Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Ferenc pápa: A keresztény nem hisz az elkerülhetetlen .....
  2019-03-20 21:42:08, szerda
 
  Ferenc pápa: A keresztény nem hisz az elkerülhetetlen ,,végzetben"!
Március 20-án délelőtt a Szentatya folytatta a Miatyánkról szóló katekézissorozatát a Szent Péter téren tartott általános kihallgatás keretében. A harmadik kérésnek, a ,,legyen meg a te akaratod"-nak a jelentéséről elmélkedett.
Ferenc pápa katekézisének fordítását teljes terjedelmében közöljük. Link
 
 
0 komment , kategória:  Vatikan_Ferenc pápa  
Eltemették Koós János földi maradványát
  2019-03-20 21:38:45, szerda
 
  Nagy tömeg gyűlt össze szerdán a budapesti Farkasréti temető Makovecz Terme előtt, hogy utolsó útjára kísérje a felejthetetlen nevettetőt és énekest, Koós Jánost. A művész 81 éves korában, rövid betegséget követően hunyt el március elején.
...... .......



...... ........... ..........



...... ......



Videó facebook oldali Link

*
- Koós János színész, táncdalénekes 81 éves korában halt meg. Március 20-án temették el a Farkasréti temetőben, ahol Szerednyey Béla mondta el Verebes István gondolatait.
Miután Koós János koporsóját a sírba helyezték, özvegye, Dékány Sarolta összeomlott.
Családja szűk körben búcsúzott el - az énekestől. A temetés a tervezetthez képest egyórás csúszással indult, az emberek egy szál virággal búcsúztatták a népszerű énekes-komikust. Verebes István búcsúlevelét Szerednyey Béla olvasta fel, ezután a gyászolók végső nyughelyére, a Farkasréti temető művészparcellájába kísérté az énekest. A tömegben többek között Juszt László, Fásy Ádám, a Zámbó testvérek, Zalatnay Cini és Csongrádi Kata is feltűnt.
A részvétnyilvánítások során Koós János özvegye, Dékány Sarolta nem bírta elviselni
a megterhelő helyzetet. Miután fogadta néhány ember kondoleálását, távozni volt kénytelen: fia a sírhant mellől kocsijukhoz vezette.
- Koós János temetése március 20-án, szerdán lesz a Farkasréti temetőben. A szertartásra érkezők a Makovecz terem előtti ravatalnál 13.30 és 14.30 között róhatják le kegyeletüket, a család kérésére egy szál virággal - olvasható a közleményben, amelyet Koós Réka menedzsere, Csábi Zsolt juttatott el az MTI-hez.
A táncdalénekes-parodista-színész vasárnap hunyt el 81 évesen, rövid betegség után. Végső nyughelye a művészparcellában lesz.
*
- Eltemették Koós Jánost Link
- Szerdán helyezik végső nyugalomra Koós Jánost a Farkasréti temetőben. A szertartásra érkezők a Makovecz terem előtti ravatalnál róhatták le kegyeletüket, a család kérésére egy szál virággal.

- Képek a temetésről Link

- Ezekben a percekben vesznek végső búcsút Koós Jánostól Az első fotók a temetésről Link

- Megható beszéddel búcsúztatták Koós Jánost videó Link

*
Az én gyertyám örökké ég Koós János emlékére. Nyugodjon örök békében az Isten országában az angyalok közt. A mennyben már az angyalokkal együtt fog énekelni, csak nyissuk ki jól a fülünket, mert fogjuk hallani
...... ........... ........... .............

