Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Pincebörtönök, holokausztok 2. rész
  2020-01-30 00:37:58, csütörtök
 
  HOLOKAUSZTOK 2. rész
Ki kell végre mondani, hogy a KOMMUNISTA ESZMÉK JEGYÉBEN IS MILLIÓKAT IRTOTTAK KI a világ számos országában, köztük MAGYARORSZÁGON is!

A PINCEBÖRTÖN című filmben sátáni kegyetlenséggel - sósavkádban való megfürdetéssel, halálra-veréssel, majd TETEMEIKET LEDARÁLVA, vagy ELÁSVA, MINT HULLOTT-ÁLLATOKÉT - IRTOTTÁK a MAGYAR EMBEREKET...

https://vimeo.com/20674078

Később, a PINCEBÖRTÖNÖK megszüntetése és átépítése során, a napvilágra kerülő ÁLDOZATOK CSONTJAIT a sittel együtt a SZEMÉTRE HORDTÁK teherautókkal!

Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig. Ugyanis, akiket nem sikerült 1956-ig LIKVIDÁLNIUK az 1945 után HATALOMRA KERÜLŐ, magukat KOMMUNISTÁNAK és SZOCIALISTÁNAK sulykolóknak, azok váltak NEHÉZ-SORSÚVÁ a velük szembeni negatív megkülönböztetések sora miatt, aminek nem lett vége még 1990-ben sem! Erről azonban a következő részben írok majd.
*
(Folytatása következik.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Wass Albert szobrát meggyalázták Csepelen
  2020-01-30 00:34:27, csütörtök
 
  WASS ALBERT ÖNKEZÉVEL VETETT VÉGET ÉLETÉNEK, mert ,,a LÉLEK egyszer-csak belefárad abba küzdelembe, ami azzal jár, hogy ne a személyiségéről kreált kitalálmányok alapján ítéljék őt meg", hanem a valódi, EMBERI (ÍRÓI) ÉRTÉKEI alapján!

És, milyen érdekes, halálát követően egyből milyen sikeres lett!
Legalább 20 évvel ezelőtt hallottam egy könyvbemutatón azt a mondást, hogy:
- ,,A LEGJOBB MAGYAR ÍRÓ A HALOTT ÍRÓ"!
Milyen szomorú, hogy ennek még az USA-ban is érvényt tudtak szerezni!
*
https://pestisracok.hu/beerett-a-dk-s-es-mszp-s-uszitas-meggyalaztak-wass-albert- csepeli-szobrat/?fbclid=IwAR1eqkRHWB6fK3icvmWc5jMGT5KTumkkpEe7rR6_cGf4ud2VN0tHW0t jNyE
*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
30 éve tartó kettős mérce, méltatlan elnevezések
  2020-01-28 14:33:30, kedd
 
  30 éve tartó KETTŐS MÉRCE az élet MINDEN területén, például: MÉLTATLAN ELNEVEZÉSEK
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1043263&aid=278311

EGY ZÁRKÁBAN GÖNCZ ÁRPÁDDAL

A megtorlás legfontosabb perei (lásd 56-os Intézet "Megtorlás és emlékezés" c. gyűjteményét) - nyilvánvalóan csak az ábécérend okán - azonos oldalon szerepel két ügy: dr. Bibó István államminiszter és társai (dr. Göncz Árpád és Regéczy-Nagy László) büntetőpere illetve a Széna téri fiúké, "Blaski József és társai" címszó alatt.

A ,,reform-kommunistákra" - azokra, akik nem eltörölni, hanem csak jobbítani akarták a szocializmusnak nevezett diktatúrát - vonatkozott az 1963-ban meghirdetett közkegyelem (amnesztia). Ily módon, 1990 után is a közéletének legismertebbjei (Göncz Árpád, Fónay Jenő, Mécs Imre, Eörsi István, Haraszti Sándor, Márton András, Vásárhelyi Miklós,stb) néhány év vagy hónap letöltésével szabadulhattak ."

