Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Jó éjszakát kívánok, szép álmokat ! ....
  2019-12-16 18:18:32, hétfő
 
 



Quebec - Kanada.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Téli naplemente......
  2019-12-16 18:15:20, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bikaharc.....
  2019-12-16 18:13:07, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:50:59, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-16)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Áhítat hatja át.

Nefelejcs - hűség, az isteni rendelkezések betartása, emlékezet

Nevében hordozza jelentését. Figyelmeztet arra, hogy ne felejts! Az emlékezet, akár az emberiség egyetemes emlékezete, akár a mindennapokban való jó emlékezet megőrzése viszi előre a történelmet és az emberiséget. Szánj időt a nosztalgiára, és csodálatos felismerések jönnek. A visszaemlékezés üzenetét hozta el ez a kis kék virág. Jelzi, hogy ma különösen nagy szükséged van a memóriádra. A virágok általában a szerelmet, az ifjúságot jelképezik. Jelentik a tél végét, az életörömöt, az újjászületést. Női, passzív princípium.

Szerelmi üzenete: Akár régi kapcsolatban élsz, akár párt keresel, a régi szerelmi kapcsolataid üzenetének feldolgozása a feladatod mára. Ha van egy fel nem dolgozott régi sérelmed, az még mindig jelen van a kapcsolatban, vagy árnyékot vet egy esetleges újabb kapcsolat létrejöttére.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a szépség múlandó, elhervad, mint egy szál virág. Ami ma fontosnak tűik, arra holnap már nem is emlékszel.
Emlékezz azokra az emberekre, akikkel már nem tartod a kapcsolatot, de szívesen találkoznál velük megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ,,Minden csak jelenés, minden az ég alatt, / mint a kis nefelejcs, enyész." A nefelejcs virágzásakor kapni ezt a kártyát különleges szerencsét jelent - olyankor vásárolj egy kis csokornyit, vagy szakíts egy-két szálat!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:37:54, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-15)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Cizelláltság hatja át.

Csecsemő - születés, újrakezdés, megújulás, élet, ártatlanság

Az újszülött az újrakezdés lehetősének, új életszakasz beálltának szimbóluma. Valami új dolog születése. Nem elsősorban anyagi természetű gyarapodást jelent. Valami új dolgot hozhatsz létre, elölről kezdhetsz valamit, amire már régen vágysz. A régi álmoskönyvek tanúsága szerint a fiú csecsemő őszinteséget, gyarapodást jelképez, míg a leány csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy mindig érdemes valami újba kezdeni a fejlődés érdekében.
Gondolkodj el azon, milyen területeken foghatnál neki valami teljesen újnak. Ha netán idegenkedsz az új dolgoktól, vizsgáld meg milyen korábbi élmények váltják ki belőled ezt az érzést.
Üzeni, hogy a gyarapodás nemcsak az anyagi síkon létezik, egy új kapcsolat, egy elkészült dolog, egy nagyszerű ötlet is értéket képviselhet.

Erre is gondolj: A gyermek kártyája a cigánykártyában. Jézus születése, mely egy teljesen új történelmi korszakot indított. Olvasd újra a Bibliában a karácsonyi történetet.





A kislányom december 15-én született ......
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:32:19, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-14)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Figyelmesség hatja át.

Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresőknek üzeni, hogy ne féltsd a szívedet, hiszen a szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.

Ezt mondja neked:
Odaadásodban ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Ne várj viszonzást a szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!

Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egyet, vagy nézz meg egy filmet. Ha van saját kutyád, figyelmeztetés, hogy törődj vele másként, jobban, többet. A Szíriusz csillagkép az égen (Nagykutya) Gyűjts szólásokat, közmondásokat a kutyáról. Mit fejeznek ki ezek? (Kutyául érzi magát, kutya meleg van, bizonytalan,mint a kutya vacsorája, stb...)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:29:53, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-13)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Állhatatosság hatja át.

