Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Az emberek nem pénzért dolgoztak - szándékos nyomorbadöntés
  2018-10-08 07:37:57, hétfő
 
  Amikor 1958. március 7-én Szenci szódás szamaras zsidó istállóból kialakított szobájába kerültem születésem után, mely a Ligában történt, bábákkal, a család nyomorban volt.

Románia tette először a családot nyomorba Szaszákokkal együtt, megtéve királynővé az árnyékokat, azóta fürdőszoba nélkül, emberi körülmények hiányában éltek az utolsó emberek, míg a felfoghatatlan királyi pompában dőzsölt.

83 éve megtámadta a miskolci cigánytelep Győzike népével a családot, melyet titokban tartottak. Hosszas faggatásomra árultak el apróságokat. Mások mondták, hogy a nevünket felvették.
Kohut István, nagyapa testvére lesántult, mint kiderült, a karcsai Ardó Irén sorsát hajtották végre, aki leesett egy fáról. Nagyapa és testvére munkanélküli volt, nagyapát árjaként a cigányok vitték mulatni a semmi pénzből kocsmákba, rettegésben tartva Szaszák nagymamámat, aki egész nap a kapuban várta. Győzikéjék baltát dobtak apába, beleszálltak nagyapa testébe (mert a cigányság úgy gyilkol, mint az ördögök, azért éltek régebben kihalt területeken), úgy üldözték el otthonról, hogy egy becsületbeli házasságot Duna tévés magyar film végrehajtásakor véghez vigyenek. Apát néha hatalmas erővel rontották, a fejét megtámadták születésemkor, mert kezdték a Vörös Oroszlánját Románia halálnépének az én Johanna főszereplésemmel, összes kommunista korával, összes zsidójával, reformátusával a világnak. Azt játszották, hogy apa azért épített nyárikonyhát, mert ott akart titkos alkémiával foglalkozni, mint Germainje az angol rózsakeresztes rendnek.
Bemondta a médiájuk, hogy ki helyett küldte a Dohánygyár nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba. Borzalmas volt a nyomorban egymás segítése a semmiből. Ez olyan, mint az én csomagjaim Borsodivánkára küldve, amin hahotáztak, megszégyenítve az öcsémet, mert nekem sem volt pénzem, megfeleztem mindent vele, ami itthon volt, mint a kávé. Gyuszit Borsodivánkára orvosi diagnózis nélkül szállították be, aminek kivizsgálását anyám kérte az Ombusmanntól, hogy mentek végig már az írásaimon a család áldozásával, mint amikor zsebkendő nélkül a feketemágusok gennyes rontásaival vitték a mezőkövesdi orvoshoz arcüreggyulladással, itt a Tulipán divatházban közölték ekkor, hogy Kobold Tamás felesége nem vitt zsebkendőt magával az áruházba, ő jelenti a Szip-szip írásom főszerepét. Én hatalmas csomagot adtam fel az Ombusmannak, az összes orvosi papír fénymásolatát, amik azóta eltűntek, az általam még nem ismert feketemágusi rontásaikkal a szerepeiket, mint az angyal Mary Zsuzsáét a darabokra szakított bibliai szerepekkel együtt, de választ 18 éven keresztül nem kaptam. Müllerékkel borítékoltam, itt voltak végig a termékenységi népekkel a lakásban, Bodor Rákóczi téri gyalázóival.

Apa végezte a Lantos zsidó szövetkezet műszerész műhelyében a többiek munkáját, hordta haza a rengeteg vasalót, amire a munkahelyen nem volt ideje. 1800,-Ft-ot kapott mindössze, míg a kommunista főszereplők, amelyek már a várossal együtt minket áldoztak hatalmas pénzeket vettek fel, a már emelkedőben lévő vallásaival G. Maczó Ágnesnek.

Apát és anyámat pároztatta - amit én gyerekkoromban észrevettem - a Hunnia börtöne a miskolci Kilián telepnek, minden Pszichografológiai elmebeteg prostituált miatti nemi gyalázással, amit Fifi kutyájával rendeztek be a Puskás stadionnak, temetési ünnep rendezéséhez. Anyám még kevesebbet kapott, óvónőnek készült fiatalon, de a Szabó család miatt megtámadtak nemileg, születése óta Esztergályos Cecília, Törőcsik és a többi kiválasztott főszereplő nemiségét hajtva végre, pénzbeosztási képtelenséggel együtt. Apa éjjel-nappal dolgozott, még desodorra sem tellett neki. Minden munkát ő végzett, kivéve a mosást, sütést. Együtt főztünk, takarítottunk, futballoztunk, kirándultunk, játszottunk, tanultunk, szánkóztunk. Nekem természetes volt, hogy egy férfi aggódik, törődik, szó nélkül elvégzi a házimunkákat, meg segít mindenkinek önzetlenül. Együtt vásároltunk be minden hónapban, így végezte a nagybevásárlást. Mindent előteremtett számunkra, ami egészséges.

