Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
1. A szarajevói merénylet is provokáció volt (I.vil.háb.)
  2018-12-21 12:08:13, péntek
 
  1. PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY (folytatásokban)
Ha visszagondolunk történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte valamilyen PROVOKÁCIÓ, amely esemény ÜRÜGYÜL szolgált a HATALOM számára Magyarország háborúba való beléptetésére!
*
1.) Az I. világháború előtt a ,,szarajevói merénylet", mint provokáció szolgált ürügyül, amiben uralkodói parancsra kellett a magyarságnak részt venni.

A magyarság számára ez a háború is a vesztesek oldalán ért véget.
A Magyar Királyság lakóinak száma a háború előtt 20 886 487 volt és 7 615 117-re esett vissza.
Ezt követően, az igazságtalanul - a ,,KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉGRE" hivatkozva - a TRIANONI BÉKEDIKTÁTUMMAL elveszítette Magyarország területének kétharmadát és az azokon a területeken őshonos 3,3 millió magyar lakos került határon túlra!!!
*
Előállt a világon az az egyedülálló helyzet, hogy a maradék Magyarország ÖNMAGÁVAL lett határos!
Pedig, nem is a magyar néphez tartozók akarták azt a háborút, hanem az uralkodói.

Hiszen, KÖTELEZŐ HADRAFOGHATÓSÁG VOLT!

Aki nem teljesítette a behívóparancsot, azt statáriálisan (azonnal) kivégezhették! Éppen ezért, a KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG-ELVE alapján büntetni az össz-magyarságot? a legnagyobb igazságtalanság, ami érhette Magyarországot és a benne élőket!
*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Kassa bombázása is provokáció volt a II.világháború előtt
  2018-12-21 12:04:41, péntek
 
  2. PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY (folytatásokban)

Ha visszagondolunk történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte valamilyen PROVOKÁCIÓ, amely esemény ÜRÜGYÜL szolgált a HATALOM számára Magyarország háborúba való beléptetésére!

2.) A II. világháborúba való beléptetésének ÜRÜGYE Kassa - állítólagos szovjet bombázása volt, mint PROVOKÁCIÓ.
Kassa - akkor még - magyar területen található, magyar város volt.
Erre a háborúra is jellemző volt a HATALMI akarat rákényszerítése - a KÖTELEZŐ HADRAFOGHATÓSÁGGAL - az egyszerű magyar emberekre.
A kötelező hadrafoghatóság azt jelentette: hogy aki nem teljesítette a behívó parancsot, azt azonnal ki is végezhették, mint dezertőrt...

Az 1945-ben véget érő II. világháború ismét a vesztes hatalom oldalán érte Magyarországot.
- Ebben az volt a legtragikusabb, hogy. az új kommunistának nevezett HATALOM mégis a kényszersorozott magyar katonát büntette. Egyedül Magyarország nem kerestette a fogságba került ,,honvédő" katonáit .Aki hazavergődött valamilyen fogságból, kikiáltották fasisztának és olyan rendőri felügyeletet kapott és olyan ellenségességet, ami miatt azt kívánta, bárcsak inkább meghalt volna a fronton!
- Aki túlélte a málenkíj robotot a Szovjetunió szibériai településein, az hazavergődve soha többé nem lehetett szabad, mert örökre rásütötték a láthatatlan skarlátbetűt, amit BELÜL a lelkében kellett viselnie, mint a II. világháborúban a zsidóságnak KÍVÜL a ruháján a sárga csillagot.
- Azoknak a horthysta kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos földműves - ,,kuláknak" kikiáltott - magángazdáknak és utódaiknak,
- valamint, az éppen polgárosodó értelmiségieknek, vagy
- a szakmát tanuló iparos - saját műhellyel rendelkező - mesterembereknek...
- a német nemzetiségűeknek...
szóval, MINDENKINEK, akinek nem volt lehetőségük Nyugatra menekíteni családtagjaikat, BELSŐ EMIGRÁNSKÉNT, a társadalom peremére száműzötten (kontraszelektálva) kellett leélni életüket.
Mára már egyértelmű, hogy a II. világháború miatt is KOLLEKTÍVE a MAGYAR NÉPET BÜNTETTÉK az azt kirobbantó HATALOM helyett.
*
Ezért aztán jó lesz vigyázni minden PROVOKÁCIÓVAL, ami ÜRÜGYÜL szolgálhat a HÁTTÉRHATALOM számára a vétlen magyar nép megbüntetésére.
*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. 1956-ban is provokációval kezdődött a tüntetéssorozat
  2018-12-21 11:59:21, péntek
 
  3. PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY (folytatásokban)

3. rész: 1956

A történelemben legtöbb forradalom és háború kirobbantásához szüksége volt/van a mindenkori (háttér) hatalomnak ÜRÜGYRE,amit PROVOKÁCIÓVAL, a nép provokálásával lehet kikényszeríteni. (Lásd Gyurcsánynak a 2006-os őszödi beszédét!)