Hattyú - Nemes öntudat, metamorfózis (átalakulás)

Üzenetét a "rút kiskacsa" mese hordozza. A legnagyobb metamorfózis az ostoba önhittséget állítja szembe a nemes öntudattal. A külső szépséget hozza összefüggésbe a lelki fejlődéssel. A hattyú élete minden tudását megszerzi, és elénekli élete utolsó hattyúdalát, majd visszaadja lelkét a teremtőnek. A teljes életet élő, a bölccsé váló ember jelképe. A Cygnus csillagkép formájában az égen is megtaláljuk. Ez a cigányok csillaga, elsősorban morfológiai okból. (cygnus-cigány szavak hasonlósága). Azt tanítja, hogy az előítéletektől mentes, a lényeget látó, az életnek örülni tudó ember igazán bölcs.

Szerelmi üzenete: Azt lásd a másikban, amilyen ő valójában - tedd félre előítéleteidet, próbáld a világot kedvesed szemével nézni, s megláthatod önmagadat, mint a hattyú a víztükörben. Párkeresőknek üzeni, hogy ne a külsőségeknek dőlj be, a lelket lásd a másikban.

Ezt mondja neked:
Szükséged van átalakulásra valamelyik életterületeden? Ha igen, akkor itt az idő!
A szépség, az esztétikum, a külsőségek változtatásának idejét is jelzi - vizsgáld felül külső megjelenésedet, és lehet, hogy egy új frizura, egy kis szolárium, kozmetika, smink - vagy épp ezek elhagyása jelentik a megújhodást. Nézd meg a Holdnaptárban, mire alkalmas a mai nap!
Ismerd fel a lehetőségeidet! A mai nap mindent eléd hoz, amire vártál.

Erre is gondolj: ,,Lásd annak, amivé válhat, s azzá válik, ami lehetne!" Csajkovszkij: Hattyúk tava. Olvasd újra a Rút kiskacsa meséjét.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:19:31, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-12)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Feltörekvés hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:17:04, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-11)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Penitencia hatja át.

Sötétkék - Lélek

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Intelligens, felelősségteljes, jó szervező, bölcs ember színe a sötétkék. Krisnát gyakran ábrázolják sötétkéknek vagy kékes feketének. Magas szellemiségű, földöntúli energiákkal és hatalmas életerővel rendelkező lélekre utal. Figyelmeztet arra, hogy ne légy passzív és határozatlan, inkább kiegyensúlyozott, aki elégedett a kínálkozó lehetőségekkel.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban ma nem a szex hangsúlyos - a lelki dolgok megbeszélésére, megélésére és megértésére ad lehetőséget a mai nap. Ha nem az aktuális, akkor előző kapcsolataid átgondolására lesz mód.

Ezt mondja neked:
Ez a szín segít elviselni a kudarcokat, hordj ma kék holmikat!
Hallgass a megérzéseidre!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: Krisna, alkonyi ég, mély tenger.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-12-16 17:10:45, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-12-10)

Kedves agica2004!
A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hűség hatja át.

2 - Kettő - Dualitás, kettősség, jang

A kétség, a dualitás, a kettősség száma. Jelképezi a Hold uralta női oldalt, a megtermékenyülést, egy új párkapcsolat létrejöttének lehetőségét vagy a meglévőben létrejövő sorsfordulatot. A kettő mozgásban van, poláris, ellentétes. A világon mindennek megvan az ellentétpárja, ami nélkül nem lehet teljes. Figyelmeztet az elfogadásra is. Hétfőn a kártya még erősebben fejti ki hatását - olvasd el a mai horoszkópodat! Ha másodikán kapod meg ezt a kártyát, hatása még erősebb. Ha 22-én kapod meg ezt a lapot, hatása szintén felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed MA egy kalandra? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha kapcsoltban vagy, akkor a mai nap a teljes egyetértésé, azonosulni tudsz kedvesed énjével. Ha kapcsolatot keresel, akkor könnyedén rezonálsz a másik nem titkos hívójeleire.

Ezt mondja neked:
Játszd azt, hogy a dolgok ellentétpárját keresed! Érdekes felismeréseket hozhat számodra.
Áldozatot hozhatsz a közösségért, a családért, a munkahelyedért. Ne engedd, hogy kihasználjanak.
Gondoskodj ma szeretteidről, maradjatok odahaza, vagy látogass meg (hívj fel) egy rég nem látott kedves rokont vagy barátot.

Erre is gondolj: A Hold kapcsolódik hozzá, Tarot kártyája a Főpapnő. Éva megteremtése Ádám oldalbordájából.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2040
  • e Hét: 6440
  • e Hónap: 20526
  • e Év: 73084
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.