A GYERMEKHARCOSOKNAK azonban, NEM KEGYELMEZETT A RENDSZER:

MANSFELD PÉTER (a saját fodrász-üzlettel rendelkező szülők gyermekének született) ,,NINCSTELEN" MUNKÁSSÁ lefokozott ESZTERGÁLYOS IPARI TANULÓT még KISKORÚAN ÍTÉLTÉK HALÁLRA! Majd, MEGVÁRTÁK a 18. SZÜLETÉSNAPJÁT és azt követően AKASZTOTTÁK FÖL, különös kegyetlenséggel.
Az indoklásban az állt, hogy, idézem: ,,MUNKÁSOSZTÁLY ÁRULÁSÁÉRT" indokolt az elrettentésül szolgáló HALÁLBÜNTETÉS!!!
BÓNA RUDINAK (13 év) és TÁRSAINAK az utolsó percekig végig kellett szenvedni a rájuk kiszabott büntetést. 1996-ban, BÓNA REZSŐ (Rudi) -ra mint HAJLÉKTALANRA, mezítelenre vetkőztetve - a börtönben szerzett betegsége miatti rosszulléte alkalmával - találtak rá 1996 novemberében - a volt lakása kapualjában. Tehát: MÁR A RENDSZER-VÁLTOZTATÁSBAN!!!!!!!
BÓNA REZSŐ 1996. NOVEMBER 28-ÁN HALT MEG A JÁNOS KÓRHÁZBAN, de csak NÉGY HÓNAP MÚLVA TEMETTÉK EL 1997. MÁRCIUS 4-ÉN.
Nem volt senkije, mert nem volt tanácsos egy volt 56-os ,,ELLENFORRADALMÁRRAL" tartani a kapcsolatot!
Az 56-os szervezetek nagymenői, pedig MEGFELEDKEZTEK A KÖLYÖKHARCOSRÓL!
Bóna Rezső Rudi csak egy MUNKÁSSÁ LEFOKOZOTT FIÚ volt 1956-ban, aki 1990 után képtelen volt politikai tőkét kovácsolni börtönéveiből - ellentétben a politikai nagymenőkkel!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan lehet az idős-kort a panelban elviselni 2. rész
  2020-01-27 13:50:37, hétfő
 
  LAKÓHELYI- KÖZÖSSÉGI HELYEKET KELLENE LÉTREHOZNI (2. rész)
"...HOGYAN LEHET PANELBAN AZ ÖREGKORT ELVISELNI?"
Itt ahol én lakom, Bp. XX. kerületében, Pesterzsébeten - még 1945 ELŐTT - VIRÁGZÓ EGYLETI ÉLET volt! Többféle egyletben találhatták meg az itt élő emberek a közösségi segítséget és a barátságos együttélés formáit! Voltak:
1. jótékonysági egyletek.
2. szakegyeletek,
3. egyházi egyletek,
4. dalkörök,
5. színjátszók - vigalmi és műkedvelő gárdák,
6. kultúrtársaságok- irodalmi- művészeti társaságok
7. sportklubok és egyesületek,
8. Természet- és gyermekbarát egyesületek - eszperantisták,
9. cserkészet,
10. leventék - félkatonai szervezetek,
11. irodalom...
Még felsorolni is sok.

És???? Mi van most???

Van a Csili Művelődési Központ, az 1916-ban, a Vasas Szakszervezet munkásai által épített kultúrház, amit csak a mindenkori hatalmon lévők használhatnak INGYEN összejövetelek céljára.
30 éve olyan a CSILI kulturális programfüzete,.mint egy vendéglátó egységben az ÁRLAP!!!!
Amikor 1998-ban, 52 évesen ebben a témában írtam a diplomamunkámat, http://furaila.xfree.hu/248314 bizony, nem találtam semmilyen szervezetet, ami az un. egyszerű átlagpolgárok, a "vesztesek" számára jelentett volna valamilyen kapaszkodót!