Anyám elvált tőle hamis látlelettel, kikövetelt magának minket a pénzért. Összesen 900,-Ft gyerektartást fizetett apám, a fizetése 50 %-át, amit anyám magára költött, már elkezdődött 1967-es vasfüggöny lezárásával együtt a fényevésünkkel történő zsidók emelése Izraelben, a miskolci világkönyvtár tagjaival együtt. A székesfehárvári idetartozó véráldozók előtt huzigálta Kati néni a zöldségeket, jól élt az egész ország, amióta meggátolták a balatoni utakat is, széttépték a természetjáró tagkönyveket, ellopták a tagdíjat is feltörve apa szobáját. A miskolci világkönyvtáros, lyukas szívű Szabó főtanácsnokként azt sem tudta, hogyan jár haza naponta részegen, felpakolva a parasztok gyümölcseivel, zöldségeivel. Nagy jólétet, külföldi utakat tékozoltak kommunistáiként a vasvárosnak, míg rajtam hajtották végre Göncz Árpáddal együtt a világkönyvtárát.
Apa megölésének árán a már Kátyis főszerepemmel kitermelt falvak népe ment külföldre, Balatonra, tengerekre dicsekedni.

1967 és 1975 között szinte semmit nem ettünk, így került sor a férjhez üldözésemre egy idegen alkoholista karcsai paraszthoz, de azt hiszem, hogy semmilyen megoldás nem létezett a megmenekülésre. Már Szajkó Katalin utcanépe emelkedett, megvádolásommal a megrontott anyám által, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Tátrai Mari elhagyta az országot.
Meleg ruha, cipő, kabát nem volt, így kaptam tüdő-mellhártya gyulladást. Tudták, hogy Vénusz vagyok, mert a feketemágiával szétroncsolt hátsó fogaim egyikét nagyfelé vágták, valamint énekeltettek Fűzérradványban a kommunista tüdőbetegeknek, haldoklóknak kívánságműsorokat rendezve, akár később a Hegyalja Ruházati Szövetkezet utcanépeinek lenézve engem, hogy hatórás vagyok havi ötszáz forintért, négy felnőtt munkáját végezve.

Anyám az ismeretlen Zsigájuk lánykérése utáni eljegyzés napján, 1975. május 1-én közölte, hogy ne menjen haza, aludjon ott. Én nem ismertem a férfiakat apát kivéve, Bródyt láttam hipnózisban a volt férjemben, csillogott a szemem, nem érzékeltem semmit. Nem tudtam, hogy a férfitól teherbe lehet esni, már 1971-ben a Napóleon kártyájához érve a miskolciaknak termékennyé tettek hatalmas fájdalmak és kínok között. Már náluk volt fogságban Mohamed népének Istene, pontosan kiszámított nap szerint kellett megszületnie március 7-én, a születésnapomon, hogy ennyi ajándékom legyen, mint vezetőm és segítségem.

Ugyanígy ki volt számolva Csillagmedve születése egy évvel később, október 7-re.

Felvonulásokat rendeztek,miután a pusztítók Zsigájuk használásával összetörték minden részemet, Kádár rendszer folytatásaként feltüntetve magukat, mert a volt férjem nem vonult fel velünk az utcán. Hatalmas népünnepélye volt az az utolsó emberek temetésének.

1976-ban bevezették a családi pótlékot, vagy előtte, hatszáz forintot kaptam, annyit, amennyibe az Árpád utcai albérlet került. Zsigájuk elmulatta a fizetését, természetes volt számára, hogy az asszony tartja el, meg fizeti egyedül az összes költséget, amikor néha mondtam, hogy pótoljon, azt felelte, hogy majd vond le genyó a tartozásomat abból, amit majd fogsz nekem fizetni. Már 1976. óta emelték Csepregi Éva utcanépét Rákóczi tereként a Bertalan utcai Pszichografológiának.