 
 
1 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
320 éve történt az első sümegi csoda
  2019-03-20 18:49:57, szerda
 
  2019. március 20., szerda | 12:04
A Sümegi Csodatévő Szűzanya emlékévéhez kapcsolódva március 15-én Márfi Gyula érsek mutatott be szentmisét a Sarlós Boldogasszony ferences kegytemplomban Reisz Pál ferences házfőnökkel, Nagy József kanonokkal, sümegi főesperes plébánossal, valamint környékbeli papokkal együtt.
Legenda:
A 17. század végén egy bécsi nemes ember felesége, Marie Sophie Berghoffer rákban szenvedett, az orvosok azt mondták, csak Isten segíthet rajta. Egy alkalommal álmában egy Mária-szobrot látott, akkor még nem tudta, de a sümegi kegytemplom Szent István-oltáránál. Többször álmodott aztán róla, és több útmutatást is kapott, hogy merre keresse a szobrot. Így jutott el Magyarországra. Kereste Győrben, Pápán, majd az utolsó álmot követve Sümegre érkezett. Itt, az álmából már ismert szobornál misét kért gyógyulásáért, gyónt, áldozott, majd további három misén vett részt. Február 6-án, a harmadik szentmise végén megérintette a szobrot, és imádság közben szemmel láthatóan gyógyulni kezdett.

Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Kegyhelyek   
Negyven napra eltávolítják a faburkolatot a római Szent ....
  2019-03-20 18:43:39, szerda
 
  Negyven napra eltávolítják a faburkolatot a római Szent Lépcsőről
...... .......


2019. március 20., szerda | 15:25
A Scala Santa az egyik legkeresettebb zarándokcélpont Rómában - jóllehet a Jeruzsálemből származó lépcsősort háromszáz éve faburkolat fedi. Április 11-étől negyven napon át kivételes lehetőség kínálkozik: a hívek láthatják s megérinthetik a márványlapokat, amelyeken Jézus Poncius Pilátus elé járult. Háromszáz év után először teszik szabaddá a márvány lépcsőfokokat, amelyeken a hagyomány szerint Jézus Poncius Pilátus színe elé járult. A Catholic News Service (CNS) amerikai katolikus hírügynökség közlése szerint a zarándokok április 11-étől legalább negyven napig védő faburkolat nélkül láthatják és érinthetik a Szent Lépcső (Scala Santa) kőlapjait.
- Az eredeti alapanyag - a márvány - védelme érdekében 1723-ban diófa pallókkal borították be a lépcsőt. Húsz éve tart a Szent Lépcső felújítása, a Vatikáni Múzeum irányításával. A munkálatok során elsősorban az 1589-ben, V. Piusz pápa megbízásából készült, bibliai jeleneteket ábrázoló, a lépcső két oldala mentén látható freskókat restaurálják; a helyreállítás zárásaként a márvány lépcsőfokok faborítását is megújítják.
- A diófa pallókra azért van szükség, hogy megakadályozzák a márványlapok zarándoktérdek és -kezek okozta kopását, és megkíméljék őket az ereklyegyűjtők pusztításától: a lépcsőfokok az elmúlt évszázadok során sok helyütt erősen elkoptak, itt-ott lyukak keletkeztek rajtuk.
- Francesco Guerra atya, a Scala Santa pápai kegyhely rektora rendkívüli lehetőségnek nevezte a Szent Lépcső szabaddá tételét. ,,Így ugyanazokat a lépcsőfokokat érinthetjük, mint Jézus, és láthatjuk sok ember tanúságtételét" - mondta a CNS-nek adott nyilatkozatában.
- A zarándokok térdelve haladnak felfelé a Szent Lépcsőn, átérezve Krisztus szenvedését. A legenda szerint a márványlapokat, melyekre egykor Jézus vérét hullatta, Szent Ilona szállíttatta a jeruzsálemi Antonia-várból Rómába 326-ban. Az Örök Városban kezdetben a lateráni palota bejáratához vezetett a lépcsősor, ma a kegyhely Sancta Sanctorum-kápolnájába lehet bejutni rajta keresztül. Egyes ünnepnapokon az Egyház teljes búcsút engedélyez azoknak, akik minden lépcsőfokon elimádkoznak egy-egy Miatyánkot.
- Az eredeti, Rómában található Szent Lépcsőnek sok más templomban - Németországban bajor területen, illetve Bonnban - vannak másolatai, amelyek Jézus szenvedéseire emlékeztetik a híveket. A történelmi Magyarország területén is több szimbolikus másolata készült, többek közt Fertőszéplakon, Kassán, Kismartonban, Selmecbányán, de az egyetlen teljes, huszonnyolc lépcsőfokos a felvidéki Eperjesen található.

