Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Arany főnix gif
  2019-01-28 22:31:34, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Bölcs tanácsok a gyógyuláshoz
  2019-01-28 22:29:48, hétfő
 
  Az ember fejlődőképes teremtés, és rendkívüli képességek birtokában van. Csak sokan nem tudjuk, hogy melyek ezek a képességek, nem ismerjük fel, hogy tudunk változtatni az életünkön, és a nehézségeket, a problémákat meg tudjuk oldani, ha türelmesen és kitartóan szabályozzuk a gondolatainkat.

Most Louise L. Hay metafizikai tanító, előadó, motivációs tréner, és számos könyv szerzője, jóvoltából következzen 20 életjavító pozitív megerősítés, amely mindenkin segíthet.

1. Minden tapasztalatodért te vagy száz százalékban a felelős.

2. Minden egyes gondolat, ami átfut a fejeden, képes a megteremteni a jövődet.

3. Az erő mindig a jelen pillanatban van, nem a múltban, sem a jövőben.

4. Mindannyiunknak vannak olyan tulajdonságai, amit gyűlölünk, és amiért magunkat hibáztatjuk a kudarcainkért. Ezzel te is így vagy, ismerd fel és lépj tovább.

5. “Nem vagyok elég jó". Ne engedd, hogy ez a gondolat befészkelje magát a fejedbe.

6. Az önostorozás, az önhibáztatás a legártalmasabb tevékenységek egyike. Próbáld meg leküzdeni ezeket.

7. A múlt nem szabad, hogy csapdába ejtsen, mert ha ez mégis bekövetkezik, akár súlyos betegségek is kialakulhatnak a testedben.

8. Ha igazán szereted önmagadat, akkor az életed is jobb lesz.

9. Szabadítsd fel a múlt rabsága alól, és bocsáss meg mindenkinek.

10. Tanuld meg szeretni és tisztelni önmagadat.

11. Önmagad elfogadása rendkívül fontos lépés ahhoz, hogy változtatni tudj az életeden.

12. Saját magad idézed elő a legtöbb bajt, betegséget. Próbálj életmódot váltani, mert az életed és az egészséged a tét.

13. Az életed tökéletes. Mindig minden változik, de te képes vagy megtalálni a boldogságot.

14. Az életben nincs olyan, hogy kezdet és vég. Az életben minden körkörösen ismétlődik.

15. Az életben nem áll meg semmi, mindig minden átalakul, változik, megsemmisül, majd újjászületik.

16. Az Erő benned van, és ennek köszönhetően képes vagy bármilyen körülmény között helytállnod.

17. Használd ki a gondolataid erejét, mert ezáltal számos lehetőség nyílik meg előtted.

18. Minden egyes pillanat az életben egy esély arra, hogy elszakadj a múlttól, és jelen energiáira koncentrálj.

19. Ez a pillanat is meghatározó lehet az életedben. Ezért figyelj oda önmagadra.

20. Mondd ki hangosan: "Minden rendben van az életemben."
Forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Negatív energiák megszüntetésére
  2019-01-28 22:26:15, hétfő
 
 



Válassz egy geometriai alakzatot, hogy megtudd, milyen eszközzel tudod levágni magadról a negatív energiablokkokat!

Az élet nem egysíkű dolog, mindig lesznek érzelmi hullámvölgyek, és boldog pillanatok. Mindig minden folyamatosan változik, de ahhoz, hogy ebben a világban megtalálhasd az egyensúlyt, a harmóniát, meg kell találnod annak az eszközét is, hogy “letedd" a negatív gondolatokat.

Válassz ki az alábbi 3 geometriai forma közül egyet, és annak alapján megleled a megoldást!

1-es számú alakzat
Szerezz be egy adag kóser sót, de használhatsz himalájai sót, vagy Epsom-sót is. Tölts tele meleg vízzel a fürdőkádat, majd 4 evőkanál sót tegyél bele, és utána mártózz meg a vízben. Áztasd magad 15 percig, és máris megtisztítottad magad a problémáktól, lelki terhektől.

2-es számú alakzat
Ha nehéz helyzetben vagy, szólítsd magadhoz Mihály arkangyalt, aki megszabadít az ártó, mérgező kapcsolataidtól, emellett támogatni fog abban, hogy új, tisztességen, szoros barátságon alapuló emberi kapcsolatok kiépítését tudd megvalósítani.

3-as számú alakzat
Ha van egy ember, aki folyamatosan megnehezíti az életedet, lerombolja az önbizalmadat, akkor képzelj el közted és közte egy láthatatlan madzagot, majd képzelj magad elé egy ollót, amivel ezt a köteléket sikeresen elnyisszantod. Ilyenkor az fog történni, hogy a negatív energia megszűnik köztetek, az illető többé nem lesz képes ártani neked.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A vonzásról...
  2019-01-28 22:20:11, hétfő
 
  8 gyakori hiba, amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.!

1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani
Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében
Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel
Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

4. Ha nem vagy hálás a jó dolgokért az életedben
Ne ess pánikba, ne légy frusztrált, stresszes minden nap, mert így jelentősen megnehezíted az életedet. Inkább figyelj a jó dolgokra, örülj, nézz úgy a pohárra, hogy az félig tele van, nem pedig üres. A hálának gyógyító ereje van, és minél hálásabb leszel, az Univerzum annál bőkezűbb lesz.

5. Ha nem meditálsz minden nap
A meditáció során csak a jelenre összpontosítasz, a gondolataidat elzárod egy dobozba, és ráhangolódsz önmagadra. Ez azért jó, mert ezáltal letisztul minden, és kialakul a legszorosabb kapcsolat az Univerzum és közted, ami ezáltal hatásosabban el tudja juttatni a fontos üzeneteket, energiákat, amelyre neked szükséged van.

