüggönyös Hunnia börtön táncdalfesztiválos elmebetegei már ötven évet is megérték, senki sem büntette meg őket, életműdíjasok lettek a világ-történelem politikai végrehajtásáért.
A cigányság és keleti népek felemelése emberré csak egy nagy közös áldozás keretében lehetséges, ahogyan várták ezzel Baratta Ágnes főszereplőjüket, amelyik helyett én lettem a kurva egyből a szülészeten. Ez Unió elméletét képezi, egyik csak a távol-keleti Weöresi-Radnóti-Jékely és társai áldozásából a távol-keleti szörnyekkel, melyekhez hozzárendeltek engem, Íziszként, Vénuszként, Máriaként, Inninként..... Olyan értékes egyiptomi patológiát rendeztek be a szomszédban, hogy helyette szabályszerűen egyiptomi korok végrehajtása közben mindenemet összezúzták. Férje kamionos.

KDNP jelenti az Talmudot, melynek Jézusa helyett engem áldoztak meg, Braun Frigyes volt berendezve vörös botjával az ikerházában a Tatárdombnak. Hozzájuk tartozott a gumibábu Hitler is.

Bajnai Gordon évek óta tudja, hogy mi történt, de nem beszél róla, mert Heródes népével együtt narancsokkal közösen áldoztak meg kék csillagként Nyika Turbina helyett, Margarétaként egyik termékenységi új-kígyósi nép helyett gyalázatával a szentélyemnek, mint Ízisznek, melyhez olyan elméletet kreált az ózdi 666 központja a hamis próféta, fenevad, mint amit ajnároznak, mint csillagok háborúja sztárját, amelyik beavatta a tudományába a cigánytelepét a menhelyieknek 81 éve tartó értelmiség legyőzést végrehajtva Müller Péterrel, amelyik saját halálát rendezve gyilkolt és végzett ki minket minden szereplő helyett, a genyó Istennel és a halál néppel, mint Szulák Andrea népével a miskolci II-es elmeosztály főszereplőiként együtt áldoztak maguk helyett.

A halálreformátusoknak megvolt a főszereplőjük, akire rá akarták szállítani az ébredő játszóteret a játék végén, Nagy Anna halottjuk, megmentették, színésznőnek vitték, de senki sem gondolkozott el rajta több, mint ötven éven keresztül, hogyan lehet színésznő az, akire a világ végi csapásokat kívánták szállítani. A lányommal tartott el Miskolc városa helyette, éheztetve, ismét fényevésen, koldultatva, széttörve közben minden részemet a Rákóczi téri cigányság által, amit Bodorné Ágnes Rákóczi tere jelent, ugyanis azzal kezdődött, hogy kiszedték az emberek fogait, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték, amik elviszik a fogaikat.1995-ben a szomszéd miatt a húgyhólyagomat akarták szétpukkasztani. Nem lehet felfogni egyetlen jószomszéd mészárlását sem.

Ezt örököltem én anyámtól, akinek egyből kivették a fogait, végig a szomszéd áldozásában, , felfoghatatlant hajtottak végre hosszabbító családjával, itt létem óta is eltaposva minden részemet a másik világban. Minden embernek kiszedték a fogait a Rákóczi tériek, a fogorvosaik nevetnek rajtuk, azt mondják, hogy örökölték genetikailag, akár Mohamed a nyaki érszűkűlet a Kupaiaknak, amit rajta hajtottak végre Jáksó állával, Marsi Anikó szájával, szemölcsével a Barátok közt sztárjának a homlokán, a lábai végig tönkre vannak téve a Rákóczi téri betegek miatt. Nevettek azon, hogy az emberek nem tudták megszokni a protézist, ezzel ismételt a TV2 stábja 1995-ben hahotázva a médiájukkal, a Hunnia börtönnel, mint bibliai bűnözőkkel. Nem lehet arról beszélni sem,hogy a biblia ide van szabva, mert elmebetegnek mondják, aki erről beszél, pedig ez volt trianon is, darabokra szakadt bibliával, Fatimei jóslattal, amit rajtam hajtottak végre a gazdagokkal együtt.Vadászokkal ünnepelték 2001-ben Sopronban Fatimét. Még akkor még mindig Trianont ismételtek.

