Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Németország Klubja Trianoni II-es elmeosztály apokalipszise
  2019-01-09 16:53:46, szerda
 
  Németország trianoni zsidói kezdték el az árja német családom meghurcolását, cigányozva minket anyám és az anyám anyja által II-es elmeosztályával a világapokalipszis állandó bibliai zsidóinak, mint sátán népének 83 éve már. Ez volt látható Győzike kakasfrizurás szlovákokkal történő győzelmi torünnepében, amikor koldultatásuk közben saját sorsukként gyaláztak engem éjjel-nappal, kínozva melleimnél fogva Király Linda sorsaként.

Németország a Rákóczi téri hétszeres hosszabbításában a médiájának bemutatta 1997. óta az összes áldozását show műsorokban, végtelen tehetségkutatók rendezésével haladva végig Földanya áldozásában lírai karámjával az utcanépnek, mint bibliai lovasaival az ózdi 666 központjuknak az összes könyvön, szerepen, minket élelem, ruha, fűtetlen házban hagyva, macskáik között a nemi perverzeknek, amikor is a macskák fontosabbak voltak, mint mi, ők kaptak enni, nekünk csak forrásvíz járt, amit a Thököly utca közepéből hordtunk.

A II-es elmeosztálya Borsodnak kiszedte az emberek fogait születésemkor azzal, hogy a kurvákat nemesítve férjhez adja, tisztítsa, ezzel kezdtek az összes karmikus beteggel együtt, hogy a sánták bénítók voltak, ezért megtámadtak engem már a bölcsődében, valamennyi bibliai csapásuk sorsaként azzal, hogy őket nem szeretheti és tisztelheti senki.

Németország hagyta, hogy a cigányokat egyetlen nagy közös áldozással emeljék, nemesítsék emberré az áldozásunkkal, mivel saját a Talmud összes cigány népe Indiából, melyek elfoglalják az országokat többezer éve már. Dalai Láma megtámadta a családot születésem után a másik világban. Azóta vonulnak, emberi létformát követelve maguknak az elméletben Rossmanné könyve alapján depressziósok, ami azt jelenti, hogy nincsen értelme a létezésüknek.

Németország magasabbrendűbbnek gondolja magát, mint trianoni állandó világapokalipszis végrehajtói sátán népeként, Talmud állataival és zsidóival a náciknak, démonokkal, amiknek áldoznak vérrel szerte a világban, mert a démonok a vérből jönnek világra, akár a tisztátalan lelkei a vasnépnek gyalázatból, így lépnek emberi formában a világba.

Kék érzelemnélküli szemmel hozták létre a német népet a Pszichografológiai NagyPán népeként, mint árja nemi csapásait a náciknak. Ezeknek volt köszönhető a II-es világháború, mivel valamennyi szőkéjük utcanép és nemi csapás.A család szívét megtámadták a hidegkék szemükhöz érve őket emelve, kitermelve az egész világon, hogy nincsenek törvényeik, érzéseik.

Németország Piroska és farkas közvetítésére figyeltem fel, mivel nálam volt a gumibábu Piroskájuk szőke hajjal, csodálkoztam rajta, mivel velem játszották el, hogy én találkoztam a farkasokkal 1995-ben Pannijaként Szepes Máriának a Száműzött Nap daljátékomat eljátszva, mely alapján gyalázatot hajtott végre a német RTL KLub médiája a turulmadárral, mint egykori békesség madárral, mely után kitették a jelét Budapesten és kihozták öcsém áldozásával továbbra is Malek Andrea amerikai elmeosztály szellemvilág teremtőjével Vona Gábort kiválasztottként jobboldalinak a Talmud nácijai mellé ismételni Varjú névvel a hatágú csillagosok által összegyűjtött világkönyvtárat a lányommal eltartatva Nagy Anna halál vaskommunista sorsaként ismételve az összes kommunista időt és vallási ébredés korait egyházak nyitásával, a halálreformátus II-es elmeosztályának épület felvásásárlásával, bibliai prédikációikkal annak ellenére, hogy fenyő angyalszárnyakkal áldoztak meg születésemkor az egykori általuk felszámolt feketemágiájukkal becsinált történelmi egyházak képviselőit felszámolták.

Németországról már többször írtam, hogy ki kell vezetni az árja áldozókat Izraelbe, oda, ahová valók a trianoni sátán zsidói együtt a Talmud zsidóival és a narancs Rákóczi téri zsidókkal, de nincsen értelme, hiszen hozzák folyamatosan a saját muzulmán csapásaikat, mint nemi csapásait a Pszichografológiájuknak felvett történelmi Mohamed népének magukat kikiáltó iszlám állammal.

Nagyon hosszú a Pszichografológiájuk a véráldozóknak, Egyiptom összes történelme benne van a sivatagi jelecskéket felvevőkkel együtt, az amerikai szektákkal együtt, franciákkal, spanyol pusztítókkal, kínai pusztító nap és holdjeles jelével, amik helyett engem áldoztak meg őket nemesítve emberré felfoghatatlan módon, hogy jaj Nektek pusztítók, el lesztek pusztítva, tisztította őket a tik sem vagytok magyarok Mónika népe, amik mai napig emberré válnak, mint Andy Vajna, mint 83 éves értelmiség legyőzést végrehajtók Müller Péter Sziámi, csapásokat csendre intő döglegyével az élen a feketemágusoknak a fenevad ózdi feketemágus energiájával, amelyek világapokalipszist hajtottak végre az első embergyilkosság óta Liptaiékkal, Kupaiékkal, mint Ázsia előtti emberek lakta népek megölőivel, saját tettük és történelmük végrehajtásával rajtunk.

Németország Németh neveken berendezett csapásai, mint emberiség ellenes állandó vérfürdősök nem tudom, milyen okból gondolták magukat magasabbrendűbbnek az általuk megáldozott utolsó embereknél?

Mikor köpdösték az öcsémet cigányozva a kazincbarcikai pusztítójával István Kovácsnak, engem férjhez üldözve kastélyba költözött Kukó cigányok helyett Vénuszként Illés-Pisti miatt a középkorba egy alkoholista szereplőjükhöz, hogy összetörjék minden részemet továbbra is nyomorban tartva a Pszichografológiai csapások, mint a spanyol pusztító miatt a bal fülemet, az utcanép támadott, hogy elválassza az apokaliptikus csapásokat egymástól, jöttek a férjek, mint Pszichografológiai véráldozók elvenni őket. Így szaporodtak Németországnak közszönhetően hétszeres narancs Rákóczi téri hosszabbításukkal, amit már többször leírtam, hosszabbítottak, állandóan kitermelve a celebeket, politikusokat, ismételve a rajtunk végrehajtott tetteiket, támadva az esetlegesen jelentkező betegségeik miatt.

Mikor Müllerék megszüntettek örökre 2004-es megyei kórház trianoni apokalipszis elmeosztályán, bevetve ínyevő baktériumot ismételten 1995-ben ellenem, amit a médiájuk bemutatott, bekiabálták, hogy mit tettek, patológiákkal telepakolva minden részemet Sziámi népével, ez teljesen normális volt koldultatásommal együtt Borsod megyének, hogy ismételte folyamatosan az általa végrehajtott tetteit.

Eszmélésem óta bizonyítom, hogy ember voltam, nem tudtam arról, hogy Földanya-Vénusz hangját vették el és végeztek, gyaláztak megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 452
  • e Hónap: 12157
  • e Év: 51158
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.