1985-ös válásig a pataki piacra jártam ócska ruhákat árulni, fizetésemelést a négy ember munkájáért nem kaptam, mert a zsidók éltek jólétben együtt a kommunista pöffeszkedőkkel, Rákóczi térrel már ismétlésben, úgy fejezték be az előző apokalipszisüket, melynek része volt a hatágú csillagos nép elégetése, hogy fürdőszobás tanácsi lakásokban laktak a stricik és a kurvák, értelmiségként dolgoztak.

1983-ban kezdték a világ-Magyarországát már nyugdíjas verselők, írók kitermelésével folytatásában a kezdeti falvak beavatása után Kelet népével Magyarországnak Ízisz-Jézus-Vénusz áldozásommal minden szerepében a világnak. Ekkor beadtam a válópert, de mandulatályogot kaptam egyszer, hosszabbítani kellett, máskor keresztül szúrták a szívemet születésnapomon Szabó István miskolci főember sorsaként. Közben megrendezték a világifjúsági találkozót, melyre Varga Európa számával pályázott. Én is írtam, de nem küldtem el. Mentek VIT-tet ünnepelni a Talmudos szerepjátékosok, az összes vasfüggönyösével a Vargáknak, melyek semmik sem lehettek állandó vasfüggönyöskként, az arcuk nem lehetett volna ismerős. Megrendezték az István a királyát Romániának, akinek a hangja vasfüggönyös volt már annak idején, mert ugyanúgy elvették a hangját, mint az enyémet. Medúza Ferike írta a rock-áriát, tudtukkal.

1200,-Ft gyerektartást ítéltek meg fejenként, nekem visszavették Hamvas Béla raktárosi munkájában a fizetésemet 3.500,-Ft-ra, ennyiből éltünk és a családi pótlékból, ami ellen háborogtam, mert jól tudtam, hogy ha valaki gyereket vállal, el kell tudnia tartani, nem másra kell terhelni a költséget. De itt az állam vállalta fel a nyomorban a saját költségeit, nyomorban hagyva változatlanul Istene, mint Sátánja legyőzése közben és után, albérletében a miskolci Kőporos utcájuknak.

Itt kértem fizetésemelést Benedek Éva patológiájától az áldozásommal számvitelit végzett Halak szülöttől, amelyik látványosan áldozott Salankó István kirendeltségvezető alkoholista Halak úr szerepében is, a többi támadómmal együtt, de Éva azt felelte mosolyogva, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. Itt támadott meg feketemágiával Juhász Istvánja a Pszichografológiának Weiser Mari Piroska férje miatt, amikor Benedek doktornője a megyei kórháznak közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit Jakubcsek Gabriella ismételt el a médiában. Jobba Gabi volt a kezdete a Gabriellák helyetti kollektív gyalázásnak.


1990-ben a TIGÁZ-ban Tiszáék, mint állandó főszereplők munkanélkülire küldtek, fertelmet követtek el Jucika állandó főszereplője sorsaként, amit figyelemmel követett az összes földönkívüli nép, de senki semmit sem tett az érdekemben. Nem tudtam közlekedni, nem tudtam, hol vagyok, nem láttam a szemeimre. Egy fillér nélkül voltunk, ilyen állapotban már nem tudtam ócska kisruhákat árulni a bizományiban, piacokon, amiből főztem mindig egy hétig a gyerekeknek, megvéve az alma legolcsóbb gyümölcsöt nekik. Támadóim Ádám és Éva Sátán népének börtön bűnözői voltak.

1991-es lemészárlásom után folytatásában az apokalipszisnek Malek amerikai hatalmas teremtőjével, minden részemben angyal legyőző feketemágiájukkal Sági Ilona fekete angyalai általi megtámadásom közben mentek tovább, havi ötezer forint szociális segély adásával. 1997-es II-es elmeosztályra szállításukkal, amikor minden részemet a világ ura miatt patológiákkal támadták meg az utcanépekkel és Müllerékkel, temetési ünnepség kezdésével együtt gyalázóimmal, Bodorné kíséretével kurvák, nemi csapások, állatokkal fajtalankódók miatt, hogy őket lyukakként hozták létre egyszer százalékoltak le egy évre. 10.000,-Ft-ot adott a Nyugdíjfolyósító a világapokalipszis kollektív áldozatának. Sem bérlet, sem ennivaló, sem ruházat, tönkre ment a belső részem nagy része emésztésemmel együtt a kiszedett fogaim miatt is, meg a sok cigarettája miatt a leszokóknak, mert a feketemágusok véráldozással szokatták le őket 1973. óta. Állandó kávészelep kiégésekkel a súlyos elmebetegei helyett áldoztak engem a tompalátásom II-es elmeosztályának, így mentek a médiába kávés cégekkel, amerikai elmeosztállyal.