6. Ha szinte mindig a negatív dolgokat veszed észre
A változás nem könnyű, tehát ha eddig inkább pesszimista ember voltál, nem fogsz holnap optimistává válni. Ahhoz idő kell, és türelem. Viszont ha kitartóan dolgozol, és minden nap egy picit több jót veszel észre, az Univerzum pozitív ereje már sokkal jobban fog érvényesülni.

7. Ha nem fogalmazod meg tisztán a szándékodat, vágyadat
Mindig beszélj, fogalmazz tisztán és őszintén, ha a vágyaidról van szó. Az Univerzumhoz csak így jut el az üzeneted. Csak akkor beszélj az Univerzumhoz, ha már világosan megfogalmaztad a szándékodat.

8. Ha passzív életet élsz
Az Univerzum hiába teremti meg számodra a legideálisabb körülményeket, lehetőségeket, ha te nem vagy hajlandó cselekedni. Ahhoz, hogy nyerj a lottón, szelvényt is kell venned. A vágyakat először meg kell fogalmazni, majd utána tenni is kell azok megvalósulásáért.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Különös fogyókúra
  2019-01-28 22:15:07, hétfő
 
  Mihaela Bilic szakértő: "Meg lehet élni napi egy tojással és egy almával is"!

Mihaela Bilic táplálkozásszakértő-orvos szerint nyugodtan lehet úgy is élni, ha az ember egy nap csak egy almát, és egy tojást eszik meg, nem kell túlenni magunkat. Ez a kijelentése bizony kissé kiverte a biztosítékot, igen megosztó reakciókat kapott.

A szakember kijelentése természetesen kissé hihetetlen: "Egy alma és egy tojás segítségével fent lehet tartani az egyensúlyt a szervezetben, és elkerülhető a válságállapot. A gyakori és minőségtelen étkezés sokkal károsabb, mintha egyszer, de egészségesen ennénk egy nap.

Régen a katonák mielőtt a harcba mentek volna megettek egy almát, és egy tojást. Elsőre lehetetlennek tűnik, hogy ilyen táplálkozás mellett hogyan tudtak teljesíteni a csatában. Azonban ha jobban belegondolunk, tápanyagokban gazdag ételeket vettek magukhoz.

A tojás gazdag fehérjében, vitaminokban, és értékes zsírsavakban, és ezek optimálisan szívódnak fel a szervezetben. Hogy a rost-, és C-vitamin mennyiséget is biztosítani tudjuk a szervezet számára, ezért kell almát is fogyasztani" - állítja Bilic.

A szakértő azt tanácsolja, hogy, aki fogyni szeretne, annak ideális lehet ez a diétás étrend, hiszen szervezete semmiben nem fog hiányt szenvedni. Nyugodtan döntse el mindenki maga, hogy mit bír meg a szervezete, és mi az, amire szüksége van a kiegyensúlyozott, és egészséges táplálkozáshoz.

Ha szüksége van akkor konzultáljon egy orvossal, vagy táplálkozásszakértővel.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Tudtad mit jelent a kozmetikai termékeken az "M" jelzés ?
  2019-01-28 22:07:54, hétfő
 
  Mit jelent a 12 M jelzés a kozmetikai termékeken? Találkozhatsz még 3 M, 6 M, és 9 M-el is!

Biztosan te is észrevetted már a kozmetikumok tégelyének alsó felén a 12 M jelzést. Ha eddig nem tudtad, hogy mit jelent, most eláruljuk neked! Egy nagyon fontos dolgot tudhatsz meg a jelzés segítségével!

A kozmetikai csomagoláson látható 12 M, vagy néha 3 M, 6 M, vagy 9 M szimbólum igen fontos dolgot jelez. Egy felmérés során arra a szomorú tényre derült fény, hogy számos nő akár a 15 évvel ezelőtt ajándékba kapott kozmetikumokat is képes használni. Ez egyáltalán nem helyes, ugyanis a kozmetikumok, akárcsak az élelmiszerek szigorú szavatossági idővel rendelkeznek.

Ha jól megfigyeled a kozmetikumokat ezek a jelzések azt mutatják, hogy a felbontás után még mennyi ideig használható gond nélkül az illető termék. Ha nem találod ezt az univerzális jelzést, akkor azt jelenti, hogy a feltüntetett szavatossági dátumon túl semmiképp ne használd a kozmetikumot. A M betű a hónapot jelenti, így pl. ha valamin azt írja, hogy 3 M, akkor azt jelenti, hogy felbontás után még három hónapig használható.

Ha semmilyen jelzést nem találsz a termék szavatosságát illetően, az alábbi listából kiderül, hogy melyik kozmetikum mennyi ideig használható:

- parfümök: 3 év;
- púderek, szemhéjfestékek: 1-3 év;
- alapozó, krém állagú: 1 év;
- alapozó, folyékony állagú: 1 év;
- körömlakk: 1 év;
- napkrémek, napolajok: 1 év;
- szem-, és szájceruza: 1 év;
- testápolók, krémek: 1 év-6 hónap;
- szemtus: 3-4 hónap;
- szempillaspirál: 3-6 hónap;

Nagyon fontos, hogy betartsd a kozmetikai termékek szavatossági idejét, mert különben pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szerettél volna, ugyanis egy lejárt kozmetikum nagyon káros lehet a bőrre.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Gyümölcsös-rózsás torta
  2019-01-28 21:43:49, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tortaművészet  
Fehér-virágos torta
  2019-01-28 13:41:51, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tortaművészet  
Epres torta ( feliratozható )
  2019-01-28 13:40:15, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tortaművészet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 340 db bejegyzés
e év: 1442 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 2546
  • e Hónap: 34032
  • e Év: 238733
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.