KEDVES "IDŐS- BETEG" BARÁTOM!
Találtam egy kérdést és egy mondatot a SZAKDOLGOZATOM 21.oldalán:
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=248314&kid=367848&sort=
""Melyik lesz az a hivatás, amely iránt a leggyorsabban nőnek az igények, s melynek gyakorlói ebből következően legegyszerűbben jutnak majd álláshoz 2000 táján? A válasz: - "az előrejelzések szerint az otthoni betegápoló" lesz""

Ennek már 22 éve! Az azóta eltelt 22 évben sem tudtam kiszabadítani magamat ez alól a rettenetes negatív megkülönböztetés alól! Éppen ezért még ma sem tehetek - sem magamért sem másokért - semmit, mert nincs meg hozzá a képesítésem! Nincsenek összeköttetéseim, sem anyagi tőkém, amivel egyesületet alapíthatnék. Pedig, van benne tapasztalatom, mert már ez lenne a sokadik, amit szeretnék létrehozni, de olyan ellenőrzöttségben élek, hogy blokkolják titkos szolgálati módszerekkel minden kezdeményezésemet. (Még a hajléktalanok számára történő ételkészítésben és ételosztásban is kizárólag titokban tudtam segíteni, nehogy kiderüljön és megszüntessék a jótékonysági szervezetet!)

Hogy még véletlenül se tudjam megszerezni a JOGOSÍTVÁNY-ÉRTÉKŰ DIPLOMÁT, nem kaptam meg az abszolutóriumot az államvizsgához! Kifogás: nem sikerült az angol nyelvvizsgám, mert sem időm, sem pénzem nem volt egy jó-nevű vizsgaközpontba eljárni és legalább 11 szemesztert elvégezni!
Ez volt ugyanis az egyetemi követelmény....

Sajnálom, de előbb magamon kellene segítenem, hogy tudjak másoknak is segíteni!!!! A HATALMI MEGBÍZOTTAL szemben tehetetlen vagyok!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan lehet az idős-kort a panelban elviselni 1. rész
  2020-01-27 13:49:22, hétfő
 
  LAKÓHELYI- KÖZÖSSÉGI HELYEKET KELLENE LÉTREHOZNI (1. rész)
"...HOGYAN LEHET PANELBAN AZ ÖREGKORT ELVISELNI?" Tette föl nekem ezt a kérdést az EGYETLEN MŰVEM VOLT... c. írásomra egyik ismerősöm. Pontosabban, írásban fogalmazott meg egy fontos kérdést:
- "Leírnád a számomra, a ..... E címemre azt, hogy hogyan lehet panelban, az öregkort elviselni? Úgy ahogy szerettél volna a rádiónak nyilatkozni!" .

Kedves régi ismerősömnek azonnal küldtem a megadott címre egy próbaüzenetet a saját E-címemről. Amiért nem jött válasz rákérdeztem ma itt a fészen. Sajnos, arra sem jött válasz. Benéztem az idővonalára és ott sincs 3 napja feltöltve semmi. Ezért, most megosztom MINDENKIVEL, amit oly sok-sok évvel ezelőtt, ELSŐ GENERÁCIÓS PANELLAKÓKÉNT, 1976-ban (már több, mint 40 évvel ezelőtt) írtam Juhász Judit vezette LÁNYOK, ASSZONYOK c. rádió-műsor címére.
JAVASLATAIM:
""KÖZÖSSÉGI HELYEKET kellene létrehozni,a még kiadatlan garázshelyiségekben! Legalább minden lakótömbben 1-et. Ezekben a KLUBHELYISÉGEKBEN lehetne megszervezni a létfontosságú GYERMEKMEGŐRZÉST és mindenféle ismeret-terjesztő foglalkozást a gyermekneveléssel, csecsemőgondozással kapcsolatban."

,,Mi voltunk az első nemzedék, amelyik már közösségben élt kicsi korától kezdve. Úgy nőttünk fel, hogy még kisbabát sem láttunk addig közelről! Anyáinknak dolgozniuk kellett menni már a szülést követő 20. hét után és amiért a nagymamák is dolgoztak, vagy nagyon távol éltek, nem tudtak a gyermekfelügyeletben sem a gondozásban FELADATOT vállalni."

,,Akkoriban az üzletek már este 8-kor bezártak és aki mondjuk gyermekágyas volt a 3. babával, az apuka meg fusizott este 10-ig, akkor bizony ha elfogyott a kenyér, nem volt kitől kérni!!!!"

,,.Ha orvoshoz kellett menni, akkor nem volt kire hagyni a kicsi gyerekeket.
Nehezítette a helyzetünket, hogy valami miatt meglehetősen ellenségesen viszonyultak egymáshoz az új lakótelepek új lakói."