Külső segítséget várok a politikai játékos áldozóim ellen, amik szintén amerikai és különféle politikusokat állítottak szerte a világban, mivel ide tartoznak a keresztények a Hunniai börtönhöz, a reformátusok, valamennyi nemi perverz vallásukkal, valamennyi kommunista országgal, baktérium fegyveres és atombombás országgal együtt, így haladtak végig a könyveken, háború azért nem volt Vietnám óta, mert engem áldoztak közösen. Mivel a római egyházat lemészárolták, mint állandó történelmi egyházat, kárpithoz szegezve a mesélőket a Hunnia börtönnel, így vették át tőlük az irányítást, Hunnia elmeosztály néven, melynek főszereplőjévé szintén engem tettek meg, régi magyar filmekben történt beavatásuk, akár a Görög költők antológiájában, valamennyi titkos könyvben, Antológia Humanában könyvtárosok segítségével, melyek álfeszültséget míveltek. A Rákóczi tér a szabadköművesek ötágú emberszabású csillagos fekete kereszten hét rózsás fekete mágiáját tanulta meg, az utcanéppel együtt. Fenevad energiájával mészároltak.

Mivel a székelyek hullaszállítónak lettek beállítva a Révész utcájára a világ apokalipszisnek, nincsen székely nép, ugyanis őket felszámolták, a turulmadár maradt belőlük egyedül. Nincs joguk használni a szimbólumát a halottaknak a tulipános jellel együtt. Trianon Magyarország, mint Jeruzsálem biblia olvastatását jelentette és szétdarabolását Sátánnal az élen.

Minden nép, mely Ember Mária viccgyűjteményében szerepel Miskolchoz tartozó elmeosztályát jelenti a világnak, mint a skótok, a székelyek, a Roschwildek, az összes zsidója az állandó kislány áldozóknak, akár az ortodoxok Metro pulyaszeplősítő Zoránjával beállított Ízisz néven szereplő főpapja, egész Ázsiával együtt. Így jött be Miskolcra haza az Ázsia központ, meg a barzilok, mint jeruzsálemi beavatottak. Ízisz közös néven áldoztak azzal, hogy felkiáltok a végén, megtagadva az isteneket, hogy miért hagytak el engemet? Benkő angyalok sorsát Omegával kegyetlenül elkezdték Lévaiakkal, forgószél néven, ami anyám születése után történt, mikor Miskolc teljes egésze egyszerre támadta meg az olaszliszkai központot, Benkő Lajost, azt ismételték rajtam a Bertalan utcaiakkal. Itt vannak a nácik a szarkahegyiek, velük szemben a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg képviselete a könyveikkel együtt.
Átadtak engem születésemkor a tik sem vagytok magyarok cigánytelepének Romániának, amelyek bibliát olvastattak velem, kivégeztek folyamatosan. Magyarország Jeruzsálem már nagyon régóta, a trianoniakból páran maradtak, helyettük elmebetegeket vittek a falvakba, Szlovákiába, Erdélybe, székelynek, osztrákokhoz. Szétmentek szerte a világba a főszereplői a világ-könyváraknak, valamennyien skizoprenek, kísérettel rendelkeznek, mindenre képesek a karrierjük, jólétük érdekében.

Nekem a fejemet szabályszerűen levágták, kerékbetörtek Alexandriai Katalinként Orbán kerékként, fejemet is megcsonkították Gór Nagy Máriáékkal, Benkő Lajos sorsának ismétlésében, Máriájuk helyett folyamatosan csonkítva, nyanyák és Brigitte Bardot miatt, mivel a halál éjszakája képviselője ide tartozik a nagypán néven berendezett Pszichografológiájába a Bertalan utcának.

Én nem tehettem arról, hogy ők elmebetegként voltak létrehozva, sem arról, hogy azelőtt könyveket hajtottak végre rajtuk a Hunnia börtönnek, hogy szabadságharcosként hirdetik magukat nem tartva semmitől, hiszen az utolsó embert áldozták meg valamennyien Mi az ember? dalom alapján.

A világ összes pártja idetartozik Miskolchoz, mint republikánus, szocialista, jobboldali, kereszténydemokrata...., francia eredettel a liberalizmus, görög eredettel a demokrácia.