Forrás és fotó: Katholisch.de, Magyar katolikus lexikon
Magyar Kurír
 
 
0 komment , kategória:  Jézus a keresztúton  
Ma fényképeztem 03.20 - Virágzó mandulafa
  2019-03-20 18:39:07, szerda
 
  Csodálatos napsütés volt, felfő sehol nem volt az égen. Fantasztikus illata van a mandulafa virágjának.
...... .......



...... .......



...... ...........



...... ........



...... .......



...... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét képekben  
Beszélgetés Jézussal az oltáriszentség elött
  2019-03-20 18:23:23, szerda
 
  ...


Bemegyek a templomba, letérdelek az Oltáriszentség elé, elmondom örömömet, bánatomat, majd egy kicsit imádkozom.
*
Jézus rám mosolyog, majd így szól:
- Úgy örülök, hogy betértél hozzám! Annyira vártam, hogy valakivel beszélgethessek egy kicsit.
- Mi bánt Téged Istenem?
Jézus ezt válaszolja:
- Úgy örülök, hogy valakit érdekel, mi van Velem. . Egész nap kint Vagyok az Oltáron és várom, hogy valaki bejöjjön Hozzám. Olyan szívesen elbeszélgetnék minden emberrel. Sajnos nagyon kevesen vannak, akik időt szánnak Rám. Sajnos kevés emberrel tudok beszélgetni.....De te most itt vagy, mondd el Nekem mi bánt, vagy minek örülsz a legjobban?
Jézus szavait hallgatván ennyit mondok Neki.
- Jézusom! Te az Isten Fia vagy! Te lelkembe látsz, ezért tudod, mire van szükségem, mi az én örömöm és bánatom. Hiszem, ha akarod, megadod. Jézus így válaszolt: - Igazad van -
Ha tudod, miért fontos Neked, hogy elmondjak mindent?
Örülök annak, aki fontosnak tartja, hogy beszélgessünk!
Amikor imádkozol, Velem beszélgetsz.

- Milyen jó, hogy az embernek ilyen jó barátja van!
- Nem haragudnál meg, ha kérnék tőled valamit?
*
Nagyon fáj nekem az, hogy az emberek elfordulnak Tőlem, semmibe vesznek, káromolnak, eltaszítanak maguktól. Csak akkor létezek számukra, amikor bajban vannak. Nagyon fáj az a sok bűn, amibe folyton sodorják magukat. Főképpen az fáj, amikor a Keresztény Egyház fiai és leányai visszaélnek Velem. Megtagadják Mennyei Atyám egyes Parancsolatait, parázna módon élnek, eljárnak hozzám, mosolyálarcot öltenek, de házamtól távolabb már megtagadnak Engem.
Szükségem van rájuk, hiszen mindenkit üdvözíteni akarok!
Engeszteld érettük szívemet!

- Mit tegyek érettük, Jézusom?
- Mutasd meg életeddel, hogy veled vagyok!
- Hogyan tudom ezt megtenni, Uram?
- Először is szeresd embertársaid!
*
Légy türelmes másokhoz, tégy jót, még ha nehezedre is esik.
Imádkozz érettük mindennap.
Szeresd családodat, és törekedj az Életszentségre.
Ha hibázol vagy vétkezel, gyónd meg, bándd meg bűneidet mihamarabb és törekedj, hogy a bűnös alkalmakat elkerülöd. Azt add embertársaidnak, amit te is szeretnél, hogy veled tegyenek.
Ne feledkezz meg a böjtökről, ne feledkezz meg az ünnepekről.
Mutasd meg saját életeddel, hogy En veled vagyok.
Imádkozz gyakran másokért és tegyél jót azokkal is, akik téged bántanak. Ha viszont nyomaszt az élet súlya betegségekkel, súlyos gondokkal, légy türelmes és bízd Rám önmagad.
*
- Nehéz lesz Uram, de megpróbálom.
- Nem mondom, hogy könnyű lesz, de biztos lehetsz abban, hogy soha nem hagylak el.
- Köszönöm Jézusom! Olyan jó, hogy elbeszélgettünk!
- Jöjj máskor is! Ha tudsz, mindennap! Mindig örülök, ha így személyesen is találkozunk!
- Mi van akkor, ha nem tudok bemenni egy templomba?
- Akkor ott imádkozz, ahol éppen vagy! Mindenütt meghallom szavad! Nem hagylak el soha téged!
- Köszönöm, Jézusom!