"AZ IDŐS- BETEG EMBEREKNEK mai napság elkelne 1-1 ilyen klubhelyiség a lakótelepeken.
JÓ-SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖKET kellene létrehozni, ahol megszervezhetnék az idős emberek számára mondjuk a társalgást, felolvasást..., stb...""

Ismét és ismét tettem erre is javaslatot különböző szervezetekben még 22 évvel ezelőtt. Sajnos, nagy tiltakozást váltottam ki, mondván, hogy:

- "ezt, a mindenkori hatalmon lévő egészségügyi tárca dolga megszervezni..."

Ezzel a hozzáállással túlságosan LESZOKTATTAK MINKET ARRÓL, hogy ÖNZETLENÜL törődjünk egymással!

Ezzel folytatom a témát a következő részben...
*
(Folytatása következik.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellenség kívülről és belülről is egyszerre támad...
  2020-01-21 16:43:47, kedd
 
  Az ELLENSÉG KÍVÜLRŐL és BELÜLRŐL is egyszerre - folyamatosan támadja Magyarországot és a benne élőket! Tervbe vették Magyarország megszállását is.

A szemünk láttára, félelmetes migrációs stratégiával "hódítják" meg és pusztítják le egész Európát. Az előőrsök 2015-ben végig-gázoltak Magyarországon, miközben elfoglalták az egyik vasúti pályaudvarát!
Csak az nem látja, hogy a migránsok, KÜLSŐ TERÜLETFOGLALÓ MEGSZÁLLÓK, aki nem akarja!
Ezt a KÜLSŐ MEGSZÁLLÁST segíti a BELSŐ ELLENSÉG is, akikhez tartozók, ,,ellenzéki" politikusoknak sulykolják magukat. Van benne már gyakorlatuk, ugyanis, általuk folyamatos BELSŐ élettér-foglalás is zajlik évtizedek óta!
Őket, a BELSŐ ellenséget (,,ellenzéket") nehezebb felismerni, mert sokuk, ellenzéki- és bal-liberális politikai szerepben tetszelegve elárulják közös hazánkat, mondván, ,,... még a térképről is el kell törölni Magyarországot"!
*
https://magyarkozosseg.net/gyurcsany-nyiltan-kimondta-magyar-allamisag-megszuntet ese-celja/
*
SOS most nagyon észnél legyünk! A PAKTUM védelmében még mindig itt ronthatják életünket minden szinten és nemzetstratégiailag fontos pozíciókban!
Valamint, még mindig számukra nyújt védelmet, ellentétben a kádári idők kontraszelekcióval a társadalom peremére száműzöttekkel és utódaikkal, akik semmiféle lehetőséget nem kaptak miattuk a sorsuk jobbrafordulásához! Továbbra is az Aczél György által kitervelt és alkalmazott kontraszelektív intézkedések vonatkoztak rájuk. Ugyanis, a kádári időkben kiépült a III/III-as- és más TITKOSSZOLGÁLATI HÁLÓZAT - 1990-es újjászervezését követően is - ugyanazokat diszkriminálta negatívan, mint a kádári időkben.

A kádári idők NEHÉZ-SORSÚI (és utódaik) ellen a SUTTYOM-TERROR 1990 után is folytatódott. Ezen magyarság sorskérdéseiről a figyelmet elterelendően megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, migrációs invázió támogatásával...
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fekete István író megvakíttatása ürügyén
  2020-01-17 15:11:58, péntek
 
