Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Éljen a király!
  2018-02-25 07:15:19, vasárnap
 
  Ott kint lézengtem egész délután, egyszer lekéstem a fél hatost, aztán a fél hetest is lekéstem és végül de nem utolsósorban a fél nyolcassal kerültem haza, de véletlenül se jutott volna eszembe, hogy van ma ez a fáklyás menet. Mert ha eszembe jut, bár alig álltam a lábamon reggelt tízkor mentem el itthonról, de ha eszembe jut elmentem volna a fáklyás felvonulásra, nem jutott eszembe, pedig reggel még anyámmal is beszéltünk róla.

Rég nem késtem így le a buszokat, jön a nyár, nyáron szokásom hazajövetelkor így elszámítani magam, nyáron sokszor eltévesztem a buszok indulását így ahogy a tegnap este is kétszer, háromszor.

Ilyen helyeken is, még a magyarok között is vannak csajok, van ugyanannyi esély a szerelmi kalandra mint mondjuk a buszokon, és így kis alkalmilag belefér magyar is,

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semmi nem jó
  2018-02-21 20:10:56, szerda
 
  Most készül

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem megy semmi
  2018-02-15 09:22:56, csütörtök
 
  Semmi nem jó, nem jó semmi
senki sem jó, nem jó senki,
mindent széttörök,
mindenkit megölök,
mert nem megy semmi.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Haz
  2018-02-15 09:15:08, csütörtök
 
  Ha van gatyád, jó, kell,
de a haza teher.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leköpött
  2018-02-08 07:34:59, csütörtök
 
  Ma megint leköpött de csak úgy a nyelve hegyéről, és közben telefonált, tudjuk ki szokott, ki tud egyáltalán telefonálni, a szőke, én se tudok telefonálni aprox havonta egyszer, kétszer használom a mobilt beszélgetére, emailezek, az igen. Szombaton vagy pénteken köpött le az a villamosmegálló ablakán keresztül, tehát az üvegen landolt a köpet, ilyen esze van neki.
A vietnami kenőcsöt Máriánának a adtam, a kicsinek, most ez féltékeny a szőkére, eddig fordítva volt a szőke féltékenykedett miatta, sose hittem volna, hogy ez meg tud fordulni, és megfordult. Pont akkor féltékeny a szőkére amikor én meg épp hagyom ott a szőkét, hát nem érdekes..
Máriána azért féltékeny mert a szőkével hangzatossá vállt a kapcsolatunk, mindenki beszéli és a kicsi meg kisemmizettnek érzi magát, róla nem beszél senki, pedig igazán nincs oka mert most pont őt, a kicsi Máriánát szándékszom felcsípni, egy kicsit még túl kicsi de nálunk belefér ugyebár, a szőkét nem akarom mert azzal még egy ideig tart a harag, udvarolgatunk de nem tudom haza hozni mert abból cirkusz lenne, nem mással kettőnk között, ki vagyok rá, mintsem megbosszuljam három nap alatt fizikai erőszak formájában, inkább lelkileg adom neki vissza a hideg zuhanyt, az eltart három, hat hónapig is. Nem bosszú, csak "kölcsön kenyér visszajár". Lehet nem is adják Máriánát, ki tudja, most szombat óta itt se volt egyik se, ma volt itt a szőke, egyedül szállt fel a harminckilencesre, én utána de nem beszéltünk egymással, a Bétába köpött le aztán a nyelve hegyéről miközben én Máricsikával beszéltem, akkor se vele. Érdekes volt, ahogy ma otthagyva őket elmentem mellőlük, ők mind a ketten mosolyogva néztek utánam, Máricsika is és Klaudia is, legalább egy kicsit hízhatott a májam
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nádpálca és virgács
  2018-02-08 07:30:14, csütörtök
 
  A törvényerőre emelkedett deviancia kiszorította a normalitást,
- ezentúl aki nem tudja, mit hova kell dugni annak VIRGÁCS a sorsa

Mátyusan vagy józanon, az elvtársak és elvtársnők(!) készítsék a farukat, a NÁDPÁLCA be lesz vezetve minden reggelre reggelire

Azt sugalmazza, hogy hát végezzem én csak a kis tömeg és sorozatgyilkosságaimat és ne avatkozzak be a nagyok, azaz a kereszténység dolgaiba, mert mondja ő, vagy mondják ők a kereszténység ugyancsak virágzik ami igaz, tényleg nagyon is igaz. A pápa kövér, a bíborosok még kövérebbek, a papok akkorák nem férnek ki az ajtón, a kereszténység hódít, így hódít, tönkreteszi ugyan a népeit és a természetet de egyben a tönkrevágottakat maga alá gyűri, meghódítja, és ez annyira kurvára tetszik neki, a kifinomult két bal- agyféltekés gondolkodásának annyira hízelgő, hogy mind több és több népet és egyre több természetet tud tönkre tenni.. Tehát nekem, nekünk muklesz, mert haladunk a korral és főleg a kórral. Lassan a világ keresztény, már az, lassan nincsenek népek, lassan nincsenek fák, nem lesznek állatok, csak ők lesznek,a miseBORgőzös tetűk..(BOR = Biseriká Ortodoxa Romana, a Román Ortodox Egyház)..'Túz Biszériká ..

A látens inkvizíció már a Fidesszel elkezdődött Magyarországon, tudjuk ki, én kezdtem el. A nagyvilágban ugyanezt úgy hívják, Putin, Trump, Erdogan és egyebek, lassan megy de biztosan és egyszer csak végleg vége lesz a reformátyus vígandrásnak.De a neve megmarad, csak a név marad meg,a többit mind mind befőzzük.