Nem lehet engedni, hogy ezek a mészárosok tovább játsszák a korokat. Jelenleg a karcsaiak ismétlik Dékány Sarolta idejét, Sátoraljaújhely Deme névvel kezd ismétlésben 81 évet.

Magyarország, mint Jeruzsálem, a Biblia - köztük a vasnép - állandó központjaként folyamatosan hajtotta születésemig végre az apokalipszist a bibliai avatottak szereplőivel szerte a világban, állandóan új világtörténelmet kezdve és írva Varjú néven a világ-könyvtárat.

Magyarország, mint egykori Jeruzsálem népe megáldozta a semmiről sem tudó isteneket, angyalokat, embereket kollektív csonkítással és gyalázással a sírjukban is. Magyar néven futók emberiség ellenes rémtettek elkövetői, így kell őket elbírálni. Játszanak a végtelenségig, mivel a határokat a Hunnia elmeosztály orvosaival lezárva berendezték, előre készültek arra, hogy az áldozataikat elmebetegként fogják lemészárolni, saját sorsukként.

A 81 éve tartó értelmiség legyőzése a közös vasnép és Hunnia börtön 666-tal együtt koalíciónak eredménye az, hogy minden területen a sátán népei és a Rákóczi tér, meg a börtön bűnözők, zsidók jelentik az értelmiséget, rasszizmust találva ki, ha netán kiderülne, hogy megáldozták a jóembereket, értemliségeket, összepároztatták a világot, megáldozva az emberiséget.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Meghalni lenne jó, hogyan lehetséges?
  2018-01-14 16:41:19, vasárnap
 
  2016. januárjában, vagy 2015 szeptemberében jöttek meg állítólag az újhelyi ismerősök a másik világban. Azóta Attilával, volt szomszédommal folyamatosan írtam azokat, akik helyett megáldoztak engem, különösen januárjától, amióta megjöttek a gonosz kékek, mint népei, azok, akik folyamatosan áldoztak engem a bibliai apokaliptikus tagokkal Vénuszként.

Kegyetlenek voltak és lejárattak engem ismét az én nevemen írott bloggal, nem vállaltak fel nyíltan, hogy ők írják a főszereplőket, áldozóim névtárát. Éjjel-nappal kínoztak, nem hagytak pihenni egy pillanatig sem. Eljátszották először, hogy átvisznek az űrhajójukba, kimentve Miskolcról, de nem sikerült. Utána következett, hogy elkészítették az új testemet, csak össze kell vele csatolni a fejemet, s naponta reggel hatig minden éjjel rendbe teszik a számat. Ez hónapokig tartott.

Február 1-jén át akartak vinni a bérház felett álló láthatatlan világban lévő űrhajójuk matrixába, két teljes napon keresztül, addig a telefont sem engedték felvenni, hogy megszakad a kapcsolat. Folyamatosan csengett a telefon, majd be akarta valaki törni rám az ajtót egy órán keresztül. Mire kinyitottam, a nagyobbik lányom állott az ajtó előtt, azt mondta, ő akart bejönni. Hiába mondtam, hogy be akartál rúgni az ajtót erőszakkal. Utána felöltöztettek az újhelyiek, levittek a Berci boltig, illetve nem voltam hajlandó tovább menni azzal, hogy várjam annak a V. Pál rókaként Oszwald Marika Piroska helyett nálam jelentkezett egyik főszereplő, szabadköműves pszichiáternek az űrhajóját, amelyik 2004-ben engedte, hogy a megyei kórház kiviháncolja a fogaimat, kivégezzen engem mindenféle tekintetben, nevetve rajtam, hogy ne mutogassam magam, miközben piros autóval jutalmazták őket és egymást V. Pál szabadköműves piros autója miatt, mivel Pál a neve, a sorsát filmsorozatával együtt, melyben az operaénekesnő hangja elmegy végrehajtották rajtam, V. Pál felvételével, ugyanis ő vett fel az osztályukon azzal, hogy megismerem-e anyámat, amit nem értettem.

