Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Harmónia......
  2019-11-06 19:57:33, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-04)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Rejtély hatja át.

Út - Magad vagy az út és az utazó is

Életutad jelképe, mely most - bárhová is visz - fordulópontot jelöl. Nincs járt út, és nincs járatlan út. Minden út nyitva áll előtted, kérdés csak az, hogy a ritkábban járt, vagy a gyakrabban tapodott ösvényt választod magadnak. Ez a kártya azt jelzi, helyes cél felé tartasz, jó úton haladsz. Az emberi élet maga is út. Az út egy követendő, példa értékű eszmény jelképe. Az utazás általánosságban a keresés, a felfedezés, a beavatás, a megtisztulás, a misztikus tudás utáni vágy, az egyik szintről a másikba, a profán térből a szent térbe való átlépés; célja a béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dolog a spirituális fejlődés.
Érdemes elgondolkodnod, hogy a lehetséges utak közül melyiket fogod választani, tényleg a saját utadat járod-e. Mi az az elengedhetetlen körülmény, mely szükséges a belső harmóniád megteremtéséhez? Tényleg szükséged van rá?
Üzeni, hogy az abszolút pozitív érték megtalálása csak kompromisszumok során valósulhat meg.

Erre is gondolj: A Válaszút kártyája a tarotból, a Váratlan öröm apja a cigánykártyában.
Baudelaire: Az utazás ,,Hej, fanyar lecke ez, leckéje az utaknak! Ma tegnap, holnap és örökre a világ/ egyhangú, kicsi hely, rossz ketrecet mutat csak."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-11-06 19:45:53, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-03)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Mosoly hatja át.

Futás - Futás - félelem, menekülés,

Ez a kártya a félelmeidet, vagy a félelmeidtől való megszabadulás vágyát, a félelmekkel való szembesülést jelzi. Meg szeretnél szabadulni valamitől, ami nyomaszt, terhes, vagy bántó. Ez az időszak próbára tesz téged, de erőd elegendő ahhoz, hogy célba is érj. Másrészt a futás igazi egészséget is jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinyes nehézségeknél, emelkedj föléjük és szeress gondtalanul.

Ezt mondja neked:
Ne félj a jelen problémáitól, azért jönnek, hogy megoldd őket, s pont olyan nehezek, melyekkel meg tudsz birkózni.
Fuss minden nap. Futógépen, természetben, vagy ahol szeretsz. Válassz egy jó cipőt! Ez megőrzi egészségedet!
Ha kora reggel képes vagy a szabadba menni, vagy csak nyitott ablaknál lélegezni, végezz Napfelkelte-meditációt! Gondolj a dervistáncra, mely megszabadít minden gondodtól.

Erre is gondolj: Nézd meg a Forrest Gump című filmet, idézd a filmből lett szlogent: Fuss, Forrest, fuss! A Kos jegyével analóg. Ma menj, és fuss egy kicsit! Legalább annyit, hogy a buszt elérd!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-11-06 19:42:10, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-02)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Áldozatkészség hatja át.

Hold - változás, termékenység női princípium

Személyiséged a holdfázisoknak megfelelően változik, most igen erős hatással van rád a Hold. Jelentheti, hogy holdkóros módjára viselkedsz, vagyis elmélkedésed, befelé fordulásod, érzékenységed már zavarja a normális életedet. Mutathat lelki érzékenységet, nőiességet és hatással lehet a termékenységedre is. Nézd meg a csillagjegyednek megfelelő előrejelzést a HarmoNet horoszkópban! A hold az éjszaka bolygója, a szépséget, a fényt jelenti a sötét végtelenben. Bizonyos hagyományok szerint a Nap párja, fénye tulajdonképpen a nap fényének visszatükrözése, így a függőség jelentése is társítható hozzá. Általában női princípium. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma. A taoizmusban az igazság jelképe.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élő nőnek a nőiség elfogadásáról, a női szerepek vállalásáról, harmóniáról szól. Férfiaknak a kapcsolat dinamikája, egyszer fent - egyszer lent állapota. Ha párkereső vagy, figyeld megérzéseidet!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a világ rendjén a visszatérő ciklikusság uralkodik. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy az általad kialakított életritmus vajon követi-e bensőd valódi dinamikáját.
Megéled-e nőiséged minden aspektusát?
Próbáld megválaszolni, hogy számodra mitől válik egy nő igazi nővé.

Erre is gondolj: A tarot Hold kártyája. Nézd meg a mai holdhoroszkópot. Hol áll a holdad a születési képletedben? Kérdezd meg a HarmoNet asztrológusát!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Halottak napja......
  2019-11-06 18:17:27, szerda
 
  A gyász nem múlik el. Nem múlik el, csak körbenövi az élet. Először még nincs más, csak a veszteség. Minden pillanatban. Élesen, kímélet nélkül szakít szét testet és lelket. Meg kell bolondulni, bele kell pusztulni a fájdalomba. Úgy érezzük nincs tovább. Ekkora hiánnyal, ekkora űrrel nem lehet tovább élni. Aztán az élet mégiscsak megy tovább. Makacsan halad, pereg az idő. Egyszer csak eljön a pillanat - ez csak később, visszatekintve válik világossá -, amikor már nem fáj megállás nélkül. Kezdenek lélegzetvételnyi szünetek lenni a kín addig megállíthatatlannak hitt hömpölygésében. Percek, amikor lehet másra is figyelni. Szusszanásnyi kis szigetek. Aztán ezekből egyre több lesz. Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy reggelente, álom és ébrenlét határát már nem a jeges felismerés töri át, hogy nincs többé. Aztán néha már mosolyogni is tudunk, amikor eszünkbe jut: ,,Hm, emlékszem milyen vicces volt, amikor....!" Az emlékek már nem fájdalmat hoznak, hanem hálát, hogy ő volt. Idővel lesz új öröm, lesz új lendület. Lesznek tervek, és új vágyak is. Lesz béke és elengedés, de a gyász marad, nem csökken. Az élet nő meg körülötte.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy igazság......
  2019-11-06 18:09:08, szerda
 
  Egy apa, mielőtt meghalt, ezt mondta a fiának: "Ez az óra több mint 200 éves, és még a nagyapád adta nekem. De mielőtt neked adom, kérlek, menj el vele az óráshoz, és kérdezd meg tőle, hogy ha eladnám neki, mennyit adna érte?"
A fiú elment, majd visszajött és ezt mondta: "Az órás 5 dollárt ajánlott, mivel régi, ócska."
Az apa azt mondta: "Most menj el a kávézóba, és ott kérdezd meg!"
Kisvártatva visszatért: "Ott is 5 dollárt ajánlottak érte, édesapám."
Az apa ezután ezt kérte: "Most menj el a múzeumba, és kérdezd csak meg ott!"
A fiú elment, majd visszajött, és ámulva újságolta a hírt: "Apa, egymillió dollárt kínáltak érte!"
"Szeretném, ha tudnád, fiam, hogy csak a megfelelő helyen fognak a megfelelő mértékben értékelni! Ha nem a megfelelő helyen vagy, ne legyél mérges azért, mert nem értékelnek. Azok, akik tudják, mennyit érsz, értékelni fognak. Ne maradj olyan helyen, ahol senki sem látja meg a benned lévő kincseket! Mindig tudjad, hogy nagyon értékes vagy!"



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 39 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4500
  • e Hét: 8900
  • e Hónap: 22986
  • e Év: 75544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.