  FEKETE ISTVÁN (Gölle, 1900. január 25.[1] - Budapest, 1970. június 23.) az egyik legkedvesebb íróm! Az összes legkedvesebb könyve közül a legutóbbi időkben a ZSELLÉREK a leg-leg-leg... számomra!!!
Aztán, milyen érdekes, hogy éppen ezt nem teszik ki a könyvesbolt polcára!?
2012-ben kiadták újra az összes művét és szépen ott sorakoznak az újonnan megnyílt pesterzsébeti Líra Könyvesbolt polcán... Csak a Zsellérek hiányzik... Rákérdezek és a válasz: "Már elfogyott, de megnézem, talán van még egy a raktáron." Volt. Egy héttel később is "talán még volt egy a raktáron.
A Zsellérekben egy szegény falusi fiú (Zsellér Péter) és a falu uradalmi birtok tiszttartó fiának (Ughy László) a barátságáról szól. Közvetlen az első világháború befejeztétől, és a Tanácsköztársaság is megtörténik, amiről úgy ír Fekete István, mint valami nagyon rosszról! (Talán ezért a könyv dugdosása?)
No, de könyörgöm, állítólag rendszerváltozás van már 30. éve?!
Valaki elmondhatná a könyvesbolt vezetőjének! Az is lehet, hogy igazodik a pesterzsébeti - magát szocialistának hazudó - a szavazópolgárok akaratából: ,,örökös" - polgármesteréhez?
Igaz is, Pesterzsébeten megállt az idő kereke és 2010 óta itt landol az összes máshonnan kiszorult új-kapitalista- munkásosztály-áruló politikusféleség! Valóságos "vörös zónává" változtatva ezzel Budapest XX. kerületét.
*
Pedig ebből a könyvből lehetne tanulni sok-mindent!
Például, a nagy-városban továbbtanuló falusi gyerekek
- NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS-TUDATÁT és
- az egymásra utaltság-szülte EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÉSZSÉGET ÉS AKARATOT!!!
- Azt, amilyen harmóniában élhet - egymást segítve - magyar- v. zsidó- származású gazdag, v. szegény...
- Nem számít csak az életrevalóság és
- az ÖNÁLLÓSÁG FELELŐSSÉGE, amint
- a TUDÁST MEGSZEREZVE VISSZATÉRNEK A FALUBA,
hogy hasznára lehessenek földijeinek...
És, amilyen hálás ezért a falu közössége!?
Az, valami felemelő érzés volt, miközben olvastam erről!!!
Erre lenne szükség manapság is!!!
- Meg ÖNKÉNTES gazdatársulásokra, és a megtermelt felesleg számára raktározásra alkalmas tárolókra- pl.: gabonatárolókra...
Mindezt megszervezte A KÖNYV FŐHŐSE: Zsellér Péter, a szegény falusi gyerek, miután befejezte tanulmányait és visszament a falujába...
*
Itt jut eszembe, hogy ekkor még működött az, amit erről oly csodálatosan fogalmazott meg másik legkedvesebb teológus-író-nevelő-pedagógus-lelkipásztor: RAVASZ LÁSZLÓ:
- "Isten teremtette az egyéniséget...azért, hogy a közösségnek szolgáljon; a közösséget azért, hogy az egyéniséget hordozza, táplálja és kivirágoztassa."
*
Mindez azért működhetett, a trianoni békediktátum okozta lelki sokk és krízis után is, mert Horthy Miklósnak olyan csodálatos oktatási- és kultuszminisztere volt, mint Klebersberg Kuno, aki a KULTÚRÁT, MINT A LEGFONTOSABB STRATÉGIAI ESZKÖZT HASZNÁLTA a magyarság magára találására és lelki- szellemi gyógyulására, felemelkedésére.
*
A Zsellérek c. könyv 1939 és 1944 között hét kiadást ért meg és több tízezer példányban talált olvasóra. Aztán, 1946 tavaszán a Zsellérek indexre került.
FEKETE ISTVÁN, 1954-ben újraolvasva a saját könyvét - amiből neki nem is volt saját példánya - ezt írja: "egyszuszra végigolvastam"..."ordít a második kötet után".
A folytatásról, persze szó sem lehetett. A Zsellérek újabb kiadására is 2002-ig kellett várni! Miért? Bizony-bizony azért, mert az őszirózsás forradalomról, a bolsevizmusról úgy ír, ahogy... Bántotta, hogy annyira felszínre jöttek az alantas- szándékok és emberek, hogy beköltözött velük az emberek lelkébe a félelem. Minél több ÉRDEME volt valakinek, annál jobban kellett félnie! Ez az egész olyannyira ellenszenves volt Fekete István számára, hogy még az őszirózsát is megutálta egy életre...
*
MAI NAPSÁG IS SZÜKSÉG LENNE ILYEN TÖRTÉNETEKRE!!! Legyen áldott Fekete István, hogy ilyen könyvet/könyveket alkotott!!!
Nem véletlenül mondta BUBIK ISTVÁN a halála előtti október 23-án a Hír TV-ben a vele készült interjú során, hogy:
- "... figyelmezzetek az írókra, mert ők előre megérzik a változást és a sorsdöntő eseményeket..!.".
*
Bubik is pesterzsébeti volt és történetesen az egyik nagybátyám szomszédságában építkezett... Amikor ezt megtudtam, terveztem, hogy megkeresem őt az írásaimmal. Pont azon a szombatra virradóra érte őt a végzetes baleset, amikorra terveztem ezt a találkozót vele... Csakhogy erről ő nem tudhatott semmit! (Hiszen, nekem akkor még mobil telefonom sem volt és a vezetékest meg lehallgatták és ezért nem használtam...Tehát, én nem tudtam vele egyeztetni. Úgy terveztem, hogy ismét meglátogatom nagybátyámat és, tőle átmegyek Bubikékhoz, ha egyáltalán otthon lesz náluk valaki.)
*
Bubik Istvánnak azon a szombat de. 9 órakor egy régi zenész barátjával lett volna találkozója. (Ezt egy rádiós- zenés portréműsorban mondta el zenész barátja.)
Ezért nem bírta Bubikot maradásra az a szállodai szoba sem, amit kivettek számára színész kollégái... ZENÉSZ BARÁTJÁVAL azt akarták megbeszélni, hogyan JÁRJÁK majd az ISKOLÁKAT, ZENÉS TÖRTÉNELEM- és MAGYARÓRÁKAT TARTVA...
EZT NEM ENGEDHETTE MEG NEKIK A KOMMUNISTÁBÓL LETT VADKAPITALISTA HATALOM! TÖRÖLTÉK AZ ÉLŐK SORÁBÓL, mint ahogy már oly sok művészt a III/III-asok és jogutódaik!
*
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/5401-z?fbclid=IwAR2 Lh3VGYs8cpU_yEVjnd-MMKA7JtJTru_1CrQdnRAWG5Ex0FdIKa1UvqH4
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy zárkában Göncz Árpáddal
  2020-01-17 15:09:38, péntek
 