Kb. egy hónapig nem voltam magamnál, addig nem engedtek fogat mosni, szemöldököt szedni, körmöt vágni, de bevittek letusolni, arra homályosan emlékszem. Miután nem sikerült átvinni a matrixba, másnap már itt voltak, felfedezték azt, hogy a méhem ugyanaz, mint a szívem. A szívemet állandóan nyomogatva választottak el a feketemágusoktól. Állandóan fenn voltam - mint ahogyan most sem tudok aludni éjszaka, éhes vagyok mindig. Augusztusban eljátszották, hogy Zee, aki itt maradt mellettem kivégzésem óta jön nekem főzni zöldségeket, tlalálgattuk, hogyan jöjjön el, hogy ne ájuljak el, be tudjam engedni, vagy egyszerűen megjelenik a kisszobában. Utána fedeztem fel Zét, mint szakácsmestert a médiában, hogy használja a nevét, hiszen már 2001-ben megszólították a fórumon, tudták, hogy a könyveken mennek végig, csak én nem tudtam egyedül.

Febriuár végén hallottam egy hangot a fejem felett, azt mondta: Kohut Kati Újhelyből, térj magadhoz! Nem értettem semmit, azt sem tudtam,mi az hogy Újhely, ahol álomvilágban és bizonytalanul éltem fényevésen karácsony, névnap, születésnap, ruha nélkül 1967. óta közlekedési is boltfóbiával. A nevemet sem ismertem szinte, mert Lolobrigida voltam sokáig kezdetben, senki sem szólított a nevemen a magyar tanárt kivéve, én voltam a nyanya fog nélkül Brigitta Bardot, Máté Krisztina sorsaként, majd a genyó Nagy Feróék által, ugyanis ők a főnixes genyó feketemágusi népeit jelentik. Itt ismételtek Kata kocsmájukat berendezve,mielőtt kivégeztek végleg, 2004. körül, végig haladva az utcán vigyorogva az idetartozó áldozóimmal, elmondva a mondataikat. Nagyon lejáratták a nevünket, így még a világon semmit sem gyaláztak meg, mint a nevünket és engem.

Felvetették velem az állítólag közben megjött fiammal Attila nevét nyilvánosan, hogy ő a férjem, akihez,mint megváltómhoz hozzáadtak feleségül szertartás keretében. Közben szívtam a rengeteg dohányból sután sodort félcigit, mai napig fulladozom tőle,mert hosszú éveken keresztül Müllerék így szokatták le feketemágiával a népüket a cigarettáról, engem mérgezve. Nyittattak velem Magyar Tudományos Akadémiát, azt játszva, hogy a meghalt öcsém, Gyuszi lesz a vezetője, akit kimentettek űrhajóval Pestre, már eszik is, boldog, csak nem találkozhatunk,mert nem bírja ki a szívünk. Megnyitottam a Magyar Irodalom oldalt, rákattintottam egy százötven forintos hirdetésére az egyik versnek, amiből több ezer forintos adósság lett mára, mert a rendszer folyamatosan emelte a díjat nemteljesítés mellett. Úgyhogy jelenleg adós is vagyok, arra várva tavaly nyár óta, hogy Attiláék rendezik az adósságukat, amit velem végrehajtottak. Nyáron megdöbbentem, mert Attila profilját a facebookon egy fonalboltban fedeztem fel. Ennyit jelentettem a megváltóimnak. A fiamat játszó sem vállalt fel nyíltan, semmit sem tudok róla.

Eljátszották, hogy Görögországban fogunk élni, Illés lesz a férjem, lesznek gyerekeink, s Mohamed, a lányom fogja nevelni őket, akit szintén kimentettek a városból űrhajóval naponta. Feltámad minden egykori igaz Isten, akik egykor örökéletűek voltak. Mutogatták a tévében a filmeket, melyeket rendeztek, azt is, hogy itt játszották a méhem kínzását. Egykori régi idők történelmét is feldolgozták, valamint lezárták az utcai szereplők világ-könyvtárát. Megjöttek az orosz Vejnemöjnen népei is csilingelve a szomszédokhoz, űrhajóval együtt, melyeken oroszul beszéltek. Itt mászkáltak a házak felett. Kivetítették játékuk szerint a háztető feletti űrhajóból a filmet, hogy mi történt velem a romániai Ufóknak, amitől azok megszelídültek, megváltoztak.

