Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Az antiszemita zsidó néven szereplő apokalipszis tagjai
  2018-11-18 03:38:07, vasárnap
 
  Először kezdjünk egy kis "zsidó" történelemmel, kik mondják magukat annak, kik vezették be születésem óta történő ismételt véráldozásuk leplezése miatt a rasszizmus szót. Sátán népe az összes zsidója a világnak, mely benne van a bibliájukban, a Talmud egyetlen feszületre tett Jézusának történetével együtt, abban az időben, amikor ördögök és démonok, tisztátalan lelkek (melyek gyalázatból jönnek létre és folyamatosan megszületnek vasnépként, ezért beszélnek magukról, mint lelkekkel rendelkezőkről annak ellenére, hogy a Jehova egykori Napisten lelkei kutyákban jönnek napvilágra, megmaradottjai a másik világ focizó népét jelentik állandó világapokalipszis részeként). Így is van írva, hogy a zsidók akkor ördögfiak voltak. Már előtte az örmény területen sátán népével végrehajtott Noé bárkaként megmaradt özönvízével a két utcai születésem óta engem megtámadó világapokalipszisüknek megölték őket. Ekkor hozta létre a sátán Heródes világ gazdagait, pálma jeles zsidó népet állandó világapokalipszis végrehajtása céljából, amik a narancs Rákóczi térrel bizonyítékaim szerint születésem óta áldoztak meg engem, sőt részt vettek a libás történelme szerint egykori Ázsia előtti emberek lakta népek lemészárlásában is. A Bizottság együttes beállítása szerint az Ízisz néven szereplő főpapja az ortodox állandó kislányáldozóknak résztvett pusztítók zsidóival az áldozásomban. Ez fontos, mert állandó semmiről sem tudó, nem szerepjátékos törvénnyel rendelkező főleg kislányokat gyaláztak meg, akár a sátánjuk, Illés együttes sorozatainak bizonyságával, melyet elpörölésével minden kor istenétől és királyától hajtottak végre rajtam. A barakkos zsidók holocaustos pénzt vesznek fel, annak ellenére, hogy a Pszichografológia hatágú csillagos jelét az állandó világkönyvtár összehordóinak, mint Varjú népének felvették, mint teremtményei a miskolci vasvárosnak nácikként, amik népe a kommunistákkal hajtott végre véráldozást az embereken, megtorolva azt is, hogy a barakkokban a pók fasiszta népe meggyalázta a legyeket. Az eredeti zsidó nép vicces könyvek bizonyítéka szerint is a sárgákat jelenti. A többi elméletben világkönyvtár állandó végrehajtóit jelenti, akár a Vörös oroszlán könyvben felsorolt farizeus, gnosznikus zsidó népek. A vasnépe a narancsoknak fasiszta és különféle jeleivel a Pszichografológiai Szepes Mária könyvnek, ami vérrel van megjelölve Miskolcot jelenti névtárával a politikusoknak 130 éves visszajövetelük óta, ők ölték meg a Varjú népét. A Talmud állatrendjének zsidói megáldoztak engem, mint az egerek, denevérek, nyulak, Liptai démonjai a nőstényeikkel együtt saját szerepük és sorsuk végrehajtásával.
A sors elméletben azt jelenti, amit az ember egyetlen szép élete alatt emberi körülmények között szorgalmával elér, mivel szerény, többre nem vágyik. Ezek az ártatlanokat meggyalázók, megáldozók skizopren könyvtulajdosaival a magyar felvett nevűeknek, mint azok a zsidók, amiket rima Jeruzsálemént nevezve Ábrahám népeként hoztak ki egykor tisztítva őket Egyiptomból, emberiség sorsát megpecsételve, szándékosan nyomorba döntve őket a világ nemeseivel, melyek a Pszichografológia állandó végrehajtói Habsurg vasfüggönyöseivel együtt, a tiszta szívű, törvénnyel rendelkező ártatlanokon saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket megtorolva végrehajtva, felfoghatatlan fényevéssel összekötött véráldozást hajtottak végre az összes zsidójával a világnak, köztük az eredeti sárga zsidó néppel, amelyik együtt koncertezik a vas Rákóczi térrel.

