Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kék ruhás
  2019-12-13 11:43:55, péntek
 
  AMINEK ÍGY KELL (KELLENE) LENNIE

Életkortól, testsúlytól, drága ruháktól vagy szemnek tetsző sminktől
függetlenül is meglátja, megérzi a férfi azt a nőt, akinek a lelke és a
külső megjelenése összhangban van.
Jómagam sokáig azt hittem, hogy ez egy meg nem fogalmazható
kisugárzás, vagy valami természetükből fakadó báj lehet.
Majd rájöttem, hogy a boldog nők szépek.
Mert nőként tisztelik és nőként szeretik őket.
Igen, ha a férfi vállalja a férfi szerepét, elismeri a nőt, egyszerre látja
benne a szeretőt, a gyermekei édesanyját, a megértő társát, akkor a
nő felnéz a férfira.
És boldog. Boldog és szép.
Mi lenne akkor, ha minden úgy lenne, ahogyan lennie kellene?
A férfi férfi lenne, a nő meg nő.
No, ez lenne az igazán gyönyörű!

Zetényi-Csukás Ferenc





 
 
0 komment , kategória:  Nőkről 2.  
Angyalkák
  2019-12-13 11:29:34, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  PNG képek 3.  
Skorpió 2021-ben
  2019-12-13 11:26:59, péntek
 
  Skorpió horoszkóp 2021 - Szerelem, karrier, egészség

Skorpió horoszkóp 2021 - Szerelem, párkapcsolat

A Skorpió horoszkóp 2021 szerint már az év elején a Vénusz csatlakozik a Plútóhoz, a Skorpió jegy urához. Ha házasságban élsz, kevésbé tudod tolerálni párod kiszámíthatatlan, és néha agresszív viselkedését. Fontos lenne a kompromisszum, több kérdésben is. Ha szingli vagy, ez idő tájt felerősödik benned a vágy egy igazi társra. Sokat nem is kell rá várnod, tavasszal megismerkedhetsz egy vonzó partnerrel, akit szeretnél tökéletesen megismerni. Legyél óvatos, mert kétséges, hogy az új kapcsolat beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Szerelmi téren július hónap látszik kiemelkedőnek. Ekkor a Nap a Rák jegyében áll, és fokozza az érzelmi gyengédségedet, szerető gondoskodásodat. Ha egyedülálló vagy, ekkor találkozhatsz valakivel, akivel megélheted az érzelmi mélységeket és magasságokat. A tökéletes boldogságba ősszel keserűség vegyülhet: párod túlságosan nagyravágyó és egyre kevésbé mutatja ki az érzelmeit. Elérkezettnek látod az időt, hogy mindent átbeszélj vele, sőt válaszút elé állítsd. A végkimenetel kétesélyes, de benned megvan a hajlandóság a szakításra is. Ebben az időszakban ugyanis lezársz minden kapcsolatot, ami érzelmileg vagy erkölcsileg nem működik az életedben. Nehéz ez az út, de az újjászületés élményét adja neked. Októberben aztán új szerelem ékezhet az életedbe, vagy ha korábbi mellett döntöttél, az erősödhet meg. A hónap második felében hátradőlhetsz, mert elérted, amit akartál: megéled a szenvedélyes szerelmet...

Skorpió horoszkóp 2021 - Karrier

Sikeres évnek nézel elébe 2021-ben! Februárban az Uránusz és Mars hatására céltudatosan, kissé szokatlan módon próbálod megvalósítani a terveidet, viszont óriási sikerrel. Zöld utat kapsz a sorstól, megnyílnak olyan kapuk, amelyeken eddig nem tudtál bejutni. Nagyon fontos számodra, hogy a bankszámládon minél nagyobb összeg álljon a rendelkezésedre. A Mars és a Plútó hatalmas energiákat kölcsönöz neked, így sokszor késő éjszakáig dolgozol. A kemény munka gyümölcsét áprilisban arathatod le, ekkor előléptethetnek a munkahelyeden. Augusztusban kitartásod jutalmát már pénzben is érezheted, fizetésemelést kaphatsz. Sajnos vannak irigyeid, de nem tudnak megakadályozni abban, hogy nagyot lépj előre a hivatali ranglétrán. Szeptemberben kifejezetten kedvező külföldi állásajánlatot kapsz, ha el akarod fogadni, azonnal reagálj rá. Télen olyan nagy terveid lesznek, hogy kevesen hisznek azok megvalósulásában. A Nyilas jegyben járó Nap megnöveli a hitedet, és ez mindenen átsegít. Szívós akarattal, szinte megszállottan küzdesz a céljaiért. A hónap második felében hátradőlhetsz, mert eléred, amit szeretnél: magasabb pozíciót, sokkal több pénzt.

Skorpió horoszkóp 2021 - Egészség

A has alsó része, a vastag- és a végbél, a húgycső és a húgyhólyag, a nemi szervek tartoznak a Skorpió jegyhez. Fokozott hajlamod van a nemi betegségekre, de a felfázással és a szaporítószervekkel kapcsolatos problémák is sok nehézséget okozhatnak neked. Augusztusban, a nyaralás alatt a plusz kilók könnyen felszaladnak, jó kondíciódat őrizd meg sportolással. Októberben fejfájással, alvászavarral küzdesz, hiszen a stressz még egy olyan nagy lelkierővel rendelkező személyt is megvisel, mint te. Próbáld ki a különböző nyugtató teákat!





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 348 db bejegyzés
e év: 4376 db bejegyzés
Összes: 34570 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 252
  • e Hét: 1598
  • e Hónap: 10982
  • e Év: 143536
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.