  A megtorlás legfontosabb perei (lásd 56-os Intézet "Megtorlás és emlékezés" c. gyűjteményét) - nyilvánvalóan csak az ábécérend okán - azonos oldalon szerepel két ügy: dr. Bibó István államminiszter és társai (dr. Göncz Árpád és Regéczy-Nagy László) büntetőpere illetve a Széna téri fiúké, "Blaski József és társai" címszó alatt.

A ,,reform-kommunistákra" - azokra, akik nem eltörölni, hanem csak jobbítani akarták a szocializmusnak nevezett diktatúrát - vonatkozott az 1963-ban meghirdetett közkegyelem (amnesztia). Ily módon, 1990 után is a közéletének legismertebbjei (Göncz Árpád, Fónay Jenő, Mécs Imre, Eörsi István, Haraszti Sándor, Márton András, Vásárhelyi Miklós,stb) néhány év vagy hónap letöltésével szabadulhattak ."

A GYERMEKHARCOSOKNAK AZONBAN NEM KEGYELMEZETT A RENDSZER: MANSFELD PÉTER, ESZTERGÁLYOS IPARI TANULÓT - MÉG KISKORÚAN ÍTÉLTÉK HALÁLRA ÉS CSAK A 18. SZÜLETÉSNAPJÁT KÖVETŐEN AKASZTOTTÁK FÖL KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL!
Az indoklásban az állt, hogy, idézem:
- ,,MUNKÁSOSZTÁLY ÁRULÁSÁÉRT" indokolt az elrettentésül szolgáló HALÁLBÜNTETÉS!!!
*
BÓNA RUDINAK (13 év) és TÁRSAINAK az utolsó percekig végig kellett szenvedni a rájuk kiszabott büntetést. 1996-ban, BÓNA REZSŐ (Rudi) -ra mint HAJLÉKTALANRA, mezítelenre vetköztetve - egy epilepsziás roham közepette - találtak rá 1996 novemberben (már az un. RENDSZERVÁLTOZÁSBAN) a volt lakása kapualjában.
BÓNA REZSŐ 1996. NOVEMBER 28-ÁN HALT MEG A JÁNOS KÓRHÁZBAN, DE CSAK A KÖVETKEZŐ ÉVBEN TEMETTÉK EL 1997. MÁRCIUS 4-ÉN.

