Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Harmónia......
  2019-06-22 15:32:22, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-06-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Belátás hatja át.

4 - Négy - Anyag, materializmus

A szilárd struktúra, az anyag száma. Merevséget, földhöz ragadt gondolkodást, de szilárdságot is jelez, mely állapotból nem lehet a dolgokat kimozdítani. A korlátok, a bezártság száma is a négyes. Jelezhet titkokat (amiket négyszemközt kell megbeszélni), titkolózást, de az eltitkolt igazság felszínre kerülését is. Ha olyan napon kapod, amikor a bankod havi zárónapja van, fektess be, vagy foglalkozz pénzügyeiddel erőteljesebben! Ha negyedikén kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A kapcsolatot ma racionális alapokra lehet helyezni. Ma jó nap a lánykérésre, eljegyzésre vagy a kapcsolat távlatainak, a család anyagi dolgainak megbeszélésére. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor a gazdag szerető napja lehet, vagy ismerkedhetsz hivatalban, bankban.

Ezt mondja neked:
Rakd helyre pénzügyeidet - találkozz pénzügyi tanácsadóddal!
Foglalkozz ingatlannal, pénzzel, bankkal kapcsolatos dolgaiddal, ma fizesd be az esetleg elmaradt számlákat.
Pénz állhat a házhoz! Foglalkozhatsz ma eladással, vétellel, esetleg indíts szükségtelen, de értékes tárgyaid eladására aukciót!

Erre is gondolj: Az Uránusz uralma alatt áll. Tarot kártyája a Császár, a cigánykártyában a Nagypénz és a Ház lapja.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-06-22 15:27:38, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-06-19)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ölelkezés hatja át.

Vörös - Felfokozottság, szerelem, düh

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A vörös szín fokozza az energiát, az ösztönök, az akaraterő, a szerelem, az uralkodás - egyben az önuralom - a bátorság, a kifelé fordulás, de az agresszió színe is. Azt jelzi, hogy valamin uralkodnod kell, magadon vagy egy helyzeten úrrá lenni pedig nagy feladat. A torreádor leplének színe - a hős, aki képes az állati ösztönökön úrrá lenni. A tűz színe, mely felemészt és meleget ad egyszerre. A Mars, a vörös bolygó a harc istenének nevét viseli, s férfi princípium.

Szerelmi üzenete: Forró ölelés, parázs veszekedés, majd mindez előről. Latinos párkapcsolat. Olyan, mint a tangó - nézd a táncosok vörös ruháját! Párkeresőknek üzenet, hogy menj olyan szórakozóhelyre, ahol latin táncokat lehet tanulni-táncolni!

Ezt mondja neked:
Szubjektivitás jellemez, problémaérzékenységed igen erős.
A szexualitás, az erotikus energiák színe is ez. Lehet, hogy összejön az esti randevú?
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: A Kos jegye és a Mars bolygó, a tűz elem tartoznak hozzá. A gyökér csakra mandalája tartozik hozzá


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-06-22 14:59:13, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-06-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egzaktság hatja át.

3 - Három - Álmodozás

A család, a magasabb szintű gondviselés, a szentháromság száma. Rendet, stabilitást, biztonságot teremt az életünkben. Feloldódnak benne az ellentétek, a kezdet és a vég közé a dolgok kimenetele, a múlt és a jövő közé a jelen is beékelődik. A magyarság száma: ,,három a magyar igazság". A teremtés három lépcsője a fizikai, lelki és szellemi sík. Ha csütörtökön kapod, a lap sokkal erősebben fejti ki hatását - nézd meg a mai horoszkópodat is! Ha 3-án vagy 13-án kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A nagy beszélgetések napja van - különösen lelki dolgokról függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e vagy sem.

Ezt mondja neked:
Erkölcsileg jól jöhetsz ki egy helyzetből, morálisan nyerhetsz.
Egzisztenciálisan sikereket érhetsz el - ma pályázz meg új állást, ha tervezted, vagy építsd karrieredet. (A női vezetők segíthetnek utadon.)
,,Isten szeme" ma figyel téged, használd erősen intuíciódat, ma megérezheted a helyes választ. Intenzíven álmodhatsz, vagy angyali sugallatot kaphatsz.

Erre is gondolj: Jupiter - a Tarot Császárnője, a cigánykártya Állandóság lapja, a szentháromság. Szat- csit- ánanda.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-06-22 14:56:29, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-06-17)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Megértés hatja át.

Tégla - Védelem és korlát, szabály, mérték, egység

Földből és vízből, levegőn szárítva, tűz által kiégetve, magasra építve az egekig tör a téglafal. Minden őselem beavatásának birtokában van. Biztonságunkat, melegünket, házunkat alkotja. Testünk és lelkünk épülését szimbolizálja. Vigyázat, a fal néha nem védelem, hanem akadály is lehet! Ha akadály, akkor le lehet bontani, ám ha védelemre van szükségünk, akkor ez a kártya azt jelzi, hogy biztonságban vagyunk, a téglafal védelmében, vagyis a jelenlegi környezetünkkel egységben. Az ember letelepült életmódjának jelképe. A házhoz kötött emberre utal, aki falvakban, városokban él, állandó kultikus helyet alakít ki magának. Védelmet is biztosít, de egyben korlátot is jelent. A zárt társadalomra utal, szemben a nyitott, nomád társadalommal.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban szilárd alapokon nyugvó, de hatalmas kompromisszumot követelő kapcsolat. Párkeresőknek stabil, bár kissé unalmas emberrel való ismerkedés esélye. Lassan felmelegedő, barátságból átalakuló szerelem.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a teljes biztonság kialakítása és fenntartása hatalmas áldozatokat követel.
Gondolkodj el azon, hogy körbevetted-e magad valamilyen fallal azért, hogy ne lehess sebezhető. Ha igen, kinek nem nyílsz ki és miért?
Üzeni, hogy ami első látásra védelemnek látszik, gyakran akadály is lehet a szabadság útjában.

Erre is gondolj: A ház kártyája a cigánykártyában. Arra az emberre mondják, hogy "tégla", aki azért épül be valahová, hogy másokat besúgjon. Találkoztál már ilyen "téglákkal"? Voltál magad is ilyen helyzetben?
,,Nem szólhatok, fiam, mert a kőfal szorít,/ Erős kövek közé vagyok bérakva itt." (Székely népballada)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2019.05 2019. Június 2019.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 103 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4052
  • e Hét: 8452
  • e Hónap: 22538
  • e Év: 75096
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.