Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Arany autó
  2019-02-09 11:41:02, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Arany 2.  
A penge
  2019-02-09 11:38:04, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Arany 2.  
Meghajlás
  2019-02-09 11:34:57, szombat
 
  Meg kell értenie az embernek, hogy nem véletlen, hová születik, hol él,
hová tartozik, milyen nyelven beszél, mit hisz, mire teszi föl az életét, mit
tagad és mit nem vall a magáénak, mit ölel magához, és mit utasít el
magától. És nem véletlen, milyen sors az, amit az embernek végig kell
küzdenie, vállalnia kell, meg kell hajolni előtte, és tudomásul kell vennie,
akármennyire zúgolódik is gyenge óráiban, és bárhogy szeretne tőle néha
néha megszabadulni.

Kodolányi János





 
 
0 komment , kategória:  Arany 2.  
Bombát találtam
  2019-02-09 11:17:48, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Arany 2.  
Űrhajós
  2019-02-09 07:37:50, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Arany 2.  
Csirkemell őzgerincben
  2019-02-09 07:23:03, szombat
 
  Az alábbiakra lesz hozzá szükséged:

Nyolcvan deka csirkemell;
Húsz deka bacon szalonna;
Tizenöt deka reszelt sajt;
Négy e.k. tejföl
Három e.k. liszt
Kettő tojás
só, bors, petrezselyem

A húst apró kockákra vágva fűszerezve állni hagyjuk. Tojásokat, három
evőkanál tejfölt, lisztet, sót, borsot, petrezselymet, tíz deka reszelt sajttal
kikeverjük masszának. Ezután a már korábban felkockázott hús is mehet
a masszába. Fogunk egy őzgerinc formát, ki vajazás után zsemlemorzsával
szórjuk, szalonnával béleljük, a szélei lógjanak ki nyugodtan a formából.

A masszát beletesszük a formába, a lelógó szalonnát pedig ráhajtjuk.
Szalonna csíkokat helyezünk a tetejére hosszában is. Melegítsük elő a
sütőt, és nagyjából 170 °C-on szűk háromnegyed óra alatt süssük meg
készre egy sütőpapírral bélelt tepsiben. Mikor kész, fordítsd ki a formából
a tepsibe, és sajttal való megszórás után pirítsd, hogy a szalonna színt
kapjon, a sajt elolvadjon. Némi hűtés után szeletelhető és található!





 
 
0 komment , kategória:  Gasztronómia 3.  
Űrhajós
  2019-02-09 07:14:19, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  3D png gifek   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 276 db bejegyzés
e év: 4376 db bejegyzés
Összes: 34589 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 24402
  • e Év: 156956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.