Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Harmónia......
  2019-05-31 18:07:10, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-31)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Gyámolítás hatja át.

Óra - idő, időszerűség, a megfelelő pillanat

Most kell megtenned, amit eddig halogattál. Eljött a Te időd! Erre figyelmeztet ez a szimbólum. Vége a felkészülésre szánt szakasznak, eljött a Nagy Pillanat! Negatív kontextusban az utolsó órát is jelenti - a bevégzett időt. Az óra tettekre sarkall. A jó időbeosztásra hívja fel a figyelmedet, nézd napodat, hetedet, és gondold végig, hol nyerhetsz időt a magad örömei számára. A jövőd már elkezdődött. Itt és most van! Úgy élj, hogy jelened határozza meg a múltadat és alapozza meg a jövődet. Minden pillanat örökkévaló.
Számtalan fajta óra étezik, homokóra, virág-óra, napóra, atomóra, és még sorolhatnánk. Hordasz órát? Mennyire függsz az időtől?

Szerelmi üzenete: Ne halogass! Ez a lefőbb üzenet, akár kapcsolatban, akár párkeresőben vagy. Add meg magadnak, amire vágysz, s általa a másiknak is teljesítsd vágyait. A híres szingli-vénlány mondás is szorosan kötődik az irőhöz: "Huszonötig válogat, utána meg várogat"

Ezt mondja neked:
Az időt mi formáljuk. Ahogyan te bánsz az idővel, úgy lesz a sorsod kiszámítható, vagy szétfolyó.
Gondold végig, mikor játszottál mások idejével - szoktál-e késni, halogatni? Ha igen miért? Mikor? Milyen tevékenységekkel, vagy dolgokkal kapcsolatban?
Legyen kéznél mindig az órád, és lassan magad is érzékelni fogod, mire mennyi időt kell szánnod.

Erre is gondolj: Szakítsd le minden szép óra gyümölcsét! Nézd meg Dalí, Elfolyó idő című képét. Ha a mai napon tüsszentesz, mindenképp nézz az órádra és keresd meg jelentését a Hapci naptárban!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-05-31 18:03:53, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-30)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Engedelmesség hatja át.

Tűz- Őselem: a meghajtó és a pusztító energia.

Légy óvatos, törekedj az önuralomra. Eredetiség és fellobbanó értelem, ötletek jellemzőek a tűz energiájára. Vigyázz, mert ami kiég, az megsemmisül. Csak ami lángol, az létezik energiája teljében. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy a lángoknak táplálásra van szükségük. A tűz az életerő, a szenvedély a megtisztulás, a bűnhődés szimbóluma. Alkotóerőt, tettvágyat, esetleg meghasonlást is jelenthet. Egyike a négy őselemnek. Ellentétével, a vízzel együtt az univerzum poláris princípiumai. A tűz a maszkulin, az aktív, a jang - a víz a feminin, a passzív, a jin. Együtt alkotják minden élet forrását. Pusztító ereje képes mindent az ősállapot egységébe visszarendezni. Kapcsolatba hozható a fénnyel, a szellemi erők ébredésével is, ám a pokol oldaláról - a tisztítótűz purgálása arra utal, hogy nem egyszerű az utadnak ez a lépcsője.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek szerelem kezdete, a lángoló érzelmek ébredése. Párkapcsolatbn élőknek, a kapcsolat tüzének felszítására való figyelmeztetés. Szerelmi légyottra invitál, lángra lobbantja a szenvedélyeket, vagy az indulatokat.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a láng meleget ad és egyben hatalmas pusztító erővel is rendelkezik, ezért óvatosan kell kezelni, nem szabad játszani vele. Idézd fel magadban azokat az eseményeket, mikor lángra lobbantál bármilyen okból, és azoknak a cselekedeteknek mi lett a következménye.
Fedezd fel, milyen területeken lenne szükséged egy kis tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.

Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-05-31 17:58:32, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szemérmesség hatja át.