És egyben egy fiatal román fiúhoz hasonlít, amit egyenesen blaszfémiának is tekinthetek a felvető részéről de akinek egyben meg is köszönöm a problémák felvetését, és de ki is átkozom a reformátyusok szennyty etyházából- ő, a pap elvtárs és kolléga nem református, hanem unitárius úgy tudom-, de hát lehet ilyet? Egyből parasztot képezne belőlem, ám van benne, a nemesi státusom meglehetősen el van hanyagolva, semmilyen okmány nem bizonyítja, szóval a nemesi státusom under construction. De a származásom az egy az egyben polgári, mindenkim, minden rokonom vagy igazgató, vagy mérnök, mindenki tulajdonos, főnök és vezető, villamosvezető is van,az is vezető szerepben, és újabban rendeztem egy hajléktalant is azaz kettőt, csak hogy én se legyek teljesen egyedül a szabad pályámon.


Link

Most pedig azt mondja, hogy ne keressem a hibát, az egyházban, vagy úgy mindenben általában akármiben. Azon kívül, hogy ez a fő hiba, hogy ez a jelszó, hogy nem kell keresni, ezen kívül hát tényleg nem kell keresni, mert itt olyan, akkora hibák és akkora bajok vannak, hogy az ők, a képviselőik szemeit már rég kiverték, de a magyar egyházban, vagy egyházakban ugyanaz a kivetnivaló szerintem mint az egész nemzetben, konkrétan az egész egyházat és az egész nemzetet ki kell cserélni ahhoz, hogy egy performáns reformáns reformátyusok lehessünk. Nem kell keresni a hibákat, mert megkeresnek ők téged, engem, csak érzékelni kéne, s most mondjam el megint, hogy dehát itt mindenki tökrészeg, mindenki szarik mindenre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reformátyus
  2018-02-05 05:10:03, hétfő
 
  Meg van oldva, megoldódott a vallásszabadság kérdése és még a vallásé is, megint lesz vallásom is, visszatérek reformátusba és kész, minden a helyére került, újra itthon vagyok és egyben így már összeférek a keresztény egyházakkal, vagyis legalábbis könnyebben összeférünk. Nem arról van szó, hogy most elfogadom a kereszténységet olyannak amilyen, így is továbbra is fogom keresni benne a bajt, csak nem kívülről most belülről, másképp hangzik, de mindez által nem hiszem, hogy valami nagy vallás inkvizítor válik majd belőlem, nem kizárt, a vallásnak itt főleg nálunk magyaroknál nincs ereje, itt a kisgyerekeket és a nagyikat érdekli ez a témakör, és esetleg a betegeket, lehet hogy pont ez változni fog, ez jó lenne. Hogy majd hogyan, miképpen illeszkedek be részlet kérdés, lényeges de apróság. Amit frissen megtért reformátusként reformálnék, csak, hogy mondjak is valamit ha már megint itt vagyok, az az egyház elnevezése éspedig, hogyha mi reformátusok a keresztény helyett keresztyénnek nevezzük magunkat így TY - vel és NY nélkül, akkor az egyházat vagy a vallásunkat is írjuk TY-vel, sokkal szebb és jobban is hangzik: REFORMÁTYUS, különben nekem a Facebook profilomban így volt, nem tudom lehet most is ott van, régebb írtam oda poénból de ezt most igazán halál komolyan mondom, a TYŐ az igazi.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öko- vallás
  2018-02-03 08:22:46, szombat
 
  Nem vagyok a drasztikus változtatások megrögzött híve, és egyébként is tetszenek nekem ezek a vallások, érdekesek, ami valakinek hazugság az másnak költészet, esetleg mese de így is úgy is szép, érdekes, másfelől pedig, az ökó inkvizició szempontjából nyilvánvaló, hogy nem a vallások a főszennyezők, a vallások inkább tisztító jellegűek. Az is lehet, hogy a sok mese, sok költészet, sok hazugság pont természet ellenes, természet romboló ne felejtsük el, mi "legyőztük a természetet" és ebben a győzelemben a vallásoknak nem kis szerep jutott. Még konzultálni fogok ökó szakemberekkel, hogy a kicsoda vagy a micsoda tényleg mennyire valós veszély, legjobb példa a karácsonyi fenyő, biztos, hogy kár kivágni, de nekem se lenne hozzá erőm, hogy betiltsam, és nem tudom mit szolnak ehhez például a szak ökológusok.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valodi vallásszabadság
  2018-02-03 08:03:12, szombat
 
  Valódi vallásszabadság akkor lesz amikor a vallásokat
megszabadítjuk a saját teméntelen egetverő hazugságaiktól(Az ilyen enyhén ironikus enyhén populista szlogen és felkiáltásszerű anyagot nem mindig gondolom egészen komolyan, csak azért írom le mert jól hangzik)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Abszolút vallásszabadság
  2018-02-02 06:24:08, péntek
 
  Abszolút vallásszabadság lesz, elvesszük a híveket és szabadságra küldjük az összes vallást

Ám ez tényleg nagyon komoly kérdés, hogy mi lesz a vallásokkal, annyira komoly, hogy az én értelmi kapacitásomat egyenesen túlhaladja, tehát jobbnak látom ha egyelőre nem is foglalkozok vele.

Itt egyáltalán vallás sincs, tehát vallásszabadságról se
lehet beszélni, eddig én
még vallásos istennel
sem találkoztam

Mielőtt a madaraknak a szabadságról kezdenénk el papolni, vegyük tudomásul, hogy a madár nem tudja, mi a szabadság

.. halvány sejtelmük lehet, amit onnan vonatkoztatnak, hogy a bizonyos pszichó- papoló patás görények kalitkákba zárják őket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 99 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 63
  • e Hónap: 3743
  • e Év: 3743
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.