Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Érdekes filmek
  2020-01-22 15:13:46, szerda
 
 



A gyógyitó (2019) teljes film magyarul

gy fiatalember hirtelen rájön, hogy megkapta a gyógyítás ajándékát. Megpróbálja megérteni az új képességét, de nem nagyon megy neki, ám egy végzetes találkozás után egy rákbeteg tizenéves lány mutatja meg neki az igaz utat.

Link

------------
A Titok - A Vonzás törvénye | teljes film magyarul

Link

------------
Mennyei Prófécia - teljes film


Link


-----------

Mennyei Királyság teljes film

Link


-----------

Találd meg önmagad

Link


-----------

Ég és föld között - Shirley Maclaine - 1. rész - Találd meg önmagad

Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Mókus magához ölel egy virágot
  2020-01-22 09:58:56, szerda
 
  A holland fotográfus, Dick van Duijn rögzítette azt a pillanatot, ahogy egy mókus éppen magához ölel és megszimatol egy virágot.




A fotós a tavalyi év során Ausztriába látogatott, ahol egy imádnivaló fotósorozatot készített, amelyben egy mókus (európai földi mókus/ közönséges ürge) a biztosan nagyon fárasztó napján megállt egy pillanatra, hogy szemügyre vegyen egy virágot.

Van Duijn a PetaPixel-nek adott interjúja során mesélt a fotósorozatról és a mókusokról: "Az első napon megfigyeltük őket és viselkedésüket. A második napon egész nap fényképeztük őket. Közvetlenül a naplemente előtt, amikor a fény lágy és szép lett, az egyik a sok földi mókusból egy sárga virág felé sétált, hogy utána kezébe vegye és megszimatolja azt."











Képek: Dick van Duijn Instagram

"Amikor láttam, hogy ez megtörténik egyből tudtam, hogy egy nagyon különleges és intim pillanatot sikerült rögzítenem" - mondja Van Duijn. “Nagyon boldog és elégedett voltam a kattintással." Csupán két órájába és 200 fotóba került, hogy elkapja a tökéletes pillanatot.

Van Duijn továbbá azt mondta, hogy reméli ez a fotósorozat ösztönzi az embereket arra, hogy több időt töltsenek a szabadban. "Ha emlékeztetjük az embereket arra, hogy milyen gyönyörű és aranyos a természet, jobban fogják érezni magukat, és az őket körülvevő világot."

Eredet: http://jazzyradio.hu/ajanlo/a-fotos-lekapott-egy-mokust-mikozben-az-magahoz-olel- egy-viragot/?fbclid=IwAR0MfeNt79WF0BYCETtnFbMA4PsiMPZSRX6FISRMMGvsYN0oeh6PNZTplS4

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szemet szemért elv csak oda vezet, hogy az egész világ meg
  2020-01-22 09:49:45, szerda
 
 





Sok rossz ember van a világon, nem tudjuk elkerülni, hogy találkozzunk velük. Lehetünk erősek, imádkozhatunk, meditálhatunk, megpróbálhatunk védőburkot létrehozni magunk körül, de semmi sem akadályozhatja meg ezeket a találkozásokat.

Ezek az emberek különböző formában jelennek meg az életünkben, és ezt a tényt nem mindig ismerjük fel, lehetnek munkatársak, vagy osztálytársak, egyházi emberek, de akár rokonok is.

Szinte lehetetlen megakadályoznod, hogy a rossz emberek belépjenek az életedbe, de soha nem szabad felhagynod azzal, hogy te jó légy, csak, mert találkoztál egy rossz emberrel.

Felette állsz a rossz emberek negatív hatásának. Az a képesség, hogy ellen tudsz állni a nem kívánt külső hatásoknak, és továbbra is önmagad tudsz maradni, bármit is akarjanak mások, és bármilyen érzéseket is ébresszenek fel benned, igazán erős jellemre utal.
Légy jó ember önmagadért

Ha csak mások miatt vagy jó ember, akkor az a jóság hamis. A jó cselekedetnek és a jóságnak belülről kell fakadnia, és nem az kéne, hogy motiválja, amit mások gondolnak rólad. Elsősorban magad miatt légy jó ember.

Ha jó vagy másokkal, ők is jók lesznek majd hozzád. Mindannyian jobban érezzük magunkat akkor, ha mindenkinek jó. Ha megengeded a rossz embereknek, hogy megfosszanak a jóságodtól, azzal azt bizonyítod, hogy soha nem voltál igazából, önmagadért jó. Saját magad miatt légy jó ember, ne mások miatt.
Szemet szemért...

A bölcs Mahatma Gandhi szavaival élve: ,,A szemet szemért elv csak oda vezet, hogy az egész világ megvakul."

Ha megszűnsz jónak lenni, és kétes cselekedeteket hajtasz végre, csak, mert a világ tele van rossz emberekkel, azzal megvakítod a körülötted lévőket, és szenvedést okozol nekik.
Higgy a jóban

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor nagy valószínűséggel jó ember vagy. Szeretném azt hinni, hogy én is az vagyok. Látod, máris ketten vagyunk. Nem vagy egyedül a jóságoddal. Vannak mások is a világon, olyanok, mint te, akik hasonlóan éreznek.

Ezért, ha rossz emberrel találkozol, emlékezz arra, hogy a világban létezik még jó is, vannak még jó emberek. Nem vagy egyedül. Maradj erős a negatív emberekkel szemben. Így csökkenteni tudod a befolyásukat, egyúttal megerősítheted a sajátodat, és részese lehetsz egy jobb világ megteremtésének.

Eredet: https://filantropikum.com/soha-ne-szunj-meg-jonak-lenni-csak-mert-vannak-rossz-em berek/?fbclid=IwAR23NVdTcpcHE837L7pKgdpEA1dLDNXHsnpi_s43iS1SqjybwV70GX3yywg
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató gondolatok   
Farkas Éva: Csak néhány óra kell
  2020-01-22 09:41:58, szerda
 
 




Farkas Éva
Csak néhány óra kell


A hétköznapok rohanásában,
Legyen számodra néhány óra,
Mikor szívedet betakarja,
A béke puha, álomtakarója.

Hunyd be a szemed, és pihenj meg,
Hallgasd, ahogy a csend mesél,
S amit szeretettel, szívből adnak,
Elfogadni azt soha ne félj.

Tanuld meg: lehet ébren álmodni,
Fényeset, szépet, ezer csodát.
Hagyd, hogy kihulló könnyed lemossa,
Fájdalmas múlt útjának porát.

Életünk sokszínű tarka függöny,
Sötét a bú, s az öröm fehér.
Az ember, mert így van megteremtve,
Ösztönösen is folyton remél.

Nem is tudjuk tán, de mindig várunk,
Sokszor talán csak néhány szóra.
Barátra, szívre, egy kis mosolyra,
Hogy jusson ránk is néhány óra.

Nem gyenge az, aki mer szeretni,
S választ sok kérdésre nem keres.
Szemünkkel nem látjuk, mi a fontos,
A lényeghez a szívünk vezet.

 
 
0 komment , kategória:  Versek 5  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 116 db bejegyzés
e év: 939 db bejegyzés
Összes: 13005 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 626
  • e Hét: 3543
  • e Hónap: 20926
  • e Év: 138172
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.