Magasztalja lelkem az Urat! Áldott légy Uram, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében! Amen.

Forrás: katolikus network
 
 
0 komment , kategória:  Szentségimádás  
Labdarúgás E.B. selejtező mérkőzések
  2019-03-20 12:11:45, szerda
 
  Van, ahol biztosan jobbak vagyunk, mint a szlovákok és a horvátok.
Két nehéz Eb-selejtező vár a magyar labdarúgó-válogatottra ezen a héten. A szlovákok is, de főleg a horvátok nagyobb játékerőt képviselnek, mint a magyarok, mégis van egy olyan poszt, amelyen nem tudják megelőzni a Rossi-csapatot, ugyanis az első számú kapus, Gulácsi Péter magasan a legjobb mutatókkal rendelkezik ellenfeleink kapusai közül.
A magyar válogatott csütörtökön- az - az mai napon 20.45-től csap össze a szlovákokkal Nagyszombatban, majd vasárnap 18 órától a horvátokat fogadja a Groupama Arénában. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét meccset élőben közvetíti.
A magyar válogatott az egyik legnehezebb Eb-csoportba került a FIFA világranglistája alapján. Az ötfős csoportból az első két csapat jut ki a 2020-as kontinensviadalra, a selejtezők első szakaszában a csoportgyőzelem fő várományosával, a horvát, és a továbbjutásra szinten jó eséllyel pályázó szlovák válogatottal játszik Marco Rossi legénysége.
A vb-ezüstérmes horvát együttes a 4., a szlovák a 29. a világranglistán, míg a magyar válogatott az 52. helyen áll.
Ráadásul, ha a mezőnyjátékosokat vesszük szemügyre, mindkét válogatott erősebb, mint a magyar. A horvátoknál játszik többek között az aktuális aranylabdás, Luka Modric, a Barcelona klasszisa, Ivan Rakitic, a Liverpool védője, Dejan Lovren és az Inter támadója, Ivan Perisic is. Egészen illusztris a névsor, ami még korántsem teljes. A szlovák csapat sem szégyenkezhet, igaz, nem olyan nevekkel büszkélkedik, mint a horvát, de mégiscsak ott van az Inter játékosa, Milan Skriniar vagy a már Kínában focizó Marek Hamsík és az EL-negyeddöntős Zenit középpályása, Robert Mak.
Van azonban egy poszt, amely nem szerepel az előbbi felsorolásban, nem véletlenül. A három csapat kapusai közül a magyar válogatott elsőszámú hálóőre, Gulácsi Péter rendelkezik a legjobb mutatókkal.

- A nagyszombati Eb-selejtező hazai szektoraiba magyarokat jeggyel sem engednek be.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata a csütörtöki nagyszombati Szlovákia-Magyarország labdarúgó eb-selejtező mérkőzésre utazó magyar szurkolókat tájékoztatja.
A konzuli szolgálat honlapján kedden közzétett információk alapján a konzuli szolgálat a mérkőzésre szóló jegyek beszerzésében, árának visszatérítésében nem tud segítséget nyújtani. A magyar állampolgárokat a hazai (szlovák) szektorba az oda szóló jegy ellenében sem fogják beengedni, csak a vendégszurkolók részére fenntartott területre - írták.
- Az MLSZ felhívja a figyelmet: a csapat külön kérése a drukkerek felé, hogy a szurkolás maradjon a sportszerűség határain belül. Kerüljenek mindenféle rasszista és gyűlölködő megnyilvánulást, melyek esetleg zárt kapus büntetéssel járnának, mivel a válogatott jó szerepléséhez elengedhetetlen a buzdításuk.