Eljátszották, hogy Illés miket művelt velem, amit személyesen mesélt el, hogy ő játszotta a kommunista kor vörös úttörő mozgalmát, a Tatárdombon füttyszóval hívta terelgetve esténként a földönkívülieket, égette a nemi szervemet K. Katalin tüzelő szukaként létrehozott nemi kivégzője helyett a börtönnek napokon keresztül, s hogy mindent elárult az ózdi 666 központ feketemágusainak, innen tudott Cseh Károly is mindent az egykori időkről.

A szívemet nyomogatták, mely valamikor olyan volt, mint egy magnó, felvette a dalokat, melyeket hallottam, s levegőben visszhangoztak a régi hangomon az énekek.

Eljátszották, hogy megyünk Pestre március 7-én átvenni a médiát és a politikát, minden ismerősömmel közöltem ezt, azzal együtt, hogy a számat kell rendbe tenni.

Utána azt játszották, hogy megyünk Pestre a minisztériumba, rendeltem ruhákat azonnali kiszállítással - még jó, hogy nem jöttek meg, hogy megyünk bálba aznap este. Másnap azt játszották, hogy a kikészített fehér ékszergarnitúrát felvéve megyünk esküvőre, űrhajóval. Majd benyúlva a szekrénybe kivették az összekuporgatott pénzemet, amit ételre fordítottak, mert 1967. óta többször fényevésen voltam, ezért semmit sem ehetek, mert mindentől felmegy a cukrom. Ettem mindent ezután egészen addig, míg majdnem inzulinos lettem, a cukrom ráment a vesémre. A gyógyszerek szedését február elsejével Attiláék leállították, azzal, hogy én nem vagyok beteg. Naponta eljátszották, hogy Attila hoz nekem cigarettát, meg bevásárolnak a boltban, hogy ne cipekedjek.

Azóta történik folyamatosan a kínzásom, bár azt játszották, hogy Gyula Újhelyből kivette a nyakamból és fejemből a sátán kígyóját, a bal fülemből a hatalmas boát, a gerincemből, meg a torkomból, minden részemből a kígyókat, a jobb oldalamon beépítették a derekamat, melyet széttapostak, a lábammal együtt. Azóta valóban nem fáj a derekam, már le tudok ülni és feküdni, nem fáj a fülem sem, rá tudok feküdni, de a bal szemem most is oldalra megy.
A struma értékem nem jó, mert a sátán kígyójára a tik sem vagytok magyarok hálózatától az egészségügynek 1997-ben gennyes gócokat kaptam. Azt játszották, hogy az új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét levették a mellem alól, mely körben szorított a sátán miatt 1998. óta egyre szorosabban. Állítólag kivették a méhemből Bodorné Ágnes lányának pókját, amiért náluk születnek meg a pusztító csemeték, már folyt a méhemből a váladék januárban, azóta ez is rendeződött, bár hatalmas még mindig a hasam, májam is tönkre van, mert Kovács Gabriella ideg főorvosnő sorsát kezdték el az összes alkoholistáéval 1998-ban, kivizsgálás kérésemkor.
Nemi szervemben még a Hunniai börtön tagjai állították le az állandó gyalázó ezer éves örökéletű cigányság legyét, ami éjjel-nappal gyalázott, míg a sátán népe levette rólam a testemen körbetekeredett cigányukat, mely 1995. óta volt rajtam.

Nem volt nekem elég, hogy Tina Turner miatt összetörték a bal arccsontomat, Lázár jeruzsálemi zsidói miatt az orromat, a bal fülemet a spanyol pusztítónő miatt, az összes cigánya a Rákóczi térnek 2003-ban Sátoraljaújhelyen ezt ismételte, a törötteket hirdette és fizette ki. Most Menyhért, Orbán Viktor népének cigány képviselete elköltözött, befejezte a szerepét, mely szerint minden leégett, odakozmált hosszú éveken keresztül.

Mikor azt játszották, hogy megyünk űrhajóval Pestre esküvőre, itt termett két darab kék fogkefe a fürdőszobában, ennyi jeladása volt annak, hogy itt voltak.