Avar - elmúlás / újjászületés, táplálás

Látszólag az elmúlást jelenti, mégis inkább az újjászületésre berendezkedett, a földet éltető és tápláló őserőt hordozza. Elhozza neked az őszi erdő csendjét és nyugalmát. Figyelmeztet az idő múlására. Jelzést küld, hogy jól gazdálkodj az időddel, hogy abból is bő termés fakadjon. Az avar kártyája bölcsességet hoz a napodba. A lehullott falevelek sokasága az őszi tájképek állandó motívuma. Azonosítják az idős korral, az idős emberekkel. A városokban az avart eltakarítják több-kevesebb sikerrel, ám az erdőben csodálatos takarót alkot. Ha a kártyalapot ősszel kapod, hatása erősebben érvényesül!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknél a kapcsolat megszakításának gondolata egyre többször jelenik meg. Párkeresőknek jelezheti egy idősebb partner érkezését, szellemi társat.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy valaminek a vége egyben valami más kezdetét jelenti. A körforgás örök, az idő relatív.Az elmúlás nem mindig jár szomorúsággal. Főleg, ha tudod, hogy pozitív változás és a rend érdekében történt.
Védelem alatt állsz. Az Univerzum erői megóvnak attól, hogy megüsd magad. Puha avar vesz körül.
Ha ősszel kapod ezt a kártyát, élvezd az avart: menj el - akár egyedül, akár többen - egy erdőbe, csináljatok egy hatalmas avarhalmot és ugorjatok bele! Ha gyermekkorodban ez az élmény kimaradt volna, nagyon tetszeni fog, de ha nem, akkor is.

Erre is gondolj: A költői képekben a természet estéjeként jelenik meg az ősz, az avar képe. Olvasd Petőfi: Itt van az ősz, itt van újra című versét: ,,És valóban ősszel a föld / Csak elalszik, nem hal meg." Olvasd Nemes Nagy Ágnes versét az avarról: "Hogyha belegázolok, / hogy zizeg és hogy ropog! / Mit csinálsz te? - kérdik. / Járok, járok sárga hóban,/ színaranyban, / térdig."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-05-31 17:55:14, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Racionalitás hatja át.

Aranyhalak - Saját erődből összegyűjtött vagyon

Az aranyhalak a feng shui hagyománya szerint elnyelik a negatív energiát, jelképezik a boldogságot, bőséget és a vagyont. A pénz-bőség területén tartva aranyhalaidat bőséget hoznak, ám csak akkor, ha tiszta az akvárium, s a halak egészségesek! A kínai tradícióban 8 piros és egy fekete halat szokás az akváriumba tenni. A perzsa hagyományban szintén felbukkan a tavaszt köszöntő Norusz ünnepen. Az aranyhal pontyféle. Bőséget, pénzt, ahogy anyanyelvünk is fogalmaz: a "halpénzt" jelenti. A mesében a kifogott aranyhalnak varázshatalma van, teljesíti a jó ember 3 kívánságát, a megérdemelt szerencsét is jelenti. Ez a lap olyan, mintha aranyhalat fogtál volna - fogalmazd meg 3 legfontosabb kívánságodat, s küldj legalább 3 ismerősödnek Harmóniakártyát. A babona beválik!

Szerelmi üzenete: Ha párkeresőben vagy, merj színes ruhákat hordani, viseld büszkén a szépségedet! Párkapcsolatban élőknek a pénzügyi harmónia megteremtéséről, a javak egyenlő és igazságos megosztásáról szól.

Ezt mondja neked:
Egy akvárium a teljes világot képviseli. Alakítsd ki önállóan a saját világodat.
Az aranyhal csak a saját környezetében érzi jól magát, elveszti csillogását, ha kiveszik a vízből.
Teremts bőséget magad körül.

Erre is gondolj: Gyűjts szólásokat, mondásokat a halról. (Pl.: Él, mint hal a vízben. Tátog, mint hal a szatyorban stb.) A tarot Mértékletesség lapja. Asztrológiai jegye a Halak. Telepíts akváriumot, ha szereted a halakat, figyeld a vízben az életet. Nyugtató, elegáns hobby! Látogass el valamilyen nyilvános akváriumba, pédául a Tropikáriumba vagy az Állatkertbe. Olvass mesét az aranyhalról.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-05-31 17:38:06, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Naivitás hatja át.

Narancssárga - A kettes csakra színe, teremtőerő

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A narancsszín az erősen aktív, talpraesett, tevékeny, szervező időszakot jelzi. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész vagy változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyömölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha nincs párod, akkor szervezz bulit, spontán összejövetelt - ha van, akkor csípd fülön, és vidd el valahová, ahol mindketten jól érzitek magatokat.

Ezt mondja neked:
Figyelj, hogy ne használjanak ki ebben a meleg szívű periódusodban!
Ez a szín segít leküzdeni a belső zűrzavart. Kezdd azzal, hogy magad körül rendet raksz!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: A szexcsakra mandalája



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 238
  • e Hét: 1548
  • e Hónap: 6508
  • e Év: 51715
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.