Összepakoltam 2004-re egy éves cigaretta papírt, meg a plakátjait a torülő médiának, abban a hitben, hogy jön a hatalom, a rendőrség, vagy valaki segít, de ekkor már elérkezett a végleges felszámolásom időpontja Dávid Mónika kivégzőgép elmeosztályával, Tűzkő Judit főpszichiáterével a városnak, amelyik saját nemi csapás szerepét és könyvét az összes Hunnia börtön könyveivel együtt hajtotta végre elmeosztályával 1997. óta.

Kisebbik lányom hipnózisba került Szombathelyen, végig izgultam, aggódtam, nem tudtam kitől segítséget kérni. Szőkére festette a haját, rajta folytatták a szőkék helyetti áldozást agyi támadással, majd a vörös hajúak emelését. Tönkre tették, de ő nem bírja elviselni, ha róla beszélünk a családdal.

Nagyobbik lányom kezét megkérte a születésem óta engem elmeosztályával áldozó zöld tompalátásom az Időjelek állandó világvégi csapásaiból, majd meggyalázta. Én azt hittem, segíteni jött, nem tudtam, hogy elölről kezdik a görög Istenek támadásának történelmét hellenizmussal 1995-ben. Annyit már tudtam, hogy utolsó emberek vagyunk, ezért kértem a szülészorvost, hogy ne tegye erőszakosan termékennyé a lányomat, gyógyszerek szedetésével, de erre azzal dicsekedett a szülés közben, hogy ő is ember, mint légy.

Nem voltam magamnál egyáltalán 1986. óta, minden részemben feketemágikus eleven csapások voltak, nemi szervemben több, méhemben pók, tüdőmben pók, halál, minden részemben kígyók és békák, mint a szemeimben a média színészei miatt, pondrók a fogaim alatt az ínyben.
1998. óta kínozott születési ismétlésben a termékenységi népek Istene, amik a vasváros saját népeit jelentik Király Linda sorsaként, amit Király doktora mondott a II-es elmeosztályuknak. úgy feküdtem 18 évig a két kezemet tartva a melleim előtt összegörnyedve. Szőkék és Dudások miatt lebombázták a fejemet, állandó világégés megrendezői helyett, egyáltalán nem tudtam gondolkozni, teljes összeomlásomat Vaszily Mária genyó Isten pszichiátere idegösszeroppanásnak írta le már ismétlésben, hiszen a Pszichografológiai elmebetegségek között ezt már Sátán legyőzésekor egyszer végrehajtották. Így nevezte el az egészségügy a kivégzését, mint az összes elmebeteg helyetti lemészárlásunkat.

Mikor Zsiga Marcell prédikált a 47.000,-Ft-ról, nekem éppen annyi rehabilitációs járadékos bevételem volt.

Ezt kezdték el Nyomorultak könyvével Viktor Hugónak Íme az emberek felkiáltásával a világfeszületüknek.

83 éve tart a Pszichografoógiai apokalipszis hosszabbítás a vértől csepegőkkel, politikusoknak és médiának való kitermelésükkel, állandó támadásai közben a családomnak. Vért vérrel áldoznak, vérből szépülnek, válnak emberré mint Vénusz áldozók, vérből gazdagultak az egész világegyetemenben földönkívüliekkel együtt. Véráron írok is, minden véráldozásuknak, gyalázatuknak megkérik tőlem az árát. 1997-es tor temetési ünnepük kezdetével, ismételve állandóan, amit velünk műveltek paranoid skizoprennek nyilvánított a Hunnia börtöne Magyarországnak először egy évre, amelyiké a világkönyvtár összes paranoid skiziopren szereplője, melyek könyveit folyamatosan ismételték 1998. óta is. Mivel nem tudtam semmiről, egyszerűen csak beszállítottak fuldoklásával Szenes Andrea horkoló szenes légynek, maguk hajtották végre a világapokalipszist, feltétlezték, ha egyszer is beszámolnék arról, amit a véráldozó elmebetegekkel tettek, csak skizopreniának könyvelnének el. Én kivégzett voltam folyamatosan az ország részéről. Eszméletlen állapotomban is éjjel-nappal gyaláztak, így emelték a médiájukat. Ez Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar sorsának ismétlése volt, így feküsznek a sírokban holtuk után is gyalázva az angyalok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 98
  • e Hét: 256
  • e Hónap: 2615
  • e Év: 54881
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.