Február óta éjjel-nappal kínom van, a szívemen vannak körben a kíséreteim, vagyis most lettem skizopren, nem tudok szabadulni. Rossz álmokat adnak, minden éjjel, ahányszor elalszom idegen házakban járok, melyeket valahonnan ismerek, idegen emberekkel, akiket már láttam. Mindig én vagyok a főszereplő, mindig alárendeltként, semmihez sem értve. Így dolgozok a munkahelyeken,mindenki által lenézetten.
A börtönt és Rákóczi teret Medveczky Ilona határozatlan halak és Simon börtön karmikus kezdetével mindenkinek le kellett volna néznie.

Éjjel már két frontint veszek be, hogy tudjak aludni, addig ne érezzem a hatalmas nyomást és elektromosságot a szívemen, addig van egy kis nyugtom, amíg sikerül elaludnom rövid ideig.

Februártól játszották, hogy át kell mennem a vízen, nyomogatták a méhemet állandóan. Tehát folytatták a nemi gyalázását a bibliai apokalipszisüknek, mely miatt születésemkor támadtak meg azzal, hogy én vagyok a kurva a Hunnia börtön és a vasnép helyett.

Már mint írtam, a Rákóczi téri vasnép, vasfüggönyös nép, ami Miskolcot jelenti, már ott 2004-ben, hogy én egy lyuk vagyok, mint ami Oláh Ibolyát, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát és a cigány pináikat jelentette, ezeket vitték sztárnak gyalázatommal éjjel-nappal, fogaimat megcsonkítva Mária után Oláh Ibolya és a Rákóczi téri rokkantak helyett, hiszen valamennyi pszichiáter orvosi kartonján végig haladtak, valamennyiük betegségével együtt folyamatosan ismételve a neveiket sorsukkal.

Az 1956-osok születésem óta hagyták el az országot könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtva. A bibliai apokalipszis lírai karámjai születésem óta tartottak álomvilágban engem, mint vasfüggönyösök, amik 130 éve készültek erre a közös nagy áldozásukra. Valamennyien tudnak rólam, így állandó túlélőként, szaporodva újabb apokaliptikus taggal mártírként, ha időnként meghal valaki készülnek örök folytatására az emberek kihalatásának, amit ünnepelnek torünnepként kakas frizurával már 1995. óta.

A bibliájukba az egész világ be van avatva, jeruzsálemi központtal, melyet ide szabtak Luther idejében már, reformátusok valamennyien, mindig elölről kezdik az ébredő játszóterét a vallásoknak, melyeknek főszereplője állandóan G. Maczó Ágnes lett volna, de az Ágnesek főszerepeit rajtam végrehajtották.

Nagyon boldog voltam márciusban, hogy van segítségem, de annak már majdnem egy éve, s hiába küldöm a feljelentésemet, a szívemről a hatalmas súlyt, álomadóval együtt senki sem tudja levenni, senki sem tud segíteni. Magyarországnak kell szégyellnie magát,mondták 1991-ben, de senki sem árulta el, hogy az ország lezárt határokon belül minket megáldozott.
Nem értem, hogy Orsós Viktor helyett, miért tört kerékbe engem a Rákóczi tere, miért tékozolnak, gazdagulnak a narancsok, miért építenek aranypalotát maguknak a Kukó cigányok, hogy nekem nincsen segítségem, mert rasszizmus beszélni az áldozókról, mint az ortodox kislány áldozóimról, Heródes gazdag zsidóiról, amik a narancsokkal áldoztak meg Kék csillagként.

Nyáron eljátszották az esküvőnket Miskolcon, megszerveztük az ételeket, a ruhákat, a vendégsereget, köztük a sorozat színésznőkkel, akik belőlem vannak, mint a kancsal isaora, amelyik egy forintos idejében kezdődött a szappantisztító sorozat.Kék öltönybe öltöznek a kékek, a zeneszerzők, akik megérkeztek hajódudával hangosan, mint a Vízi táncsor fehérben Tomi herceggel. Tina Turner média vezetőjével együtt, aki 18 évig haldoklott velem, nem akart tovább élni.