*
- Hat nap, ötven mérkőzés: elkezdődnek az Eb-selejtezők.
- Csütörtök:
E csoport:
Szlovákia-MAGYARORSZÁG, Nagyszombat 20.45
Horvátország-Azerbajdzsán, Zágráb 20.45

C csoport:
Észak-Írország - Észtország, Belfast 20.45
Hollandia-Fehéroroszország, Rotterdam 20.45

G csoport:
Izrael-Szlovénia, Haifa 20.45
Észak-Macedónia - Lettország, Szkopje 20.45
Ausztria-Lengyelország, Bécs 20.45

I csoport:
Kazahsztán-Skócia, Asztana 16.00
Ciprus-San Marino, Nicosia 18.00
Belgium-Oroszország, Brüsszel 20.45

- Péntek
A csoport:
Bulgária-Montenegró, Szófia 18.00
Anglia-Csehország, London 20.45

B csoport:
Portugália-Ukrajna, Lisszabon 20.45
Luxemburg-Litvánia, Luxembourg 20.45

H csoport:
Moldova-Franciaország, Chisinau 20.45
Andorra-Izland, Andorra la Vella 20.45
Albánia-Törökország, Shkodra 20.45

- Szombat
D csoport:
Georgia-Svájc, Tbiliszi 15.00
Gibraltár-Írország, Gibraltár 18.00

F csoport:
Svédország-Románia, Solna 18.00
Málta - Feröer-szigetek, Ta'Qali 18.00
Spanyolország-Norvégia, Valencia 20.45

J csoport:
Liechtenstein-Görögország, Vaduz 20.45
Olaszország-Finnország, Udine 20.45
Bosznia-Hercegovina - Örményország, Szarajevó 20.45

Vasárnap
E csoport:
MAGYARORSZÁG-Horvátország, Groupama Aréna 18.00 (M4 Sport)
Wales-Szlovákia, Cardiff 15.00

C csoport:
Észak-Írország - Fehéroroszország, Belfast 20.45
Hollandia-Németország, Amszterdam 20.45

G csoport:
Izrael-Ausztria, Haifa 18.00
Szlovénia - Észak-Macedónia, Ljubljana 20.45
Lengyelország-Lettország, Varsó 20.45

I csoport:
Kazahsztán-Oroszország, Asztana 15.00
San Marino-Skócia, Serravalle 18.00
Ciprus-Belgium, Nicosia 20.45

- Hétfő
A csoport:
Montenegró-Anglia, Podgorica 20.45
Koszovó-Bulgária, Pristina 20.45

B csoport:
Portugália-Szerbia, Lisszabon 20.45
Luxemburg-Ukrajna, Luxembourg 20.45

H csoport:
Törökország-Moldova, Eskisehir 18.00
Franciaország-Izland, Saint-Denis 20.45
Andorra-Albánia, Andorra la Vella 20.45

- Kedd:
D csoport:
Svájc-Dánia, Bázel 20.45
Írország-Georgia, Dublin 20.45

F csoport:
Románia - Feröer-szigetek, Kolozsvár 20.45
Norvégia-Svédország, Oslo 20.45
Málta-Spanyolország, Ta'Qali 20.45

J csoport:
Örményország-Finnország, Jereván 18.00
Olaszország-Liechtenstein, Parma 20.45
Bosznia-Hercegovina - Görögország, Zenica 20.45
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Kikelt a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban élő rétisaspár első....
  2019-03-20 11:57:08, szerda
 
  Kikelt a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban élő rétisaspár első fiókája
Nagyobb kép Link
...... .......