Nem volt senkije, mert nem volt tanácsos egy volt 56-os "ELLENFORRADALMÁRRAL" tartani a kapcsolatot!
Az 56-os szervezetek nagymenői, pedig MEGFELEDKEZTEK A KÖLYÖKHARCOSRÓL!
Bóna Rezső Rudi csak egy MUNKÁSFIÚ volt 1956-ban, aki 1990 után képtelen volt politikai tőkét kovácsolni börtönéveiből - ellentétben a politikai nagymenőkkel!
*
https://hirklikk.hu/kozelet/par-nap-mulva-goncz-arpad-nevet-viseli-az-arpad-hid-m etroallomas/358999?fbclid=IwAR1LIg12Cos0Zp7IQt52Co778mXTeCdtxAb9mELXIXGfWQOMKai8I qSqE58
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A történelmi tények elhallgatása is hazugság
  2020-01-17 15:06:16, péntek
 
  Ameddig érvényben van annak a paktumnak a betartási kötelezettsége, melynek köszönheti 30 éve az összes - választásnak nevezett szavazósdival képviselőséghez jutott - politikus a mandátumát az országgyűlésben és az önkormányzatokban, szó sem lehet a ,,hazugságok hátrahagyásáról"!!!!

Ja, igen, a történelmi tények ELHALLGATÁSA is hazugság! Sokkal ÁRTALMASABB, mint a szemtől-szembeni, nyilvánvaló hazugság!!!! Mert AMIRŐL NEM TUDUNK, AZ ELLEN NEM TUDUNK VÉDEKEZNI SEM!
Ezzel az ELHALLGATÁSOS hazugsággal szerezte meg a hatalmat az összes, 1990 óta hatalmon lévő párt, MINDEN képviselője!
Azért kénytelen Áder János is ,,hazudni", mert a hazugsággal megszerezett hatalom (vagy bármi) az csak újabb és újabb hazugsággal tartható meg!
Elbeszélgethetne valaki végre Boross Péterrel erről a paktumos elhallgatásos hazugságos témáról!

Mint szellemi rendszerváltó ősemdéefesnek, birtokomban van egy MDF-es újság, melyben BOROSS PÉTER a következőket írta - ANTALL JÓZSEFRE emlékezve - a PAKTUMRÓL:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

Az 1990 óta eltelt 30 évben is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján SZAVAZHATNAK a magyar választópolgárok, ami NEM AZONOS a VÁLASZTÁSSAL! .
Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a jobb- és baloldalon kicsapódó egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.
*
https://hirklikk.hu/kozelet/ader-magunk-mogott-hagytunk-egy-olyan-vilagot-ahol-in tezmenyesult-a-hazugsag/358926?fbclid=IwAR3X1ZXQnv43q-H9EFRpFJ06SZAqRqwYaY2SKKlUs yY3HZU6feGmG2QcNUk
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A törvénynek végre érvényt kell szerezni
  2020-01-16 22:52:04, csütörtök
 
  Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit 30 éve félre lehetett és lehet vezetni?

Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék hazánk és a benne élők életét ezzel a hazaárulással?

Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle ELSZÁMOLTATÁS?

Pedig, az elszámoltatás JOGOS ÖNVÉDELEM lett volna!

Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára - hazája és a benne élők számára - ÁRTÓ SZÁNDÉKKAL cselekszik és ezért őt SOHA SENKI NEM VONJA FELELŐSSÉGRE, akkor mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete. Hiszen, ezt a magatartást nevezik még jogilag is HAZAÁRULÁSNAK!
Erre van nekünk törvényünk és a TÖRVÉNYNEK VÉGRE ÉRVÉNYT KELL SZEREZNI!

Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA.
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 89 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 199
  • e Hét: 358
  • e Hónap: 2603
  • e Év: 34333
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.