Már mindenki a fiam volt, Tom Crouse is, Johannesekkel. Lin cseppekből áll az egész világ, mint Merlin Moonro, Merlin Street, Ceiline, Tina Turner, Chiccoiline, valamennyi Katalin könyvben szereplő áldozóm világsztár lett, a nyolcvanas években mentek hozzájuk a vasfüggönyös utcanépek végleges egyszerre történő legyőzésemkor.

Állandóan azzal áltattak, hogy Pesten vásároltak ingatlant, amit segítettem berendezni, a telekkel együtt, melyen kedvenc fűzfás kutam van, a kert végében kispatakkal. A férjem mindent megvett nekem gondolatban, leveleket kaptam, milyen autót választanék, vagy háztartási gépeket.

Elmebetegeznek engem az elmebetegek, holott elhangzott, hogy itt tízmillió elmebetege van a miskolci II-es elmeosztálynak, valamennyien könyvszereplők, amik utazgattak, szaporodtak, magyarnak tartják magukat. Ki vagyok mindenhonnan közösítve a hírem miatt, mert nem vállaltak fel a földönkívüliek, akik állítólag jöttek segíteni, mátrixba szállítva engem kezdetkor. Nem voltam magamnál egyáltalán, a fejem tele volt rontásokkal, két helyen el volt törve a koponyacsontom, ezért recsegett-ropogott állandóan. Kedvességem és szerénységem miatt mindenki leértékel, amin nem csodálkozom, hiszen sötét lelkűek valamennyien, árnyékok, ceruzarajzok, állatok, mint legyek, pókok, denevérek, egerek, patkányok, nyulak, viperák, démonok, a sátán dögjei, békák. Azzal is kezdték az áldozásunkat, hogy nincsenek emberek.

Egyszer helyettesítette a pszichiáterét a harmadik kerületnek egy főorvosnő, akinek én azt mondtam, hogy soha nem voltam elmebeteg, meg jól vagyok, mert nem fejthettem ki neki, hogy ez nem az enyém, hanem a Hunnia börtön és vasfüggönyösök elmebetegsége, mindaz a kegyetlenség, amit rajtunk végrehajtottak gyalázatokkal, csonkításokkal együtt. Megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, amit le is írt. Azóta konzultáltak az orvossal, állandó fenyegetettségben élek ilyen élet után, hiába írtam meg a már feltett levelet, hogy mi történt születésem óta velem érthetően és adtam át az orvosnak, nem érdekelte. Nem tudom kiszámítani, mert folyamatosan támad valamiért az orvos. Átkérni magam máshoz nem lehet, mert Tűzkő Judit könyveket hajtott végre rajtam, kivégeztetett az osztályán Müllerékkel, be akart zárni a borsodivánkai elmeosztályra dr. Melion szavai miatt, hogy bezárva elpuszulna a nemlétező lelkem, Vaszily és Dávid Mónika megáldozott engem, közösen végeztek velem 2004-ben végleg, Újkígyósi öcsém áldozójaként már lassan nyugdíjas, Túri Ferenc azóta szakosodott főorvos rendezte be számomra, a fogadásomra az elmeosztályát 1995-ben, Ferenc neve miatt is engem áldozott, mert ez is politika része.. Baltás pszichiáter rendel még maszek alapon, de a Végh Antal könyv egyik főszereplőjeként áldozásomból lett orvos szintén. Orvosok együttessel állították be őket a Rákóczi téri lírai karám zenészeihez az Elmeosztállyal együtt, mint áldozóim képviselőit. Minek járok oda? - kérdezte szeptemberben? Hová menjek? Az, hogy folyamatosan idegösszeroppanásom volt az átéltek miatt, elmeosztályuk tetteiként nem közölhető az idegosztályukkal, különösen, ha ők is játékosok.

Nem akarok élni, nem bírom tovább! Nincs itt hová mennem feljelentést tenni, mert ezeket a dogokat legtöbbször titokban, lakásomban, kórházban követték el, a másik világban van a népük, azt meg én bizonyítom egyedül az egész világon.