Bekameráztak egy rétisasfészket a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban. Most kikelt az első fióka.
Egy ártéri erdőben élő rétisaspár fészkét kamerázták meg a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban. A Park nemrég örömmel adta hírül, hogy kikelt a sasok első fiókája. A bekamerázott rétisasfészekben kikelt az első fióka! A második tojáson szintén apró repedés látható, így nem kizárt, hogy a hét második felére már két fiókát fognak etetni a szülő madarak"
Ha minden jól megy, a fiókák 10-11 hét múlva már kirepülhetnek a fészekről
Jelenleg nagyjából kétszáz költő rétisas pár él az országban, számuk növekvő trendet mutat.
A második tojáson szintén apró repedés látható, így nem kizárt, hogy a hét második felére már két fiókát fognak etetni a szülő madarak," közölte Facebook-oldalán a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. Bár még sok veszély leselkedik a két kis fiókára, ha minden jól megy, 10-11 hét múlva már kirepülhetnek a fészekből. A Filmdzsungel által bekamerázott fészekben egy ártéri erdőben élő rétisaspár életét lehet követni:

Videó Rétisas fészekkamera Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Meghalt Baló György 71 éves korában
  2019-03-20 11:47:36, szerda
 
  Az ismert televíziós évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és a kereskedelmi csatornákon. 71 éves volt.
71 éves korában meghalt Baló György televíziós szerkesztő, műsorvezető - közölte a család. Méltósággal viselt, hosszú betegség után hunyt el szerettei körében.
Baló György 1947-ben született Budapesten, majd 1970-ben angol-német bölcsész diplomát szerzett az ELTE-n. A Magyar Televízió Híradójánál kezdett dolgozni, 1975-től a külpolitikai szerkesztőség munkatársa, majd helyettes vezetője. Ekkoriban a Panoráma, a Stúdió és a Hírháttér szerkesztő-műsor vezetője volt.
1989 és 1990 között az MTV 2 igazgatója és a televízió választási irodájának vezetője, 1991-ig a Nap zárta főszerkesztője.
1995-ben otthagyta a közmédiát, és az Első Magyar kereskedelmi Televízió Rt. vezérigazgatója lett, ám a csatorna nem tudott elindulni. 1997-től a TV3 nevű műholdas kereskedelmi tévéadó vezérigazgatója volt a csatorna 2000-es megszűnéséig.
Ezután visszatért a Magyar Televízióhoz. Részt vett az Aktuális, a Záróra című műsorok készítésében, majd 2002-ben az MTV kulturális igazgatója lett. 2002-2003-ban a Hét című közéleti műsor főszerkesztője, majd a következő években Az Este, a Szólás szabadsága című közéleti-politikai háttérműsorokon, és a Kedd 21 című vitaműsoron dolgozott.
Kétszer pályázott az MTV elnöki posztjára, de nem választották meg. 2012 januárjában otthagyta a köztelevíziót. 2015-ben az RTL Klubon indult műsora Magyarul Balóval címmel.
Baló György idén januárban jelentette be, hogy pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért a Magyarul Balóval című műsorát saját kérésére szünetelteti az RTL Klub.
Munkáját 1991-ben Joseph Pulitzer-emlékdíjjal, 2017-ben Prima Primissima díjjal ismerték el.

Baló György temetéséről később intézkednek.

(Index, MTI, Wikipédia)

 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
Aranyosi Ervin: Kivirágzott a barackfa
  2019-03-20 11:40:08, szerda
 
  ...... ........... ........


Kivirágzott a barackfa,
de nincs meleg hozzá.

Nem jár erre a méhecske,
aki beporozná.

Gyönyörű szép minden ága,
csak a Nap sugára
nem melenget, felhők mögül
mosolyog csak rája.

Hej barackfa, szép barackfa,
lesz-e így termésed?

Vagy csak tréfát űzött veled
idén a természet?

Vagy tán, akik csíkot húznak,
felhőket terelnek,
akarják, hogy ne lehessen,
idén édes terhed?

A méhecskék sem jönnek még,
kaptárukban fáznak,
vagy elfogytak vegyszerektől,
vagy máshol tanyáznak.

Hej barackfa, szép barackfa,
sajnálkozva nézlek,
nem lesz idén barack-termés,
s híja lesz a méznek?



Aranyosi Ervin © 2019-03-19.
A vers megosztása, másolása,
csak a szerző nevével és a vers címével
együtt engedélyezett. Minden jog fenntartva
 
 
0 komment , kategória:  Tavaszi versek és képek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 506 db bejegyzés
e év: 4631 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 525
  • e Hét: 1604
  • e Hónap: 15042
  • e Év: 217955
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.