A nácik bolt és közlekedés fóbiájukat, fényevésünkkel, amit végrehajtottak sorsukként rajtunk hajtották végre, így emelkedtek, sőt a Talmud nácijai Bárány főszerepét is Évájuk állandó világapokalipszis Tarot 13-as Halál kártyájával. Bárányként jött köszönteni születésem után a cigánytelepe a megrajzolt feketemágusi rajzok alapján az Észak-Magyarországban verseim mellett megjelent illusztrációk bizonyítékai szerint, amelyet a látói a Pszichografológiai más arcában magukat mosó penitenciás emberré válók gyalázattal és áldozással, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával ismertek, ők jelentették meg őket.

Radnóti Miklós antiszemitaként vett részt Szepes Mária II-es elmeosztályával Borsodban a NagyPán Pszichografológiájának előkészületében Weöres távol-keleti pusztítóinak elméleteinek megírásával Mária mennybemenetele, Medvetánc, Innin pokoljárása, Istálló Vénusz Ízisz-Jézusként és különféle elméletekkel történő megáldozása kitervelésében patológiaként előre készülve az apokalipszisre, azzal a tervvel, hogy a keleti népeket és a cigányságot egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni, amik emberré válnak az én gyalázásommal, fényevésemmel, embertelen körülményeimmel, rendetlenségével az elmeosztályoknak nyomorban történő mindenem összezúzásával, értelmiségként történő legyőzésével a világ jóembereinek lakásaikban összezúzva őket, Yosé indiai cigányai mellett a világapokalipszis névtárának felvevőinek narancs torünnepeként a vasvárosnak politika részeként, a mártír utcanépe mellett a vasvárosnak, amiket a fasiszta ölt meg, mikor rájött, hogy ezekkel mészároltatták az ártatlanokat. Már mindenki mártír, akinek szerepe volt, az elhunyt apokalipszist végrehajtó szülők után is árvaságit és közgyógyót vesznek fel az én nyomorba döntésemmel.

Tudomásom szerint egyedül Göncz Árpádot hagyták életben, akit a vakolat rám ömlesztésével az űrpusztító ikerházában emeltek köztársasággi elnökké, már mint valdensét az értelmiség legyőzőknek, amit mutatott a média, hogy beáztatták őket. 1995-ben értek el ismét a Varjús hatágú csillagos vasak által megölt nép világkönyvtárának ismétléséhez Varjú nevek berendezésével, főszereplők kiiktatásával. Közben Feketevonat kezdetével az elmeosztály Rákóczi téri cigányai, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, ember gyalázókként temetői torünnepet kezdtek a politikusokkal és a celebekkel, bemutatva és állandóan ismételve a könyvek skizopren szereplői helyetti áldozásban, mit tettek az emberekkel, a magyar emberekkel együtt, mint az egri csillag központ támadását is, török háborúként, mely szerint magyar ment magyar ellen.

Bizonyítékokat tüntettek el annak a hatágú jeles zsidó népnek a megölésével, akik mindig a világkönyvtáráról gondoskodtak a református sátán népének azza a célból, hogy létrehozzák majd a világ feletti uralmukat megváltoztatott történelmekkel.A varjú mindig azt hitte, hogy jön a világ vége, így választotta ki egyszer az egyik Napisten, amit 1995-től ismételtek rajtam Müllerék, hogy találkoztam a rókával, a farkassal és a varjúval, meg a turulmadárral. A világkönyvtár a gönczi bibliájuk része volt állandóan a lyukas szívű könyvtulajdonos és sötétkapus dögjei állandó mészárlásával. Így hagyták életben a világkönyvtár mellé Göncz Árpádot.

Mivel levonszották az ég csillagait, én voltam az utolsó, akit lezárt Varga vasfüggönyös határok között vártak a Rákóczi téri orvosokkal, azzal a szándékkal, hogy minden szerep végrehajtása mellett végeznek velem, amit folyamatosan végre is hajtottak, szétpüfölve minden részemet. A régi világ meggyalázásával és megcsonkításával, emberek megölésével épült az új pöcegödör, amik tagjai vérből szépülnek, nemesednek emberekké.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 553
  • e Hónap: 2912
  • e Év: 55178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.