Bizonyságul szolgáljon itt egy 1955-ös történet, amikor is az akkor még egymással szövetséges Vörös Hadsereg és a NATO csapatai 1955. október 25-én megkezdték a kivonulást Ausztriából. Cserébe, Ausztriának teljesítenie kellett a szovjet ,,molotovi alku" rá eső részét. Ezért másnap, 26-án a bécsi parlament kihirdette, majd alkotmányba iktatta a semlegességről szóló nyilatkozatot.

A szovjet- ,,molotovi alku" lényege:
- A szövetséges erők (Vörös Hadsereg és a NATO) kivonása után az Osztrák Köztársaság - Svájc mintájára - semleges államként folytassa életét. Szemben, az 1955 májusában a NATO-hoz csatlakozó NSZK-val. Az Osztrák Köztársaság ezzel együtt fogadalmat tett a jövőbeli náci vagy fasiszta mozgalmak elfojtására és ezen ideológiák betiltására is.
http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1955_oktober_26_ausztria_belep_a_semleges
_allamok_soraba/
Ekkor vált fontossá a Szovjetunió számára, hogy az Ausztriával határos Magyarországon állomásozó szovjet haderőt meg kell sokszorozni. Ezért, kidolgoztak egy olyan stratégiát, amelynek lényege a PROVOKÁCIÓ-val teremtett ÜRÜGY volt.
*
Az akkori miniszterelnök, HEGEDÜS ANDRÁS ""A forradalom kirobbanásakor átadta a kormányfői posztot Nagy Imrének, utólag antedatálva aláírta a szovjet csapatok beavatkozását kérő dokumentumot, átvállalva ezzel Gerőtől az emiatti felelősséget. Néhány napig összekötő a PB és a katonai bizottság között, majd a Szovjetunióba távozhatott (1956. okt. 28.)."" http://nevpont.hu/view/9854

HEGEDÜS ANDRÁS " 1956. október 24-én, a nép és kormányának követelésére kénytelen volt átadni a hatalmat Nagy Imrének. "Október 28-án ő írta alá antedatálva a szovjet hadsereg segítségül hívásáról szóló kérelmet. Október 28-án elvesztette KV és PB tagságát, majd október 29-én a Szovjetunióba menekítették"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)

Más forrás szerint:
"1956-ban a Varsói Szerződés keretében 4 hadosztálynyi szovjet haderő tartózkodott az országban. Október 23-án Hruscsov - Gerő Ernővel egyeztetve - döntött a budapesti katonai beavatkozásról. Zsukov, honvédelmi miniszter kapott parancsot Budapest megszállására. 24-én hajnalban, több irányból a fővárosba vonult - egy csaknem hadosztálynyi alakulat - csaknem 6000 katona, 290 harckocsi és kb. 120 páncélozott szállító harcászati jármű, valamint 156 ágyú. 25-én megérkezett Budapestre három új hadosztály a Szovjetunióból, Romániából - 20.000 főnyi össz-létszámmal." https://www.youtube.com/watch?v=aVfUixwHYtM

Kiegészítés:
Azzal van a gond, amit ELHALLGATNAK a fenti linken látható, hallható videóban! Mégpedig, az, hogy már október 23-án milyen nagy tömegek indultak az utcára és milyen szervezetten.
Nézzük csak meg ezt a videót, amelyikben az 1956-os forradalomról tudósítanak percről-percre!
https://www.youtube.com/watch?v=E4kma2QFMJM
*
Elgondolkodtató: hogyan lehetséges, hogy HRUSCSOV már október 23-án dönthetett Budapest megszállásáról? Csakis úgy, hogy már jóval korábban megszületett a terv a népfölkelés KIPROVOKÁLÁSÁRÓL, mint lehetséges ÜRÜGYRŐL, amire hivatkozva a szovjetek ÚJABB csapatokkal megszállhatták a Magyar Népköztársaságot.
*
Az elmúlt héten vettem elő Rácz Sándornak, a PARÁZSLÓ SZÁNDÉK című, és az EMLÉKEK ÉS TÉNYEK 1956-BÓL alcímű könyvét.

Ebben, a 2005-ös kiadásban a 140. oldalon található a "FIATAL MAGYAR TÖRTÉNÉSZEK FIGYELMÉBE" című fejezeten megakadt a tekintetem és tovább olvasva öt kérdést találtam.
Ebben az 5 kérdésben fogalmazza meg azoknak a történelmi tényeket, melyeknek érdemes lenne "utánajárni."

Rácz Sándor 1. kérdése:
- "Vajon a magyar forradalmat valóban tudatosan, előre megtervezve robbantották-e ki? Az eltelt 49 évben sokszor hallottam erről a feltételezésről. Az általam olvasott anyagok is erősen arra engednek következtetni, hogy a jaltai találkozón valóban erről tárgyaltak.... "

*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4. az őszödi beszéd is provokáció volt 2006-ban
  2018-12-21 11:55:18, péntek
 
  4. PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY (folytatásokban)

4.) Az ŐSZÖDI BESZÉD és a TÜNTETÉSEK, mint PROVOKÁCIÓK

Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án, az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott.A beszéd szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
Ami elgondolkodtató az egész beszédben azt kiemeltem.

- ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük." (Gyurcsány Ferenc)

Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot, ami ÜRÜGYÜL szolgált volna - egy az ukrajnaihoz hasonló polgárháborús helyzet kirobbantására.
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is ,,már le volt papírozva"... ami a Bajnai Gordon által területfejlesztési törvénybe bújtatott (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) T/5311-es sz. törvénymódosítása - amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_cim=Vés zhelyzet

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor, amikor ennek a törvénynek érvényt fognak szerezni, megkezdődhet a NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK magyarországi kiépítése, 11 katonai körzetre osztva hazánk területét.)
*
Ugorva a 2018-as kampányra, amikor is GYURCSÁNY FERENC nyíltan azzal kampányolhat, hogy: legjobb lenne Magyarországot még a térképről is eltörölni.

https://magyarkozosseg.net/gyurcsany-nyiltan-kimondta-magyar-allamisag-
megszuntetese-celja/

Ez bizony nyílt HAZAÁRULÁS!

http://s3.images.www.tvn.hu/2017/12/14/23/00/www.tvn.hu_
0892764df1ee5916da6a4c724302f053.jpg
*
BOTKA LÁSZLÓ brüsszeli kirohanásai a migránsok magyarországi betelepítése és az EU melletti kardoskodása is ezt bizonyítja.
http://hvg.hu/itthon/20170601_botka_brusszelben_orban_lesz_a_hibas_
ha_ketteszakad_europa
*
Ezt szolgálná egyébként az is, ha a TTIP-t elfogadná az Európai Unió és KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰVÉ TENNÉ ALKALMAZÁSÁT a tagországok számára.
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944

Ezzel létrejöhetne az un. baloldaliak nagy álma: az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK!
*
Azért is igyekeznének az EU-ba betelepíteni a sok BEVÁNDORLÓT, akiknél nem kell félni a nemzeti hovatartozás érzése miatti tiltakozástól.... Őket lenne hivatott kordában tartani a NATO itteni támaszpontján létrehozott 11 logisztikai központon állomásozó NATO hadsereg az összes harcászati eszközével és személyi állományával.
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5. A jelen tüntetés-sorozat is provokáció
  2018-12-21 11:53:41, péntek
 
  5. PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY (folytatásokban)
5.) A jelen tüntetés-sorozat is PROVOKÁCIÓ.

Most újra próbálkoznak, mert - mint ahogy Gyurcsány mondta:
- "Legjobb lenne Magyarországot még a térképről is eltörölni!"

Ezért, nem nyugszanak! Tüntetnek, uszítanak, mintha nem a PAKTUMNAK köszönhetnék, hogy 1990 után nem történt semmiféle felelősségre vonás a magyar ipar és a vétlen munkásság fölszámolásáért... közvetett likvidálási módszerrel történő megsemmisítésért!

Tüntetnek uszítanak, hogy soha még csak szóba se jöhessen semmiféle elszámoltatás sem az 1990 előttiekért, sem a 2006-os rendőrterrorét!
Most a MIGRÁCIÓT akarják fölhasználni a MAGYARSÁG maradékainak LEPUSZTÍTÁSOS KIPUSZTULÁSÁNAK ELŐIDÉZÉSÉRE.
a NATO itteni támaszpontján létrehozott 11 logisztikai központon állomásozó NATO hadsereg az összes harcászati eszközével és személyi állományával.

2008 óta hiába ügyködtek azon, hogy legyen ÜRÜGY a Bajnai Gordon, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVNYBE BÚJTATOTT (T/5311-es) 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) a parlamenttel elfogadtatott törvénymódosításnak ÉRVÉNYT SZEREZNI!
*
Ez a törvénymódosítás lehetővé tenné a NATO számára - az EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉT 11 körzetre osztva, egyenként 10 km-es sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_cim=Vés zhelyzet!!!
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
Ez konkrét terv, hogy a NATO Magyarország területén építse ki EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT.
A magyarság maradékai, pedig mehetnek a nemzeti parkokban kialakított rezervátumokba.
Valójában, amit sikerrel kirobbantottak UKRAJNÁBAN, azt ide tervezték Magyarországra, méghozzá az őszödi beszéddel... Csakhogy, akkor még nem volt kész T/5311-es sz. törvénymódosítási javaslat. .
*
Vége
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért provokálnak a tüntetők
  2018-12-21 11:52:02, péntek
 
  Pontosan azért PROVOKÁLNAK polgárháborút, hogy legyen ÜRÜGY a NATO-nak kiépítenie - hazánk területén - európai támaszpontját!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 213
  • e Hét: 7211
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 44099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.