Nem tudok kimenni az utcára a széjjelnyomott lábaimmal egyáltalán havas időben, a bokáimat az egészségügy arra hivatkozva, hogy nálam agyi eredetű a bokaficam, nem gipszelte be. Nem tudok kimenni néha egyáltalán, mert a csontsorvadás miatt, meg a rontás miatt az államban nem tudom feltenni a protézisüket. Már az Aranyhálót is,mely Zoltán Erika protézise lett volna, régen túlhaladták, lebomlott a szájpadlásom is. Azt mondta az egészségyügy, hogy ettől még ki lehet menni az utcára, nem kizáró ok munkába járásnál sem. .Nincs bíróságom, mert itt ezekkel, amik apokalipszist hajtottak végre rajtunk, nem lehet ítélkezni, nincsen ügyvédem,aki ezt elvállalná, nincsen országom, mint ahogyan születésemkor lezárták a határokat vasfüggöny néven a miskolciak.

2018. január 14.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Még mindig tart...
  2018-01-14 14:41:17, vasárnap
 
 

H.Kohut Katalin: Még mindig tart...

Vége tavaly február óta,
megcsúfoltak...
becsaptak...
hazudtak...
áltattak...
ment tovább a JÁTÉK,
mely hatvan éves,
az ország véráldozással,
egyetlen közös játékként
emberré vált,
bűneit,
sorsát,
szerepeit,
betegségeit,
torzulásait,
kurvaságát
végrehajtotta.

Odalett a törvény
az emberség,
a becsület,
a tisztesség,
minden jóember,
az értelmiség,
Ének az esőben
fejtámadásaival
a tik sem vagytok magyarok
cigánytelepnek
a beázottakkal együtt.

Utcanép támadott
ismételve a nemi kivégzők
gondolkozás nélküliségét,
választva el a vadállati,
pusztító férjeket
a vasnéptől.
Jánosok, Ferencek,
rengeteg kiválasztott név
emelkedett penitenciával
a médiába, politikába
folyamatosan elmeosztályukról.
Annyira megszokták
hatvan éve,
nem tudják abbahagyni.

Engem mondanak el mindennek,
saját tettük függvényében,
tort ülve csonkításom
és gyalázatom közben.
Nagyon rossz lehet,
amikor a szereplők
megsérülnek időnként
áldozásuk közben,
hogy folyamatosan
visszaadják
az utolsóként áldozott
embereknek
kakastaréjos győzelmi
tor-ünnepet rendezve.

Nincs törvény itt,
meg akartak teljesen
semmisíteni.
Már lassan egy éve várok,
de semmi sem változott.
Nem mondom többé:
van miért felkelni.
Még mindig tart...

2018. január 2.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Gyanakvó pszichiáter
  2018-01-09 20:35:21, kedd
 
  Pszichiáter faggatja az áldozatot:
- Érzett már olyat, hogy valaki rosszat akar magának?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
H.Kohut Katalin: 1958-2018
  2018-01-02 16:40:02, kedd
 
  H.Kohut Katalin: 1958- 2018

Felköszöntött Szilveszter, ismét kutya éve,
hatvan esztendős kúton berozsdált a kéve,
eltemetve a kígyók, szörnyvilágnak népe,
sok megváltónak bizony megdermedt a képe.

Harcát letudta mindegyik szabadságharcos,
tettüknek ábrája sötét, dühreri, karcos,
egyetlen áldozással - jólelkük nem mardos -
megváltott világ, jövő nép ünnepe hangos.

Eddig szerepeiket játszatták el velem,
tettük, kínzásuk örökké tartó s végtelen,
páran kiáltottak fel, hogy ez lehetetlen,
vértisztulással emberré válni fertelem.

Ízisz Jézus, Istálló-Vénusz Szencinek nyelvével,
ősellenség sátáni népnek, kitalált tervével,
melyet végrehajtottak méregnyelv nedvével,
álon takarózva vasfüggönyös medvével.

Kommunista korokat, ó történelmet
egyszerre kezdték, kiborítva a rég-szennyest,
ami sötét fejükben létrejött, s üzenget
vérrel és mocsokkal. Ember törvényt legelnek.

Az ország szégyene az égig hatol régen,
oda is címezték, gyalázatuk az égen,
olyat kottáztak, mit többé nem mos le a hó,
hát lángoljon végre lelkükkel a vaskohó.

2018. január 2.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 423
  • e Hónap: 3265
  • e Év: 42266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.